Без % Продаж 4к квартири вул. Вишняківська 7А, Позняки, Осокорки, Харківська, Дарницький район, Лівий берег Простора та сонячна з прекрасным плануванням, підійде для великої сімї або комерції. Потребує ремонту, але варта Вашої уваги. 1/14 поверх, будинок АППС-люкс 2000р. Площа 107/59/12 м² Три окремі кімнати: спальня, дитяча, кабінет і простора зала-вітальня 2 великі шафи-купе Проведена сигналізація Роздільний санвузол На вікнах решітки Дубовий паркет 2 затишні лоджії, обшиті деревом Зелений двір з дитячим майданчиком Поруч: - супермаркети, магазини - озеро, кафе, ресторани - садок, школа, клініка - до метро Позняки та Харківська 10 хв. пішки - 2 хв. від будинку зупинка автобусу та маршрутки Ціна 85000 у.о. без комісії Можливий безготівковий розрахунок Співпрацюємо зі всіма соціальними програмами: Є-відновлення, постанова 179, 266, 280, 600, внутрішньопереміщені особи, житло для учасників АТО, молодіжний кредит Без % Продажа 4к квартиры ул. Вишняковская 7А, Позняки, Осокорки, Харьковская, Дарницкий район, Левый берег Просторная и солнечная с прекрасной планировкой, подойдет для большой семьи или коммерции. Требует ремонта, но стоит Вашего внимания. 1/14 этаж, дом АППС-люкс 2000г. Площадь 107/59/12 м² Три отдельные комнаты: спальня, детская, кабинет и просторный зал-гостиная 2 больших шкафа-купе Проведена сигнализация Раздельный санузел На окнах решетки Дубовый паркет 2 уютные лоджии, обшитые деревом Зеленый двор с детской площадкой Рядом: - супермаркеты, магазины - озеро, кафе, рестораны - садик, школа, клиника - до метро Позняки и Харьковская 10 мин. пешком - 2 мин. от дома остановка автобуса и маршрутки Цена 85000 у.е. без комиссии Возможен безналичный расчет Сотрудничаем со всеми социальными программами: Е-восстановление, постановление 179, 266, 280, 600, внутренне перемещенные лица, жилье для участников АТО, молодежный кредит

ексклюзив
Вишняківська вул., 7А
rieltor.ua

ПРОДАЖ. 3-кім. квартира. Без комісії. Вартість вказано - під ключ, без додаткових витрат. Дарницький район. ЖК Теракота, (Terrakotta). Вул. Чернігівська, 8. Будинок- 3, секція- 1. Стан- після будівельників. Площа: загальна- 70кв.м, житлова- 48кв.м, кухня- 15кв.м. Поверх: 18 з 23. Квартира дуже світла та простора, вікна дивляться у двір та на пр-т Бажана. Вдале планування: дві окремі кімнати, кухня та зала. Заведено проводку, пожежну сигналізацію. Встановлено лічильники на тепло, воду, електрику. Будинок комфорт-класу, 2022 року побудови, монолітно- каркасний, фасад утеплений. Встановлено три швидкісні ліфти. Вхід- кодовий замок, домофон. Охорона, відеоспостереження. За концепцією комплексу планується- супермаркет та дитячий садок. Облаштована прибудинкова територія, підземний паркінг, внутрішній двір без машин. Можна також придбати паркомісце за ціною нижче ніж у забудовника. Навколо повністю розвинена інфраструктура. У пішій доступності станція метро «Вирлиця»- 5хвилин. Продаж із правом власності. ТЕЛЕФОНУЙТЕ, зустрінемось та про все домовимось. З повагою, ВАШ ріелтор, Олена Сенатосенко.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чернігівська вул., 8
rieltor.ua

Продається 3к квартира з гарним ремонтом, по вул. Тимошенка, 3А. Квартира з ГАЗОМ!, тепла, не кутова, двостороння. Вдале планування: кухня - 7 кв.м + комора, зручний коридор, три окремі кімнати, два балкони, роздільний санвузол. Квартира на 5/9 поверсі, загальна площа 72 кв. м. Інфраструктура: зупинка транспорту - 5 хв. ходьби, магазини, аптеки, дитячий садок, школа. м. Мінська - 15 хв. ходьби. ID: 81456

