Продам стильну 2-кімнатну квартиру з ремонтом на вул. Вишгородська 29/1 Чудова 2-кімнатна квартира площею 46,4 м², розташована на 9 поверсі 9-поверхового будинку. Є техю поверх.Ідеальний варіант для тих, хто шукає комфорт та затишок у сучасному стилі! Опис квартири: Кухня-студія з зоною відпочинку, окрема спальня; Тепла підлога в кухні, на лоджії, в коридорі та санвузлі; Повністю мебльована – заїжджай і живи; Вся необхідна техніка: 2 кондиціонери, бойлер на 100 л, пральна машина, духова шафа, холодильник, телевізор; Світла і простора лоджія для відпочинку. Переваги будинку: Затишний будинок з доброзичливими сусідами; Зручне місце для паркування – завжди знайдеться місце для вашого авто; Розвинена інфраструктура: поруч магазини, аптеки, школи та дитячі садки; До метро 10-12 хвилин на громадському транспорті. Ця квартира – ідеальний варіант для тих, хто шукає житло, де продумано все до дрібниць для комфортного життя! Телефонуйте, перегляд в любий час. Ірина 068-127-85-50

ексклюзив
Вишгородська вул., 29/1
rieltor.ua

Продам видовую смарт квартиру, большой коридор, санузел, кухня-студия. Высота потолков 3 метра, панорамные окна в пол, на все стену (металлоконструкции). Квартира с документами, дом заселен, готова к продаже. До метро Левобережная 15 минут пешком, также в пешей доступности река Днепр с благоустроенной набережной и пляжем, парк Победы , поликлиника , садики, школы, банки и супермаркеты, ТРЦ Комод, кинотеатр Мультиплекс, театр Драмы и комедии, все в пешей доступности.

ексклюзив
Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Без % Продаж 1 к квартири по проспекту Науки 94/5, спецпроект 2001 року, висота стелі 2.75м. Квартира розташована на 13/14 поверсі, загальна площа квартири 50.50 квадратів. Світла, простора, є можливість перепланування, так як всі перегородки в квартирі цегла. Кімната 17.4 метри, є великий засклена лоджія, кухня 12 квадратів, санвузол роздільний, є велика гардеробна. Меблі всі можемо залишити. Також є на поверсі кладова, вона входить у вартість. Дуже хороша транспорта розв’язка, поряд зупинка транспорту, до метро Либідська, Деміівська. Поряд магазин, нова пошта, ринок. Вартість 65000 дол

ексклюзив
Науки просп., 94/5
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО!!! Продам простору 3-кімнатну квартиру вул.Срібнокільська, 8, 14/16, 76/43/9, жилий стан, всі кімнати роздільні, холл, склопакети, поряд садочки, школи, метро Позняки, Осокорки, ТЦ Аркадія, чистий продаж

ексклюзив
Срібнокільська вул., 8
rieltor.ua

Продам 2к квартиру в ЖК Welcome Home вул. Вишняківська 2, 39,5кв.м. Євродвушка! 26/27поверхового будинку. Дві окремі кімнати! Функціональний Євроремонт! Всі меблі і техніка! 65000у.о.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Вишняківська вул., 2
rieltor.ua

Продаж просторої 3-кім квартири в Голосіївському районі міста Києва на проспекті Лобановського (Краснозвездний). м. Деміївська 2 хвилини пішки. Загальна площа 63,5 кв.м, площа кухні-вітальні - 15 кв.м, поверх 3 з 9. Квартира дуже світла, на дві сторони. Обєднаний балкон з кімнатою додає простору. В квартирі зроблений капітальний ремонт - замінені труби, електрика, стіни під чистову обробку. Є газ. Встановлені нові батареї (частково). На газ, воду, світло є лічільники. Повністю замінені вікна на нові. Встановлені нові вхідні двері в квартиру. Охайне парадне, вхідні двері на замку, є ліфт. Огороджена територія.

ексклюзив
Лобановського просп., 196
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в ЖК "Навігатор-2", вул. Коноплянська, 22. 68.9м/35.67м/14.01м 3 будинок (ще не зданий в експлуатацію, але активно будується), 5 поверх. Квартира буде з ремонтом від будівельника і готова до проживання: шпалери, лінолеум, металопластикові вікна, міжкімнатні двері, ванна, умивальник, унітаз, металеві вхідні двері, радіатори, розетки та вимикачі, лічильники води, електроенергії та тепла поквартирно. Інфраструктура включає все необхідне для життя: навчальні та медичні заклади, ТРЦ Караван, Леруа Мерлен, Епіцентр та інші. Поруч зупинка громадського транспорту: ходять автобуси, тролейбус та маршрутки.

