Без комісії для покупця. Продаж однокімнатної квартири по вул. Новодарницька 13, Дарницький район. Квартира розташована на 1 поверсі 5 поверхового цегляного будинку. Загальна площа 37.2 кв.м. Стан квартири житловий, встановлені металопластикові вікна. Висота стелі 3.2 метри. Квартира готова до швидкої угоди, зроблений новий технічний паспорт без перепланувань, в квартирі ніхто не прописаний. В підвалі будинку є укриття. У тихому, зеленому дворі дитячий майданчик, дитячий садок. Зручне місце розташування, поряд зупинки транспорту, магазини, супермаркети. Можливий варіант під комерцію. Ціна 40000 у.о. Без комісії. Телефонуйте, записуйтесь на перегляди.

ексклюзив
Новодарницька вул., 13
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру в Дніпровському р-ні Вул. Райдужна, 19 Загальна площа - 46,7 м2 Житлова - 26.4 м2 Площа кухні - 8 м2 Поверх - 9/16 Кімнати роздільні. Потребує ремонту. Два балкони, вихід з кухні та кімнати. Квартира світла, гарний вид з вікна. В будинку новий ліфт, консьєрж. Зручне транспортне сполучення: поруч з зупинками громадського транспорту. Розвинена інфраструктура: Поруч державні школи та дитячі садочки, Торговий центр Квадрат, Сільпо, Епіцентр. Всього в 3 хвилинах ходьби до озера Райдужне.

ексклюзив
Райдужна вул., 19
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Терміново! Без комісії для покупця! До Вашої уваги 2-кімнатна квартира розташована на 5-му поверсі 9-ти поверхового будинку на вул. Миколи Кибальчича,3Б. Загальна площа квартири 47м2, яка складається з двохокремих кімнат (16.9м2 та 10.4м2), кухні (5.9 м2), роздільного санвузла (2.2м2 та 1.1м2), комори (1.1м2) та заскленої лоджії (3.8м2). Квартира під ремонт, що дає Вам можливість для втілення всіх Ваших дизайнерських ідей. Поруч вся необхідна інфраструктура: зупинка громадського транспорту, школи та дитячі садки, супермаркети, паркАврора, озеро Райдужне, до станцій метро Дарниця або Лівобережна 10-15 хвилин їзди на громадському транспорті.Вартість квартири 40000$. Залишились питання, телефонуйте. Можливий перегляд у зручний для Вас час.

ексклюзив
Кибальчича Миколи вул., 3б
rieltor.ua

Однокімнатна квартира 27 м2, із сучасним ремонтом та меблями. З балконом. Новий сучасний будинок з парковкою, дитячим майданчиком ти системою розумний дім, знаходиться поруч з американським посольством, парком Нивки та Сирецьким парком, у пішій доступності до метро Сирець та Берестейська. Два ліфти, консьєрж сервіс. Право власності, можлива прописка. Готова до продажу. Пропозиція від власника, без комісіі. Ексклюзив.

власник
можливий продаж по єОселя
Магістральна вул., 33
rieltor.ua

Новобудова 2022 року у 3 кварталі введено в експлуатацію. Розглядаємо продаж і за кредитною програмою. Ключі на руках, сусіди вже роблять ремонт. За рахунок лоджії, є можливість збільшити квартиру на 1,5 м2, до 32,5 м2, кімната студія буде 22,5 м2. Бонус нового комплексу — одне з найбільших озер Києва в 5 хвилинах ходьби — озеро Райдужне. Водойма біля будинку завжди вносить різноманітність — можна поплавати на човні, прогулятися по березі. У 5 хвилинах їзди від комплексу Райдужний торговий центр «Скай Молл» з кінотеатром, 250 магазинами та бутиками, ресторанами та кавярнями. Але головна особливість півострова — Sky Family Park, де є фудкорт, пляжна зона, лаунж зона на зеленій галявині, басейн, дитяча ігрова зона, вейк-станція та інші розваги на воді. Купити продукти можна як в «Cкай Молі», так і в супермаркетах поблизу — поруч Новус, через дорогу «Сільпо», 5 хвилин пішки до продуктового магазину «ЛотОк», 10 хвилин до двох супермаркетів «Фуршет» на вибір. Також за 5 хвилин на авто можна доїхати до «Троєщинського» ринку, а за 10 хвилин до гіпермаркету господарських товарів «Епіцентр».

