Продаж світлої 1-кімнатної квартири в сучасному ЖК «Сирецькі сади», Подільський район, Квартира загальною площею 42,51 м2. Розташована на 12 поверсі 25 поверхового будинку ∙ Панорамні вікна , окрема спальня 15,21м2, кухня 12,00м2. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, вбудована техніка, бойлер . Власна котельня , територія з власною інфраструктурою –аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

власник
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua

Квартира з великими можливостями! Від власника. Голего Миколи ( Лебедєва-Кумача), вул. 12. Масив Відрадний. Парк Відрадний 15 хв. пішки. 3-кімнатна квартира в тихому кварталі. Потребує ремонту. Двостороння. Кімнати окремі. Великий хол, гардеробна. 2 санвузли. 2 лоджії(з різних сторін) по 10 м2 кожна. В одній- вхід в свій погреб. Лічильники на воду, тепло. Домофон. Вдале планування. В будинку консьєрж. Будинок теплий взимку, прохолодний влітку. Поряд зручна парковка. Є підземний паркінг в оренду в сусідньому будинку. Чудове рішення для людей з обмеженими можливостями. Добре також підійде під нотаріат, офіс, хостел. Команда профі може зробити ремонт за потреби покупця. Ціна 98000 доларів. Без комісії для покупця.

Миколи Голего вул. (Лебедєва-Кумача), 12
rieltor.ua

Цена под ключ! Продажа 1-комнатной квартиры (40м2) ЖК Uno City House на ул. Елены Телиги, 25 (метро «Дорогожичи»). Видовая, уютная и светлая квартира с функциональной планировкой: кухня-гостиная, отдельная спальная комната, санузел с ванной. В квартире выполнен качественный дизайнерский ремонт, никто не проживал, из окон открывается красивый вид на парк. Квартира полностью меблирована, оснащена встроенной техникой и зональным освещением. UNO City House – это многоквартирный жилой комплекс в одном из прицентральных районов столицы. Комплекс расположен прямо напротив одного из самых больших парков Киева — Бабьего Яра, плавно переходящего в Кириловский Гай. Кроме видов на зеленую зону столицы, концепция комплекса подразумевает удобную транспортную развязку и быстрый доступ к инфраструктуре района. 22830

Теліги Олени вул., 25
rieltor.ua

Хочу Вам запропонувати пропозицію,яка варта Вашої уваги. Чудова, світла квартира з неймовірною атмосферою. Вул. Будівельників, 28/15, метро Дарниця, добре розвинута інфраструктура поруч є все для комфортного проживання. Будинок сталінка. Розташована на 3 поверсі з 5 . Ремонт виконаний в світлих і теплих тонах, що робить її дуже затишною.Ремонт робили для своєї сімї. Має 3 окремі кімнати з меблями і необхідною технікою.Кухня та міжкімнатні двері із дерева. На підлозі якісний ламінат.Є газова колонка для підігріву води, що актуально в цей час. Є один балкон з гарним виглядом на фонтан. Квартира нікого не залишить байдужим, а головне вона з дуже гарною атмосферою.В ній дйсно хочеться залишитись. Запрошуємо Вас на пергляд. де Ви все побачите на власні очі. Документам більше 3х років, готові до угоди. Також є відео огляд квартири.

ексклюзив
Будівельників вул., 28/15
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! Ключі на руках! Центр міста! Сталінка на Жилянській Пропонується 2 кімнатна квартира з якісним ремонтом. В квартирі є все необхідне для життя. На підлозі паркет, в санвузлі підігрів підлоги, комфортний середній поверх. Ідеально підходить як для життя так и для оренди. В пішій доступності центр міста, Мегамаркет, Ботанічний сад, кафе/ресторани, відділення банку/пошти.

