В продажі двухкімнатна квартира в ЖК «Дніпровська Рів’єра». Центр міста Кременчук. Загальна площа 71 кВ.м. Планування: дві роздільні кімнати і велика кухня-гостьова, велика лоджія. 5 поверх. В домі є ліфт. Індивідуальне опалення. Капітальний ремонт із якісних матеріалів. Благоустроєн просторий закритий двір, є місця для паркування машин. Поруч розвинена вся інфраструктура. Дуже перспективний район. Записуйтесь на перегляд

Б. Хмельницького, 3
rieltor.ua

В самом центре, тихом и безопасном районе по ул Небесной Сотни, продается квартира высокого класса, с автономным отоплением, удобной планировкой ( три отдельных просторных комнаты), с двумя санузлами… Авторский ремонт подчеркивает стиль и удобство для ценителей и знатоков. Отличное месторасположение квартиры, система безопасности, консьерж, продуманная планировка, экономичная система отопления в сочетании с итальянской мебелью и мягким ненавязчивым стилем делает квартиру и современной, стильной, и удобной. Ее нужно увидеть, почувствовать и оценить Ждём вас! Возможна продажа по Е-программам

Трехкомнатная элит на Небесной Сотни
olx.ua

Квартира с автономным отоплением в хорошем тихом центре, чистый ухоженный закрытый двор, автоматические ворота, в шаговой доступности магазины, школы, дет.сады, Приднепровский парк, сквер Бабаева.

Продам 3 комн.кв.в новом доме на ул. Академика Маслова, центр
olx.ua

Вашему вниманию предлагается трех комнатная квартира, на четвёртом этаже девятиэтажного кирпичного дома. Ул.Бутырина дом.25. Планировка квартиры с автономным отоплением,позволяет насладиться как покоем с семьёй так и проводить шумные вечеринки с друзьями! Кухня- гостиная с занированой обеденной и лаундж зонами ( Лоджия) Ремонт выполнен по индивидуальному дизайнерскому проекту - все продумано до мелочей для Вашего удобства! Квартира продаётся с мебелью и техникой (по договорённости). В шаговой доступности остановка транспорта, магазины, школа, садик, рынок, аптеки и т.д. Услуги риелторов оплачиваются отдельно в размере 1% от стоимости недвижимости. Звоните 06******42.

Продам 3х.ком.кв. в самом сердце города.
olx.ua

Продам 4-х комнатную квартиру в центре города.Ул. Соборная.Сталинка.114 кв.м.Дом кирпичный.Квартира с ремонтом.Комнаты раздельные.Два балкона.Окно в ванной комнате.Уникальное расположение в подъезде-одна квартира на площадке.Выход на чердачное помещение в квартире.Заменены все коммуникации.Установлена сигнализация.Продается с мебелью.

Центр.Автономное отопление
olx.ua

Хмельницького Богдана 3Д. Дві повноцінні кімнати + кухня студія Кухня-студія комплектована технікою із зоною відпочинку. Залишаємо все що є. Диван. Ліжко. Стіл. Засклена та утеплена лоджія може стати вашим кабінетом чи повноцінним робочим місцем або додатковою зоною відпочинку. Передпокій (коридор) із вмістким гардеробом. Санвузол із сучасним обладнанням. Ваша зима буде теплою, у цьому не переймайтесь-конденсаційний котел та утеплений вентильований фасад зменшить ваш рахунок на комунальні послуги. У всій квартирі теплі підлоги. Два рекуператори забезпечать Вас очищеним свіжим повітрям круглий рік. Новий район, з пішою доступністю до Центра міста, а набережна та Дніпро - ось, за парканом. Квартиру можна придбати за ЕОселя.

Квартира 2к Центр
olx.ua

Пропонується на продаж 3 кімн квартира у новому будинку, Автокразівський бульвар, 2 підземні паркомісця загальною площею 44,4 кв м( з документами) - ціна 12000$ , окреме кладове приміщення загальною площею 1,6 кв м ( з документами)- ціна 2000$. Закритий двір, автоматичні ворота, панорамні вікна, балкон, встановлений газовий котел, лічильникі. Поряд ліцей, дитячий садок, продуктовий магазин, парк Миру, зупинка транспорту. Комісію агентству сплачує покупець.

