БЕЗ КОМІСІІ. КЛЮЧІ. Пропонується двостороння 2к квартира роздільного та функціонального планування. Секція 3. Присвоєна поштова адреса. Встановлено лічильники на воду та електроенергію. Стан квартири - під ремонт, оздоблення: стіни штукатурка, стяжка підлоги. Простора кухня-вітальня, 2 санвузли, 2 спальні. Стеля-3 м. Будинок еліт-класу, монолітно-каркасна технологія будівництва. В секції 3 ліфти (2 пасажирські та 1 вантажний) Охорона: закрита територія, відеонагляд та охорона 24/7. Підземний паркінг на 255 місць

ексклюзив
Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 19а
rieltor.ua

Без % нова простора квартира з якісним ремонтом та частково меблями, велика кухня вітальня 37 м.кв., дві окремі спальні з панарамними вікнами, 2 санвузли. Зроблена електропроводка, завершені всі декоративні роботи, частково встановлена сантехніка, вбудовані шафи, мебльована спальна кімната. Високі стелі, цегляні стіни, вид на озеро, ремонти в будинку завершені, біля підїзду паркувальний майданчик, 2 хвилини до парку "Наталка", Дніпра, набережної та зони відпочинку.

ексклюзив
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2г
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної видової квартири по вул. Ґарета Джонса (Сімї Хохлових) 12 , ЖК Unit Home Шевченківський район , метро Лукянівська. Двокімнатна квартира площею 91 м2 розташована на 21-ому поверсі 22-гої поверхової секції (секція А0701) будинок зданий. У квартирі 3 спальні, кухня-вітальня, 2 с/в, велика лоджія і балкон. Квартира двостороння, вид з вікон на весь Київ, ділову частину та у внутрішній двір. У будинку використовується преміальний ліфт KONE, сучасні системи доступу та управління. Доступ автомобілів на територію обмежений, є двохрівневий підземний паркінг .В наявності - є паркомісце за додаткову плату . Передбачена вся необхідна інфраструктура: дитячий садок, школа, фітнес-центр, супермаркет та ін. ЖК Unit Home – це комплекс бізнес-класу з унікальним дизайном, побудований за концепцією «місто в місті», це інноваційний ЖК розташований в Шевченківському районі, будується провідною будівельною компанією KAN Development - який є забудовником таких ЖК як: Respublika, Файна Таун, Unit City. Документи до 3-х років (отримано право власності) Розглядаємо продаж під Єоселю і Євідновлення (ціна буде інша)

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 12
rieltor.ua

ПРЕДСТАВНИК ВЛАСНИКА! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! До продажу пропонується шикарна дворівнева квартира біля метро Житомирська на вул. Феодори Пушиної 19. Не буду забирати ваш дорогоцінний час і одразу ж перейду до найяскравіших переваг цієї квартири: - Будинок підєднано електроживленням до лінії метро, тому в плані блекаутів даний будинок захищений, а нові власники завжди будуть зі світлом; - Велика площа для великої сімї, відкрита зона для відпочинку на першому ярусі та три ізольовані кімнати на другому ярусі; - Три санвузли - один на першому ярусі та два на другому; - Дуже теплий будинок з гарною панорамою на місто; - Централізоване водопостачання з можливістю переключення на бойлер; - Тип опалення електричний і тепла підлога по всій квартирі; - Будинок 2003 року, доглянута і чиста вхідна група, за порядком слідкує консьєрж. В квартирі лишається все, за виключенням деяких речей. Сусідів не чути. Найближче укриття - підземний паркінг (1 хвилина). Підземний паркінг охороняється цілодобово консьєржем. На подвірї безкоштовна стоянка. Поруч із будинком торгівельний центр «Хіт Молл», магазини, «АТБ», аптеки, кавярні, банки, школи, дитячі садки, медичні клініки. До центру міста 20 хвилин транспортом. Метро «Житомирська» за 2 хвилини від дому. Телефонуйте і зустрінемось на перегляді цієї неймовірної квартири.