Жилянська вул., 54
rieltor.ua

Можливий продаж за програмою еОселя ЖК Варшавський Плюс Будинок 13.3 Планування 2С4 Продам велику 2к квартиру, розташовану на 5 поверсі: Загальна площа - 74,7кв.м. - дві окремі спальні– 14,1 кв.м., 13,5 кв.м. - кухня-вітальня - 20,2 кв.м - лоджія – 4,23 кв.м - два санвузли - 5,26 кв.м. та 2,6 кв.м Стан після будівельників, встановлені лічильники на електроенергію, воду. Будинок має свій закритий двір з дитячими майданчиками і зонами відпочинку. Комплекс розташований поруч з ТРЦ Ретровіль. Є право власності. Ключі на руках. Показую за домовленістю. Ціна 96000у.е. Олександра 067 46 352 46 Без комиссии для покупателя. Возможна продажа по программе еОселя ЖК Варшавский Плюс Дом 13.3 Планировка 2С4 Продам большую 2к квартиру, расположенную на 5 этаже: Общая площадь – 74,7кв.м. - две отдельные спальни – 14,1 кв.м., 13,5 кв.м. - кухня-гостиная - 20,2 кв.м - лоджия – 4,23 кв.м - два санузла – 5,26 кв.м. и 2,6 кв.м Состояние после строителей.

ексклюзив
Всеволода Змієнка вул., 21
rieltor.ua

Розглядаємо державні програми (безготівковий розрахунок) Продам затишну та простору 2к вартиру по вул. Михайла Котельникова 1, поруч з м. Святошин, Святошинський район Загальна площа 79,1 кв.м, кухня-вітальня 16. 5 кв.м. 14 поверсі 19 поверхового будинку 2004р Квартира з гарним плануванням! Просторі роздільні кімнати 21.2 кв. та 19.4 кв.м. У спальні встановлено повноцінне двоспальне ліжко, містка шафа-купе, кондиціонер, та повноцінний санвузол. Також є вихід на засклений балкончик. У вітальні є всі необхідні меблі, кондиціонер. Велика кухня-вітальня 16.5 кв. укомплектована необхідною технікою: електрична варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, стіл, стільці, барна стійка зі стільцями. Також є невелика комора 1.4 кв.м., обладнана поличками. В квартирі для зручності, ще є додатковий санвузол. Двері в квартирі металеві, на підлозі паркетна дошка. У будинку є консьєрж, три ліфти. Чистий доглянутий парадний підїзд, місце для паркування автомобіля у дворі або підземний паркінг. Всі деталі по телефону! Запрошую на перегляд, чудовий варіан для людей, що люблять простір!

Котельникова Михайла вул., 1
rieltor.ua

Продаж квартири Пропонуємо до вашої уваги 3-кімнатну квартиру за адресою: вул. Хорольська, 1А. Помешкання знаходиться на 14 поверсі 24-поверхового будинку, що забезпечує чудовий вид на місцевість. Квартира має новий євроремонт та обладнана всією необхідною технікою, наприклад: холодильник, посудомийна машина, плита, пральна машина, варильна панель, мікрохвильова піч, духова шафа. Планування квартири передбачає окремі кімнати, кожна з яких має площу 17.7 кв.м, великий хол (14 кв.м) та кухню (11.5 кв.м). Також є дві кладовки для зберігання велосипедів чи інших габаритних речей. У пішій доступності розташовані супермаркети, торгові центри, ресторани, магазини, школи, дитячі садки, поліклініка та інші заклади. Двір будинку тихий та затишний, сусіди дружелюбні. Поруч є місця для відпочинку та паркування. Також порадує зручна транспортна розвязка — всього 20 хвилин до центру міста та метро. За 7-10 хвилин пішки можна дістатись до зупинок громадського транспорту. Запрошуємо на перегляд! A3.648

