Продаж 2к квартири на Миколаївському шосе До Вашої уваги пропонується двокімнатна квартира, на девятому поверсі девятиповерхового будинку у затребуваному районі нашого міста, на якому створені чудові умови для життя та є вся потрібна інфраструктура (садок, школа, магазини, АТБ, зупинка громадського транспорту). Сама квартира в нормальному житловому стані, але можно зробити ремонт під Ваш дизайнерський смак. Загальна площа квартири 48.5 кв. Житлова площа – 29.2 кв.м. Площа кухні – 7 кв.м. Балкон незасклений, вікна дерево, санвузол роздільний. Підїзд у дуже гарному стані. Тихий двір, добрі сусіди. У наявності лічильники на електрику, воду, газ. Без боргів. Поряд є річка, де Ви зможите проводите своє дозвілля (займатися спортом, гуляти на березі). Якщо шукайте квартиру у спокійному та затишному районі по привабливій ціні, це те, що Вам потрібно! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

Миколаївське шосе, 15
rieltor.ua

Продаж 2-х кім. кв, Віталія Матусевича (Цирк, Восход) Шукаєте для себе чи своїх близьких комфортне житло? Нема часу довго їздити, шукати, підбирати? Тоді цей варіант для Вас. Пропонуємо до Вашої уваги хороший варіант 2-х кімнатної квартири, яка знаходиться за адресою вулиця Віталія Матусевича (Район Восход, Цирк, Gagarin Mall). У квартирі є всі необхідні для життя, кондиціонер, скрізь металопластикові вікна, є балкон, будинок та підїзд дуже чисті та охайні, що теж дуже важливо. Поруч знаходиться вся життєва інфраструктура, Варус, АТБ, Нова почта, продуктові магазини, садки та школа. Телефонуйте, приходьте та купуйте! Може, це те, що Ви так довго шукали!

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 45
rieltor.ua

Продається затишна, світла 3-кімнатна квартира по вул.Чарівна. Дах будинку в порядку, був зроблений капітальний ремонт. Є тех.поверх. У квартирі зроблено якісний ремонт. Замінена повністю вся електропроводка на мідну, встановлені автоматичні запобіжники на кожну кімнату. Стіни в квартирі все вирівняні, виконане внутрішнє утеплення стін. Усі стелі натяжні. Замінено всі міжкімнатні двері. У сан вузлі нова сан.техніка, труби замінені на мп. Встановлено лічильники на воду лічильник тепла на будинок, газовий лічильник на підїзд. Замінено вікна на мп. Балкон засклений мп утеплений. Встановлено нові вхідні, броньовані двері. Є тамбур на 2 квартири. У загальному коридор є місце під індивідуальну комору. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Можна увійти і жити без додаткових капіталовкладень. Гарне місце розташування будинку. Прямо за будинком, зупинка транспорту на вимогу. Дві школи 27 та 45. Поруч дитячий садок, магазини, 8 міська лікарня. Магазин "Варус", у перспективі ТРК "Терра". Розглядаємо продаж квартири за програмою Е-Оселя Е-відновлення.

Чарівна вул. (Косигіна), 14
rieltor.ua

У центрі Зарічного! На середньому поверсі! У середині будинку! Дві окремі кімнати! Нормальний жилий стан! Купуйте 2-кімнатну навпроти ТК "Терра". Класне місце. Все поруч! Супермаркети, школи, садочки, зупинки, автопарковка - усе у одно - трьох хвилинній пішій досяжності! Квартира в стані - заїхати і жити можна, але ремонт треба робити. Вікна вже поміняні, лоджія засклена. Труби майже повністю поміняні. Залишається бойлер. Боргів немає. Телефонуйте! Відповім на будь які питання. Подивитись можна за попередньою домовленістю погодивши день і час, бо власники не завжди вдома.

Зарічний 4-й , 25
rieltor.ua

По вул.Павла Глазового (Балакіна) продається 2-кімнатна покращенного планування. Будинок біля клубу "Святошин". Поруч АТБ, станція швидкісного трамваю Вечірній бульвар. Квартира знаходиться на 5-му поверсі. Не кутова. В нормальному жилому стані. Одне вікно металопластикове. Ремонт 1990-х років. Заїхати і жити можна. Більше інформації за телефоном. Торг невеликий!

