2 комнатная квартира в кирпичном доме район 44 квартал, напротив Варуса, переулок Бутлерова Квартира очень тёплая В жилом состоянии. Заменены трубы, есть счётчики Газовая колонка Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан

Бутлерова, 4
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну квартиру, по вул.Музична. Дім цегляний, проект типу "чешка".ОСМБ. Чистий , доглянутий двір. Дах у домі повністю перекритий , зроблений капітальний ремонт. Є технічний этаж. В підїзді замінені вікна на метало пластикові.Зразковий порядок. Гарні сусіди. Квартира підготовлена під ремонт на ваш смак. Сама важка і кропітка робота вже зроблена. Замінені вікна, засклений балкон, ("під ключ"). Повністю замінена уся електропроводка. На кожну кімнату встановлений окремий автоматичний запобіжник. Замінені усі труби на мп . Встановлені лічильники на воду, газ. Замінена сан.техніка. Замінені всі радіатори опалення. Нова кутова ванна. І ..."вишенькою на торті, " є додатково встановлене Автономне опалення. Одна кімната готова для проживання. Нова натяжна матова стеля. Вирівняні стіни.Нові шпалери. Квартира вільна. Документи в порядку. Боргів немає.

Музична, 6
rieltor.ua

Продаж 2к квартири по Мусоргського (16 лікарня, скейт-парк) Давно у пошуках просторого та доступного житла? Не бажаєте переплачувати за чужий ремонт? Якщо для Вас розташування квартири має дуже важливе значення! Тоді ця пропозиція саме для Вас! Пропоную до Вашої уваги простору двокімнатну квартиру у дуже екологічно чистому районі нашого міста по вулиці Мусоргського (Шухевича). Квартира розташована на четвертому поверсі п’ятиповерхового панельного будинку. Зручне планування підштовхує до найсміливіших та найцікавіших реалізацій Ваших дизайнерських рішень. Загальна площа 45.9 кв.м., житлова 31.9кв.м., кухня 5.35 кв.м. Поряд вся необхідна інфраструктура, так як будинок знаходиться по червоній лінії. Магазини, лікарня, аптека, школи та дитячі садочки, сквер та зелена зона з річкою – ідельне місце для проведення пікніків. Лічильники на газ, світло, воду. Прописаних немає. Не прогавте свій шанс, придбати цю квартири по дуже гарній ціні! Телефонуйте, та приходьте на перегляд і купуйте!

Мусорського, 30
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудова 2-кімнатна сталінка в районі 20 кварталу по вулиці Кропивницького. Квартира з капітальним ремонтом! Утеплена внутрішньо мінватою, стіни обшиті гіпсокартоном і пофарбовані. В одній з кімнат поли з електро підігрівом. Балкон засклений. 4 поверх. Дах шиферний, без проблем! Кімнати окремі, санвузол окремий! Велика прихожка. Є тамбур спільно з сусідами. Вбудована кухня з технікою залишається покупцю! Також і меблі у прихожій залишаються! Вікна, труби, електропроводка - все замінено. Є лічильники на газ, воду і тепло у домі. Розглянемо можливість обміну на 3-4-кімнатну або будинок у Покровському районі. Більше інформації за телефоном. Відео за посиланням https://youtu.be/7l-WKgYLou8?feature=shared

Кропивницького вул., 35
rieltor.ua

Простора квартира в Кривому Розі, зручно розташована на першому поверсі будинку по вулиці Симбірцева, 2. Загальна площа: 73,8 кв.м. Кількість кімнат: 3. Планування кімнат: роздільне. Опалення: центральне. Стан квартири: потребує ремонту. Вхід через підїзд. Вікна виходять на вулицю Симбірцева. Поруч медичний центр, поштові відділення, аптека, банкомат. Без комісії та посередників. Ціна продажу: $ 8000 без торгу.

Симбірцева вул., 2
rieltor.ua

Продаж 2к. квартири з бездоганним місцезнаходженням на 44-му кварталі, поблизу парка Шахтарського. – Загальна площа 54.6 кв.м. – Житлова 32 кв.м. – Кухня 8.1 кв.м. Квартира розташована на 2/4 поверхового будинку. НЕ кутова, двостороння, світла та простора. У 2023 році завершені косметичні роботи. – Електропроводка замінена – Сантехніка Valtec – Інсталяція Koller pool – Стояки на опалення Valtec – Нові радіатори опалення – Вікна Rehau – Броньовані вхідні двері Abwehr Продаж частково з меблями та технікою. Квартира розташована у найпрестижнішому спальному районі нашого міста. Поруч безліч сучасних спорт майданчиків, супермаркетів, зон відпочинку та освітніх установ. Відмінний варіант для кожного, хто мріє про простору квартиру з бездоганним місцезнаходженням. Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію.

