Квартира по провулку Гвардійський, 2 поверх. Квартира під ремонт, є балкон, можливе перепланування.

Гвардійська вул., 10
rieltor.ua

Продам 1к квартиру. Крюків біля мосту. вул.Макаренка,1 Можна під дачу. Поруч річка 36,2м² Кімната - 16.7м² Веранда -5,9м² 1 поверх Пічне опалення, можно зробити газове. У дворі є комори, майстерня, сарай, льох, літній душ. Є земельна ділянка. Туалет є, ванної немає, треба робити. Чудове місце для відпочинку чи риболовлі. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

Макаренка вул., 1
rieltor.ua

-Продам кімнату в Центрі 12 м/с Знаходиться по вулиці Перемоги 3/5 поверх цегляного будинку Загальна площа 12 м.кв. Квартира з косметичним ремонтом Є комора Металопластикове вікне, нові вхідні двері У секціі є кухня, душ, туалет Гаряча вода-бойлер Чиста секція, порядні сусіди Чудове місцерозташування - поруч набережна Дніпра, центр міста, магазини, зупинка, школа Ціна 4500 $ Тел.068-864-64-51

Перемоги вул., 18
rieltor.ua

Продам 4х кімнатну квартиру по вул. Мічуріна, загальною площею 61 м.кв. три спальні та вітальня. Квартира де можна втілити ваші мрії в реальність. Поруч з будинком власна котельня, проблем з опаленням немає. Поруч зупинка, магазини, поштове відділення, аптеки, дитячий садочок,школа. Навкруги дуже гарна природа, сосновий ліс, озеро. Окремо сплачується послуги агентства. Телефонуйте перегляд в зручний для вас час. 0509412789

Мічуріна, 77
rieltor.ua

Терміново продам однокімнатну квартиру у Кременчуці на Раківці район Пальміра, квартира розташована на дев’ятому поверсі , дев’яти поверхового теплого будинку в якому є технічний поверх. Квартира загальною площею 34м2., розташована в середині будинку, має гарний житловий стан, встановлено кондиціонер, нова балконна рама, меблі на кухні на перший час, металеві вхідні двері. Будинок розташовано в гарному місці, неподалік знаходиться все що потрібно для комфортного життя; школа, дитячий садок, ринок, зупинка громадського транспорту, супермаркет, річка Дніпро із човновими станціями і зонами відпочинку. Ціна квартири 12500$ Окремо сплачується комісія Агенції Нерухомості Телефонуйте дам більше інформації

пальміра, 1
rieltor.ua

Продаётся гостинка на 1-м этаже 9-ти этажного кирпичного дома на Киевской. Окна пластиковые. Дверь входная новая. В квартире зимой тепло. Летом не жарко. Есть возможность подключить бойлер (стоят отпайки и заглушены). В доме есть домофон. Двор тихий. Просмотр по договорённости. Услуги агентства оплачиваются отдельно.

Кинвская, 44
rieltor.ua

В продажі однокімнатна квартира на третьому занасипу. 1/5 цегляний будинок без балкону. телефон 0509412789

Мічуріна, 85
rieltor.ua

Продаётся в нагорной части Хрущёвка 2 комнатная квартира 5этаж 5этажного дома. Обычная жилая квартира Окна столярка Комнаты раздельные Санузел раздельный Квартира расположена в середине дома не угловая и очень тёплая. Не дорогая комуналка. Ремонт крыши производился,три года назад. Транспортная развязка в шаговой доступности. Рядом находится школа 5 Просмотр по договорённости. Отдельно оплачиваются,услуги агентства .

Героїв Бреста пров., 37
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру у Кременчуці на початку Молодіжного, квартира тепла, не кутова, розташована на третьому поверсі п`ятиповерхового панельного будинку, в квартирі втановлені пластикові вікна, замінено балконний блок на пластиковий. Наявні лічильники на холодну/гарячу воду, газовий та електроенергії на дві зони. Сама квартира БЕЗ ремонту , що дає вам можливість втілити ваші дизайнерські проекти. Будинок у якому знаходиться дана квартира, має гарне місце розташування. В пішій доступності; школа, дитсадки, зупинки громадського транспорту, відділення банку, магазини, супермаркет, автостоянка, автозаправка.