Павла Глазового вул. (Балакіна), 24
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну квартиру, по вул.Музична. Дім цегляний, проект типу "чешка".ОСМБ. Чистий , доглянутий двір. Дах у домі повністю перекритий , зроблений капітальний ремонт. Є технічний этаж. В підїзді замінені вікна на метало пластикові.Зразковий порядок. Гарні сусіди. Квартира підготовлена під ремонт на ваш смак. Сама важка і кропітка робота вже зроблена. Замінені вікна, засклений балкон, ("під ключ"). Повністю замінена уся електропроводка. На кожну кімнату встановлений окремий автоматичний запобіжник. Замінені усі труби на мп . Встановлені лічильники на воду, газ. Замінена сан.техніка. Замінені всі радіатори опалення. Нова кутова ванна. І ..."вишенькою на торті, " є додатково встановлене Автономне опалення. Одна кімната готова для проживання. Нова натяжна матова стеля. Вирівняні стіни.Нові шпалери. Квартира вільна. Документи в порядку. Боргів немає.

Музична, 6
rieltor.ua

Продаж 2-х кім. кв, 200 річчя КР, мкр Ювілейний (Юбилейная) Якщо ви шукаєте: Комфортний середній поверх! Район, який користується попитом! Чудове планування з окремими кімнатами! Тоді це Ваш варіант! Пропонуємо Вам чудову двокімнатну квартиру в географічному центрі міста, по вулиці 200 років Кривому Рогу, мкр Ювілейна. Квартира розташована на комфортному шостому поверсі дев’ятиповерхового будинку. У радіусі 3-х хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, ринок, садки та школи). Даний район має найкращу в місті транспортну розв’язку, з нього можна виїхати в будь-яку точку міста практично з раннього ранку і до пізньої ночі, а зупинка знаходиться за 100 метрів від будинку. Що стосується самої квартири, в ній зроблено капітально підлога та стіни. Замінено всі вікна на металопластикові (Rehau), дві окремі кімнати з гарним ремонтом меблями та технікою. Квартира ідеально підходить як для життя так і для здачі в оренду. Якщо Ви давно шукаєте свою квартиру мрії, то я вітаю вас, це вона! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

200 років Кривого Рогу просп., 3
rieltor.ua

1 комнатная квартира по улице Симонова (21-ї бригади Національної гвардії), район 1й Восточный Общая площадь 39 кв.м. Большая кухня 9.7 кв.м Коридор 5м, встроенный шкаф купе, очень вместительный. Квартира двусторонняя Новый капитальный ремонт Заменена проводка, комуникации Новая сантехника, кафель Встроенная мебель и техника. В квартире после ремонта никто не жил. Крыша отремонтирована, не течет. Техэтаж. Подача отопления сверху. Квартира очень теплая Шикарный вид из окна на озеро. Уютный двор, чистый подъезд. Рядом две школы, детский сад, остановка, супермаркеты АТБ, Сильпо, Спортлайф, бассейн. Есть стоянка и парковка во дворе. Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная. 067-251-251-8 Анжелика

Сімонова вул., 2
rieltor.ua

Продаж 2-х кім. кв, 200 річчя КР, мкр Ювілейний (Юбилейная) Якщо ви шукаєте: Комфортний середній поверх! Район, який користується попитом! Чудове планування з окремими кімнатами! Тоді це точно Ваш варіант! Пропонуємо Вам чудову двокімнатну квартиру в географічному центрі міста, по вулиці 200 років Кривому Рогу, мкр Ювілейна. Квартира розташована на комфортному п’ятому поверсі дев’ятиповерхового будинку. У радіусі 3-х хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, ринок, садки та школи). Даний район має найкращу в місті транспортну розв’язку, з нього можна виїхати в будь-яку точку міста практично з раннього ранку і до пізньої ночі, а зупинка знаходиться за 100 метрів від будинку. Що стосується самої квартири, в ній зроблено капітально сан вузол, замінено всі комунікації (труби, проводка, опалення) та викладено свіжу плитку. Замінено всі вікна на металопластикові, дві окремі кімнати з гарним ремонтом і потребують тільки меблів за Вашим смаком. Кухня, коридор та сан вузол залишається в комплектації як на фото. У будинку встановлено новий ліфт, а в перегородках живуть найкращі у світі сусіди. Якщо Ви давно шукаєте свою квартиру мрії, то я вітаю вас, це вона! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

200 років Кривого Рогу просп., 5
rieltor.ua

Продаж 3-х кім квартира, 129 кв (вул. Ватутіна, сертифікат, еВідновлення) У вас велика сімя чи ви її тільки плануєте? Немає часу та бажання займатися ремонтом, а хочеться купити, заселиться та жити? Хочете затишне місце, тихе подвіря і щоб у кроковій доступності була школа, садок та ігровий майданчик для Ваших дітей? Тоді цей варіант точно для Вас) Чудова квартира в перспективному районі Кривого Рогу, по вулиці Ватутіна (нова назва Федіра Караманіц), кільце 129 кварталу, Покровський район на восьмому поверсі девятиповерхового будинку. У радіусі 10 хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (Магазини, ТРЦ Терра, АТБ, Варус, садки та школи), є набережна для прогулянки із сімєю! Як рано-вранці так і пізно ввечері ви без проблем зможете добрати як на роботу так і повернуться додому. Також є декілька безпечних автостоянок для Вашого автомобіля. Ця дивовижна квартира підійде ідеально для молодої сімї, яка шукає комфортне та стильне житло у затишному районі. Зовні квартира має якісне утеплення, а з середини чудовий ремонт, який надає їй гарного та сучасного вигляду. У квартирі є все потрібне для комфортного проживання. Вона повністю укомплектована якісними та функціональними меблями та технікою, практично все залишається новим власникам. Що дозволить Вам відразу заселятися та насолоджуватися чудовим інтерєром. Звяжіться з нами, щоб дізнатися більше та організувати перегляд. Телефонуйте, приходьте та купуйте прекрасне житло для вас чи ваших близьких!

