Квартира двохрівнева, з виходом у внутрішній двір, загальною площею 80,5(113,5) кв.м. на 4 поверсі вул. Мазепи 161, виконані роботи по утепленні мансарди, монтуванні теплої підлоги, розведенні комунікації, змонтована електропроводка, залита стяжка, стіни штукатурені, пошпакльовано.

власник
Продається квартира в елітному будинку
olx.ua

Пропонується на продаж затишна 3-кімнатна квартира в цегляному будинку недалеко центру в м.Коломия, Івано-Франківської області. Загальна площа - 54, 5 кв.м. Площа кухні - 5, 4 кв.м. з якої є вихід на балкон, санвузол роздільний/ванна. В квартирі жилий стан, опалення, для підігріву води є бойлер. Квартира тепла взимку та не спекотна влітку. Є двір з дитячим майданчиком, місце для паркування автомобіля. Квартира має вигідне розташування, зупинка транспорту навпроти через дорогу, всі необхідні для комфортного проживання магазини та заклади у пішій доступності. Неподалік міське озеро для відпочинку.

Симона Петлюры улица, 74, Коломыя, Ивано-Франковская 36500.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-х кімнатна квартира покращеного планування в м.Коломия на вул.Леонтовича 23. Загальна площа - 77,8 кв.м. Сирець, автономне імпортне опалення, два балкони засклені, гарні краєвиди, тихий двір, поруч дитячий садок, школа,озеро. Встановлено енергоощадні вікна та вхідні броньовані двері. Проведено електромережі, газ, водопостачання, опалення. Телефонувати на вайбер.

власник
3-х кімнатна Квартира 78 кв Коломия вул.Леонтовича
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається трикімнатна квартира,на першому поверсі (можливе використання під бізнес) ,в центрі міста, поруч з Ратушею. Загальна площа 71,8 кв.м. Два входи -з вул Криничноі та Лєрмонтова. Є підвал та гараж.Стіни підготовлені до ремонту. Вкладені нові металопластикові вікна,та зроблено нову проводку

власник
Трикімнатна квартира
olx.ua

Продається трикімнатна квартира в центрі міста, по вул. Кринична 80 - Сирець підготовлений під індивідуальний дизайнерський ремонт - Загальна площа - 92 м2 - Висота приміщень 3,55 м - Підведені комунікації: газ, світло, вода та каналізація, пічне опалення - Встановлені металопластикові вікна - Квартира на 1му поверсі, двоповерхового цегляного будинку Додатково: + Підвальне приміщення + Відведене місце для паркування Вашого авто або розміщення гаражу

Продається трикімнатна квартира в центрі міста
olx.ua

-В наявності гарна 3-кімнатна квартира на 4 му поверсі площею 68 м2 Будинок повністю реставрований та утеплений пінопластом 15 см • Встановлено відеоспостереження і відкатні ворота для безпеки (повністю закрита територія ЖК)! Також є власне парко місце • Розташований в центральній частині міста із зручною інфраструктурою, у пішій зоні: - до центру - 7хв - до міського озера - 6хв - до садочка №14 - 8хв - до ліцею №9 - 10хв - до філії ліцею №10 - 7хв - до художньої школи - 2хв - скейт парк - 9хв - парк ім.Кирила Трильовського - 9хв - до залізничного вокзалу - 17хв - до автостанції - 25хв - кафе та ресторани - від 5хв до 10хв - торгові центри, супермаркети та магазини - від 2хв до 15хв Квартира продається з усіма меблями та технікою.

Продаж 3 кімнатної квартири
olx.ua

Супер пропозиція для купівлі в центрі міста Коломия - 3-кімнатна квартира з новим ремонтом! Загальна площа: 73 кв.м. Затишне помешкання розташоване в цегляній новобудові. Домофон. ! Сучасний ремонт з новими меблями та побутовою технікою входять в ціну квартири. Опалення: 2-контурний котел (підігрів підлоги по всій квартирі). Кондиціонер. Тихий двір з відеонаглядом. Порядні сусіди. Паркомісце закріплене за квартирою. Асфальтований заїзд. Відмінна локація: поруч в пішому доступі розташовані всі необхідні установи та заклади різного спрямування:магазини, кафе, ресторації, аптеки та ін.

