Продаж 2к квартири на Миколаївському шосе До Вашої уваги пропонується двокімнатна квартира, на девятому поверсі девятиповерхового будинку у затребуваному районі нашого міста, на якому створені чудові умови для життя та є вся потрібна інфраструктура (садок, школа, магазини, АТБ, зупинка громадського транспорту). Сама квартира в нормальному житловому стані, але можно зробити ремонт під Ваш дизайнерський смак. Загальна площа квартири 48.5 кв. Житлова площа – 29.2 кв.м. Площа кухні – 7 кв.м. Балкон незасклений, вікна дерево, санвузол роздільний. Підїзд у дуже гарному стані. Тихий двір, добрі сусіди. У наявності лічильники на електрику, воду, газ. Без боргів. Поряд є річка, де Ви зможите проводите своє дозвілля (займатися спортом, гуляти на березі). Якщо шукайте квартиру у спокійному та затишному районі по привабливій ціні, це те, що Вам потрібно! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

Миколаївське шосе, 15
rieltor.ua

У центрі Зарічного! На середньому поверсі! У середині будинку! Дві окремі кімнати! Нормальний жилий стан! Купуйте 2-кімнатну навпроти ТК "Терра". Класне місце. Все поруч! Супермаркети, школи, садочки, зупинки, автопарковка - усе у одно - трьох хвилинній пішій досяжності! Квартира в стані - заїхати і жити можна, але ремонт треба робити. Вікна вже поміняні, лоджія засклена. Труби майже повністю поміняні. Залишається бойлер. Боргів немає. Телефонуйте! Відповім на будь які питання. Подивитись можна за попередньою домовленістю погодивши день і час, бо власники не завжди вдома.

Зарічний 4-й , 25
rieltor.ua

Продаж 1к квартири по Вулиці Тинка, будинок 11. Розташована на першому поверсі п’ятиповерхової панельної брежнівки, з доглянутим будинком та тихим внутрішнім подвір’ям. Квартира завжди світла та тепла, в жилому стані, вікна та сантехніка замінені, лічильники на світло та воду, дуже високий цоколь. Зручна інфраструктура поруч з будинком! Магазини АТБ, Варус, Сонячна Галерея, продуктові та овочеві, АВРОРА, ТАДА, велика кількість кафетеріїв та закладів відпочинку, дві тринажерни зали, школи та дитячі садочки у декількох хвилинах пішки, та одна з найкращих розв’язок транспорту у місті! Це все вже чекає нових власників цієї квартири за дуже привабливій ціні! Тож не зволікайте, телефонуйте, приходьте на перегляд та купуйте !

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 11
rieltor.ua

власник
Січеславська вул. (Кремлівська), 40
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири Вечірній бульвар , межує з вул Івана Авраменка, розташована на 9 поверсі 9повєрхового будинку. Під ремонт. Велика кухня, окремі кімнаті, технічній поверх( дах не тече), не вуглова, дуже тепла ( подача зверху) Дуже гарне місце розташування: навпроти "Сільпо" позаду 2 дитячіх садка, школа, торгівельні точки, зупинки транспорту, АТБ. Торг. Тетяна.

Вечірній бульв., 4
rieltor.ua

Продаж 1 ї квартири вул Володимира Великого 6 поверх 9 будинку. Квартира з меблями та технікою. Вікна та сантехніка нові.Кафель в ваній. Хороший стан. Центральна вулиця городу, хороша розвязка , все поряд ...

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 34
rieltor.ua

Одна из лучших планировок 2х комнатных квартир "двухсторонняя сталинка", комфортный второй этаж, шикарное месторасположение, рядом три школы, детсад, Нова почта, Приватбанк, супермаркеты: АТБ, ТРАШ, ФОКСТРОТ, аптеки, магазины, остановки( удобная транспортная развязка в любой конец города). Продам 2х кв." сталинка" 2/3 дома ул.ХХ Партсъезда. Лучший вариант из всех предложений данного района. Уникальность квартиры: Самая удачная и лучшая планировка с двухкомнатных квартир, а именно -"двухсторонняя сталинка" - комнаты раздельно - близость к трём школам, садикам и учебным заведениям - остановка общественного транспорта ( 2 минуты ходьбы) - свободная продажа, никто не прописан, без долгов и обременений отличные соседи, отличная цена. Всего 13000 у.е. Звоните 0972482788 и договоримся о просмотре в любое удобное для Вас время.

Миколи Зінчевського вул. (ХХ Партзїзду), 10
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна на 3 поверсі 9-ти поверхового будинку по вулиці Чарівній, район 8 міськлікарні. Квартира не кутова, у середині будинку, на середньому поверсі. З водою проблем немає. Світло за графіками як скрізь. Сонячна сторона. Є кондиціонер. Він залишиться покупцю. Гарний вид з вікна. Лоджія засклена. У кухні на робочій зоні сучасний кахель. Плита електро, так власникам хотілось. Але газова труба ніде не ділась, тому за бажанням можете відновити газопостачання. Для підігріву води і в кухні, і в санвузлі використовуються проточні нагрівачі. Вікна металопластикові у кухні та спальні, в залі деревяні. У спальні свіжий ремонт. В іншій кімнаті треба оновлювати. Є міжповерхова кладова спільна з сусідами. Гарний двір! Скоро відкриється поруч торговий комплекс "Терра". Поруч дві школи, два садочка, базарчик, лікарня, купа всіляких магазинів, парк, річка. Гарний район для проживання сімї!