Продаж 3 кімн кв, новобудова, автон  опалення, Автокразівський бульвар
olx.ua

Можлива продаж по Є оселі! Продам 3 кімнатну квартиру в новобудові в Центрі міста! Квартира розташована на найкомфортнішому 3 поверсі, не кутова! Квартира з Індивідуальним опаленням! Квартира має систему регулювання температури індивідуальну для кожної кімнати. Вся квартирі (крім спалень) оздоблена теплою підлогою. Квартира з зовсім новим ремонтом! Ремонт зроблено в сучасному стилі! При ремонті застосовані дорогі та якісні матеріали. Квартира містить велику кухню-вітальню, яка вже оздоблена сучасними меблями і технікою! Квартира розташована в будинку ОСББ. Будинок має власне огорожене подвір`я з місцями для парковки. Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, дитячий садочок, різні магазини, лікарня, поліклініка, аптеки, , кавярні, парк, відділення банків, зупинки громадського транспорту. Комісія агенції нерухомості сплачується окремо. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд квартири телефонуйте 0687040101 Наталя Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

Небесної сотні, 53б
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири в ЖК Центральний. Щойно завершений ремонт. Авторський проект. Тепла підлога у вітальні та ванній-кімнаті. Двоконтурний газовий котел системи опалення та підігріву води. Теплорегулятори в кожній кімнаті. Можливість дистанційного керування зі смартфону. Кухня оснащена висоякісною технікою європейських виробників. Дві окремих спальні. Панорамні вікна. Ціна 1400$ м2. Телефонуйте!

Небесної Сотні, 53Б
rieltor.ua

Продам квартиру в новобудові в Нагірній частині міста, Автокразівський бульвар. Забудовник Каріатида. Загальна площа 68 кв. м. Індивідуальне газове опалення. 5 поверх. Гарний вид з вікна. Квартира з капітальним ремонтом. Благоустроєн закритий двір. Поруч розвинута вся інфраструктура. Записуйтесь на перегляд.

Автозаводський бульв., 8
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кременчук

Продам квартиру в новобудові з новим ремонтом 74м2. Квартира розташована за адресою по вул. Троїцька 37-А. Має автономне опалення та якісний новий, сучасний ремонт. Кварітра розташована на верхньому поверсі та має гарний краєвид з видом на Дніпро. Нова меблі та техніка продаються разом з квартирою. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном.

Троїцька, 37а
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується до продажу 3х кімнатна квартира на Автокразівськрму бульварі на 4 поверсі з автономним індивідуальним опаленням і парко місцем в підземному гаражі, що входить у вартість продажу!!! Квартира має 2 спальні дитячу та дорослу 1 кімнату студію поєднану з кухнею Суміжний сан вузол. У квартирі є три великих шафи купе, диван, двох ярусне дитяче ліжко, двох спальне 2х2.2м. ліжко все залишається при продажі. Також із техніки залишається два телевізори, холодильник, мікрохвильова, пральна машина. Квартира знаходиться в дуже гарному та затишному місті зовсім поряд знаходиться парк Миру!! Прохання до ріелторів не турбувати продаж від власника.

власник
Продам 3х. квартиру, з автономним опаленням, та підземним паркінгом
olx.ua

Продаж квартири в новобудові, комфорт класу в центрі м. Кременчука . Локація: центр міста, вул. Софіївська. Вся головна розважальна та зручна інфраструктура міста: центр, парк, школи, дитячі садочки, кафе, магазини тощо вся головна інфраструктура міста в 5 хвилинах. Ви будете жити поблизу паркової зони в елітній новобудові комфорт класу! Територія: Огороджена, наземний паркінг (одне місце), ліфт, новий чистий підїзд, охорона. Загальна площа: Загальна площа 62 кв.м., кухня 14 кв.м., висота стелі 2.85 м. Технічні характеристики: Поверх 2 в 9 поверхівці. Будинок введено в експлуатацію. Всі квартири заселенні. В квартирі 2 кімнати. Стан квартири – зроблений сучасний евроремонт, автономне опалення (двухконтурний котел), вікна з енергозберігаючим склопакетом. Два балкони: в кімнаті та на кухні. Будинок утеплений пінопластом. В будинку є ліфт. Вбудована кухня. Планування кімнат роздільне Деталі: квартира сонячна, прекрасні сусіди. Хороша транспортна розвязка. В квартирі залишається вся техніка і меблі. Вартість: 86500 дол. Оформлення пополам Телефонуйте, щоб подивитися квартиру і Ви будете приємно враженні!

