Квартира по провулку Гвардійський, 2 поверх. Квартира під ремонт, є балкон, можливе перепланування.

Гвардійська вул., 10
rieltor.ua

Продам унікальну дворівневу квартиру в новобудові. ЖК Центральний вул.Небесної Сотні,53-Б Квартира розташована на 7 та 8 поверхах. Загальна площа - 96,9 кв.м. На першому рівні є гардеробна, вбиральня та велика кухня-їдальня 36,7 кв.м. На другому рівні три окремих спальні та ще один санвузол. Весь перший рівень з теплою підлогою, на другому - встановлені радіатори. По всій квартирі зроблені чорнові стяжки стін, та стяжка підлоги. На вікнах якісна фурнітура та двокамерні склопакети. Будинок повністю утеплений. Закритий двір. Окремо продається комора у підвалі, та підземний паркінг. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Небесної Сотні, 53-Б
rieltor.ua

Продам 1к квартиру. Крюків біля мосту. вул.Макаренка,1 Можна під дачу. Поруч річка 36,2м² Кімната - 16.7м² Веранда -5,9м² 1 поверх Пічне опалення, можно зробити газове. У дворі є комори, майстерня, сарай, льох, літній душ. Є земельна ділянка. Туалет є, ванної немає, треба робити. Чудове місце для відпочинку чи риболовлі. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

Макаренка вул., 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам видову 4к квартиру в елітному будинку в Центрі Кременчука біля Придніпровського парку. Найкраща локація в місті! ЖК City Park площа Перемоги, буд.1 Унікальна пропозиція! Квартира двоповерхова з чудовим краєвидом! 9 та 10 поверхи. На девятому поверсі велика кухня-вітальня з панорамним вікном в підлогу, та гостьова вбиральня. На 10 поверсі чотири окремі кімнати, вбиральня та підсобні приміщення. Великий балкон з виглядом на місто і парк. Автономне опалення. Двоконтурний газовий котел. Високі стелі. Стяжки стін та підлоги. Стіни готові під чистову обробку. Проводка по всім кімнатам додатково робилась під себе. В усіх кімнатах проведені траси під кондиціонери. В будівництві використовувались тільки високоякісні матеріали. Зовнішнє утеплення всього будинку. Шикарна вхідна група! Відеодомофон. Консьерж. Закритий двір з виходом у парк! Відеоспостереження на території. В пішій доступності від будинку розташована вся необхідна для комфортного життя інфраструктура. За більш детальною інформацією та записом на перегляд телефонуйте за номером в оголошенні.

можливий продаж по єОселя
площа Перемоги, 1
rieltor.ua

В продажі 2 кімнатна квартира, по вул. Богаєвського. В пішій доступності магазини, ТРЦ, школа, садочки, зупинка громадського транспорту, парк. Будинок цегляний, ОСББ, 2/5 поверх. Квартира має косметичний ремонт кімнат, санвузол роздільний, під ремонт. Вікна металопластикові, бойлер, лічільники води і електроенергії, підвальна кімната. Перегляд за домовленістю, телефонуйте!

О. Богаєвського, 1/37
rieltor.ua

-4 кім.квартира в Центрі з індивідульним опаленням Продам квартиру з автономним опаленням у самому центрі міста Квартира знаходиться на комфортному 3 поверсі Загальна площа квартири 119 м.кв. Квартира складається з кімнат площею 24 м.кв, 23 м.кв., 11 м.кв., кухнею 12 м.кв., столовою 11 м.кв., санвузол 14, м.кв. та коридором 12,5 м.кв. та троьх лоджій Закритий двір, а також парковка на територіі гарантують вам приватність та безпеку. Сучасна зона відпочинку у вигляді альтанки у дворі Чудовим бонусом є підвальне приміщення. Також є можливість придбати гараж поруч. Чудове місцерозташування – поряд знаходяться магазини, центр міста, парк, річка, школа, зупинка траспорту. Це ваша можливість жити в розкішному просторі з доступом до всіх зручностей міста.

