Продаю 1-ком.квартиру по ул.С.Колачевского д.134, 4/5 этаж В 5 минутах ходьбы остановка Интернат и 8 Горбольница Терновской район Солнечная, очень теплая квартира в жилом состоянии Уютный двор, детская площадка,мангальная зона дом ОСББ Рядом магазины, школы, детский сад.транспортная остановка. Долгов и прописанных нет

Продам 1ком.квартиру ул.С.Колачевского,17 квартал,8 ГорБольница
olx.ua

1к. Квартира находится ост. Пионер красная линия . Не угловая тепла ,5этаж .Под ремонт .Рядом остановка,атб,школа .Общая площадь 30.2 м.

власник
Продаётся 1к. Квартира!!! Ул. Едуарда Фукса ,дом 12 .
olx.ua

Продається затишна, світла та тепла 3- кімнатна квартира, по вулиці Грицевця 2 . В дуже зручному місці. Гарна транспортна розвязка,затишний двір з дитячим майданчиком. В дворі знаходиться погріб. Загальна площа квартири 56.9 м.кв. Окремі великі спальні. Великий зал. Металопластикові вікна, металопластикові труби,лічильники на все( тепло,газ,вода,світло). Натяжна стеля. Дах не тече. Все,що на фото залишається новим власникам. Боргів немає,заходь та живи! Документи готові, Власник 09******30 Людмила.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири, кільце Толстого
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в нормальном состоянии, заходите и живите. Очень тёплая и сухая, не угловая. Торг при осмотре.

Двушка на Севгоке (4 этаж) Ухтомского 25.
olx.ua

Будинок цегляний Поряд плав басейн, стадіон, парк, торгівельний комплекс, лікарня, школа, дит садок Кімнати прохідні, великі Є велика комора Квартира в житловому стані С/ техніка замінена Підлога- лінолеум Вікна- деревʼяні На вікнах решітки Встановлено лічильники газу, води, опалення

2-х ПівнГЗК, вул Черкасова, 13, 1/5, цегл будинок
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру з боргом (37 300) потребує КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ по вул.Ухтомського 9 ( Всі питання по мобільному тел.097-287_67_12

власник
2х кімнатна квартира під Капітальний ремонт
olx.ua

Продається квартира 17 квартал в жилому стані . Дом расположен на початку жилого масиву. Ул Карбишева, дом 2 До зупинки меньше 1 хвилини. Квартира не угловая, кімнати великі, расположення роздільне друг навпроти друга С/у раздельний Хорошее, жилое состояние Вікна м/ пластик На полу- линолеум Трубы- м/ пластик Вхідна дверь замінена Остается мебель в кухне, стенка в комнате Установлены счетчики, газа води и тепла Є бойлер, газ плита заменена, кондиціонер Чистий, закрытый подъезд Хорошие соседи

власник
Продаж квартири 17 квартал
olx.ua

Дом в ОСББ, домофон, во дворе площадка с парковкой и камерами. В пешей доступности магазины, садики, школы, парки. Первый этаж, высокий цоколь, 2 комнаты «вагончик», счетчики на все есть, м/п окна. Стенка остается, остальное обсуждается Ухтомского 24

власник
Квартира 2-ух комнатная
olx.ua

Квартира знаходиться по вул.Грицевца 2.Не кутова та дуже тепла.Вхідні двері замінені на залізні, міжкімнатні двері стандартні,але в хорошому стані.Є лічильник на газ,воду,ел.енергію(день/ніч) і загальнобудинковий на опалення.Дах не тече і був повністю перекритий.В гостинній натяжна стеля,санвузол повністю в кахелі,замінений унітаз на компакт,на кухні робоча стінка теж в кахелі.Все що ви бачите на фото залишається,тому у кого немає нічого свого,то це найкращий варіант.ЦІНА 2 КІМНАТНОЇ КВАРТИРИ!!!Стоїть якісна газова колонка автомат,більш-менш сучасна газова плита.Всі вікна і балконий блок м/п,балкон якісно засклений столяркою,труби і стояк замінені, сантехніка замінена.Сусіди в підїзді адекватні.Боргів немає.Документи всі готові до переоформлення!Торг при перегляді.

