Продаж двоповерхової квартири в елітному будинку. Автономне опалення, парко місце. Перший поверх: коридор, санвузол, велика і світла кухня, гостинна кімната з балконом. Другий поверх: хол, три окремі кімнати, просторий санвузол. Стіни цегляні, 60 см. Тепла, зручна квартира. Ремонт робили в 2010 році. Наразі потрібно освіжити стіни та підлогу. Встановлено генератор на будинок, на випадок вимикання світла. Вартість нижча, ніж у новобудовах! Квартира загальною площею 160 кв м, продається за 100000 доларів США. Документи готові до продажу. Детальна інформація за вказаним номером.

Продам 4 кімн в елітному будинку, центр Кременчука .
olx.ua

Два слова! Дуже класна! Центр міста, до скверу Бабаєва - 5 хвилин! Сучасна квартира з душею! На 7 поверсі 9-ти поверхівки! Будинок 2020 року побудови! Майже повністю заселений! Найбільший вір серед новобудов Кременчука. Великий дитячий майданчик та свій сквер. Багато місця для парковки авто, під будинком підземний паркінг. В квартирі робили ремонт з душею - для себе. В приємних світлих відтінках. Якісні меблі та техніка. Залишається все! Серед техніки: жк ТВ, посудомийка, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, пральна машинка та сушильна (в 2 яруси по фен-шую). Опалення 2-контурний газовий котел (гаряча вода та опалення). Тепла підлога в ванній кімнаті. Дуже крутий краєвид з вікна (такий трапляється рідко). Подвір‘я закрите. Відеоспостереження території. Консьерж. Будинок утеплений! Квартира не кутова, тепла та економна! Вона Вам сподобається! Деталі за телефоном!

Класна 2-кімнатна в НОВОБУДОВІ! Центр! 76 кв.м.
olx.ua

Квартира с ремонтом, автономное отопление, мебель, бытовая техника, утепление наружных стен, закрытый двор, домофон, консьерж. Услуга агенства оплачиваются отдельно.

Продам 3 комн.кв. в новом доме с автон.отоплением на Мазепы, центр
olx.ua

Продам новострой в самом сердце города 130м 7/9 эт кирпичного дома.индивид.отопление.2 санузла.незаконченый ремонт

Продам новострой на площади 130м в центре
olx.ua

Продам 3 комн квартиру с очень хорошей планировкой в центре города( перекрёсток ул. Игоря Сердюка и Победы) с видом на площадь и центральный парк. Двор загорожен с автоматическими воротами. Санузел, балкон, лоджия-отделка кафель. Комнаты-под чистовую штукатурку.

Продам 3 комн кв с видом на Приднепровский  парк
olx.ua

Продаж квартири в новобудові, преміум класу в центрі м. Кременчука . Локація: вся головна розважальна та зручна інфраструктура міста: центр, парк, ринок, англійська школа, приватна школа, пляж, кафе, магазини тощо вся головна інфраструктура міста. Ви будете жити поблизу паркової зони в елітній новобудові комфорт класу Територія: Огороджена, підземний і наземний паркінг (можна придбати за додаткові кошти), ліфт, новий чистий підїзд, охорона. Загальна площа: Дворівнева квартира -5 поверх будинку і мансарда з двома повноцінними рівнями. Над другим рівнем ще є технічний поверх. Площа- 120 кв.м. Висота стелі- 3.10 м. Технічні характеристики: стан квартири - під ремонт, стіни – цегла, підлога -бетон, перекриття – з/бетон, автономне опалення, котел (Bosh), ексклюзивні деревяні вікна з енергозберігаючим склопакетом та якісною фурнітурою. Наявне місце в підземному паркінгу (За додаткову плату) Телефонуйте, щоб подивитися квартиру і Ви будете приємно враженні! Ціна 98600дол. Оформлення навпіл!

