Продаётся 1 комнатная квартира по ул. Эдуарда Фукса ост. Авто техникум. Не угловая. В хорошем жилом состоянии. Остаётся частично мебель, бойлер. Замечательное расположение, рядом всё необходимое для комфортного проживания.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 35
rieltor.ua

продам 1-ю квартиру на Солнечном. Квартира под ремонт. Рядом "тысячка" конечная маршруток", Ашан", скоростной, две школы, два садика,АТБ, торговый центр и т.д. Место хорошее. ц 9000 Торг. Татьяна

Сонячний мікрорайон вул., 54
rieltor.ua

Ми раді запропонувати Вашій увазі чотирикімнатну квартиру, яка розташована по вулиці Маршака. Поряд з будинком є дитячій садочек та школи, магазини, кафешкіі, в 15 хв. Ботанічний сад, в 3 хв. Зупинка транспорта що забезпечують комфортне перебування для всієї родини. Стан - житловий. Загальна площа становить 61.7 кв.м, В залі ремонт, натяжні стелі, металеве вікно. Є лічильники на газ, світло, воду та тепло. Меблі та побутова техніка обговорюється на місці. Ця квартира - відмінний варіант для тих, хто шукає затишне житло з відмінним розташуванням.

можливий продаж по єОселя
Маршака вул., 11
rieltor.ua

Продаж 3-х кім. квартири, вул. Бірюзова, СевГок. Квартира не кутова, поверх 4/4 поверх будинку. Загальна площа – 55кв.м., житлова – 39 кв.м, кухня – 6кв.м., є балкон Квартира під ремонт: -Лічильники на світло та воду, будинковий лічильник на тепло. -Тихий, двір, дитячий майданчик. Хороша транспортна розвязка, поруч школа, дитячий садок, магазини, Аптека. Документи в повному порядку.

Бірюзова вул., 5
rieltor.ua

1 комнатная квартира по улице Тимирязева, район магазина Огонёк, недалеко от 44 квартал, станция Роковатая Квартира не угловая, 3/5 В хорошем жилом состоянии. Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная.

Тимірязєва вул., 24
rieltor.ua

2 комнатная квартира в кирпичном доме по улице Груни Романовой, ЮГОК Напротив школы Крыша в порядке, отремонтирована Квартира угловая, но сухая и очень теплая Есть счётчики. Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан. Цена договорная. 067-251-251-8 Анжелика

Романової Груні вул., 8
rieltor.ua

Продаємо зрозумілу однокімнатну квартиру на Сонячному. Чому зрозумілу? Тому що все просто та зрозуміло. Квартира в рідному досить ДОГЛЯНУТОМУ житловому стані. При тому, ви не переплачуєте за чийсь ремонт і зможете самостійно організувати свій ідеальний простір. Будинок розташований в спокійному місці без зайвої метушні. До супермаркету та інших магазинів, аптек, кавярень, кафе всього 3-5 хв пішки. Буквально в 2-х хвилинах зупинка громадського транспорту Є невеликий борг по комунальним. Близько 10000 грн (+ до ціни) За необхідності можемо залишити меблі та техніку. Квартира вже вільна! Ключі в день угоди Райони сусіди: БМВ, Гірницький (горняцкий), Східний (Восточный), Артем, Вечірній (вечерний), Ювілейна (Юбилейная) Відвідайте інстаграм рієлтора, щоб познайомитися ближче зі сферою нерухомості в Кривому Розі. lyudmila_rieltor_kr_

Сонячний мікрорайон вул., 53
rieltor.ua

Продам однокомнатную квартиру, расположенную на первом этаже двухэтажного кирпичного дома, по адресу: улица Колачевского дом 7, рядом с ЖД станцией "Роковатая". Очень выгодный вариант, для тех людей у кого ограничен бюджет. За небольшие деньги, вы покупаете квартиру с косметическим ремонтом, с мебелью и техникой. В квартире есть свет, вода и газ, стоят на всё счётчики. В квартире заменены все коммуникации, водопровод и канализация в пластике. Окно на кухне пластиковое с тремя стёклами, в основной комнате большое окно, деревянное, двойная рама, современное, покрыто лаком. Все коммуникации идут от ж/д вокзала, поэтому в вашей квартире всегда будет тепло и свет. Инфраструктура: - достаточно неплохая. В пешей доступности находится остановка транспортных средств, ЖД вокзал, продуктовые и хозяйственные магазины, школа, садик, больница. Очень хороший вариант для молодой семейной пары, одинокого человека, пенсионеров. Будем рады показать вам эту квартиру. Спешите купить.