Продаж 3-ки з меблями на Товстого(17 квартал)
olx.ua

Район СевГока (9й квартал) Улица Черкасова, д. 7 3й этаж 5ти этажки Рядом парк, школа, садик, площадка, стадион, спорткомплекс. В 10 минутах хотьбы атб, варус, кофейни, бургерные, и прочие места для времяпровождения. Окно пластиковое. Балкон застеклен. Потолок натяжной в комнате Сантехника поменяна Мебель частично остается Вопросы можно задать в вайбере или по телефону

власник
Продажа квартиры
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продаю квартиру, на кухне металлопластиковое окно ,газовая колонка ,балконный блок. Без ремонта Не угловая Квартира между покровским и терновским районом. Документы в порядке Долгов нет

власник
Тимірязєва буд.11
olx.ua

Квартира находится в районе станции роковатой от остановки Мусоргского 3 мин ходьбы 3й этаж 4х этажного дома без ремонта по адресу жемчужная 50(перлина 50)

власник
Однокомнатная квартира
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру на РУ Леніна , вулиця С. Колачевського 104. Поруч зупинка транспорту, магазини, кавʼярні, аптеки, ринок, супермаркет Варус, 33 м2, все що потрібно для життя. Квартира розташована на 1 поверсі не кутова , тепла , в охайному стані . Всі меблі залишаються. Боргів немає, економні комунальні послуги. Лічильники на воду , газ, світло, лічильник на будинок.

Однокімнатна квартира по вулиці С. Колачевського .
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру від власника! Квартира знаходиться в Тернівському районі поблизу зупинки "Стадіон"! 5й поверх 5ти поверхівки. Квартира потребує ремонту. Телефонуйте для перегляду. Торг умісний!

власник
Продам 2к квартиру на Чекасова 4 від власника
olx.ua

Квартира знаходиться по вул.Колачевського 64.Другий будинок від червоної лінії.Будинок ОСББ.Розвинена інфраструктура.Квартира кутова,але взимку тепла.У підвалі замінені труби.По квартирі замінені труби і каналізація.Вхідні залізні двері.Лічильники є на все.Хороші сусідт і взагалі колектив будинку Прописаних немає.Боргів немає.Документи в порядку.Реальним покупцям торг!

olx.ua

Продам 2х комнатную квартиру Грицевца 8 . 5тый этаж 5ти этажного дома. Квартира полностью пустая. Надёжная металлическая входная дверь. Всё окна металлопластиковые , кроме балкона. Квартира тёплая зимой. Рядом: остановка, садики, школа, больница , атб, варус и т.д. По всем вопросам обращайтесь по телефону.

власник
2-х комнатная квартира  8-я Горбольница ( пл. Толстого)
olx.ua

Продаж квартири однокімнатної від власника, Севгок, вул. Юрія Смірнова 41, розташована на зручному 3 поверсі, залізні двері, замінені труби, сантехніка, встановлені лічильники. Поруч вся інфраструктура, школа, дитячий садок, магазини, зупинка громадьського транспорту. Квартира без прописаних та без долгів.

власник
1но кімнатна квартира СевГОК, звоните будем договариваться
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в хорошому стані,після косметичного ремонту(заходи і живи). Розташована в Тернівський р-н.,вул. Сергія Колачевського, 100/37 ( 17 квартал ).

