2 комнатная квартира в кирпичном доме по улице Груни Романовой, ЮГОК Напротив школы Крыша в порядке, отремонтирована Квартира угловая, но сухая и очень теплая Есть счётчики. Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан. Цена договорная. 067-251-251-8 Анжелика

Романової Груні вул., 8
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру Вікна, балкон металопластикові. Є бойлер, замінені труби. Без боргів. Переоформлення 50/50 0675845135

власник
Олександра Станкова вул. (27-го Партзїзду), 9
rieltor.ua

продам 3 кімнатну квартиру на Ингульці по проспекту Перемоги. Для мешканців Інгульця кращого місця годі і шукати. Центр району, головній проспект Інгульця , усе поряд. Школа,дитсадок, АТБ, торгівельні точки розважельні заклади ,зупинка транспорту Палац творчості, усе у 5 хвилинах від будинку. Квартира у дуже гарному стані, з меблями та техникой. Дім ОСББ. дах не тече, ніяких проблем з обслуговуванням будинку немає , усе вирішуеться на міссці. ц 16400. Торг.

пр. Перемоги, 53
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до Вашої уваги 2-кімнатну квартиру р-н ПГЗК (р-н ЮГОК). З індивідуальним (автономним) опаленням. Площа 45м2. П’ятий поверх з п’яти. Розташування зручне. Поряд парк ім. Савицького. Хоча пройти десять хвилин пішки, і ви вже біля палацу культури Південого ГЗК, Новою поштою, а там і відділення банку і зупинка громадського транспорту і безліч різноманітних магазинів. Двір тихий і затишний. Охайне парадне з новим ремонтом, який Вас приємно вразить. Будинок ОСББ. Повністю перекрита криша три роки тому. В квартирі дві кімнати. Одна доволі простора. Інша менше розміром, але місця для облаштування затишної спальні в ній достатньо. Є балкон і комора, яка з легкістю перетвориться на гардеробну (розмір дозволяє -2,1м2). Чи може так і залишитись коморою, це вже вирішувати новим власникам. Просторий коридор. Компактна кухня. Санвузол сумісний. І головне, квартира з Індивідуальним (автономним) опаленням. Ви регулюєте опалювальний сезон виходячи зі своїх потреб. Надто холодно вересневим вечором? Що ж, регулюйте тепло у вашій квартирі як душі завгодно. Богів і нюансів з квартирою немає. Є бажання продати.

Кармелюка вул., 21
rieltor.ua

Не упусти можливість купити однокімнатну квартиру в Інгулецькому р-ні. Кривого Рогу по вул. Ярославській. Будинок цегляний, теплий, підїзд доглянутий з м.п.о., у кроковій доступності все необхідне для сучасного життя. Квартира на 4\5 будинку, кутова, тепла, світла, в кімнаті, кухні та коридорі зроблено ремонт, сан-вузол, та балкон, вимагає продовження ремонту. Квартира укомплектована меблями, велика шафа купе, прихожа, вбудована кухня, диван та техніка не входить у вартість (обговорюється окремо). Борги, проблеми відсутні, бажання продати є. Телефонуйте, пишіть, дивіться. АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України - СФНУ.