ексклюзив
Мусорського, 8
rieltor.ua

Продаж 3х кімнатної квартири, зупинка Кресс , вул Сержанта Рзянкіна , чешка 5й поверх. Всі кімнати окремо, дуже тепла. Гарне планування,Частковий ремонт, металопластико вікна, лоджія. Труби, лічильни.Будинок ОСББ, криша перекрита.Зразу за зупинкой.

Рзянкіна вул., 2
rieltor.ua

Продаётся 3 ком квартира в жилом состоянии. Заменено окно в кухне. Есть Бойл Счётчики установлены на газ, воду, свет, тепловий на дом. Квартира теплая, двухсторонняя. В подъезде новый лифт. Замечательное расположение, рядом, АТБ, школа, садик, детская площадка. В пешей доступности Терра. Отличная транспортная развязка.

7 Зарічний, 20
rieltor.ua

Продаётся малосемейка в жилом состоянии. Остаётся мебель и техника. Не угловая. Рядом школа, садик, детская площадка, магазины, рынок кафешки, стоянка и т.д. Документы готовы к продаже. Звоните 06******34

Соколовська вул. (Панкєєва), 9
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатноїї квартири 7 мікрорайон Зарічний. Не кутова. Високий цоколь. На вікнах решітки. Кухня 7м2., 48 м2 вся квартира. Квартира під Ваш творчий ремонт. Зручне місце розташування, гарна транспортна розвязка , все поряд.

7 Зарічний, 11
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Кривий Ріг

Продается 3к квартира по ул. Лысяка (44 квартал). Не угловая, 1 этаж . На окнах решотки Двухстороняя. Окна частично заменены. Санузел- кафель. Продается с мебелью и техникой, которые на фото. Обычное жилое состояние: -Установлены приборы учёта воды и тепловой сч. на дом В целом, можно заезжать и жить и постепенно обновить по своему вкусу. Прекрасный вариант для молодой семьи или под сдачу в аренду. Хорошее расположение дома Рядом транспортная развязка, рынок, парк, музыкальный фонтан Варус, масса магазинов отделения Банков и т. д. Документы готовы к продаже!

Лисяка вул., 4
rieltor.ua

2 комнатная квартира район 129 квартал, по улице Кропивницкого, напротив 16ти этажи, за школой Квартира не угловая, 1й этаж, цоколь высокий, сухая и очень теплая. Подача отопления в этих домах снизу. Квартира двусторонняя Окна заменены металлопластик Трубы металлопластик Есть счётчики Бойлер Входная железная дверь. Уютный двор, чистый подъезд. Документы в порядке. Без долгов. Никто не прописан

Кропивницького вул., 83
rieltor.ua

2 комнатная квартира по улице Тухачевского (Едуарда Фукса) 173 квартал, напротив АТБ квартира не угловая, цоколь высокий. Сухая и очень теплая Подача воды и отопления в этих домах снизу. Окна заменены металлопластик, на окнах решётки Трубы заменены металлопластик, есть счетчики. Газовая колонка автомат Новая входная бронированная дверь Уютный двор, чистый подъезд. Рядом остановка, рынок, школа, детский.сад, детская площадка. Документы готовы к продаже. Без долгов.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 71
rieltor.ua

2 комнатная квартира с автономным отоплением по улице Ватутина (Федора Караманиц), район 129 квартал, Свитанок 1этаж, цоколь высокий Квартира подготовлена к ремонту - сняты старые, деревянные полы - заменены металлопластик окна - на окнах установлены роллеты и решетки - заменены все трубы и коммуникации - есть все счётчики - входная бронирование дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов

Ватутіна вул., 46
rieltor.ua

Продаж шикарної 3-кімн квартири з автономним опаленням по вул. Ногіна, розташованою на другому поверсі трьохповерховому будинку. Важлива інформація про квартиру: Планування - дуже гарна квартира з гарним плануванням, та дуже якісним ремонтом. Засклений балкон типу Француз з тонуванням, роздільним санвузлом. Всі матеріали при ремонті використовувалися високоякісні та від топових виробників. Квартира утеплена зовні та всередині, та знешумлена. Плитка на підлозі кварц-вініл. На вікнах стоять ролети. Квартира застрахована - передасть договір новим власникам. - Загальна площа - 64.4 м2, - житлова - 45.9 м2, - кухня 6.2 м2. - висота стель 2,8 м Дуже світла і тепла квартира. Стан – заходь і живи. В квартирі залишається уся техніка та меблі: - варочна поверхня Electrolux - духова шафа Electrolux - витяжка Eleyus - великий холодильник з льодогенератором - 2 кондиціонери HOAPP - пральна машина LG - охоринна сигналізація Лунь/Ajax + відеонагляд + домофон - стабілізатор напруги Якісна кухня з МДФ фасадами та якісною фурнітурою. Економічне освітлення LED. У ванній кімнаті та туалеті - тепла підлога. Стоять якісні міжкімнатні двері, вхідна - броньована та противогасна Кахель на . По квартирі повністю замінена проводка, щитова у квартирі (під кожну категорію окремий автомат: світло, розетки по квартирі, розетки в дитячій, під кондиціонери у кожній кімнаті та ін.), поміняні вікна на металопластикові, поміняна розведення труб. На додачу є гараж 6*4 у дворі під вікном. Документи у порядку, квартира повністю готова до продажу. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

генератор
Ракітіна вул. (Ногіна), 24
rieltor.ua

Шикарна 3-кімнатна із сучасним ремонтом, меблями і технікою на 7-Зарічному. Ремонту немає ще й двох років. Власник квартири майстер, який робив його для себе своїми руками. Штукатурні роботи стін по всій квартирі виконані ідеально. Поли, стеля у відмінному стані. Використані в ремонті матеріали найвищої якості. Квартира кутова, але це не проблема. Вона тепла. Зовнішні шви в нормі. Виконано перепланування, прохідна кімната перегороджена і зроблена окремою. Тому зараз у квартирі 3 окремі кімнати і є комора. Спальний гарнітур залишається покупцю, а також кутова шафа у другій спальні. Меблі із залу не залишаються, тому єдине, що вам треба буде придбати, то це меблі в зал. Загалом можна заїжджати і зараз. Кухонні меблі разом із вбудованою технікою теж входять у ціну. Санвузол обладнаний душовою кабіною і пральною машиною. Квартира на 8 поверсі. Але! Саме в цьому будинку завжди є вода, бо він резервний на районі. І якщо в інших будинках можуть бути проблеми з водою на верхніх поверхах, то в цьому будинку - ні, напір води завжди в нормі. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Надсилаю відео за запитом.

Зарічний 7-й , 1
rieltor.ua

Предлагаю на Заречном 3к квартиру на 3м этаже. Ремонт: - Новая медная электропроводка. На каждую комнату выведены автоматы. Двухтарифный электросчетчик с функцией день/ночь. Установлен стабилизатор напряжения, инвертор на 2к/Вт с аккумулятором на 120а/ч. - Все окна пластиковые. 2 большие лоджии также оборудованы раздвижными пластиковыми окнами. - Полы: линолеум, натяжные потолки. - Кухня со всей необходимой техникой: варочная панель, наклонная подвесная вытяжка, электрический духовой шкаф, микроволновая печь, мультиварка, тостер, новый(2023г) двухкамерный холодильник (с функцией сухой заморозки и сигнализацией открытой двери), кондиционер, телевизор плазма. - Гостиная: частично мебелирована; - Спальня 1: раскладной диван, шкаф купе, вентилятор с пультом управления; - Спальня 2: раскладной диван, шкаф купе, телевизор плазма, кондиционер, программируемая беговая дорожка; - Ванная комната: евро плитка, душевой бокс, умывальник с тумбой, керамическая обогревающая панель, стиральная машина LG, бойлер (80л с установленными сухими ТЭНами). Для повышения уровня безопасности в квартире установлена система сигнализации. Развитая инфраструктура: Рядом школа, детский сад, торговый центр, магазины, гаражный кооператив, скоростной трамвай. Очень удобная транспортная развязка. В дополнение к жилью вас ждёт приятный бонус. Откроем все детали на просмотре. Ц. 24800у.е. Звоните +380972482788 Натали.

Електрозаводська вул., 10
rieltor.ua

3 комнатная квартира - Сталинка по улице Ракитина (Ногина), возле КЖРК, "дом со шпилем" 1 этаж, цоколь високий заменены все трубы и комуникации в квартире и в подвале Окна заменены металлопластик, на окнах евро решётки заменена проводка полы выровнены плитами ОSB, новый линолеум Стены выровнены заменена сантехника межкомнатные двери Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная.