власник
Продаж однокімнатної квартири
olx.ua

Поміняю 1-но кімнатну квартиру на 2-х з нашою доплатою. Знаходиться на Вогнику(р-н Роковатої), 4 й поверх, в середині дому, тепла, нові вхідні двері, пластикові вікна, балкон-француз. Лічильники на газ, світло (двозонний), загальнодомовий на тепло. Газова колонка-автомат. Замінені радіатори опалення на біметалеві. Проведений ремонт покрівлі якісним матеріалом (2022 р.)Поруч садок, 2 школи, поліклініка, зупинка транспорту.

власник
Обмін 1-к квартири
olx.ua

Продам 2х к. квартиру с ремонтом на мкрн. 17 квартал, Интернат Квартира расположена на комфортном, втором этаже. Квартира тёплая зимой, и прохладная летом. В квартире заменена вся электропроводка, установлены автоматы, балкон м.п., выполнена внутренняя отделка; все окна заменены на м.п., , Если нужно ( за доплату) есть вся необходимая мебель и техника: современный диван, удобная большая двуспальная кровать, красивый шкаф-купе, холодильник, бойлер, стиральная машина, микроволновка, кондиционер. Единственное нет ремонта в ванной комнате, есть возможность новому владельцу сделать на свой вкус) Рядом очень развитая инфраструктура, в пешей доступности есть всё, что нужно для жизни ( магазины, школы, сад, больница, бомбоубежище)

власник
2-х комнатная квартира от хозяина
olx.ua

Продаж 1 - кімнатної квартири по вулиці Перлинна, зупинка Мусоргського. Квартира знаходиться в теплому цеглинному домі на 3-му поверсі, 4-х поверхового будинку. Квартира сонячна, тепла. Є частковий ремонт. Вікна металопластикові, вхідні двері - залізні, труби металопластикові. Гарне місце розташування. Поряд школа, дитячий садок, амбулаторія. В 10 вилинах ринок.

власник
Продаж 1-кімнатної квартири. Мусоргського
olx.ua

Продам 1 кімнатну кв, Тернівський район,17 квартал, знаходиться по "червоній лінії", вікна виходять в двір, в квартирі тихо. Класне місце,чисте повітря, все поруч, з 2х сторін знаходиться Атб, поруч Варус, Нова пошта, Аврора, 33 кв.метри, відділення банків, школи та садочки, аптеки, лікарні, близько до зупинки, дуже зручне розташування По всій квартирі натяжні стелі, нова вмонтована кухня (з 2021 року) робили під себе Також залишається шафа купе ( яку робили під замовлення) та можемо залишити всі меблі по домовленості На газ,воду та світло є лічильники, в домі стоїть лічильник на опалення, стоїть газова колонка, квартира тепла, + не дорого комунальні послуги В підїзді зроблений ремонт в 2022 році, чисто та охайно, класні сусіди яких не чутно і не видно), є місце для парковки машини прямо під вікнами квартири Квартира в яку можна заїхати та жити, без додаткових вкладань.

власник
Продам 1-кімнатну кв, 17 квартал, червона лінія. Від власника!
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на 1 поверсі 5-ти поверхового будинку в Тернівському районі , вул. Ухтомського, зупинка Пляжна. В квартирі замінені вікна, встановлені решітки. Кімнати роздільні, не прохідні. Квартира без меблів, все що на фото може бути вивезене або залишене по домовленості. Прописаних немає, документи впорядку. Всі питання задавайте тут, як домовимось про перегляд квартири дам номер. Перегляд краще планувати на субботу або неділю.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру в тернівському районі.
olx.ua

Квартира від власника в чудовому стані! Чиста й світла квартирка для безпечного проживання родині, затишна й тепла. Розташована на 3 поверсі в центрі будинку. Вікна та балкон металопластикові.Труби замінені. Поруч садочок, зупинка, зона відпочинку. Спокійно можна заходити й жити. У квартирі брежнєвського типу Ви отримуєте комфорт і зручність за прийнятну ціну.

власник
Продається затишна 2-х кімнатна  квартира (вул.Ухтомського)
olx.ua
1 - 24 з 42 результатів

Популярні запити

Географія Кривий Ріг