Продаж однокімнатної квартири в екологічно чистому і спокійному передмісті Киева. Київська обл., смт. Коцюбинське, вул. Меблева 10. (район Білицької меблевої фабрики) ✅ Пятиповерховий, теплий, цегляний будинок. Двір зелений та доглянутий, є місце для паркування автомобіля, а також чудовий дитячий манданчик. Периметр будинку потопає у зелених насадженнях плодових дерев. ✅ Про квартиру: Квартира дуже світла та тепла, одностороння, не кутова, вікнами орієнтована на захід. Після обіду і до самого заходу сонця квартира заповнена природнім світлом. Квартира розташована на 5/5 поверсі і тут Ви точно будете впевнені, що ніхто стукати, бігати і тупотіли над головою не буде. ✅ Планування: кімната правильної форми площею 12,6м2, з неї йде вихід на відкритий (незасклений) балкон, кухня має площу 5,7м2, санвузол сумісний і має розміри 1,7 * 1,54 м. (2,6м2). Тут же встановлений бойлер на 50 літрів. У кімнатах якісно покладений паркет, який після легкого циклювання ще довго прослужить новим власникам. ✅ Квартира не має явних огріхів у вигляді вогкості, грибка, проблемних комунікацій, бездумних перепланувань. Квартира в скромному житловому стані, але це більше плюс, ніж мінус, тому що Вам не потрібно переплачувати за чужі незрозумілі косметичні ремонти чи несуттєві покращення. ✅ Доглянутий коридор і сходова клітина, в парадному поміняні вікна, є домофон. Нормальні благополучні сусіди і тут зберігається традиції маленького міста, де всі сусіди знаю один одного. ✅ Інфраструктура (що розташовано поряд): Поряд з будинком є достатньо обєктів побутової та соціальної інфраструктури, а саме: Коцюбинська загальноосвітня школа №18, приватна школа/садок Atlant One, IT-школа програмування для дітей, кілька дитячих садків, неподалік залізнична станція Біличі, з якої без проблем можна доїхати до ст.м. Святошино, що в Киеві Поруч є дитячі та спортивні майданчики, відділення банку, ательє, кілька кавярень, супермаркет прямо біля будинку та багато чого іншого. ✅ Завдяки близькому розташуванню до соснового лісу Ви точно не залишитеся байдужим до спорту та активного способу життя. Така близькість до природи легко налаштує Вас на ранкові пробіжки або вечірні піші прогулянки. Тут є пляж, а також чудові зони для відпочинку та барбекю. Таких місць в передмісті Києва вкрай мало. ✅ Транспортна розвязка: До метро «Академмістечко» 13-15 хвилин на маршрутці №745, або 8-10 хвилин на машині. Зупинка громадського транспорту прямо біля будинку. ✅ Ціна: 25 000$ Документи у повному порядку. Готові до угоди! Один власник, ніхто не прописаний. Телефонуйте, і я із задоволенням відповім на всі запитання та покажу Вам цю квартиру.

Меблева вул., 10
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі економ-класу «Атлант 2», вул. Пономарьова буд. 26, корпус 5, Бучанський район, селище Коцюбинське, станція метро "Академмістечко" - 10 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-888-683. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія "Атлант". 19-й поверх 21-поверхового будинку. Загальна площа - 33 кв.м: кухня 4 кв.м, 1 кімната, 1 суміжний санвузол. В квартирі-студії виконан евроремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $35.5 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Пономарьова вул., 26к5
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 1-кімнатну квартиру-студію у житловому комплексі економ-класу «Атлант», вул. Пономарьова буд. 26, Бучанський район, селище Коцюбинське, станція метро "Академмістечко" - 10 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-923-970 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: «Атлант». 20-й поверх 21-поверхового будинку. Загальна площа - 28 кв.м: кухня 4 кв.м, 1 кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан ремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $31.5 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті @HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Пономарьова вул., 26
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом у ЖК Атлант 2. Адреса: вул. Пономарьова 26, корпус 5. Площа: 29м ². Поверх: 18/21. Планування: Студія. Квартира знаходиться на 18 поверсі, вікна виходять на ліс та захід сонця. У квартирі зроблено ремонт, є все необхідне для комфортного проживання. ЖК Атлант 2 знаходиться в екологічно чистому місці, поряд з Біличанським лісом і далеко від загазованих доріг. Комплекс чудово підійде молодій сімї, всі дошкільні заклади в пішому доступі, одразу 4 дошкільні заклади, а також школа №18 або 10-15 хвилин до шкіл Святошинського району машиною чи громадським транспортом. Також поряд багато дитячих майданчиків, парк та баскетбольний майданчик. Поруч розвинена інфраструктура: супермаркет, спортзал, великий вибір вузькопрофільних магазинів (ЗАТ, напівфабрикати, напої тощо), аптека, салон краси, кафе та ресторан. Також поряд знаходиться ТРЦ Lavina Mall (20 хвилин пішки, 5 хвилин на машині), де відкрито понад 150 магазинів, супермаркет «Сільпо» та «Ашан», ресторани та кафе, кінотеатр «Мультіплекс» та розважальний парк «Галактика». Також поряд гіпермаркет "Епіцентр". На території комплексу є гостьовий та закритий багатоповерховий паркінг (в наявності місця у продажу та оренді). Також у комплекс від метро Академмістечко курсує два маршрутні таксі: 745, 393 (10 хвилин). Підходить під програму "єОселя" – 3%. ID: 76899