ексклюзив
Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 3А
rieltor.ua

БЕЗ % Пропонується сучасна квартира в Новому ЖК «Манхеттен сіті», збудованому з найпередовіших технологій. Для тих, хто йде в ногу з часом, для цілеспрямованих, сучасних людей, тих, хто знає, що хоче і як досягнути поставленої мети! Чудова видова квартира, яка має площу 52, 6 м2і знаходиться на 19 поверсі.в 36-ти поверховому будинку, якій є в ансамблі цілого ЖК зі своєю інфраструктурою, в нижніх 5-ти поверхах і на стілобаті. Квартира розділена на зони, спальні та кухні вітальні , передпокою з якої є вихід в просторий санвузел та дуже необхідною гардеробною. Оздоблення з цементно - піщаною стяжкою. У санвузлі передбачена гідроізоляція без стяжки. Стіни та стеля без оздоблення. Є можливість втілити будь - яку дизайнерську їдею! Є просторий балкон, який можна зєднати з площою кухні-вітальні. З вікон красивий вид на Берестейський проспект і міський пейзаж. Житловий у комплекс - «Манхеттен сіті» , розташований в центральній частині Київа, на перетині вулиці Борщагівської та Берестейського проспекту (Перемоги). Побудований в мікрорайоні з добре розвиненою соціальною і комерційною інфраструктурою. Біля Комплексу чудова транспортна розвязка: скоросний трамвай, тролейбус, автобус. Найближча станція метро - «Політехнічний інститут», пішки 10 хв.. Тут працюють дитсадки, школи, банки, відділення пошти, аптеки, супермаркети. Неподалік медичні установи: (лікарні, поліклініки) й місця для сімейного відпочинку, такі як Національний цирк України, Ботанічний сад. Поряд є кілька невеликих парків і скверів. Оскільки ЖК знаходиться поруч з вокзалом і центром міста, навколо нього багато закладів громадського харчування(кафе, ресторанів і т.д.) ЖК"Manhattan City" - це три 36 -ти поверхових вежі, з унікальним фасадом і системою освітлення, яка створює ілюзію обертання вежі навколо своєї осі. Комплекс має власну інфраструктуру з лаунж зоною, фудкором, прогулянковою алеєю з дитячими ігровими зонами на даху торгового центру, який обєднує в собі бутікову галерею, делікатес маркет преміальних продуктів, самий великий спортивний комплекс з басейном, нішеві ресторани і багато іншого. Якщо ви мріяли про сучасне житло у новобудові Київа, тоді ця квартира для вас! Для покупця без комісії!

ексклюзив
Берестейський просп. (Перемоги), 11
rieltor.ua

Продаю ЕКСКЛЮЗИВНО! В будинку є ГЕНЕРАТОР. Чудова 2-к квартира з мебелью і технікою. Залишається все, що на фото, крім особистих речей. В квартирі зроблений часткоий ремонт: с/в - плитка, пол линоліум, повністю укомплектована технікою (холодильник, плита, 2 бойлери в кожному с/в, пральна машинка, мікрохвильова піч). Ніхто не прописаний. Будинок розташований в досить цікавій локації - поряд озеро Жандарка, якщо ви любите проводити час на природі. Якщо Ви кіноман або полюбляєте шопінг - в пішій доступності один із найбільших ТЦ "River Mall" з мережею магазинів та одним із найбільших кінотеатрів в Києві. Зовсім недалеко - яхтклуб. Ну і найголовніше - 15 хв і Ви біля річки Дніпро. По вулиці Ахматовій - велика кількість ресторанів на любий смак. Поряд 2 школи державні і 3 приватні. Садочки в пішій доступності 3 державних і багато приватних, які розташувались в жилих будиночках, що зручно для працюючих батьків. На опалення воду і світло - лічильники. Якщо Ви не в місті, можна економити на опаленні. Ключі на руках. Буду рада бачити на перегляді. Підлаштуюсь під Ваш час.

