Продам 3к квартиру в Нагірній частині. вул. Переяславська,40 Квартира в хорошому житловому стані. Тепла. В середині будинку. Сьомий поверх. Перепланована. Кімнати окремі. Є комора і гардеробна. Два балкони. Повністю замінена проводка. Зроблені стяжки стін та стелі. Замінена вся столярка. Металопластикові вікна. Спокійний район. Вигідне розташування. Неподалік парк, гімназія №1, музична школа, Маркетопт, зупинка, дитячий садок біля будинку. Пять хвилин до центру міста. За додатковою інформацією та записом на перегляд телефонуйте за номером в оголошенні.

ексклюзив
вул.Переяславська, 40
rieltor.ua

Квартира по провулку Гвардійський, 2 поверх. Квартира під ремонт, є балкон, можливе перепланування.

Гвардійська вул., 10
rieltor.ua

Продам 1к квартиру. Крюків біля мосту. вул.Макаренка,1 Можна під дачу. Поруч річка 36,2м² Кімната - 16.7м² Веранда -5,9м² 1 поверх Пічне опалення, можно зробити газове. У дворі є комори, майстерня, сарай, льох, літній душ. Є земельна ділянка. Туалет є, ванної немає, треба робити. Чудове місце для відпочинку чи риболовлі. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

Макаренка вул., 1
rieltor.ua

Продам 2-х комн. квартиру с ремонтом в самом Центре города. Здесь сделано абсолютно все: заменена проводка, выровнены стены и полы, новая сантехника, натяжные потолки с подсветкой и светильниками в стиле «Лофт». Металлопластиковые окна, французский балкон, пол устлан ламинатом. Подъезд очень чистый, тихий закрытый двор, приветливые соседи. Расположение: рядом с домом находятся всевозможные магазины, супермаркеты, салон красоты, остановка общественного транспорта, рынок, аптеки, в пешей доступности парки и пляж. Отличный вариант как для комфортной жизни, так и для сдачи квартирантам! Вся более детальная информация по телефону 0961805357 - Инна.

Небесної Сотні, 6/20
rieltor.ua

Квартира тільки після ремонту.Поміняно все.Перспективний район з розвинутою інфраструктурою.Місто майбутнього.

Квт278, 4
rieltor.ua

Квартира знаходиться біля парку Миру.Поруч зупинка,школа,садочок.Поміняні вікна,двері,труби.Чеський проект.Балкон 6м.0671360403

Пугачова вул., 47
rieltor.ua

Квартира находиться в Центрі.Дуже розвитою інфраструктурою.Поруч зупинки,магазини,учбові заклади.Криша зроблена.Поміняні вікна,труби.Сусіди доброзичливі.

Богаевского, 4
rieltor.ua

Квартира знаходиться на Водоканалі.Поміняні вікна,труби,сантехніка .Дуже розвинена інфраструктура.

Свободи, З0
rieltor.ua

Квартира знаходиться в нагірній часті.Поруч зупинки,магазини,аптеки.В жилому стані.

101квт, 10
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру на Тараса Бульби. Знаходиться на п’ятому поверсі поверсі десятиповерхового будинку. Загальна площа - 45,3 кв.м., житлова – 27,4 м.кв., ухня - 7,6 кв.м. Без ремонту. Кімнати окремі. Також відокремлений тамбур на дві квартири. Є кладова у вітальні. Встановлені лічильники на воду. Поряд школа, супермаркети, аптеки, зупинка, пляж, стояка для авто. Прямій продаж. Без комісії для покупця.

Тараса Бульби вул., 17
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кременчук

Продається 2-х кімнатна квартира в Центрі Кременчука. Квартира в хорошому жилому стані. Вікна замінені, лічильники є на електроенергію, воду. Незважаючи, що квартира знаходиться на першому поверсі вона досить тепла. Бо подача тепла починається з першого поверху. В квартирі залишається повністю меблі та техніка, а саме: -пральна машинка; -холодильник; -два дивана; -кухня; -телевізор; -бойлер. Поверх: 1/5 Балкону немає. ⭕️Ціна: 26000$ Гарний варіант. Якщо зацікавив пишіть або телефонуйте. +380963419494

Першотравнева, 57
rieltor.ua

В продажі 2 кімнатна квартира, по вул. Богаєвського. В пішій доступності магазини, ТРЦ, школа, садочки, зупинка громадського транспорту, парк. Будинок цегляний, ОСББ, 2/5 поверх. Квартира має косметичний ремонт кімнат, санвузол роздільний, під ремонт. Вікна металопластикові, бойлер, лічільники води і електроенергії, підвальна кімната. Перегляд за домовленістю, телефонуйте!

О. Богаєвського, 1/37
rieltor.ua

2 кімн. Квартира на 1 Занасипі, з видом на Дніпро, покращеного планування[] 9/9 пов. цегляного будинку, по вулиці Велика Набережна Площа: 49,7/26,7/7,6 кв. Квартира у звичайному житловому стані, без ремонту Дуже зручне місце розташування: біля будинку зупинка маршрутки, поряд дитячий садок, школа, супермаркет, ріка Дніпро! Телефонуйте, перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням дзвоніть! т. I096I 8224911 Олександр

Велика набережна, 33
rieltor.ua

-Продам кімнату в Центрі 12 м/с Знаходиться по вулиці Перемоги 3/5 поверх цегляного будинку Загальна площа 12 м.кв. Квартира з косметичним ремонтом Є комора Металопластикове вікне, нові вхідні двері У секціі є кухня, душ, туалет Гаряча вода-бойлер Чиста секція, порядні сусіди Чудове місцерозташування - поруч набережна Дніпра, центр міста, магазини, зупинка, школа Ціна 4500 $ Тел.068-864-64-51

Перемоги вул., 18
rieltor.ua

Двух комнатная квартира в хорошем районе, санузел с хорошим ремонтом, сантехника и трубы променяны, есть счетчики на воду. Окна и балкон металопластиковые.

