Пропонуємо вам можливість створити свій ідеальний простір в однокімнатній квартирі в самому центрі. Це чудовий варіант для тих, хто бажає втілити свої дизайнерські ідеї в життя. Основні характеристики: Цегляний будинок, 5/5, ОСББ Лічильники на воду та електрику (день/ніч) Будинкові лічильники на тепло Переваги: Квартира потребує ремонту, що дозволяє вам реалізувати всі свої ідеї та зробити простір таким, яким ви його уявляєте. Тихий, зелений двір забезпечить спокій та затишок. Зручна інфраструктура: Усього в кількох кроках – дитячі садочки, магазини, аптека та зупинки міського транспорту. Парк для прогулянок і відпочинку також знаходиться поблизу. Не пропустіть шанс перетворити цю квартиру на свій дім! Зателефонуйте або напишіть нам, щоб дізнатися більше та організувати перегляд!

Богаєвського, 1/37
rieltor.ua

Продам 2к квартиру в Центрі. вул.О.Халаменюка,4 Квартира в житловому стані, "заїзжай та живи" Балкон не засклений. Вікна деревяні. Меблі та техніка залишаються. Є пральна машина, холодильник, телевізор. Зроблені стяжки стелі. Подвійні вхідні двері. Одні - броньовані, другі - звичайні деревяні. Чистий підїзд. Нормальні сусіди. Добре розвинена інфраструктура. Поруч школа, дитячий садок, зупинка, супермаркет та ТРЦ. За більш детальною Інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

ексклюзив
Халаменюка вул., 4
rieltor.ua

Продам 4х комнатную квартиру на Раковке 5/5 . Квартира в хорошем жилом состоянии . Поменяны окна , входная дверь , трубы . Капитальных вложений квартира не требует, заходи и живи . Крыша не течет . Звоните , дам больше информации

Манагарова Ген. вул., 22
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира-студія на 5-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Квартира після якісного ремонту, зробленого для себе. Криша не тече. У квартирі замінена вся сантехніка, нові вікна, металопластиковий балкон, замінені вхідні двері . Залишаються деякі меблі. Будинок знаходиться в районі з усією необхідною інфраструктурою – магазини, транспорт, школи та інші важливі об’єкти поруч. Сусіди порядні та дружні. Відмінний варіант для комфортного життя!

Проспект Свободи, 77
rieltor.ua

Поступила в продажу 2х комнатная квартира 4/9 278 квартал . Квартира в хорошем состоянии . Поменяна проводка , вся сантехника , окна , входная дверь . Свежие обои , натянутые потолки , установлена новая кухня . Балкон застеклен. Квартира вложений не требует , заходи и живи . 32.500$ Звоните дам дольше информации

278 квартал, 4
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру на Тараса Бульби. Знаходиться на п’ятому поверсі поверсі десятиповерхового будинку. Загальна площа - 45,3 кв.м., житлова – 27,4 м.кв., ухня - 7,6 кв.м. Без ремонту. Кімнати окремі. Також відокремлений тамбур на дві квартири. Є кладова у вітальні. Встановлені лічильники на воду. Поряд школа, супермаркети, аптеки, зупинка, пляж, стояка для авто. Прямій продаж. Без комісії для покупця.

Тараса Бульби вул., 17
rieltor.ua

Продам квартиру в чудовому районі міста(Вадима Пугачова).У квартирі 2 повноцінні спальні та велика кухня-студія . За рахунок суміщення збільшився розмір кухні. Квартира дуже тепла і сонячна,не кутова,дах не тече !!!У квартирі зроблений косметичний ремонт в тому році,замінені вікна,гарні металеві двері,трубы,стояки на воду,встановлені лічильники на воду.На весь будинок є лічильники на опалення та газ.Гарні сусіди,двір не проїзний.Документи готові до продажу Додатково сплачуються послуги Агенції .

Вадима пугачева, 10
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру на Г.Украйни. Перший поверх девятиповерхового цегляного будинку. Загальна площа квартири - 54 м. кв., кухня 8 м. кв. , кімнати окремі . Виконаний косметичний ремонт(поміняна проводка, вбудована кухня, замінена сантехніка та інше) Додатково сплачуються послуги агенції .

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 45
rieltor.ua

Продам 3х кімнатну квартиру на Пивзаводі. Другий поверх девяти поверхового блочного будинку. Площа квартири 67м2, кухня-7м2. В квартирі виконаний частковий ремонт, замінені вікна. Послуги агенції нерухомості оплачуються додатково

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 138
rieltor.ua

Продається двохкімнатна кватира на Петрівці. Квартира знаходиться на другому поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Площа квартири 52м2, кухня-8м2. Стан квартири повністю під ремонт. Під перепланування дуже класний варіант. Великим бонусом є подарунок гараж поряд з квартирою. Комісія агенції нерухомості оплачується додатково.

Ціолковського вул., 42
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Кременчук

Продам квартиру на Аврорі. Продам двухкімнатну квартиру, на 4 поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Виконаний абсолютно новий ремонт. Поряд есть оптовичок, атб, школа ,дитячий садок. Додатково сплачуються послуги агенції нерухомості.

Молодіжна, 21
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру на Молодіжному вул.Мрії 9-й поверх 9-ти поверхового будинку. Кімнати та санвузол роздільні, велика кухня. Житлолий стан. Є лічильники на воду та газ. Гарна металопластикова балконна рама. та вхідні двері. Додатково оплачуються послуги агенції нерухомості.

