Продаж 2к квартири, ЖК West Hause, вул. Кустанайська 13 ТОРГ. Квартира має кухню-вітальню,окрему спальню,санвузол. Також є можливість перепланування. Лічильники на комунікації. Комплекс має власну котельню,закриту територію,паркінг,дитячий майданчик,охорона,відеонагляд,презентабельна вхідна група. Друга лінія від пр.Лобановського. До метро піша доступність 8хв. Поруч супремаркети, магазини, салони краси, кавярні. До ТРЦ Оушен Плаза 6хв. транспортом. До парку 10 хвилин пішки.

ексклюзив
костанайська, 13
rieltor.ua

Продажа 2х кімнатної просторої квартири, вул. Щербаківського, 52, Шевченківський р-н, площею 104,4 кв.м., житлова площа 54,2 кв.м., кухня - 17.9 кв.м, знаходиться на 7 поверсі з 20. В квартирі є дві окремих кімнати, кухня, гардероб, комора, балкон, 2 с/в. Житловий комплекс побудован в 2010 році, ведений в експлутацію. Будинок практично повністю заселений, також в будинку є 2 працюючих ліфта. Будинок побудований по монолітно-каркасній технології, стіни з цегли, утеплення мінеральною ватою, квартира має високу стелю - 2,7 м. Поряд з будинком гарна інфраструктура. Є Сільпо, МегаМаркет, ринок, аптеки, пошти, продуктові та промислові магазини, також поряд дитячі садочки та школи. Щоб гарно провести час на свіжому повітрі з дітками, або просто прогулятися - до парку «Веселка» 10 хвилин пішою ходою. До станції метро Нивки 15 хвилин пішою ходою. Документам більше 3х років Ціна: 85 000 у.о Без комісії для покупця. Розглядаємо державні програми для продажу квартири (280 постанова, єВідновлення) Валерія 095 153 55 06

ексклюзив
Данила Щербаківського вул. (Щербакова), 52
rieltor.ua

Гарне житло «під ключ»! Придбав, заїхав і насолоджуйся! Чудовий варіант для сім’ї! Продається 2-кімнатна квартира на проспекті Науки, 60а. Помешкання з капітальним ремонтом, виконаним у 2016-му році. Молодіжний дизайн, світлі пастельні тона гармонійно поєднані, що створює затишок та візуально збільшує простір. Комфортне планування: роздільні кімнати, простора кухня з вбудованими меблями та технікою, роздільний санвузол з ванною та душовою кабіною. Всі меблі та техніка входять у вартість. Вікна не на дорогу, тому в квартирі не буде шуму від машин. Панорамний вид на зелену зону та місто. Утеплений будинок з вентильованим фасадом АППС-Люкс 2015 року, є консьерж. Затишний двір з гостьовим паркінгом, гаражний кооператив біля дому. Поруч необхідна інфраструктура: супермаркети «Фора» та «Новус», школа, кав’ярні, аптеки, банк та багато іншого. Кожні 6-8 хвилин йде маршрутне таксі до станції метро «Деміївська». Метро «Деміївська» — 15 хвилин на маршрутному таксі або на власному транспорті. Зупинка автобусів за 3 хвилини від будинку. Ціна 85 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Науки просп., 60а
rieltor.ua

Чудова квартира з вишуканим ремонтом! Центр міста, все необхідне поруч! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Антоновича, 165. Житло з дуже гарним ремонтом, який вигідно підкреслили різноманітними предметами інтер’єра. Кожна деталь продумана, все робилося для себе. Унікальне співвідношення стилю та комфорту. В оздобленні помешкання використовувати спокійні палітри, які створюють тепло та затишок. Квартира не здавалася в оренду, тому наразі перебуває у відмінному стані. Оселя повністю мебльована та готова до заселення. Все, що на фото, залишається новому власнику цієї чудової оселі. Цегляний будинок, спецпроєкт 1989-го року. Висота стелі — 2,65 метра. Чистий та охайний підїзд. У будинку створено ОСББ, функціонує два ліфти, на вході зустрічає консьєрж. Велика парковка перед будинком, за квартирою. Поряд з домом є вся необхідна інфраструктура: супермаркет «Сільпо», «Приватбанк», Володимирський ринок, ТРК «Океан Плаза», зупинка громадського транспорту. До станції метро «Либідська» — 3 хвилини пішки, 270 метрів. «Палац України» — 10 хвилин пішки. Це житло — ідеальний варіант для тих, хто бажає жити в центрі міста з чудовою інфраструктурою, де за вікном чудовий краєвид, тихо та спокійно. Ціна 85 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Антоновича вул. (Горького), 165
rieltor.ua

