Продається 3х к-на квартира по вул. Криворіжсталі, Червона Квартира з роздільними кімнатами на 4 поверсі 5-ти поверхового будинку. Всі вікна і труби нові металопластикові. Двостороння. Натяжні стелі по всій квартирі окрім однієї кімнати. Нова мідна проводка. Стабілізатор на електромережу. Кондиціонер. Колонка газова автомат. Площа квартири 57кв. м. Біля будинку торговий дім та зупинка транспорту. Відеоогляд за посиланням: https://youtu.be/fIR-DIh51wE Ціна: 14500$ Всі варіанти: Viber/WhatsApp/telegram: 0994643072 Олексій Агенція нерухомості “Luxor”

Криворіжсталі вул. (Орджонікідзе), 46
rieltor.ua

Продаж 2-х кім. кв, Віталія Матусевича (Цирк, Восход) Шукаєте для себе чи своїх близьких комфортне житло? Нема часу довго їздити, шукати, підбирати? Тоді цей варіант для Вас. Пропонуємо до Вашої уваги хороший варіант 2-х кімнатної квартири, яка знаходиться за адресою вулиця Віталія Матусевича (Район Восход, Цирк, Gagarin Mall). У квартирі є всі необхідні для життя, кондиціонер, скрізь металопластикові вікна, є балкон, будинок та підїзд дуже чисті та охайні, що теж дуже важливо. Поруч знаходиться вся життєва інфраструктура, Варус, АТБ, Нова почта, продуктові магазини, садки та школа. Телефонуйте, приходьте та купуйте! Може, це те, що Ви так довго шукали!

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 45
rieltor.ua

Пропонуємо до Вашої уваги 2х кімнатну квартиру з автономним опаленням, розташовану на 2му поверсі п’ятиповерхового будинку. Квартира дуже затишна, з новим ремонтом та має чудове розташування. Знаходиться в центрі міста, на 96 кварталі, по червоній лінії. В квартирі зроблено новий ремонт, вирівняні стіни та підлога. Санвузол розділений, викладений кахелем. На підлозі – ламінат, на стінах сучасні шпалери. Встановлено нові міжкімнатні двері. В квартирі є усі лічільники, також встановлено загальний лічільник на опалення. Будинок ОСББ. Квартира знаходиться в епіцентрі розвиненної інфраструктури, в окрузі багато магазинів, ресторанів, та закладів для відпочинку. Гарна транспортна розв’язка – в любий кінець міста, станція метро біля будинку. Самим головним бонусом є власний гараж розташований біля будинку. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером телефону.

Гагаріна, 19
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж великої 2х кімнатної сталінки проспект Гагаріна 4 й поверх , 4 поверхового будинку. На дві сторони, не вуглова. Виконані чорнові роботи, стіни з газоблоку, замінили труби на металопластикові. Будинок ОСББ, охайний. Зручне місце росце розташування, зупинка, центрально вул міста. Все поряд. Є знижка покупцю.

пр. Гагарина, 38
rieltor.ua

Продаж однокімнатної односторонньої квартири 29,4 квадратів (кухня 6,3) на 4 поверсі на Червоній по вулиці Вокзальна. Чотири поверховий будинок. Є балкон засклений. В кухні замінене вікно Все що в квартирі окрім телевізора залишається. До зупинки Червона 7 хвилин. 0969488528.

Вокзальна вул., 16
rieltor.ua

Агенція Нерухомості «Realty Group» пропонує вашій увазі 2х кімнатну квартиру, розташовану на 97 кварталі. Будинок шикарний, знаходиться на закритій території, придомова ділянка доглянута, заасфальтована є відеоспостереження. ОСББ. Розташована квартира на 2-му поверсі 4-х поверхового будинку, має роздільне планування. В квартирі зроблено дизайнерський ремонт. Всі меблі і техніка абсолютно нові і залишаються новим власникам. Загальна площа квартири 56 кв.м, площа кухні – 7 кв.м. В квартирі встановлено охорону систему Ajax. Стіни оброблені декоративною штукатуркою «мерсальский віск». Покриття на підлозі – частково мармурова плитка, частково ламінат. Санвузол сумісний, встановлено душову, та якісну інсталяцію. Ремонт тільки зроблено, якісно та стильно. Якщо вас зацікавив цей варіант нерухомості, телефонуйте та приходьте на показ!