Героїв Бреста пров., 86
rieltor.ua

-Продам 2 кім. квартиру Техучилище 2/5 поверх Загальна площа 44 м.кв. Кімнати роздільні Квартира в житловому стані Є можливість перепланування Лічильники на світло та воду Чудове місцерозташування - поруч зупинка, магазин, школа, дитячий садок, кафе Підійде як для проживання, так і здачі в оренду Перегляд у зручний для вас час

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 27
rieltor.ua

Продам 3 кімн. квартиру на РАКІВЦІ в р-ні кафе "Екватор", в 15 хв. від центру. 1/9 блочного будинку . ОКРЕМИЙ ВХІД . 67 кв .м. Перепланування , кухня 13 кв.м. КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ з якісних матеріалів , де замінювалося все : електропроводка, труби і т.д. Металопластикові вікна з ролетами , стяжка стін і стелі , кахлі, нові батареї, підігрів підлоги від опалення , броньовані вхідні двері. Металопластиковий балкон. Багатофункціональна душова кабіна, новий бойлер на 100 л. 2 кондиціонери. Вбудована кухня , велика шафа-купе, повністю облаштована дитяча кімната . Лічильники. Меблі і техніка за домовленістю. Є підвал ( в подарунок ). Поруч вся інфраструктура : зупинка, всі магазини та супермаркети( АТБ прямо в будинку ) , ринок, дитячий садок, школа, СТО. До пляжу р. Дніпро 10 хв. пішки. 32000 дол США . Перегляди за попередньою домовленістю. Реальному покупцю торг. Власники згодні на програму еОселя

Білаша Олександра вул. (Бідного), 8
rieltor.ua

3 кімнатна квартира по вулиці Пугачова 4/5 пов. цегляний будинок, зупинка Пугачова (по старому Московська) Площа: 52/38/6 кв. Квартира без ремонту: замінено одне металопластикове вікно на кухні, металеві вхідні двері. Дуже зручне місце розташування: рядом зупинка маршрутки, поряд дитячий садок, школа, супермаркет, ринок Телефонуйте, перегляд квартири у зручний для Вас час! Агентські послуги сплачуються додатково! По всім питанням телефонуйте!

Пугачова вул., 9
rieltor.ua

3 кімн. Квартира на 1 Занасипі, покращеного планування[] 4/5 поверх, панельного будинку по вулиці Велика Набережна Площа: 62/40/7 кв., роздільні кімнати, с/у окремо Квартира у звичайному житловому стані, без ремонту Дуже зручне місце розташування: біля будинку зупинка маршрутки, поряд дитячий садок, школа, супермаркет, ріка Дніпро! Додатково сплачуються агентські послуги Телефонуйте, перегляд квартири у зручний для Вас час!

Велика Набережна, 7
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в новобудові з автомним опаленням! Квартира розташована в самому Центрі міста! Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, різні магазини, дитячі садочоки, поліклініка, аптеки, зооклініки, відділення банків, зупинка міського транспорту, паркова зона, річка. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд квартири телефонуйте 0687040101 Втілимо Ваші мрії в квадратні метри!

1905 року вул., 27
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира, розташована на першому поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку у центрі міста (р-н 12ї школи). Зроблено ремонт у санвузлі, у кухні замінено вікно на металопластикове , замінено електропроводку. Гарне розташування, поряд все необхідне для комфортного проживання. Для отримання більш детальної інформації телефонуйте (098)721-2698 Марат.

можливий продаж по єОселя
Перемоги вул.
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру покращеного планування з лоджією в нагірній частині міста, р-н Пивзавод! Квартира в житловому стані, але потребує косметичного ремонту. Вікна і вхідні двері в квартирі замінені. Квартира тепла і світла! Кімнати в квартирі окремі. Санвузол також окремий. Є лічильники на холодну і гарячу воду. Є бойлер. Є велика кладова. Балкон не засклений. Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, школи, дитячі садочки, різні магазини, медична клініка, аптеки, зупинки міського транспорту, спортивний клуб Sport life, парк, пляж, річка! Послуги агенції нерухомості оплачуються окремо. Більш детальну інформацію можна отримати по телефону 0687040101 Втілено Ваші мрії в квадратні метри!

квартал 274, 3
rieltor.ua

В продажі чотирьохкімнатна квартира в центрі м. Кременчук по вул. М. Борищака. Цегляний будинок. Загальна площа квартири 63 кв. м. В квартирі не має несущих стін, що дає можливість зробити перепланування на свій смак. Квартира в жилому стані, вікна металопластикові, дуже чиста і затишна. Під’їзд з ремонтом. Поруч розвинута вся інфраструктура, записуйтесь на перегляд.

Майора Борищака вул. (Цурюпи), 35
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира на пятому поверсі пятиповерхового панельного будинку в центрі міста. Квартира не кутова, вікна виходять у двір. Будинок в нормальному стані, має лічильник теплової енергії. Підїзд чистий та доглянутий, має металеві двері. В кватирі зроблене невеличке перепланування, за рахунок якого, у санвузлі зручно розміщується пральна машина та бойлер, а на кухні - холодильник. Шафи-купе, кухонна та ванна меблі входять у вартість. Також мається оздоблений балкон, засклений металопластиковими вікнами. Поблизу розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, загальноосвітні заклади, торгівельні центри, супермаркети, магазини, парк, озеро та все, що необхідно для комфортного проживання. Квартира - заходь і живи. Дзвоніть (098)-721-2698, Марат.

Халаменюка вул.
rieltor.ua
1 - 24 з 566 результатів