Продаж 2к квартири яка зроблена під орендний бізнес. Розділена на ТРИ квартири-студії по 27м, які повністю мебльовані та укомплектовані побутовою технікою. На сьогоднішній день, загальний прибуток із 3-х смартів складає 27000грн/міс. Даний продукт на ринку нерухомості буде постійно у попиті та приносити прибутки власнику. Ідеально для студентів КПІ, НАУ, КНЕУ. Біля будинку: магазини, кафе, продуктові ринки, зупинки громадського транспорту, зупинки швидкісного трамваю, Sport life, Поштомат НП. До центру міста можна доїхати на машині за 10 хвилин. До Індустріального шляхопроводу 550 метрів. По Києву можна дістатись у будь яку точку без заїзду в центр міста. Поруч: Караваєві дачі (приміська електричка), Радіоринок ринок, Стадіон КПІ, ТЦ «Більшовик», ТЦ «Мармелад».

ексклюзив
Миколи Голего вул. (Лебедєва-Кумача), 5
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Terracotta! Житловий комплекс, комфорт класу, європейського рівня. Правильне та сучасне планування з великою кухнею-вітальню. Загальна площа – 71,49 Площа кухні – 26,09 Житлова площа – 29,43 Стан квартири: після будівельників. Закрита територія. Підземний паркінг. Будинок введено в експлуатацію! Безпосередньо у житловому комплексі є всі необхідні обєкти інфраструктури. Зручна транспортна розвязка: метро Вирлиця/Бориспільська 8 хвилин пішки. Телефонуйте у зручний для вас час! ID: 74783

ексклюзив
Чернігівська вул., 8
rieltor.ua

Телефонуйте або пишіть - надішлемо відеоогляд. 🔥1100 $ за метр квадратний Найкраща пропозиція по ціні в комплексі ЖК Варшавський плюс ( Проспект Європейського союзу 53/46) Дві окремі кімнати + кухня-вітальня ‼️85 000$ без комісії ‼️ Податки сплачує власник Розглядаємо ВСІ державні програми: 📌єОселя 3% 📌єОселя 7% 📌єВідновлення 📌280 поставнова Поверх: 6/24 Кімнати: 2 Площа: 77 Будинок: монолітно-каркасний будинок 2023 року Документи: право власності менше 3-х років 🚀До метро Нивки та Мінська – 15 хвилин їзди.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Правди просп., 53/46
rieltor.ua

Без комісії для покупця. Стильна і сучасна однокімнатна квартира чекає своїх власників. Подільський район мікрорайон Виноградар ЖК Варшавський Плюс вул. Івана Виговського, 44 Поверх 7 Загальна площа 36,2м2 Вишукана і дуже гарна однокімнатна квартира поєднала в собі: - просторий передпокій з місткими шафами, велике дзеркало з підсвіткою і шухлядами; - санвузол з душовою кабіною, бойлером і безліччю шаф для зберігання необхідних речей; - затишна кухня-вітальна з усією необхідною вбудованою технікою провідних фірм: варильна поверхня, духова шафа, холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна машина. Вбудована скляна вітрина з підсвіткою. В зоні відпочинку розкладний диван і великий телевізор - стильна спальня зі своєю сучасною скляною гардеробною з підсвіткою Деталі: Тепла підлога в санвузлі і передпокою Кондиціонери в спальні і кухні-вітальні Сантехніка hansgrohe Побутова техніка Whirlpool Всі меблі виконані на замовлення Стіни пофарбовані Плитка виробництва Іспанія Двері прихованого монтажу Оперативний перегляд. Ключі на руках