Ватутіна вул., 53
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продаж 1к квартири по Вулиці Тинка, будинок 11. Розташована на першому поверсі п’ятиповерхової панельної брежнівки, з доглянутим будинком та тихим внутрішнім подвір’ям. Квартира завжди світла та тепла, в жилому стані, вікна та сантехніка замінені, лічильники на світло та воду, дуже високий цоколь. Зручна інфраструктура поруч з будинком! Магазини АТБ, Варус, Сонячна Галерея, продуктові та овочеві, АВРОРА, ТАДА, велика кількість кафетеріїв та закладів відпочинку, дві тринажерни зали, школи та дитячі садочки у декількох хвилинах пішки, та одна з найкращих розв’язок транспорту у місті! Це все вже чекає нових власників цієї квартири за дуже привабливій ціні! Тож не зволікайте, телефонуйте, приходьте на перегляд та купуйте !

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 11
rieltor.ua

власник
Січеславська вул. (Кремлівська), 40
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна затишна квартира, з меблями та технікою. Відмінне місце розташування будинку, тихий затишний двір, добрі сусіди. Поруч парк. Високий цоколь.Квартира утеплена зовні. У квартирі зроблено євроремонт. Тепла підлога, натяжні стелі. Вбудована кухня. Новий холодильник. Газова колонка автомат. Встановлені мп вікна, 3х камерний скло пакет. Замінено труби на мп, нова сантехніка. Ванна джакузі. Замінено електричні проводи. У квартирі встановлено сигналізацію. Лічильники на все. Квартира заходь і живи.

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 15
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири Вечірній бульвар , межує з вул Івана Авраменка, розташована на 9 поверсі 9повєрхового будинку. Під ремонт. Велика кухня, окремі кімнаті, технічній поверх( дах не тече), не вуглова, дуже тепла ( подача зверху) Дуже гарне місце розташування: навпроти "Сільпо" позаду 2 дитячіх садка, школа, торгівельні точки, зупинки транспорту, АТБ. Торг. Тетяна.

Вечірній бульв., 4
rieltor.ua

Продам простору двокімнатну квартиру. Покровський район, зупинка КРЕС, вул. Січеславська, 25. Червона лінія. Сталінка, висота стін 3.17 м. 4 поверх 4-поверхового будинку, не кутова, двостороння. Ремонт даху зроблений 4 роки тому. Загальна площа 72,9 кв. м., житлова - 41,8 (18,4 та 23,4 кв.м.). Кімнати не прохідні . Кухня 7,5 кв.м., великий коридор 15,9 кв.м. Є три вбудовані шафи з антресолями. Ванна і туалет окремі. Є лічильники на газ, воду, двозонний лічильник на електроенергію. Централізоване опалення, лічильник теплопостачання на будинок встановлено. Металопластикові вікна, замінені труби водопостачання. В квартирі є бойлер, пральна машина, холодильник, кухонні меблі, велика шафа купе (2.40/2.10м), інші меблі. В одній з кімнат натяжна стеля. Прекрасна інфраструктура. Зручна транспортна розвязка - можна без проблем добратись в будь- який район міста. 2-3 хвилини від квартири до зупинки транспорту. В кроковій доступності гімназія, школа, дитсадок, сквер, стадіон, супермаркет, стоматологія, ЦНАП, 2 км до 9ї міської лікарні та 15 хвилин ходу до річки. Боргів немає

власник
Січеславська вул. (Кремлівська), 25
rieltor.ua

продам большую 3х комнатную "сталинку" по центральной улице города Эдуарда Фукса( бывшая тухачевского) на Пионере. 3/4, не угловая, 76\49\8. В жилом "советском" состоянии ВСЕ РОДНОЕ. Под ремонт или перепланировку; за счет кладовки можно увеличить санузел. Большие спальни по16м2, комната 19м2, кухня 8. Есть где приложить свой талант дизайнера. Место самое лучшее на Пионере: остановки транспорта под домом , школа № 52 напротив, АТБ, Мясная мануфактура, пиццерия и т.д. через дорогу. Много торговых точек разных направлений, парикмахерская, хозяйственный магазин Панорама, Флора, автозапчасти. Все что может понадобится для комфортной жизни вокруг дома. В 600 метрах от дома речка и один из самых шикарных ресторанов города Природа. Место просто отличное, как бонус сарай во дворе. ц 16500. Николай.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 2
rieltor.ua

Продаж 1 ї квартири вул Володимира Великого 6 поверх 9 будинку. Квартира з меблями та технікою. Вікна та сантехніка нові.Кафель в ваній. Хороший стан. Центральна вулиця городу, хороша розвязка , все поряд ...