Ракітіна вул. (Ногіна), 31
rieltor.ua

На 5-Зарічному продається 1-кімнатна квартира покращеного планування. Самий комфортний 2 поверх. Загальна площа 39.5, площа кімнати 18. Лоджія навпроти кухні. Два коридори. Є комора. Квартира в хорошому жилому стані, зайти і жити можна, а ремонт робити поступово. Вікна металопластикові, пятикамері. Є бойлер, новий холодильник "Атлант", кондиціонер, мякий куток кухонний, що розкладається, меблі. Торг можливий. Дзвоніть. Подивитися можна за попередньою домовленістю.

Зарічний 5-й , 93
rieltor.ua

3 комнатная квартира по улице Ватутина (Федора Караманиц), район Свитанка, 129 квартал. Рядом остановка Уфимская, Универмаг Квартира не угловая Самый идеальный 2 этаж. Квартира двусторонняя Окна заменены металлопластик, балкон застеклен металлопластик, обшит и утеплен Трубы металлопластик, есть счётчики Входная железная дверь. Возможна продажа со всей мебелью и техникой. Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная

Ватутіна вул., 46
rieltor.ua

3-кімнатна на 1 поверсі з лоджією на 129 кварталі по вулиці Кропивницького. Загальний стан жилий, але ремонт потрібен. Вікна замінені у двох кімнатах і кухні, в третій кімнаті треба міняти. Лоджія засклена. Труби замінено на металопластикові. Тихий район, затишний двір. Є можливість ставити машину у дворі. Поруч школа і дитячий садок. Борги відсутні. Прописаних немає. Квартира вільна, ніхто не проживає. Більш детально розкажу вам по телефону або пишіть у месенджер, вотсап, вайбер.

Кропивницького вул., 85
rieltor.ua

Продаж 3-х кім. квартири Зарічний (Десантная) Потрібен середній поверх та милі сусіди? Бажаєте житло для себе чи своїх близьких? Хочете затишне місце, тихе подвіря і щоб у кроковій доступності була школа, садок та ігровий майданчик для Ваших дітей? Тоді пропонуєм Вам чудовий варіант) Чудова трикімнатна квартира на четвертому поверсі дев’ятиповерхового будинку. У центрі перспективного районі нашого міста, по вулиці Десантна(Зарічний), на якому створено чудові умови та є вся потрібна інфраструктура для комфортного життя. Також у кроковій доступності є школи, садки, торгівельний центр ТЕРРА. Тихе місце з дивовижними краєвидами дозволить Вам спокійно проводити час після роботи та на вихідних у своїй квартирі, насолоджуючись повноцінним відпочинком. Що стосується самої квартири, вона в рідному стані, порожня і готова до реалізації ваших найсміливіших дизайнерських фантазій. Є дві лоджиі , окремий санвузол та гарна кухня. Документи готові до продажу! Телефонуйте, приходьте та купуйте! Можливо це те, що Ви так довго шукали)

Десантна вул., 11
rieltor.ua

Продаж 2-х кім. квартири, 7-й Зарічний (середній поверх) Бажаєте затишне житло для себе чи своїх близьких? Комфортний середній поверх! Затишний район! Тоді пропонуєм Вам чудовий варіант) Чудова двухкімнатна квартира на третьому поверсі дев’ятиповерхового будинку. У центрі перспективного районі нашого міста, по вулиці мкр. 7-й Зарічний, на якому створено чудові умови та є вся потрібна інфраструктура для комфортного життя. Також у кроковій доступності є школи, садки, торгівельний центр ТЕРРА. Тихе місце з дивовижними краєвидами дозволить Вам спокійно проводити час після роботи та на вихідних у своїй квартирі, насолоджуючись повноцінним відпочинком. Що стосується самої квартири, вона в рідному стані, і готова до реалізації ваших найсміливіших дизайнерських фантазій. Є лоджия , окремий санвузол та гарна кухня. Телефонуйте, приходьте та купуйте! Можливо це те, що Ви так довго шукали)

Зарічний 7-й , 6
rieltor.ua

Пропонуємо квартиру з гарною локацією та інфраструктурою. Все поруч для Вашого комфортного проживання ( ринок, в пішому доступі супермаркети, палац спорту Молодість, парк з дитячими каруселями, цивілізований пляж де можна прогулятися родиною, а ввечері вас приємно здивує кольоровий музичний фонтан. Квартира знаходиться на першому поверсі, можливо розглянути під Бізнес. Квартира прохідна. Вікна частково замінені, на вікнах решітки. Є великий прибудований балкон (що є великою перевагою). Ванна сумісна з санвузлом, зроблено якісний ремонт. Є погріб. Телефонуйте з задоволенням влаштуємо перегляд.

Щепкіна вул., 4
rieltor.ua
1 - 24 з 605 результатів