Продаж квартир з видом на гори в житловому комплексі з власною інфраструктурою в спокійному районі міста (2 км від ратуші) по вулиці Галечко. Реконструкція австрійського будинку 1900-х років. Перекриття між поверхами - моноліт. Товщина стін - 70 см. Висота стелі (чорнова) 3.80 м.!!! Планування квартир за євростандартом - кухня-студія та спальні. Територія комплексу закритого типу з охороною та відеонаглядом, з торгово-розважальною інфраструктурою, парковкою, дитячим майданчиком та зоною відпочинку. Наявність на першому поверсі окремого приміщення загального користування для зберігання дитячих візочків, велосипедів, тощо. Паркінг біля будинку на 40 паркомісць. Ландшафтний дизайн прибудинкової території. Доступні варіанти планувань: 1 поверх: - 2 кімнатна 56.6 м2, ціна 36 790 $ - 2 кімнатна 60.6 м2, ціна 39 390 $ - 2 кімнатна 69.0 м2, ціна 44 850 $ 2 поверх : - 1 кімнатна 44.2 м2 + балкон 4.9 м2, ціна 30 550 $ - 1 кімнатна 46.0 м2 + балкон 4.9 м2, ціна 31 525 $ - 2 кімнатна 60.6 м2 + балкон 4.5, м2, ціна 40 950 $ - 2 кімнатна 69.0 м2 + балкон 4.5, , м2, ціна 46 800 $ 3 поверх: - 1 кімнатна 44.2 м2 + балкон 4.9 м2, ціна 30 550 $ - 1 кімнатна 46.0 м2 + балкон 4.9 м2, ціна 31 525 $ - 2 кімнатна 60.6 м2 + балкон 4.5 м2, ціна 40 950 $ - 2 кімнатна 69.0 м2 + балкон 4.5 м2, ціна 46 800 $ 4 поверх: - 1 кімнатна 44.2 м2 + 2 рівень мансарда - 1 кімнатна 46.0 м2 + 2 рівень мансарда - 2 кімнатна 60.6 м2 + 2 рівень мансарда - 2 кімнатна 69.0 м2 + 2 рівень мансарда Вартість м2 - 650 $ на етапі реконструкції, 1 паркомісце входить у вартість квартири. Можливе розтермінування платежів. Орієнтовна дата здачі будинку в експлуатацію - грудень 2024 р. Орієнтовна дата закінчення всіх робіт - літо 2025 р.

Галечко, 12
rieltor.ua

Продається квартира в будинку, неподалік центру міста, деревяна хата, деревяне перекриття, річне опалення, до квартири належить ділянка 1.3 сотих. Можливість викупити цілий будинок.

Івана-франка, 44
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира на Мазепи 262 на третьому поверсі загальна площа квартири 34 кв.м в хорошому стані.

власник
Нерухомість продаж
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира на 1 першому поверсі Жк. Затишний Вул. Січових стрільців 58а

1 кімнатн квартира в новобудові
olx.ua

Пропонуємо простору квартиру для купівлі в цегляному 9-ти поверховому будинку на 1-му поверсі 45м з ТЕРАСОЮ на зовнішній двір . 1-імнатну квартиру в тихому спокійному районі по вулиці Богуна З Авторським ремонтом . Ремонт робився з нуля ВСЕ НОВЕ Квартира наповнена всім необхідним для проживання.Після повної капіталки після ремонту ніхто не проживав , ВСЯ НОВА ЯКІСНА ТЕХНІКА . ВСІ ПІДЛОГИ З ПІДІГРІВОМ. Швидкісний Інтернет , Fi -Fi, TV . З зовні квартира під відеоспостереженням. індивідуальне опалення , шафа купе , дубове ліжко , просторий санвузол, простора кухня . ПАНОРАМНІ ВІКНА В СПАЛЬНІ зал відпочинку -гостьова кімната та простора спальна кімната Зручна Локація.Створено ОСББ. БІЛЯ БУДИНКУ Є ПАРКО МІСЦЯ З ПАРКОВКОЮ АВТО НЕМАЄ ПРОБЛЕМ . В піші доступності 3хв Аптеки Супермаркети , Зупинка Громадського Транспорту, CANTOR , Лікарня Банкомат приват , Ощадбанк , Школа , дитсадок Залізничний Вокзал, Поліклініка , ФСК -Локомотив .Лікарня районна Центр міста 7 хв .. Документи готові до переоформлення БУДИНОК ЧЕШКА . ЦІНА БЕЗ ТОРГУ . Власник .