Ярослава Мудрого, 75
rieltor.ua

Простора 2-кімнатна сталінка біля 15 школи по вулиці Криворіжсталі. Середній 3 поверх. Не кутова. Вікна з залу і кухні виходять у двір, вид на стадіон школи. Вікно спальні на проїжджу вулицю. Загалом стан жилий. Вікна у спальні та кухні металопластикові. Балконний блок деревяний. Сам балкон не засклений. Кухня у кахлі. Санвузол у кахлі. Є лічильники на все. Будинок ОСББ. У підїзді ремонт і нові вікна. Можливий продаж по є-оселі, є-відновленню. Квартира вільна. Боргів немає. Документи готові.

Криворіжсталі вул. (Орджонікідзе), 38
rieltor.ua

2 комнатная квартира район Автовокзала, кольцо Косиора, По улице Соборности (Косиора), район Темпа Рядом АТБ 4/5 Квартира в жилом состоянии, нужен ремонт Входная железная дверь Есть все счётчики Новые трубы воды и канализации Поменяны трубы отопления Промыты и добавлены чугунные батареи Квартира очень теплая Документы полностью готовы к продаже. Никто не прописан. Без долгов.

Соборності вул. (Косіора), 111
rieltor.ua

Продам квартиру по проспекту Металургів. Квартира розташована на гарному поверсі всередині дому . Будинок з білої цегли , дуже теплий . Квартира потребує капітального ремонту. В квартирі залишається ; газова плита газова колонка холодильник пральна машина. Квартира частково мебльована. Лічильники на газ, світло, вода. Інфраструктура району розвинена, один з найкращих районів міста. Все необхідне для комфортного проживання мешканців району поряд . Всі додаткові питання по телефону. Працюємо з державними програмами. Боргів немає. Документи до продажу готові.

Металургів просп., 13
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру по вулиці Соборності 96 . Квартира розташована на сьомому поверсі. Одностороннє планування кімнат , вид з вікон на кільце Косіора . Квартира потребує капітального ремонту. Лічильники газ , вода . Інфраструктура району розвинена, все необхідне для комфортного проживання мешканців району поряд . Працюємо за державними програмами. Торг доречний, готові вислухати всі пропозиції.

Соборності, 96
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Кривий Ріг

Продам квартиру по улице Костенко возле "Стара Прага".Второй этаж,не угловая.Уютная,тихая квартира,окна выходят во двор.Долгов нет, документы готовы к продаже.

власник
Костенко, 17
rieltor.ua

2 комнатная квартира по улице Героев АТО (Димитрова), возле "Ниагара" Квартира не угловая Комнаты раздельные крыша в порядке, отремонтирована Заменены окна металлопластик Документы в порядке. Без долгов.

Героїв АТО вул. (Димитрова), 44
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру. В середені будинку, тепла, вікна металопластикові, труби поміняні на пластик, високі потолки, засклений балкон. В підїзді зроблений свіжий ремонт, встановлений домофон з можливістю підключить відеодомофон на підїзд. В будинку розташоване БОМБОСХОВИЩЕ (ВХІД В ПІДЇЗДІ). Криша поміняна, не тече. На подвірї розташована парковка для автомобілів, дитячий та спортивний майданчик, гараж із погребом. Неподалік знаходяться: лікарня, полікліника, укрпошта, зупинка трамваю та інших маршрутних транспортних засобів, зелена зона, два парки, басейн, стадіон, льодова арена, ставки з гарною набережною. В 10 хв. ходьби є швидкісний трамвай, ринок, безліч торгових центрів, розважальних закладів, кафе та крамниць. Дуже гарне розсташування для комфортного життя. За додатковою інформацією звертайтеся за тел. 09******86.