Хорольська вул., 1А
rieltor.ua

ПОДАТКИ СПЛАЧУЄМО. Продаж двокімнатної квартири загальною площею 53,0 кв.м, розташована в Голосіївському районі (правий берег), ЖК «Республіка», мікрорайон Теремки-3 на бульварі Тадея Рильського, 4. Затишна квартира з панорамними вікнами знаходиться на комфортному 4-му поверсі готового 8-поверхового будинку. При вході в квартиру передбачена зона для зберігання речей, а також вхід в санвузол. За плануванням має простору кухню-вітальню – 15,3 кв.м., дві роздільні спальні – 10,5 і 10,3 кв.м. (одна з виходом на засклену лоджію), два санвузли – 1,8 та 4,0 кв.м. Квартира двостороння - вікна виходять на схід та захід. Загальний стан квартири - від будівельників, є стяжка підлоги, встановлені металопластикові вікна, бронедвері. Бойлер в комплекті. Будинок бетонно-монолітний з зовнішнім утепленням стін. Опалення централізоване. На 1 поверсі є колясочна. Комплекс закритого типу з відеонаглядом, охороною. Паркування біля будинку. Є можливість придбати паркомісце. На території чудово розвинена інфраструктура - це Академія Спорту А+, що включає в себе футбольне, волейбольне, баскетбольне поля, теніс, Освітня система А+ (дитячий садочок), BBQ зони, басейн, Паблік Центр, ігрові модульні простори, ТРЦ та все необхідне для життя (магазини, аптеки, банки, салони краси, кафе та ресторани). До метро Теремки – 7-10 хв пішки. Право власності оформлене. Можливий продаж по єОселі. Телефонуйте. Завжди рада допомогти.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Тадея Рильського бульв., 4
rieltor.ua

Унікальна пропозиція! 2-кімнатна доглянута квартира в серці Подолу. Пару хвилин пішки до станції метро «Контактова площа». Царський будинок по вулиці Межигірській, 32, 4 поверх 4 поверхового будинку. Історичний центр Києва, престижний район для власного проживання або здачі житла в оренду. Загальна площа квартири - 48 м, висота стелі - 3,3 м. Практичне планування: окрема кухня з вбудованими меблями, вітальня 15 м та спальня 14 м. Панорамні вікна у вітальні. Вбиральня 5 м (ванна, пральна машина, бойлер, умивальник, санвузол). Квартира частково мебльована, меблі виконані на замовлення художньою майстернею. Є можливість розширення площі до 90 м після переобладнання квартири на двоповерхові апартаменти. Над квартирою розташований технічний поверх з висотою стель 2,2 м, є вихід прямо з квартири на технічний поверх і споруджена стіна, яка відділяє площу над квартирою від іншої площі техповерху. Тихе подвір’я, є місце для паркування. Вікна виходять на облаштоване подвір’я сусіднього ЖК. Чисте парадне. Квартира має центральне опалення та газ, безперебійне постачання теплої та холодної води. Усі зручності в пішій доступності: магазини, аптеки, школи, дитячі садки, кінотеатр "Жовтень", приватна школа "Українська школа вільних наук", поліклініки для дорослих та дітей, спортивні комплекси, відділення Нової Пошти та Укрпошти. Зручне транспортне сполучення в будь-яку точку Києва. Пішки до Майдану – 25 хв, до Андріївського узвозу – 7 хв. Пропозиції в таких будинках – рідкість. Без комісії для покупця. Ціна 99000у.о., код обєкта # 12610

ексклюзив
Межигірська вул., 32
rieltor.ua

Найкраща пропозиція продажу 2к квартири-студії в одному із найсучасніших комплексів на лівому березі Києва - ЖК Seven, Осокорки. (5 хвилин пішки). Світла та затишна квартира площею 42.3 кв.м. розташована на 11 поверсі 25 поверхового будинку та завдяки вдалому дизайнерському проекту має окрему спальню, кухню-вітальню з окремою зоною відпочинку, прихожу з шафою та ванну з душовою. Ремонт виконано в сучасних, приємних та вдало поєднаних кольорах світлих відтінків. Оснащена всією необхідною технікою. Це справді дуже гарне рішення як для життя, так і для інвестування під орендний бізнес. Чудова інфраструктура комплексу: біля будинку дитячі майданчики, майданчики для вигулу собак, є наземний шестирівневий паркінг та відкрита стоянка авто. Також у будинку наявні велосипедна та колясочна кімнати, три ліфти Otis, цілодобова охорона, є сховище в -1 поверсі будинку. ! Встановлено генератор, що забезпечує роботу 3х ліфтів та подачу води при вимиканні світла. Ціна 99900 у.о. Без комісії для покупця. Документи готові для продажу, більше 3х років. Перегляди в зручний для Вас час.

