Продаж 2-х кім квартира з ремонтом по вул. Маршака (Даманський) Якщо ви шукаєте: Комфортний середній поверх! Район, який користується попитом! Чудове планування з окремими кімнатами! Тоді це точно Ваш варіант! Пропонуємо Вам чудову двокімнатну квартиру, по вулиці Маршака, мкр Даманський. Квартира розташована на комфортному сьомому поверсі девятиповерхового будинку. У радіусі 3-х хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, ринок, садки та школи). Даний район має гарну транспортну розвязку, з нього можна виїхати в будь-яку точку міста практично з раннього ранку і до пізньої ночі, а зупинка знаходиться за 200 метрів від будинку. Що стосується самої квартири, в ній зроблено капітально сан вузол, замінено всі комунікації (труби, проводка, опалення) та викладено свіжу плитку. Замінено всі вікна на металопластикові, дві окремі кімнати з гарним ремонтом і потребують тільки меблів за Вашим смаком (квартира продається частково мебльована). У будинку встановлено новий ліфт, а в перегородці живуть найкращі у світі сусіди. Якщо Ви давно шукаєте свою квартиру мрії, то я вітаю вас, це вона! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

Маршака вул., 3
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру , вул. С.Колачевського (8 лікарня). *** Затишний двір, будинок ОСББ. *** 2 поверх. *** Кімнати окремі. *** Квартира у гарному житловому стані. Вікна металопластикові.. *** лічільники встановлені на тепло, газ, воду. *** В пішій доступності лікарня, АТБ, різні магазинчики, кафешки, Банк, а також школа, дитячий садок. *** Поруч стоянка для автомобілів Гарна транспортна розв”язка

Сергія Колачевського, 107
rieltor.ua

Ми раді запропонувати Вашій увазі чотирикімнатну квартиру, яка розташована по вулиці Маршака. Поряд з будинком є дитячій садочек та школи, магазини, кафешкіі, в 15 хв. Ботанічний сад, в 3 хв. Зупинка транспорта що забезпечують комфортне перебування для всієї родини. Стан - житловий. Загальна площа становить 61.7 кв.м, В залі ремонт, натяжні стелі, металеве вікно. Є лічильники на газ, світло, воду та тепло. Меблі та побутова техніка обговорюється на місці. Ця квартира - відмінний варіант для тих, хто шукає затишне житло з відмінним розташуванням.

можливий продаж по єОселя
Маршака вул., 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3-х кім. квартири, вул. Бірюзова, СевГок. Квартира не кутова, поверх 4/4 поверх будинку. Загальна площа – 55кв.м., житлова – 39 кв.м, кухня – 6кв.м., є балкон Квартира під ремонт: -Лічильники на світло та воду, будинковий лічильник на тепло. -Тихий, двір, дитячий майданчик. Хороша транспортна розвязка, поруч школа, дитячий садок, магазини, Аптека. Документи в повному порядку.

Бірюзова вул., 5
rieltor.ua

Продається затишна, світла 3-кімнатна квартира по вул.Чарівна. Дах будинку в порядку, був зроблений капітальний ремонт. Є тех.поверх. У квартирі зроблено якісний ремонт. Замінена повністю вся електропроводка на мідну, встановлені автоматичні запобіжники на кожну кімнату. Стіни в квартирі все вирівняні, виконане внутрішнє утеплення стін. Усі стелі натяжні. Замінено всі міжкімнатні двері. У сан вузлі нова сан.техніка, труби замінені на мп. Встановлено лічильники на воду лічильник тепла на будинок, газовий лічильник на підїзд. Замінено вікна на мп. Балкон засклений мп утеплений. Встановлено нові вхідні, броньовані двері. Є тамбур на 2 квартири. У загальному коридор є місце під індивідуальну комору. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Можна увійти і жити без додаткових капіталовкладень. Гарне місце розташування будинку. Прямо за будинком, зупинка транспорту на вимогу. Дві школи 27 та 45. Поруч дитячий садок, магазини, 8 міська лікарня. Магазин "Варус", у перспективі ТРК "Терра". Розглядаємо продаж квартири за програмою Е-Оселя Е-відновлення.

