Продаж 3х кімнатної квартири, зупинка Кресс , вул Сержанта Рзянкіна , чешка 5й поверх. Всі кімнати окремо, дуже тепла. Гарне планування,Частковий ремонт, металопластико вікна, лоджія. Труби, лічильни.Будинок ОСББ, криша перекрита.Зразу за зупинкой.

Рзянкіна вул., 2
rieltor.ua

продам большую 3х комнатную "сталинку" по центральной улице города Эдуарда Фукса( бывшая тухачевского) на Пионере. 3/4, не угловая, 76\49\8. В жилом "советском" состоянии ВСЕ РОДНОЕ. Под ремонт или перепланировку; за счет кладовки можно увеличить санузел. Большие спальни по16м2, комната 19м2, кухня 8. Есть где приложить свой талант дизайнера. Место самое лучшее на Пионере: остановки транспорта под домом , школа № 52 напротив, АТБ, Мясная мануфактура, пиццерия и т.д. через дорогу. Много торговых точек разных направлений, парикмахерская, хозяйственный магазин Панорама, Флора, автозапчасти. Все что может понадобится для комфортной жизни вокруг дома. В 600 метрах от дома речка и один из самых шикарных ресторанов города Природа. Место просто отличное, как бонус сарай во дворе. ц 16500. Николай.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 2
rieltor.ua

Особливості: АВТОНОМНЕ опалення, забезпечуючи комфорт у будь-яку погоду. Розташована на 7 поверсі в дев‘ятиповерховому будинку. Квартира не кутова, утеплена, з великим коридором, балконом і лоджією. Загальна площа 63.5 м², з житловою площею 37 м² та кухнею 9 м². Всі кімнати та санвузол роздільні, забезпечуючи комфорт та приватність. Район та Інфраструктура: Новий, доглянутий двір з дитячим майданчиком, ідеально для відпочинку та ігор. Поряд з домом є все необхідне для життя: супермаркет АТБ, ТРЦ “Terra”, школа, дитячий садок, автостоянка та різноманітні магазини. До зупинки громадського транспорту можна дійти менше ніж за 5 хвилин, забезпечуючи зручність у пересуванні по місту. Стан та Ремонт: На кухні та в санвузлі зроблений капітальний ремонт, забезпечуючи сучасний та зручний інтер’єр. Інші кімнати у дуже гарному жилому стані, що дає можливість залишити їх як є або в подальшому зробити косметичний ремонт за вашим бажанням. Квартира продається з меблями і технікою, які ви бачите на фото, забезпечуючи готовність для комфортного переїзду. Не втрачайте можливість придбати цю нерухомість! Телефонуйте за деталями та переглядом!

Соколовська вул. (Панкєєва), 19
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо на продаж трикімнатну квартиру по вулиці Соколовська (мкрн. 4 Зарічний), у Покровському районі. Розташована на сьомому поверсі девятиповерхового будинку. Не кутова, утеплена ззовні. Є дві заклені лоджії. Вікна та сантехніка м/п. Всі кімнати окремі, простора та затишна кухня. Ремонт на кухні зроблений у 2023 р. Кімнати у задовільному стані, можна одразу заїхати і жити. Всі меблі та техніка, що Ви бачите на фото, залишаються. У квартирі автономне опалення, що робить комфортним проживання в зимовий період. Тихий та затишний двір, хороші сусіди. Щодо розташування: спокійний спальний район міста, поряд вся необхідна інфраструктура - дит.садки, школи, супермаркети, кавярні, ТРЦ "Терра", лікарні, банки, парки та сквери, тощо. Відмінна транспортна розвязка. Поруч з будинком є дитячий майданчик, платні парковки. Боргів немає, документи готові до продажу! Можливий продаж за державними програмами "єОселя", "єВідновлення". Телефонуйте для більш детальної інформації.

