Продам однокімнатну квартиру на житловому масиві, площею 32.6м на пятому поверсі пятиповерхового будинку, не кутова.Лічильники на газ,воду є.Вікна,балкон металопластикові.

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Продам 1но квартиру в районі 7 вітрів. 1 /3 не кутова,тепла.Пластикові вікна,є лічильники на газ, воду. Поруч зупинка,магазини,дитячий майданчик. Можливий невеликий торг.

Продам 1 но квартиру
olx.ua

Продам свою уютную, солнечную 1-комн.квартиру в р-не ЖилМассив. 3эт.5-ти этажного дома,не угловая, в минуте ходьбы остановка трамвая и маршруток.Рядом находится супермаркет АТБ и другие магазины, спорткомплекс, гаражный кооператив. Хорошие,тихие соседи.Звонить до 19.00.Татьяна

власник
Продам свою 1-комн.квартиру
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокімнатну квартиру! В гарному стані. Район "Порт".Продажа можлива з меблями та побутовою технікою та кондиціонером.Квартира на 4 поверсі.Неподалік автобусна зупинка,магазин, біля будинку парковка,дитячий майданчик. Сусіди привітні та спокійні. Хоч і маленька, але дуже комфортна.Ви будете насолоджуватися нею.

власник
Однокімнатна квартира.
olx.ua

До вашої уваги продаж затишної однокімнатної квартири на вул. Металістів,район Житломасив. Будинок 90-х років з білої цегли. Місце розташування дуже гарне, поряд все що потрібно для комфортного проживання, поряд школа, дитсадок, Атб і ще багато різних магазинів. Дах перекривався в 2021. В ціну за квартиру входить кухня,яка робилась під замовлення, інша мебель за домовленістю. Звонити з 08:00-22:00.

власник
Продаж 1 к.квартири
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру по проспекту Червоної Калини ( район Воронцова ). Повністю в жилому стані. Без меблів. Квартира знаходиться на 5 поверсі 5 поверхового будинку. Загальна площа 31,2 кв.м. Висота приміщень 2,8 м. В квартирі: замінено електричну проводку, сантехніку, якісні склопакети, натяжні стелі всюди крім ванної кімнати. Лічильник на газ. Квартира не кутова, тому тепла і затишна. Балкон зроблений є освітлення. Поруч школа, автобусна і трамвайна зупинки, будинок культури, бібліотека, парк.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру
olx.ua

Продам гарну однокімнатну квартиру в будинку району Семи Вітрів, по вулиці Клубній. - Квартира тепла, не кутова, світла, комфортна. Розташована на 1 поверсі 5-ти поверхового будинку. - Площа 22 метра квадратних. - Жилий стан. В кімнатах зроблений косметичний ремонт. - По всій квартирі металопластикові вікна, що виходять у двір. - Є бойлер , пральна машина - Поряд зупинка , аптеки ,АТБ та інші магазини. Недалеко садочки, школи, вся інфраструктура. !! Важливо! Квартира вільна та готова до продажу. За всіма питаннями , фото та додатковою інформацією звертайтесь за номером... 06******92 09******83

власник
Продається однокімнатна квартира
olx.ua

Квартира 1 комнатная с ремонтом и мебелью. Теплая, не угловая. Сделан новый балкон застеклённый. Окна пластиковые что на кухне и в комнате с балконной дверью WDS. Окна выходят на проезжую часть и на заправку ОККО. В комнате паркет. Новая газовая колонка, плита газовая. Есть холодильник и стиральная машина. Новые краны в кухне и в ванной комнате. Счётчик на доме на отопление (стоимость отопления 600-800-1000-1200 в самый холодный месяц). Счётчик на газ и свет. В комнате стенка.

власник
Квартира 1 к. Центр
olx.ua

Некутова,без балкону,заг.пл.29,9 кв.м.,кімната-18,4 кв.м.,кухня-5,4 кв.м.,вікна-пластик,ванна-плитка,бойлер,в житловому стані.Центр міста,все поруч,перегляд за домовленістю.

Продам 1 к. квартиру,в центрі міста, вул.Висока, буд.6
olx.ua

Пропонується в оренду або продаж однокімнатна квартира в м.Конотоп, район Житломасив, вул.Вирівська - поверх - 5/5; - площа - 30,2 кв.м. Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку .

Продаж 1 кім Вирівська
olx.ua

Однокімнатна квартира 5/5. общ. площадь 31 м².Сантехніка нова,лічільник на воду.Тепла квартира.конотоп ройон 7 вітрів

власник
Кваитира район 7 вітрів
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру Район зеленчак, 5 этаж , квадратура 33,2 кв.м, пластиковые окна, бойлер, частично мебель. ТОРГ!!!