власник
Ивана Богуна улица, 30, Коломыя, Коломыя, Ивано-Франковская 45000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується для купівлі 1-но кімнатна квартира неподалік центру на вул. Староміській в м. Коломия, Івано-Франківської області. Загальна площа - 53, 95 кв.м., кухня - 11, 60 кв.м. Світла квартира з якісним ремонтом (робився для себе), суміжним санвузлом. Комунікації всі присутні та підключені. Опалення: двоконтурний котел та підігрів підлоги по всій квартирі. Огороджена закрита територія біля будинку, вимощена бруківкою. Присутнє паркомісце. ! Можливо придбати гаражне приміщення (з Свідоцтвом права власності) за окрему ціну - 7500 $ А також можливо придбати квартиру за державною програмою іпотечного кретитування єОселя та інші соціальні програми. Спокійна, затишна вулиця. Асфальтована дорога. Поруч розташовані магазини, аптека та ін. Неподалік відпочинкова зона - парк, озеро. Потрібна консультація?

Старогородская улица, 88, Коломыя, Ивано-Франковская 41500.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо для купівлі 1-кімнатну квартиру на 2-му поверсі в цегляному новозбудованому будинку в районі вул.Петлюри в м. Коломия, Івано-Франківської області. Загальна площа - 54, 3 кв.м. Квартира великою площею, з повним новим ремонтом та меблями. Після ремонту в квартирі ніхто не проживав. Встановлено автономне опалення, бойлер, металопластикові вікна. Всі лічильники в наявності та справні. Гарна і зручна локація розташування будинку, розвинена інфраструктура, поряд школа та дитсадок. В ціну входять меблі.

Симона Петлюры улица, 2, Коломыя, Коломыя, Ивано-Франковская 39500.0 USD
dom.ria.com

Квартири у будинку на Стадії будівництва з розтермінуванням до 18міс. по вулиці Лозова (Садова) у м.Коломия. Площі від 45 м2 до 76 м2. Всього 32 квартири. Вартість 650 $ за м2. Можливе безвідсоткове розтермінування від забудівника до 18 місяців без переплат! Можливий обмін на іншу нерухомість або земельну ділянку. Планова здача - третій квартал 2024 року.

Квартири у будинку на стадії будівництва з розтермінуванням в Коломиї.
olx.ua

Продам 1к квартиру по вулиці Лисенка. Загальна площа 31м. Все необхідне поруч школа садочок магазин до центру 5хв. Детальніше за телефоном на повідомлення не відповідаю.

Продам 1к квартиру.
olx.ua

Продам 1к квартиру в новобудові з ремонтом. Загальна площа- 43.6 м2 Зроблено якісний ремонт. Все необхідне поруч. Деталі за телефоном-09******47.

Продам 1к квартиру в новобудові з ремонтом
olx.ua

Продається однокімнатна квартира 30 кВ.м. в будинку на три сімї в м.Коломия по вул.Міцкевича.Опалення газово конвекторне,вода в будинку (колонка) і надворі спільна криниця,спільне подвіря .Є окремий сарай. Звертайтесь за тел:09******21.

власник
Продається квартира в пів особняку
olx.ua

Продається квартира 1,2,3. в новобудові в м. Коломия по вул. Мазепи ( біля Чемпіону) від забудівника в розтемінування

Продаж квартир
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру на пятому поверсі по вул. Степана Бандери. Зроблено ремонт, новий балкон.

власник
Продам квартиру м. Коломия
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в новобудові. Ціна вказана без додаткових витрат. Загальна площа - 42.30м2. Власний закритий двір,де є можливість паркувати авто. Залишається все що є на фото. Затишний район міста для комфортного проживання, поряд магазини, неподалік супермаркети, школа та дитячі садочоки, міська поліклініка та лікарня, зупинка громадського транспорту.

Прдам однокімнатну квартиру в новобудові.
olx.ua

Нова, цікава пропозиція 1-кімнатної квартири в центральній частині Коломиї, Івано-Франківської області. Можливий варіант купівлі під програму єОселя під 3% та 7% Розташування: в новозбудованому цегляному будинку на вул. Петлюри. Загальна площа: 42,4 кв.м. Підведено всі центральні комунікації, встановлено лічильник. Робочий великий ліфт. Біля будинку є можливість запаркувати автомобіль. Великим бонусом локації є те, що будинок знаходиться неподалік міського озера ім. Руфа - 3 хв пішки, де можна відпочивати вихідних чи після робочого дня!