Соколовська вул. (Панкєєва), 19
rieltor.ua

Продаж гарної і дуже затишної 3-х кімнатної квартири на 173 кварталі. Будинок розташований по другій лінії від дороги, в 3-х хвилинах від Зупинки транспорту, супермаркету і великої кількості магазинів. В квартирі зроблений якісний ремонт, вбудована сучасна техніка від відомих брендів, вмонтовані меблі (виготовлені під індивідуальне замовлення). Характеристика: - 3-х кімнатна квартира, 4/5-ти поверхівки, не кутова - заг.пл. 57,6, житл. 44,2, кухня 5,7 - вікна м/пл, балкон засклений м/пл - сантехніка заміна, труби м/пл - проводку міняли в 2017 році - алюміній - є зовнішнє утепленя - підлога ламінат (вирівнювали і робили стяжку), стіни вирівняні - шпалери і декоративна цегла , стеля - підвісна - нова проводка - якісна сантехніка, труби м/пл - вікна м/пл, балкон засклений м/пл - якісні вбудовані меблі на кухні виготовлені під замовлення, якісна вбудована техніка, газова поверхня, електро-духова шафа, посудомийка, холодильник, витяжка, кондиціонер. Залишається все - є простора гардеробна - с/в сумісний в кафелі, встановлений бойлер - лічильники світло (день-ніч), вода, тепловий і газовий лічильники на будинок - боргів по комунальним послугам немає - документи готові до продажу На всі додаткові питання з задоволенням відповімо по тел. 0976981920 Олександра В особисті повідомлення можемо скинути відеоогляд квартири )

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 43
rieltor.ua

Класна 3-кімнатна на 5-Зарічному! Ще пахне свіжим ремонтом 2023 року. Новими меблями ще ніхто не користувався. І розташована вона у центрі Зарічного біля Терри. Квартира двостороння, з балконом і лоджією. 6 поверх. Гарний вид з вікон на водосховище і місто. Ремонт виконаний капітальний, із заміною комунікацій, у тому числі прокладанням нової мідної електропроводки по всій квартирі. Стелі натяжні. На стінах дорогі шпалери. Ідеально вирівняна підлога по всій квартирі покрита лінолеумом високої якості. Міжкімнатні двері фабрики "Новий стиль" були встановлені раніше, вони в нормальному стані, тому не міняли. Також батареї чавунні залишилася. Балкон і лоджія капітально оздоблені внутрішньо, утеплена і покрита лінолеумом підлога. Ванна кімната у сучасному кахлі із тумбою, дзеркалом. Санвузол зі шпалерами "супермийка". У кухні робоча стіна з панелями під мрамор. Кухня без меблів. Сучасна шафа, стінка горка у залі, два нових дивани, якими ще не користувалися, входять у ціну квартири. А також надзвичайно красиві тюлі на вікнах у всіх кімнатах і кухні, які були привезені з Італії, залишаються покупцям. Килими на підлозі абсолютно нові, і вони входять у ціну. Є лічильники на все - на газ, воду, опалення. Квартира вільна. Ціна без торгу, хіба що мінімальний на оформлення. Дзвоніть. Покажу у будь-який зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Зарічний 5-й , 11
rieltor.ua

Шикарное месторасположение, развитая инфраструктура, удобная транспортная развязка в любой конец города. Возле дома ДЕТСАД, ШКОЛА. Рядом АТБ, магазины, рынок. Дом ОСББ, уютный двор с детской площадкой. Продам 3х кв.7/9 на 7 Заречном, вторая линия. Общ.-58 кв.м., жил.- 41, кухня-9. Качественный, капитальный ремонт. Новая медная электропроводка, двухтарифный электросчётчик с функцией день-ночь, выведены автоматические выключатели на каждую комнату. Полы- с/у, ванна-кафель, комнаты- линолиум,межкомнатные двери - канадка, натяжные потолки. Балкон застеклён пластиковыми окнами, внутри обшит - пластиком. Преимущество: есть свет и розетки. При продаже новым собственникам остаётся: два кондиционера, электрокотёл, встроенная кухня, варочная панель, электродуховка,, кухонная вытяжка, посудомоечная и стиральная машины + бонус межэтажная кладовка. Ц.26400 у.е. Звоните Натали 0972482788, приходите на просмотр, чтобы увидеть все преимущества этого жилья.

7 Заречный, 8
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира на 173 кварталі в будинку покращеного планування по вулиці Миколи Світальського, 18. В будинку ОСББ. Квартира знаходится в гарному стані в середній частині будинку. Особливості квартири: - Поверх: 4 (девятипорховий будинок зданий на початку 90х років). - Загальна площа: 72, 6 кв.м. - Кухня: 8, 3 кв.м. - Кімнати: Всі роздільні, двобічне планування. Коли виконувався ремонт (12 років тому) то виконувались наступні роботи: 1. Вирівнювання стін під фарбування. 2. Заміна водопровідних та каналізаційних систем на металопластик. 3. Замінені вікна на металопластикові Rehau. 4. Заміна межкімнатних дверей та встановлені додаткові залізні вхідні двері. 5. Встановлені лічильники на воду та пізніше на газ. Є загальнодомовий лічильник на тепло. Поряд знаходяться магазини, автостоянка та гаражі, у дворі є дитячий майданчик, в 5-10 хвилинах пішого ходу школи, дитячий будиночок та зупинки міського транспорту. Оренди немає, продаж без посередників.