Молодіжна, 13
rieltor.ua

Продам по вул. Республіканській 2к кв, 4 поверх цегляного будинку, квартира в середині будинку. Вікна пластикові, балкон застеклений, лічильники на все, замінені вхідні двері, санвузол в стадії ремонту, житловий стан.

Республіканська вул., 79
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кременчук

Продаётся 2ком в центре города . По улице Небесной Сотни Сталинка3/3 обычная жилая квартира . Окна пластиковые Комнаты раздельные Квартира светлая и уютная. Расположена возле центрального рынка Удобная транспортная развязка.

Небесной Сотни, 20
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру у Кременчуці по вул.Молодіжній, квартира затишна та тепла, не кутова, розташована на четвертому поверсі п`ятиповерхового панельного будинку, в квартирі втановлені пластикові вікна, балкон та балконний блок засклений металопластиком, у квартирі встановлено боллер підігріву води, по сусідству живуть порядні люди, в під`їзді завжди чисто, в квартирі наявна кладова та є підвал. Наявні лічильники на холодну/гарячу воду та електроенергії на дві зони. Вхідні двері, частково сантехніка, проводка та труби у ванній замінено нові, квартира має хороший житловий стан та повністю готова до вселення. Будинок у якому знаходиться дана квартира, має гарне місце розташування. В пішій доступності; школа, дитсадки, зупинки громадського транспорту, відділення банку, магазини, супермаркет, автостоянка, автозаправка. Також розгляну можливість обміну з доплатою на 1-3 кімнатну квартиру з ремонтом в нагірній частині міста.

Молодіжна, 15
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру у Кременчуці на початку Молодіжного, квартира тепла, розташована в середині будинку на другому поверсі пятиповерхового цегляного будинку, замінено балконний блок на пластиковий, також замінено вхідні двері на нові. Наявні лічильники на холодну/гарячу воду, газовий та електроенергії на дві зони. Квартира в житловому стані загальною площею 32 м2. Будинок у якому знаходиться дана квартира, має гарне місце розташування. В пішій доступності; школа, дитсадки, зупинки громадського транспорту, відділення банку, магазини, супермаркет, автостоянка, автозаправка.

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 4
rieltor.ua

3-кімнатна квартира на Реївці, по вул.Ревенка. Закритий двір, біля будинку є присадибна ділянка (у користуванні, не право власності). Загальна площа 60кв.м., с/в на вулиці, пічне опалення. Стан під ремонт. Усі питання, виключно, за телефоном.

Юрія Кондратюка вул. (Ревенка), 23
rieltor.ua

Продається чудова двокімнатна квартира у затишній частині міста, де поряд мається все для спокійного проживання (магазини, зупинки міського транспорту, навчальні заклади, водойма та ін.). У дворі є місце для паркування авто та дитячій майданчик. Квартира розташована на 5му поверсі пятиповерхового будинку, що запобігає зайвому шуму від сусідів поверхом вище. Покрівля будинку нещодавно відремонтована. Кутова стіна квартири теплоізольована, взимку комфортна температура в квартирі підтримується за рахунок центрального опалення, а влітку можна використати кондиціонер, який вже встановлено в одній із кімнат. Сантехніка і розводка труб замінені, є лічильники. В квартирі також мається балкон, який, хоча і потребує ремонту, але являє собою важливу частину для комфортного проживання у квартирі. Якщо коротко описати стан, то він дозволяє заїхати і жити в цій чудовій квартирі без суттєвих додаткових вкладень. Гарні сусіди та чистий, доглянутий підїзд стануть для Вас додатковим плюсом для гарного настрою. Телефонуйте, надам більше інформації. Марат +3098 721 2698