власник
можливий продаж по єОселя
Кибальчича Миколи вул., 2
rieltor.ua

Продажа 1 комнатная квартира ул.Камянская,127; 1/12 этажного 18/13/3 евроремонт, гарнитурная мебель новая, бытовая техника, бойлер, душевая кабина, кондиционер, пол с подогревом ,метро Вырлица 400 метров пешком.Маленькие ком услуги.Цена 43000$ без комиссии.

власник
можливий продаж по єОселя
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127
rieltor.ua

приміщення (квартира) знаходиться на першому поверсі житлового будинку ( по документам нежитловий фонд), можливий варіант з окремою вхідною групою. Комунікації всі зміненні, встановлений кондиціонер Cooper and Hanter, нові радіатори з терморегуляторами, тепла підлога Hemstedt з терморегуляторами в одній з кімнат та окремо у ванній, потолки гіпсокартон з підсвіткою, яка змінює колір, режими та ступінь світла по периметру потолка, підлога паркетна доста та італійська плитка, вікна металопластикові з подвійним склопакетом, бойле, пральна та сушильна машинка Bosch, підвісний туалет. Наявні лічильники на світло (5 кіловат), теплу та гарячу воду. Наявна протипожежна сигналізація, відеоспостереження та швидкісний інтернет. Одна кімната 10 кв.м інша 11 та 3,5 кв.м туалет. Поблизу знаходяться дві школи(5 хв) та дитсадок(2 хв), розвинута інфраструктура до швидкісного трамваю 10 хв. Ремонт зроблений в минулому році. Прокладені додаткові комунікації( вода, каналізація, проводка) в разі використання, як квартира.

власник
Коласа Якуба вул., 6 б
rieltor.ua

1-кімнатна квартира під повний ремонт від власників. Ви зможите зробити дизайн під свої вподобання. Площею 35 квадратних метрів. Тихе, затишне місце, дитячий садочок у дворі (1хвилина), спортивний, дитячий майданчики поруч, Лавіна Мол (Ашан, кінотеатр, магазини одягу), Епіцентр та ліс зі стежками для прогулянок. Ідеальний варіант дл молодої сім’ї. Кухня окрема від кімнати, балкон, санвузол, коридор квадратної форми, є бойлер.

власник
Синьоозерна, 6А
rieltor.ua

Продаж квартири, 1 дім, 3 секція, 16 поверх, 1-кімнатна. Виплачена 100%. 41,6 кв.метрів. 5 хв до метро Васильківська. Продаж по переуступці. Також додатково продаж кладовки 2,58 кв.метрів, 16 поверх.

власник
Холодноярська вул. (Кайсарова), 7/9
rieltor.ua

Продається 2-к квартира , вулиця Братиславська 36 . Чудове місце розташування, к метро Чернігівська їти пішки 20 хвилин , поруч базар Юність де можливо купити все що потрібно! Вигідна ціна , чекаємо на перегляд ! По всім питанням набирайте відповім!

Братиславська вул., 36
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира, розташована на 6-му поверсі за адресою Мілютенка 5А, у Деснянському районі. Це ідеальне місце для комфортного життя, знаходиться в пятихвилинній ходьбі від станції метро "Лісова" та парку Кіото, а також в десятихвилинній доступності до метро "Чернігівська". Квартира відрізняється відмінною теплотою та освітленістю, завжди тихо і спокійно. Вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує відсутність шуму від дороги. Поблизу розташована вся необхідна інфраструктура: школа, дитячий садок, поліклініка, магазини та зупинка громадського транспорту. У дворі завжди є вільні місця для паркування. Квартира була повністю оновлена: замінена вся сантехніка та електропроводка. Продається з усім необхідним меблями та побутовою технікою, що дозволяє новим власникам безперебійно переїхати і почати життя. У складі техніки: пральна машина, холодильник, бойлер, газова плита та витяжка. У коридорі розміщені гардеробна та шафа-кладовка, у кімнаті - шафа-купе, диван-ліжко і диван для гостей. Кухня обладнана всією необхідною побутовою технікою та меблями, включаючи стіл і три стільці. Не упустіть чудову можливість придбати готове житло з високоякісним ремонтом та всіма необхідними зручностями в прекрасному місці розташування!