власник
Святогеоргіївська, 11
rieltor.ua

Продаємо 2-кімнатну квартиру по вул. Соборності (Косиора), (поряд зупинка 1000 дрібниць та кільце вул. Соборності (Косиора). У квартири зручне розташування: на середньому четвертому поверсі. Дві кімнати правильної прямокутної форми, що дуже зручно та комфортно. Є балкон з м/п вікнами. Повністю облаштована та укомплектована кухня, на якій зранку буде приємно випити першу чашку кави або чаю. Квартира в гарному, розвиненому районі, розташована в зручному місці: не над дорогою і при цьому поруч зупинки транспорту. АТБ та інші магазини, аптеки, дитячій садок все знаходиться за дві хвилини ходьби пішки. Поряд парк, де можливо прогулюватись ввечері сім’єю. Чудова транспортна розв’язка. Документи в ідеальному стані. Готові до діалогу, та можливо саме Ви станете власником даної квартири.

Соборності, 81
rieltor.ua

Продаж елітної 2-кімнатної “Сталінки” з новим ремонтом (Соцгород) Ви втомилися від тісних панельних квартир? Хочеться насолоджуватися просторим житлом, сучасним ремонтом у стилі лофт? Тоді агенція нерухомості Realty Group пропонує до Вашої уваги елітну, простору сталінку по вул. Соборності (соцмісто) Що відразу впадає у вічі, це якісний дизайнерський ремонт, на якості матеріалів не економили, квартира робилась для себе. Квартира утеплена мінватою, встановлені якісні металоплпстикові вікна, які зберігають тепло та затишок Вашої оселі, та гарантують тишу. Надійні броньовані двері будуть оберігати Вас та ваших близьких. Щодо самої квартири загальна площа 54кв.м. кухня студії. Ремонт виконаний в одному єдиному стилі лофт. Повністю замінені всі комунікації: проводка, опалення, проведена заміна труб опалювальної системи. Нерухомість знаходиться в самому центрі нашого міста, оточеного всією необхідною для життя інфратруктурою, парками та скверами. Телефонуйте та купуйте житло Вашої мрії!!

Соборності, 16
rieltor.ua

Эксклюзивное предложение в центре города! Мебель+техника в подарок. Продается стильная, пятикомнатная квартира по адресу: проспект Мира, дом 28. Квартира сделана в скандинавском стиле: светлые цвета, природные материалы, уют и функциональность. В этой квартире есть все для вашего комфорта: 1. Удобная мебель : Качественные диваны и кресла с эргономическим дизайном. 2. Правильное освещение: Комбинация естественного и искусственного света. 3. Продуманное хранение: Гардеробная комната со встроенными шкафами, полками с системами хранения, которые скрывают беспорядок. 4. Зонирование: Разделение пространства на функциональные зоны. Основные характеристики: 1. Общая площадь : 103 м2, жилая площадь составляет 73 м2. 2. Этаж : четвертый, девятиэтажного дома. Внутренние характеристики: 1. Новая электропроводка 2. Окна металлопластиковые пятикамерные 3. Балконы - 5 шт 4. Отопление: биметаллические батареи, пластиковые стояки. 5. Системы вентиляции и кондиционирования: два кондиционера японской фирмы «OSAKA» с инверторным компрессором, природная и принудительная вентиляция на кухне и в санузле. 6. Санузел - один совмещенный. 7. Кухня - столовая: площадь 16м2, плита газовая, духовка электрическая, встроенная посудомоечная машина, микроволновая печь, двухкамерный инверторный холодильник, система очистки воды. Район имеет развитую инфраструктуру: в пешей доступности расположены супермаркеты, рестораны, школы, детские сады и медицинские учреждения. Для любителей активного образа жизни - рядом находятся фитнес-центры, парк для прогулок и спортивные площадки. Не упустите возможность приобрести эту прекрасную квартиру для комфортной и счастливой жизни.