Мічуріна вул.
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру у Кременчуці по просп. Л.Українки, Квартира затишна та тепла, розташована на восьмому поверсі дев`ятиповерхового цегляного будинку, не кутова, в квартирі втановлені пластикові вікна, балкон та балконний блок засклений металопластиком. Наявний лічильник на дві зони, двері вхідні та міжкімнатні замінено на нові, натяжна стеля, квартира повністю готова до вселення. Будинок у якому знаходиться дана квартира, має гарне місце розташування. В пішій доступності: дитячий майданьчик, школа, дитсадок, кафе, супермаркет, салон краси, зупинки громадського транспорту, відділення банку, автостоянка, автозаправка.

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 13
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру у тихому спальному районі Кременчука, яка розташована на четвертому поверсі, теплого п’яти поверхового цегляного будинку. Неподалік будинку знаходиться супермаркет, зупинка громадського транспорту, школа, дитячий садочок, спортивний майданчик і дитяча площадка. Квартира без ремонту ! має дві окремі кімнати, загальна площа квартири -45м2; житлова 31м2. Ціна квартири 12700$ окремо сплачується комісія агенції нерухомості . Телефонуйте щоб отримати більше інформації

Древаля Олексія вул. (Петровського), 1
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру у Кременчуці по вул. Древаля, Квартира тепла, розташована на п’ятому поверсі дев`ятиповерхового блочного будинку, ОСББ, не кутова, балкон, кладова також в будинку встановлений новий ліфт. Сама квартира БЕЗ ремонту , що дає вам можливість втілити ваші дизайнерські проекти. Будинок у якому знаходиться дана квартира, має гарне місце розташування. В трьох хвилинах ходи від будинку знаходиться; зупинки громадського транспорту, відділення банку, автостоянка, автозаправка.

Древаля Олексія вул. (Петровського), 25
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру на 8 поверсі 9 поверхового будинку на Молодіжному

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 31
rieltor.ua

Продам 2-х кім кв.4/5 цегляного будинку.Без ремонту.Зупинка Вадима Пугачева.16500.Послуги Агенції 500 Долларів США.

Проспект Свободи, 83/1
rieltor.ua

До Вашої уваги затишна тепла квартира по вул.Мічуріна(3 занасип).Квартира розташована прямо біля зупинки 28 маршрута.65м2 Кімнати суміжно-роздільні.Житловий стан після косметичного ремонту.Поміняні труби вх.двері. Поряд дитячий садок,школа зупинка транспорту, аптека, маркет-опт, і ще декілька магазинів.Запрошуємо на перегляд.

Мічуріна, 3
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в будинку на Реївці. Квартира розташована поруч з кінцевою зупинкою маршруту 17. Квартира під ремонт, є можливість реконструкції і добудови (фундамент закладений). Біля квартири є власне подвіря, що огорожено парканом. Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркет, дитячий садочок, зупинка міського транспорту, ліс. Комісія агенції нерухомості сплачується окремо. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд квартири телефонуйте 0687040101 Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

пров. Кооперативний, 9
rieltor.ua

Продам двокімнатну малосімейку на молодіжному. Поміняні вікна, вхідні двері. Поряд зупинка транспорту,магазини,школа,парк. По всим питанням тел. 0661859446

Техучилище, 1
rieltor.ua

В продаже предлагается двухкомнатная квартира, район 3 Занасыпи. Дом улучшенной планировки, кирпичный 1980год. Квартира угловая, просторная. Комнаты раздельные окна пластиковые балконный блок пластик. Балкон не застеклен, окна выходят во двор. Во дворе своя котельная. Санузел совмещённый, установлен бойлер. Капремонт крыши делался четыре года назад. Тихие и спокойные соседи. Транспортная развязка в шаговой доступности. Продадим или обменяем на одну комнатную квартиру. Дополнительная информация по телефону.

Мичурина, 79
rieltor.ua
123...7
1 - 24 з 158 результатів