Мрії, 16
rieltor.ua

Продам двохкімнатну квартиру на Героїв України (Сталінграда). Квартира знаходиться на другому поверсі пятиповерхового будинку. В квартирі зроблені стяжки підлоги, замінена проводка, стяжки стін, замінена сантехніка та стояки, вхідні двері, поставлені металопластикові вікна (крім балконної рами). Площа квартири 49м2 , кухня 6,5м2. Кімнати та санвузол роздільні. Гарне місцеположення будинку, знаходиться на другій лінії від головного проспекту Лесі Українки, поряд садік, школа, зупинка транспорту, ринок , та все інше в шаговій доступності .

Героїв України вул., 11
rieltor.ua

Продам 2х комнатную квартиру на Авроре 1/5 Высокий цоколь . Входная дверь заменена . Балкона нет . Установлены решетки на окна . Квартира полностью под ремонт 14.000$ + услуги агентства 700$

Тецовський пров., 1/10
rieltor.ua

Продається 2х кімнатна квартира на вул. Молодіжній. Квартира знаходиться на 2 поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Площа квартири 47м2. Квартира повністю під ремонт. Послуги агенції нерухомості оплачуються додатково.

Молодіжний пров., 21
rieltor.ua

2 кімн. Квартира на 1 Занасипі, з видом на Дніпро, покращеного планування[] 9/9 пов. цегляного будинку, по вулиці Велика Набережна Площа: 49,7/26,7/7,6 кв. Квартира у звичайному житловому стані, без ремонту Дуже зручне місце розташування: біля будинку зупинка маршрутки, поряд дитячий садок, школа, супермаркет, ріка Дніпро! Телефонуйте, перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням дзвоніть! т. I096I 8224911 Олександр

Велика набережна, 33
rieltor.ua

3 кімн. Квартира на 1 Занасипі, покращеного планування[] 4/5 поверх, панельного будинку по вулиці Велика Набережна Площа: 62/40/7 кв., роздільні кімнати, с/у окремо Квартира у звичайному житловому стані, без ремонту Дуже зручне місце розташування: біля будинку зупинка маршрутки, поряд дитячий садок, школа, супермаркет, ріка Дніпро! Додатково сплачуються агентські послуги Телефонуйте, перегляд квартири у зручний для Вас час!

Велика Набережна, 7
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру район 5го ліцею. Квартира тепла не кутова є лічильники на газ, воду. Поруч магазини, зупинка, школа, садочки. 0509412789

Героїв Маріуполя, 105
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру покращеного планування з лоджією в нагірній частині міста, р-н Пивзавод! Квартира в житловому стані, але потребує косметичного ремонту. Вікна і вхідні двері в квартирі замінені. Квартира тепла і світла! Кімнати в квартирі окремі. Санвузол також окремий. Є лічильники на холодну і гарячу воду. Є бойлер. Є велика кладова. Балкон не засклений. Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, школи, дитячі садочки, різні магазини, медична клініка, аптеки, зупинки міського транспорту, спортивний клуб Sport life, парк, пляж, річка! Послуги агенції нерухомості оплачуються окремо. Більш детальну інформацію можна отримати по телефону 0687040101 Втілимо Ваші мрії в квадратні метри!

квартал 274, 3
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира на другому поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку у центральній частині міста. Квартира суха та тепла, не кутова, у житловому стані. Віконні та балконний блоки замінено на металопластикові, встановлено лічильники на водопостачання та газопостачання і звісно ж на електропостачання, кондиціонер, бойлер, мається супутникове та кабельне телебачення, інтернет. Двір затишний, поруч все необхідне для комфортного проживання, супермаркети, ринок, розважальні заклади, заклади освіти, зупинки громадського транспорту, паркова зона, річка та ін. Можливо, це саме те, що Ви шукаєте. Для отримання більш детальної інформації телефонуйте (098)721-2698 Марат.

Небесної Соті
rieltor.ua

Квартира находиться в Центрі.Дуже розвитою інфраструктурою.Поруч зупинки,магазини,учбові заклади.Криша зроблена.Поміняні вікна,труби.Сусіди доброзичливі.

Богаевского, 4
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну квартиру район новоіванівського базару. Квартира на зручному другому поверсі, косметичний ремонт. Послуги агентства сплачуються окремо. 0509412789

Ватутіна, 7
rieltor.ua

Можлива Є оселя! Продам 2 кімнатну квартиру в самому Центрі міста (по вул. Мазепи!) Квартира не кутова, тепла і світла! Кімнати в квартирі роздільні. Є лчильники на холодну та гарячу воду, день/ніч на світло. Квартира продається разом з меблями і технікою. Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, школи, дитячі садочки, різні магазини, поліклініка, приватна клініка, аптеки, кавярні, паркБабаєва, зупинки міського транспорту, Придніпровський парк, дитячі та спортивні майданчики. Послуги агенції нерухомості оплачуються окремо. Більш детальну інформацію можна отримати по телефону 0687040101 Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

Івана Мазепи вул. (Бутиріна), 32
rieltor.ua

Квартира знаходиться на водоканалі.Розташована в середині будинку.Дуже світла та тепла.Зроблен ремонт.Кімнати на дві сторони.На вікнах гарні решітки.Терміновий продаж

Свободи, 35
rieltor.ua
1 - 24 з 422 результатів