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 44
rieltor.ua

Готова квартира з ремонтом! Ідеальний варіант під інвестицію та для життя! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Олександра Олеся, 2в. Оселя розроблялась за індивідуальним дизайн-проєктом, використовувались якісні будівельні матеріали, натяжна стеля, на підлозі — кварц вініл, люстра і світильники Nowodvorski. Лічильники на холодну, гарячу воду, тепло та електроенергію. Відсутні меблі та техніка. Дім зданий, право власності менше 3-х років. 8-ма черга, 3-й будинок. Чистий та охайний двір закритого типу. Тихий та затишний ЖК для комфортного життя. Поруч є все необхідне для комфортного життя. 5 хвилин пішки до ТРЦ «Ретровіль», «Новус», «Спортлайф», кінотеатру, фуд-кортів, ресторанів. Також Вам доступний відкритий паркінг на 3000 паркомісць. Зручне транспортне сполучення. Поруч із ЖК знаходиться автобусна зупинка. До станції метро «Сирець» — 10 хвилин їзди на транспорті, до станції метро «Оболонь» — 20 хвилин. До самого центру столиці — всього 5 станцій на метро. Біля комплексу будується нова станція метро «Мостицька». Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Олександра Олеся вул., 2в
rieltor.ua

Готова квартира з повною комплектацією! Без Комісії! Розглядаємо безготівковий розрахунок! Чудовий варіант для тих, хто цінує свій час та не хоче займатися ремонтом! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Лаврухіна, 8. Загальна площа — 71,8 м2. Зручне планування: просторий хол, два санвузли, кухня, затишні кімнати, в одній із яких є вихід на балкон (3,7 м2). Виконано якісний капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій. Стоять 2-камерні пластикові вікна, є підігрів підлоги на кухні, в холі та двох санвузлах. Повна комплектація меблями та технікою: холодильник, посудомийка, плита, витяжка, стіл та 4 стільці, підвісні шафи та робочі поверхні. Будинок 2010-го року, виконаний за монолітно-каркасною технологією, цегляне наповнення. Зовні виглядає як новий. Зроблено ремонт у під’їзді, працює 3 ліфти: 2 пасажирських та один вантажний. На вході зустрічає консьєрж. Чистий двір з дитячими майданчиками, продуктовими магазинами та приватним дитсадком. Облаштовані якісні тротуари без ям, достатня кількість паркомісць, оскільки в ТЦ Район є великий паркінг. Будинок обслуговуеться ініціативною групою, відповідно, у дворі та підїзді завжди чисто. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Лаврухіна Миколи вул., 8
rieltor.ua

Звертайтесь надішлю детальний відеоогляд!!!
 У ЖК Олександрівський за адресою Лобановського 4Г, на 15 поверсі продається велика однокімнатна квартира. Площа квартири: загальна - 62.9 кв.м., житлова - 25.3 кв.м.. Квартира має роздільне планування. В основній кімнаті розташоване велике двоспальне ліжко, телевізор, робоче місце, приліжкові тумби, комод та полички для ваших речей. Великі вікна з чудовим краєвидом. Кухня повністю укомплектована меблями та технікою. У кухні вбудована посудомийна машина, варильна поверхня, духова шафа, також є холодильник, мікрохвильова піч. Розташований невеликий розкладний гостьовий диван. Є обідній стіл з стільцями. Встановлений кондиціонер. Є вихід на засклений балкон де є додаткове місце для зберігання речей. У коридорі встановлена велика шафа-купе до стелі. Санвузол суміжний з повноцінною ванною. Встановлений великий бойлер на 100л, пральна машина та електрична сушарка. Додатково до квартири є комора. Наш будинок знаходиться наприкінці комплексу завдяки чому біля будинку ніколи не буває шумно та є місця для паркування авто. Вхідна група з зоною для відпочинку. Поруч розвинена інфраструктура: є великий Novus, JYSK, кафе, кавʼярні та все інше, що може знадобитись для життя. Зручна траспортна розвʼязка. Покази за попередньою домовленістю у зручний для вас час. Чекаю на ваш дзвінок або запит на відео для отримання більш детальної інформації.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Лобановського просп. (Червонозоряний), 4Г
rieltor.ua

