Продам 3-х. комнатную квартиру с автономным отоплением. Котел работает без электричества. Центр города район городского ЗАГСА. Общ. площадь 64 м2. Счётчики на газ, воду, окна пластик, балкон и лоджия застеклены, входная дверь метал. Звонки после 17:00.

власник
Продам 3к.кв с автономным отоплением, центр города
olx.ua

Обменяю свою 3-х комнатную квартиру в районе Зеленчака,по адресу Проспект мира 21,на однокомнатную квартиру с доплатой.Желаемый размер доплаты 5000$. Звонить лучше по номеру телефона +38********96.

власник
Обменяю 3-комнатную квартиру на однокомнатную с доплатой
olx.ua

Некутова,балкон засклений,заг.пл.62,5 кв.м.,двостороння, кімнати роздільні,вікна-пластик,бойлер,в житловому стані.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 3 к.квартиру,в центрі міста,вул.Коновальця,буд.4
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

3-кімнатна квартира в районі вокзалів з індивідуальним опаленням та ремонтом. Тел. (09*********70. Петро.

власник
3-кімнатна квартира
olx.ua

Будинок 2009 рік.забудови,стан квартири- після будівельників,але є нова система опалення плюс 2-х контурний газовий котел,газова плита,лічильники на газ, воду і елктроенергію.є також нові унітаз і раковина.Квартира некутова,балкон і лоджія незасклені,заг.пл.60,2 кв.м.,кімнати-17,2; 10,9 і 10,4 кв.м.,кухня-8,3 кв.м.Неподалік зупинки маршруток ,кінцева зупинка 1- го трамваю,магазини.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 3-к.квартиру,р-н "Загребелля",вул.Сільбудівська,буд.1 а
olx.ua

Продам квартиру в самому центрі міста в квартирі зроблений ремонт в 2019р проводка зроблена нова, сантехніка поміняна лічильники поставлені на газ, воду,світло. Балкон застіклений вікна по квартирі всі метало пластикові. Квартира світла вікна виходять так як і проїзду частину так і в двір. В квартирі зроблене перепланування зроблена велика гардеробна частково есть тепла підлога. Вся інша інформація по тел.

власник
Продам квартиру в центрі міста
olx.ua

Квартира трикімнатна. Розгляну продаж або обмін на Суми. Автономне опалення. 68 квадратів. Велика лолжия + Балкон. Лічильники на газ, воду. Район КВРЗ

власник
Квартира 3-х кімнатна. Обмін. Автономне опалення. трикімнатна
olx.ua

Продається квартира в центрі міста по вулиці Успенсько-Троїцька 35. Поряд дуже добре розвинута інфраструктура: садочки, школа, поліклініки, лікарні, магазини, супермаркет, аптеки, центральний парк, дитячий майданчик. Квартира знаходиться на 3 поверсі 5- поверхового будинку.Три кімнати: дві спальні і кухня-вітальня. Санвузол роздільний. Коридор просторий з шафою. Є кладова. Стоять лічильники на воду та світло. В квартирі установлений кондиціонер.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста
olx.ua

Остановка в 2 минутах ,супермаркет в 5 минутах,стоматология в 3 минутах детские площадки в 5 минутах

власник
Продам квартиру в жилом состоянии
olx.ua

Трехкімната квартира на першому поверсі. Власне опалення, двоконтурний котел.

власник
3-х кімната квартира в центрі
olx.ua

Продам квартиру на Лесового 44 с индивидуальным отоплением, есть бойлер, имеется два балкона, есть новый лифт, домофон, наружное утепление, с ремонтом.Возможен обмен на 2-х комнатную квартиру с доплатой.

власник
Продам 3-х квартиру.договорная. То
olx.ua

Продам 3х квартиру в центрі міста.Квартира - утеплена. Дах відремонтований. Індивідуальне опалення,два кондиціонери. Є сигналізація. Поруч дитячий садок,школа,лікарні,парк ,стадіон.Квартира має якісний ремонт. Є лічильники.Нова проводка,трифазний лічильник.

продам 3х квартиру с індивідуальнім опаленням.
olx.ua

Продам 3 кім.квартиру по вул. Ватутіна,р-н Загс, 4 поверх 5 поверхового будинку. Загальна площа 61м.кв. Кімнати та санвузол окремі. Є дозвіл на індивідуальне опалення. Ремонт звичайний. Одне вікно пластикові. Є балкон і лоджія. Тепла, суха.