власник
Пушиної Феодори вул., 19
rieltor.ua

Бизнес - ЖК РиверСтоун 2017 года дом. 104м, 18 этаж, ул. Трускавецкая 4б (5 дом) Продажа 2 комнатной квартиры общ. 104 кв.м. Большая, светлая, просторная, видовая квартира с удобной планировкой. Панорамные двухкамерные стеклопакеты в пол, вид на Днепр на Южный мост. Квартира после строителей с качественной отделкой, под чистовой ремонт. Стяжка сделана. Коммуникации подведены. Высота потолков 3м. На территории комплекса закрытый парк с причалом и выходом к Днепру, детские площадки, ландшафт, видеонаблюдение, охрана, карточный контроль, быстрые лифты, подземный паркинг с лифтом в дом (цифровой ключ). Расположение ЖК RiverStone очень удобное - рядом метро (7 минут пешком); на машине до центра -10-15 минут. Без комиссии.

власник
Трускавецька вул., 4Б
rieltor.ua

Продаж квартири Пропонується до продажу видова та якісна 3-кімнатна квартира в сучасному комплексі бізнес-класу із закритою територією. Локація: Київ, Соломянський район, Відрадний, вул. Вацлава Гавела, 6В, ЖК L-квартал. Квартира має зручне та функціональне планування: простора кухня-вітальня, санвузол, пральна кімната, затишна спальня з гардеробною та кабінет, який можна переобладнати у гостьову спальню. Квартира розташована на 12-му поверсі з 22-х. Загальна площа складає 64 м2. У ній виконано дорогий дизайнерський ремонт, що надає житлу особливого шарму та комфорту. ЖК «L квартал» є сучасним житловим комплексом із закритою територією, що розташований у престижному районі з гарною транспортною розвязкою. Комплекс пропонує різноманітні обєкти інфраструктури: дитячі та спортивні майданчики, магазини, салони краси, фітнес-центри, кафе та ресторани, підземне паркування та наземну гостьову стоянку, а також укриття. У безпосередній близькості до комплексу знаходяться дитячий садок №432, школа №46, парк Орлятко, парк Відрадний, бізнес-центри, поліклініка, відділення пошти та банків. Також неподалік розташовані інші житлові комплекси, такі як Нивки парк, Оранжерея, Берестейський, Happy House, Geneva, ЖК Козацький, YOLO, Сучасний квартал. Основні вулиці поруч: Миколи Василенка, Машинобудівна, проспект Любомира Гузара, Академіка Шалімова, бульвар Вацлава Гавела. Зручне розташування дозволяє швидко дістатися до метро Шулявська та Берестейська, що займає близько 10 хвилин пішки. Запрошуємо на перегляд. A.6.5.8.5

можливий продаж по єОселя
Вацлава Гавела бульв. (Лепсе Івана), 6ж
rieltor.ua

Без комісії. До продажу пропонується трикімнатна квартира у затишному жк Голосіївського району Parkland. Закритий охороняємий комплекс, цілодобове відеоспостереження, своя розвинена внутрішня інфраструктура: продуктові магазини, кафе, аптеки, кав"ярні, дитячі садочки, хімчистка, салони краси, винні магазини та багато іншого. Істотна перевага комплексу у порівнянні з іншими у цьому районі - це невисока забудова (від 4 до 10 поверхів) і велика територія, тому припаркуватись завжди є де. Поруч із жк є декілька великих продуктових супермаркетів (Ашан, Сільпо), Спортлайф, безліч ресторанів, ТРЦ Республіка, до м. Васильківська 10 хвилин пішки. Квартира знаходиться на 4-му поверсі , загальна площа 98 м.кв. По плануванню - простора кухня-вітальня, дві окремі кімнати, гардеробна, санвузол облаштований ванною та душовою. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою високої якості! Виконано дизайнерський ремонт, робили для себе, все продумано до дрібниць! Опалення від газового котла, який , у випадку вимкнення світла, може працювати від ecoflow, є тепла підлога, комфорний невисокий середній поверх, сам по собі будинок теплий та якісно побудований. Документам більше 3-х років. Ціна 190 000 $.

