Продається квартира в будинку, неподалік центру міста, деревяна хата, деревяне перекриття, річне опалення, до квартири належить ділянка 1.3 сотих. Можливість викупити цілий будинок.

Івана-франка, 44
rieltor.ua

Продаж 2 та 3 кімнатних квартир у м.Коломия , по вул. Січових Стрільців 58а . Квартири від 50м2 до 70м2. Можливе розтермінування . Будинок буде зданий у експлуатацію до початку літа. За всіма питаннями звертайтесь в повідомлення , або за номером телефону.

Продаж 2/3-х кімнатних квартир у м.Коломия
olx.ua

Продається однокімнатна квартира на Мазепи 262 на третьому поверсі загальна площа квартири 34 кв.м в хорошому стані.

власник
Нерухомість продаж
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чотирикімнатна квартира на сьомому поверсі в девятиповерховому будинку по вул.Мазепи 268а в м.Коломия.Загальна площа 81.м.кв. Покращене планування, роздільні кімнати. Зроблено якісний ремонт. У квартирі не проживали. Встановлено автономне опалення, автоматична система вентиляції повітря (рекуператор). Лоджія та балкон засклені. В найближчий час в будинку буде здійснюватись утеплення фасаду за державною програмою. Інфраструктура розвинута: поруч супермаркет, аптека, дитячий садік. Є ліфт.

власник
4-кімнатна квартира
olx.ua

Квартира двохрівнева, з виходом у внутрішній двір, загальною площею 80,5(113,5) кв.м. на 4 поверсі вул. Мазепи 161, виконані роботи по утепленні мансарди, монтуванні теплої підлоги, розведенні комунікації, змонтована електропроводка, залита стяжка, стіни штукатурені, пошпакльовано.

власник
Продається квартира в елітному будинку
olx.ua

Квартира в місті Коломия по вулиці Мазепи 79б біля магазину Най-Най в ідеальному стані, свіжозроблені євроремонти, сучасне газове опалення , підігрів підлоги ,меблі та техніка, біля будинку школа, дитячий садок також близько 5хв ходьби, тепла затишна з дуже гарним краєвидом в центрі міста з розвинутою інфраструктурою Тел.09******78; 05******29

власник
Квартира 2-к. 74 кв.м
olx.ua

Квартира на 1 першому поверсі Жк. Затишний Вул. Січових стрільців 58а

1 кімнатн квартира в новобудові
olx.ua

Продається двохрівнева квартира у центрі міста. Квартира знаходиться на вулиці Січових Стрільців 28. Перший поверх 63 м2 - повністю готові для ремонту, другий поверх 60м2 готовий від вільне планування.Будинок зданий в експлуатацію у 2019 році. Дуже комфортне розташування будинку: з одїєї сторони парк, з іншої 10 хв до міського озера, та 7 хв до центральної пішохідної вулиці. У будинку на першому поверсі є комерційні приміщення, з яких працює Аптечка,Сіті Маркет та Солод

власник
Продаж   квартир
olx.ua

2 кімнатна квартира, дизайнерський ремонт, з меблямим.Коломия , по вул. Січових Стрільців 58а . Детальніше по телефону

Квартира новобудова
olx.ua

Пропонується для купівлі 3-кімнатна квартира на 3-му поверсі в розвиненому мікрорайоні в районі вул.Мазепи в м. Коломия, Івано-Франківської області. Будинок цегляний. Зручне планування: простора кухня, вітальня, дві окремі спальні кімнати, ванна/санвузол окремо, 2 балкони. Загальна площа: 74, 3 кв.м. Квартира з хорошим житловим станом, встановлено індивідуальне газове опалення, підлога паркетна дошка. Біля будинку є дитячий майданчик а також місце для паркування авто біля будинку. Квартира сімейна. Ви будете задоволені її якістю та зручністю розташування. Район з добре розвиненою інфраструктурою, затишне місце з легким доступом до усіх необхідних послуг. Поруч школа, дитячий садок, супермаркет. До транспортної зупинки 3 хв. Зручна транспортне сполучення. Вигідний варіант для інвестиції під здачу в оренду. Показ квартири з ріелтором організовуємо в офісі нашого агентства: м. Коломия, площа Вічевий майдан, 6.

Мазепы улица, 250, Коломыя, Коломыя, Ивано-Франковская 39500.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо для купівлі 1-кімнатну квартиру на 2-му поверсі в цегляному новозбудованому будинку в районі вул.Петлюри в м. Коломия, Івано-Франківської області. Загальна площа - 54, 3 кв.м. Квартира великою площею, з повним новим ремонтом та меблями. Після ремонту в квартирі ніхто не проживав. Встановлено автономне опалення, бойлер, металопластикові вікна. Всі лічильники в наявності та справні. Гарна і зручна локація розташування будинку, розвинена інфраструктура, поряд школа та дитсадок. В ціну входять меблі.

