Пропонується до продажу затишна однокімнатна квартира площею 16 кв.м. Квартира розташована в чудовому районі з розвиненою інфраструктурою: * Поруч станція метро (Академмісечко), що забезпечить вам швидкий доступ до будь-якої точки міста. * Зупинки громадського транспорту знаходяться в кроковій доступності, що робить подорожі по місту комфортними. * Неподалік розташовані мальовничі парки, де ви зможете відпочити від міської метушні та насолодитися природою. * У пішій доступності безліч магазинів, супермаркетів, кафе та інших закладів, що робить життя комфортним та безтурботним. Квартира обладнана всім необхідним для комфортного проживання: * (Диван, холодильник, кондиціонер, шафа) Це чудовий варіант для: * Молодої пари, яка прагне розпочати самостійне життя. * Одинокої людини, яка цінує затишок та комфорт. * Інвесторів, які хочуть вигідно вкласти кошти.

Вернадського академіка бульв., 69
rieltor.ua

Продам смарт квартиру в комун. квартире. на ул. Семашка 8( 7 Метро Житомерская, 6 минут Академгородок) В комунальной квартире сделан полностью капитальный ремонт. В комнате также сделан капитальный ремонт, мебель,( 2 встроенных шкафа) бытовая техника вся новая ( стиральная машинка, холодильник, телевизор ,бойлер свч печь, газовая печь, электропечь) Есть своя небольшая встроенная кухня, так же есть туалет, и душ свои изолированые от соседей. Заходи и живи!!

Мирослава Поповича вул. (Семашка), 8
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Будинок Смарт Ідея (вже введений в експлуатацію) розташований в м. Київ, по вул. Профспілкова, 5А, Дніпровський р-н, поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура міста - супермаркети Фора, АТБ, поліклініка, боювет, парк, Дарницький вокзал, ринок, відділення пошти, школи та садочки. Зручне автобусне та залізничне транспортне сполучення по Києву, до метро 3 км. У будинку розташовано 40 смарт квартир на 4 поверхах, 2 підїзди (5 квартир на поверсі). Закрита прибудинкова територія - важлива перевага для безпеки життя. На території будинку розташовані дитячий ігровий майданчик, а також паркінг для авто (можна придбати паркомісце). Доступність вартості житла стане ідеальним рішенням квартирного питання для самостійних молодих людей чи сімейної пари, адже ми надаємо розстрочку до 12 місяців, але ви можете одразу приступати до ремонту. Умови покупки: Розтермінування до 12 місяців. Мінімальний внесок 30% При внесках 50 чи 70% знижка від 5% до 8%. При 100% оплаті - знижка 10%* (Ціна вказана з максимальною знижкою) Працюємо з єОселя. Квартир залишилося дуже мало, тому поспішіть записатися на перегляд. У будинку розташовано 40 смарт квартир на 4 поверхах, 2 підїзди (5 квартир на поверсі). Закрита прибудинкова територія - важлива перевага для безпеки життя. На території будинку будуть розташовані дитячий ігровий та спортивні майданчики, зона барбекю для загального користування. ФУНДАМЕНТ: стрічковий збірно-монолітний із залізобетонних фундаментних блоків по монолітній подушці з монолітним поясом та зовнішнім утепленням. СТІНИ: армована кладка з повнотілої керамічної цеглини марки М125 на цементно-піщаному розчині марки М100. ПЕРЕКРИТТЯ: збірно-монолітні з круглопустотних плит та монолітних ділянок. ФАСАД: має комбіноване утеплення стін пінополістиролом та мінватою товщиною 100 мм, штукатурку та армування з нанесенням фасадної фарби. ВІКНА: металопластикові з пятикамерного профілю, двокамерним склопакетом з енергозберігаючою технологією, на вікнах встановлена фурнітура MACO. ДАХ: виконано з металочерепиці та утеплено базальтовою ватою товщиною 200 мм. Загальна площа - 25,8 кв.м Студія - 21,40 кв.м Санвузол - 4,40 кв.м За детальною інформацією телефонуйте! наш сайт: smart-idea.com.ua

власник
можливий продаж по єОселя
Профспілкова вул., 5А
rieltor.ua

Продается світла та затишна квартира в будинку комунального типу (блок из 4х кімнат)по вул. Навашина 13, на 4 поверсі 5 поверхівки. Загальна площа 23/13/6 кв.м. Санвузол сумісний. Є невеличка кухня в кімнаті, а повноціна в блоці. Лічильники в наявності. Чудова інфраструктура всі соціально-побутові обєкти в пішій доступності. Прямі маршрутки до центру. Метро " Мінська", " Героїв Дніпра" 15 хвилин громадським транспортом. В квартирі все залишається. Ціна 27000 у.о.

Навашина академіка вул., 13
rieltor.ua

Від власника, продам квартиру по вул Стешенків, 9 Чудова транспортна та побутова інфраструктура.

Сім’ї Стешенків вул. (Строкача Тимофія), 9
rieltor.ua

Без % Продаж кімнати в гуртожитку. Сталіна, висока стеля, продається з усім що на фото і стіралка, гарно здається, поверх закривається, є склопакети, кахель, є бойлер, подвійні броньовані двері, є у кожного своє місце на кухні і в с/ в для стіралки, місце для сушки білизни. Ремон в підїзді, ОСББ. Гарна розвязка в будь-який куточок міста. Поруч школи, садочки, торгові точки, аптеки, зупинка транспорту, Дарницька площа, ЖД вокзал Дарниця, метро 5-10 хвилин. Вільна, ключи відразу.

Гашека Ярослава бульв., 15
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в Соломянському районі, на вулиці Вишнева 10,сучасний житловий комплекс Liberty Park.Розташована на 3-му поверсі 4поверхового будинку. Загальна площа 20 м2. Будинок монолітно-каркасна конструкція, матеріал стін - газоблок з утепленням, залізобетонні перекриття. Будинок зданий, право власності на руках. Двір закритого типу. До найближчого метро «Теремки» 15 хвилин пішки. На протилежній стороні знаходяться: Metro, Епіцентр, Столичний ринок, ТРЦ «Республіка» та ін.

можливий продаж по єОселя
Добробутна вул., 10
rieltor.ua

Генератор в будинку - світло є завжди! Квартира з панорамними вікнами. Опалення автономне (в будинку власна котельня). Вікна двокамерні, двері - броньовані, не від забудовника. Будинок монолітно-каркасний, стіни між квартирами з газоблоку. Ззовні стіни будинку утеплені мінеральною ватою. Недолік - півповерху треба йти пішки від ліфта (деталі за телефоном). Триває оздоблення поверху. Є консьєржка, будинок повністю закінчено , цілодобова охорона. Територія ЖК закрита, вхід лише за магнітним ключем. Зупинка транспорту біля будинку, в ЖК власне маршрутне таксі. До станцій метро Голосіївська, Деміївська, Видубичі - 10 хвилин на авто або ж 15-30 хвилин на громадському транспорті. Є автопарковка у дворі, та ззовні, заплановано також закінчення будівництва паркінгу. На території є продуктові магазини, кафе, стоматологія, аптека, салони краси, будівельний магазин, в пішому доступі АЗК, Нова пошта, державні дитячі садочки та школи. В підїзді є поштомат, автомат води та IBox. Вигідний варіант для життя, так і під оренду, також підійде під комерцію. Продаж за правом власності, прописка можлива, техпаспорт передаємо на угоді. Чекаємо на перегляди та питання. Також надаємо відео-огляд квартири та інфраструктури ЖК за запитом.

Ракетна вул., 24
rieltor.ua

Продам 50% двухкомнатной квартиры. Площадь 53 кв м. 9 этаж. Ул Полярная. Хозяева другой половины не появлялись в Украине 20 лет. Фактически вы получаете в пользование всю квартиру

власник
Полярна вул., 5
rieltor.ua

Продаж 1 кім. смарт-квартири, вул. Вишнева 6/8 (Жуляни). Без комісії. Загальна площа 18,1 кв.м., житлова 11,4. Будинок збудований за індивідуальним проектом у 2021 році. Квартира з ремонтом, меблями, технікою. Вікно виходить у двір будинку. Будинок знаходиться в тихому місці, приватного сектора, неподалік окружної дороги, прямо навпроти ринку "Столичний". поряд з будинком дитячий садок, АТБ, Фора, авторинок. "Епіцентр", трц "Республік", "Метро" знаходяться за 15 хвилин пішої прогулянки. Окружною дорогою ходить маса громадського транспорту, що дозволить з легкістю доїхати практично до будь-якої точки Києва - 15 хвилин до метро. Житомирська, 10 хвилин до метро Теремки. Ціна 24000 у.о. Без комісії для покупця (097) 411-15-16; 05034157770 – Євген. Продажа 1 ком. смарт-квартиры, ул. Вишнева 6/8 (Жуляны). Без комиссии. Общая площадь 18,1квм., жилая 11,4. Дом построен по индивидуальному проекту в 2021 году. Квартира с ремонтом, мебелью, техникой. Окно выходит во двор дома. Дом находится в тихом месте, частного сектора, недалеко от окружной дороги, прямо напротив ринка "Столичный". рядом с домом детский сад, АТБ, Фора, авто-рынок. "Эпицентр", трц "Республик", "Метро" находятся в 15 минутах пешей прогулки. По окружной дороге ходит масса общественного транспорта, что позволит с легкостью доехать практически в любую точку Киева - 15 минут к метро. Житомирская, 10 минут до метро Теремки. Цена 24000 у.е. Без комиссии для покупателя. (097)411-15-16; 05034157770 - Евгений.

Вишнева вул., 6/8
rieltor.ua

Смарт квартира 24.5 кв.м. в клубному будинку «Liberty Park» по вул. Вишнева, 10-12, Соломянський район. Будинок повністю готовий, введений в експлуатацію, всі комунікації підключені. Видача ключів запланована на весну 2024 року. Продаж по документам. ЖК «Liberty Park» знаходиться на перехресті Соломʼянського та Голосіївського району. Житло класу «комфорт», стіни з цегли, утеплений мінеральною ватою, панорамні вікна, закрита територія з постійним відеонаглядом. Зручна транспортна розвʼязка та інфраструктура. До метро Теремки/Іподром 20 хв пішки, 5 хв до зупинки громадського транспорту. В пішій доступності АТБ, Епіцентр, ТРЦ Республіка, ринок «Столичний», дитячі садочки, школи, парк, озеро. Хорошо подойдет под бизнес (салон красоты) Возможен обмен на Автомобиль

можливий продаж по єОселя
Вишнева вул., 10
rieltor.ua

Власник. Квартира-студия знаходиться на перетині Соломянського на Голосіївського районів. Перший поверх, високий цоколь. Задля комфорту та безпеки мешканців, територію буде закрито від сторонніх, а в громадських місцях встановлять камери відеоспостереження. Новобудова, будинок повністю готовий і зданий. Зручна транспортна розвязка. До найближчого метро «Теремки» 20 хвилин пішки. На протилежній стороні кільцевої дороги знаходяться: Metro, Епіцентр, Столичний ринок, ТРЦ «Республіка» та ін.. Гарна транспортна розвязка. До станції метро Теремки 10 хв., до швидкісного трамваю -10 хв. Поруч державний дитячий садок, лікарня, школа, магазин, спортивний зал. Документи готовi.

власник
Вишнева вул., 12
rieltor.ua

Продам парко місце в підземному паркінгу Жк Славутич 2.0 6к4 по переуступці біля ліфту , центральне широке , зручний заїзд

власник
Зарічна вул., 6к4
rieltor.ua

Продается смарт квартира площадью 20м на 3 этаже 4-х этажного дома. Недалеко от метро Славутич, Осокорки. Теплый дом с двухкамерными стеклопакетами. Улица Подлипка 2 Квартира с техникой - стиральная машина, холодильник, вытяжка, бойлер, газовая плита, встроенная кухня, двуспальная кровать с новым матрасом. На участке - зона отдыха с беседкой. Возле дома –парковка для машин. Рядом становки автобуса и маршрутки до Славутича и Осокорков. Пешком до метро 20 минут, на транспорте - 5 минут. Для активного отдыха – рядом Днепр 100 метров.

Підлипко, 2
rieltor.ua

2 кімнатна квартира в цегляному будинку в Києві пропонується до продажу. Квартира знаходиться за адресою вулиця Парникова, 1. Загальна площа - 39 м2. Кухня - 6 м2. Опалення - електричне. Будинок знаходиться на території заповідної зони. Тиха місцевість серед природи. Свіже повітря. Неподалік розташований Свято-Троїцький Китаївський монастир . Поряд ліс, озера. Є дві прибудинкові земельні ділянки (приблизно по 20 м2), душова кабіна та бойлер. Поряд в лісі та на територіі монастиря розташовані купелі, де можна купатись круглий рік і тим самим покращити свій імунітет. Поруч з будинком багато місця для парковки машин та нова дитяча площадка. Поруч розташовані вулиці Китаівська, Квітки-Основяненка, Навчальна та проспект Науки. Неподалік розташовані такі житлові комплекси: ЖК "Тиха Гавань", ЖК "Деміівський квартал" та ЖК "Науки 58". Зупинка маршрутки в 5 хвилинах ходьби.

Парникова вул., 1
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира яка розташована в ЖК Ідея у Бортнічах. Новий будинок, навколо сосновий ліс, чисте повітря та гарна природа, автономне газове опалення, кухня - студія, є можливість зробити ремонт на свій бюджет та смак. Будинок вводитья в експлуатацію влітку 2024. Більше інформації по телефону та на перегляді.

власник
Чайковського вул., 8
rieltor.ua

Світла, затишна квартира, в ЖК комфорт-класу LIBERTY PARK, високий перший поверх (є повноцінний цокольний поверх), зручна геометрична форма квартири дозволить функціонально використати простір, стан після будівельників, можна зробити все на свій смак і за власним дизайн-проектом, чистий підїзд, плануються дитячі майданчики, гостьовий паркинг, розвинута інфрастуктура району: в пішому доступі супермаркети, гипермаркети, ринок Столичний, ТРЦ Respublika, зручне транспортне сполучення, поряд зупинки громадського транспорту.

Вишнева вул., 10
rieltor.ua

Продаж 1-к, студійної квартири , Святошинський район, за адресою : - вул . Олєвська 13/50 .ЖК Сосновий Бір . 3 поверх 16 поверхового будинку.Загальна площа 27 м. кв . Лічільники на воду , електроенергію , опалення . Монолітно каркасно технологія будівництва . Продаж по переуступці , люди вже живуть,діють Споживчі Тарифи . Розвинена інфраструктура , поруч школи садочок , магазини , лісопаркова зона , кафе та інше . До метро 20 хвилин пішки , або 5 хвилин на машині. ТОРГ МОЖЛИВИЙ!

Олевська вул., 13/50
rieltor.ua

Пропонується до продажу квартиру Поряд з ЖК Сучасний квартал. Тихе спокійне місце. Вікна квартири виходяьь у двір. Через дорогу ТЦ Відрадний. Поряд зупинка швидкісного трамваю. Поряд медичне містечко та Авіаційний Університет. Для прямого покупця комісія 3%.

Любомира Гузара просп. (Комарова), 17а
rieltor.ua

Продаж 1-к смарт квартири, в клубному будинку «А2» по вул. Осіння 28, Академмістечко, Святошинський район, правий берег. Квартира розташована на 4-му поверсі 4-х поверхового будинку. Загальна площа 20,7 м2, площа санвузла 2,4 м2 Дуже вигідна пропозиція для інвесторів. Ціна менша ніж від забудовника. Зараз активно іде будівництво. Запланована здача будинку листопад 2024року. Будується новий будинок з сучасним та функціональним дизайном, з лаунж зоною на даху. Буде встановлений швидкісний ліфт. Комунікації: міський водопровід і каналізація. Опалення: газове. Закритий двір під охороною. Озеленення території. 400 метрів до метро Академмістечко. Поруч торговий центр, ринок, NOVUS, аптеки, школа, дитячий садочок і все те, що робить Ваше життя комфортним. Великий досвід допомоги по купівлі квартири за державними програмами, безготівковий розрахунок. 1) Є-оселя (єОселя), ЄВідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та війскових (постанова 280 та інші) Возле метро. Новострой. Переуступка. Недорого.

Осіння вул., 28
rieltor.ua

РЕАЛЬНА ЦІНА. РЕАЛЬНИЙ ОБЬЄКТ. БЕЗ КОМІСІЇ. БЕЗ ВИТРАТ НА ОФОРМЛЕННЯ. Продаж однокімнатної квартири в ЖК POLARIS Home&Plaza, Секція 3.3 МОЖНО у розстрочку! 34 кв. 2 поверх з 24. Вікна у бік Оболоні. Висота стелі 2.8 Зроблена: - разводка під опалення - залита підлога - підведено електромережу - разводка під воду та каналізація - працюють ліфти Житловий комплекс комфорт-класу. Прибудинкова територія закритого типу. У ЖК буде власна інфраструктура, а також мініпарк із озелененням, дитячими та спортивними майданчиками. Зручна транспортна розвязка від комплексу до центру Києва, Оболоні, Виноградаря На території ЖК буде розташований супермаркет та фітнес-центр. Передбачено підземний паркінг. Ідеально підійде як для проживання так і для комерції. Метро «Мінська» за 15 хвилин їзди на громадському транспорті

Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 22
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Зодчих, 10. Гарний стан помешкання, з окремою кімнатою, після капітального ремонту, кухнею, вітальнею та санвузлом. Повна комплектація — усі меблі та техніка залишаються новим власникам, а саме: телевізор з приставкою Т2, пральна машина, холодильник новий, плита газова нова, мікрохвильова піч нова, усі меблі ,двух ярусная кровать, нові батареї, полотенце сушитеть, новый кафель кухня, ванная. Затишна квартира. Будинок цегляний, дуже теплий. Зелений та доглянутий двір. Добре розвинена інфраструктура, в пішій доступності супермаркети «Фора» та «АТБ», школа, дитячий садочок, амбулаторія. Неподалік найдешевший в місті базар — «Дніпро». Поряд з будинком зупинка швидкісного трамвая, звідки ви за 15 хвилин можете дістатися центру міста. Також неподалік зупинка громадського транспорту. Дуже вдала локація, оскільки у пішому доступі є все необхідне. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. ріелтор .25000уе Світлана 0962282327,0937054133

Зодчих вул., 10
rieltor.ua

Продам свою однокімнатну квартиру -студію в ЖК Wood Park , провулок радистів ,18 Деснянський район.Загальна площа квартири 33,1 кв.м., цокольний поверх. Будинок розташований у лісовій котеджній зоні м.Києва 10 хвилин транспортом від м.»Лісова».Будинок цегляний ,квартира після будівельників,комунікації підключені,тарифи міські, індивідуальне електро опалення,в будинку вже створено і працює ОСББ, домофон,біля будинку критий паркінг. Будинок зданий в експлуатацію ,право власності на руках. Інфраструктура: місце для життя з дітьми, школа ,дитячий садок ,майданчик,магазин,укрпочта ,нотаріус ,кафе ,піцерія ,супермаркет ,озеро з пляжем,парк ,чисте повітря.Комунікації: Електрика, Центральна каналізація, Центральний водопровід, Вивіз відходів, Асфальтована дорога

власник
Радистів вул., 18
rieltor.ua

Продам квартиру в м. Київі (район Бортничі) однокімнатну, 28,22 м. кв, 3 поверх 4 поверхового будинку вулиця Лугова 56а кв 24 Будинок введений в експлуатацію, документи готові, 15 хвилин пішки до метро Бориспільська

власник
Лугова вул., 56а
rieltor.ua
1 - 24 з 331 результатів