Ярославська вул., 4
rieltor.ua

Продаж гарної 3к квартири з сучасним якісним ремонтом, меблями та технікою у Центрально-міському р-ні по вул.Купріна, розташованої на 8 поверсі 9-ти поверхового будинку поряд з супермаркетом “Варус”. Загальна площа-58 кв.м, житлова-38 кв.м, кухня-9 кв.м, двостороння, балкон з видом у двір. Квартира дуже тепла, повністю утеплена зовні, зроблена герметизація міжпанельних швів. Встановлено броньовані вхідні двері з якісними замками, металопластикові вікна (на вікнах ролети), нова мідна електропроводка, поміняно всі комунікації, радіатори опалення, сантехніка, міжкімнатні двері. По всій квартирі натяжні стелі, на підлозі плитка, шпалери у світлих тонах створюють атмосферу затишку та комфорту. Санвузол викладений кахлем, підлога з підігрівом. Вся побутова техніка залишається майбутнім господарям квартири: три кондиціонери, телевізор, пральна та сушильна машинки, холодильник, витяжка, бойлер (100л). З меблів – вбудована кухня, ліжко з ортопедичним матрацом, шафи для одягу, стіл, стільці. Усі матеріали вибиралися з любов’ю у єдиному стилі, оскільки ремонт робився “для себе”. Чистий під’їзд із новим ліфтом, спокійні доброзичливі сусіди, доглянутий двір. Вся інфраструктура у кроковій доступності. Поруч дитячий садок, школа, супермаркет “Варус” та інші магазини, аптеки, салони краси, фітнес-клуб “SportFit”, автостоянка, гаражний кооператив, зупинка. У кроковій доступності парк Гагаріна, річка, площа Визволення зі зручною транспортною розв’язкою, проспект Поштовий. А краще все побачити на власні очі. Відмінний варіант у хорошому місці! Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Купріна, 3
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира в будинку №4 по вул. Ярославській. Кімнати окремо, вікна на дві сторони. Не кутова. Квартира під капітальний ремонт. Завершено етап демонтажу, все прибрано і винесено. Стоякові труби вже нові. Є борги по комунальним платежам у розмірі $2500. Можно взяти на себе і тоді вартість буде $8500. Переоформлення 50/50. Дзвоніть, запитуйте, все розкажем і можем дивитись.

Ярославська вул., 4
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 1нокімнатну квартиру біля парку ім.Савицького, на затишній вулиці Кармелюка. Розташована на 2 поверсі, має засклений акуратний балкон. У самій квартирі виконаний хороший ремонт "як для себе" с заміною проводки, сантехніки. Вам залишається тільки обрати собі меблі. Дуже приємно заселитися у чисту, свіжеоздоблену квартиру! У під"їзді також проведені ремонтні роботи,замінені вікна. До зупинки громадського транспорту, магазинів не більше 5 хвилин пройтись через гарний парк. Поряд дитячий садок, спортивний майданчик. Ціна за новеньку, гарненьку квартиру 9 500$ Телефонуйте 067-982-17-19

Кармелюка вул., 19
rieltor.ua

Продаємо 1-кімнатну квартиру на Південному ГЗК по вулиці Панаса Мирного (Югок, поруч 9 квартал) Це найцікавіша квартира, яка зараз продається в цьому районі. Чому найцікавіша? тому що: *розташована на середньому поверсі, в середині будинку - ДУЖЕ ТЕПЛА; квартира з ремонтом - замінена електромережа, нові вікна, труби пластикові, балкон *засклений металопластиком, ванна кімната в кахелі; *залишаються меблі і техніка - вбудована кухня з усією технікою (пральна машинка, холодильник, газова поверхня, духова шафа, витяжка), кондиціонер, бойлер, велика шафа-купе. Квартира вже вільна і готова до продажу. Без боргів і прописаних. Якщо Зацікавила - пишіть або телефонуйте. Ми готові до переговорів із зацікавленими покупцями

Мирного Панаса вул., 27
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 2кімнатну квартиру по вулиці Салтківська(раніше Мануільського). Інгулецький р-н, ПівдГЗК. Про об’єкт: - Загальна площа 43,9 кв.м. - Дві окремі кімнати 13,5 кв.м. та 11,3 кв.м. - Кухня 6 кв.м. - Висота стелі 2,50 м. Планування об’єкту: - Квартира розташована на 1 поверсі 5типоверхового цегляного будинку. - Незвичне планування. - Дуже високий цокольний поверх. - Кутова. Комунікації: - Будинок обладнано усіма необхідними комунікаціями. - Підігрів води - бойлер. - Лічильники: водяний, електрика. Особливості квартири: - Стан житловий (без сучасного ремонту). - Вікна замінено,втановлено акуратні решітки. - Подвійні вхідні двері. - Продаж з усіма меблями. Локація: - Будинок знаходиться у тихій місцині біля річки. - Зовсім поруч дитячий садок №10, КЗШ №115. - 3-4 хвилини пішки розташований Центр адміністративних послуг. - 2-3 хвилини і ви у Парку ім.Савицького, поряд Палац Культури ПівдГЗК. - міський транспорт на проспекті Південному. Ціна 11 000$ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Катерина - 067 982 17 19 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Салтиківська вул. (Мануїльського), 2
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продам однокомнатную квартиру на Югоке на первом этаже,цоколь высокий,не угловая,теплая,железная дверь в подъезде,в квартире,на окнах решетки,счётчики на все,(вода,газ,тепло,свет) день/ноч.Очень экономная по коммунальным платежам и теплая зимой.В подъезде свежий ремонт Есть возможность ставить машину напротив окон.Тихий , спокойный двор Рядом вся инфраструктура ,парк,рынок,продуктовые магазины Варус,АТБ,хорошая транспортная развязка.Хороший вариант как для молодой семьи так и для пожилых людей.Все документы в порядке.