ексклюзив
Коноплянська вул., 22
rieltor.ua

Поділ! Контрактова Площа. Верхній Вал 40 В. Будинок знаходиться у самому центрі історичного Подолу, у кварталі історичної забудови. 500 м до Метро Контрактова площа. Поділ! Контрактова Площа. Верхній Вал 40. Паркомісце у закритому дворі будинку. Власний закритий двір 100 кВ.м. з парканом. Вихід із квартири у власний двір! Підвал під будинком для зберігання власних речей, навіть дуже габаритних - висота стелі 5 м. Перший поверх. Вікна виходять у тихий дворик між будинком і школою. Квартира двокімнатна. Загальною площею 31 кв. м. Высота стелі- 3м. Помешкання після ремонту, заміна перекриттів, проводки. У коридорі, на кухні і у ванній тепла підлога. Посудомийка, пралка з сушкою, варочна поверхня, бойлер. Без %! 65000 у.о.

Верхній Вал вул., 40В
rieltor.ua

Продаж 2к квартира проспект Європейського Союзу 10А (проспект Правди 10А) Подільський рн Виноградар Правий берег Продаж 2-кімнатної квартири з ремонтом, простора квартира загальною площею 55,5 м² на 7-му поверсі 16-поверхового будинку. У квартирі дві окремі кімнати, затишна кухня площею 8,3 м² та роздільний санвузол. Встановлений бойлер, квартира не кутова, що додає тепла і комфорту. Продається разом з меблями та частково технікою – готова для комфортного проживання. Інфраструктура: Поруч знаходяться супермаркети «Сільпо» та «АТБ», школи, дитячі садочки, зупинки громадського транспорту. Зручна транспортна розвязка забезпечує легкий доступ до різних районів міста. Ідеальний варіант для родини або для тих, хто шукає зручне місце проживання з розвиненою інфраструктурою! Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші), Молодіжний кредит

Європейського Союзу просп. (Правди), 10а
rieltor.ua

#112170 До вашої уваги представлена 1 кімнатна квартира на продаж за адресою: провулок Алли Горськоі 10, яка розташована на 2 поверсі 5 поверхового будинку. Загальна площа квартири 34 м2. Площа кухні 6 м2. Будинок -сталінка. Висота стелі-3,3 м. Вікна квартири виходять на Оперний театр. Квартира обладнана меблями і всією необхідною технікою. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. 5 хвилин пішки до бульвару Шевченко. 7 хвилин пішки до Цирку. Двір дуже затишний. Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, та інше. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, поруч місця для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка – 20 хвилин до центру міста, до метро Академмістечко на маршрутці 8 хвилин, громадський транспорт. Агенство нерухомості Квартали Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Алли Горської пров. (Бєлінського Чеслава), 10
rieltor.ua

Оболонь, метро Героїв Дніпра, Оболонський проспект 40а. Пропонується простора квартира в чудовій локації, в панельному будинку 1978 року побудови :1 хвилина пішки до метро Героїв Дніпра, торгівельного центру, ринку, 20 хвилин до Дніпра, пляжів, озер. Будинок розташовано в дворі, квартира двостороння, дуже світла, всі вікна в зелений двір, тихо. Квартиру розташовано на 9 поверсі, стан житловий, потрібен ремонт. Можливо зробити декілька варіантів перепланувань, значно збільшити ванну кімнату, зробити 2 окремих вбиральні. Квартира вільна, продається без меблів. Загальна площа 70.7 кв.м., кухня 8.3 кв.м. 3 просторих окремих кімнати, кухня, роздільний санвузол, засклений та обшитий деревом балкон, передпокій. В квартирі склопакети (крім деревяних на балконі), нові радіатори, газ. Висота стелі 2.7м. Один власник, документам більше 3х років. Ціна 65000 у.о. Перегляди в зручний для Вас час.

Оболонський просп., 40а
rieltor.ua

Продам 3 комнатную квартиру. Рассмотрим госпрограммы. Соломянский р-н. пл. Косманавтов. 2/9 этажного кирпичного дома 63/42.5/7квм Двухсторонняя со смежно-раздельными комнатами (при желании можно перепланировать в три раздельные) Раздельный санузел. Квартира не испорчена ремонтом с хорошо сохранённым паркетом. Благодаря толстым, кирпичным стенам сохраняется комфортная температура (зимой тепло, и не жарко летом) Дом со своей котельной и закрытым двором. В пешей доступности детские садики и школы, парк для прогулок, кофе для досуга. Novus, отделения банка. В 5 минутах остановка транспорта в разные направления города и пригорода. Без%. Продам 3 кімнатну квартиру. Розглянемо держпрограми. Соломянський р-н. пл. Косманавтів. 2/9 поверхового цегляного будинку 63/42.5/7квм Двостороння із суміжно-роздільними кімнатами (за бажанням можна перепланувати в три роздільні) Роздільний санвузол. Квартира не зіпсована ремонтом із добре збереженим паркетом. Завдяки товстим, цегляним стінам зберігається комфортна температура (взимку тепло, і не спекотно влітку) Будинок зі своєю котельнею та закритим двором. У пішій доступності дитячі садки та школи, парк для прогулянок, кава для дозвілля. Novus, відділення банку. У 5 хвилинах зупинка транспорту в різні напрямки міста та передмістя.