Мілютенка вул., 5А
rieltor.ua

Кітневий 1Б, 1/16 пов, 42/18/9 кв.м., серія КТ --- кооператив, фасад утеплений; --- свіжий ремонт + всі меблі; --- бронедвері, склопакети + решітки, паркет, кахель; --- нестандартна двостороння з холом по стояку трикімнатніх; --- лоджія з погребом та поличками, вікна тихий двір; --- велика кухня з побутовою технікою; --- санвузол роздільний, чавунна ванна, бойлер; --- у парадному скринька НП; --- біля будинку паркінг, спортивний та дитячий майданчики; --- ексклюзив, ключі у рієлтора; Поруч ТРЦ Ретровіль, дітсадочек, школа, ліцей"Мерідіан",лісопарк Виноградарь. Ціна 40000у.е.без комісії. єВідновлення+

Квітневий пров., 1Б
rieltor.ua

Подільський район.Гонгадзе 11.Продаю однокімнатну квартиру S-30м.кв.Житловий акуратний стан, санвузол роздільний, є комора, балкон.Тихий затишний двір,парковка,відмінна інфраструктура,зручна транспортна розвязка. Поруч красивий парк та озеро.Ціна 40000у.е. торг.

Гонгадзе Георгiя просп. (Радянської України), 11
rieltor.ua

1к, вул. Самійла Кішки (Маршала Конєва) 5б, ЖК Еврика, заселений, м.Іподром, м.Виставковий центр Продам 1 к.кв., вул. Самійла Кішки (Маршала Конєва) 5б, ЖК "Еврика", переуступка, заселений з 2021р., м. Іподром, м. Виставковий центр 10 хв., будинок 2020р., 7/24 – пов. будинку, 36/17/7 м.кв., лічильники (вода, тепло, електроенергія), власна котельня. Хороша інфраструктура (зони відпочинку, школи, садки, ресторани, салони краси, ТЦ Новус, Метро, Епіцентр) та транспортна розвязка, м. Іподром, м. Виставковий центр 10 хв. пішки. В квартирі виконано електромонтажні та штукатурні роботи. 40000 у.о. (098) 2762858 Андрій

Самійла Кішки вул. (Конєва), 5б
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира вулиця Стеценка 4а, на 3 поверсі 5-ти поверхового будинку. Площа 29/15/6.5 кв.м. Квартира в гарному стані, з меблями, вбудована кухня, шафа-купе, ліжко, бойлер, пральна машинка, холодильник. Металопластикові вікна, броньовані двері, домофон. Телефонуйте.

Стеценка вул., 4а
rieltor.ua

Продається простора, світла та тепла однокімнатна квартира, на вул Покотило 5. Квартира повністю після ремонту. Замінена електропроводка, труби, сантехніка, нові лічильники на воду, на полу ламінат. Встановлена нова душова кабіна та пральна машина. Вид з вікна на мальовничий парк. Приємні сусіди. В квартирі ніхто не зареєстрований. Вдале місце розташування будинку: поряд три парки (Потапова, Юність, Інтернаціональний). Безліч продуктових магазинів: АТБ, Фора, Сільпо, ринок «Дніпро». Поруч дві школи: #13, #197, та три дитячих садочка. Відділення банків, аптек, зоомагазинів, клініка вихідного дня, спортивні клуби, кінотеатр «Лейпциг», Mc Donald’s, кафе, піцерії. Зручне транспортне сполучення: біля будинку зупинка швидкісного трамваю (Гната Юри) 15 хвилин до центу та безліч маршруток до метро (м Святошино, м Академмістечко). Перегляди за домовленістю.

Володимира Покотила вул. (Картвелішвілі), 5
rieltor.ua

Демеевская ул. 37, 3/9-эт. кирп 32/14/6 Косметический ремонт .встроенная кухня, газовая плита бронедверь. ,стеклопакеты ,балкон застеклен новая проводка ,кондиционер,. Шкаф купе в комнате Возможно с мебелью. Быстрое освобождение квартиры. Без опекунского. Чистая продажа. Дом во дворе, развитая инфраструктура .