Чарівна вул. (Косигіна), 15
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Володимира Великого. Зупинка кінотеатр ( Олімп) . Вся інфраструктура поряд . Дуже хороша локація обʼєкта. Квартира розташована на 5 поверсі всередині дому . Потребує капітального ремонту. Лічильники на все , вхідні двері поміняні нові . Всі додаткові питання по телефону.

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 24
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру Універмаг вулиця Федора Караманіц ( Ватутіна ) 22 . Розташована на першому поверсі, дуже високий цоколь , висота другого поверху. Вікна металопластикові, грати , лічильники на все . Червона лінія . Інфраструктура району розвинена все поряд . Престижний район і будинок . Квартира під капітальний ремонт. Додаткові питання по телефону.

Ватутіна вул., 22
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продам 2 кімнатну квартиру по вулиці Домнобудівників 2а . Новий цегляний будинок 1993 року будівництва. Шикарне розташування будинку прямо на кільці Косіора . Вся інфраструктура знаходиться поряд . Дуже гарне планування. Великі окремі кімнати на дві сторони . Лоджія через дві спальні . Квартира потребує ремонту. Торг доречний , вислухаємо ваші пропозиції.

Домнобудівельників пл., 2а
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру під капітальний ремонт. Замінені вікна, стояки , лічильники на газ, опалення, воду, новий на електроенергію. Грати на вікнах . Дуже чистий двір та під’їзд. Всі додаткові питання по телефону

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 12
rieltor.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру на зручному другому поверсі, не кутова. Будинок розташований по Вул. Едуарда Фукса (бив.Тухачевського) в районі зупинки Автотехніеум. Тепла ,світла квартира, лічильники є на все, газова колонка, але потрібен ремонту. Можливий розумний торг. Документы в порядку, на всі додаткові питання прошу звертатись за телефоном.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 39
rieltor.ua

Продаж 1к квартири 173 квартал (Едуарда Фукса) Маєте свій унікальний смак і мрієте зробити ремонт у своєму стилі? Вам потрібний тихий двір та милі сусіди? Чудовий варіант для Вас! Пропонуємо для Вас світлу та затишну квартиру на п’ятому поверсі з чудовим плануванням, в затишному районі Кривого Рогу по вул. Едуарда Фукса в районі 173 кварталу. Поруч вся інфраструктура: школи, магазини, аптеки, банки, спорткомплекс, парки. Зручне транспортне розв’язування. Ідеальний варіант щоб зробити дизайнерський ремонт та в подальшому здати в оренду. Телефонуйте та купуйте!

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 79
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної Видової квартира на початку Східного (2-3) Не кутова 7/9 поверх Вікна, балкон пластикові, рама заселена але деревяна. Додали розеток, змістили перемикачі. Нові вхідні добротні двері. Є перегородка з сусідом. Без боргів, без проблем, готові до швидкої угоди. Квартира в житловому стані, але потребує ремонту. Лісового 10 Поряд АТБ, аптека, Варус, безліч магазинів риночок, кавярні, хвилина до транспортної зупинки, 5 до швидкісного. Поряд тисячка, Сонячний, Гірницький, Ювілейна. 15 хвилин на авто до 95-го.

Лісового вул., 10
rieltor.ua

Продається 1к. квартира на мікрорайоні Індустріальний 77. – Загальна площа 36.9 кв.м. – Житлова 18 кв.м. – Кухня 7.8 кв.м. Будинок розташований у тихому та спокійному місці, і оточений всією необхідною для життя інфраструктурою – транспортна зупинка, продуктові магазини, зелена зона, дитячі майданчики та 2 станціі швидкісного трамваю. Що стосується квартири – конфортний 2-й поверх 10-ти поверхового будинку. Не кутова, тепла та економна. За станом – затишний та комфортний варіант на перспективу косметичного ремонту. Підійде як для себе так і під оренду. Телефонуйте, питайте та приходьте на перегляд!

Миколи Світальського вул. (Коротченка), 77
rieltor.ua

продам 1-ю квартиру возле кафе Ля Мур по ул.Сичеславской. 6/9 , двухсторонняя, с большой кухней и широким коридором. Под ремонт. Место неплохое, магазин во дворе, стоянка под подъездом, кафе , остановка транспорта, школа №49, садик. Вид из окон на поселок, шума от дороги нет. Торг. Николай.

