1 комнатная квартира в новом доме на мкрн Восточный 2, по Улице Вячеслава Чорновола (Гутовского) Общая площадь 42 кв.м, большая кухня Квартира в жилом состоянии Дом кирпичный, очень тёплый. Крыша отремонтирована Хороший подъезд , уютный двор, есть парковка и стоянка. Есть все счётчики Входная железная дверь. Документы в порядке

Вячеслава Чорновола вул. (Гутовського), 17
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру розташовану на Дружбі, по вул. Промислова. Квартира розташована на 6му поверсі 9ти поверхового будинку. Квартира у жилому стані, продаєтся з меблями. Загальна проща квартири 37 кв.м. Площа кухні 7 кв.м. В квартирі встановлено пластикові вікна, балкон заскленний. Санвузол сумісний, встановлено бойлер. Є кладова кімната. Інфраструктура будинку хороша: поблизу АТБ, Варус, місця для прогулянок і відпочінку. Документи готові до продажу. Гарним бонусом є заасфальтована придомова територія, паркомісця біля підїзду.

ексклюзив
Промислова вул., 2
rieltor.ua

Продаж однокімнатної односторонньої квартири 29,4 квадратів (кухня 6,3) на 4 поверсі на Червоній по вулиці Вокзальна. Чотири поверховий будинок. Є балкон засклений. В кухні замінене вікно Все що в квартирі окрім телевізора залишається. До зупинки Червона 7 хвилин. 0969488528.

Вокзальна вул., 16
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Однокімнатна квартира на 6 поверсі. Одностороння, з балконом. В середині будинку. Тепла. Затишна. Квартира з заміненими вікнами і балконом. Залишається все як на фото. Кондиціонер і бойлер працюючі. Гарний вид у двір. Ліфт працює. Поряд є магазинчики і зупинка. Трошки піднятися - АТБ. Є школи і дитсадки.

Сімонова вул., 3
rieltor.ua

Продаж 1 ї квартири вул Володимира Великого 6 поверх 9 будинку. Квартира з меблями та технікою. Вікна та сантехніка нові.Кафель в ваній. Хороший стан. Центральна вулиця городу, хороша розвязка , все поряд ...

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 34
rieltor.ua

Продаётся малосемейка в жилом состоянии. Остаётся мебель и техника. Не угловая. Рядом школа, садик, детская площадка, магазины, рынок кафешки, стоянка и т.д. Документы готовы к продаже. Звоните 06******34

Соколовська вул. (Панкєєва), 9
rieltor.ua

1 комнатная квартира по улице Павла Глазового (Балакина), район Бульвар Вечерний, рядом станция метро, супермаркет АТБ, Варус, Эпицентр, Метро Квартира улучшенной планировки, не угловая Окна заменены металлопластик Есть счётчики. Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов.

Павла Глазового вул. (Балакіна), 10
rieltor.ua

Продам свою 1 кімнатну квартиру по вулиці Космонавтів 3 . Квартира розташована на комфортному третьому поверсі, всередині будинку . Квартира з ремонтом , вікна замінені , лічильники . Продаємо з меблями та технікою . Квартиру купували під бізнес . Дуже вигідна локація , в оренді була 6000 гр. Цегляний будинок, теплий . Доглянута , чиста квартира в гарному районі . Вся інфраструктура поряд . Будинок з газом , світло та вода завжди . Всі додаткові питання по телефону.

Космонавтів вул., 3
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру покращеного планування по вулиці Павла Глазового 26 . Квартира розташована на першому поверсі всередині будинку. Цоколь високий , підвал сухий , на вікнах грати . В квартирі поміняна повністю вся електрика , засклена лоджія, лічильники . Потребує ремонту. Перегородка з сусідами на три квартири . Популярний район міста з розвиненою інфраструктурою. Все необхідне для комфортного проживання мешканців району поряд. Всі додаткові питання по телефону.

Павла Глазового вул. (Балакіна), 6
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Володимира Великого. Зупинка кінотеатр ( Олімп) . Вся інфраструктура поряд . Дуже хороша локація обʼєкта. Квартира розташована на 5 поверсі всередині дому . Потребує капітального ремонту. Лічильники на все , вхідні двері поміняні нові . Всі додаткові питання по телефону.

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 24
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Кривий Ріг

Продам 1 кімнатну квартиру з ремонтом та меблями. Східний 2, Кривий Ріг, Вул. Незалежності 3. Площа: 43,4 м.кв. Ціна: 17000$ 12 пов/14 пов будинку. Кухня - 8,5 м.кв. Варильна панель, духова шафа. Витяжка. Мийка. Стілець розкладний + 2 стільці з натурального дерева. Кухонний гарнітур. Двері деревяні. Підлога лінолеум. Шафа в коридорі 4-х дверна. Ванна, туалет окремі. Бойлер. Ванний гарнітур. Кладовка, вбиральня. Спальна кімната не прохідна – 17,9 м.кв. Кондиціонер. Меблі. Диван розкладний. Балкон засклений, пластикові вікна. Опалення міське, централізоване Батареї чавунні. Квартира тепла. Загальнобудинкові стояки замінені. Покрівля будинку замінено. Тех поверх з ремонтом. Каналізація в будинку замінена. У підїзді замінено пластикові вікна. Два ліфти. Обслуговування - ОСББ. Світло не вимикають. З вікон квартири відкривається чудовий краєвид. Поруч Солоне озеро, церква, сквер, парк, магазини, автостоянки, зупинки транспорту, садок, школа, ігрові майданчики, баскетбольне, футбольне поле, великий теніс.