Колачевского, 7
rieltor.ua

ОПИС КВАРТИРИ: Розташування: По червоній лінії, що забезпечує легкий доступ до громадського транспорту і основних об’єктів інфраструктури. Тип будинку: Сталінка, відомий своєю міцністю і якісним будівництвом. Будинок цегляний, що забезпечує додаткову тепло- та звукоізоляцію. Кімнати: Великі, не прохідні, всі роздільні, що створює зручний простір для життя і дозволяє раціонально розподілити меблі та речі. Стеля: Висока, що додає відчуття простору і комфорту. Стан: Квартира в житловому стані, що дозволяє заїхати та жити з перших днів. Вікна замінені на сучасні, що забезпечує додаткове утеплення та звукоізоляцію. ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ: Зручне розташування: Поруч розташовані магазини, школи, дитячі садки, медичні установи та інші необхідні для комфортного життя об’єкти. Транспортна доступність: Легкий доступ до громадського транспорту дозволяє швидко дістатися до будь-якої точки міста. Просторі кімнати: Великі кімнати дозволяють створити затишок і комфорт для всієї родини. Інфраструктура: Наявність парків, кафе та інших зон відпочинку поблизу робить життя тут ще приємнішим. ДОДАТКОВІ ДЕТАЛІ: Міцний цегляний будинок забезпечує довговічність і стабільність будови. Високі стелі створюють відчуття простору і свободи, що важливо для комфортного проживання. Стан квартири дозволяє заїхати і жити без додаткових вкладень на ремонт. Ця квартира ідеально підійде для тих, хто цінує комфорт, зручність і якість життя. За додатковою інформацією та оглядом телефонуйте! Не втрачайте свій шанс на чудове житло! Ваш новий дім чекає на вас!

Січеславська вул. (Кремлівська), 27
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири в Саксаганському районі, по вулиці Тесленко. Квартира в житловому стані, поміняні вікна, сантехніка. Гаряча вода-колонка. Поруч дитячий садок та школа, в пішій доступності транспортна розвязка, супермаркет, парк, та вся інша інфраструктура. Чекаємо на Ваш дзвінок. Додатково комунальний борг.

Тесленка вул., 20
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продается однокомнатная квартира, расположенная на пятом этаже шестиэтажного дома, по адресу улица Мусоргского дом 18. В квартире незаконченный капитальный ремонт, были заменены все коммуникации, электрика, водопровод, канализация. Стены были выровнены, пошпаклёваны, поклеены обои. Окна в квартире пластиковые очень качественные с ламинацией под дерево, балкон без ремонта. На кухне стены шпаклеваны, установленна газовая колонка автомат. На свет, газ, воду стоят счётчики. Сил и денег на ремонт не жалели, все сделано с хороших строительных материалов, но не много не доделали. Продают в связи с переездом. Большим бонусом остаётся вся мебель и техника. А это мягкая мебель, хорошая стенка, прихожая, холодильник, стиральная машина. В подъезде установлены пластиковые окна, подъезда. Изюминкой является -инфраструктура. Рядом с домом находится большой парк, остановка транспортных средств, рынок, магазины, аптеки, банки, супермаркеты, школы, садики. Уверен, кто купит эту квартиру останется довольный. Хороший вариант как для молодой пары, пенсионера, арендного бизнеса. Не упустите свой шанс, будем рады показать вам квартиру в любой удобное время.