Дніпровська наб., 16д
rieltor.ua

Без комиссии!!! Предлагается 1-но комнатная квартира, 4 минуты ПЕШКОМ метро "Осокорки", расположена в комплексе "Південна Брама", 2012 года постройки. Общая площадь 51.4 кв.м, комната 21.4 кв.м, кухня 12,1 кв.м. Балкон из кухни застеклен. Окна на Ю-З, в тихий уютный двор. Капитальный ремонт 2015 года. Дом – кирпичный, полы – паркет и плитка (с подогревом). Продажа с мебелью, встроенной кухней и бытовой техникой, бойлером на 80 литров, стиральной машиной, кондиционером. Заходи, живи и радуйся. Консьерж, 3 лифта -2 пассажирских, 1 грузовой. Чистая продажа. Є-відновлення – готвы. Цена – 95000у.е Без комиссии!!!

ексклюзив
Дніпровська наб., 26к
rieltor.ua

- Без комісії. Продаж 1кімнатної квартири, вул. Липковського, буд. 37-в в сучасному житловому комплексі ЖК Династія. - Квартира з сучасним плануванням: велика кухня-вітальня, спальня з гардеробною та лоджією, просторий передпокій з великою шафою-купе. Повністю укомплектована меблями та плбутовою технікою. - Доглянута закрита прибудинкова територія, парковка , а також є підземний паркінг. - ЖК з розвиненою інфраструктурою – на території комплексу є дитячі та спортивні майданчики, баскетбольне, футбольне поле, кафе, 2 мінімаркети, винний магазин Pro Вино, ресторан Барсук. - Поруч Соломянський ландшафтний парк за 7 хвилин ходьби від будинку, до центру міста 15 хвилин на автомобілі.

ексклюзив
Липківского Василя вул. (Урицького), 37-в
rieltor.ua

Без комісії продається дивовижна дворівнева 4к квартира 97 кв.м. по вул. Гетьманська (Майкопська) 1а. Квартира розташовується на 4-5 поверхах 6-ти поверхового цегляного будинку. Квартира складається з 2-х кімнат, тераси 15 кв.м. на першому поверсі та 2-х кімнат з терассою 30 кв.м. на другому поверсі. З обох терас відкривається захоплючий вигляд на Київ. Забудовником закладене вільне планування, тобто Ви самостійно вирішуєте де саме та яка саме кімната буде розсташована. Також дозволено засклити тераси, та не вносити це в перепланування, оскільки це буде рахуватись як засклена лоджія, а в дійсності як повноцінна кімната. Будинок добре тримає тепло та шумоізоляцію за рахунок цегляних стін товщиною бл. 40 см. Зовні будинок утеплений шаром мінеральної вати. Територіально будинок розташовується в тихому, живописному місці серед приватних будинків. В той же час поруч знаходиться 2 продуктові магазини, автобусна зупинка, в 10 хвилинах пішки супермаркет Varus, спортивний комплекс з басейном Sport Life Premium, кавʼярні, СТО, салони краси, дитячій садочок та приватна школа. В кроковій доступності 2 станціїї метро: 900 метрів м.Деміївська, 700 метрів м.Голосіївська, поруч Голосіївський парк та озера. Поруч розсташовується ТРЦ Ocean Plaza, а до центра міста на авто всього 10 хвилин. Ціна 100 000 у.о. Без комісії для покупця Без комиссии продается просторная двухуровневая 4к квартира 97 кв.м. на ул. Гетманская (Майкопская) 1а. Квартира находится на 4-5 этажах 6-ти этажного кирпичного дома. Состоит из 2-х комнат, террасы 15 кв. на первом этаже и 2 комнат с террасой 30 кв.м. на втором этаже. С обеих террас открывается восхитительный вид на Киев. Застройщиком заложена свободная планировка, то есть Вы самостоятельно решаете где именно и какая комната будет расположена. Также разрешено остеклить террасы и не вносить это в перепланировку, поскольку это будет считаться застекленной лоджией, а в действительности полноценной комнатой. Дом хорошо держит тепло и шумоизоляцию за счет кирпичных стен толщиной около. 40 см. Снаружи дом утеплен слоем минеральной ваты. Территориально здание располагается в тихом, живописном месте среди частных домов. В то же время рядом находится 2 продуктовых магазина, автобусная остановка, в 10 минутах пешком супермаркет Varus, спорткомплекс с бассейном Sport Life Premium, кафе, СТО, салоны красоты, детский садик и частная школа. В пешей доступности 2 станции метро: 900 метров г.Демеевская, 700 метров г.Голосеевская, рядом Голосеевский парк и озера. Рядом находится ТРЦ Ocean Plaza, а до центра города на авто всего 10 минут. Цена 100 000 у.е. Без комиссии для покупателя