Чарівна вул. (Косигіна), 14
rieltor.ua

1 комнатная квартира 17 квартал, улица Сергея Колачевского (23 Лютого) Рядом остановка, АТБ, Варус 1/9 не угловая, цоколь высокий Квартира в хорошем жилом состоянии. Окна заменены металлопластик, на окнах решётки Трубы заменены металлопластик Есть все счётчики Входная железная дверь Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная

Сергія Колачевського вул. (23-го Лютого), 93
rieltor.ua

Набридли старі та брудні панельні будинки? Хочеться жити в сучасному, комфортному для проживання будинку? Але думаєте що новобудови у Кривому Розі це фантастика? Тоді пропоную Вам ідеальну квартиру в сучасному, новому будинку, яка розташована на 2 поверсі 6-ти поверхового будинку. Знаходиться за адресою: вулиця Перлина буд. 8Б. Загальна площа - 34 кв. м, житлова - 17 кв. м, кухня - 8.4 кв. м. Будинок двопідїздний, сучасний, побудований з якісних матеріалів. Будинок ОСББ, яке справді працює на благо мешканців, а не існує лише на папері. У дворі є дитячий майданчик, місце для парковки автомобіля, альтанка, також будинок обладнаний сонячними панелями, камерами відеоспостереження, пандусом, сучасним ліфтом, в підїздах встановлені металопластикові вікна, на будинок встановлені датчики на опалення та світло. Завдяки сучасній системі опалення, рахунок за постачання теплової енергії дуже смішний. Щодо самої квартири: одностороння, замінена проводка та замінена розводка труб на сантехніку. На електрику виведені автомати. Встановлені якісні металопластикові вікна та подвійні металеві двері, які гарантують безпеку Вам та Вашим близьким. У квартиру можна одразу заїхати і жити, вона не потребує суттєвого ремонту. Простора кімната та кухня з виходом на балкон так і підштовхує до втілення ідей для обладнання Вашого житла. Вся необхідна інфраструктура поряд з будинком: дитячі садочки, школа, спортзал, магазини, аптеки, зупинки громадського транспорту, залізничний вокзал Рокувата. Ви ще досі вагаєтесь? Краще телефонуйте, приходьте та купуйте!

Перлинна вул., 8Б
rieltor.ua

Продается 2-х комнатная квартира по ул. Ухтомского (СевГок). Или обмен на 1 комнатную на Даманском. Не угловая. Дом расположен в тихом месте. Всё необходимое в в пешей доступности Квартира в обычном родном состоянии. Заменены трубы, новые входные двери. Двор не проезжий, можно не волноваться за безопасность детей. Рядом остановка, магазины, супермаркет, детская площадка, садик, и т.д.

Ухтомського вул., 16
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру на вул. Чарівна (колишня Косигіна). Дуже гарне місце - поруч Варус, 8 лікарня, вул. Колачевського. На подвірї дитячий майданчик. Покращене планування - все окремо, 8-й поверх у 9-му будинку. заг. пл. 63 м2, кухня 9 м2. Квартира у житловому стані. Тепла, світла. Вікна металопластик, труби пластик, бойлер. Є балкон і лоджія - засклені. Лічильники на всі комунікації, в тому числі на тепло. Сусідні зупинки: пл. Толстого, 17 квартал.

Чарівна вул. (Косигіна), 25
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в центрі 17 квартала. Розташована на 5 поверсі всередині будинку. Двостороннє планування кімнат. Металопластикові вікна, лічильники , криша перекрита ( ідеальний стан ) , балкон засклений. Квартира в доброму стані. Центр 17 квартала , порад Варус , школа , садок , лікарня , аптека , зупинка . Все необхідне в шоговій доступності. Будинок ОСББ. Додаткові питання по телефону.