Мусорського, 18
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири на Дзержинці, по вул. Гетьманська (навпроти податкової). Будинок байрачного типу, є свій окремий вхід через подвірʼя, своя садова ділянка і окремий сарай. Квартира складається з 1-ї кімнати, кухні і кімнати, яку можна використовувати, як столову, або додаток до кухні, або окремої кімнати. Є свій с/в і ванна. Квартира потребує капітального ремонту. Якщо чесно, гарне розташування, затишний двір і дружні сусіди. Цей варіант дійсно варто розглянути ) Характеристика: - заг.пл. 41,9, житл. 18,6, кухня 12 - 1-й поверх 2-во поверхового будинку, 1-но кімнатна, не кутова - вікна м/пл, решітки на вікнах, є можливість добудови балкону - газова колонка - труби по сантехніці м/пл - є окремій вхід і вхід через під’їзд - боргів по комунальним послугам немає - прописаних немає - документи готові до продажу Може виникнути багато питань, тому готові відповісти на всі і організувати показ в зручний для Вас час. До того ж можемо надати відеоогляд де все Вам стане зрозуміло. 0976981920 Олександра

Гетьманська вул. (Ільїчівська), 106
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну чешку на вулиці Спаській, будинок біля магазину "Птиця", поруч 5 лікарня. Квартира під ремонт. 5 поверх. Будинок ОСББ. Є борги по комуналці приблизно 20 тис грн плюс до ціни. Торг невеликий.

Спаська вул., 24
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж однокімнатну малосімейку по вулиці Покровська, у Саксаганському районі. У квартирі щойно виконаний ремонт, вікна та труби м/п. Чудовий варіант, щоб одразу заїхати і жити. Не завершена тільки стеля у кімнаті. Балкон не засклений. Не кутова. Встановлені лічильники на газ, світло та воду. Залишається все, що Ви бачите на фото. Відмінне розташування - поряд Ювілейна, 173 квартал, "Юність". В кроковому доступі вся необхідна інфраструктура - магазини, супермаркети, ринок, кавярні, школи, дитячі садочки, майданчики, зупинки громадського транспорту. Відмінна транспортна розвязка. Прописаних немає, документи готові до продажу. Є борг, але він входить у вартість. Торг доречний. Телефонуйте та записуйтеся на огляд!

Покровська вул. (Подбєльського), 19
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в центрі 17 квартала. Розташована на 5 поверсі всередині будинку. Двостороннє планування кімнат. Металопластикові вікна, лічильники , криша перекрита ( ідеальний стан ) , балкон засклений. Квартира в доброму стані. Центр 17 квартала , порад Варус , школа , садок , лікарня , аптека , зупинка . Все необхідне в шоговій доступності. Будинок ОСББ. Додаткові питання по телефону.

Карбишева вул., 10
rieltor.ua

Живете у місті Кривий Ріг і втомилися від нашого повітря? Мрієте жити у центрально-міському районі та при цьому не відчувати шуму мегаполісу? До вашої уваги пропонується квартира на комфортному другому поверсі чотириповерхового будинку, яка знаходиться у найбезпечнішому та найекологічнішому районі Кривого Рогу Військове містечко-35 (Макулан). За рахунок того, що сам район знаходиться на одній з найвищих точок міста, з нього відкривається не тільки чудовий вид на місто, але й сам район входить до складу найбільш екологічно чистих місць Кривого Рогу. Поруч є вся необхідна життя інфраструктура. Район дуже чистий та затишний. Будинок цегляний, тому взимку буде дуже тепло. Сама квартира знаходиться на стадії ремонту, що дозволяє вам втілити в життя свої дизайнерські рішення. Проводка змінена, стояки змінені, вікна МПО, санвузол суміщений. Є лічильники на світло, воду. Квартира без боргів. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Военный городок-35, 31
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в будинку №13 по вул. Шкапенка. На третьому поверсі, кутова. Поряд магазин «Україна» і ставки. + вікна пластикові + стоякові труби нові + всі лічильники. В остальному — під ремонт. Також є борг $1000, вписаний в ціну. Тобто можно взяти з боргом за $8800. Документи в порядку, один власник. Дзвоніть і домовимось про перегляд.

Шкапенка вул., 13
rieltor.ua

Продается 2-х комнатная квартира по ул. Ухтомского (СевГок). Или обмен на 1 комнатную на Даманском. Не угловая. Дом расположен в тихом месте. Всё необходимое в в пешей доступности Квартира в обычном родном состоянии. Заменены трубы, новые входные двери. Двор не проезжий, можно не волноваться за безопасность детей. Рядом остановка, магазины, супермаркет, детская площадка, садик, и т.д.