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Майкопська вул., 1а
rieltor.ua

Продається видова 3-кімнатна квартира на 12 поверсі 16 поверхового будинку по вул. Олександра Олеся, 5, Подільський район, ЖК Варшавський-2, правий берег. Загальна площа з урахуванням літніх приміщень 95,6 м2. Житлова площа 45,68 м2 Кухня-вітальня 21,3 м2 Всі кімнати ізольовані (16, 16 та 13 м2), простора та світла кухня-вітальня, два санвузли (3 та 4,5 м2), великий відкритий балкон 8,6 м2 та засклена лоджія (3,6 м2). Вдале розташування на поверсі, не кутова, лазерна стяжка підлоги, радіатори опалення, бронедвері. Квартира розташована у новобудові, стан після будівельників, що дозволить облаштувати простір за своїм смаком. Територія житлового комплексу має розвинену інфраструктуру: дитячі і спортивні майданчики, магазини і кавярні, аптеки та майстерні, відділення Нової пошти, школа і дитячий садочок, ТРЦ Ретровіль в 5 хв. пішки, супермаркет Новус, відмінна транспортна розвязка, поряд ліс та озеро, які зроблять життя родини комфортним та зручним. Поряд (5хв. пішки) будується станція метро. Продаж по перепоступцi. Переуступку оплачує продавець! Будинок вже введено в експлуатацію. Запрошуємо на перегляд! Ціна: 98 000 у.о. без комісії для покупця.

ексклюзив
Олександра Олеся вул., 5
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується квартира з ремонтом. Будинок 2005 року на перехресті з вулицею Ахматової. Висота стелі = 3 метри. Кухня вітальня, дві окремі кімнати. Вбудована кухня з побутовою технікою (посудомийна машина, духова шафа, витяжка, пральна машина). На підлозі - дубовий паркет. У коридорі - вбудована шафа. Лоджія заскленена. Роздільний с/у, є сауна., ст.М"Осокорки", ст.М"Позняки" - 10 хвилин пішки. Київ, Урлівська, 16/37 Спецпроект 2006-2010 рр

Урлівська вул., 16/37
rieltor.ua

Малинова 36 ЖК PARKLAND Двокімнатна квартира з ремонтом у престижному ЖК закритого типу з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. На території ЖК є вся необхідна інфраструктура: кафе, ресторани, салони, магазини та багато іншого, а також передбачені місця для паркування. Дві окремі кімнати та кухня, балкон. В квартире є всі необхідні меблі та технік, вбудовані шафи, сейф, підігрів підлоги в кімнатах, на балконі, в санвузлі. Підійде як для комфортного проживання, так і орендного бізнесу.