Небесної Сотні вул. (Пролетарська), 11а
rieltor.ua

3-х кімн. НОВОБУДОВА 2-х рівнева з автономним опаленням!!! Будинок знаходиться на 1 Занасипі по вулиці Редутній 5-6/6эт., цегляного будинку, є ліфт, кімнати роздільні! Загальна площа квартири: 99.5 м.кв., 1 рівень – 62 м.кв., 2 рівень – 37.5 м.кв., можна використовувати кожен поверх як окрему квартиру! Опис: металопластикові енергозберігаючі вікна, чорнова стяжка підлоги, двоконтурний газовий котел! Закрита територія, індивідуальне місце під навісом для паркування автомобіля! Дуже зручне розташування: до Дніпра 200 метрів, до центрального ринку 7 хв. ходьби, стоянка у дворі, поруч дитячий садок, школа, супермаркет, зупинка. Є квартира площею: 105 м.кв. - 55650$ Перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням дзвоніть! т. I096I 8224911 Олександр

Редутна вул., 46
rieltor.ua

2 кімн. Квартира на 1 Занасипі, з видом на Дніпро, покращеного планування[] 9/9 пов. цегляного будинку, по вулиці Велика Набережна Площа: 49,7/26,7/7,6 кв. Квартира у звичайному житловому стані, без ремонту Дуже зручне місце розташування: біля будинку зупинка маршрутки, поряд дитячий садок, школа, супермаркет, ріка Дніпро! Телефонуйте, перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням дзвоніть! т. I096I 8224911 Олександр

Велика набережна, 33
rieltor.ua

3 кімнатна квартира по вулиці Пугачова 4/5 пов. цегляний будинок, зупинка Пугачова (по старому Московська) Площа: 52/38/6 кв. Квартира без ремонту: замінено одне металопластикове вікно на кухні, металеві вхідні двері. Дуже зручне місце розташування: рядом зупинка маршрутки, поряд дитячий садок, школа, супермаркет, ринок Телефонуйте, перегляд квартири у зручний для Вас час! Агентські послуги сплачуються додатково! По всім питанням телефонуйте!

Пугачова вул., 9
rieltor.ua

-Продам кімнату в Центрі 12 м/с Знаходиться по вулиці Перемоги 3/5 поверх цегляного будинку Загальна площа 12 м.кв. Квартира з косметичним ремонтом Є комора Металопластикове вікне, нові вхідні двері У секціі є кухня, душ, туалет Гаряча вода-бойлер Чиста секція, порядні сусіди Чудове місцерозташування - поруч набережна Дніпра, центр міста, магазини, зупинка, школа Ціна 4500 $ Тел.068-864-64-51

Перемоги вул., 18
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кременчук

2-х кімн. НОВОБУДОВА з автономним опаленням! Будинок знаходиться на 1 Занасипі по вулиці Редутній 5/6эт., цегляного будинку, є ліфт, кімнати роздільні! Загальна площа квартири: 62,1 м.кв., кухня – 16,8 м.кв., кімнати – 18,2 та 13 м.кв., можна використовувати кожен поверх як окрему квартиру! Опис: металопластикові енергозберігаючі вікна, чорнова стяжка підлоги, двоконтурний газовий котел! Закрита територія, дитячий майданчик Індивідуальне місце під навісом для паркування автомобіля! Дуже зручне розташування: до Дніпра 200 метрів, до центрального ринку 7 хв. ходьби, стоянка у дворі, поруч дитячий садок, школа, супермаркет, зупинка. Перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням телефонуйте!