Симона Петлюры улица, 2, Коломыя, Коломыя, Ивано-Франковская 39500.0 USD
dom.ria.com

Пропонується для продажу велика двохрівнева 4-х кімнатна квартира в цегляному будинку в центрі м.Коломия на вул.Мазепи, буд. 81 в м.Коломия. Загальна площа - 125 кв.м. Квартира простора з цікавим плануванням. 1-й рівень - велика кухня, площею - 16, 8 кв.м. з даховими вікнами, коридор, сходова клітка.Вікна, що встановлені в даху на кухні, ефективно освітлюють простір всередині. Природне світло стимулює та покращує настрій. А блакитне небо, яке видно через ці вікна, наповнює квартирку позитивною енергією. 2-й рівень - сходова клітка, чотири роздільні кімнати, роздільний санвузол, комора. В квартирі встановлено автономне опалення, підлога- ламінат та плитка, металопластикові вікна. - безпечний внутрішній двір; - є паркомісце для автомобіля; - поряд ЗОШ 8 - дитячий ігровий майданчик поруч біля школи; - розвинена інфраструктура: супермаркети, ресторани, крамниці; - зручне транспортне сполучення з усіма мікрорайонами міста. Найвагомішим плюсом є розташування будинку, адже він знаходиться в центрі міста, де зосереджені всі основні адміністративні, державні установи та комерційні організації. Вся основна інфраструктура в кроковій доступності.

Мазепы улица, 81, Коломыя, Коломыя, Ивано-Франковская 48000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується на продаж затишна 3-кімнатна квартира в цегляному будинку недалеко центру в м.Коломия, Івано-Франківської області. Загальна площа - 54, 5 кв.м. Площа кухні - 5, 4 кв.м. з якої є вихід на балкон, санвузол роздільний/ванна. В квартирі жилий стан, опалення, для підігріву води є бойлер. Квартира тепла взимку та не спекотна влітку. Є двір з дитячим майданчиком, місце для паркування автомобіля. Квартира має вигідне розташування, зупинка транспорту навпроти через дорогу, всі необхідні для комфортного проживання магазини та заклади у пішій доступності. Неподалік міське озеро для відпочинку.

Симона Петлюры улица, 74, Коломыя, Ивано-Франковская 38500.0 USD
dom.ria.com

Пропонується для купівлі 1-но кімнатна квартира неподалік центру на вул. Староміській в м. Коломия, Івано-Франківської області. Загальна площа - 53, 95 кв.м., кухня - 11, 60 кв.м. Світла квартира з якісним ремонтом (робився для себе), суміжним санвузлом. Комунікації всі присутні та підключені. Опалення: двоконтурний котел та підігрів підлоги по всій квартирі. Огороджена закрита територія біля будинку, вимощена бруківкою. Присутнє паркомісце. ! Можливо придбати гаражне приміщення (з Свідоцтвом права власності) за окрему ціну - 7500 $ А також можливо придбати квартиру за державною програмою іпотечного кретитування єОселя та інші соціальні програми. Спокійна, затишна вулиця. Асфальтована дорога. Поруч розташовані магазини, аптека та ін. Неподалік відпочинкова зона - парк, озеро. Потрібна консультація?

Старогородская улица, 88, Коломыя, Ивано-Франковская 41500.0 USD
dom.ria.com

Квартира у будинку на стадії будівництва по вулиці Лозова (садова) м.Коломия Площа 60м2 Вартість 650$ за м2. Планова здача — третій квартал 2024р. 09******17 Звʼязатись можна тільки вайбером або телеграмом.

власник
Квартира у будинку на стадії будівництва
olx.ua

Продам 1к квартиру по вулиці Лисенка. Загальна площа 31м. Все необхідне поруч школа садочок магазин до центру 5хв. Детальніше за телефоном на повідомлення не відповідаю.

Продам 1к квартиру.
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам однокімнатну квартиру на пятому поверсі по вул. Степана Бандери. Зроблено ремонт, новий балкон.

власник
Продам квартиру м. Коломия
olx.ua

Продається трикімнатна квартира в центрі міста, по вул. Кринична 80 - Сирець підготовлений під індивідуальний дизайнерський ремонт - Загальна площа - 92 м2 - Висота приміщень 3,55 м - Підведені комунікації: газ, світло, вода та каналізація, пічне опалення - Встановлені металопластикові вікна - Квартира на 1му поверсі, двоповерхового цегляного будинку Додатково: + Підвальне приміщення + Відведене місце для паркування Вашого авто або розміщення гаражу

Продається трикімнатна квартира в центрі міста
olx.ua

Не агентство! Від власника! Продам дворівневий напівособняк у центрі Коломиї, біля самої ратуші. На нижньому поверсі знаходиться кімната із свіжим ремонтом без меблів. На основному поверсі передпокій з шафою для взуття та шафою для одягу. Великий коридор з лавкою та кутовою тумбою. Кухня з балконом та металевими ролетами. Велика кімната з шафою, маленьким телевізором. Ванна кімната з необхідним. Підведений інтернет. Є затишний, тихий двір та великий цегляний гараж. Внизу є великі підвальні приміщення, які виходять на інший бік будівлі і мають окремий вхід, (можуть бути використані для бізнесу), тому що виходять на дорогу.