Обратите внимание на преимущества данной квартиры: - планировка включает ДВА санузла (такого нет ни у кого в таком типе домов), также два балкона, две отдельные спальные комнаты, гостиную (по факту третья комната) с выходом в кухню. Все это разделено коридором, что позволяет каждому члену семьи наслаждаться своим личным пространством. В конце коридора вместительная кладовка; - хороший ремонт позволит заехать сразу после покупки, есть вся необходимая мебель и бытовая техника, три кондиционера, хорошего качества духовой шкаф, холодильник, стиральная машина; - в квартире менялась вся проводка, делался капитальный ремонт, есть разводка электрики под телевизор в каждой комнате на стене; - три окна квартиры с выходом на тихий двор и только одно на проезжую часть – это гарантия относительной тишины в условиях жизни в мегаполисе; - соседи сверху не мешают шумом, потому что их просто там нет, комфортный последний этаж, это дополнительная гарантия вашего спокойствия; - за квартирой закреплено одно парковочное место на закрытой территории возле дома, при этом въезд во двор через шлагбаум, что также исключает хаотичную парковку во дворе; - надежный кирпичный дом сегодня всегда в приоритете! Месторасположение напротив КИМО (Киевский институт международных отношений), в пешей доступности две станции метро – Лукьяновская и Дорогожичи. Одним словом возле дома есть все, что необходимо современному человеку сегодня. Покупатель комиссию риелтору не платит – никаких дополнительных затрат всегда приятней. Презентацию и переговоры проводит единственный представитель собственника – агентство недвижимости «ПИК».

ексклюзив
Ильенко Юрия (Мельникова), 83
rieltor.ua

Покупая однокомнатную квартиру, ключевой вопрос которые задают себе покупатели - не будет ли тесно в однушке? Может лучше рассмотреть двушку!? Из однокомнатной, с помощью правильно реализованных дизайнерских решений можно создать квартиру, которая по функциональности и рациональности использования полезной площади может превосходить даже двухкомнатную. Именно такую современную квартиру мы сейчас продаем! Просторная кухня с зоной отдыха у панорамного окна с видом, соединена с гостиной, где принимая даже большую компанию гостей Вы не будете думать о тесноте, отдельная спальня с глубоким шкафом купе на всю стену, совмещенный санузел. Ремонт выполнен из качественных материалов, квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой от ведущих мировых производителей, остается только занести свои вещи. Главная особенность - индивидуальное газовое отопление! Квартира находится в жилом комплексе ЖК Skyland, переулок (Московский) Павла Ли 2-Б, с закрытой территорией и системой видеонаблюдения. На территории комплекса расположены детские и спортивные площадки, ближайшая станция метро – ВДНХ и Ипподром, в 20-ти минутах ходьбы. Цена 85000$ Без комиссии для покупателя!

ексклюзив
Павла Лі пров. (Московський), 2б
rieltor.ua

Мрієте жити в просторій квартирі в центрі столиці? Розглядаєте варіанти в доступній ціні? Саме для вас є хороша пропозиція! Пропонуємо купити світлу, трикімнатну, двосторонню квартиру зі зручним плануванням - 2 роздільними кімнатами, кухнею-гостьовою та роздільним санвузлом, загальною площею 71 м2, розташовану на 2 поверсі 9 поверхового цегляного будинку 1972 року забудови,розташованого в самому центрі Печерська на бульварі Лесі Українки 24. Квартира, в стані під ремонт, має засклений балкон з видом на зелений двір. Охайний під’їзд, та зручну транспортну розв’язка, вся інфраструктура в пішій доступності, безліч шкіл та дитячих садків поруч. МетроПечерська – всього в 3 хвилинах пішки. Квартира добре підійде як для сім’ї так і в перспективі інвестування під орендний бізнес. Не втрачайте можливість створити комфорт для свого життя! Телефонуйте зараз і узгодьте перегляд, адже квартира вашої мрії чекає саме на вас.

ексклюзив
Лесі Українки бульв., 24
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2-кім. квартири у Печерському районі, на вул. Новогоспітальна 5А (раніше - пров. Щорса). Квартира розташована на комфортному 5 поверсі з 9. Загальна площа: 46.8 кв.м. Ремонт зроблено у 2016 році. Замінено всі комунікації та проводку. Квартира тепла, чиста. Бойлер, пральна машина, холодильник та уся кухня залишається. Парадне чисте, є ліфт. Двір тихий, зі шлагбаумом. До метро Печерська 5 хв пішки. Хочете жити в центрі - ідеальний варіант! Вітається єВідновлення та інші безготівкові розрахунки. Вартість продажу: 85 тис.дол. БЕЗ КОМІСІЇ! Код обєкту: 21145575

