Продаю двох кімнатну квартиру по Вул.Війскове містечко 33,разом з меблями,новою пральною машиною, холодильником. Квартира без боргу,на 5-м поверсі,пятиповерхового будинку,загальна площа48 м,застеклений балкон,в гарному стані,після ремонту,металопластикові вікна,нова сантехніка,стеля,обоі,комунікації,кахель у ванній,та на кухні,т.д.Стан житла-заходь,та живи.

власник
Двох кімнатна квартира
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири по вулиці Героїв АТО, 91. Зупинка Рудана. Поруч проспект Гагаріна, парк Ювілейний, автовокзал. Розвинена інфраструктура. Розташована на 5 поверсі. В середині будинку, не кутова. Є невелика гардеробна. 2 нових вікна. Вікна у двір. Продаж без меблів та техніки. Юридично чиста, перший продаж. Зареєстрованих немає. Документи готові, без боргів. Щодо ціни - будемо домовлятись.

3-кімнатна на Рудані, Героїв АТО
olx.ua

Продажа 3х комнатной квартиры. Героев АТО 118 . 5й этаж из 5. Хрущевка. Кооперативный дом.Квартира на две стороны . Рядом садик , школа , трамвайная линия, пожарная станция , полицейский участок , новая почта напротив дома , 5 минут до автовокзала и до кольца Косиора, 5 минут до парка Юбилейный .Металлопластиковые окна, железная входная дверь . Звоните , пишите.

власник
Продажа квартиры  3- комнатная Автовокзал  ул. Героев АТО
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продается 2 х ком по ул Футбольная дом 72а, 5/5эт кирпичного дома, не угловая, не проходная, ремонт, мебель и техника частично.Торг

Продаётся 2х ком
olx.ua

Продам 1 ком на ост. Руслана. По ул. Героев АТО дом 83. 3/5. Не угловая . Квартира под ремонт, есть 1мпо на кухне, бойлер, кондиционер, м/дв, частично менялась с/т и трубы, счётчики на всё. Отличное расположение дома, во дворе детский сад, в шаговой доступности вся инфраструктура .10200 у.е

Продам 1 ком на Рудане
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира у житловому стані! Опис: Площа:57,9. 3 кімнати, кухня, ванна кімната. Поверх: Перший поверх п’ятиповерхового будинку. Пластикові вікна. Стан: Житловий, сантехніка замінена. Лічильники Є лічильники на воду, загальний лічильник на газ. Борги: відсутні. Прописаних нема. розташування: Район: Довгинцівський район. Адреса: вул. Героїв АТО 72. Поруч: Парк Ювілейний – чудове місце для прогулянок. Двір: Чистий, тихий, затишний.

Продається 3-к.квартира по вул.Героїв Ато 72, біля парку Ювілейний
olx.ua

Квартира знаходиться на 1 поверсі 5 поверхового будинку по вул.Героїв АТО 95. Загальна площа 42,6 кв.м. Квартира тепла і суха. Навпроти будинку парк Ювілейний. Рієлторів прохання не турбувати.

власник
2-х кімнатна квартира по Героїв АТО
olx.ua

Квартира-студія с повним ремонтом , повністю укомплектована меблями та технікою з балконом , квартира знаходиться за адресою Соборності 89 Поручь є все що потрібно для комфортного життя ( супермаркет , школа , дит садок , парк , зупинка , кафе, лікарня і,т.д…) Всі питання за телефоном, запрошуємо на огляд !