Демеевская, 37
rieltor.ua

Продається 1 кім квартиру по вул.Кубанської України (Маршала Жукова) 37. Площа 36/19/6 кв.м, 5\9 поверхового будинку, висота стель 2,5, кімнати роздільні. Будинок 1970 року побудови. З кімнати з еркером вихід на лоджію, яка засклена. Планування функціональне, де ти не будеш платити за ""гуляючі метри"" -Охайний житловий стан, з можливістю втілити всі свої дизайнерські фантазії в життя. -Будинок з пасажирським новим ліфтом. Кооперативний будинок (ОСББ) в хорошому стані, утеплений, доглянута територія. Поруч 2 школи, садок, лікарня, і все, що потрібно мати обжитому району. Маса магазинів, і супермаркетів, ліс, такий вибір приємно здивує. Транспортна розвязка також комфортна, 7 хвилин .

Кубанської України, 37
rieltor.ua

Дніпровському районі, бульвар Воскресенський (Перова) 42Б 2х кімнатна квартира з роздільними кімнатами, великою кухнею і коридором, паркет в задовільному стані . Загальна площа 46/29/7, в квартирі є все для проживання, житловий стан, гарна трансопорта розвязка, тихій двір, поруч ринок «Перова». дитячий садок. школа, ТРЦ Квадрат NEO.

Воскресенський бульв. (Перова), 42б
rieltor.ua

Пропонується однокімната квартира за суперціною вже в збудованому будинку на Мінському масиві за адресою Сімї Кулбженків 22. Будинок збудовано, змонтовані ліфти. Підключення коммунікацій і введення в експлуатацію в 2024 році Продаж по переуступці без додаткових витрат В продажу також є ще дві трикімнатні і двокімнатна квартира в цьому будинку, більше інформаціїї за номером телефону в оголошенні

Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 22
rieltor.ua

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира на продажу по адресу : Радужная улица 3б, которая находиться на 3 этаже. Квартира с приличным ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 30 минут до центра города. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Райдужна вул., 3б
rieltor.ua

Квартира розташована на третьому поверсі триповерхового цегляного будинку. Квартира з якісним ремонтом, повністю обставлена меблями, вбудована кухня, посудомийна машина, холодильник, пральна машина, кондиціонер.

Квітки Цісик вул. (Гамарника), 51
rieltor.ua

Без комісії для покупця!На продаж пропонується 1 кімнатна квартира в центральному районі міста Києва по вул. Провіантська 17 (колишня Г.Тимофєєва) .Квартира розташована на першому поверсі цегляного пятиповерхового будинку (хрущовка). Будинок знаходиться на другій лінії, тому не чути столичного шуму.Наявність окремого входу і розташування в центральній частині міста дає можливість використовувати квартиру як під житло, так і під орендний бізнес, так як це місце дуже популярно для довгострокової і подобової оренди, що зробить ваші інвестиції вигідними і ще більш прибутковими. Параметри квартири -30/15/6, без балкона, санвузол суміщений. Квартира в житловому стані, встановлені лічильники та бойлер. Поруч площа Перемоги, Лукянівка, 3 зупинки до Хрещатика, станція метро КПІ 500метрів, 40000у.е.Без комісії.

Провіантська вул. (Тимофєєвої Галі), 17
rieltor.ua

Продаж 1 к квартири Без% Теремки Лятошинського Продам квартиру 30 м2 Без Комісії, по вул. Лятошинського 8а До Вашої уваги пропонується світла, простора 1к квартира із зручною локацією та інфраструктурою. • В прихожій зручна шафа для верхнього одяку. • Суміжний Сан.Вузол. • В кухні холодильник, пральна машина, плита, стіл, стільці, кухонні меблі. • В кімнаті зручна шафа для особистих речей, диван, тумба під телевізор, телевізор, вихід на балкон. • Просторий балкон (засклений) В квартирі всі вікна та балконні двері замінені на метало-пластикові. Поряд з будинком присутні: Сільпо, Епіцентр, ТРЦ Республіка, ТРЦ Магелан, Спорт Лайф, Продуктовий ринок, Аптеки, Школи, Дитячі садочки, Пошта, Кільцева дорога. Гарне транспортне сполучення, багато маршрутних таксі, автобусів у різні боки міста, поряд метро Іподром. З повагою експерт з нерухомості Лантратов Євген

Лятошинського композитора вул., 8а
rieltor.ua
1 - 24 з 1 743 результатів