Продається 3-кімнатна квартира на 173 кварталі в будинку покращеного планування по вулиці Миколи Світальського, 18. В будинку ОСББ. Квартира знаходится в гарному стані в середній частині будинку. Особливості квартири: - Поверх: 4 (девятипорховий будинок зданий на початку 90х років). - Загальна площа: 72, 6 кв.м. - Кухня: 8, 3 кв.м. - Кімнати: Всі роздільні, двобічне планування. Коли виконувався ремонт (12 років тому) то виконувались наступні роботи: 1. Вирівнювання стін під фарбування. 2. Заміна водопровідних та каналізаційних систем на металопластик. 3. Замінені вікна на металопластикові Rehau. 4. Заміна межкімнатних дверей та встановлені додаткові залізні вхідні двері. 5. Встановлені лічильники на воду та пізніше на газ. Є загальнодомовий лічильник на тепло. Поряд знаходяться магазини, автостоянка та гаражі, у дворі є дитячий майданчик, в 5-10 хвилинах пішого ходу школи, дитячий будиночок та зупинки міського транспорту. Оренди немає, продаж без посередників.

власник
Миколи Світальського, 18
rieltor.ua

3-х кімнатна квартира по пр. Гагаріна (Рудана-Новинка). Продається чудова квартира з автономним опаленням (2-х контурний котел) узаконено! Квартира в хорошому житловому стані з меблями та побутовою технікою. Скрізь металопластикові вікна, балкон засклений металопластиком, фасад утеплений пінопласт кароїд, дах шиферний в ідеальному стані. Господар

власник
Гагаріна, 66
rieltor.ua

Продается трехкомнатная квартира от хозяина, в Центрально-Городском районе, по улице Свято-Николаевская (Ленина), д.62 (сталинка), 3-й этаж, 4-х этажного дома. Квартира укомплектована мебелью и техникой, есть детская комната. Исторический центр города, в шаговой доступности супермаркеты, проспект Почтовый (Карла Маркса), парк Правды (Мершавцева), парк им. Гагарина, парк Гданцевский, школы, лицей, детский сад, магазины, банки, остановка общ. транспорта и пр. отопление централизованное, счетчики электроэнергия, общедомовой на тепло. Квартира готова к продаже, прописанных нет

власник
Продается квартира, (3 комн., сталинка, центр, от собственника)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі Даманського на вул. Героїв Маріуполя, 2 (Адм. Головка). Квартира двостороння, має балкон та лоджію, в середині будинку на 9 поверсі. В квартирі замінені вікна Rehau, труби по квартирі металопластикові, стояк також замінено, лоджія засклена Rehau. Лічильники на все, встановлено бойлер, на даху встановлено антену супутникого телебачення. В підїзді новий ліфт, відеоспостереження. Стан квартири житловий, ніхте не прописаний.

власник
Продам 3 кім квартиру на Даманському
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на Інгульці. Вулиця Олександра Станкова 23, 4 поверх 9 поверхового будинку, в жилому стані. Лоджа, балкон і вікна металопластик. Дві вхідні двері, металева і деревяна. Лічільники на газ, воду, два водонагрівача, кухня і ванна. Будинок ОСББ Всі питання 09******66

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру на Інгульці
olx.ua

продам 3 кімнатну квартиру по вул.Кокчетавська буд.17 2й поверх у двоповерховому будинку..пластикові вікна та балкон.гарна транспортна розвязка.поруч 2 діт.садочка та 2 школи,АТБ,ринок,поліклініка.документи у порядку.боргів немає.можливий обмін на будинок (5-6-7км.не пропонувати)

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продаётся отличная 3 комнатная квартира в самом центре Кривого Рога на улице Гагарина 64 - остановка Рудана! Расположена на втором этаже пяти этажного дома. Квартира на стадии ремонта, сделаны натяжные потолки и потолочные светильники в спальнях, заменены трубы и окна . Балкон застеклён. Установлен новый бойлер. Тихие порядочные соседи. Так же в пешей доступности школы, детские садики, детская поликлиника,кафе, банки,магазины и супермаркеты, аптеки, парк и многое другое. Отличная транспортная развязка в любой конец города. Квартира без долгов. Звоните в любое время , договоримся о просмотре!

власник
Центр, Гагарин Мол
olx.ua

Продається шикарна 3-х кімнатна. «Сталінка» з автономним опаленням. Квартира розташована за адресою вул. Володимира Великого (вул. Мелешкіна), 9, квартира знаходиться на другому поверсі чотирьох поверхового будинку. О.п.82,9/56,4/9,3, кімнати 25,2/18,8/12,4, не кутові. котел димоходний італійський beretta Поруч магазини, аптеки, школи, дитячі садки. Квартира після капітального ремонту: мідна проводка, деревяні двері та металопластикові вікна. Закритий двір, дитячий майданчик чудові сусіди. Тихий, закритий двір, поряд річка, добрі сусіди, вся інфраструктура поряд. Док-ти гаразд. Ціна: 36 000 у.о Відео огляд https://youtu.be/YzPHSpSTWXc?si=qA7WGVHvz0-U108C

власник
Продам 3 к.  (Артем) с автономкой
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру 57 м ,вул.Каткова 15 ,Інгулецький район . Продаж з меблями та технікою ( холодильник, мікрохвильовка, пральна машина, кондиціонер, бойлер) 5 поверх, стеля не тече, криша зроблена ! В квартирі всі вікна та двері на балкон пластикові. Вхідні двері нові. Стан жилий.