можливий продаж по єОселя
Малинова вул., 36
rieltor.ua

ИНФОРМАЦИЯ ДЛЯ КОЛЛЕГ: «Фото данного объекта не разрешаются для использования в рекламе» Продажа 2-х комн квартиры проспект Берестейський (Перемоги) 67, жк San Francisco. Состояние после строителей, под ремонт. Функциональная планировка, просторная гостиная-кухня, балкон, два санузла, спальня. Охраняемая придомовая территория, есть подземные паркинг, есть отдельное паркоместо на продажу. Хорошая транспортная развязка. Вся необходимая инфраструктура пешей доступности. Метро Нивки 3 мин. Площадь: 65,9 кВ.м., этаж: 7-й, цена: 96.000$ Без комиссии.

Берестейський просп. (Перемоги), 67
rieltor.ua

Пропонується видова квартира у ЖК (Edelweiss House), Будинок № 2. Комплекс від Edelburg Development, 1к після будівельнтків с с можливістю перепланування. Видова в сторону Дніпра. Сучасний, бізнес-класу ЖК, консьєрж-служба, автономна газова котельня, система «розумний дім», датчики антизатоплення, покращена шумоізоляція, 4 швидкісні ліфти зі спуском у 6-ти рівневий паркінг з автомийкою, зарядні станції для електрокарів, комори. Получений вже сертифікат на ввод в експуатацію. В найближчий час буде введено.

Звіринецька вул., 72
rieltor.ua

Продаж дуже гарної 3к квартири в Шевченківському районі, на вулиці Зоологічна 6в. Квартира має три роздільні кімнати загальною площею 86м2, жила 49м2, та кухня 9м2. Квартира в чудовому стані, можно заїжджати та жити. На підлозі паркет. Є бойлер та завжди є централізована гаряча вода. На кухні газова плита. По планіровці: Дві спальні, зала, кухня, с/в роздільний, два балкона, коридор. Будинок знаходиться в тихому місці, ідеальне місце для життя та відпочинку для сімї з дітьми, поряд школи, садочки, магазини

Зоологічна вул., 6В
rieltor.ua

До вашої уваги неймовірна красуня з новим якісним ремонтом! Панорамний вид на Голосіївської парк. Раціональне планування, кожен метр використано з розумом. Затишна спальня, просторий санвузол з ванною, укомплектована кухня вітальня, дві місткі гардеробні кімнати. Квартира з індивідуальним електро котлом на опалення, вся необхідна побутова техніка (варильна поверхня, духовка, посудомийна машина, пральна машина), якісні меблі, розкладний диван, два кондиціонери, бойлер, точкове освітлення, прохідні вимикачі. Презентабельна вхідна група, чотири ліфти. Метро Теремки - 5 хвилин пішки, поруч Голосіївський парк. Перегляди у зручний для вас час !

Заболотного академіка вул., 1а
rieltor.ua

Продам видову двокімнатну квартиру в ЖК "Navigator" з сучасним архітектурним рішенням 2021-го побудови. Балтійський пров., 1. 18-й поверх з 25-ти, утеплена панель, проєкт будинку АППС-люкс. Площа - 78/36/12 м2. З ремонтом! Склопакети, міжкімнатні двері, санвузол роздільний в кахлі, бойлер, вбудована кухня і техніка, нові меблі. Ідеальна пропозиція як під оренду, так і для життя! Відмінне планування - просторий хол правильної форми - 12 м2, кухня з великою лоджією - 17 м2, спальня з великою заскленою лоджією - 23 м2, вітальня - 18 м2. Висота стелі - 2.7 м. Одностороння. Броньовані двері. Вдале місце розташування, розвинена інфраструктура, закрита територія з цілодобовою охороною. Поруч зупинка міської електрички, маршруток, ТРЦ "Караван", Куренівський ринок, школа №8, дитячий садочок, парк. До центру міста на авто можна доїхати за 20 хв. Станції метро "Почайна" та "Оболонь" - 8 хв. громадським транспортом. Біля комплексу будується супермаркет "NOVUS".