Редутна, 46
rieltor.ua

До Вашої уваги представляю вам однокімнатну квартиру, яка знаходиться в ЖК «Центральному» по вулиці Небесної Сотні 53-В. Загальна площа квартири: 54 м2. 🔸4/9 поверх; 🔸кухня-їдальня 19,1 м2; 🔸 санвузол: 4,4 м2; 🔸 спальня 15,4 м2. 🔺+ в вартість входить підвальне приміщення. ЖК «Центральний» знаходиться в центральній частині міста, що робить його зручним для проживання і дозволяє швидко дістатися всіх основних обєктів інфраструктури, таких як магазини, школи, парки і т.д. ЖК «Центральний» також пропонує різні зручності для мешканців, такі як парковка, дитячий майданчик. 🔴Ціна: 41000$ Деталі за 📲 звертайтеся: +380963419494

Небесної Сотні, 53 В
rieltor.ua

Продається 4 кім квартира на Молодіжному по вулиці Тельмана Квартира розташована на 1 поверсі 5-ти поверхового будинку Кухня студія, частково замінені вікна, повністю житлова, гарний стан. Сантехніка поміняна є бойлер Встановлені лічильники на воду, світло (день-ніч) Ремонт в санвузлі, Є комора та кімната у підвалі. Розвинена інфраструктура Послуги агенства оплачуються окремо.

Тельмана, 4
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста. Квартира, розташована на 4му поверсі девятиповерхового цегляного будинку. Стан житловий, вхідні двері деревяні, міжкімнатні типові, вікна металопластикові, балкон засклено. Встановлено лічильники на холодне та гаряче водопостачання. Гарне місцерозташування, поряд все необхідне для комфортного проживання. Ціна вказана без врахування вартості послуг АН (сплачується окремо). Телефонуйте, надам більш детальну інформацію.

проспект Свободи
rieltor.ua

Продам 2 кімн. квартиру в ЖК Дніпровська Рівєра. Загальна площа 60,8 кв. м. 5 поверх. Є ліфт. Індивідуальне газове опалення. Будівельний стан. Велика закрита територія. Поруч р. Дніпро і вся інфраструктура. Записуйтесь на перегляд. В вартість входить паркомісце з документами.

Хмельницького Богдана вул., 3Д
rieltor.ua

В продажі двухкімнатна квартира в ЖК «Дніпровська Рів’єра». Центр міста Кременчук. Загальна площа 71 кВ.м. Планування: дві роздільні кімнати і велика кухня-гостьова, велика лоджія. 5 поверх. В домі є ліфт. Індивідуальне опалення. Капітальний ремонт із якісних матеріалів. Благоустроєн просторий закритий двір, є місця для паркування машин. Поруч розвинена вся інфраструктура. Дуже перспективний район. Записуйтесь на перегляд

Б. Хмельницького, 3
rieltor.ua

Продам двохкімнатну квартиру покращеного планування в центрі міста Кременчук, вул. Софіївська. Цегляний будинок 90-х років побудови. 6 поверх. Квартира з незакінченим ремонтом, одна кімната зроблена капітально. Загальна площа 53 кв. м. Кухня 9 кв. м і дві роздільні кімнати, великий балкон, санвузол роздільний. Є техповерх. Поруч розвинута вся інфраструктура.

Софіївська вул. (Чапаєва), 39
rieltor.ua

Продам хорошу, теплу та затишну трикімнатну квартиру як розташована на п’ятому поверсі дев’яти поверхового цегляного будинку МЖК 1993 року побудови, що знаходиться по вулиці Європейській. Квартира загальною площею 65м2 у житловому стані, по квартирі замінено вікна , балконні рами та обидва балкони металопластикові, частково замінено труби, нові міжкімнатні двері, встановлено лічильники на гарячу та холодну воду, також встановлено лічильник газу. Будинок у якому розташовано квартира знаходиться в управлінні ОСББ, на весь будинок встановлено тепловий пункт. Неподалік будинку знаходиться все що треба для комфортного життя: школа, дитячий садочок, продуктовий супермаркет, сквер відпочинку, зупинки громадського транспорту. Ціна квартири 45000$ (домовимося) Окремо сплачується комісія агенції нерухомості ЧЕКАЮ НА ВАШІ ДЗВІНКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ГОТОТВІ СПІВПРАЦЮВАТИ ПО ПРОГРАМІ Є ОСЕЛЯ

Європейська, 72
rieltor.ua

Продам квартиру в центрі міста по вул. Соборна. Цегляний будинок. 3 поверх. Загальна площа 65 кв. м. Планування: велика кухня-вітальня, великий санвузол, спальня і велика гардеробна. Стан: під чистову обробку. Зроблена стяжка підлгоги, в санвузлі і на кухні - плитка, зроблена проводка, стіни підготовлені під шпалери. Балкон з панорамним остеклінням. Чистий підїзд. Благоустроєн двір. Поруч розвинута вся інфраструктура. В цьому районі жити максимально комфортно і зручно. Записуйтесь на перегляд.