Продаю 1 к. к-ру по вул. Соборності (косіора)
olx.ua

Двокімнатна квартира в центрі Дружби, по червоній лінії, але вікна не виходять на трамвайні колії. Тому в квартирі тихо. Вулиця Кокчетавська 8. Другий поверх. Суха і тепла. Сучасний дизайн. Після капітального ремонту. Замінено буквально все. Проводку прокладено нову починаючи з вводу в квартиру. У спальні 8 розеток, миючі шпалери, натяжна стеля, лед люстра, прихований карниз, вбудована величезна шафа-купе (залишається) та ліжко. Вітальня- 10 розеток, ніші з поличками та підсвіткою, миючі шпалери, натяжна стеля, лед люстра, прихований карниз з підсвіткою, залишається новий кондиціонер, який працює на обігрів до -20 градусів. Французький тонований балкон- утеплений, 2 розетки, лед світильники, підвісна сушарка для речей, вбудована велика шафа. Коридор- 2 розетки, натяжна стеля, лед люстра, стіни пофарбовані, шафа. Кухня- 10 розеток, натяжна стеля, карниз, лед люстра, стіни пофарбовані, вбудована кухня залишається з варильною поверхнею, духовкою та витяжкою. Газова колонка. Скіналі з підсвіткою на робочій поверхні ( за бажанням можна змінювати малюнок). Вана кімната- в плитці, 4 розетки, натяжна стеля, лед світильник, вбудована шафа, кутова ванна з екраном, умивальник з тумбою, унітаз, електрична сушарка для речей, місце під пральну машинку та під бойлер. Перероблено систему опалення, в квартирі завжди дуже тепло, є крани на батареях, можна прикрутити, коли жарко. На полу усюди однаковий лінолеум. Межкімнатні двері якісні вологостійкі. Вхідні двері нові броньовані утеплені з дзеркалом. Криша зроблена капітально. Заїжджай і живи! Залишаються майже всі меблі та техніка! Все зроблено дорого і якісно для себе, але потребуємо більшу квартиру. Тому можливий обмін на більшу квартиру або будинок, в любому стані. Можливий торг + 500$ борг та переоформлення на покупцеві. Можливий продаж за сертифікатом Є відновлення, є оселя, обмін.. Біля будинку обладнане власне паркувальне місце на дві машини, його видно з балкону. Відеоспостереження. Також є сарай у дворі. За більш детальною інформацією телефонуйте або пишіть. Я власник.

власник
2к на Дружбі (є-відновлення, є-оселя) червона лінія 2й поверх
olx.ua

Продается уютная 3х комнатная квартира на 9 эт. Квартира не требует вложений, имеется все для комфортного проживания. Деревянные межкомнатные двери, окна пластик, натяжные потолки. Кухня 9 квадратов, мечта любой хозяйки. В квартире остается мебель. Отличное месторасположение .Приходите, смотрите вам понравится.

3х комнатная квартира на Днепр шоссе
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Квартира с ремонтом,все поменял: проводка,трубы отопления и биметаллические батареи,пол на кухне в кафеле, в комнатах линолеум,окна металл пластиковые чудесная планировка три отдельные не проходные комнаты.Балкон застеклен.Межкомнатные двери новые, ванна в кафеле,душевая кабина.Сантехника на полипропиленовых трубах.Кухня встроенная - остаётся . Район новинка,рядом школа,к остановке 5 минут,шикарная транспортная развязка

власник
Продам 4-х комнатную квартиру
olx.ua

Продам трикімнатну квартиру по вул. Соборности (Косіора) в районі 2-ї Дитячої лікарні. 2 поверх, квартира прохідна, двустороння, розташована в середині будинку, тепла взимку та прохолодна влітку. Стан під ремонт. Замінені водопровід, каналізація, стояки опалення, вікна. Встановлена колонка для подачі гарячої води нового зразку. Тихий двір. Поруч дитяча лікарня, школа, садочок, парк. Вдара транспортна розвязка.

власник
Продам 3-у квартиру
olx.ua

ПРОДАМ 2 комн квартиру в районе автовокзала .КВАРТИРА находится за магазином АТБ.развита инфраструктура ХОмагазины школы детский сад клуб спортивный остановки транспорта в двух шагах.ХОЗЯЙКА 06*********94

власник
ПРОДАМ 2 комнатную квартиру в районе автовокзала  2 эт 5 эт дома
olx.ua

Дружба. Вулиця Мухіної. Біля 90-ї школи. 2-х кімнатна квартира. Цегляний будинок. Хрущівка. Металопластикові вікна і труби. Натяжна стеля. Бойлер. Балкон не засклений. Кімната і спальня ремонт. Битова зона стан жилий, але потребує ремонту. Без боргів і проблем. Телефонуйте розповім детальніше. Ваш рієлтор Роман.

