Квартира на другому поверсі , не кутова, індивідуальне єлектроопалення та газова колонка. Кімнати окремі по проекту. Вікна пластикові, замінені труби та сантехніка. Залишаються вбудовані меблі. Будинок цегляний ( є можливість перепланування) та сама по собі тепла. Місце розташування дуже вдале, поряд: супермаркети, ринок, зупинка транспорту, школа .

Продам трикімнатну квартиру по вул. Вокзальній
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири по вулиці Волкова. Чудове місцерозташування! Поряд є все необхідне для комфортного проживання: дитсадки школи, супермаркет, відділення банку, зупинки громадського транспорту, кардіоцентр. + блочний будинок + квартира розташована на 1 му поверсі 5ти поверхового будинку, утеплена з зовні. + кутова, але дуже тепла та затишна + загальна площа 44 м2 + металопластикові вікна + газова колонка + автономне електро опалення + зроблений ремонт Квартира повністю готова до заселення. Ідеально підходить як для ОРЕНДИ район користується хорошим попитом) так і для власного проживання. Ціна 38000 дол. США. Деталі по телефону, запрошую на перегляд в зручний для Вас час. АН КЛЮЧ Фахівець з питань нерухомості, Алла.

Продаж 2к на Волкова біля кардіоцентру
olx.ua

Квартира знаходиться біля АТБ на Беляєва, євроремонт новий, панорамні вікна, 2 балкони, роздільна, не кутова, чистий підїзд, поряд із зупинкою навпроти парку.

Продам 2к квартиру Дендропарк
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Кропивницкий Габдрахманова Продам 2-кімнатну квартиру-студію з меблями. 4 поверх 5 поверхового будинку. Тихий дворик, чистий підїзд, добрі сусіди. Затишно:) У квартирі: кухня-студія з вбудованою кухнею, пральною машиною. Дизайнерський ремонт (5 років тому). Натяжні стелі. 3D шпалери. Панорамний балкон, кондиціонер, електро опалення, газ колонка, санвузол оснащений музикою (радіо/музика). Повністю нова проводка та реле напруги для захисту побутової техніки від перепадів напруги. Вся проектна документація на квартиру є. Документи в порядку. Прописаних у квартирі немає. Залишилися питання дзвоніть, з радістю розповімо та покажемо (після 5 вечора). №212816961 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора ,за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Продаж 2к квартири Габдрахманова
olx.ua

Продажа 3-к квартира 56м2, 4/5эт. район Черемушки - ул.Вокзальная (речь.Cha-Cha). В квартире АГВ, хороший ремонт, встроенная мебель, техника, кладовка. Право собственности больше трёх лет. Рядом АТБ, рынок, дендропарк, остановки транспорта. Цена $50000.

Продам 3-к кв-ру 56м2 ул.Вокзальная рест.Cha-Cha.
olx.ua

Квартира на 4 поверсі 5 ти поверхівки. Кімнати окремі, металопластикові вікна та балкон. Газова колонка . Квартира в середині будинку, дуже тепла. Меблі залишаються. Гарно розвинена інфраструктура. Реальному покупцеві гарний торг. №212873107 Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Двокімнатна квартира на Бєляєва
olx.ua

В квартирі косметичний ремонт, не потребує капітальних вкладень Чиста та доглянута Перегляд в зручний для вас час

Продам 1 кімнатну квартиру на Волкова
olx.ua

У продажі комфортна для проживання 1к квартира в гарному районі міста. Поруч Автовокзал, ринок, зупинка міського транспорту. Квартира має 39м2, обєднаний санвузол та балкон. Опалення індивідуальне електро. Вікна металопластикові. Нова проводка. Пропозиція від агенства нерухомості "МЕГАДІМ", ми працюємо для Вас! Телефонуйте, подробиці по телефону! Консультації безкоштовно! Фахівець з нерухомості, Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України.

Продам 1к, ст. Автовокзал, вул. Тельнова
olx.ua

Продається (або обмін на два окремих житла) 4-х кімнатна квартира від власника в м. Кропивницькому по вул. Пацаєва. В пішій доступності (від 5 до 10 хвилин ходьби) супермаркети (Файна, АТБ, Велмарт), овочевий ринок, школи, дитячі садки, парк та багато іншого. Біля дому зупинка маршрутки. Квартира розташована на 5 поверсі пятиповерхового будинку (є технічний поверх). Загальна площа 62,1 кв.м. Індивідуальне газове опалення (котел-колонка заміна в 2022 році), косметичний ремонт квартири - 2023 рік. Всі вікна з металопластику. Вхідні двері - металеві броньовані. Три окремих спальні, прохідна зала, окрема ванна та туалет. Квартира продається з кухонним  гарнітуром. У квартирі є комора. На повідомлення з сайту не відповідаю. Телефонуйте по вказаному номеру.

власник
Продається 4-х кімнатна квартира (Пацаєва) від власника
olx.ua

Продам квартиру біля Дендро парку. Не кутова в цегляному будинку. Тепла та затишна з АГВ. Можна розділити кімнати. Навпроти 19 ЗОШ. Чекає нового власника!

Продам 2 к квартиру на Волкова
olx.ua

Житлові комплекси у Кропивницький (Кіровоград)

Продам 1 кім квартиру вул Беляєва біля супермаркету АТБ, квартира без ремонту але житловому стані на всі питання відповім по телефону 05*********02 Оксана 06*********40 Людмила пропозиція від АН Надія

Продам 1 ком.квартиру р-он 13 школа
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири на Тельнова. Квартира з новим ремонтом. Вмонтована кухня. Сантехніка нова. В ванні кімнаті тепла підлога. Вікна металопластикові. 5 поверх 5 поверхівки. Криша нова. Опалення централізоване. Чистий, охайний підʼїзд. Хороші, доброзичливі сусіди. В подвірʼї дитячий садочок. Поряд школа. Парк. Ринок. Магазини. Транспортна зупинка. Ціна квартири 41000ye. Торг присутній. Агентство нерухомості «Ексклюзив» Світлана Ґудзь 09******30

Продаж 2 кімнатної квартири Робочий одяг.
olx.ua

Популярні запити

Географія Кропивницький (Кіровоград)