Проспект Мира, 28
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири з цікавим плануванням на пр-т Гагаріна 63 Квартира розташована на восьмому поверсі девятиповерхового будинку. Не кутова, має заскелені балкон та лоджію у гарному стані. Квартира готова до заселення, але за вашим бажанням ви можете втілити свої мрії у реальність та зробити ремонт. Загальна площа 61.4 кв.м, де житлова складає 41.5 кв.м, кухня площею 5.8 кв.м. Сан вузол окремий,з заміненими комукіціями на м/п. Будинок стоїть під червоною лінією, має гарне розташування. Поруч вся необхідна інфраструктура, а саме продуктові магазини, банки, поряд садки та школа. Хороша транспортна розвязка, ви доїдете в будь-яку частину міста, також поруч автовокзал. У радіусі кілометра парк та ТЦ "Гагарін Молл" Ціна договірна, по всім питанням телефонуйте !

Проспект Гагаріна, 63
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу чудову 3-х кімнатну квартиру на Дзержинці (5 хвилин від Варусу). Тихий, затишний двір з чудовими сусідами. Квартира в стадії ремонту, не зроблена тільки одна кімната і у Вас є чудова можливість обрати кольор стін, бо вже зроблено майже все! Про квартиру: - заг. пл. 63,3 кв.м., житлова 45,3 кв.м., кухня 5,6 кв.м. - нова проводка - стіни по всій квартирі обшиті гіпсокартоном і підготовлені під покраску (не зроблена тільки одна кімната) - у всіх кімнатах і коридорі натяжна стеля - на полу ДСП і в деяких кімнатах вже лежить ламінат - розводка труб на опалення м/пл і частково поліпропілен - с/в розділений, труби м/пл - вікна куплені нові (навіть не знята плівка), треба тільки встановити) - лічильники на ВСЕ (світло, газ, вода і тепловий лічильник на будинок) - прописаних НЕМАЯє - документи готові до продажу Писати багато не буду, краще дзвоніть і я з величезним задоволенням відповім на всі Ваші запитання і організую комфортний перегляд цієї квартири у зручний для Вас час! Але зверніть увагу, що уся чорнова робота зроблена, Вам потрібно просто обрати кольор стін і трошки погратися з дизайном в Ви будете мати квартиру своєї мрії вже не витрачаючи багато зусиль на ремонт ) По всім питанням 0976981920 Олександра

Липнева, 4
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу стильну, світлу і дуже затишну 1-но кімнатну квартиру на Восході по вул. Вадима Гурова (раніше Постишева). Чудова локація, бо поруч чудові парки, спортивний комплекс, магазини, супермаркети, ринок, зупинка транспорту, в 5-ти хвилинах швидкісний трамвай і Соцмісто. Квартира після капітального ремонту, робили для себе, тому використовували тількі дорогі і якісні матеріали. Про квартиру: - заг. пл. 31,1 кв.м, житл. 17,1 кв.м., кухня 6,2 кв.м. - 5-й поверх 5-ти поверхівки, але проблем з кришою немає (капітальний ремонт робили 2 роки тому), ну і головний плюс, що ніхто не буде Вам доставляти дискомфорт з верху ) - нова мідна проводка - вікна і балкон м/пл - підлога - стяжка, в кімнаті якісний ламінат, кухня і коридор кафель (тепла підлога) - стіни вирівняні і оздоблені декоративною штукатуркою - стеля підвісна - сантехніка від іноземних виробників, труби м/пл - батареї біо метал + труби м/пл - с/в сумісний в кафелі - вбудовані меблі на кухні, виготовлені під індивідуальне замовлення - якісна техніка на кухні (газова поверхня, витяжка, газова колонка) - лічильники світло, газ, вода і тепловий лічильник на будинок - прописаних немає - боргів по комунальним послугам немає - документи готові до продажу В загалі-то, багато писати не буду, а запропоную просто подивитися цю квартиру, бо чесно кажучі, фото не передають того затишку, енергетики, атмосфери яка в ній є. Тож дзвоніть і ми підберемо зручний для Вас час для огляду цієї пропозиції 0976981920 Олександра