Продам квартиру в новобудові і центрі міста
olx.ua

Пропонується для купівлі 3-кімнатна квартира в зданому в експлуатацію новому будинку на вул. Бандери в м.Коломиї, Івано-Франківської області. Загальна площа квартири - 126 кв.м. Велика, простора кухня, площею - 20,5 кв.м. з виходом на відкритий балкон і заходом в кімнату. Квартира простора, затишна, двостороння - вікна з однієї з кімнат вид на Бандери, а з двох інших кімнат та кухні вікна виходять у тихий двір. Квартира сирець, чистова стяжка, встановлено автономне індивідуальне опалення - двоконтурний котел, радіатори та підігрів підлоги по всій квартирі. Розведена електрика по всій квартирі. Встановлено якісні м/п вікна та добротні вхідні двері; лічильник обліку газу, води та світла. Хороше розташування, ви зможете швидко дістатися до центру міста з його діловою, культурною та розважальною інфраструктурою.

квартира, в Новому будинку, 5 хв до центру міста
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири на 3 поверсі в новозбудованому будинку по вулиці Леонтовича, 30. Загальна площа квартири 68 м.кв. У вартість квартири входить: -чистова штукатурка "під маяки"; -пятикамерні вікна з енергозберігаючим склом; -лічильники на всі мережі та комунікації; -підведені кабельне, телефонія та домофонна система; -вхідні двері з металу з МДФ накладками українського виробництва, утеплені; -підїзди оздоблені керамічною плиткою; -біля будинку є дитячий майданчик; -є можливість купити поруч гараж. Зручне розташування будинку: автобусна зупинка, школа, садочок, магазини, неподалік міське озеро. Ідеальна локація для любителів тиші та природи! Пропонуємо 1, 2 та 3-кімнатні квартири! Різноманіття планувань з можливістю вибору поверху! Помірна ціна! Оформлення документів за рахунок забудовника! Купуйте квартиру від забудовника без посередників! Ми збудуємо Ваше майбутнє! Деталі за тел.: 09******58

власник
Трикімнатна квартира в спальному районі міста!
olx.ua

Продається Класна 3 кім квартира 3 ремонтом біля жд/вокзалу Повністю готова до проживання, залишаються меблі та техніка; Обжитий будинок, з трьома окремими кімнатами та балконом; Біля будинку є вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, дитячі майданчики. Якщо ви хочете дійсно круту квартиру з класним ремонтом, це Ваш варіант! 56500$Ціна договірна Телефонуйте та домовимось за огляд Можливий обмін на будинок в м.Коломия або неподалік від міста

власник
Терміново продається 3 кімнатна  квартира
olx.ua

Продам трьохкімнатну квартиру на пятому поверсі в цегляному будинку, дах шатровий. Є автономне опалення , частково замінені вікна, по вул.Богуна.

Продам трьохкімнатну квартиру
olx.ua

Центральна частина міста. Вулиця Винниченка 4поверх, 63кв(63,8) 2вікна/2балкони на Схід і Захід сторони. Свіжий будинок не хрущовка, подвірʼя асфальтоване, дитячий майданчик є дві парковки з камерами, район тихий, сусіди тихі, без наркоманів та алкоголіків! Перед будинка: вид на гори Зад будинка: вид на центр і школу Ремонт Євро, стан жилий. Інтернет Можна по домовленості залишити кухню/меблі - коридор і кухня в плитці - котел газовий, австрійський, найбезпечніший - опалення автономне - каналізація і світло зроблені і проблем не має! - кладова в квартирі - кладова в підʼїздіі і підвальна кабіна - підʼїзд чистий, домофон (80% Меблів по домовленості залишаю) Плюс квартири місце положення ідеальне, до центра пішки 3хв, Світло не виключають(локдауни) Все близенько Причина продажу та додаткові питання по телефону

власник
3-х кімнатка квартира в центрі
olx.ua

Подається 3-х кімната квартира на 3 поверсі 5 поверхового будинку по вул. Січових Стрільців біля Верховина тепер м-ну Аврора, з ремонтом, новим опаленням та натяжною стелею, не кутова, 61м2. Також в квартирі є охоронна система та відеонагляд. Балкон закслений, утеплений та обшити вагонкою з середини. Всюди металопластикові вікна та двойні вхідні двері. Ціна з меблями що є на фото. Торг. Обмін на 1 кім . Детальніше по телефону 06******52

власник
Продаж 3-х кім квартири
olx.ua

Квартира продаж від власника Частково меблі залишаються і техніка

власник
3 кімнатна квартира Власник
olx.ua

Не агентство! Від власника! Продам дворівневий напівособняк у центрі Коломиї, біля самої ратуші. На нижньому поверсі знаходиться кімната із свіжим ремонтом без меблів. На основному поверсі передпокій з шафою для взуття та шафою для одягу. Великий коридор з лавкою та кутовою тумбою. Кухня з балконом та металевими ролетами. Велика кімната з шафою, маленьким телевізором. Ванна кімната з необхідним. Підведений інтернет. Є затишний, тихий двір та великий цегляний гараж. Внизу є великі підвальні приміщення, які виходять на інший бік будівлі і мають окремий вхід, (можуть бути використані для бізнесу), тому що виходять на дорогу.