ексклюзив
Урлівська вул., 34
rieltor.ua

Ексклюзив без комісії! Продам квартиру в сучасному ЖК Деміївка, за адресою: Деміївська 18. Навпроти ЖК Парк Авеню. Голосіївський район, метро Деміївська 5 хвилин пішки. У будинку встановлюють резервне живлення, будуть працювати ліфти та насоси на воду, опалення під час відключень електроенергії. Будинок побудований у 2019, цегляний. Документам на право власності більше 3 років. Покупець сплачує тільки 1% збір в ПФ. Квартира дуже класна, затишна, тепла та світла з гарною енергетикою) Ремонт робили для себе, все охайно та дуже продумано: - коридор з шафою-купе - просторий санвузол з душовою кабіною - зона кухні з обіднім столом - зона дивану з телевізором - і звичайно ж є двоспальне ліжко, але зона спальні не відокремлена в окрему кімнату для більшого простору. - також у квартирі є великий балкон де можна влітку пити чай чи каву) В будинку ОСББ, комунальні фіксовані 14 грн/м2, всі прямі договорі та стандартні тарифи. Є лічильники на воду, опалення, електроенергію. Влітку виходить все разом 1500-1800 грн, зимою 2300-2700 грн. Опалення центральне, вода гаряча з бойлера. Три ліфти - два пасажирських да один вантажний, їздять швидко. Поверх останній, але дах дуже гарно утеплений та ізольований, квартира дуже тепла та тиха. У ЖК Деміївка є спортивний майданчик, де можна грати баскетбол/футбол/або просто займатися фітнесом, лобі завжди чисте з приємним запахом) доброзичливі сусіди). І найголовніше Sportlife з басейном та супермаркет Varus через дорогу в ЖК Park Avenue. Метро Голосіївська та Голосіївський парк в 10 хвилин пішки - можна бігати в ліс та гуляти біля озера.

ексклюзив
Деміївська вул., 18
rieltor.ua

Без комісії. Перспективна 2-3 кімнатна квартира у будинку з поліпшеним плануванням на Печерську біля метро Печерська та Звіринецька, вул. Петра Болбочана 4а. Двостороння квартира з ідеальним плануванням загальною площею 70м2. Дуже теплий і якісно побудований цегляний будинок індивідуального проекту. Квартира трикімнатна, але можливе перепланування у двокімнатну. По плануванню краща, ніж сталінка. Велика подвійна лоджія (на вітальню та кухню) обшита натуральним деревом. Житлова площа 36,5м2, три окремих кімнати з чудовим дубовим паркетом. Квартира розташована на безпечному другому поверсі, простора, світла, двостороння. Вікна спалень виходять в затишний та тихій двір , а з вікон вітальні відкривається гарний вид на Печерські пагорби. Нетипове планування залишає безліч можливостей пристосувати існуючі площі під індивідуальні потреби: велика кухня-вітальня, спальня, кабінет, гардеробна кімната, велика лоджія, просторий санвузол. Дуже зручне розташування будинку: поруч вся необхідна інфраструктура, зупинки громадського транспорту, автомобільна розв’язка, метро Звіринецька (10 хвилин) та Печерська (15 хвилин), Ботанічний сад імені М. М. Гришка, басейн, спорткомплекси в пішохідній досяжності. Квартира вільна, ідеальні документи, то готова до продажу. Для життя або інвестицій під оренду. Без комісійних для покупця. Телефонуйте, щоб домовитись на перегляд.