власник
Продам однокомнатную квартиру
olx.ua

Продається гостінка, Конотоп Вул. Висока, 6 Центр міста Площа 28кв.м Кімната 16кв м 5 поверх Ремонт косметичний

власник
Продається гостінка
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру по вулиці Успеньсько-Троїцька 5, в центрі міста. Яка розташована на 5 поверсі 5 поверхового будинку. Поруч з будинком розвинута транспортна розвязка: маршрутки та зупинка трамвая. Дитячий садок та школа. В пішов доступі дитячий розважальний центр БЦ Плаза. Міській парк. Торговельний центр, а також фітнес зал, продуктові магазини. Квартира без ремонту

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Продож 1 кімнатну квартиру по вул.Деповська 86,повех5,углова,у дворі бомбосховище.

власник
1 кімнатна квартира
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири м.Конотоп Вулиця Котляревского - Поверх 5/5 - Площа 29.2 м2 - Кухня 5.5 м2 Квартира в жилому стані , продаж з меблями . Вікна пластик , балкон засклено . Санвузол сумісний . Також є поряд гараж за додаткову оплату . Інфраструктура : магазин , дитячий майданчик , зупинка міського транспорту . Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку . Телефон : 06*********91 Торг під час огляду !

Продаж однокімнатна Район Мясокбіната
olx.ua

Дослідити місцевість

Термінова ПРОДАЖА В ціну входить договір Куплі - Продажу Продаж однокімнатної квартири в центрі м.Конотоп, вул.Короленка - поверх - 4/5; - загальна площа- 31.4 кв.м.; - вікна пластикові; - інфраструктура розвинена: магазини, школа, аптеки, нова пошта тощо. Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку . Телефон : 06*********91 #Продаж#АгентствоНерухомостіДІМ#Купити#Оренда#ЮридичнийСупровід#Конотоп#Україна#06******91

Продаж однокімнатної Цент АН «ДІМ»
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира, площею 31 м2 на Жил масиві по вулиці Металістів. Перший поверх, є балкон та можливість для будівництва додаткової веранди. Поруч в домі є магазин, через дорогу супермаркет. Сусіди хороші, чемні та привітні. В загальному коридорі налаштована камера цілодобового відеонагляду. Район тихий та затишний. Більше інформацї по телефону

власник
Квартира Конотоп 1-кімнатна Жил масив
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру, другий поверх. Район Воронцова.

власник
olx.ua

Продам квартиру у м. Конотоп, р-н 7 вітрів біля 3 - ї школи, S -30м2 однокімнатна з меблями, гаряча вода-бойлер. Адреса будинку Батуринський шлях 15, с-ще Питомник. Продається з меблями і технікою. Дзвонити +38**************06 Роман

власник
Продам 1-кімнатну квартиру, Конотоп, 7-вітрів
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в пятиповерховому будинку по Лісового, 5. Третій поверх, вікна виходять у двір, тепла, опалювальна площа 32,6 м. кв. Тихий район, центр. Нові лічильники на газ, на воду. Зручна транспортна розвязка.

власник
Продам 1-кімнатну квартиру, 3 поверх, вул. Лісового, 5
olx.ua

Продам Однокімнатну квартиру м.Конотоп Район Мясокомбінату Площа 24 м2 Поверх 3/5 Повністю житловий стан ! Квартира в центрі , дуже тепла , поряд знаходиться зупинка міського транспорту, магазини .

Термінова продажа Котляревського
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста на первому поверсі не кутова в житловому стані укомплектована меблями вікна пластикові на вікнах решітки . Лічильники на воду та світло. Гарні сусіди . Парковка для авто ! Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку . Телефон : 06*********91 #Продаж#АгентствоНерухомостіДІМ#Купити#Оренда#ЮридичнийСупровід#Конотоп#Україна#06******91

Продаж 1 кім Центр
olx.ua

1 ком.кв, р-н Воронцова,окна пластик,новая входная дверь,новые трубы,сантехника,столярка. Окна во двор. Рядом рынок,школа,садик,остановка маршрутки. В ванной новая плитка, унитаз. Пол деревянный,сверху линолеум.Хорошие,спокойные соседи. Горячая вода.

власник
1 ком.кв,р-н Воронцова,3эт/4эт
olx.ua
1 - 24 з 34 результатів

Географія Конотоп