власник
Миколи Світальського, 18
rieltor.ua

Кому потрібно одразу заїхати! Квартира повністю в житловому стані - замінені всі вікна на металопластикові, балконний блок. Всі комунікації замінено на пластик. Новий бойлер. Нові подвійні вхідні двері. Залишать по потребі меблі - диван великий та крісла, невеликі диванчики, все на кухні, холодильник та пральну машину. Для кого важлива локація? 44 квартал. Вся інфраструктура поряд з вами - в пішому доступі! Найближчі супермаркети АТБ та Варус. Великий магазин одягу "Торговий дім". Поряд палац культури з різними розвиваючими гуртками для дітей. Є поряд і школа, і дитячий садок. Планування квартири дозволяє зробить кухню-студію та збільшити ванну кімнату. Або зробить всі кімнати окремо. Площа невелика, комунальні платежі - економні. Всі лічильники є. Дах перекривали та ремонтували повністю. Квартира суха та дуже тепла! За перегляд вас не побють - приходьте та оцінюйте все самі!

Армавірська, 22
rieltor.ua

Центр 44-го квартала. Ул. Рекордная (быв. Вознисенского). Вся инфраструктура в пешем доступе: Парк с цивилизованным пляжем, спорткомплекс "Молодость", школа, детсад, Дворец культуры ЦГОКа, гостиница "Центральная", супермаркеты Варус, АТБ, рынок. Квартира просторная, светлая, не угловая, утепленная. В квартире сделан ремонт (как для себя), что является большим приоритетом сразу заехать в квартиру без лишних хлопот. На полах по всей квартире линолеум, металлопластиковые окна, все межкомнатные двери, все потолки натяжные. Входная дверь современная. Остаётся вся мебель на фото. Кондиционер. Счётчики есть на все. Звоните не упустите свой ШАНС!!! Квартира ждет новых хозяев.

Рекордна вул. (Вознесенського), 17
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

продам 3х комнатную квартиру на Фрунзе возле клуба Юных Моряков . 8/9 ,не проходная не угловая. М/п окна , трубы, лоджия и балкон застеклены .Железная входная дверь, счетчики. Дом ОСББ. чистый подъезд , не проездной двор Под небольшую косметику( обновить ремонт) Жилая. Шикарный вид из окна на речку. Рядом школа № 49 , садик, клуб. театр Академия движения. АТБ 5 минут пешком , магазин Зорепад возле исполкома. Остановка транспорта рядом .Место очень неплохое. Жить над речкой и видеть в окна разлив Саксагани на 129кв. круче чем на Соцгороде каждый день нюхать и наблюдать с балкона тушение кокса на коксохиме. Торгуемся. Николай.

Нарвская, 9
rieltor.ua

Продается 3-х комнатная квартира на Заречном ул. Панкеева. Расположена на 8 этаже 9 этажного дома. Лифт работает всегда! Дом находиться в отличном месте. Школа, детский садик, рынок, магазины, кафешки, ОщадБанк, аптека, все в шаговой доступности, что может быть лучше! Недалеко речка, где можно хорошо провести выходной день. Отличная транспортная развязка в любой конец города. Квартира в жилом состоянии, нужен ремонт. Можно все свои мечты воплотить в реальность, планировка позволяет. Просторная кухня. Санузел раздельный. Приходите смотрите, покажем в удобное для Вас время!