власник
3-х кімнатна квартира ,продаж від власника .
olx.ua

продаётся 3-х комнатная квартира на Восточном-3, ул. Вячеслава Черновола, 65, 15 этаж 16 этажного дома, квартира в стадии капитального ремонта, заменена электропроводка, сантехника, металлопластиковые окна, поштукатурены стены, в наличии стройматериал, межкомнатные двери, ламинат 60 кв.м. и др. ЗВОНИТЕ, на сообщения не отвечаю, т. (09**********52 Александр Анатольевич

власник
З-х комнатная на Восточном-3, 70кв.м. от Собственника
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продається 3- х кімнатна квартира на 2 му поверсі 9 ти поверхового будинка.по пр.Перемоги 44. Загальна площа 62.7кв.м.кухня 9.2 кв.м.,вбудовані меблі.квартира тепла,світла.є балкон і лоджа.всі двері в квартирі з натур дерева.в комнаті і в коридорі на полу ламінат. Дом осбб.вся сантехніка замінена.лічильник на дом на тепло. У квартирі лічильники на газ та воду. Бойлеру 2 роки. Затишний,гарний двір.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру інгулець
olx.ua

Продається затишна, світла та тепла 3- кімнатна квартира, по вулиці Грицевця 2 . В дуже зручному місці. Гарна транспортна розвязка,затишний двір з дитячим майданчиком. В дворі знаходиться погріб. Загальна площа квартири 56.9 м.кв. Окремі великі спальні. Великий зал. Металопластикові вікна, металопластикові труби,лічильники на все( тепло,газ,вода,світло). Натяжна стеля. Дах не тече. Все,що на фото залишається новим власникам. Боргів немає,заходь та живи! Документи готові, Власник 09******30 Людмила.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири, кільце Толстого
olx.ua

Продам 3-кімнатну квартиру з автономним опаленням. Котел газовий парапетний, тобто підігрів тільки води на опалення, для гарячої води встановлено два окремих бойлери на 10л у кухні та на 80 л. туалеті. Квартира на 3-му поверсі в середині 9-ти поверхового будинку, не кутова, тепла і затишна. Всі вікна металопластикові з 5ти камерного профілю. У кухні та дитячій кімнаті під час ремонту замінено всю проводку та виведено в щиток з окремими автоматами. Дитячу кімнату збільшили за рахунок утепленої лоджії з теплою підлогою та забезпечено зручне робоче місце. Квартира у власності більше 3х років. Пропозиція від власника, Чудовий варіант для сім’ї з дітками, поруч дитячий садок і дві школи. Посередників прохання не турбувати.

власник
Продам 3-к квартиру з автономним опаленням Східний 1 Європейський 13
olx.ua

Продается трёх комнатная квартира на Дружбе по улице Магистральная 25 . Все вопросы по телефону . Торг уместен .

власник
Продается 3-х комнатная квартира
olx.ua

Полностью меблированая+вся техника: Ралеты,шторы,тюль,плазменные ТВ 3шт,2 кондиционера,Посудомойка,вытяжка,холодильник,стиральная машина,всё в отличном состоянии и останется новому хозяину, заноси тапочки и живи ! Теплые полы,коридор,кухня,санузел,балкон! Продажа не срочная!!!.Собственник ! Любые способы оплаты !

власник
м-р Горняцкий д37
olx.ua

Продається 3- кімнатна квартира. Розташована у Центрально Міському районі, за адресою Свято-Миколаївська (Леніна) буд. 10 , 9 поверх. Окремі лічильники на електроенергію, газ та воду. Також в домі є лічильник на опалення.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру на Свято Николаевской
olx.ua

!! ВЛАСНИК !!! БЕЗ КОМІСІЇ !! Є відеоогляд квартири! До уваги затишна та світла 3х кімнатна квартира з охайним ремонтом та якісною мебеллю у теплому повністю заселеному будинку (вул.Соборності 51а) Загальна площа - 63.5 Кухня- 7.2 Спальня 1- 12.4 Спальня 2- 18.8 Спальня 3- 12.8 Будинок теплий та з шумоізоляцією. Адекватні сусіди з усіх сторін:) Нова проводка , труби та батареї. Якісний ремонт 2010 року , в квартирі залишається вся мебель. Можливий продаж без меблі Документи в порядку та готові до швидкого продажу.