Незалежності України вул., 3
rieltor.ua

1-кімнатна студія під капітальний ремонт по вул Панаса Мирного (ЮГОК, 11 міськлікарня). 5 поверх. Для спортсменів, молоді та тих, хто не боїться останього поверху! Квартиру можна зробити собі з таким ремонтом, який подобається саме вам. В квартирі вже багато років ніхто не проживає. Вона вільна. Показати можу у будь-який час. Дзвоніть!

Мирного Панаса вул., 17
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну чешку на вулиці Спаській, будинок біля магазину "Птиця", поруч 5 лікарня. Квартира під ремонт. 5 поверх. Є пластикові вікна, які треба поставити і балконний блок. Будинок ОСББ. Є борги по комуналці приблизно 20 тис грн входять до ціни. Можна 6500 плюс борги. Торг!

Спаська вул., 24
rieltor.ua

З розпочатим ремонтом продається 1-кімнатна на мікрорайоні Гірницькому. Вдале розташування будинку поруч ринок, АТБ, зупинки громадського транспорту, дитячий садок. Квартира не кутова, на 8 поверсі. Частково оновлена електропроводка, засклений металопластиком балкон, також вставлено металопластикове вікно у кухні, кімната підготовлена до ремонту стін та підлоги. Кухня у жилому стані. У санвузлі треба міняти труби, стіни підготовлені під ремонт. Є тамбур з сусідами. Встановлений лічильник на воду. Ціна відповідає стану.

Гірницький 5-й, 37
rieltor.ua

На 5-Зарічному продається 1-кімнатна квартира покращеного планування. Самий комфортний 2 поверх. Загальна площа 39.5, площа кімнати 18. Лоджія навпроти кухні. Два коридори. Є комора. Квартира в хорошому жилому стані, зайти і жити можна, а ремонт робити поступово. Вікна металопластикові, пятикамері. Є бойлер, новий холодильник "Атлант", кондиціонер, мякий куток кухонний, що розкладається, меблі. Торг можливий. Дзвоніть. Подивитися можна за попередньою домовленістю.

Зарічний 5-й , 93
rieltor.ua

1 комнатная квартира с новым ремонтом по улице Днепровское шоссе, район Ласточка, Питомник 9 этаж 13ти этажного дома Большая лоджия застеклена и утеплена металлопластик Окна заменены металлопластик Заменены проводка Заменены все комуникации Санузел, кухня и коридор - кафель Есть все счётчики Встроенная мебель и техника Документы готовы к продаже.

Дніпровське шосе, 56
rieltor.ua

Продаж гарної 1-кімнатної квартири на вул. Костя Пестушка 1, (біля Цегельного, Центрально-Міський р-н), розташована на четвертому поверсі п’ятиповерхового будинку. ОСББ - який працює. Поблизу будинку знаходяться дитячий садочок, школа, магазини, зупинки транспорту, річка, дитячі майданчики. Важлива інформація про квартиру: Планування – просторна кімната с заскланним балконом, достатньо просторою кухнею та холом, суміщеним санвузлом. – загальна площа 35,4 м2, – житлова 18 м2, – кухня 7,9 м2. – висота стелі – 2,55 м Дуже світла і дуже тепла квартира. Стан – з косметичним ремонтом, заходь і живи. У квартирі замінена каналізація та розведення труб. Пластикові вікна. Вхідні двері – металеві. Газова колонка. Розташування – зручний район, із сусідами проблем немає. Поруч маркет Делві та 3 продуктових магазина. Зупинки поруч. Без заборгованості, документи у порядку, квартира повністю готова до продажу. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Костя Пестушка вул. (Луначарського), 1
rieltor.ua

Вул. Сергія Колачевського. Червона лінія. Квартирою є можливість користуватися як для прожиття так і для бізнесу. Квартира має повністю житловий стан. Зроблено якісний ремонт. Всі вікна металопластикові, на вікнах решітки. На підлозі лінолеум. Вхідні двері нові. Велика простора кухня. Вся інфраструктура поруч: зупинки, магазини, кафе, парк де можна прогулятися родиною. В пішому доступі супермаркети АТБ, ВАРУС, ТРЦ "ТЕРРА". Телефонуйте на перегляд у зручний для Вас час.

Сергія Колачевського, 105
rieltor.ua

Пропонуємо квартиру в гарному районі міста.. Розвинена інфраструктура поруч: школа#42, дитсадок, лікарня. В пішому доступі супермаркети АТБ, ВАРУС, ТРЦ ТЕРРА, парк з зеленими насадженнями де можна прогулятися родиною.. В квартирі всі комунікації працюють. Лічильники є на все. На опалення загальнобудинковий. Будинок ОСББ. Господарів порадує велика кухня, простора світла кімната, великий сумісний санвузол, та заскленний столяркою балкон. Телефонуйте будемо очікувати на Ваші дзвінки та запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час.

Каштанова вул. ( Щорса), 42
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу стильну, світлу і дуже затишну 1-но кімнатну квартиру на Восході по вул. Вадима Гурова (раніше Постишева). Чудова локація, бо поруч чудові парки, спортивний комплекс, магазини, супермаркети, ринок, зупинка транспорту, в 5-ти хвилинах швидкісний трамвай і Соцмісто. Квартира після капітального ремонту, робили для себе, тому використовували тількі дорогі і якісні матеріали. Про квартиру: - заг. пл. 31,1 кв.м, житл. 17,1 кв.м., кухня 6,2 кв.м. - 5-й поверх 5-ти поверхівки, але проблем з кришою немає (капітальний ремонт робили 2 роки тому), ну і головний плюс, що ніхто не буде Вам доставляти дискомфорт з верху ) - нова мідна проводка - вікна і балкон м/пл - підлога - стяжка, в кімнаті якісний ламінат, кухня і коридор кафель (тепла підлога) - стіни вирівняні і оздоблені декоративною штукатуркою - стеля підвісна - сантехніка від іноземних виробників, труби м/пл - батареї біо метал + труби м/пл - с/в сумісний в кафелі - вбудовані меблі на кухні, виготовлені під індивідуальне замовлення - якісна техніка на кухні (газова поверхня, витяжка, газова колонка) - лічильники світло, газ, вода і тепловий лічильник на будинок - прописаних немає - боргів по комунальним послугам немає - документи готові до продажу В загалі-то, багато писати не буду, а запропоную просто подивитися цю квартиру, бо чесно кажучі, фото не передають того затишку, енергетики, атмосфери яка в ній є. Тож дзвоніть і ми підберемо зручний для Вас час для огляду цієї пропозиції 0976981920 Олександра

Вадима Гурова вул. (Постишева), 31
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири на Дзержинці, по вул. Гетьманська (навпроти податкової). Будинок байрачного типу, є свій окремий вхід через подвірʼя, своя садова ділянка і окремий сарай. Квартира складається з 1-ї кімнати, кухні і кімнати, яку можна використовувати, як столову, або додаток до кухні, або окремої кімнати. Є свій с/в і ванна. Квартира потребує капітального ремонту. Якщо чесно, гарне розташування, затишний двір і дружні сусіди. Цей варіант дійсно варто розглянути ) Характеристика: - заг.пл. 41,9, житл. 18,6, кухня 12 - 1-й поверх 2-во поверхового будинку, 1-но кімнатна, не кутова - вікна м/пл, решітки на вікнах, є можливість добудови балкону - газова колонка - труби по сантехніці м/пл - є окремій вхід і вхід через під’їзд - боргів по комунальним послугам немає - прописаних немає - документи готові до продажу Може виникнути багато питань, тому готові відповісти на всі і організувати показ в зручний для Вас час. До того ж можемо надати відеоогляд де все Вам стане зрозуміло. 0976981920 Олександра

Гетьманська вул. (Ільїчівська), 106
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в будинку №45 по вул. Вадима Гурова. Це біля на АТБ на Косіора. Розташована на 5 поверсі, не кутова. Дах не тече, все добре. Стан рідний, жити можна. Без боргів і прописаних, один власник. Дзвоніть, питайте і домовимось про огляд.

Вадима Гурова вул. (Постишева), 45
rieltor.ua

Продаж 1-но кімн. квартири на Сонячному. Поруч школа, дитячий садочок, зупинка транспорту. Квартира в охайному житловому стані, можна просто освіжити шпалери, с/в зроблений капітально. Характеристика - 1-но кімн. квартира, 7/9 - не кутова, в середині будинку - заг. пл. 35,1, житл. 17,3, кухня 7,9 - вікно м/пл на кухні, в кімнаті столярка, балкон засклений м/пл - труби по сантехніці м/пл - с/в сумісний в кафелі, свіжий ремонт - підлога лінолеум, на стінах шпалери, стеля - водоімульсіонка - лічильники світло, газ, вода, тепловий лічильник на будинок - будинок ОСББ - боргів немає Дзвоніть і ми з задоволенням відповімо на всі Ваші питання і організуємо показ в зручний для Вас час ) Також по Вашому запиту можемо надіслати відеоогляд квартири 0976981920 Олександра

Сонячний мікрорайон вул., 44
rieltor.ua

1 комнатная квартира по улице Стасова Самый Центр 44 квартала, напротив парка, вид на кольца, на парк Квартира не угловая, кирпичный дом, сухая и очень теплая. Крыша в порядке отремонтирована, не течет. Заменены окна металлопластик Заменены все трубы металлопластик. Есть счётчики. Входная железная дверь. Квартира в жилом состоянии, нужен ремонт. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан.

Стасова вул., 9
rieltor.ua
1 - 24 з 482 результатів