Ухтомського вул., 16
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира по вулиці Павла Глазового (Балакіна), розташована на 4-му поверсі 9-поверхового будинку. Квартира не кутова, світла та простора, санвузол роздільний, є лоджія (не засклена). Квартира потребує ремонту, проте вдале планування дозволить втілити в життя всі сміливі дизайнерські рішення майбутніх власників. Встановлені лічильники на газ та світло, що дозволить контролювати витрати. Будинок розташований в 2 хвилинах від станції швидкісного трамваю "Вечірній бульвар" та зупинки громадського транспорту. Поруч знаходиться Епіцентр, Метро, АТБ, школи, дитячі садочки, аптеки, та інші необхідні заклади. Ідеальний варіант для молодої сімї, або перспективна інвестиція для подальшої здачі в оренду. Квартири в цьому районі користуються неабияким попитом, тому, не зволікайте! Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію.

Павла Глазового вул. (Балакіна), 4
rieltor.ua

Давно у пошуках просторого та доступного житла? Не бажаєте переплачувати за чужий ремонт? Тоді ця пропозиція саме для Вас! Пропоную до Вашої уваги простору двокімнатну квартиру у Саксаганському районі по вулиці Курчатова будинок 7. Квартира розташована на четвертому поверсі чотириповерхового панельного будинку. Зручне планування підштовхує до найсміливіших та найцікавіших реалізацій Ваших дизайнерських рішень. Загальна площа 44 кв.м., кухня 6 кв.м. Стан під ремонт. З переваг є те, що зроблене перепланування для збільшення санвузла та кухні, вирівняні стеля та стіни. Повністю замінена сантехніка, частково замінено проводку на мідну. Залишаються всі необхідні будівельні матеріали: суміші, скловолокно для утеплення, залишки гіпсокартону. Тихий та спокійний житловий масив, поряд вся необхідна інфраструктура. Магазини, лікарня, кабінет сімейного лікаря, аптека, школи та дитячі садочки, сквер та зелена зона з річкою - ідельне місце для проведення пікніків, тренажерний зал, зупинки громадського транспорту, до Ювілейної 10 хвилин пішки. Приходьте та купуйте чекаємо Вас на перегляд квартири!

Курчатова вул., 7
rieltor.ua

Продається квартира за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, Вул. Ігнатьєва, 4. Квартира в жилому стані заходь-живи, з можливістю завершити ремонт під себе. Без прописаних, по додатковим питанням - дзвоніть.

власник
Славна вул. (Ігнатьєва), 4
rieltor.ua

Любите високі стелі і просторну кухню? Тут вони саме такі. Продається двокімнатна квартира «сталінка» в будинку №9 по вул. Войчишена. Розташована на верхньому 4-му поверсі. Не кутова, кімнати окремо. Вона в рідному стані, але чиста і охайна. Вікна уже металопластикові, лічильники встановлені. Будинок в ОСББ, тому навколо гарне подвір’я та чистий під’їзд з новими вікнами. Квартира без боргів і проблем. Дзвоніть, домовимось про перегляд.

вул. Войчишена, 9
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру розташовану по вулиці Квіткова 26(Тернівський район ). Розташована на 1 му поверсі всередині будинку , цоколь високий ,зовнішнє утеплення стін . Загальна площа квартири 61 м2 Житлова площа 42 м2 Площа кухні 7 м 2 В одній кімнаті зроблений ремонт , залишається все меблювання . Лічильники вода , світло день/ніч. На всі додаткові питання відповім по телефону .

Квіткова вул., 26
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру (чешку) на Спаській (5 лікарня). Хороше місце розташування - поруч магазин Птах, АТБ, школа, дитячий садок. Розташована на 5 поверсі в 5-поверховій чешці з гарним краєвидом із вікон. Дах у порядку, є тех. поверх. Не кутова, тепла. Заг. площа 34,5 м2, кухня 8 м2. Квартира під ремонт. Вікна старі. Труби поміняні (метало-пластик), лічильник на воду. Лічильник у будинку на тепло. Без боргів, без проблем. Сусідні вулиці: вул. Курчатова, вул. Кузнєцова, Вул. Покровська (Подбельського), пр. 200-річчя Кривого Рогу, Мікрорайон, Ювілейна, Юність.

Спаська вул., 26
rieltor.ua
1 - 24 з 382 результатів