Продаж квартири в новобудові, комфорт класу в центрі м. Кременчука
olx.ua

також працюємо через "єОселя" ЖК "Оскар" - Елітна пятиповерхівка біля ТЦ "МЕГА" з ліфтом, підземним паркінгом, гостьовим наземним паркінгом! Основа будинку - це монолітний фундамент, який являється найміцнішим та найвитривалішим! Сам будинок побудований з червоної цегли, утеплено мінеральною ватою 100 мм. та облицьований вентельованим фасадом з керамо-граніту. В кожній квартирі виконано штукатурку стін. Шумоізоляція та термоїзоляція - між кожної квартирою в стіні закладена мінеральна вата 50 мм. В кожній квартирі установлена система опалення - тепловий насос від Vaillant! Установлено лічильник води та електроенергії! Підземний паркінг! Ліфт - Schindler (Германия)

ЖК "Оскар" елітний будинок в центрі (район МЕГА)
olx.ua

також працюємо через "єОселя" Будинок побудований з червоної цегли, утеплено мінеральною ватою 100 мм. та облицьований вентельованим фасадом з керамо-граніту. Заливка підлоги виконується після розведення опалення В квартирі виконано штукатурку стін. Шумоізоляція та термоїзоляція - між кожної квартирою в стіні закладена мінеральна вата 50 мм. Індивідуальне опалення - газовий котел Vaillant та радіатори Purmo Ліфт Shindler - Швейцарія В дворі підземний та надземний паркінг Зона відпочинку (Мангальна) Дитячий майданчик.

Квартира в центрі з виглядом на дніпро - пентхаус 102м2
olx.ua

Продаж трикімнатної квртири в новобудові. Комфортний для життя район, провулок Героїв Маріуполя (Бресту). Площа квартири 104м2, кухня-вітальня та 2 окремих спальні. Оснащена сучасною побутовою технікою та якісними меблями. Тепла підлога, індивідуальне опалення. Закритий двір, ОСББ. Необхідна інфраструктура в кроковій доступності. Перегляд за попередньою домовленістю.

провулок Героїв Маріуполя (Бресту), 83-Б
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в центрі міста Новобудова Квартира з видом на Дніпро Загальна площа квартири 87 м кв. Всі вікна квартири виходять на Дніпро (кімната, кухня, ванна) Є гардеробна кімната Квартира дуже сонячна Комісія рієлтора

Продаж 1 кімн.квартири Новобудова з видом на Дніпро
olx.ua

Продаж . 3-кімнатна квартира в Центрі міста з видом на Дніпро Житловий комплекс «Дніпровська РІВ’ЄРА» Зручний 3 поверх 5-поверхового цегляного будинку. У квартирі 2 окремі кімнати , в кожній свій окремий балкон і велика зона вітальні ,обєднана з кухнею. Просторий санвузол з підведенням води та каналізації Індивідуальне опалення (газовий 2-контурний котел працює на опалення та підігрів води). Тепла підлога. Повністю розкинута електропроводка за індивідуальним проектом. Ідеальна стяжка підлоги. Стіни відшпакльовані по маякам. Фабричні гарної якості вхідні двері. Перепланована квартира (все узаконено). Зона гардероьної із підведеною каналізацією та подачею води для установки пральної та сушильної машини). Продумано все до дрібниць. Закрита територія комплексу. Відеоспостереження по території комплексу. Будинок утеплений, вентильовані фасади. Також до квартири є велика кладова 10м2.