власник
Ярославська вул., 8
rieltor.ua

Продам 2 х кімнатну квартиру по вулиці Кармелюка. Квартира розташована на четвертому поверсі пятиповерхового будинку, всередині дому. Будинок кооперативний. Має двостороннє розтошування кімнат Дуже світла та тепла( економні комунальні платежі). Лічильники на газ, воду, тепла на будинок. Нові вікна, балкон засклений , цементна стяжка на підлозі, коридор стіни - гіпсокартон, стіни у кімнатах -чорнова штукатурка. Інфраструктура розвинена : садочок , школа у дворі. Поруч продуктові та промислові магазини, транспортна розвязка, ринок. Квартира від першого власника . Додоткові питання по телефону .

Кармелюка вул., 13
rieltor.ua

Не пропустіть можливість купити однокімнатну квартиру в Інгулецькому р-ні. Кривого Рогу по пр. Південний Югок. Квартира знаходиться в центрі Югока (9 квартал) на 2\4 будинки, у кроковій доступності все необхідне для сучасного проживання, зупинки, магазини, супермаркети. У квартирі проводився капітальний ремонт, заміна проводки та всіх комунікацій, вирівняні стіни. Ремонт виконаний у сучасному стилі, студія, світла тепла. Борги проблеми відсутні, бажання продати є. Телефонуйте, пишіть, дивіться. АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України - СФНУ.

Південний просп., 25
rieltor.ua

Можливо Ви мріяли жити поруч з зоною відпочинку? Така можливість є, у продажу по вул. Кармелюка 1 ( Інгулецький район) є приваблива квартира, але є нюанси, ну наприклад, що це колишній гуртожиток. Але вже за документами багатоповерховий будинок! Дві кімнати обʼєднали між собою, тепер є кухня, зала, та санвузол. Перший поверх, поруч школа, лікарня, пляж, зупинка, магазини.

Кармелюка вул., 1
rieltor.ua

Продам квартиру на Ингульце, 1-комнатная , угловая, последний этаж, с ремонтом. Улица А. Станкова 17. Фото сброшу на Вайбер. Вопросы по телефону

власник
Продам квартиру на Ингульце
olx.ua

Продам 1-но ком. квартиру на ЮГОКе возле бассейна с мебелью и техникой. Квартира расположена на третьем этаже пятиэтажного дома по ул. Ярославская, 6. В квартире заменены окна, электропроводка, счётчик электроэнергии день/ночь, сантехника, установлены счётчики на воду и общедомовой на отопление, натяжной потолок в зале, кондиционер, везде новый линолеум, новый шкаф купе в зале 2800×2400 с зеркалами, новая кухонная мебель с гранитной мойкой, холодильник Samsung, стиралка LG. Но! квартира нуждается в ремонте ванной и балкона. Квартира теплая, светлая, чистая, уютная, с положительной энергетикой, не прокуренная, окна выходят на перед дома, солнечная сторона, тихие соседи - бабульки. Рядом школа, детские сады, бассейн, магазинчики. В подъезде установлены металлопластиковые окна, домофон. Без коммунальных долгов, платежи оплачиваю ежемесячно. Продажа не срочная. Хозяйка. Просмотр квартиры возможен с 14 мая по 26 мая, записывайтесь на просмотр. Ссылка на просмотр улицы в 3D: maps.app.goo.gl/GmPKDSyBRjWXi6XD8?g_st=ic Риелторов прошу не беспокоить.