Карбишева вул., 10
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продам 3 кімнатну квартиру розташовану по вулиці Квіткова 26(Тернівський район ). Розташована на 1 му поверсі всередині будинку , цоколь високий ,зовнішнє утеплення стін . Загальна площа квартири 61 м2 Житлова площа 42 м2 Площа кухні 7 м 2 В одній кімнаті зроблений ремонт , залишається все меблювання . Лічильники вода , світло день/ніч. На всі додаткові питання відповім по телефону .

Квіткова вул., 26
rieltor.ua

3 комнатная квартира по улице С.Колачевского (23 Лютого), 17 квартал, Интернат Не угловая, цоколь высокий, сухая и очень теплая. Квартира двусторонняя, в жилом состоянии, нужен ремонт Есть счётчики Входная железная дверь. Уютный двор, чистый подъезд До центра 3 минуты, рядом остановка, супермаркеты, рынок, школа, детский сад и детская площадка. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан. Цена договорная.

Сергія Колачевського вул. (23-го Лютого), 66
rieltor.ua

Продается 2х комнатная квартира, под ремонт. Отличная планировка, что немало важно: - средний этаж - не угловая - раздельные комнаты - в пешей доступности все самое необходимое (магазины, школы, садик, детская площадка, банки) - парк (в свободное время пройтись, подышать свежим воздухом, подумать о планах, выпить чашечку кофе и побыть в тишине) Квартира пустая, завозите Вашу любимую мебель и почувствуете себя комфортно в своем уголке. С документами все в порядке, готово к продаже. Есть долг по коммунальным платежам, в стоимость не входит. Рассмотрим Ваши предложения по цене. Звоните, пишите, с радостью покажем.

Сергія Колачевського, 142
rieltor.ua

Продаж 1к. квартира по вул. Володимира Терещенка. – Загальна площа 37.8 кв.м. – Житлова 17.2 кв.м. – Кухня 7 кв.м. Будинок розташований у тихому та спокійному місці, і оточений всією необхідною для життя інфраструктурою – транспортна зупинка, продуктові магазини, зелена зона, дитячі майданчики та освітні установи. Що стосується квартири – тепла та економна. За станом – затишний та комфортний варіант на перспективу косметичного ремонту. Підійде як для себе так і під оренду. Телефонуйте, питайте та приходьте на перегляд!

Володимира Терещенка вул. (Федоренка), 27
rieltor.ua

Затишна двокімнатна квартира на 17-му кварталі! Ідеально розташована лише за 2 хвилини ходьби від магазину АТБ та зупинки громадського транспорту. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та зручність. Характеристики: Площа: 43 кв. м., включаючи простору кухню 6 кв. м. Розташування: 4 поверх 5-поверхового будинку, що створює спокійну атмосферу. Металопластикові вікна забезпечують звукоізоляцію та теплоізоляцію, балкон засклений. Квартира в житловому стані, готова до заселення і проведення ремонту за вашим смаком. Кухня обладнана плитою та витяжкою. Розташування поруч з магазином АТБ та зупинкою громадського транспорту. Поблизу є зелені зони, ідеальні для прогулянок: парк, річка та озеро, де ви можете насолоджуватися свіжим повітрям та природою.

Сергія Колачевського вул. (23-го Лютого), 64
rieltor.ua

Продам 3-х комнатную квартиру. Даманский. В центре. Улица Адмирала Головко. Не угловая. Не проходная. Двухсторонняя. Санузел раздельный. Металлическая дверь. Металлопластиковые окна. Металлопластиковый балкон. Металлопластиковая лоджия. Кондиционер. Новая газовая плита. Металлопластиковые трубы. Новая сантехника. Бойлер. Счётчики. Санузел и кухня кафель. В хорошем жилом состоянии. Прописаных нет. Документы готовы. БЕЗ ДОЛГОВ.

Адмірала Головка вул., 10
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру. Даманский. В центре. 4-й этаж 9-ти этажного дома. Не угловая. Не проходная. Санузел раздельный. Металлопластиковые окна. Балкон застеклен. Металлическая дверь. Кондиционер. Металлопластиковые трубы. Бойлер. Счётчики. В хорошем жилом состоянии. Прописаных нет. Документы готовы. БЕЗ ДОЛГОВ.