ексклюзив
Новогоспітальна вул. (Щорса пров.), 5А
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 1-кім. квартири у новому будинку, ЖК Теремки, вул. Заболотного 15В. Будинок монолітно-каркасний, 2019 року побудови. Квартира знаходиться на 15 поверсі з 25. Загальна площа: 47 кв.м. У квартирі новий ремонт, у кімнаті є двохспальне ліжко та двері у гардеробну(або можна зробити кладову). З кухні вихід на шикарний балкон з краєвидом на ліс! На кухні влаштована плита, мікрохвильова піч, є виходи під посудомийну машину, великий холодильний, зручний стіл для зустрічей з гостями. У ванній встановлена тепла підлога, бойлер, зручна ванна, рушникосушка. У коридорі влаштована шафа-купе. Чудова закрита територія! Прекрасний варіант як для здачі в оренду, так і для комфортного проживання сімєю. Вартість продажу: 85 тис. дол. БЕЗ КОМІСІЇ! Можна під єОселя! Код обєкту: 21145542

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 15В
rieltor.ua

пр-т Берестейський 67, ЖК San Francisco Creative House. Квартира розташована на 10/18-поверхового будинку. Площа 55.6кв.м., з житловою площею 14.4 + 15.3 кв.м., кухня 6.6 кв.м., лоджія 2.8кв.м. Кухня легко обєднується з кімнатою 15.3 кв.м. Стан - після будівельників, без оздоблення. Вікна спальні виходять на протилежний від проспекту бік, у тихий внутрішній двір, а вітальня і кухня - вікнами на бізнес-центр. Комплекс з пропускною системою, та підземним паркінгом, який використовується і як укриття, ліфт опускається безпосередньо в паркінг. ЖК "Сан Франциско" побудований як монолітно-каркасна конструкція, стіни із цегли, внутрішні перегородки з газоблоку. Фасади утеплені мінеральною ватою, всі комунікації централізовані. Чудова локація комплексу: вхід до станції метро "Нивки" за 5 хвилин ходьби, зупинка наземного транспорту, поруч парк "Нивки", багато магазинів та закладів громадського харчування. Поблизу є школи та дитячі садочки.

ексклюзив
Берестейський просп. (Перемоги), 67
rieltor.ua

Ексклюзив! Можливий безготівковий розрахунок! Продам трикімнатну квартиру. ЦЕНТР Подолу! Затишний район в безпосередній близькості до найвизначніших та історичних місць столиці - Андріївський узвіз, Андріївська церква, Національний історичний музей та ще багато визначного та цікавого. Поряд доросла та дитяча поліклініки, кілька чудових гімназій та шкіл, дитячі садочки та школа мистецтв. Два басейни та спортивний комплекс. "АТБ", "Сільпо", "NOVUS", "ROSHEN", "EVA" та ін. магазини. Щочетверга великий фермерський ярмарок. Житній ринок в пішому доступі. В 10-ти хв. кінотеатр "Жовтень" та великий сквер з фонтаном для прогулянок. Квартира з двома роздільними спальнями - саме те, що потрібно родині для насолоди особистим простором. Велика вітальня! Два балкони + лоджія. Металопластикові вікна. Чудові види з усіх вікон! На підлозі добротний паркет, ламінат та кахель. Є бойлер, лічильники. Комфортний 5-й поверх. Охайний підʼїзд, є домофон. Тихі та спокійні сусіди. Перевага нашого часу - газова плита! Швидкісний інтернет. Все в прекрасному стані. Всі фото відповідають дійсності! Скористайтесь можливістю придбати якісне житло в історичному районі нашої столиці! Квартира вільна. Підготовлена до швидкої угоди та заселення! Ключі одразу після підписання договору.

ексклюзив
Туровська вул., 4
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру, вул. Жуля Верна буд. 11, Святошинський район, Борщагівка, станція метро "Академмістечко" або "Житомирська" - 25 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-946-649 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 8-й поверх 16-ти поверхового будинку. Загальна площа - 70 кв.м: кухня 8 кв.м, 3 окремі кімнати, 1 засклений балкон, 1 лоджія, 1 роздільний санвузол. Квартира у гарному житловому стані. Встановлено бойлер та кондиціонер. Є невелика гардеробна. Продається з меблями та технікою. Встановлено домофон. Закритий великий тамбур на 4 квартири. Будинок ОСББ, в підїзді гарний ремонт, встановлено нові ліфти, вантажний і пасажирський. Доглянута прибудинкова територія. Вартість - $ 85 тис. за обєкт Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті @HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

ексклюзив
Ромена Роллана бульв., 11
rieltor.ua

Продаж видової 1-кімнатної квартири на Печерську в ЖК Aria. Житловий комплекс бізнес-класу Aria знаходиться за адресою: бульвар Миколи Міхновського, 13а. Загальна площа - 38 кв.м Поверх - 9/24 Секція -2 Підземний дворівневий паркінг. Поруч знаходяться: метро Звіринецька, IQ бізнес центр, ЖК PecherSky, ЖК Французький квартал 2, ЖК Бульвар фонтанів, ЖК Новопечерські липки, ЖК Triinity, ЖК Taryan Towers, ЖК Greenville на Печерську та ін. Є можливість перегляду.