власник
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру в районі Сім вітрів,буд 99,напроти заводу Універсал. Квартира знаходиться на 4 поверсі в середині будинку,тепла,світла,та охайна,дві лоджії. В квартирі після ремонту практично не жили.Торг присутній. 38********53 Володимир

власник
Продаж 3 кім кв. Торг присутній.
olx.ua

Продам 3-х ком кв, по ул. Ватутина 11 , 4эт/5эт дома. Общ.пл 60.1 м.кв. Есть разрешение на индив.отопл. Тёплая, сухая. Ремонт косметический. С/у раздельно. В прихожей есть ниша. Пишите.

власник
Квартира 3х ком. Ватутіна
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в місті Конотоп, район 7-вітрів , 5 поверх 9 поверхівки , не кутова.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру 64м.кв
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам 3-х кімнатну квартиру-студію, розташовану за адресою пр-т. Миру 12 (2 поверх, загальна площа 62 кв). Ремонт робився для себе з дотриманням всіх відповідних норм (нова проводка, сантехніка, шумоізоляція, лічильники поставлені на газ, воду, світло. Балкон застіклений, виходить у двір, вікна метало пластикові. Квартира світла, затишна, вікна обох спален виходять на проспект Миру, вікна студії у двір. Квартира в гарному стані, заходь і живи. Меблі і техніка залишаються. Розташована квартиоа в серидині будинку. Підїзд охайний з косметичним ремонтом. Ідеальні сусіди). Всі деталі по телефону.

власник
Квартира 3-х кімнатна, 62 кв.м. Конотоп, пр-т. Миру 12
olx.ua

Площа - 74 м2. Кухня - 9,2, кімнати - 18, 13, 13. Гардеробна кімната. Два великих застрелених балкони. Зроблений євроремонт, крім кухні і ванної. Кондиціонер. Можливий продаж з меблями.

власник
3-х кімнатна квартира. Район Порт, вул. Успенсько-Троїцька
olx.ua

Трикімнатна квартира. Вікна пластик. Потребує незначного косметичного ремонту. Обмін на однокімнатну з доплатою (сума договірна)

власник
Трикімнатна квартира район КВРЗ
olx.ua

Квартира тепла не кутова с централізованим опаленням та гарячою водою є невеликий ремонт кухні та ванної кімнати також застекленний балкон

власник
Квартира трьохкімнатна
olx.ua

Квартира за адресою : Варшавська 21 з власним подвірям та гаражем , в центрі міста . Індивідуальне опалення , по всій квартирі тепла підлога . Продаж разом з меблями та технікою.

власник
Квартира в клубному будинку 87м
olx.ua

Некутова,пл.48,7 кв.м.,кімнати-15,9; 9,2 і 9 кв.м.,кухня-4,9 кв.м.,без балкону,вікна-пластик,ванна-плитка,бойлер,потрібен косметичний ремонт.Поруч зупинки транспорту,супермаркети,магазини.Перегляд за домовленістю.

Продам 3 к.квартиру,р-н"Порт",вул.Петлюри,буд.2
olx.ua

Нова пропозиція АН «ДІМ» Трикімнатна Поверх 3/5 Площа 67м2 Краща пропозиція в м.Конотоп Вулиця : Клубна 117 Щодо ремонту квартири. У квартирі зроблено капітальний ремонт, Вся штукатурка була збита до цегли, стіни оштукатурені родбантом, Підлога була знята і обрано все сміття до плити. Вся підлога покрита гідроізоляцією, підлога залита шумоізоляційною стяжкою, і зверху наливна підлога. Укладені теплі підлоги (мати), у ванній, балконі, лоджії та каредорі. Повністю перероблена електрика, і збільшена потужність на 5 кіловат, заведено окрему лінію живлення з повального щита. Замінено радіатори опалення. Замінено водопровід, встановлено гребінки. Замінено каналізацію. Встановлено бойлер на 80 літрів. Стелі зашиті гкл. Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку . Телефон : 06*********91

Найкраща пропозиція м.Конотоп
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру, р-н ЦРЛ. Площа 58 м., з ремонтом. Поверх перший. Всі питання по телефону.

власник
3 кімнатна квартира 58м
olx.ua
1 - 24 з 46 результатів