Маршака вул., 5
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру на Вогнику, зупинка Мусорського, поруч 16 міська лікарня, 44 квартал, ст. Рокувата, магазини, кафе, парк, а також доступність багато іншоі інфраструктури. Будинок із цегли, розташований в тихому спокійному місці. Квартира житлова , тепла, світла та затишна . Бюджетний варіант для молодої сімʼї. Є борг 1000$, який входить в вартість. Прописаних немає. Документи у порядку. Дзвоніть, покажемо в зручний час.

Тимірязєва вул., 24
rieltor.ua

Продам 1-но комнатную квартиру. Даманский. Улица Героев Мариуполя. (Адмирала Головко) Улучшенной планировки. Металлопластиковые окна. Метталлопластиковый балкон, лоджия. Металлическая дверь. Металлопластиковые трубы. Новая сантехника. Счётчики. В хорошем жилом состоянии. Прописаных нет. Документы готовы. БЕЗ ДОЛГОВ.

Адмірала Головка вул., 53
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру. 17-й квартал. Улица Карбышева. "Брежневка". 3-й этаж 5-ти этажного дома. Не угловая. Двухсторонняя. Санузел раздельный. Металлопластиковое окно. Балкон. Металлическая дверь. Новая газовая плита. Металлопластиковые трубы. Бойлер. Счётчики. В хорошем жилом состоянии. БЕЗ ДОЛГОВ.

Карбишева вул., 9
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру. Даманский. 3-й этаж 5-ти этажного дома. Не угловая. Двухсторонняя. Санузел раздельный. Металлопластиковые окна. Металлопластиковый балкон. Металлическая дверь. Новая газовая плита. Новая сантехника. Бойлер. Санузел и кухня кафель. Счётчики на воду и газ. В хорошем жилом состоянии. БЕЗ ДОЛГОВ.

Маршака вул., 19
rieltor.ua

Продається затишна трьохкімнатна квартира на 4 поверсі 4-поверхового цегляного будинку. Розташована за адресою: вул. Дмитра Войчишена, 14, недалеко від магазину “Вогник”. Зручне місце з розвиненою інфраструктурою: поруч зупинка громадського транспорту, магазин, парк. Характеристики квартири: Загальна площа: 49.9 Поверх: 4 Кількість поверхів у будинку: 4 Тип будинку: Цегляний Техповерх: Є Крівля виконана Гарний косметичний ремонт Опрятний під’їзд і двір Додаткові переваги: Сарай з погрібом у дворі Відмінна пропозиція для тих, хто цінує зручність, комфорт і теплу домашню атмосферу. Телефонуйте за вказаним номером для отримання додаткової інформації та уточнення умов угоди. Не втратьте свій шанс стати щасливим власником цієї чудової квартири!

Войчишина вул., 114
rieltor.ua

2 комнатная квартира сталинка с раздельными комнатами с холлом Кирпичный дом 3 этаж, крыша в порядке, отремонтирована Общая площадь 53кв.м Санузел раздельный Окна частично заменены металлопластик Два балкона Трубы разводка металлопластик. Есть счётчики. Квартира в жилом состоянии. Документы готовы к продаже. Цена 7200 плюс долг по коммунальным 1500 долларов. Долг можно выплачивать по договору реструктуризации в течении года. 067-251-251-8 Анжелика

Сергія Колачевського вул. (23-го Лютого), 4
rieltor.ua

Продам 3-х комнатную квартиру. Даманский. Не угловая. Двухсторонняя. Санузел раздельный. Металлическая дверь. Балкон. Лоджия застеклена. Новая газовая плита. Металлопластиковые трубы. Новая сантехника. Бойлер. Счётчики. В хорошем жилом состоянии. Прописаных нет. Документы готовы. БЕЗ ДОЛГОВ.

Маршака вул., 14
rieltor.ua
123...8
1 - 24 з 173 результатів

Популярні запити

Географія Кривий Ріг