ексклюзив
Петра Болбочана вул. (Каменєва командарма), 4а
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Great ( Грейт) загальною площею 73,06 м2, житлова -28,26 м2. Розташована на 2 поверсі. Будинок 11. Житловий комплекс Great знаходиться у Дарницькому районі м. Києва. Всі будинки ЖК утеплені мінеральною ватою та побудовані за монолітно-каркасною технологією. Зовнішні стіни виконані з керамічної цегли, внутрішні – керамоблок із шумоізоляцією. На території комплексу дитячі та спортивні майданчики, прогулянкові алеї, магазини, кафе, ресторани, аптеки, салони краси, наземний та підземний паркінг, дитячий садок. Поруч із ЖК знаходяться ТРЦ River Mall, супермаркети "Novus", "Сільпо"; дитячі садки та школи. До найближчої станції метро "Осокорки" лише 4 хвилини їзди на автомобілі. Поруч із ЖК є зупинки маршруток та автобусів. Продаж по переуступці. 85000$, без комісії

ексклюзив
Причальна вул., 2
rieltor.ua

Продається простора 4-кімнатна квартира без ремонту, що ідеально підійде для втілення будь-яких дизайнерських рішень! Розташована за адресою: м. Київ, вул. Потєхіна, 3, Голосіївський район. Загальна площа квартири становить 90 м², знаходиться на 4 поверсі 9-поверхового цегляного будинку. Квартира, світла та функціональна, зручне планування дозволяє створити інтер’єр вашої мрії. Чотири кімнати дають безліч варіантів для організації житлового простору: можна облаштувати спальню, дитячу, кабінет чи вітальню для всієї родини. Будинок розташований в зеленій зоні поруч з Голосіївським лісом, що робить це місце ідеальним для прогулянок і відпочинку. У дворі є дитячі та спортивні майданчики, а також стоянка для автомобілів. Поруч знаходяться дитячі садки, школи, магазини та інша необхідна інфраструктура. Зручна транспортна розв’язка дозволяє легко дістатися до центру міста. Це відмінний вибір для тих, хто хоче створити дім своєї мрії в одному з найкращих районів Києва! Телефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд! Пропозиція БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!

ексклюзив
Виставкова вул. (Потєхіна полковника), 3
rieltor.ua

Продаж 2 х кімн. квартири, комплекс зданий, можна починати ремонт. 10 поверх-16 поверхового будинку з панорамними вікнами. У квартирі вже зроблена штукатурка, стяжка підлоги від будівельників, також встановлені радіатори. Загальна площа квартири 66.5 м2, житлова 35, кухня 13, роздільний санвузол. Зручна транспортна розвязка 10 хв метро Нивки, Сирець. Школа, садок, спорт клуб, безліч магазинів, кафе, закрита територія. , ексклюзивний договір з власником, ключі на руках, перегляд у будь-який зручний для вас час.

ексклюзив
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 10
rieltor.ua

Покупая однокомнатную квартиру, ключевой вопрос которые задают себе покупатели - не будет ли тесно в однушке? Может лучше рассмотреть двушку!? Из однокомнатной, с помощью правильно реализованных дизайнерских решений можно создать квартиру, которая по функциональности и рациональности использования полезной площади может превосходить даже двухкомнатную. Именно такую современную квартиру мы сейчас продаем! Просторная кухня с зоной отдыха у панорамного окна с видом, соединена с гостиной, где принимая даже большую компанию гостей Вы не будете думать о тесноте, отдельная спальня с глубоким шкафом купе на всю стену, совмещенный санузел. Ремонт выполнен из качественных материалов, квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой от ведущих мировых производителей, остается только занести свои вещи. Главная особенность - индивидуальное газовое отопление! Квартира находится в жилом комплексе ЖК Skyland, переулок (Московский) Павла Ли 2-Б, с закрытой территорией и системой видеонаблюдения. На территории комплекса расположены детские и спортивные площадки, ближайшая станция метро – ВДНХ и Ипподром, в 20-ти минутах ходьбы. Цена 85000$ Без комиссии для покупателя!

ексклюзив
Павла Лі пров. (Московський), 2б
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Пропонується на продаж 3-кім. роздільна квартира у сталінці на вул. Новодарницька 13, Дарницький район. Квартира продається зі всіма меблями та технікою. Є кондиціонер, пральна машина. Сан. вузол роздільний. Ремонт хороший, на підлозі ламінат, хороша столярка. Стеля 3 м. ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ: квартира фасадна, є підвал, площею 41.16 кв.м. , балкон 6.9 кв.м. Тобто ідеально підійде і під комерційне приміщення. Вхідні двері «Мультілок», протиударні та протипожежні, вікна з бронеплівкою та запорною арматурою, є сигналізація. В будинку є діюче, відремонтоване бомбосховище. Код обєкту: 21145642

