Продам однокімнатну квартиру. Квартира розташована на 5му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Шевченка 80 . Квартира внутрішня. Тепла . Загальна площа 29,9кв.м., кухня 6кв.м., жилий стан. Балкон, Газова колонка . Встановлені лічильники. Хороше місце розташування. Вся інфраструктура поруч. Ціна 15500 дол.

власник
Продається квартира м.Коростень
olx.ua

Продам 1 комнатную квартиру на втором этаже пяти этажного дома на Киевской. В пешей доступности школа, садик, остановки общественного транспорта, магазины, аптека и все необходимое для комфортной жизни. Общая площадь 36.6, площадь кухни 7.9, площадь комнаты 18.7, кладовая 4.3 (счетчики)

власник
Продам однокомнатную квартиру в районе Киевской
olx.ua

Квартира знаходиться на першому поверсі, в районі хіммаш. Окремий вхід як з вулиці, так і з підїзду. В наявності план на добудову. Аргументований торг тільки при огляді помешкання. Гарний варіант як для життя так і для комерції. Подробиці та реальні параметри квартири за телефоном "власниця"

власник
Квартира ( хіммаш)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1-но кімнатна квартира. Район Ковельського парку.

власник
Продам 1-но кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру район Черемушки.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 1 км. квартиру на Київській. Квартира розташована на 9-му поверсі, не кутова, тепла. Загальна площа 36.8м.кв., кімната 19.2м.кв..Санвузол суміжний. Є кладовка. Великий коридор. Лічильники на воду і світло. Натяжна стеля. Утеплений фасад. В квартирі косметичний ремонт. Меблі і техніка залишаються. Ціна 18500$

власник
Продам 1 кім.квартиру Срочно Власник
olx.ua

Продам затишну однокімнатну квартиру, загальною площею - 37,35 м2, чеської серії, в будинку із білої цегли, неподалік «Автопарку». Квартира тепла, не кутова, з гарним плануванням, просторими кімнатою і кухнею, де можна поспостерігати за красивим краєвидом на річку. Опалення: централізоване. Є лічильники на газ, воду та світло. У квартирі - нові металопластикові вікна та балкон, а також сучасні вхідні двері. Всі документи на продаж готові (договір купівлі-продажу). Хороше розташування, на території будинку є гарний дитячий майданчик, магазин та кафе.

власник
1 кімн. чешка в м. Коростень
olx.ua

Дослідити місцевість

Географія Коростень