власник
Двохрівневий напівособняк в самому центрі м.Коломиї
olx.ua

Продам 3к квартиру Сирець в центральній частині міста. Загальна площа квартири - 97,4 кв.м., житлова площа - 51 кв.м., і велика кухня - 20,3 кв.м. Три просторі та дуже добре освітлені кімнати, є балкон. Можна робити ремонт під свій смак.

Продам 3к Сирець в центральній частині міста
olx.ua

Гарна пропозиція для купівлі квартири в центрі міста.Добрий житловий стан,автономне опалення з підігрівом підлоги,панорамні вікна, по домовленості можна придбати меблі.В будинку дієве ОСББ,територія з можливістю паркування авто і закрита для проїзду посторонніх,відеоспостереження та домофон.Можл.продаж по програмі *Є-оселя*,розгляну пропозиції обміну на меншу квартиру з доплатою. З Агентством»РІО» Ви вдало та безпечно здійсните купівлю,продаж або обмін нерухомості. Звертайтеся в Наш офіс:м.Коломия вул.Вічевий Майдан 6. Телефон:05******64 Наш сайт: rio.if.ua

2х кімнатна квартира з ремонтом 76 м.
olx.ua

Пропоную для купівлі квартиру в новому будинку в перспективному районі міста де є все що необхідно для комфортного проживання в пішій доступності.Квартира з меблями та технікою готова для проживання або для здачі в оренду.До квартири належить комора в підвалі з правом власності.Двір будинку має закриту територію з можливістю паркування авто.Розглянемо пропозиції обміну на дешевшу квартиру з доплатою. З Агентством»РІО» Ви вдало та безпечно здійсните купівлю,продаж або обмін нерухомості. Звертайтеся в Наш офіс:м.Коломия вул.Вічевий Майдан 6. Телефон:05******64 Наш сайт: rio.if.ua

Квартира з ремонтом та меблями)
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира сирець Площа - 70,4 м2 Площа кухні - 15,5 м2 8-й поверх - Комфортне планування - Дві кімнати - Простора кухня - Великий коридор - Роздільний санвузол - Два балкони - Один великий балкон на площу кухні та кімнати з видом на сквер - Другий балкон з видом на внутрішній двір будинку - У квартирі підключені лічильники, виведені всі комунікації (вода, каналізація, електрика, газ) - Встановлені дуже якісні металопластикові вікна Дуже зручне розташування Поруч Вокзал, Поліклініка, Школа, Садочок, Супермаркет, Магазин, Аптека, Кафе, Кав’ярня Вул. Палія 4 Б

власник
Продаж 2 кімнатної квартири у новобудові
olx.ua

Тiльки продаж,оренда не розглядаеться... Продається 2-х рівнева 5-ти кімнатна квартира в цегляному, добротному, польському півособняку в самому центрі м.Коломия на початку вул.Довбуша (5 хв.пішого ходу до ратуші). Загальна площа - 142 кв.м. 1-й поверх - великий зал, камінна кімната, простора кухня з дубу, санвузол, коридор, дубова сходова. 2-й поверх - кімнати ( спальня, зал з пічкою-каміном, кабінет з гардеробною шафою купе), ванна, коридор. Будинок досить теплий взимку і прохолодний влітку, встановлено всі енергозберігаючі вікна, броньовані двері, три сухих, високих, великих підвала, дві кладові. Ексклюзивний інтер;єр, автономне індивідуальне опалення (економний конденсаційний котел) + камін + піч-камін, два кондиціонери, нова центральна вода та каналізація, в камінному залі австрійський паркет, високошвидкісний інтернет, телебачення Т2. На подвірї великий цегляний гараж під бус, великий цегляний сарай з дровами для каміну і печі , сарай можливо переобладнати під сауну - є вихід каналізації. Є грядки,квiтник, все огороджено. Зручне розташування, нова асфальтована дорога та тротуар з бруківки. Можливе проживання двох сiмей ,або використання 1-го поверху під комерційне приміщення, є можливість зробити другий вхід з тротуару,а також можливо зробити двi повноцiннi квартири... Продаж з вмонтованими меблями (кухня з натурального дуба) та технікою, можливий продаж зі всіма меблями, заходи і живи. Розгляну варіанти обміну ..

2х рівнева квартира в півособняку в центрі міста (будинок,дом,дiм)
olx.ua
1 - 24 з 67 результатів