Чоколівський бульв., 19
rieltor.ua

Готові розглянути продаж по програмі Є-оселя. Пропозиція без комісії. Найкраща пропозиція в жк на сьогодні! Продам однокімнатну квартиру 37.2 м2 на 4 поверсі в ЖК Сучасний квартал. Ремонт в квартирі на фінішній стадії (краще надішлю відео) виконано на 80%, а саме : - тепла підлога на кухні, с/в та коридорі - облаштована ванна кімната - укладено ламінат в кімнаті - виконана електропроводка, виконано вивід під кондиціонер - стіни - венеціанська штукатурка В жк власна котельня, автономне теплоспоживання. Лічильники на тепло, воду, електро. Раціональні комунальні витрати, сплачуєте тільки за спожите. На території жк власний закритий паркінг, 3 станції для зарядки електрокарів, спортивні та дитячі майданчики. Власна інфраструктура: магазини, кавярні, заклади харчування і тд. Зацікавленим надішлю відео з квартири. Документам більше 3х років.

можливий продаж по єОселя
Любомира Гузара просп. (Комарова), 11
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира 53м2 у монолітно-каркасному будинку із зовнішнім утепленням. Розташована на 14 поверсі з 25.Квартира має чудове планування,гарний вид з вікон.Велика кімната (20м2),кухня(14м2),просторий коридор(10,5м2),де велика гардеробна шафа,2балкона.Є лічильники на опалення та воду.Поруч ТРЦ RIVER MALL, набережна Дніпра, пляж,школа Логос, магазин Novus,Ашан,м.Позняки-10хвилин.

Урлівська вул., 21а
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири. Загальна площа квартири 33.5 м., житлова 15.8 м , кухня 10.4 м Висота стелі : 2.8 м Поверх 5/7 Будинок побудований у 2016 році ЖК ParkLand закритого типу. Інфраструктура: станція метро Васильківська 18 хв.пішки, спорткомплекс Sportlife з басейном, супермаркети, школа, дитячий садочок. Опис квартири: Це студія із зонами для роботи, сну та відпочинку. Сантехніка вся нова. Вікна квартири виходять у двір. Квартира продається з усіма меблями. Опалення та підігрів води - газовий котел. Котел знаходиться в квартирі.

Практична, 4
rieltor.ua

Пропонується до продажу 2х кімнатна квартира в новому ЖК Злагода. Будинок введено в експлуатацію, право власності. Квартира розташована на високому першому поверсі , з балконом. Гарне планування, двохсторонне. Вигляд з вікон у двір. Поруч вся інфраструктура, ТРЦ, ФОРА, школи та садочки, великий парк. До метро Харківська 5 хвилин транспортом, або 17 хвилин пішки. Можна зробити під комерцію, окремий вхід з двору. Ексклюзив.

Вербицького архітектора вул., 1В
rieltor.ua

Можливий безготівковий розрахунок!!! Пропоную вашій увазі, чудову 3х кімнатну квартиру на первому поверсі девяти поверхового будинку, в спальному районі Києва за адресою Святошинський район, Депутатська, 6. в квартирі проведений газ що немало важно в даний час. Квартира має достатню квадратуру для втілення самих сміливих дизайнерських рішень. загальна площа: 69 житлова : 45 площа кухні: 10 Дуже зручне розташування. Метро святишин в пішій доступностьі 15хв, маршрутки, автобуси, тролейбуси у всіх напрямках. Дитячі садочки, школи, ВНЗ, стадіон «Темп», поліклініки, ринок, супермаркети та інше. Зелена зона. Кухня і дві кімнати виходять у двір Чекаємо саме на ваш дзвіночок... ТОРГ можливий

Депутатська вул., 6
rieltor.ua

Генерала Воробйова 12б. Простора світла квартира, кондиціонер, вбудована кухня, побутова техніка, холодильник, мікрохвильова піч. Вбудовані шафи купе, сигналізація, дві броні двері. Цегляний, теплий будинок Є ГАЗ 5/9 пов. 2 кім студія + спальня. Великий санвузол, бойлер, пральна машина. поряд ліцей, дитячий садочок. два нові ліфти. Чистий підїзд. Чудовий охайний двір. Поруч парк ім. Островського, ст.метро Вокзальна 15 хв. пішки. Квартира вільна Запрошуємо на перегляд!