Січеславська вул. (Кремлівська), 40
rieltor.ua

Пропонуємо до Вашої уваги 2-кімнатну квартиру р-н ПГЗК (р-н ЮГОК). З індивідуальним (автономним) опаленням. Площа 45м2. П’ятий поверх з п’яти. Розташування зручне. Поряд парк ім. Савицького. Хоча пройти десять хвилин пішки, і ви вже біля палацу культури Південого ГЗК, Новою поштою, а там і відділення банку і зупинка громадського транспорту і безліч різноманітних магазинів. Двір тихий і затишний. Охайне парадне з новим ремонтом, який Вас приємно вразить. Будинок ОСББ. Повністю перекрита криша три роки тому. В квартирі дві кімнати. Одна доволі простора. Інша менше розміром, але місця для облаштування затишної спальні в ній достатньо. Є балкон і комора, яка з легкістю перетвориться на гардеробну (розмір дозволяє -2,1м2). Чи може так і залишитись коморою, це вже вирішувати новим власникам. Просторий коридор. Компактна кухня. Санвузол сумісний. І головне, квартира з Індивідуальним (автономним) опаленням. Ви регулюєте опалювальний сезон виходячи зі своїх потреб. Надто холодно вересневим вечором? Що ж, регулюйте тепло у вашій квартирі як душі завгодно. Богів і нюансів з квартирою немає. Є бажання продати.

Кармелюка вул., 21
rieltor.ua

Продам 3х комн.квартиру на УФИМСКОЙ. Предлагаю рассмотреть вариант покупки 3х комн.квартиры на Уфимской.(ул.Крапивницкого). Квартира расположена на 4 этаже.Не угловая. Двухсторонняя.Тёплая.Светлая. В комнате и в одной спальне металлопластиковые окна. Счётчики - газ,свет,вода,теплосчётчик на дом. Приличные соседи,чистый ухоженный подъезд и двор. Отличное месторасположение. Документы готовы,долгов нет.

Кропивницького вул., 64
rieltor.ua

Продам 3х комн.квартиру ост.Мудрёная (рядом 95 квартал) Продаётся не большая 3х комн.квартира возле станции Мудрёная(рядом 95 квартал).ул.Меркулова д.9. Дом кирпичный,двухэтажный, квартира на 2 этаже.Крыша после кап.ремонта. Состояние жилое. Комнаты проходные. Общ.44 кв.м Жилая 28 кв.м Кухня 6,3 кв.м. Зал 15 кв.м,спальня 6 кв.м,спальня 8 кв.м. Квартира тёплая,светлая. Установленные окна мп. Трубы частично поменяны мп. Газовая колонка автомат. Счетчики свет,газ,вода. Рядом ост.скоростного трамвая,общественного транспорта. Документы готовы.

Козацька, 9
rieltor.ua

1-кімнатна по вулиці Черкасова у Тернівському районі. Гарний жилий стан. Частково з меблями. Всі вікна і балкон засклені металопластиком. Зроблений ремонт у кімнаті, кухні та коридорі. Санвузол без ремонту. Меблі в кухні та бойлер залишаються. Всі інші меблі можливо, але обговорюємо додатково. Натяжні стелі, сучасний лінолеум. Нові міжкімнатні двері. Є лічильники на все. Охайний підїзд. Порядні сусіди. Дзвоніть!

Черкасова вул., 8
rieltor.ua

У гарному жилому стані 2-кімнатна квартира покращеного планування на 5-Зарічному. 9 поверх 9-ти поверхового будинку. Вікна у кімнатах і лоджія засклені металопластиком. Вікно у кухні деревяне. Стелі скрізь вирівняні і пофарбовані. На стінах декоративна штукатурка. Заїхати і жити можна одразу. Квартира вільна. Боргів немає. Прописані відсутні. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Зарічний 5-й , 76
rieltor.ua

Даманський. 2-кімната по вулиці Маршака. Будинок біля зупинки громадського транспорту. Навпроти пологовий будинок. 3 поверх. В середині будинку. Перепланування. Кімнати були трамвайчиком, тепер зроблені окремо. Незавершений ремонт. Встановленні нові металопластикові вікна. Капітально зроблений балкон. Замінена на мідну уся проводка у квартирі. Зроблені дві кімнати - натяжні стелі, зроблені стіни, різні рівні підсвічування. Треба робити кухню, санвузол, коридор. Дзвоніть! Домовимось на перегляд!

Маршака вул., 13
rieltor.ua

Простора 2-кімнатна сталінка біля 15 школи по вулиці Криворіжсталі. Середній 3 поверх. Не кутова. Вікна з залу і кухні виходять у двір, вид на стадіон школи. Вікно спальні на проїжджу вулицю. Загалом стан жилий. Вікна у спальні та кухні металопластикові. Балконний блок деревяний. Сам балкон не засклений. Кухня у кахлі. Санвузол у кахлі. Є лічильники на все. Будинок ОСББ. У підїзді ремонт і нові вікна. Можливий продаж по є-оселі, є-відновленню. Квартира вільна. Боргів немає. Документи готові.

Криворіжсталі вул. (Орджонікідзе), 38
rieltor.ua
1 - 24 з 822 результатів