Продаж 2-х кімнатної квартири. Дружба. Вулиця Мухіної.
olx.ua

Продается 3х комнатная квартира 5 этажного дома , брежневка, 5 этаж, не угловая, крыша сделана, жилое состояние, окна поменяны, сделана сантехника. Хорошее расположение, рядом садик и школа, магазины, развязка транспорта в любую сторону, фото прилагается.

власник
3 комнатная квартира ОТ ХОЗЯИНА , БРЕЖНЕВКА
olx.ua

Продам квартиру в районі Дружби, вул.Кокчетавська. Квартира під ремонт, тепла ,суха,у дворі є сарай! Боргів та проблем немає! Зупинка та інфраструктури, поруч! Дзвоніть, розкажу та покажу! На повідомлення не відповідаю!

Продам 3кімнатну квартиру на Кокчетавськой
olx.ua

Продаю двухкомнатную квартиру на проспекте Университетском (Гагарина). В квартире начат ремонт - выполнены все демонтажные работы, заменены все окна, трубы, частично новые радиаторы и электропроводка. В кухне выполнена стяжка полов, стены готовы под отделку. При продаже остаются стройматериалы - смеси, грунтовка, обои и кафель в кухню, две двери. Квартира сухая и теплая. Отличное расположение дома - за остановкой Новинка (Рудана), рядом очень развитая инфраструктура.

Квартира на Гагарина (Новинка, Рудана, Автовокзал)
olx.ua

Продаю двокімнатну квартиру на 3-му поверсі пятиповерхового будинку. Тут є безпечне місце, щоб сховатися під час повітряної тривоги. Не кутова, знаходиться в самому центрі будинку, тому взимку у квартирі тепло, а влітку не спекотно. Загальна площа і 44.20 м². Головна кімната - 17.1 м², спальня - 12.8 м². Будинок ОСББ з власним лічильником на опалення – заощадження на опаленні щомісяця 30-40%. Підїзд з металевими дверима і домофоном, завжди освітлений і охайний. Затишне і безпечне оточення завдяки спокійним та доброзичливим сусідам. Оновлені лічильники на газ і воду. Нові водяні труби, каналізація і труби опалення. Вікно кухні й балкон із зали виходять на вулицю Соборності. Із затишної спальні вікно у двір на невеличкий дитячий майданчик. Але гомону не чутно, бо якісні металопластикові вікна з надійною тепло- і шумоізоляцією. Балкон засклений деревяними рамами. У кімнатах свіжий ремонт: натяжні стелі, нові деревяні міжкімнатні двері, шпалери, що можна перефарбовувати під настрій. Відполірований паркет із натурального дерева, який навіть шкода закривати килимами. Ванна облицьована кахлем, окремий санвузол з бойлером. В коридорі та на кухні добротний лінолеум. Важливо, що прихожа має аж ТРИ захисні стіни з обох сторін на випадок вибухів на вулиці! Дуже зручне розташування! З торця будинку продуктовий магазинчик з очищеною питною водою. Недалечко АТБ, кафешки, Укрпошта і Нова Пошта. Через дорогу сімейна поліклініка, дитяча лікарня, педгімназія і школа, у дворі дитячий садочок. Поряд облагороджений парк Ювілейний для відпочинку сімєю. Там є закритий майданчик для вигулу й дресирування собак. Зупинка громадського транспорту за 2-3 хвилини від дому з обох сторін — автобуси, маршрутки, трамваї. Звідси зручно дістатися в будь-яку точку міста: - 4 хвилини до автовокзалу; - 5 хвилин до ринку Соцмісто і "швидкісного". - 7 хвилин до залізничного вокзалу Головний. БОНУС! До житла матимете у дворі просторий глибокий погріб для господарських потреб. Його видно з вікна спальні. За меблі можна домовитись. Хто шукає комфортне гніздечко — скоріше телефонуйте! Домовимося про перегляд.