Генерала Генадія Воробйова вул. (Курська), 12б
rieltor.ua

Велика 1-кімнатна квартира в новому ЖК Берег Дніпра. Назва комплексу говорить сама за себе) Будинок знаходиться на першій лінії Дніпра, біля дороги, АЛЕ дана квартира знаходиться віддалено від дороги з боковим видом на Дніпро. Дуже зручне місце розташування виїзд на Дарницький міст, Південний міст, метро Осокорки 15 хв. пішки, поруч Новус, ТРЦ River Mall. Новий готовий ЖК Берег Дніпра, поруч з ЖК Great та набережною, новим парком біля Дніпра. Панорамні вікна, чотири ліфти, власна котельня. Благоустрій прибудинкової території, у дворі дитячий майданчик, підземний паркінг, який можна використовувати як бомбосховище, поряд дуже гарно розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, різні магазини та медичні приватні заклади.

Причальна вул., 5а
rieltor.ua

Пропоную 3х кімнатну простору квартиру 77.8/43/8.5 на 7 поверсі Всі кімнати окремі , просторий коридор , 3 лоджії одна з кухні С/в окремий . Лоджі засклені , частково вікна замінені , паркет, лінолеум, кухня: - плитка - холодильник - телевізор - плита + духова піч - мікрохвильова піч - кухонна стінка - стіл кімната номер 1: - телевізор плазма - паркет - шафа для одягу - комплект меблів в кімнату (невеликий комод + комод під телевізор + стіл) - ліжко Передпокій: - диван - трюмо - шафа - лінолеум Кімната номер 2: - диван - стінка шафа - паркет - стіл Ванна кімната: - пральна машина Кімната номер 3: - паркет Під’їзд охайний, 2 ліфти, хороші сусіди Перший продаж Поряд школи , дитячий садок, ринок, супермаркети, зупинка громадського транспорту, відділення нової пошти, банку, та багато іншого Перегляди за домовленістю

Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 11-Б
rieltor.ua

Без комісії! Простора та світла квартира в зданому будинку Лондон,ЖК Нова Англія. •Світла та простора кімната •Велика та вмістка кухня •Квартира в середині будинку, тому дуже тепла •Будинок давно зданий, можна заходити на РЕМОНТ ОДРАЗУ після угоди ! •Чудове планування квартири з окремою спальнею • Гарний вигляд з вікон на ЖК Парк Ленд та Аеропорт Київ. В квартиру заведена гаряча та холодна вода, електрика,зроблена лазерна стяжка підлоги,встановлені радіатори, лічильники на опалення . Гарна інфраструктура ЖК з магазинами,офісами,кав’ярнями.Є школа і дитячий садок. Закрита територія, цілодобова охорона та відеоспостереження. Обирайте найкраще!Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26
rieltor.ua

Продається чудова 2 кімн. 69/45/8 кв. біля парку з озером та сучасними спорт майданчиками вулиця Вишгородська 47-А, в Подільський районі, біля парку "Крістерова горка" та сучасноко комплексу Паркове місто, ЖК з повною інфраструктурою, місцями відпочинку і магазинами. - Квартира в доброму житловому стані, кухнею, меблями і всім необхідним, - Простора кухня з балконом. - Плитка, металопластикові вікна, бойлер, велика кладова. У пішої доступності - школа, садок, новий спортивний стадіон, дитяча та спорт майданчик, супермаркет, кафе, магазини, парк. Хороша транспортна розвязка. Документам більше 3 років. Найпривабливіша пропозиція! Без комісії!

Вишгородська вул., 47а
rieltor.ua

Тихий центр міста.Петра Ніщинського 6,цегла 3/9 Газ. 48м.кв з ремонтом, просторі кімнати,вбудована кухня, побутова техніка, шафи купе, меблі,бойлер, балкон.Чистий підїзд. Квартира вільна, новий ліфт. Будинок тихому зеленому парку. Станції метро Політехнічний інститут, Вокзальна 15 хв. пішки. Поряд Кадетський гай, Парк ім. Островського, Соломянський лісопарк, Парк КПІ, Київський зоопарк. Поряд школа, ліцей,дитячий садок.Футбольне поле.Розвинута інфраструктура. ТРЦ. Мегамаркет. 65000у.е. торг. Поряд парковка для авто.

Ніщинського Петра вул., 6
rieltor.ua

Проспект Володимира Івасюка 44 ,2/9 ,кімнати роздільні,санвузол суміжний, замінені всі комунікації, гарний житловий стан.У дворі садочок,школа.Поруч Сільпо,зупинка транспорту.До метро Героїв Дніпра-15 хвилин пішки .Один власник,документам більше 3-х років.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 44
rieltor.ua
1 - 24 з 4 061 результатів