Вадима Гурова вул. (Постишева), 31
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири на Дзержинці, по вул. Гетьманська (навпроти податкової). Будинок байрачного типу, є свій окремий вхід через подвірʼя, своя садова ділянка і окремий сарай. Квартира складається з 1-ї кімнати, кухні і кімнати, яку можна використовувати, як столову, або додаток до кухні, або окремої кімнати. Є свій с/в і ванна. Квартира потребує капітального ремонту. Якщо чесно, гарне розташування, затишний двір і дружні сусіди. Цей варіант дійсно варто розглянути ) Характеристика: - заг.пл. 41,9, житл. 18,6, кухня 12 - 1-й поверх 2-во поверхового будинку, 1-но кімнатна, не кутова - вікна м/пл, решітки на вікнах, є можливість добудови балкону - газова колонка - труби по сантехніці м/пл - є окремій вхід і вхід через під’їзд - боргів по комунальним послугам немає - прописаних немає - документи готові до продажу Може виникнути багато питань, тому готові відповісти на всі і організувати показ в зручний для Вас час. До того ж можемо надати відеоогляд де все Вам стане зрозуміло. 0976981920 Олександра

Гетьманська вул. (Ільїчівська), 106
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в будинку №45 по вул. Вадима Гурова. Це біля на АТБ на Косіора. Розташована на 5 поверсі, не кутова. Дах не тече, все добре. Стан рідний, жити можна. Без боргів і прописаних, один власник. Дзвоніть, питайте і домовимось про огляд.

Вадима Гурова вул. (Постишева), 45
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири в районі 97 кварталу вул. Героїв АТО. Дуже гарне розташування будинку, поруч школи, дитячий садочок, магазини, супермаркети, швидкісний трамвай, зупинки транспорту і два чудових парка. Характеристика: - 2-х кімнатна, квартира не кутова, кімнати окремі, одностороння - заг.пл. 42,2 кв.м, житл. 27,9 кв.м., кухня 5,7 кв.м. - 4/5, квартира утеплена з зовні - нова мідна проводка в 2017 році - вікна м/пл, балкон засклений м/пл (французький) - нова сантехніка, труби м/пл - система опалення замінена - батареї біометал, труби м/пл - підлога вирівняна, покладено ламінат, на кухні підлога лінолеум, стіни шпалери, стеля підвісна - с/в сумісний в кафелі, встановлена душова кабінка - вбудовані меблі на кухні, виготовлені під замовлення - вбудована шафа в коридорі і спальні - всі меблі залишаються - лічильники світло, газ, вода, тепловий лічильник на будинок - ОСББ - боргів по комунальним послугам немає - документи готові до продажу Дзвоніть і ми з задоволенням відповімо на всі Ваші питання і організуємо показ в зручний для Вас час 0976981920 Олександра За бажанням можемо надати відеоогляд квартирки )

Героїв АТО, 40
rieltor.ua

Продаж 3к квартири з меблями та технікою по вул.Матусевича, розташованої на зручному 2 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа-63кв.м, житлова-38кв.м, кухня-9кв.м. Квартира в гарному житловому стані, двостороння, не кутова, світла, тепла та затишна. Кімнати окремі, велика кухня, простора засклена лоджія, є невелика вбудована шафа. Встановлено металопластикові вікна, замінені труби, є бойлер для нагріву води, лічильники. Дві кімнати та лоджія з новим ремонтом. Вся інфраструктура в кроковій доступності: дитячий садок, школа, супермаркети, магазини, кав’ярні, парк Ювілейний, зупинки. Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 32
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної сталінки на Дзержинці по вул. Димиденко. Квартира тепла, світла і простора, в охайному житловому стані. АВТОНОМНЕ опалення. В корковій доступності школа, дитячий садок, велика кількість магазинів і супермаркетів, зупинка транспорту. Характеристика: - 2-ка, перший поверх двоповерхового будинку - заг. пл. 43, житл. 26,4, кух. 6,4 - кімнати окремі, квартира не кутова - балкону немає, але є можливість прибудови - вікна м/пл, на вікнах грати - труби по сантехніці м/пл - Автономне опалення (газовий котел) - с/в сумісний - на кухні вбудовані меблі - прописаних немає - боргів по комунальним послугам немає - документи готові до продажу На всі додаткові питання з задоволенням відповімо по телефону, та організуєм показ в зручний для Вас час ) 0976981920Олександра

Димиденка, 4
rieltor.ua
1 - 24 з 355 результатів