можливий продаж по єОселя
Пономарьова вул., 26к5
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру-студію у житловому комплексі економ-класу «Атлант», вул. Пономарьова буд. 26, корпус 5, Бучанський район, селище Коцюбинське, станція метро "Академмістечко" - 10 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-930-059 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: «Атлант». 12-й поверх 22-поверхового будинку. Загальна площа - 30 кв.м: кухня 4 кв.м, 1 кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан ремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $38 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті @HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Пономарьова вул., 26
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі економ-класу «Атлант», вул. Доківська буд. 10, Бучанський район, селище Коцюбинське, станція метро "Академмістечко" - 10 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-911-546 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія "Атлант". 13-й поверх 24-поверхового будинку. Загальна площа - 26 кв.м: кухня 6 кв.м, 1 кімната, 1 балкон, 1 суміжний санвузол. В квартирі-студії виконан евроремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $39 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Доківська вул., 10
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в екологічно чистому і спокійному передмісті Киева. Київська обл., смт. Коцюбинське, вул.Доківська,9. Квартира одностороння, не кутова, вікна виходять у двір, розташована на 1/9поверсі, Дом цегляний. Метраж 35м2, кімната 18м2, кухня 7.6 м2. Квартира не має явних огріхів у вигляді вогкості, грибка, проблемних комунікацій. Квартира в скромному житловому стані, але це більше плюс, ніж мінус, тому що Вам не потрібно переплачувати за чужі незрозумілі косметичні ремонти. Доглянутий коридор і сходова клітина, є домофон. До метро «Академмістечко» 13-15 хвилин на маршрутці, або 8-10 хвилин на машині. Зупинка громадського транспорту неподалік будинку. Документи у повному порядку. Один власник, ніхто не прописаний.

Продаж 1 кімнатної квартири Коцюбинське, Доківська, буд.9
olx.ua

Коцюбинське.Доківська 10 корпус 8,право власності 2021 року 5поверх/25 моноліт. 3 ліфти.Після будівельників.Поставлений німецький лічильник тепла.Проведена траса під кондиціонер. Стяжка полів.чернова штукатурка на стінах,електроводка по квартирі розведена від забудовника,пластикові вікна ,лоджія засклена,батареї з терморегулятором,бронедвері

Академмістечко.Коцюбинське ДОКІВСЬКА 10  КОРПУС 8 смарт квартира
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру 30 м. кв. в ЖК "Атлант" Коцюбинское, ул. Понамарева 26 корпус 5. Квартира после отличного , современного ремонта. Использованы дорогие, качественные материалы. Ламинат, кафель, сантехника. Ремонт делался для себя. Вся мебель и техника остается при продажи квартиры. Присутствуют счетчики на воду, электричество и тепло. Чиста продажа. Заходи и живи. Торг.

Продам однокомнатную квартиру в ЖК "Атлант" г.Коцюбинское.
olx.ua

ЖК Атлант, вулиця Доківська 10, однокімнатна видова квартира -студія, 18 поверх 25 поверхового будинку, 28/14,4/5, в квартирі зроблено проводку, заведено опалення та підключено індивідуальний лічильник тепла, чорнова підлога та штукатурка, велика лоджія - засклена профілем REHAU, по периметру відеоспостереження зовнішнє та внутрішнє - в під’їзді та ліфті, консьєрж, магазини продуктові, кав’ярні, салони краси тощо. поруч ТРЦ ЛАВІНА, до метро Академмістечко 7 хвилин. комісійна винагорода 5% додатково

ЖК Атлант, видова квартира студія - 7 хв від метро
olx.ua

Житлові комплекси у Коцюбинське

Продаю 1к. квартиру з ремонтом в ЖК Атлант м. Коцюбинське. Затишна, світла та тепла квартира 37/16/9 знаходиться на 11 поверсі 25-ти поверхового будинку (сдан в експлуатвацію в IV кв. 2019р). Квартира нова, ніхто не проживав. Санвузол суміжний, є лоджия. Три ліфти, консьєрж. Поруч є все необхідне для комфортного життя: школа, дит. садочки, спортивні та дитячі майданчики, ФОРА та різні магазини, ринок, лікарня, салони краси, Нова пошта. У пішій доступності АШАН, Епіцентр, ТРЦ ЛАВІНА. Транспортна зупінка біля будинку. До м. Академмістечко 7 хв. Поруч ліс, озеро, зони відпочинку. Запрошуємо на перегляд в зручний для Вас час. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-896-698-LX.

ЄОселя! Продаж1к.квартири в новому будинку м. Академмістечко
olx.ua

Продаж смарт квартири ЖК "Атлант" Вартість 31 000$ Загальна площа 28 кв.м. Поверх 15/25. Квартира без ремонту. ЖК з закритою територією. Цілодобова охорона. Дуже добре розвинена інфраструктура:дитячій садочок, школа, медична клініка, лабораторія, Нова пошта, ТЦ Атлант, супермаркет Фора, аптека, парк, різнопланові магазин. Зручна транспортна розвязка,до метро Академістечко. Великий вибір ділянок, будинків та квартир у Києві та населених пунктах Києво-Святошинського району. Запрошуємо до співпраці. Власникам пропонуємо допомогу в реализації обєктів нерухомости. Забудовникам приватних будинків пропонуємо великий вибір ділянок.

Продаж смарт квартири ЖК "Атлант",Коцюбинське
olx.ua