В продаже квартира ул.Соборная 245 с ремонтом, декоративная штукатурка,автономное отопление,теплые полы по всей квартире,новый двухконтурный котел BOSCH,энергосберегающие окна на три стекла,утеплены все стены, полностью заменена электропроводка, перепланировка,две входные двери,домофон, решётки на окнах,продажа с мебелью и техникой.Возможен обмен на коммерческую недвижимость.

Продажа квартиры
olx.ua

Фото реальні. Ексклюзив. У продажу світла та тепла, з прекрасним видом (вікна на схід) 1-кімн. квартири. Розташування будинку: пр-т Добровольського (д.145)/Ген.Бочарова. Поруч розташовані МакДональдс, ринок Північний, ТЦ СітіЦентр, фітнес центр Вертикаль, супермаркети АТБ, Два Кроки, Варус. Розкішна транспортна розвязка (зупинка маршруток 145, 190, 250) у всі райони міста. Зупинка маршрутки на Рівєру. Чеський проспект, 34/18/9 м.кв., 7/9 пов. вдома, санвузол суміщений, заміна всіх комунікацій, встановлені прилади обліку (лічильники на ГАЗ, світло, воду). Підключено інтернет, кабельне, домофон. У будинку ОСББ загальнобудинковий лічильник на тепло. Капітальний ремонт, балкон засклений. Продаж з меблями та технікою: вбудована кухня, холодильник, шафа, комод, диван, кондиціонер та ін. Квартира вільна, ніхто не прописаний. Ексклюзив АН Маршал.

Добровольского проспект, 145, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 30000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в хорошому стані, з меблями та технікою !!! Середній поверх, тихий двір, чудове транспортне сполучення. У кроковій доступності садки, школа, поліклініка, дитячий майданчик, стадіон, супермаркети, кафе. Додаткова інформація по телефону. Розрахунок у євро (33000 євро) Квартира вільна. Телефонуйте!

Добровольского проспект, 132, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 33000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продается 3-комнатная квартира в кирпичном доме, в прекрасном состоянии , комнаты раздельные с мебелью Квартира комфорт-класса. район удобный для проживания. Звоните прямо сейчас, чтобы приобрести эту стильную и уютную квартиру! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-896-815-DR.

Добровольского проспект, 130, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 53000.0 USD
dom.ria.com

У продажу 1-кімн. квартира, пр. Добровольського/Ген.Бочарова, р-н ринку Північний, 1/9 пов. удома чешка 34/18/9 м.кв., капремонт. Поруч розташовані МакДональдс, ТЦ СітіЦентр, супермаркети Таврія-В, Два Кроки, ринок Північний. Зручна транспортна розвязка (зупинка маршруток 145, 190, 250) у всі райони міста. Зупинка маршрутки на Рівєру. Встановлено прилади обліку (лічильники на ГАЗ, світло, воду). Підключено інтернет, кабельне, домофон. У будинку ОСББ загальнобудинковий лічильник на тепло. Продаж з меблями та технікою: вбудована кухня, холодильник, шафа, комод, диван та ін. Квартира вільна, ніхто не прописаний.

Добровольского проспект, 131, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 27000.0 USD
dom.ria.com

ЖК Янтарний. Простора та світла квартира з ремонтом, продаж з меблями та технікою. Будинок сучасний, цегляний, теплий. Встановлений теплолічильник. Закрита упорядкована прибудинкова територія КОД 127825

Школьная улица, 35, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 37000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру 3 х комнатную военный городок 9 этаж ,косметический ремонт ,комнаты раздельные кухня большая,утеплена с наружной стороны,продается частично с мебелью

власник
Продам квартиру 3х комнатную воен.городок
olx.ua

Продам квартиру з гаражем у зв’язку зі зміною місця проживання . Гараж 48 м.кВ. Лоджія утеплена . Ремонт 2023 року . Частично з меблями. 05******02 31 тис

власник
Продам 2 км квартиру . Район Міраж .
olx.ua

Дослідити місцевість