власник
Квартира 3к центр СОБОРНОСТІ ремонт меблі
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на Інгульці, Проспект Перемоги 2. 6 поверх 9 поверхового будинку. Площа 60 кв. Вікна виходять у двір. Ремонт робили для себе, все нове, меблі і техніка залишаються. Поряд школа, садочок, атб, зупинка, парк. Заходь і живи. Продажа у зв’язку із переїздом. Ціна 17500, телефонуйте, будем раді відповісти на ваші питання. 09******35

власник
Продам 3-х кім. квартиру на Інгульці
olx.ua

Продам 3-ьох кімнату квартиру на КРЕС по вулиці Сичеславська б.13.. Замінено сантехніку на металоплатикову. Є вентиляційні шахти в кожній кімнаті. Будинок побудований з якісних матеріалів це сталінка в якій товтостінні панелі, з яких не падає штукатурка. Стіни цегла, перекриття залізобетон, підлога дерево.Висота стелі 2м.98см. Вітальня і спальня по 19 квадратів. Дитяча кімната 15кв. Кухня 8кв. Одне вікно замінено на кухні. Квартира кутова НЕ ПІВНІЧНИЙ КУТ не холодна без грибків. Будинок знаходиться по червоній лінії. Є маленький гаражик з погрібом потребує капітального ремонту. Машина не влізе.

власник
Продам 3-ьох кімнату квартиру на КРЕС
olx.ua

Продається трикімнатна квартира розташована в Центральному міському районі по вулиці Миколи Ходіча дом 3 перший поверх. Поруч парк, річка тихий дружній двір Всі кімнати в квартирі роздільні, металопластикові вікна нові двері, косметичний ремонт, меблі частково залишаються в квартирі загальна площа 66,6м/кв.м. жила 48,1 кв.м

власник
Продаж 3-х кім квартири Центрально-Міський район
olx.ua

Продаємо 3-х кімнатну квартиру на Дружбі, Довгинцівський район. 8 поверх 9 етажного будинку, по вулиці Мухіної 17. Не кутова. Житлова площа 42,5 кв. м. Загальна площа 75,4 кв. м. Квартира для тих, хто бажає зробити все під себе. Ремонту давно не було, в квартирі багато років ніхто не жив. Але в ній можна жити і зараз. Туалет та ванна кімната окремі. Опалення централізоване. Документи в порядку, боргів немає. Гарні сусіди. У дворі дому знаходиться дитячий майданчик, велика парковка, поряд знаходяться 2 великі гаражні кооперативи. Дитячі садочки, школи, амбулаторія, магазини, супермаркети, ЦЮТ,спорткомплекс Локомотив,транспортна розв’язка(маршрутки, трамваї, тролейбуси)- все знаходиться 5-10 хвилин ідучи пішки(і навіть швидше); недалеко ж/д вокзал Головний. Вартість 25 000$ ( можливий торг) Продає власник, всі подробиці за телефоном. Телефонуйте -06*********76 –Василь або 09*********30 - Юлія

власник
продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 3-х кімнату квартиру по Івана Авраменка 12 від власника Ремонту не потребує Всі стіни декоративна штукатурка Проводка та сантехніка поміняні Батареї, вікна також Стан - заходь і живи Більше питань по телефону

власник
3-х кімнатна квартира Івана Авраменка Корнійчука
olx.ua

Продається трьохкімнатна квартира по вулиці Чарівна, 17, 8-й поверх 9-ти поверхового будинку. Квартира в хорошому стані, можна відразу заселятися і жити. За бажанням покупця можна залишити деякі меблі (ліжка, шафи, диван, прихожу). Балкон і лоджія засклені. Будинок розташований в зручному місці, поряд два дитячі садочки, школа, невеликі магазинчики, недалеко супермаркети: "Варус" (зараз на реконструкції - облаштовують ТЦ "ТЕРРА") і "АТБ", лікарня, кілька аптек. Недалеко зупинка, зручна транпортна розвязка, за будинком проходить маршрутка №230. Чистий, доглянутий підїзд, хороші сусіди. Боргів за комуналку немає. Дзвоніть! Приходьте! Дивіться! Купуйте! Можливий торг.

власник
Продається трьохкімнатна квартира по  вулиці Чарівна, 17
olx.ua

Продам трёхкомнатную квартиру на Дружбе в общая площадь 70 кв.Квартира находится в десяти этажном доме за Тремя Толстяка и. По улице Магистральная 8-а. На седьмом этаже в хорошем состоянии. Два балкона застеклены. Есть перегородка между квартирами. Документы готовы. Я хозяин. Два кондиционера. Две кладовки. Коридор 7м длина 1.5ширина. комнаты раздельные.

власник
Продам квартиру чешку в центре на Дружбе
olx.ua
1 - 24 з 320 результатів