ексклюзив
Новодарницька вул., 13
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2-кім. квартири у Печерському районі, на вул. Новогоспітальна 5А (раніше - пров. Щорса). Квартира розташована на комфортному 5 поверсі з 9. Загальна площа: 46.8 кв.м. Ремонт зроблено у 2016 році. Замінено всі комунікації та проводку. Квартира тепла, чиста. Бойлер, пральна машина, холодильник та уся кухня залишається. Парадне чисте, є ліфт. Двір тихий, зі шлагбаумом. До метро Печерська 5 хв пішки. Хочете жити в центрі - ідеальний варіант! Вітається єВідновлення та інші безготівкові розрахунки. Вартість продажу: 85 тис.дол. БЕЗ КОМІСІЇ! Код обєкту: 21145575

ексклюзив
Новогоспітальна вул. (Щорса пров.), 5А
rieltor.ua

Вул. Саперно-Слобідська 22, Голосіївській район, м. Деміївська, м. Видубичі, будинок 2008 року Простора 1-кімнатна квартира, велика кухня-студія 35м2, спальня, суміжний санвузол Повністю укомплектована меблями і технікою

ексклюзив
Саперно-Слобідська вул., 22
rieltor.ua

Звертайтесь надішлю детальний відеоогляд!!!
 У ЖК Олександрівський за адресою Лобановського 4Г, на 15 поверсі продається велика однокімнатна квартира. Площа квартири: загальна - 62.9 кв.м., житлова - 25.3 кв.м.. Квартира має роздільне планування. В основній кімнаті розташоване велике двоспальне ліжко, телевізор, робоче місце, приліжкові тумби, комод та полички для ваших речей. Великі вікна з чудовим краєвидом. Кухня повністю укомплектована меблями та технікою. У кухні вбудована посудомийна машина, варильна поверхня, духова шафа, також є холодильник, мікрохвильова піч. Розташований невеликий розкладний гостьовий диван. Є обідній стіл з стільцями. Встановлений кондиціонер. Є вихід на засклений балкон де є додаткове місце для зберігання речей. У коридорі встановлена велика шафа-купе до стелі. Санвузол суміжний з повноцінною ванною. Встановлений великий бойлер на 100л, пральна машина та електрична сушарка. Додатково до квартири є комора. Наш будинок знаходиться наприкінці комплексу завдяки чому біля будинку ніколи не буває шумно та є місця для паркування авто. Вхідна група з зоною для відпочинку. Поруч розвинена інфраструктура: є великий Novus, JYSK, кафе, кавʼярні та все інше, що може знадобитись для життя. Зручна траспортна розвʼязка. Покази за попередньою домовленістю у зручний для вас час. Чекаю на ваш дзвінок або запит на відео для отримання більш детальної інформації.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Лобановського просп. (Червонозоряний), 4Г
rieltor.ua

Пропонується до продажу 2- к квартира без ремонту від забудовника , загальна площа 70.9 м2, поверх 18/25 в ЖК Лебединий, по вулиці Ревуцького 40-б Деталі планування: кухня-студія -20,4 м2 коридор - 7.8 м2 дві спальні - 16 м2 і 15 м2 суміжний санвузол - 6.1 м2 Вид з вікна на озеро Вирлиця При відключенні світла завжди є вода та працює каналізація Інфраструктура та зручності: до метро всього 3 хвилини пішки. Поряд знаходяться ТЦ, аптеки, спортклуб, ринок, магазини - На території ЖК розташовані стоматологічна клініка, лабораторія Dila, Нова Пошта, медичний центр, салони краси та продуктові магазини Право власності до 3-х років, податки сплачує власник від заниженої оцінки, різницю доплачує покупець при купівлі по державним програмам Запрошую на перегляд!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ревуцького вул., 40Б
rieltor.ua