Соколовська вул. (Панкєєва), 8
rieltor.ua

Продаж шикарної 3-кімн квартири з автономним опаленням по вул. Ногіна, розташованою на другому поверсі трьохповерховому будинку. Важлива інформація про квартиру: Планування - дуже гарна квартира з гарним плануванням, та дуже якісним ремонтом. Засклений балкон типу Француз з тонуванням, роздільним санвузлом. Всі матеріали при ремонті використовувалися високоякісні та від топових виробників. Квартира утеплена зовні та всередині, та знешумлена. Плитка на підлозі кварц-вініл. На вікнах стоять ролети. Квартира застрахована - передасть договір новим власникам. - Загальна площа - 64.4 м2, - житлова - 45.9 м2, - кухня 6.2 м2. - висота стель 2,8 м Дуже світла і тепла квартира. Стан – заходь і живи. В квартирі залишається уся техніка та меблі: - варочна поверхня Electrolux - духова шафа Electrolux - витяжка Eleyus - великий холодильник з льодогенератором - 2 кондиціонери HOAPP - пральна машина LG - охоринна сигналізація Лунь/Ajax + відеонагляд + домофон - стабілізатор напруги Якісна кухня з МДФ фасадами та якісною фурнітурою. Економічне освітлення LED. У ванній кімнаті та туалеті - тепла підлога. Стоять якісні міжкімнатні двері, вхідна - броньована та противогасна Кахель на . По квартирі повністю замінена проводка, щитова у квартирі (під кожну категорію окремий автомат: світло, розетки по квартирі, розетки в дитячій, під кондиціонери у кожній кімнаті та ін.), поміняні вікна на металопластикові, поміняна розведення труб. На додачу є гараж 6*4 у дворі під вікном. Документи у порядку, квартира повністю готова до продажу. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Ракітіна вул. (Ногіна), 24
rieltor.ua

Пропонуємо продаж найцікавішої квартири у цьому районі - 3 кімнати зі свіжим авторським ремонтом. Все підібрано зі смаком, найкращі матеріали, ремонт виконаний 2022 році. Лазерна стяжка підлоги, імпортна керамогранітна плитка, система "тепла підлога" у коридорі, кухні і ванній кімнаті. Вбудовані меблі, три кондиціонери, стабілізатор напруги. Квартира має лоджію і балкон. Гарний двір, неподалік річка, паркова зона, розвинена інфраструктура,поряд садочок, школа, магазини. Ідеальний варіант для родини або сімейної пари. За потребою можемо надіслати відеоогляд.

Кропивницького вул., 99
rieltor.ua

Так, можливо ми не зовсім попадаємо в тренди інстаграмної квартири, але це квартира саме для реального життя! По домашньому затишна та комфортна трьох кімнатна квартира на 5-му Зарічному ПОКРАЩЕНОГО планування. У вас не вистачить пальців обох рук, щоб перерахувати плюси цієї, не прбоюся цього слова, ІДНАОТНОЇ квартири! 1. Зроблений КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ, який вже пройшов випробування часом на всі 100! Використовувалися якісні матеріали. Замінена електромережа, на кожну кімнату виведений автомат. Всі вхідні двері — якісна столярка Ідеально рівні стіни-підлога-стеля. Якісна сантехніка 2. УЗАКОНЕНЕ автономне опалення (газове) (жодних нарахувань по централізованому опаленню). По квартирі розведена якісна та енергоефективна система опалення 3. Фасад квартири УТЕПЛЕНИЙ, завдяки чому в квартирі зберігається комфортна температура в холодний період !!! ДУЖЕ ТЕПЛА !!! Практично нема потреби вмикати опалення. Економія за опалювальний сезон близько 10 000 грн 4. Будинок КООПЕРАТИВНИЙ, ви точно будите бачити, куди йдуть ваші кошти! 5. Квартира ДВОСТОРОННЯ, НЕ КУТОВА, з двома просторими лоджіяви та ХОЛОМ 6. В ціну входять всі МЕБЛІ та ТЕХНІКА Спальний гарнітур з якісного дерева Меблі у вітальні (диван, два крісла та шафа) Меблі в дитячій/гостьовій кімнаті також виконані з якісного дерева (комплект крісло-диван) Мебльована кухня Вбудована шафа в холі З техніки залишається: холодильник, три кондиціонери, витяжка, бойлер, газовий котел — чудова базова комплектація для заселення в квартиру 7. Свій окремий капітальний тамбур 8. Середній поверх 9. Чудові сусіди 10. Зручне розташування будинку на 5-му Зарічному. В пішій доступності супермаркет, магазини, кафе, кавярні. Якщо у вас нема авто, то гарна транспортна розвязка стане вам у нагоді. 11. Підключена охоронна система І останнє: документи в порядку Готова відповісти на всі додаткові питання, тому дзвонить за номером, який вказаний в оголошенні Райони сусіди: 4-й та 7-й Зарічний (Заречный), Електрозаводська (Электрозаводская), 129 квартал, Десантна (Десантная). До КРЕС, 44-го квартала Мусоргського буквально 10-15 хвилин на авто чи транспорті. Відвідайте інстаграм рієлтора, щоб познайомитися ближче зі сферою нерухомості в Кривому Розі. lyudmila_rieltor_kr_

