66096 У продажу простора 2-кім. квартира в самому серці селища Котовського – на Кримському бульварі! "Стільникове"-планування з трьома великими лоджіями (з кухні та з двох кімнат). У квартирі виконано підготовчі роботи для ремонту. Змінено систему опалення, нову сантехніку. Дах після ремонту. Прекрасний район – фонтан, бульвар, зони відпочинку, супермаркети та багато іншого. Чудова транспортна розвязка!

Кримська вул., 82
rieltor.ua

Квартира в новом сданном доме в 10 минутах ходьбы от моря. Дом из красного кирпича, толщина стен 50 см. Две раздельные комнаты, большая светлая кухня. Сан/узел совмещён. Квартира подготовлена к чистовой отделки. Установлены металлопластиковые окна, приборы учёта, бронированная дверь. Закрытый двор с детскими площадками, видеонаблюдением, паркингом. Развитая инфраструктура, магазины, школа, садик, поликлиника, рынок.

Центральная, 25
rieltor.ua

Самая низкая цена! Квартира с видом на море ЖК "Острова Гавайи" пос.Котовского, ул.Марсельская Сданный дом 4 комнаты Общая площадь 115 кв.м. 14 этаж 20 этажного дома Дом комфорт класса Вид моря со всех окон Обьединили две двухкомнатные квартиры Две мокрые зоны, легко перепланировать Отличная локация, супер цена

Самая низкая цена! Видовая квартира ЖК "Острова Гавайи" сданный дом
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

квартира в кирпичном сданном доме! Без комисии и переплат! Просторная, 51 метров, возможно перепланировать в евродвушку. большой балкон с которого открывается красивый вид на город, море. Солнечная, теплая и экономная. Все необходимое для комфортной жизни в пешей доступности Лучшее предложение для молодой семьи. Звоните! Аналогов нет!

Академика Сахарова улица, 16, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 33000.0 USD
dom.ria.com

кімнатна квартира в Новому зданому домі. Будинок повністю збудований. Будинок з червоної цегли плюс утеплення фасаду, що робить його супер теплим, а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел. Чудова транспортна розвязка. Можлива покупка на виплат на 24 міс. із першим внеском 25%. Ціна повна зі знижкою 10% при 100% оплаті, жодних комісій та агентських послуг ви не сплачуєте.

Палия Семена улица, 21, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 57300.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 71 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 47190.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 76 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 51350.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 58 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 39664.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 77 м2 на вул.Бочарова в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 52359.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 58 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений ІНДИВІДУАЛЬНИЙ двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22/1, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 52845.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 79 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Розстрочка без подорожчання! Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 52715.0 USD
dom.ria.com

простору 1-но кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 46 м2 на вул. Семена Палія. Відмінне планування кухня 13 м2 з виходом на лоджію 4 м2 з панорамним склінням, кімната 17 м2. Перевага будинку, в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Будинок у липні 2023 р. здається! Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 30457.0 USD
dom.ria.com

квартиру в новому будинку загальною площею 37 м2 на вул. Семена Палія. Відмінне планування кухня 13 м2 з виходом на лоджію 4 м2 з панорамним склінням, кімната 14 м2. Перевага будинку, в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 26950.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 81 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 52845.0 USD
dom.ria.com

дворівневу 3-х кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 86 м2 на вул.. Перевага будинку, в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ(економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений ІНДИВІДУАЛЬНИЙ двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22/1, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 56030.0 USD
dom.ria.com

простору дворівневу 3-х кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 106 м2 на вул. 30 м2. Перевага будинку, в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22/1, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 69160.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 76 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Розстрочка! Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 51090.0 USD
dom.ria.com