Соборна вул. (Леніна), 6/7
rieltor.ua

Продам квартиру в новобудові в Нагірній частині міста, Автокразівський бульвар. Забудовник Каріатида. Загальна площа 68 кв. м. Індивідуальне газове опалення. 5 поверх. Гарний вид з вікна. Квартира з капітальним ремонтом. Благоустроєн закритий двір. Поруч розвинута вся інфраструктура. Записуйтесь на перегляд.

Автозаводський бульв., 8
rieltor.ua

Продаётся 3 ком .квартира с ремонтом Район Автопарка по Вадима Пугачёва. Квартира расположена на 1 этаже 5 этажного кирпичного дома,без балкона Высокий цоколь. Санузел раздельный. Дом ОСББ,соседи хорошие Продаётся с мебелью и техникой. Транспортная развязка в шаговой доступности. На дополнительные вопросы отвечу по телефону на смс не отвечаю! Рассматриваем по программе Е-оселя и по сертификату. Услуги агентства оплачиваются отдельно.

Вадима Пугачёва, 5
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в цегляному п’ятиповерхового будинку в нагірній частині міста (вул. Ватутіна р-н Новоіванівського ринку). Квартира в задовільному житловому стані. Вікна типові дерев’яні, вхідні та міжкімнатні двері дерев’яні. Для підігріву води встановлено газову колонку, для підтримання комфортної температури мається кондиціонер. Встановлено лічильники на водопостачання, газопостачання. Балкон засклений. Гарний двір, цегляний будинок, охайний під’їзд – зроблять Ваше проживання в цій квартирі більш комфортнішим. Ціна вказана без врахування вартості послуг АН (сплачується окремо). Не зволікайте, телефонуйте для отримання більш детальної інформації.

Ватутіна вул.
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в нагірній частині міста, район Водоканал! Квартира розташована на високому першому порверсі! Квартира з якісним ремонтом. Все робили для себе! Кімнати, кухня, кориидор та сан. кімната дуже просторі. Всі кімнати окремі. Квартира дуже тепла. Є бойлер. Зі спальні та дитячої кімнати є вихід на окремі лоджії. З зали вихід на балкон. Лоджії та балкон засклені. Кухня дуже простора і зручна. Вбудована кухня вже оснащена всім необхідним. У сан.кімнаті є велика ванна, а також є пральна машина. В квартирі дуже добротні вхідні та міжкімнатні двері. Крім цього є закритий тамбур. Квартира продається з меблями і технікою! Будинок, в якому розташована квартира ОСББ. Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, різні магазини, школа, дитячі садочки, поліклініка, аптеки, зооклініки, відділення банків, зупинка міського транспорту, дві паркові зони. Послуги агенції нерухомості сплачуються окремо. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд квартири телефонуйте за номером, що зазначено в обяві, Наталя Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

Європейська, 70
rieltor.ua

Продам 4 кімн. квартиру в центрі м. Кременчук по пр. Свободи. Цегляний 9-ти поверховий будинок. 4 поверх. Загальна площа 73 кв. м. Розумне планування, збільшена кухня до 9 к. м, чотири роздільні кімнати, є лоджія. Стан як в новобудові. Зроблена стяжка підлоги, відштукатурені стіни, металопластикові вікна, зроблена проводка. Є дизайн проект, входить в вартість. Можливий продаж по програмі Є-Оселя. Поруч розвинута вся інфраструктура. Записуйтесь на перегляд.

Свободи просп., 5
rieltor.ua
1 - 24 з 477 результатів