ВИДОВА 3 кімнатна КВАРТИРА з терасою, ГОЛОСІЇВСЬКИЙ ПАРК, метро Голосіївська 15-17 хвилин пішки, вул.Гетьманська (Майкопська), 1А ЖК "Панорама" секція 5 Відкрита ВИДОВА ТЕРАСА на місто та ЗАХІД СОНЦЯ! (Квартира 2 стороння вінка на схід та захід) 3 поверх 6 поверхового будинку, введений в експлуатацію 2021року, є документи права власності, свої податки сплачуємо. Загальна площа 82,4м.кв. Житлова площа по документам 78,8м.кв. При плануванні 3 окремі кімнати 45,34м.кв. Квартира має вільне планування, двостороння, є декілька планувань, можна зробити 2 кімнатну або 3 кімнатну квартиру, Шикарний вигляд буде радувати вас в будь-яку пору року! Опалення індивідуальне електричне, можна зробити котел з водяною теплою підлогою, або поставити радіатори та регулювати собі самому температуру в квартирі Всі комунікації заведені в квартиру (вода, електрика, каналізація все центральне), є лічильники Розташування будинку в тихому місці, низькоповерховий будинок, небагато сусідів, що є плюсом Будинок активно заселяється, в перших секціях давно вже живуть, в нашому підїзді 6 квартир живуть люди, і ще 4 квартири почали ремонти Інфраструктура : в самому будинку мінімаркет, в сусідньому будинку теж продуктовий магазин, поруч школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту, метро Голосіївська 10хвилин, Деміївська, Васильківська 20 хвилин, супермаркети Велмарт, Варус, Бізнесцентр, магазини, аптеки, банки, салони краси, спротзал, все 10хвилин пішки, ЖК White Lines, зоомагазини та інше. Зручна транспортна розвязка дозволяє швидко на всі сторони виїхати! Парк Голосіївський 15 хвилин пішки, ДЗВОНІТЬ І ДОМОВЛЯЙТЕСЬ НА ПЕРЕГЛЯД ВЖЕ ЗАРАЗ, ключі на руках

ексклюзив
Майкопська вул., 1А
rieltor.ua

Продаж видової 1-кімнатної квартири на Печерську в ЖК Aria. Житловий комплекс бізнес-класу Aria знаходиться за адресою: бульвар Миколи Міхновського, 13а. Загальна площа - 38 кв.м Поверх - 9/24 Секція -2 Підземний дворівневий паркінг. Поруч знаходяться: метро Звіринецька, IQ бізнес центр, ЖК PecherSky, ЖК Французький квартал 2, ЖК Бульвар фонтанів, ЖК Новопечерські липки, ЖК Triinity, ЖК Taryan Towers, ЖК Greenville на Печерську та ін. Є можливість перегляду.

ексклюзив
Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 13А
rieltor.ua

Продам квартиртиру ЖК Кришталеві Джерела, вул. Заболотного 148-В. Без комісії %, я власниця. Дизайнерський ремонт, оптимальне, сучасне перепланування. Якісні оздоблювальні матеріали, побутова техніка і меблі. Пральна і сушильна машини. Бойлер 80 л. Закрита територія під охороною. Вид у двір, дитячий майданчик. Достатньо паркувальних місць. Метро Теремки, 15 хвилин пішки. Поруч парк Феофанія. Вся інфраструктура - школа, дитсадок, поліклініка, супермаркет Novus в пішій доступності. Підходить під ЄОселя. Дім зданий в експлуатацію у 2022 році. Більшість будинку заселена. 5-й поверх 16-и поверховогобудинку. Телефонуйте, пишіть, відправлю детальний відеоогляд по запиту. Домовимось про перегляд в зручний для вас час.

власник
Заболотного академіка вул., 148 В
rieltor.ua

Подільський р-н, вул. Вишгородська 33. Цегляний 5ти поверховий будинок (сталінка). Квартира двостороння, на 4-му поверсі. Загальна площа 67 кв.м., всі кімнати роздільні. Квартира з ремонтом, частково мебльована, готова до заселення. Газова плита, газовий водонагрівач (колонка), лічильник на газ, на воду та світло. Опалення – центральне. Охайний під’їзд, просторий зелений двір. Велике підвальне приміщення – укриття, під будинком. Район з розвинутою інфраструктурою. В пішій доступності зупинки транспортних засобів, магазини, аптеки, школа, садочок та інші атрибути цивілізації.