Хмельницького Богдана вул., 6а
rieltor.ua

Продаж . 3-кімнатна квартира в Центрі міста з видом на Дніпро Житловий комплекс «Дніпровська РІВ’ЄРА» Зручний 3 поверх 5-поверхового цегляного будинку. У квартирі 2 окремі кімнати , в кожній свій окремий балкон і велика зона вітальні ,обєднана з кухнею. Просторий санвузол з підведенням води та каналізації Індивідуальне опалення (газовий 2-контурний котел працює на опалення та підігрів води). Тепла підлога. Повністю розкинута електропроводка за індивідуальним проектом. Ідеальна стяжка підлоги. Стіни відшпакльовані по маякам. Фабричні гарної якості вхідні двері. Перепланована квартира (все узаконено). Зона гардероьної із підведеною каналізацією та подачею води для установки пральної та сушильної машини). Продумано все до дрібниць. Закрита територія комплексу. Відеоспостереження по території комплексу. Будинок утеплений, вентильовані фасади. Також до квартири є велика кладова 10м2.

Продаж 3 к квартири у новобудові біля Дніпра
olx.ua

Терміново продам велику ПРОСТОРНУ трикімнатну квартиру із ІНДИВІДУАЛЬНИМ ГАЗОВИМ ОПАЛЕННЯМ у тихому районі Кременчука, яка має невеликі комунальні платежі. Квартира розташована на другому поверсі, триповерхового утепленого, цегляного будинку побудованого у 2010 році, ДО квартири додається викуплене парко місце у підземному паркінгу і велика кладова. Квартира загальною площею 110м2; має дві окремі спальні та велику залу\віталью, простору кухню площею 16м2 . Квартира у прекрасному житловому стані, всі меблі залишаються у квартирі за домовленістю, встановлено якісні металопластикові вікна, хороші міжкімнатні двері. Будинок у якому розташована квартира має свій закритий двір із алейками , та гарний асфальтований під’їзд, неподалік будинку зупинка громадського транспорту №17 та № 1, продуктовий супермаркет, дитячий садочок, хвойний ліс, неподалік річка Дніпро. Ціна квартири 80000$ Комісія агенції нерухомості сплачується окремо ТЕЛЕФОНУЙТЕ Готові вислухати УСІ ваші пропозиції ТА ДОМОВИТИСЯ

3х квартира  із  автономкою  у  Кременчуці   Працюємо по Є  Оселя
olx.ua

Квартира с евроремонтом и индивидуальным газовым отоплением, кухня -гостиная 25 кВ.и и 2 спальни, мебель, бытовая техника, сигнализация

Продам 3 комн. кв. сталинку по Соборной, центр
olx.ua

Квартира Новострой,110 м.кв.,автономное отопление,подземный паркинг,кладовая,на улице зона отдыха,декоративные растения,туи,елки,ландшафтный дизайн, место для мангала и хорошего отдыха.В Квартире сделан качественный ремонт,полностью укомплектована Итальянской мягкой и корпусной мебелью,вся бытовая техника,встроенная кухня,и и.д.,документы готовы,чистая продажа,все подробности по телефону

Продам 3 Ком Новострой  район Реевка переулок Макаренка
olx.ua

Продам чудову утеплену трикімнатну квартиру з лоджією площа 110 м2, Знаходиться в районі Реївка (зупинка Ковалівка), по провулку Князя Олега (Макаренка) Ця квартира багаторазово перевищить ваші очікування! Квартира з автономним опаленням (двухконтурний котел). Закрита територія, зона відпочинку, власний двір. В домі є підземний паркінг. До квартири додається паркомісце (11 м2) та кладова (9, 9 кв.м.). Будинок побудований з білої цегли утеплено мінеральною ватою 100 мм, сайдинг. Інфраструктура до 500 м, дитячий садок, школа, відділення пошти, супермаркет. Зупинка транспорту 17, 1. Мебель залишається частково. Ціна: 78900 $ Є ОСЕЛЯ ОБМІН

Продам трикімнатну квартиру з автономним опаленням Є ОСЕЛЯ ОБМІН
olx.ua

Продам 2-х комнатную квартиру в центре 4 этаж 4-х этажный дом, Сталинка, закрытый тихий двор, кодовые замки, ворота на пульте, общая площадь - 58 м, кухня - 9 м, ванная - 5,2 м, прихожая - 10,6 м, лоджия утеплена, отапливаема (батарея), квартира перепланирована, документы оформлены, отл. ремонт, полы - паркет, потолки - лепнина, натяжной, окна - во двор тел 06*********11

власник
Продам 2-х комнатную сталинку в центре
olx.ua
1 - 24 з 56 результатів