власник
Двохрівневий напівособняк в самому центрі м.Коломиї
olx.ua

Продаю 3 у квартиру в цегляному 5-ти поверховому будинку площею 57м. КВ. Комфортна, з якісним ремонтом. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Суміжний санвузол, балкон засклений. У будинку створено ОСББ, під’їзд на коді. Гарний двір з дитячим майданчиком та паркомісцем. Поряд дитсадок та школа.

3к квартира по вул. Лисенка
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам 3 кімнатну квартиру в цегляному будинку. Новий ремонт,ще ніхто не жив. Загальна площа - 69.7 м. Двох контурний котел. Якісні вікна. Школа, дитячий садок, супермаркет,автобусна зупинка - все поруч.

Продам 3 кімнатну квартиру.Новий ремонт.
olx.ua

Квартира з вікнами на південь в зручній локації під ремонт який покупець зробить по власному дизайн-проекту і буде з задоволенням проживати в квартирі своєї мрії.Біля будинку вільна парковка, все необхідне для комфортного проживання в пішій доступності.Розгляну пропозиції обміну на 1-2х кімнатну квартиру. З Агентством»РІО» Ви вдало та безпечно здійсните купівлю,продаж або обмін нерухомості. Звертайтеся в Наш офіс:м.Коломия вул.Вічевий Майдан 6. Телефон:05******64 Наш сайт: rio.if.ua

Квартира під ремонт))
olx.ua

Продам 3к квартиру Сирець в центральній частині міста. Загальна площа квартири - 97,4 кв.м., житлова площа - 51 кв.м., і велика кухня - 20,3 кв.м. Три просторі та дуже добре освітлені кімнати, є балкон. Можна робити ремонт під свій смак.

Продам 3к Сирець в центральній частині міста
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в м.Коломия по вул.Бандери на третьому поверсі 5-поверхового будинку.Загальна площа 134 м2.Квартира на стадії незавершеного ремонту.Кімнати та санвузол роздільні.Кухня кутова 22,4 м2.В більшій частині приміщень покручені гіпсокартонні стелі,залито стяжки,тепла підлога в кухні, коридорі та санвузлі.Поштукатурено та встановлено газовий і електро лічильники.Відсутній газовий котел та елементи опалення.Підведений інтернет.Є три балкони і лоджія.Подвір"я огороджено.В кроковій доступності супермаркети,школа,дитячий садочок та лікарня.Можливий торг.Розгляну варіанти обміну.Тел.+3466*****41 Whatsapp,Viber(Василь),+38********81 (Любов).

власник
Продаж 3-х кімнатної 134 м2 квартири в коломиї
olx.ua

Продається квартира на першому поверсі з окремим входом.Район Мазепи (Гомін.)Квартира Продається з меблями.

Продається квартира
olx.ua

Продається велика 3 кімнатна квартира(122кв.м.), на другому поверсі, трьох поверхового будинку.На вулиці О.Кобилянської (недалеко від центру). Поблизу школа,садочок,автобусна зупинка,аптеки,магазини.Кімнати великі,просторі,світлі. Також є велика гардеробна та кладова. Зроблений якісний євроремонт,дерев‘яні міжкімнатні двері,добротні броньовані вхідні двері. Частково меблі. Можливий обмін на будинок+ доплата.

власник
Квартира
olx.ua

Жила Квартира по Вул. С.-Стрільців район "НТК" . 9 поверховий цегляний будинок, на 2 поверсі. 7хв від центра. 68м2. Є опаленя, ремонт, євровікна. З меблів КУХНЯ, ПРИХОЖА. ЦІКАВИТЬ ОБМІН НА 2 2-х кімнатні квартири. (Варіанти)

власник
Продам квартиру Коломия
olx.ua

3-кімнатна квартира в цегляному будинку на 1-му поверсі в 4-х поверховому цегляному будинку на вул.Шкрумеляка в м.Коломия Загальна площа - 55,01 кв. Встановлено автономне індивідуальне опалення, металопластикові вікна з гратами, підлога - паркет, плитка.

3к квартира вул.Шкрумеляка
olx.ua
1 - 24 з 29 результатів