Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі економ-класу «Атлант», вул. Пономарьова буд. 26, Бучанський район, селище Коцюбинське, станція метро "Академмістечко" або "Житомирська" - 10 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-895-299 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «Атлант». 10-й поверх 22-ти поверхового будинку. Загальна площа - 41 кв.м: кухня 8 кв.м, 1 окрема кімната, 1 балкон, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $48 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення». Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-895-299-LX.

Продам 1-к. квартиру ЖК «Атлант», вул. Пономарьова, Коцюбинське LM
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК "Атлант 2". смт. Коцюбинське. Загальна площа - 39.70 м2. 11 поверх 25-поверхового будинку. В квартирі зроблено ремонт. Продаж з усіма меблями та побутовою технікою. Поруч парк, зупинка траспорту , дитячі майданчики, магазини, школа, дитсадки та багато іншого. Lavina Mall - 10 хвилин на авто. Маршрут м. "Академмістечко" - смт. Коцюбинське (вул. Меблева): м. "Академмістечко" - пр. Академіка Палладіна - вул. Малинська - вул. Робоча - смт. Коцюбинське (вул. Бакала - вул. Лісова - вул. Меблева). Також зручно добиратися від метро Житомирська, Святошин, Нивки, Берестейська, Шулявська. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-720-427-DR.

Пономарева, 26, Коцюбинское (Киев), Киевская 52000.0 USD
dom.ria.com

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 1 кімн. квартири ЖК Атлант пгт Коцюбинське. Загальна площа 43, 3 м2.Укомплектована новими меблями та технікою. Кухня 12 кв.м. обладнана : керамічна варильна поверхня Minola, витяжка Minola, холодильник Gorenia, розкладний диван Constanta, посудомийна машина Indesit, кухонні меблі Грейсі 2, 2 м.п. фабрика Грейд. Стіни - декоративна штукатурка, підлога - керамограніт. З кухні вихід на повноцінний балкон з електричним підігрівом підлоги 4 кв.м. Балкон додатково втеплений стіродуром(стіни та стеля), на підлозі керамограніт, стіни - декоративна штукатурка. Кімната 16 кв.м. встановлений розкладний диван виробництва фабрики Constanta. Ортопедичні дивани( кухня та кімната) виготовлені на замовлення з розсувною системою акордеон. Стіни -декоративна штукатурка, підлога- ламінат 33 клас, товщина 12 мм, AGT Effect Premium PRK904 ( Туреччина )колір Альпи. Двері міжкімнатні серія Ніцца, виготовлені на замовлення на фабриці Omega. Великий повноцінний санвузол 4 кв.м.: пральна машинка автомат Gorenia, душова система, умивальник, дзеркальна шафа з підсвічуванням, унітаз, бойлер. Гардеробна 3 кв. м., виготовлена на замовлена, з двома місткими шухлядами. Встановлені індивідуальні лічильники тепла на квартиру, з терморегуляторами. Лічильники води та електроенергії. В будинку три нові ліфти виробництва Туреччини, цілодобовий конс"єрж, Дім введений в експлуатацію в вересні, 2023р. Вікна в квартирі виходять в середину будинку з видом дитячий садочок та дитячий майданчик, південна сторона. Дуже добре розвинена інфраструктура:дитячій садочок, школа, медична клініка, лабораторія, Нова пошта, ТЦ Атлант, супермаркет Фора, аптека, парк, різнопланові магазин. Зручна транспортна розв"язка, до метро Академістечко. Поруч парк, зупинка траспорту , дитячі майданчики, магазини, школа, дитсадки та багато іншого. ТРЦ Lavina Mall, Ашан, Епіцентр - 10 хвилин. Також зручно добиратися від метро Житомирська, Святошин, Нивки, Берестейська, Шулявська. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-859-776-DR.

Доковская улица, 10 корпус 15, Коцюбинское (Киев), Киевская 61500.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1 кімнатна квартира, вул Доківська 10, корп. 15 Смт. Коцюбинське розиашоване на території Києво-Святошинського району. Зі всіх сторін ліс та є озеро. Має зручне транспортне сполучення : 745 та 393 маршрут до метро Академмістечко Електричка станція "Беличі" Недалеко ТРЦ «Лавіна» Магазин Ашан Епіцентр На території Коцюбинського є 2 школи, ліцей, 4 дитячих садочка. В квартирі вже проведені роботи: - електромонтажні - чорнова стяжка та штукатурка - змонтовані системи опалення - встановлені вхідні двері, вікна та радіатори - є можливість установки індивідуального теплового лічильника - утеплення та засклення лоджії.

власник
Доковская улица, 10 корпус 15, Коцюбинское (Киев), Киевская 35000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3-к квартири! Затишна, 3-к квартира з якісним ремонтом та всім необхідним! •? Площа 70,8 кв.м., просторі кімнати, роздільний сu002Fу, засклена лоджія, якісні склопакети в деревяних рамах є кладовка гардеробна. • З меблів та техніки залишається практично все, що на фото. •? Підключено індивідуальне газове опалення з урахуванням грамотного розведення, квартира тепла лояльні комунальні платежі. •? Під самим будинком: дитячий садок у - 3 хвилинах ходьби, школа у - 15 хвилинах пішки, супермаркети, ТРЦ -17 хвилин пішки, поліклініка, жu002Fд станція та ін інфраструктура. •? Хороша транспортна розвязка, є достатньо місць для паркування. До Метро – 7 хвилин на транспорті. •? Будинок в 200 метрах від лісу, відмінне місце для занять спортом, піших прогулянок, і проведення часу з домашніми улюбленцями. Розглянем продаж по програмі є відновлення. №212885994

Чудова з хорошим ремонтом 3-к квартира71м2  Коцюбинське 71000
olx.ua

Житлові комплекси у Коцюбинське