Юнацька, 8
rieltor.ua

Пропонується до продажу двокімнатна квартира (євро-двушка) з ремонтом у ЖК Concordia. Золоті Ворота, вул. Кудрявська, буд. 45. Поверх 11 із 18. Загальна площа 50 кв. м. Планування: - кухня-вітальня - спальня - суміжний санвузол - гардеробна. Новий дизайнерський ремонт. Вид панорамний. У квартирі встановлена система "розумний дім". Квартира укомплектована повним комплектом побутової техніки: пральна машина, сушильна машина, посудомийна машина, варильна поверхня та інші. Також, в продажі парко місце в підземному паркінгу.

Кудрявська вул., 45
rieltor.ua

Эксклюзивное предложение. Продам в 3 минутах хотьбы к метро Славутич 2 комнатную квартиру площадью 95,5 м2. Евроремонт 2021 года. Укомплектована мебелью и бытовой техникой. В кухне установлен кондиционер. Пол - плитка, ламинат, функция теплый пол по всей площади. Индивидуальное отопление - двухконтурный газовый котел. Счетчики воды, электричества (городской тариф).

Центральна вул., 19
rieltor.ua

Продажа 3-ой квартиры с ремонтом на 17 этаже по улице Дегтяревская 25А-К1. ЖК «Космополитан». 22-этажный кирпичный дом постройки 2011-го года. Метраж 117м Состояние входов в парадные хорошее, установлены переговорные устройства, есть охрана. Во дворе чисто и уютно, есть место для отдыха. Есть большая новая детская площадка и место для игр в футбол. Оборудованы места для парковки автомобилей, однако их недостаточно. Неподалёку супермаркеты и магазины, парки. В доступной зоне находится зоопарк, станция метро "Шулявская"-5мин., детский сад и школа. Хорошая транспортная развязка. Общее состояние дома хорошее. Парк Пушкина, рядом 3 станции метро: Шулявская, Дорогожичи и Лукьяновка Цена 190000 у.е без комиссии

Дегтярівська вул., 25а
rieltor.ua

#12956 Продаж 4-к квартири з дизайнерським рішенням та чудовим розташуванням кімнат. Квартира створює відчуття легкості та домашньої затишної атмосфери. Лаконічна біла кухня та сучасна побутова техніка - максимально функціональна і продумана буквально до сантиметра, підлога з підігрівом, а великі вікна наповнює кухню-вітальню природним світлом. Квартира з затребуваним плануванням: простора кухня-вітальня, три окремі спальні, великі два санвузла, безліч вбудованих шаф. Дорогий та якісний ремонт, італійська та німецька сантехніка, італійські меблі та побутова техніка від провідних світових виробників. ЖК «Олександрівський» комплекс з власною інфраструктурою, розташований на Севастопольській площі, завдяки чудовій транспортній розвязці дістатися до Центру міста можна в будь-який час без пробок. Родзинкою інфраструктури комплексу є його простора стилобатна частина, яка зєднує всі 4 будинки. Усередині неї розташовані дитячі та спортивні майданчики, кафе, а прям біля будинку розташований супермаркет Новус.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 6Д
rieltor.ua

Продаж ! Вул. Василя Тютюника 37/1 ЖК "Престиж Холл " Житловий комплекс преміум класу . м. Палац Україна. Продаж унікальної квартири в найкращому місці в Києві. Двокімнатна квартира на 23 поверсі 24 поверхового нового будинку з неповторним краєвидом на центр столиці. Загальна площа 78,2 кв. м. Житлова 38,3 ,кухня 15.8 м. Висота стелі 3,03 м. Унікальне планування, елітний будинок і краса панорамних вікон. Нові, металеві склопакети і повна підготовка стін і стелі під початок оздоблювальних робіт. Комплекс побудований за монолітно-каркасною технологією і експлуатується з 2011 року, має закриту і облаштовану прибудинкову територію, підземний паркінг і власну керуючу компанію. Стіни утеплені базальтовою ватою, фасад з вентильованими панелями і облицьований керамогранітом. Комплекс забезпечений дворівневою системою очищення питної води, дитячим і спортивним майданчиком, цілодобовою охороною, закритим подвір‘ям тільки для мешканців комплексу. Поруч вся інфраструктура столиці України: станція метро Палац України, Володимирський ринок, NOVUS, парк ім. Марі ї Заньковецької, костьол Святого Миколая, Національний Спортивний Комплекс тощо. Ідеальне розташування комплексу і для життя, і для бізнесу.

можливий продаж по єОселя
Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 37/1
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! НАЙКРАША ПРОПОЗИЦІЯ! ЖК Львівська площа! 3кім=104м2! Кудрявська, 24а! ✔ Новий комплекс в центрі Києва! ✔ ВИДОВА квартира з двостороннім плануванням. Окрема кухня, три кімнати, 2 сан.вузли, гардеробна, дві лоджії. Легко переплановується у квартиру з трьома окремими спальнями. ✔ Будинок з підземним паркінгом, закрита територія, є спортивний та дитячий майданчики. ✔ Просторий підїзд, сучасні ліфти, 5 квартир на поверсі! ✔ Додатково є можливість придбати паркомісце за ціною 35000€. КЛЮЧІ НА РУКАХ, ПЕРЕГЛЯДИ ПО ДОМОВЛЕННОСТІ.

можливий продаж по єОселя
Кудрявська вул., 24а
rieltor.ua

Продам 3-хкомнатную раздельную квартиру в ЖК 4 сезона Голосеевский р-н., Голосеево, вул.Михаила Максимовича 3Д 12/24 эт., монолитно-каркасного кирпичного 2017 года постройки дома 115/65.9/17.2 лоджия из кухни застеклена, обшита. Отличная планировка, все комнаты правильной, прямоугольной формы. Квартира не угловая, двухсторонняя, теплая. Квартира продается с мебелью и техникой. Мебель делалась под заказ из качественных материалов и фурнитуры. Бытовая техника AEG, BOSCH Спальня оборудована звукоизоляцией. 1-2 этаж дома-нежилые помещения На территории комплекса находятся: продуктовые магазины, аптека, химчистка. Поблизости есть :несколько супермаркетов, Фитнес-центр с бассейном и др. Во дворе детские и спортивные площадки, рядом Голосеевский парк. М. Васильковская в 5 минутах. Консьерж, на въезде в ЖК установлен шлагбаум. 190000 у.е Без комиссии. ПРОСЬБА КОЛЛЕГАМ НЕ РЕКЛАМИРОВАТЬ.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3Д
rieltor.ua

Продається простора 2-к квартира від Власника, в Соломянському районі м. Києва, що на вул. Скрипника 40 (Островського), на 18 поверсі 18 поверхового будинку загальною пл 81м2, кухня-вітальня 35м2, спальня 20м2. Чистий підїзд, з охороною та відеокамерами. Будинок із червоної цегли. Ремонт робився дизайнером за авторською технологією, кухня італійського виробництва, зроблена індивідуально на замовлення. Кухня студія плавно виходить у вітальню, в якій є меблі найвищої якості. Тепла підлога, паркет виготовлений із елітних сортів порід дерева. Вся техніка Siemens. Ліжко також зроблене на замовлення і має дуже добротний матрац для гарного сну. Основний санвузол 6м2 оздоблений італійською плиткою та має авторський дизайн, другий санвузол 3м2. Уся сантехніка преміальних марок. Є велика вбиральня для всіх речей, гарний просторий коридор. Також додатково в продажу є паркомісце, вартість оговорюється. При умові покупки квартири разом з паркомісцем, для Вас буде діяти приємна знижка!

Островського Миколи вул., 40
rieltor.ua

Дизайнерський ремонт виконаний з використанням найкращих матеріалів, надаючи квартирі елегантний і сучасний вигляд. Вся побутова техніка встановлена відомої марки Samsung, включаючи пральну машину з сушкою, вбудовану посудомийну машину, холодильник, індукційну варильну поверхню та духовку з функцією мікрохвильовки. Квартира оснащена двома телевізорами: в гостьовій кімнаті встановлений телевізор Samsung розміром 65", а в спальні - телевізор Philips розміром 32". Вбудовані меблі з фурнітурою Blum та меблі від BLEST додають елегантності та функціональності кожному простору. Для вашого комфорту встановлена тепла підлога у ванній кімнаті, гардеробній та вхідній зоні, на кухні та на лоджії. Розташування квартири забезпечує низький рівень шуму від сусідів, створюючи спокійне та комфортне середовище. Крім того, у будинку встановлений генератор, що забезпечує електропостачання у випадку відключення. Ця чудова та затишна квартира ідеально підійде як для сімейної пари з дітьми, так і для однієї людини.

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 18а
rieltor.ua

Без комісії. Продаж просторої двокімнатної квартири на Подолі, по вул. Волоська 51/27, в цегляному будинку 2002 року побудови. Квартира після повного ремонту. Встановлені всі необхідні меблі та техніка: посудомийна і пральна машини Bosch, газова плита, холодильник Liebherr, електрична духовка, бойлер на 80л, кондиціонери, сантехніка Grohe, гідромасажна ванна. Роздільне планування кімнат. 2 гардеробні кімні. Через дорогу - новий спорт Лайф, відмінний підлозі приватний садок та школа.

Волоська вул., 51/27
rieltor.ua

Унікальна 2-рівнева квартира! Рідкісний пентхаус на відносно низькому поверсі! Продається 4-кімнатна 2-рівнева квартира на вулиці Академіка Заболотного, 1а. На першому поверсі знаходиться велика кухня та окрема кімната, гардероб, санвузол, балкон. На другому поверсі дві окремі кімнати, два санвузли та ще один балкон. На поверсі розташовано 6 квартир. «Метрополіс» — ЖК комфорт-класу, монолітно-каркасна технологія, стіни зведені із цегли та газоблоку, у будинку індивідуальне опалення. Двір у комплексі з закритою територією, після введення в експлуатацію 3-ї черги з підземним паркінгом, двір буде зачинено і від автівок. На території комплексу є свій дитячий майданчик, а також майданчик для заняття спортом. Прямо зараз встановлюється зона барбекю для комфортного відпочинку, який можна організувати прямо у дворі. По сусідству знаходиться Голосіївський ліс, поблизу багато місця для заняття спортом, що дуже зручно для того, хто хоче завжди бути в формі. Через дорогу від комплексу знаходиться ТЦ «Магелан», 5 хвилин їзди до ТРЦ «Республіка», у 10 хвилинах розташовані «METRO» та «Епіцентр». Біля ЖК розташована зупинка тролейбуса та автобуса (1 хвилина), трохи далі станція метро. Поруч розвязка, що дозволяє дістатися в будь-яку частину столиці. 500 метрів до станції метро «Теремки». Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Заболотного академіка вул., 1а
rieltor.ua

#3412 Квартира, яку ви так довго шукали! БЕЗ % До продажу пропонується - тепла, світла, затишна, надзвичайно комфортна 4 кімнатна квартира на березі Дніпра по адресі Микільсько - Слобідська 6. Будинок спеціального проекту збудовано у період з 2005 по 2010 рік, з монолітно-каркасною конструкцією і цегляними стінами. В будинку є три ліфти, консьєрж, огороджена територія та підземний паркінг. Особливості квартири: Загальна площа 121,5кв. м., житлова 75 кв. м., кухня 30 кв. м. Розташована на 12-му поверсі з 22 Вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує тихе спокійне середовище Квартира продається з якісним ремонтом, меблями і технікою Планування включає: Передпокій Простора вітальня Кухня та обідня зона Балкон Окремі 3 спальні кімнати 2 суміжних санвузола Розташування також вражає: 10 хвилин пішки до метро Лівобережна 5 хвилин пішки до пляжу Поруч ЖК #3412 Квартира, яку ви так довго шукали! БЕЗ % До продажу пропонується - тепла, світла, затишна, надзвичайно комфортна 4 кімнатна квартира на березі Дніпра. Будинок спеціального проекту збудовано у період з 2005 по 2010 рік, з монолітно-каркасною конструкцією і цегляними стінами. В будинку є три ліфти, консьєрж, огороджена територія та підземний паркінг. Особливості квартири: Загальна площа 121,5кв. м., житлова 75 кв. м., кухня 30 кв. м. Розташована на 12-му поверсі з 22 Вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує тихе спокійне середовище Квартира продається з якісним ремонтом, меблями і технікою Планування включає: Передпокій Простора вітальня Кухня та обідня зона Балкон Окремі 3 спальні кімнати 2 суміжних санвузола Розташування також вражає: 10 хвилин пішки до метро Лівобережна 5 хвилин пішки до пляжу Поруч ЖК Сонячна Рив’єра Розвинена інфраструктура зі школами, дитячими садками, магазинами, ТРЦ у непосредній близькості Телефонуйте! Ключі на руках!

Микільсько-Слобідська вул., 6
rieltor.ua

Без% Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 60, PARK AVENUE Площа: 65,0\35,0\12,0; Вашій увазі пропонують апартаменти в VIP комплексі "Парк авеню" біля метро "Деміївська". Закритий комплекс з власною територією з цілодобовою професійною охороною та консьєрж-службою, спортмістечко, дитячі майданчики. Квартира на 19 поверсі з шикарним панорамним видом на місто. Квартира складається з обладнаною кухонною зоною, зони відпочинку, ізольована спальня, велика ванна кімната, великий коридор.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 60
rieltor.ua

Пропонується чудова квартира в жк Династія. 2 окремі кімнати, кухня-вітальня. Роздільний сан-вузол. Виконаний дизайнерський ремонт. Квартира дуже затишна і комфортна. Повна комплектація по техніці в квартирі. В оренду не здавалася. ЖК закритого типу зі своєю інфраструктурою. Гарна транспортна розвязка. Є підземний паркінг.

Липківского Василя вул. (Урицького), 37в
rieltor.ua

Пропонується до продажу квартира в ЖК "Rybalsky" - сучасний житловий комплекс з власною унікальною концепцією. Квартира двохстороння 72 м2, на 2-му поверсі із 9 поверхового будинку. Квартира має власний дворик. Сучасний ремонт, в світлих тонах, панорамні вікна, велика тераса.Квартира повністю мебльована та укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Територія під охороною, вхід по карточкам.Є закритий внутрішній двір, поруч красива алея сакур, Дніпро.

Набережно-Рибальська дорога вул., 9
rieltor.ua

Продаж дворівневої видової квартири, що знаходиться на 13 та 14 поверхах теплого цегляного будинку в тихому історичному центрі столиці. • 6р, 13-й поверх, площа: 150,4\81,0\12,6 Квартира складається з великої спальні з власною гардеробною, двох дитячих, кабінету, просторої вітальні, ігрової кімнати, кухні та двох санвузлів. Стеля на першому поверсі - 2,65 м, на другому - 2,35. Квартира двухстороння, з вікон відкривається дивовижний краєвид на Павлівський сквер та у двір. Світло при відключеннях не вимикали Спецпроект 70-х; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 14; кількість виходів: 1; стоянка; гараж; ліфт; будинок 1980 року, біля дороги, гарний стан, Н=2.65 м, підїзди охайні, 2 ліфта, консьєрж, кодовий замок, парковка безкошовна, магазини, зручне транспортне сполучення, парк імені Коцюбинського

Гоголівська вул., 27
rieltor.ua

Продаж дворівневої квартири в ЖК Славутич, вул. Зарічна 6 Площа 155м2, квартира з другим світлом, є готовий дизайн проект. Найнижча ціна в комлексі серед аналогічних квартир. Перша лінія Дніпра, розвинута інфрасруктура, все в пішій доступності, 5хв до ст. метро Славутич. Ключі на руках, перегляди в зручний час

можливий продаж по єОселя
Зарічна вул., 6
rieltor.ua
1 - 24 з 2 194 результатів