Продаж квартири в новобудові, преміум класу в центрі м. Кременчука
olx.ua

В продажі квартира в ЖК City Park. Будинок введено в експлуатацію, комунікації підключено. Шикарне розташування - площа Перемоги. Закритий двір, відеоспостереження. В будинку встановлена система «Розумний дім». 4 поверх, вікна виходять на Придніпровській парк. Квартира загальною площею 87 кв. м. Планування: кухня-вітальня і одна спальня, гардероб і один санвузол. Стан: під чистову обробку. Тепла підлога, розкинута проводка, відштукатурені стіни. Індивідуальне газове опалення. Ідеальний під’їзд. Ціна екв. 1300 дол. США за кв. м. Записуйтесь на перегляд.

Перемоги площа, 1
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в самому центрі міста в парковій зоні на площі Перемоги поряд набережна та пляж. Будинок класу Єліт, введений в експлуатацію, висока якість оздоблення та матеріалів будинку та квартири. Ідеальна стяжка підлоги по маяках, стіни виведені під чистову (можна клеїти шпалери або фарбувати). Індивідуальне опалення, газовий двоконтурний котел BOSCH, тепла підлоги, повністю розкинута проводка, 2 кондиціонери, відеодомофон, датчики руху, система розумний будинок, огороджена територія з охороною

власник
Продам 2-кімнатну квартиру в новобудові на центральній площі центр
olx.ua

Пропонуємо до Вашої уваги чудову, видову трикімнатну квартиру в самому центрі міста, яка знаходиться по вулиці Левка Лукяненка (Горького), 7 Ця квартира багаторазово перевищить ваші очікування! Світла квартира з якісним ремонтом. Укомплектована меблями та технікою Все є для комфортного проживання. Автономне опалення. Квартира утепленна зовні. Деревяна столярка та меблі. Електрична тепла підлога з датчиками регулювання у ванні та кімнаті. Кухня з просторою вітальнею. Є дитяча та спальня. Критерії квартири: -житловий фонд: 2000-2010-й -тип стін: цегляний -поверховість 6/9 -загальна площа 97 м2 -опалення: індивідуальне газове -2 балкони -с/у суміжний Документи повністю готові до продажу Можливий ОБМІН Є Оселя Ціна: 97000 $ БЕЗ КОМІСІЇ

Продам БЕЗ КОМІСІЇ трикімнатну квартиру новобудова центр ОБМІН Є Оселя
olx.ua

також працюємо через "єОселя" 3х кімнатна квартира 118,6 м2 (5 поверх) індивідуальне опалення ЖК "OASIS" це комплекс з двох будинків та паркінгу. Будинок на балансі ОСББ! Закрита територія! Консєрж! В квартирі зроблена чистова штукатурка стін по маяках та стартова шпаклівка! Чистова стяжка полу також входить в вартість квартири! Установлено конденсаційний котел від Vaillant та радіатори Purmo! Ліфт Schindler (Швейцарія) Вікна від Rehau eco soul id70 - енергозберікаючі! Фасад будинку утеплено мінеральною ватою 150 мм. та вентильованим фасадом з керамограніту! В середині стін в середині будинку закладена мінеральна вата 50 мм. - слугує для термо та шумоїзоляції!

3 кімнатна квартира (ЦЕНТР) від забудовника
olx.ua

Житлові комплекси у Кременчук

Трьох кімнатна квартира 119 м2 в центрі міста - перехрестя вул. Мазепи - Маслова. Квартира з індивідуальним опаленням, стіни та підлога готові до фінішного покриття, що дозволяє прискорити роботу вашого ремотну. Більшість квартир цього будинку вже мають своїх власників та вже мешкають в цьому будинку. Будинок передано на обслуговування ОСББ – це обєднання співвласників багатоквартирного будинку.