власник
Продам затишну двокімнатну квартиру на Соцмісті по вул. Соборності
olx.ua

1 / 5ти этажного дома Кольцо Косиора. На окнах решетки, высокий цоколь. Комнаты раздельные, просторные, санузел совмещён. Счётчики на воду газ, на тепло на доме. Полностью меблирована. Или обменяю на 2х ком в районе Соцгорода. Собственник.

власник
Продається 3х кім квартира
olx.ua

Квартира під ремонт,встановлена душ кабіна,кондиціонер,унітаз,вікно на кухні та блок балкону якісний металопластик.Є ламінат ,може не хвате на усю квартиру,точно не міряв,на кімнату точно хвате.Всі питання по телефону.На фото не звертайте уваги ,то з проекта який мали втілювати.

власник
Квартира від власника
olx.ua

Продам 2х комнатную квартиру, 1-й этаж, уголовная утеплена с нутри, кондиционер, счётчики на воду, свет, газ, метало пластиковые окна с решетками, сантехника поменяна, при продаже прописанных не будет, пол с утеплением керамзитом, залит, без мебели, 3 детских сада в 5 минутах хотьбы, 2 школы в 2х минутах хотьбы контролировать ребенка возможно с окна, автовокзал 10 минут хотьбы, транспортная развязка отличная, парк 5 минут, есть погреб за домом

власник
Продам 2х комнатную квартиру
olx.ua

Продаётся 1-а, студия после ремонта ,заходи и живи. 1/5эт дома с балконом. На окнах решетки По красной линии, Меблирована и с техникой. Рядом садики ,2 школы,парк,университет,АТБ,остановка общественного транспорта. Без Долгов. Документы в порядке Оля

Продаётся 1-я кв. Соборности
olx.ua

Продам или обменяю -на авто,дом.От хозяина.После полного евроремонта-проводка,полы,стены, санузел,потолки,чистка отопления,двери,перепланировка и многое др...Полный ремонт делался два года назад.Делался долго.Вложено более 25тыс.$.Вся новая проводка на три входа отдельно.Полы заливались.Менялось абсолютно все на новое.Все делалось из качественного материала.Зимой теплая,летом не жарко.Прекрасное место расположение.Есть все для комфортной жизни.Все новое, делалось для себя,денег не жалели, всё из хорошего материала и опытных мастеров.В комплекте есть гараж с полным пакетом документов ,возле дома.Гараж в эту стоимость не входит. Возможно с мебелью и техникой.По любым вопросам пишите сюда,по возможности сразу ответим.

власник
Квартира с евроремонтом-продажа или обмен.
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру на 98 кварталі. Квартири в жилому стані.Загальна площа: 60 м?.Площа кухні: 7 м?.Тип будинку: Хрущовка. Поміняні вікна, міжкімнатні двері, нова електропроводка, чиста та світла квартира.Є лічильники. До зупинки 5 хвелин. Інфраструктура (до 500 метрів): поряд розташовані школа,дітсадок, Центр міста, Супермаркети "Варус", "АТБ", ТРЦ, Ресторан, кафе, Парк, зелена зона, Кінотеатр, театр, Магазин, кіоск, Відділення пошти, Дитячий садок, Автовокзал, Відділення банку, банкомат, Дитячий майданчик, Аптека, Зупинка транспорту Можливо розрахунок в гривнях по ринковому курсу. 16000$. ВОЗМОЖЕН ТОРГ! Тел.06******00 Наталья 06******37 Наталья

власник
Продам 3х кімнатну квартиру
olx.ua
1 - 24 з 30 результатів