власник
1-но ком. квартира ЮГОК
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на Інгульці. Вулиця Олександра Станкова 23, 4 поверх 9 поверхового будинку, в жилому стані. Лоджа, балкон і вікна металопластик. Дві вхідні двері, металева і деревяна. Лічільники на газ, воду, два водонагрівача, кухня і ванна. Будинок ОСББ Всі питання 09******66

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру на Інгульці
olx.ua

Продам 3-х комнатную квартиру на Ингульце по пр.Победы, 34 ( в доме кафе Капитошка). Квартира на 3-м этаже 5-ти этажного дома, не угловая, теплая, в жилом состоянии. Цена 15500 у.е.+ долг 21000 грн. По всем вопросам обращаться по телефону 06************91 Юрий

власник
Продам 3-х комнатную квартиру. Ингулец
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру 4/5 по вул. Сонячна 20, Загальна площа 31 кв.м., кухня 6.25. Інгулецький район Кривого Рогу. Підлога ламінат, стеля гіпсокартон, кухня і ванна кімната кахкль. Вікна і балкон металопластик. Лічильники електроенергії і води. Тепла, не кутова, дуже світла.

власник
Продам 1-кімнатна квартира Інгулецький район
olx.ua

Продам 2-х комнатную квартиру на ЮГОКе, Подлепы 46. 2 этаж Просторная, не проходная. Большая лоджия 3.47кв.м. Счетчик на газ. Газовая колонка. Отопление центральное ( счетчик на дом). Район, где находится квартира, имеет развитую инфраструктуру: стадион, дет. садик, рынок, рядом остановка, аптеки, супермакеты(АТБ, VARUS), спортивный комплекс, парк, детские площадки.

власник
Продаю 2-х комнатную квартиру ЮГОК
olx.ua

Продам 2-х комнатную квартиру в панельном доме. Квартира теплая, сухая, не угловая. Находиться по ул.О.Станкова 13. Санузел смежный. Заменены все трубы и проводка. Установлены металлопластиковые окна. Есть лоджия. Все комнаты раздельные, окна выходят во двор. Дом ОСББ

власник
2-х комнатная квартира на Ингульце
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру 57 м ,вул.Каткова 15 ,Інгулецький район . Продаж з меблями та технікою ( холодильник, мікрохвильовка, пральна машина, кондиціонер, бойлер) 5 поверх, стеля не тече, криша зроблена ! В квартирі всі вікна та двері на балкон пластикові. Вхідні двері нові. Стан жилий.

власник
3-х кімнатна квартира ,продаж від власника .
olx.ua

Пропонуємо до продажу 2кімнатну квартиру "сталінку" в одному із самих красивих будинків на проспекті Південному. Квартира під ремонт, поверх перший. Тому буде дуже лояльна ціна. Кімнати великі, окремі 17,4кв.м та 13,1кв.м. Не маленька кухня 8,2кв.м. Вікна замінені. Одне виходить на проспект, тому можливо розглядати квартиру і під бізнес. Кухня і велика кімната вікна дивляться у чисте, затишне подвіря. Поряд дуже красивий парк, урядові установи, зупинка транспорту. Зручно для проживання, зручно для оренди. Пропонуємо продаж за 12 000$ Документи готові. 06*********19 Катерина

Продаж 2кімнатної "сталінки" пр. Південний, 15
olx.ua

Продається 3- х кімнатна квартира на 2 му поверсі 9 ти поверхового будинка.по пр.Перемоги 44. Загальна площа 62.7кв.м.кухня 9.2 кв.м.,вбудовані меблі.квартира тепла,світла.є балкон і лоджа.всі двері в квартирі з натур дерева.в комнаті і в коридорі на полу ламінат. Дом осбб.вся сантехніка замінена.лічильник на дом на тепло. У квартирі лічильники на газ та воду. Бойлеру 2 роки. Затишний,гарний двір.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру інгулець
olx.ua
123...6
1 - 24 з 123 результатів

Популярні запити

Географія Кривий Ріг