власник
Вишгородська вул., 33
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру на Лісовому масиві за адресою: вулиця Мілютенко. 9-й поверх 9-ти. поверхового будинку є тех. поверх. Площа: 43.5/28.7/6.9 кв.м. Квартира з ремонтом, повністю перероблена електрика та сантехніка, два кондиціонера Daikin, утеплена, на підлозі ламінат, двотарифний електролічильник. Вікна металопластикові, покриті бронеплівкою, балкон також металопластиковий Rehau 7.1 Ecosol(пятикамерна) Glastrosch в бронеплівці UV-10%. Кухня студія, техніка Bosch, Miele. Два місця на парковці поряд. Поряд з будинком: школа, дитячий садок, магазини. Метро лісова, 15 хвилин.

власник
Мілютенка вул., 28 А
rieltor.ua

Власник! Без% Продається чудова 1-кімнатна квартира з окремою спальнею (євродвушка), кухня-студія і гардеробна кімната. Загальна площа 42.7 кв.м., розташована на 15-му поверсі 26-поверхового будинку, в ЖК Медовий, вул. Кадетський Гай 10. У квартирі зроблений якісний, дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів. Квартира повністю мебльована і обладнана всією необхідною побутовою технікою: - Холодильник Ariston - Варильна поверхня Gorenje і духовка Zanussi - Витяжка - Посудомийна машина Ariston - Бойлер. У ванній кімнаті встановлена інсталяція Grohe, душова панель з терморегулятором, змішувач Franke, сушка для рушників з терморегулятором. Двозонове підігрів підлоги по всій квартирі крім спальні і гардеробної. Закрита територія, охорона, відеоспостереження. 3 ліфти. Паркінг. Новус, Фора, АТБ, аптеки у пішій доступності (10 хвилин). Поруч совські озера. За додатковою інформацією дзвонить, (093)068 26 57, Данил.

власник
Кадетський Гай вул., 10
rieltor.ua

Продам затишну 1-кімнатну квартиру квадратурою 41м2, в хорошому будинку за адресою Червоноармійська, 132. Знаходиться в центрі, 3 хвилини пішки до станції метро Либідська та ТРЦ Ozean Plaza. Квартира розміщена на дуже зручному пʼятому поверсі 7 поверхового будинку. Просторе та зручне планування: кімната облаштована під всі потреби, окрема кухня, санвузол та засклений балкон. Встановлені металопластикові вікна та металеві вхідні двері. Також встановили лічильники. Навколо прекрасно розвинена інфраструктура, декілька мережевих супермаркетів «АТБ», «Сільпо», дитячі садочки та школи, відділення пошти, спортивні майданчики, зони відпочинку, міська лікарня та зупинки громадського транспорту. В пішій доступності м.Либідська, ТРЦ Ozean Plaza в безліч кавʼярень та закладів громадського харчування для проведення дозвілля з сімʼєю. Приїжджайте сьогодні, і ви будете зачаровані тим, що побачите!

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 132
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ .Продаж 1 кім. квартири в новобудові в Києві, Дарницькому районі, вулиця Драгоманова буд. 40-Е. (спец. проект 2013, монолітно-каркасний). Загальна площа квартири - 56,9 кв. м, житлова площа - 20 кв. м, площа кухні - 16,1 кв. м. Квартира розташована на 24-му поверсі 25-поверхового будинку. Дизайнерський ремонт, укомплектована необхідною меблями , ліжко, шафа-купе, технікою - телевізор, кондиціонер, кухня вбудована, варильна поверхня, мікрохвильовка, пральна машина, суміжний С/В. Розвинена інфраструктура. поруч супермаркети, школи, садочки і багато іншого. Ідеальне місце для комфортного проживання чи під інвестицію. Вартість 85 000 у.о. КОД № 21144886

Драгоманова вул., 40Е
rieltor.ua
1 - 24 з 3 584 результатів