Зарічний 5-й , 82
rieltor.ua

Давно планували жити у просторій квартирі? Набридли постійні проблеми з централізованим опаленняям? Бажаєте щоб Ваша сімя була завжди у теплі і не мерзла в холодну пору року? Тоді цей варіант саме для Вас! Простора трикімнатна сталінка, перепланована у 2-кімнатну студію, яка знаходиться на 4 поверсі чотириповерхового цегляного будинку, який розташовано у Покровському районі по вул. Ракітіна 11, орієнтир "Суха Балка", пруди. Загальна площа - 65 кв.м, кухня - 7 кв.м. Переваги цієї квартири: 1 Автономне опалення. Встановлений італійський 2-контурний газовий котел Ferroli, який забезпечить постійну подачу тепла та гарячої води. 2 Квартира повністю утеплена. Встановлені якісні металопластикові вікна та надійні міжкімнатні двері. 3 Повністю замінена проводка на мідну. 4 Повністю замінена сантехніка та система опалення, встановлені нові батареї. 5 Підлога устелена якісним ламінатом та кахелем у санвузлі та кухні. 6 Дах перекритий у 2018 році. 7 Квартира оснащена усіма необхідними меблями та технікою. Вбудована кухня з духовою шафою, варильною поверхнею та холодильником. Їдальня оснащена меблями з натурального дерева. У кімнатах встановлені кондиціонери, величезне комфортне ліжко та шафа-купе. Коридор укомплектований шафами для зберігання взуття та верхнього одягу і великим дзеркалом. 8 Безпека. Встановлені двері на поверх, що захистить Вас від небажаних гостей, які люблять проводити свій час на сходових майданчиках. Встановлені якісні вхідні двері, а головне встановлена система охорони з датчиками руху і з датчиком на відкриття дверей. Підключена протипожежна сигналізація. 9 Ідеальне розташування. Поруч зупинка громадського транспорту, продовольчі магазини, аптеки, школа, дитячі садочки, поряд річка, парки, сквери та зелена зона. Запрошуємо Вас на перегляд цієї унікальної квартири! Телефонуйте, дивіться, купуйте!

Ракітіна вул. (Ногіна), 11
rieltor.ua

Шикарне планування, чудовий краєвид з вікна! Всі ці переваги є у нашому варіанті 3-х кімнатної квартири у Покровському районі, мкр. Промисловий. Тихе місце та відсутність сусідів зверху дозволить Вам спокійно проводити час після роботи та на вихідних у своїй квартирі та насолоджуватися повноцінним відпочинком. У цьому Вам також допоможе шикарна видовий балкон, яку ви зможете облаштувати на свій смак. Шикарне планування квартири, в якій всі 3 кімнати розділені, дозволять Вам розділити свій особистий простір зі своїми рідними та близькими людьми, а велика площа квартири допоможе розмістити всі ваші речі так як вам цього захочеться. Телефонуйте та купуйте!

Індустріальна вул., 70
rieltor.ua

Продам 3х комн квартиру на Заречном ул. Панкеева. ***Просторная кухня 9м. *** Балкон застеклён м/п. ***9/9-этажного дома, крыша сухая! Сделан ремонт! *** Окна и трубы - м/п ***Натяжные потолки. ***Пол - ламинат и линолеум! *** Санузел- кафель. Очень теплая, светлая квартира! Остается встроенная кухня! Рядом школа, садик, рынок, АТБ, аптека, все виды супермаркетов и магазинов!

Соколовська вул. (Панкєєва), 7
rieltor.ua

Продаж 3к квартири на Автотехнікумі (р-н 173 кв) Пропоную до Вашої уваги 3-кімнатну квартиру, що розташована на першому поверсі п’ятиповерхівки, по вулиці Єдуарда Фукса, 173 квартал/Автотехнікум. Загальна площа квартири 56м2, не кутова, спальні роздільні та просторі. Вікна виходять по обидві сторони будинку. Зручне планування квартири дозволяє майбутньому власнику змінити планування за смаком: збільшити санвузол, з‘єднати вітальню з кухнею, чи зробити повноцінний гардероб з міжкімнатної комори. В квартирі встановлені якісні вхідні двері, металопластикові вікна, решітки, постелений лінолеум. Дім теплий, ОСББ. В під‘їзді встановлений домофон, нові металопластикові двері. Поруч є вся необхідна інфраструктура: супермаркет АТБ, магазини, банки, медичний центр, лікарня, аптеки, школа, Автотранспортний коледж, відділення пошти, кав‘ярні та затишний парк для прогулянок. Зручна транспортна розв‘язка: будинок знаходиться в двох хвилинах від зупинки. Ця квартира точно заслуговує Вашої уваги, телефонуйте! До зустрічі на перегляді!