квартира біля міського озера, в самому серці Коломиї
olx.ua

Продається дворівнева однокімнатна квартира в центрі міста,(до писанки іти 2хв)з окремим входом, площею 38м2.У квартирі зроблено ремонт,вмонтовано меблі та техніка.На першому поверсі розташовані кухня -студія,с/в,на другому спальня кімната.Квартира світла,та затишна,є своє парко-місце та мінімальний дворик.

Продається квартира
olx.ua

Дослідити місцевість

Продається однокімнатна квартира ( євродвушка) від власника в сучасному ЖК OK LAND, в другому будинку ( зданий в експлуатацію, ключі на руках), 6 поверх, вікна на південно-східний бік, без комісії Влаштована бетонна стяжка, встановлені лічильники тепла, води, світла, система опалення зі сталевими радіаторами, оснащена комутаційним модулем для енергозаощадження. В ЖК є : Консьєрж-сервіс Паркінг Охорона та відеонагляд Дитячі майданчики для дітей різного віку Спортивні майданчики для дітей та дорослих Зона для відпочинку мешканців Зручне розташування- 5 хвилин до Севастопольської площі Розвинена інфраструктура

власник
Однокімнатна квартира ( 52м.кв) Київ, Солом’янський р-он ЖК “OK LAND”
olx.ua

Продаж просторої однокімнатної квартири на 4 поверсі в новозбудованому будинку по вулиці Леонтовича, 30. Загальна площа квартири 43.8 м.кв. У вартість квартири входить: -чистова штукатурка "під маяки"; -пятикамерні вікна з енергозберігаючим склом; -лічильники на всі мережі та комунікації; -підведені кабельне, телефонія та домофонна система; -вхідні двері з металу з МДФ накладками українського виробництва, утеплені; -підїзди оздоблені керамічною плиткою; -біля будинку є дитячий майданчик; -є можливість купити поруч гараж. Зручне розташування будинку: автобусна зупинка, школа, садочок, магазини, неподалік міське озеро. Ідеальна локація для любителів тиші та природи! Пропонуємо 1, 2 та 3-кімнатні квартири! Різноманіття планувань з можливістю вибору поверху! Помірна ціна! Оформлення документів за рахунок забудовника! Купуйте квартиру від забудовника без посередників! Ми збудуємо Ваше майбутнє! Деталі за тел.: 09******58

власник
Однокімнатна квартира в спальному районі міста!
olx.ua

Продаємо гарну,світлу,чисту 1 к.квартиру збільшеної площі 36,3. Дуже хороше газове нове індивідуальне опалення,економне. У кухні і ванній кімнаті стіни облицьовані плиткою. Є балкон з кладовкою. І ще 1 кладовка у самій ж квартирі для консервації. Постійно гаряча вода від котла. На кухні є місце для дивану (можна спати при потребі) Будинок"чешка"добротний з білої силікатної цегли,стіни широкі,теплий. Є ліфт. Поверх зручний 4. Поверховість 9. Дуже малі комунальні платижі. Ремонт простий,звичайний. Продаєм без меблів. Торгу нема взагалі. Поруч є вся інфраструктура-магазини,аптеки,школа,зупинка транспорту,озеро,парк. Перегляд по домовленості (за 1 день треба попередити) бо працюємо. Документи у повному порядку і готові до продажу,один власник. Квартира без боргів.

власник
Продається гарна однокімнатна квартира у Коломиї біля озера,ву.Моцарта
olx.ua

Квартира однокімнатна район Леонтовича. Деталі за номером телефону 096-111-49-0нуль

власник
Продаж квартири однокімнатна
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира на 6 поверсі нового будинку по вул.Січових- стрільців.В квартирі зроблений свіжий ремонт,з новим котлом, зроблено підігрів підлоги в коридорі на кухні і ванні. В будинку встановлено ліфт. Також планується закрита територія.

1-кімнатна квартира у новобудові
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в хорошому місці недалеко вокзалу , близько магазин Атб автобусна зупинка Недавно було поміняні вікна і двері , хороша інвестиція як для власного користування так здачі в оренду , Продаж від власника . За більше деталями за номером телефону

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua