Святошинський район, вул. Якуба Коласа 1а, 8/9 пов. цегл. будинку, 20.9/12.2/3.5 кв м, домофон, розвинута інфраструктура, вікна у двір.

Коласа Якуба вул., 1а
rieltor.ua

Без комісії! Продаж 1 кімн квартири в Києві вул. Туполєва, 7А, Нивки, Сирець, Святошино Квартира в гарному стані, зроблена електрика та сантехніка. Продається з меблями та побутовою технікою , можна зайти і жити або здавати в оренду. Квартира вільна. Документи готові до продажу, зареєстровані відсутні. Гарна інфраструктура і транспортна розвʼязка. Поруч зупинка громадського транспорту, до метро 10 хвилин. ‼️ Ціна 26 000$ ‼️ Або Найкраща пропозиція! Для запису на перегляд телефонуйте

Туполєва академіка вул., 7А
rieltor.ua

Будинок в спальному районі (пров. Л. Українки 15 А). Нова газова колонка, євровікна, тихий двір. Спадщина давно оформлена. Див.фото.

Гамаліївська вул. (Бестужева Олександра), 15
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири Провулок Машинобудівний 27 Соломянський район Цегляний будинок Газ 22 м2 Поверх 4/9 Метро Шулявка 5-7 хв Поряд є вся інфраструктура яка необхідна для комфортного життя: ТРЦ "Мармелад" Парк "Орлятко" Озеро "Красавица" Оздоровчий комплекс "Відпочинь" Амбулаторія #6 Фітнес клуб АТБ Novus Нова пошта Укрпошта Приват банк Будівельні магазини Ціна 28000$ без комісії Олександр 093-161-08-08

ексклюзив
Машинобудівний пров., 27
rieltor.ua

**Світла та затишна 1-кімнатна квартира з меблями у Солом’янському районі!** Продається однокімнатна квартира по вул. Пост-Волинська 2/103, м. Київ, Солом’янський район. Ідеальне житло для тих, хто шукає комфортне та готове до проживання приміщення. **Основні переваги:** - **Відмінне розташування:** Квартира знаходиться всього за 15 хвилин їзди від метро Шулявська. Поруч розташовані магазини, парк, школа та дитячі заклади, що робить це місце дуже зручним для проживання. - **Надійний будинок:** Квартира розташована на 5-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку, який за рахунок рельєфу має дуже високий поверх. Завдяки цьому, квартира світла, суха та тепла. - **Готовність до проживання:** У квартирі зроблений ремонт у 2020 році, замінені труби, електропроводка, вся сантехніка та електроустаткування. Вікна металопластикові, вхідні двері металеві — вам не потрібно турбуватися про додаткові вкладення. - **Повна комплектація:** У квартирі залишаються частково меблі, кухня, пральна машинка, холодильник та бойлер. Все готово для вашого комфортного проживання з першого дня. - **Зручна транспортна розвязка:** Зупинка прямо під будинком, зручний доступ до транспорту: тролейбуси 27, 25, 2, маршрутка 408, міська електричка. Це дозволяє швидко та зручно дістатися до будь-якої частини міста. - **Без боргів:** Боргів по комунальних послугах немає, що дозволяє вам одразу після купівлі насолоджуватися новим житлом без додаткових турбот. Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру! Телефонуйте зараз, щоб домовитися про огляд і обговорити умови покупки!

Пост-Волинська вул., 2/103
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира по вул. Олександра Махова (Жолудєва), 3. Святошинський район. 8-й поверх з 9-ти. Загальна площа - 27.1 м² (з урахуванням балкону), житлова - 14 м², кухня-студія - 5.3 м². Приміщення квартири житлове, санвузол суміщений, балкон засклений на кухню та кімнату. Квартира не торцева, не кутова. Будинок розташований у гарному, тихому, спокійному мікрорайоні, недалеко від ринку. Поблизу також розташовані дитячі садочки та школи, магазини та супермаркети. Завдяки зручній транспортній розвʼязці можна проїхати як у бік центральної частини міста, так і до інших його районів. Також недалеко знаходяться зупинки громадського транспорту. Крім цього, неподалік будинку знаходиться зупинка швидкісного трамвая, на якому дуже зручно доїхати до центру міста.

Махова вул. (Жолудева), 3
rieltor.ua

Продається квартира-студія в ЖК 4U! Будинок вводиться в експлуатацію у вересні. Готове житло! Реальні фото. Характеристики: Площа: 21 кв.м. Поверх: 20 (панорамний вид) Тип будинку: комфорт-клас 3 сучасні ліфти (1 вантажний) Переваги: Вигідна ціна: Найкраща інвестиція у майбутнє! Сучасний дизайн: Квартира-студія з оптимальним плануванням. Комфортна інфраструктура: Поруч зупинка громадського транспорту. Метро Академмістечко в пішій доступності. Супермаркети, відділення Нової Пошти. ТЦ Лавіна, ліс та озера для активного відпочинку. Затишний двір: Дитячі та спортивні майданчики для вашого комфорту та безпеки. Висока якість будівництва: Будинок відповідає сучасним стандартам енергоефективності та звукоізоляції. Зручне планування: Ідеальне рішення для одного або пари. Безпека: Охоронна система та відеоспостереження на території комплексу. Додаткові послуги: Підземний паркінг, велика кількість паркомісць на території. Ця затишна квартира-студія стане чудовим місцем для комфортного життя або вигідною інвестицією. Вона розташована на 20 поверсі, що відкриває захоплюючі панорамні види на місто та околиці. ЖК 4U пропонує комфортний стиль життя з усіма необхідними зручностями поруч. Не пропустіть шанс стати власником цієї чудової квартири!

Наумова генерала вул., 1
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру з Ремонтом, Подільський район, вул Мостицька 6. Квартира розташована на комфортному 3 поверсі 9 поверхівки. Тепла цегляна гостинка 1974 року булівництва. В квартирі зроблений капітальний ремонт з заміною всіх комуникацій. Ремонт робили 5 років назад. Всі меблі та техніка залишаються новому власнику. Загальна площа квартири 22м2. Хороша інфраструктура та транспортна розвязка району. Поруч «Varus», «АТБ», «Фора». Розвинена інфраструктура, супермаркети, магазини, дитяча клініка, кафе, ресторани, банки, аптеки, салони краси, зоомагазин, поштові відділення. Куренівський ринок — 10 хвилин пішої доступності. Є можливість без пересадок дістатися до трьох гілок метро протягом 10-20 хвилин («Оболонь», «Мінська» — 10 хвилин, «Нивки» — 15 хвилин, «Лукянівська» — 20 хвилин громадським транспортом). У пішій доступності гілка трамвая, міська електричка (20 хвилин). За більш детальною інформацією - Телефонуйте!

Мостицька вул., 6
rieltor.ua

Чудова квартира з можливістю зробити перепланування! Готова для реалізації ваших творчих задумів! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Світлицького, 35. Стан оселі — після будівельників. Ви зможете втілити будь-які дизайнерські ідеї у новому помешканні. Крім того, є можливість зробити перепланування для раціонального використання простору! Новобудова 2017 року, монолітно-каркасна технологія. Вхід з двору, працює консьєрж, у наявності основний та вантажний ліфт. Закритий двір з безкоштовним паркуванням, дитячий майданчик Поряд ринок Виноградар — продуктовий та речовий, магазини «АТБ», «Сільпо», «Новус», поштові та банківські відділення, школи, дитячі садки, медичні заклади, аптеки та багато іншого. До майбутньої станції метро «Варшавська» — 10 хвилин пішки, маршрутки до метро «Оболонь», «Нивки» 5 хвилин пішки. Зручна транспортна розвязка. Ціна 22 500 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Світлицького вул., 35
rieltor.ua

Комфортна квартира з ремонтом! Поруч ліс, метро, необхідна інфраструктура! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Бударіна, 7. Оселя з капітальним ремонтом, замінені вікна та всі комунікації. Окрема кімната правильної форми, простора кухня з виходом на балкон, суміжний просторий санвузол. Меблі та техніка — залишаються за домовленістю. Будинок 80-х років готельного типу, цегляний. Двір доглянутий та охайний. Чисте повітря та запах хвої, поруч з будинком лісопаркова зона (240 га) для прогулянок, санаторій «Перемога». Біля дому садочок, у сусідньому будинку амбулаторія поліклініки та дитячий центр дозвілля. Поруч зручна інфраструктура комплексу ЖК «Чайки». Є супермаркети, дитячі садочки, школи, ресторани, кав’ярні, магазини, відділення банків, аптеки, поліклініки, паркінг, фітнес-центри та багато іншого. У пішій доступності санаторій «Перемога» (паркова зона, закритий плавальний басейн). За 2 хвилини пішки зупинка міського автобуса, який курсує кожні 15 хвилин. До станції метро «Житомирська», «Святошин» — 10-15 хвилин їзди, до центру міста (вулиця Хрещатик) на авто — 25 хвилин. Ціна 25 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Українського відродження вул. (Бударіна), 7
rieltor.ua

Квартира для ваших дизайнерських ідей! Розвинений районі! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Йорданській, 4. Загальний стан помешкання — під капітальний ремонт. Якщо ж відремонтувати кухню та вбиральну, то можна жити. Вода, електрика та газ (плита) — працюють. У наявності ванна та туалет, кухонний стіл, невеликі шафи. У коридорі є місце для верхнього одягу, підвісна полиця, шафа. У головній кімнаті: диван, крісло, стіл, велика шафа, майже на всю стіну. Гарний бонус — можливість зробити ремонт на свій смак та втілити всі найамбітніші дизайнерські ідеї у кожен квадратний метр. Балкон виходить у двір, що надає можливість насолодитися тихим місцем та гарно провести час як самому, так і з сімєю чи друзями. У коридорі є металеві гратчасті двері, що буде додатковою гарантією захисту для вашого житла. Сама квартира знаходиться на комфортному 4 поверсі. Будинок 1975 року будівництва, централізоване опалення. Висота стелі — 2,5 м. Швидкий металевий ліфт у гарному стані. Чистий під’їзд, присутній запасний вихід на першому поверсі. Будинок знаходиться злегка віддалено від дороги, що створює тиху та приємну атмосферу у квартирі. Двір знаходиться між будинками, середнього розміру. На території — клумби, лавочки, магазин, поруч — дитячий майданчик, зони для паркінгу (більше ніж 3). Поруч є озера — Вербне та Йорданське (Опечень), оболонська Набережна та парк «Наталка» із новозбудованим мостом «Хвиля Азову». Зони активного відпочинку: місця для гри в настільний теніс, волейбол, баскетбол, футбол, гольф. Безліч розваг та місць для пікніка, спортивні корти, бювет. У пішому доступі розташовані школи та дитячі садки, ветеринарна клініка. Неподалік є декілька супермаркетів: «Еко-Маркет», «Фора», «Сільпо», різноманітні торгові точки, великий ТРЦ та «Спортлайф», «Макдональдс», кав’ярні, ресторани. Відділення «Райффайзен Банк Аваль», аптеки, «Нова Пошта», книжковий ринок «Петрівка». Відмінна розв’язка в різні кінці міста. 5-10 хвилин ходьби до зупинки автобусів та тролейбусів, які курсують як по свій Оболоні, так і в найближчі райони — на Лівий берег та Троєщину. 15 хвилинах пішого доступу до метро «Петрівка», 25 хвилин — до метро «Оболонь». Зупинки громадського транспорту в різних напрямках. Ціна 27 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 4
rieltor.ua

Квартира для реалізації ваших творчих задумів! Розвинений район! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Юрія Поправки, 7. Розташована на останньому 4 поверсі. Загальна площа — 25 м2, житлова — 16,8 м2, кухня — 4,5 м2. Стан — під ремонт. Вивезені меблі, все підготовлено до ремонтних робіт. Це гарний варіант квартири, який можна придбати за невисоку вартість, зробити ремонт та жити. Як варіант, можливо здавати в оренду та отримувати додатковий прибуток. Перехідна серія будинку, висота стелі — 3 м. Теплий цегляний будинок. Вхід із двору. В будинку газ, що є вагомою перевагою у наш час. Тихий двір. Є парковка для автомобілів. Тихий та спокійний район для комфортного життя. Розвинена інфраструктура, все необхідне поруч: ТРК «Проспект», дитячі садочки, школи, дитяча поліклініка, спеціалізована школа з нахилом на іноземні мови, «Сільпо», «Нова пошта», «Укрпошта», СТО, Даринок, автостанція «Дарниця». Розвинений район, транспорт у різні напрямки. До станції метро «Чернігівська» — 10 хвилин пішки. Зручна транспортна розв’язка. Ціна 23 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Юрія Поправки вул. (Миколи Лебедєва), 7
rieltor.ua

Невелика 1-кімнатна ізольована квартира з великим подвійним балконом (через кімнату та кухню). Житловий стан. Встановлено металопластикові вікна. Балкон не засклений. На підлозі паркетна дошка. По периметру у квартирі поміняно труби. Стоякові труби проходять у загальному коридорі. Подвійний балкон дозволяє розширити кухню або кімнату. Зручне розташування будинку. Поруч зупинка 41 тролейбуса. 5 хвилин ходьби до швидкісного трамваю, до великого речового та продуктового ринку. ID: 80240

Жуля Верна бульв. (Ромена Роллана), 6/10
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири-студії в ЖК Ліберті Парк (LIBERTI park), середній поверх, вікна на приватний сектор. Восени можна заходити на ремонт, перепоступка. Адреса: Жуляни, вул. Вишнева, буд. 10. Поверх 2/6 Площа 36 кв. Планування: – велика студія; – суміжний с/в. Квартира складається з однієї просторої кімнати, яку при бажанні можна декоративно зонувати на кухню і спальню, та й загалом можна втілити будь-яку Вашу фантазію так як пларування вільне. Новий ЖК перша черга вже давно заселена. Будинок монолітно-каркасний, на підлозі вже зроблена стяжка підлоги. Зручна локація, 5 хвилин через окружну “Столичний ринок”, 10 хвилин станція метро “Теремки”, найбільший ТРЦ у Європі “Республіка”, Машелан. Дитячий садок прямий під будинком, Атб в 5 хвилинах ходьби. Продаж по переуступці. Без комісії для покупця.

Вишнева вул., 10
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири по вул. Камʼянська ,125- Г, ЖК «Метро парк», станція метро Вирлиця 5-7 хв пішки. Поверх 7/8. Квартира від забудовника, без ремонту. Опалення індивідуальне , водопостачання централізоване. Світла та простора, функціональна, з панорамними вікнами, санвузол суміжний. Добре розвинена інфраструктура, поруч транспортні зупинки та метро, супермаркети та магазини, парк Партизанської слави. Ціна 28 000 $ + 5% комісія (від покупця).

можливий продаж по єОселя
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127 Г
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира під ремонт.В квартирі газова колонка, кімната 16,5м. Дуже затишний двір. У дворі дитячий садок.Чистий продаж. Поруч куренівський ринок, вулиця Фрунзе. Документи готові.

Копилівська вул., 67
rieltor.ua

Продається квартира в цегляному будинку 1974 року будівництва. Проєкт - малосімейка. Квартира в житловому стані, все, що є - залишається. Продаж терміновий, ніхто не прописаний, документи готові до швидкої угоди.

Чорних Запорожців вул. (Запорожця Петра), 15-Б
rieltor.ua

Квартира в Києві поряд метро, всього за 22000$! Чи це не мрія? Ні, це вдала інвестиція, яка швидко окупиться! Продам квартиру-студіо, в новому ЖК Liberty Park, що знаходиться по вул. Вишнева, буд. 6-Х, всього в 15 хвилинах від м.Теремки/Іподром. Квартира в ЗДАНОМУ будинку класу - комфорт. Сусіди вже проживають. Має вдале планування, площа складає - 21,6 м. кв. Розташована на зручному 4-му поверсі з 5-ти. Комплекс з закритою територією, фасади будинків виконані в англійському стилі. Великою перевагою є розташування: зручна транспортна розвʼязка, піша доступність до метро, та зупинок громадського транспорту. А також розвинена інфраструктура поруч з ЖК: садочки, школи, ТРЦ Республіка та багато магазинів. Якщо ви ще досі сумніваєтесь чи потрібно зараз щось купляти, впевнені цей варіант розвіє ваші сумніви. Чекаємо на перегляд!

ексклюзив
Вишнева вул., 6-х
rieltor.ua

Розташування: вул. Зодчих 56А. Затишна однокімнатна квартира, яка потребує ремонту. Всі меблі та техніка, які ви бачите на фото, залишаються в квартирі. Переваги квартири: Відмінне розташування. Ідеальна можливість зробити ремонт за власним бажанням та створити квартиру своєї мрії. Інфраструктура: Поруч знаходяться магазини, супермаркети, аптеки, школи та дитячі садки. Зручна транспортна розвязка забезпечує швидкий доступ до різних районів міста. Спокійний та безпечний район, ідеальний для самостійного проживання або здачі в оренду. Ця квартира стане відмінним вибором для тих, хто хоче зробити ремонт на свій смак та створити затишне житло для себе або інвестицію. Не пропустіть можливість придбати цю квартиру за вигідною ціною! ID: 78979

Зодчих вул., 56А
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира по вул. Генерала Наумова, 23-А, метро Академмістечко Preambule: — прямий продаж від власника (власник в Україні) — без комісії — документам більше 3 років — торг — меблі та техніка залишаються — відсутні прописані та неповнолітні Загальні параметри: — площа квартири 26m2 — 9 поверх 9 поверхового будинку 1977 року — висота стелі 2.6m Планування: — кухня — окрема кімната — суміжний санвузол — засклений балкон — коридор Квартира хорошому житловому стані, є все необхідне для життя: — кухня та гарнітур — газова плита — холодильник — ванна — пральна машина — великий диван — телевізор — шафа — комод Відмінно розвинена інфраструктура. Поруч: — дитячий майданчик — три садочки — дві школи — поліклініка для дорослих та дітей — три супермаркети — відділення Нової пошти та Укрпошти — відділення Приватбанку та Ощадбанку — кав’ярні — салони краси — 850 метрів Біличанський парк — 20 хвилин пішки м.Академмістечко. — біля будинку зупинка міського транспорту та маршрутних таксі — озеро 10 хвилин ходьби

Наумова генерала вул., 23-А
rieltor.ua

Продам окрему кімнату в трикімнатній «сталінці», за адресою: пр-т Науки, буд. 59, Голосіївського району. Кімната з усією загальною площею в квартирі складає - 17 м2, висота стелі - 3 м, знаходиться кімната на 3 поверсі 3 поверхового цегляного будинку. Житлова площа кімнати – 11,4 м2 укомплектована необхідними меблями для комфортного життя, є панорамне вікно з трикамерним склопакетом з виходом на балкон. Спільна кухня в нормальному стані зі своєю газовою плитою, тумбою з навісними шафами. Санвузол та ванна кімната в задовільному стані, ванна кімната з газовою колонкою. Рядом з будинком знаходяться дитячи садочки, школи, «АТБ-Маркет», «маркет – Фора», рядом для відпочинку національний природний парк "Голосіївський". Відмінна інфраструктура та транспортна розв’язка, до метро «Либідська» 10-15 хвилин транспортом. Чистий продаж! Торг від 16 500$, 0936585344, 0676585344.

Науки просп., 59
rieltor.ua

Продам свою однокімнатну квартиру -студію в ЖК Wood Park , провулок радистів ,18 Деснянський район.Загальна площа квартири 33,1 кв.м., цокольний поверх. Будинок розташований у лісовій котеджній зоні м.Києва 10 хвилин транспортом від м.»Лісова».Будинок цегляний ,квартира після будівельників,комунікації підключені,тарифи міські, індивідуальне електро опалення,в будинку вже створено і працює ОСББ, домофон,біля будинку критий паркінг. Будинок зданий в експлуатацію ,право власності на руках. Інфраструктура: місце для життя з дітьми, школа ,дитячий садок ,майданчик,магазин,укрпочта ,нотаріус ,кафе ,піцерія ,супермаркет ,озеро з пляжем,парк ,чисте повітря.Комунікації: Електрика, Центральна каналізація, Центральний водопровід, Вивіз відходів, Асфальтована дорога

власник
Радистів вул., 18
rieltor.ua

Пропонується квартира на продаж. Стан як на фото. Усе в квартирі працює, квартира дуже тепла. Поруч зелений ліс і розвинена інфраструктура.

Поповича космонавта вул. (Волкова космонавта), 14
rieltor.ua

Продам свою однокімнатну квартиру -студію в ЖК Wood Park , провулок радистів ,24 Деснянський район.Загальна площа квартири 39,1 кв.м., цокольний поверх. Будинок розташований у лісовій котеджній зоні м.Києва 10 хвилин транспортом від м.»Лісова».Будинок цегляний ,квартира після будівельників,комунікації підключені,тарифи міські, індивідуальне електро опалення,в будинку вже створено і працює ОСББ, домофон,біля будинку критий паркінг. Будинок зданий в експлуатацію ,право власності на руках. Інфраструктура: місце для життя з дітьми, школа ,дитячий садок ,майданчик,магазин,укрпочта ,нотаріус ,кафе ,піцерія ,супермаркет ,озеро з пляжем,парк ,чисте повітря.Комунікації: Електрика, Центральна каналізація, Центральний водопровід, Вивіз відходів, Асфальтована дорога

власник
Радистів вул., 24
rieltor.ua
1 - 24 з 454 результатів