3х - трьох кімнатна в центрі вул. Мазепи, 7
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в найцікавішій НОВОБУДОВІ в самому Центрі міста, по вул. Софіївській! Будинок 2017 року побудови. Квартира з Індивідуальним опаленням (оплата за газ тільки при користуванні, абонплати немає)! Квартира розташована на комфортному 4 поверсі! Будинок має 7 поверхів, є ліфт, в середині та зовні будинок оснащено відеокамерами. Будинок ОСББ, має власне огороджене подвіря, на території якого є паркомісце з виведеною електроточкою для зарядки електромобіля. Квартира з зовсім новим дизайнерським ремонтом! Ремонт зроблено в сучасному стилі! При ремонті застосовані дорогі та якісні матеріали. Лічильники на газ, воду, електроенергію (двохзонний день/ніч). Тепла підлога у ванній кімнаті і кухні. Встановлено систему захисту від затоплення квартири. Кухня-студія велика, продумана і дуже зручна. Вона вже обладнана всіма необхідними мблями (вбудована кухня виготовлена з натуралього шпону, стільниця - натуральний камінь, фурнітура blum) і якісною технікою! В квартирі є велика вбудована шафа- гардеробна, ліжко, диван, кондиціонер. Зі спальні вихід на великий панорамний балкон. В підвальному приміщенні є кладова 6 кв.м (право приватної власності на неї також оформлене). Квартира має дуже зручне розташування! Поруч є все необхідне: супермаркети, дитячий садочок, різні магазини, клініка, аптеки, кавярні, відділення банків, зупинка громадського транспорту, парк Бабаєва, в 2 хвилинах Придніпровський парк, пляж. Комісія агенції нерухомості сплачується окремо. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд квартири телефонуйте 0687040101 Наталя Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

Софіївська, 15
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру с евроремонтом в центре Кременчуга ул.Майора Борищака 17/48!в квартире остаётся полностью все!

Продам 2-х комнатную квартиру
olx.ua

Пропонується на продаж 2 кім кв, новобудова, вул. Київська 14-а, закритий двір, євроремонт, нові меблі та побутова техніка, 2 гардеробні кімнати, велика вбудована шафа, кондиціонери, балкон і лоджія. Комісію агентству сплачує покупець

Продаж 2 кімн кв, новобудова, євроремонт, автономне опалення, 71 кв м
olx.ua

Пропонується на продаж 2 кімнатна квартира у центрі міста по вул. Академіка Маслова. Закритий двір, домофон, автономне опалення, євроремонт, меблі, побутова техніка, кондиціонери, вбудована кухня та шафи-купе. Поряд 2 школи, 3 дитячих садочки, дитяча поліклініка, 2 супермаркети, транспортні зупинки. Комісію агентству покупець.

Продаж 2 кімн квартири, центр, автономне опалення, закритий двір
olx.ua

Простора Унікальна 3 кімнатна квартира в самому Центрі міста, по вулиці Мазепи Загальною площею 127м2 Дуже світла і простора квартира, з вдалим функціональним плануванням Квартира має простору прихожу- 23кв.м, а також функціональна вітальня-32м2, затишна спальня (в ній є гардеробна), та кабінет, в якому також є гардеробна, можна переобладнати під другу спальню Простора кухня - столова, гостьовий та основний санвузли, 2 балкони Кондиціонери в кожній кімнаті Індивідуальне опалення, двоконтурний котел Розвинена інфраструктура, поруч супермаркети, ТЦ, ресторани, кафе, зручна транспортна розвязка Квартира ідеально підійде для поціновувачів простору на комфорту Розглянемо варіанти обміну Додатково оплачується комісія агентства

Простора Унікальна 3 кімнатна квартира або Обмін
olx.ua

також працюємо через "єОселя" Житловий комплекс OASIS преміум класу Сам будинок побудований з червоної цегли, утеплено мінеральною ватою 100 мм. та облицьований вентельованим фасадом з керамо-граніту. В кожній квартирі виконано штукатурку стін. Шумоізоляція та термоїзоляція - між кожної квартирою в стіні закладена мінеральна вата 50 мм. Індивідуальне опалення - газовий котел Vaillant та радіатори Purmo В дворі підземний та надземний паркінг Зона відпочинку (Мангальна) Дитячий майданчик. квартира також є на 9му поверсі - всього поверхів 10

2х кімнатна + кухня вітальня 106,5 м² в ЦЕНТРІ (Преміум клас)
olx.ua

Житловий комплекс OASIS (Преміум клас) 3й поверх Сам будинок побудований з червоної цегли, утеплено мінеральною ватою 100 мм. та облицьований вентельованим фасадом з керамо-граніту. В кожній квартирі виконано штукатурку стін. Шумоізоляція та термоїзоляція - між кожної квартирою в стіні закладена мінеральна вата 50 мм. Індивідуальне опалення - газовий котел Vaillant та радіатори Purmo В дворі підземний та надземний паркінг Дитячий майданчик.