ексклюзив
Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 13А
rieltor.ua

Без% продажа 1-к квартиры! Новый дом. Подол, Контрактовая площадь, ул. Нижний Вал, 27-29, этаж 11, 67 м2, свободная планировка, под чистовую, балкон, вид на Оболонь, коммуникации подключены, счётчики установлены, лифты работают. Документы на право собствености в наличий. Дом частично заселён. Во дворе парковка. Напротив метро. Рядом Константиновская, Нижний Вал, Ярославская, Глыбочицкая, Набережно-Луговая, Почтовая площадь, Сагайдачного, Щекавицкая, Хоривая, Спасская. єОселя. Собственник +380 (50) 545-67-97

власник
можливий продаж по єОселя
Нижній Вал вул., 27-29
rieltor.ua

Київ, вул. Вишгородська, 45-Г. Квартира на 4 поверсі. Загальна площа: 58,30 кв.м., кухня-студіо: 21,00 кв.м., спальня: 16,7 кв.м., санвузол: 3,90 кв.м. Квартира без оздоблення. ЖК «Паркове місто». Багатофункціональний житлово-адміністративний комплекс, розташований на перетині двох найбільш зручних транспортних артерій Подільського району – проспекту Правди та вулиці Вишгородської: • Територія, яка охороняється по периметру та всередині; • Мікрорайон, який має розвинену інфраструктуру для комфортного проживання; • Найбільш екологічно чистий район Києва; • Просторий паркінг на території комплексу; • Необхідні для життя соціально-значимі об’єкти; • Неповторний ландшафт старовинного парку, доповнений каскадом озер.

власник
Вишгородська вул., 45-Г
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру на Лісовому масиві за адресою: вулиця Мілютенко. 9-й поверх 9-ти. поверхового будинку є тех. поверх. Площа: 43.5/28.7/6.9 кв.м. Квартира з ремонтом, повністю перероблена електрика та сантехніка, два кондиціонера Daikin, утеплена, на підлозі ламінат, двотарифний електролічильник. Вікна металопластикові, покриті бронеплівкою, балкон також металопластиковий Rehau 7.1 Ecosol(пятикамерна) Glastrosch в бронеплівці UV-10%. Кухня студія, техніка Bosch, Miele. Два місця на парковці поряд. Поряд з будинком: школа, дитячий садок, магазини. Метро лісова, 15 хвилин.

власник
Мілютенка вул., 28 А
rieltor.ua

Продається квартира по вул.Драгоманова 2 - Від власника, БЕЗ КОМІСІЇЇ - 50 м², 23-й поверх, з видовими панорамними вікнами на горизонт та озеро. - Перепланована у 2 кімнатну студію, орема спальня, кухня-вітальня (план у галереї) - Дорогий дизайнерський ремонт, повністю мебльована та обладнана технікою. - Бойлер, пральна машина, 2 кондеціонери, індукційна плита з духовкою, вбудована мікрохвильова піч та холодильник. - Санвузол обладнаний великим умивальником, душовою кабіною та ванною. - Кухонна зона виконана з якісних матеріалів до стелі, стіл розрахований на сидіння до 8 осіб. Передпокій має великий та обємний вхідний гардероб з пральною машиною та бойлером. Електричний рахівник має контролер вхідного напруги та запобіжники на всі основні групи контурів. У житловій зоні розташований телевізор, який можна спостерігати з кухні, тумба та розкладний диван для ночівлі гостей. Робочий стіл та зона відпочинку з панорамним видом для затишного проведення часу. Окрема спальня з панорамними вікнами укомплектована всіма необхідними меблями. В радіусі 100 метрів є вся необхідна інфраструктура: ТРЦ АШАН, АТБ, Аптеки, Кафе та інше, у тому числі багатоярусний авто паркінг та парк, дитячі садочки та школи. Транспорт до метро (7хвилин) Запрошуємо на перегляд, вам сподобається!)

власник
можливий продаж по єОселя
Драгоманова вул., 2
rieltor.ua
1 - 24 з 3 964 результатів