1-но кімнатна квартира, 2-й пов., 33 м .кв. Квартира в нормальному стані, МП вікна, балкон, електроопалення. Частково залишаються меблі. Район: Подільський (Катранівка, вул. Героїв Маріуполя (Родімцева) ). Ціна 27500 $. Можливий торг.

1-но кімн., 2-й пов., 33 м .кв., норм. стан. ,електроопал. Катранівка.
olx.ua

1 кімнатна квартира на 4 поверсі, не вуглова по вул Яновського / Європейський ринок. В гарному житловому стані. Квартира дуже тепла і затишна , поруч магазини, парк, ринок, садочки і школи. Транспорт у всіх напрямах. Ціна 26500 дол. Перегляд в любий час.

1  кімнатна  на  Європейському  ринку.
olx.ua

Однокімнатна квартира на Яновського. Металопластикові вікна, електро опалення. Газова колонка. Хороший підʼїзд. Реальному покупцеві гарний торг. Пропозиція від АН. Організуємо показ в зручний для вас час.

Ціну знижено! Продаж однокімнатноі квартири
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 4-х комн квартиру Яновського. Знаходиться біля Європейського ринку, гарний район з розвиненою інфраструктурою (поруч критий ринок, автовокзал та всі можливі магазини та заклади) Квартира з косметичним ремонтом, при продажу залишаються всі меблі та техніка. Автономне газове опалення, на кухні тепла підлога Можливо заїхати і відразу проживати. Торг! Будівельно-рієлторська Компанія «GEFEST і 100 справ» Продаж нерухомості Купівля нерухомості Оренда нерухомості Обмін нерухомості Купуючи обʼєкт через нас, Ви отримуєте знижку 30% на виконання всіх ремонтних робіт нашою компанією. А також гарантію від одного року на виконані роботи. Працюємо по Договору (ціна фіксується) та в зазначені Договором терміни. РЕМОНТ ПІД КЛЮЧ Частковий ремонт Косметичний ремонт Та багато інших ремонтно-будівельних робіт Наша сторінка Instagram https://www.instagram.com/gefest_krop?igsh=c3N6djVqdTJ1b2p6

Продам 4х кімнатну квартиру на Яновського
olx.ua

Продаж 2х кім к-ри в центрі міста вул Гагаріна 2/2х АГВ МПО, ремонт , меблі ціна 45000$

Продажа квартири Гагаріна
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру в тихому центрі міста на вулиці Карабінерній з побудованим просторим балконом в 2017 році (отримані дозвільні всі документи, узаконений). Затишний двір з дитячим майданчиком. Будинок цегляний. Квартира простора, тепла. Планування: дві роздільні кімнати, одна прохідна, сумісний санвузол, коридор, кухня з виходом на балкон. Автономне газове опалення. Металопластикові вікна. В вартість квартири входять частково меблі. Телефонуйте у зручний для Вас час організуємо перегляд квартири.

Продам 3х кімнатну квартиру в центрі міста!
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру у м.Кропивницький по вулиці Є.Маланюка. Загальна площа 42.93 кв.м., житлова площа 27.33 кв.м.

власник
Двокімнатна квартира
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири район Шкільний (пров. Фортечний) на п’ятому поверсі пʼятиповерхового будинку, не вуглова, утеплена. Економна по комунальним послугам. Сонячна сторона. Частково залишаються меблі. Балкон засклений. Вхідні металеві двері. Документи БТІ готові. За більш детальною інформацією телефонуйте 06******72 Вадим.

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири  46 кв.м. (Шкільний мікрорайон)
olx.ua

Продаж квартири на 2 поверсі в цегляному будинку, не вуглова. Однокімнатна . Загальна площа 28.77 кв.м. Житлова 16.24 кв.м. Без балкона, металопластикові вікна, двоє дверей вхідні , електро опалення, бойлер, лічильники, нова електро проводка, двотарифний електро лічильник. Залишаються меблі на кухні . Стан жилий. Пропозиція від агенції нерухомості, дзвоніть покажемо в зручний для вас час. Лілія

Однокімнатна , 2/5, ЦЕНТР ( вул. Маланюка)
olx.ua

Житлові комплекси у Кропивницький (Кіровоград)

Популярні запити

Географія Кропивницький (Кіровоград)