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 34
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири мікрорайон Гірницький 3 поверх 9 будинку. Роздільні кімнвти, не вуглова. Лічильники на все. Встановлені бойлер та кондіционер. Зручне місце розташування , поряд дитячий садок та центр дитячої творчості

можливий продаж по єОселя
Гірняцький 5-й , 50
rieltor.ua

Продаж 4х кімнатної квартири вул Симбірцева "чешка", поряд Ватутіна. Не кутова, гарне планування. З ремонтом . -Єлектро проводка, металлопластикові вікна та 2 лоджі. -броньовані вхідні двері, паркетна підлога. -підвісна фігурна стеля, стіни пофарбовані. Велика ванна кімната з душовою кабінкою. Лишається встроєна кухня, хрустальні люстри, та меблі . Будинок ОСББ, красивий двір, дитячий майданчик. Зручне місце розташування зупинка Гірник, все поряд.

Симбірцева вул., 4
rieltor.ua

Продаж великої 2х кімнатної сталінки проспект Гагаріна 4 й поверх , 4 поверхового будинку. На дві сторони, не вуглова. Виконані чорнові роботи, стіни з газоблоку, замінили труби на металопластикові. Будинок ОСББ, охайний. Зручне місце росце розташування, зупинка, центрально вул міста. Все поряд. Є знижка покупцю.

пр. Гагарина, 38
rieltor.ua

Продаж 3х кімнатної квартири вул Пркровська "брежнівка", район Ювілейний. Не кутова, гарне планування. З ремонтом . -Єлектро проводка, металлопластикові вікна . -броньовані вхідні двері, частково ламінат, та ліноліум - підлога. -підвісна фігурна стеля. Сучасна ванна кімната . Мебльована квартира + техніка.

Покровська вул. (Подбєльського), 34
rieltor.ua

Продаж 2 х кімнатної квартири мікрарайон Сонячний, біля АТБ -3й поверх, 9 ти поверхового будинку, поруч вся інфраструктура (школа, дитячі садочки, супермаркети, зупинка транспорту .швидкісний трамвай. Характеристики квартири: - 3/9, 2х кімнатна, окремі кімнати. - заг. 49 житл 27 кухня 7м2 - квартира не кутова з ремонтом -вбудована кухня -вікна металопластик -балкон металопластик -нові вхідні двері - нові труби м/пл - лічильник світло, газ, вода, тепловий на будинок Заходь та живи - боргів немає - документи готові до продажу Дзвоніть і ми з задоволенням організуємо показ в зручний для Вас час, бо саме цей варіант вартий Вашої уваги ) Є можливість залишити меблі нові все по домовленості та холодильник.

Сонячний мікрорайон вул., 3
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна сталінка на Артемі. Загальна площа 48,1м2, кімнати непрохідні, роздільні. В квартирі встановлені пластикові вікна і вихід на балкон, балкон заклений, деревяний. Газова колонка дозволить використовувати необмежену кількість гарячої води, і не переплачувати за невикористану. Наявні всі необхідні лічильники, що дозволить контролювати витрати. Будинок цегляний, дуже теплий, підїзд чистий і доглянутий. Будинок розташований на 1-й лінії, від дороги, вікна виходять в затишок. Біля будинку розташований затишний парк для прогулянок. В цьому районі є все необхідне для проживання сучасних та активних людей. Ідеальний варіант для молодої сімї, або перспективна інвестиція для подальшої здачі в оренду. Не зволікайте, телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

Володимира Великого пл. (Артема), 1
rieltor.ua

продам 2х комнатную квартиру с хорошим местом расположения на Юбилейной по Содружества 52. 3/9, не угловая, не проходная. М/п окна, балконный блок, бойлер, железная дверь, тамбур с соседями. Состояние квартиры "советское жилое". Под косметику. Место отличное, дом не над дорогой, шума нет, двор не проездной. Все необходимое для жизни и отдыха рядом: школа, садик , остановки транспорта, рынок, 3 супермаркета, АТБ, KFS, различные торговые точки, кафе и т.д. Строится заправка . Торгуемся, уступим.

Співдружності вул., 52
rieltor.ua
1 - 24 з 2 401 результатів