Продам 3-к квартиру 157м2, 3/4эт. Сталинка район гост.Европа (ул.Б.Перспективная). В квартире два уровня, АГВ, ремонт, остаётся встроенная мебель, кровать, техника, два кондиционера, два санузла, два балкона, настоящий камин, чистый подъезд, закрытый двор-место для парковки авто. Идеально под Аренду. Цена $85000. Во дворе капитальный гараж 30м2 ролетные ворота, цена $12000. Телефон : (05**********18.

Продам 3-к квартиру 157м2 р-н 5-5 гост.Европа.
olx.ua

Продам светлую, большую квартиру в центре города, квартира утеплена, новая крыша, закрытый двор.В квартире газовая автономка, комнаты,большие, частично остаётся мебель.Торг реальному покупателю.

Продам 3х.ком.квартиру Б.Перспективная.
olx.ua

Представляємо Вашій увазі ексклюзивну 3-х кімнатну квартиру, розташовану в самому центрі Кропивницького. Загальна площа 82м2. Технічні характеристики квартири: - Три окремі кімнати - Кухня - студія; господарська спальня з гардеробною кімнатою; - дитяча спальня; - великий коридор; - сан/ вузол суміжний; - балкон і вікна, засклені металопластиком; - автономне газове опалення. Високі стелі і тепла підлога в коридорі, ванній кімнаті і на кухні. Ремонт робили для себе, все якісне і зі смаком - залишаються техніка і меблі. Покажемо за попередньою домовленістю в зручний для Вас час. З повагою, Агенція Нерухомості «Estate Krop» Рієлтор Надія

3-х кімнатна квартира по В. Перспективній, 82м2
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира знаходиться в центрі міста по Єгорова ,цегляний,теплий будинок.Висока стеля,гарна панорама з вікна. Квартира знаходиться по центрі будинку, без ремонту. центральне опалення відрізано є дозвіл є на електро опалення закритий двір Вид обєкта: Вторинний ринок; Тип будинку: Хрущовка; Тип стін: Цегляний; Клас житла: Економ; Планування: Суміжна, прохідна; Cанвузол: Роздільний; Опалення: Інше; Ремонт: Житловий стан; Меблювання: Ні; Побутова техніка: Без побутової техніки; Мультимедіа: Без мультимедіа; Комфорт: Балкон, лоджія; Комунікації: Каналізація септик, Вивіз відходів, Газ, Асфальтована дорога, Електрика; Інфраструктура (до 500 метрів): Відділення пошти, Парк, зелена зона, Школа, Кінотеатр, театр, Лікарня, поліклініка, Супермаркет, ТРЦ, Дитячий садок, Ресторан, кафе, Аптека, Магазин, кіоск, Ринок, Відділення банку, банкомат, Центр міста, Дитячий майданчик, Зупинка транспорту; №212804728 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Продам квартиру в центрі міста.
olx.ua

Продам квартиру, яка знаходиться в самому центрі міста на перехресті вулиць Шевченка і Великої Перспективної Загальна площа квартири - 53 кв м, житлова - 30 кв м; - велика кухня, площею 8 кв м; - дві ізольовані кімнати, на дві сторони будинку; - великі вікна і балкон, засклені металопластиком; - встановлено електро опалення; - закритий - Не прохідний двір, з можливістю паркувати автомобіль; - доступ до головної площі і всієї інфраструктури міста в двох хвилинах; - самий затребуваний 3 поверх; - будинок цегляний, що робить квартиру дуже теплою. Покажемо в зручний для Вас час, за попередньою домовленістю Агенція нерухомості «Estate Krop»

2-кімнатна квартира - біля Зоряного
olx.ua

Світла, простора, смарт квартира двухярусна з гарним ремонтом кухня студія в самому центрі міста. Дуже зручне розташування як для проживання, так і для комерційних потреб. Спокійний двір. Вся інфраструктура поруч з будинком. №212812771 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора ,за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Смарт квартира на Чорновола
olx.ua

Продається простора квартира у центральному районі міста , автономне газове опалення , вікна виходять на центральну вулицю міста . Поруч вся необхідна інфраструктура , пластиковий балкон, кімнати окремі , санвузол роздільний . Телефонуйте , приходьте на перегляд. Присутній торг

Продається 2- кімнатна квартира  , Велика Перспективна!
olx.ua

Квартира на першому поверсі двоповерхового будинку, знаходиться біля мийки самообслуговування. Ремонт новий, утеплена підлога, з двору утеплена пінопластом, з середини мінеральною ватою. Електро будинок, опалення дуже економно, поряд зупинка, магазини, супермаркети, ринок, школа, дитячий садок.

Продам 2к квартиру Полтавська з ремонтом
olx.ua

Центр, перекресток Велика Перспективна (карла мзаркса) – Шевченко. 3к 60м 2/4 "сталинка", закрытый двор, ворота на пульте, видеонаблюдение, парковочное место, домофон, "евроремонт", бронедверь, агв, панорамное остекление с тонировкой, встроенный кухонный гарнитур, шкаф-купе. На просмотр договариваемся если по фото/планировке всё устраивает. Владелец. Без торга

власник
Центр Перспективная/Шевченко 3к 60м 2/4 "сталинка"
olx.ua

Житлові комплекси у Кропивницький (Кіровоград)

Популярні запити

Географія Кропивницький (Кіровоград)