2х кімнатна квартира 3 поверх 106 м2
olx.ua

Можливий продаж по програмі єОселя! Знаходиться в самому центрі міста, перехрестя вулиць Івана Мазепи і Академіка Маслова. Житловий комплекс преміум класу. Будинок цегляний, утеплений мінеральною ватою та облицьований вентильованим фасадом з керамо-граніту. На території підземний паркінг, дитячий майданчик. В квартирі зроблена штукатурка стін, міжквартирна шумо,термо-ізоляція. Індивідуальне газове опалення в квартирі, два санвузли, роздільні кімнати, простора кухня. Перегляд за попередньою домовленістю.

Продаж 2 кімнатної квартири в новобудові ЖК OASIS
olx.ua

В продажі двухкімнатна квартира в ЖК «Дніпровська Рів’єра». Центр міста Кременчук. Загальна площа 71 кВ.м. Планування: дві роздільні кімнати і велика кухня-гостьова, велика лоджія. 5 поверх. В домі є ліфт. Індивідуальне опалення. Капітальний ремонт із якісних матеріалів. Благоустроєн просторий закритий двір, є місця для паркування машин. Поруч розвинена вся інфраструктура. Дуже перспективний район. Записуйтесь на перегляд

Б. Хмельницького, 3
rieltor.ua

В самом центре, тихом и безопасном районе по ул Небесной Сотни, продается квартира высокого класса, с автономным отоплением, удобной планировкой ( три отдельных просторных комнаты), с двумя санузлами… Авторский ремонт подчеркивает стиль и удобство для ценителей и знатоков. Отличное месторасположение квартиры, система безопасности, консьерж, продуманная планировка, экономичная система отопления в сочетании с итальянской мебелью и мягким ненавязчивым стилем делает квартиру и современной, стильной, и удобной. Ее нужно увидеть, почувствовать и оценить Ждём вас! Возможна продажа по Е-программам

Трехкомнатная элит на Небесной Сотни
olx.ua

Вашему вниманию предлагается трех комнатная квартира, на четвёртом этаже девятиэтажного кирпичного дома. Ул.Бутырина дом.25. Планировка квартиры с автономным отоплением,позволяет насладиться как покоем с семьёй так и проводить шумные вечеринки с друзьями! Кухня- гостиная с занированой обеденной и лаундж зонами ( Лоджия) Ремонт выполнен по индивидуальному дизайнерскому проекту - все продумано до мелочей для Вашего удобства! Квартира продаётся с мебелью и техникой (по договорённости). В шаговой доступности остановка транспорта, магазины, школа, садик, рынок, аптеки и т.д. Услуги риелторов оплачиваются отдельно в размере 1% от стоимости недвижимости. Звоните 06******42.

Продам 3х.ком.кв. в самом сердце города.
olx.ua

Квартира с автономным отоплением в хорошем тихом центре, чистый ухоженный закрытый двор, автоматические ворота, в шаговой доступности магазины, школы, дет.сады, Приднепровский парк, сквер Бабаева.

Продам 3 комн.кв.в новом доме на ул. Академика Маслова, центр
olx.ua

Продам 4-х комнатную квартиру в центре города.Ул. Соборная.Сталинка.114 кв.м.Дом кирпичный.Квартира с ремонтом.Комнаты раздельные.Два балкона.Окно в ванной комнате.Уникальное расположение в подъезде-одна квартира на площадке.Выход на чердачное помещение в квартире.Заменены все коммуникации.Установлена сигнализация.Продается с мебелью.

Центр.Автономное отопление
olx.ua
1 - 24 з 40 результатів