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 33
rieltor.ua

Продам 3х комн.квартиру на 7 ЗАРЕЧНОМ. Продается 3х комн.квартира на ул.Соколовская(Панкеева). Отличное месторасположение дома - рядом рынок,АТБ,автостоянка,мегазины,банки,дет.сад ,школа и прочее. Квартира тёплая,светлая ,угловая с большой кухней. Зал 18 кв.м Спальня 12 кв.м Спальня 7.5 кв.м Счетчик тепла на дом есть. Доброжелательные соседи,чистый подьезд,ухоженный двор. Документы готовы. Цена 12600 $+ долг.

Соколовська вул. (Панкєєва), 7
rieltor.ua

● Продаж 3к. квартири по вул. Музична 8. – Загальна площа 55 кв.м. – Житлова 43 кв.м. – Кухня 5.6 кв.м. ● Розташована на 1-му поверсі 3-ри поверхового будинку. ● Не кутова, двостороння, тепла та світла. ● Прибудинкова територія доглянута. ● В крокової доступності від освітніх установ, дитячих садків, магазинів та громадського транспорту. ● Відмінний варіант для тих, хто шукає затишне житло у тихому та спокійному місці. ● Телефонуйте, питайте та приходьте на перегляд.

Музикальна вул., 8
rieltor.ua

Продам 3х комн.квартиру "Сталинка"на ПИОНЕРЕ. Продается большая,светлая "Сталинка" на Пионере. Квартира с капитальным РЕМОНТОМ в отличном состоянии, очень ухоженная и комфортная. Хорошая планировка, просторные отдельные комнаты, большая светлая кухня. Двухсторонняя. Мебель и бытовая техника частично остается при продаже.(обсуждается). Состояние-Заезжай и живи!Не требует дополнительных вложений. Дорогостоящие металлопластиковые окна. Качественная электропроводка. Сигнализация. Бронированная дверь и пр. Установленные счетчики- свет,газ,вода,теплосчетчик на дом Документы готовы,долгов

Січеславська вул. (Кремлівська), 11
rieltor.ua

Терміново продається 3х кімн.квартиру на 129 кварталі По вул.Кропивницького буд.81 3/9 поверх Квартира після ремонту Вікна металопластикові Велика лоджа В квартирі на підлозі всюди ламінат Ванна та туалет в кафелі Сантехніка замінена Загально домовий лічильник на газ і опалення Прописаних немає Долгів немає.

Кропивницького вул., 81
rieltor.ua

Шукаєте ідеальне житло, яке поєднує в собі комфорт, стиль і зручність? Ми раді представити вам цей вишуканий варіант. Основні особливості: Загальна площа: 64 кв. м, житлова площа: 45 кв. м, кухня: 7.3 кв. м. Розташування: 4-Зарічний, неподалік від ТЦ “ТЕРРА”. Планування: Простора кухня-студія з’єднана з залом, дві розкішні спальні. Види: З спальні вихід на балкон, з дитячої кімнати вихід на лоджію з меблями та теплою підлогою. Ремонт: Капітальний ремонт з використанням найкращих матеріалів. Повністю замінені комунікації, рівна підлога, вирівняні стіни. Додаткові зручності: Кондиціонер, тепла підлога в кухні, санвузлі та на лоджії. Меблі та техніка: Продається з усім необхідним обладнанням. Розташування: Квартира знаходиться в серці Зарічного району, де всі потрібні сервіси та зручності знаходяться в кількох кроках від вашого порогу. Транспорт: Зручний доступ до громадського транспорту дозволить вам швидко дістатися до будь-якої точки міста. Не пропустіть цю нагоду придбати цю квартиру. Телефонуйте щоб домовитися про перегляд.

Зарічний 4-й , 29
rieltor.ua
123...9
1 - 24 з 194 результатів