Балтійський пров., 1
rieltor.ua

БЕЗ % для покупця Продам простору 3-кімнатну квартиру в самому серці Позняків Дарницький ( Дарницкий ) р-н Позняки Осокорки вул. Урлівська 9 Будинок серії КТУ, 2003 року побудови. 5 поверх 16 поверхового будинку. Загальна площа - 93.4 м2. Житлова площа - 45.6 м2. Площа кухні - 17.4 м2. Висота стелі - 2.7 м. Квартира в чудовому житловому стані. Зроблено якісний ремонт з дорогих матеріалів. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою : варильна поверхня, духовка, мікрохвильова піч, холодильник, окремий морозильник, бойлер, 2 кондиціонери, посудомийна машина, пральна машина, камін, тощо... Вбудовані місткі шафи для зберігання речей. Встановлено металопластикові склопакети. Також нещодавно встановлено фільтр очистки води. Грамотне зонування простору : велика кухня-їдальня, велика спальна кімната з окремим кабінетом, широкий хол, 2 додаткові просторі кімнати ( в одній є гардеробна ) , два санвузли, заслений балкон. Охайний підїзд. Пасажирський та грузовий ліфт. Окремий тамбур на одну квартиру, дуже зручно для зберігання речей. Привітні сусіди. Цілодобово чергує консєрж. Завжди чисте та дуже зелене подвіря. Багато місця для паркування авто ( поруч платна та гостьова парковка ). Спортивні та дитячі майданчики, прогулянкові зони, місця для відпочинку. Гарно розвинена інфраструктура. Поруч школи, дитячі садочки, магазини, супермаркети, ТРЦ Rivermoll та Аркадія, кавярні та ресторани, аптеки, поліклініка, відділення банків, фітнес клуби, Нова пошта, тощо... Чудова транспортна розвязка. Поруч з будинком зупинки громадського транспорту. До метро Позняки та Осокорки 12 хвилин пішки. Зручна автомобільна розвязка. Без проблем можна виїхати в любому напрямку. Квартира вільна, готова до продажу. Телефонуйте. Перегляди за домовленістю.

Урлівська вул., 9
rieltor.ua

ЖК Крешталеві джерела, ул. Метрологическая 107 6/10 эт, 65м2. Двухстороння. Просторная двухкомнатная квартира с комфортной планировкой: кухня-гостинная , 2 спальні, балкон. Видовая , на лес. В квартирі зробили ремонт 70%, фінішна штукатурка,вся ел.розаодка інстоляція. Залишилось по вашому смаку до робити 30%. Чорнові роботи зроблені. Квартира расположена в квартале комфорт-класса Феофания Park, входящего в состав жилого комплекса Кришталеві джерела. Дом введен в эксплуатацию. В квартире сделана стяжка пола, двухкамерные и панорамные евроокна, радиаторы, счётчики. Высота потолка 2.78 м. Дома Феофания-Park имеют закрытую охраняемую территорию с паркоместами. Окружающая природа, леса, источники позволяют приятно проводить время вне работы, где места для отдыха созданы наилучшим образом и пользуются большой популярностью. Территория оснащена детскими и спортивными площадками. Подъезды оснащены современной домофонной системой и лифтами. Круглосуточная охрана с пешим патрулем 24/7, территория дома ограждена, въезд через шлагбаум (действует пропускная система), коммуникации от города! В 10-ти минутах езды: ТРК "Магеллан", "Эпицентр", ТЦ "Аракс", ВДНХ, ТРК "Art Mall", ТРЦ "Атмосфера.Удобная транспортная развязка, метро Теремки, Ипподром: 10-15 минут маршрутным транспортом (до 25 минут пешком) В 3х минутах ходьбы от дома парк Феофания) Цена 95000 у е Без коміс.

Метрологічна вул., 107
rieltor.ua
1 - 24 з 843 результатів