БЕЗ КОМІСІІ. КЛЮЧІ. Пропонується двостороння 2к квартира роздільного та функціонального планування. Секція 3. Присвоєна поштова адреса. Встановлено лічильники на воду та електроенергію. Стан квартири - під ремонт, оздоблення: стіни штукатурка, стяжка підлоги. Простора кухня-вітальня, 2 санвузли, 2 спальні. Стеля-3 м. Будинок еліт-класу, монолітно-каркасна технологія будівництва. В секції 3 ліфти (2 пасажирські та 1 вантажний) Охорона: закрита територія, відеонагляд та охорона 24/7. Підземний паркінг на 255 місць

ексклюзив
Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 19а
rieltor.ua

Без комісії. Бажаєте купити елегантну квартиру своєї мрії? Є чудова пропозиція для Вас! Житловий комплекс "Podil Plaza & Residence" вулиця Глибочицька 73. ЖК-бізнес класу, розташований в історичному центрі Подолу! Територія будинку – закрита, під охороною зі своїм внутрішнім двором, де доступ лише для мешканців будинку. Два ліфти з картковим перепусткою. Шикарна 2-кімнатна квартира з найкращим плануванням для життя: 2 окремі кімнати та кухня - вітальня, окремо робоче готове - робоче місце, розкішна ванна кімната з вбудованою шафою для пральної та побутових потреб та окрема гардеробна! Квартира розташована на 13 поверсі, в середині будинку та вікна у двір, не на проїзну частину! В квартирі виконаний дизайнерський ремонт з максимальним дотриманням будівельних технологій. Квартиру зробили для себе, тому максимально якісно і практично. Ремонт закінчили на початку вересня 2023 року. Стильна та простора кухня з великим столом та барною стійкою! Також вітальна зона зі стильним диваном. Побутова техніка ( посудомийка, варочна поверхня, духова шафа мікрохвильова піч) - вся вбудована від виробника Bosch та вбудований холодильник WHIRLPOOL, Витяжка Ventolux Punto. Встановлені 3 інверторні кондиціонери Cooper&Hunter. Також передбачено 4 зони теплої підлоги для комфорту! Підключено до мережі будинку відеодомофон. Сучасна спальня з эксклюзивную підсвіткою по периметру кімнати та біля ліжка для затишку також улюблений жіночий уголок з дзеркалом. Ліжко розміром 1800×2000 з нішею під білизну. Шафа в кімнаті по стилю! Іншу кімнату можно облаштувати мебелью та використовувати за вашим бажанням! У ванній кімнаті велике дзеркало з підсвіткою, сантехніка - HANSGROHE, інсталяція - GEBERIT. Пральна машина та сушильна машина - Bosch. Боллер TIKI SuperESD Gorenje. Окрема гардеробна кімната! Це ідеальний варіант для тих, хто хоче купити готове житло в новому жилому комплексі. Не втрачайте шансу стати власником цієї чудової квартири в сучасному комплексі міста Києва. Телефонуйте зараз!

ексклюзив
Глибочицька вул., 73
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Сучасно, комфортно, зручно, надзвичайно, родинно, безпечно - якщо ви хочете, щоб ваша нова квартира поєднувала всі ці якості, впевнений наша пропозиція саме для вас! Пропонуємо купити дворівневу квартиру з 3 окремими кімнатами + кухнею-вітальнею, загальною площею 106 м2, в ЖК Комфорт Таун, по вулиці Регенераторній 4, яка знаходиться на 5-6 поверсі 10 будинку. Квартира з дизайнерським ремонтом із дорогих та якісних матеріалів, обладнана всіма необхідними меблями та технікою відомих брендів виробників, які відповідають найвищим стандартам якості, та повністю готова для комфортного проживання. Продумане та зручне планування, складається з окремих двох кімнат - спальні з прихованим гардеробом і кабінету, 2 санвузли - душ, ванна кімната з джакузі, окремим туалетом, та великої кухні-вітальні на першому рівні, та кімнатою на 2 рівні. Кожна деталь, від зручного планування квартири до оточення цікавими сусідами, створена, щоб дарувати комфорт. Це надає відчуття повного задоволення від власного життя. ЖК Комфорт Таун, забезпечує вашу безпеку, маючи закриту прибудинкову територію з цілодобовим відеоспостереженням, охороною та пропускною системою. Також він має розвинуту інфраструктуру з багатьма дитячими та спортивними майданчиками, магазинами, кавярнями, салонами краси, школами та дитячими садками. А транспортний вузол дозволить вам легко дістатися в будь-яке місце столиці. Це справді виняткове місце - яскраве і неподібне до інших. Дім в якому хочеться жити та творити майбутнє, де відчуваєш себе в безпеці та спокійний за тих кого любиш. Дім де хочеться розмальовувати власне життя яскравими фарбами. Записуйтесь на перегляди і не втрачайте можливість придбати чудову квартиру! Пропозиція без комісії для покупця! Розглянемо варіанти продажу за Євро, безготівковий розрахунок та крипто-валюту (USDT).

ексклюзив
Регенераторна вул., 4
rieltor.ua

Квартира з ремонтом у самому серці Києва! Продається 2-кімнатна квартира на бульварі Лесі Українки, 7а. У помешканні дві затишні спальні, велика кухня-вітальня, гардеробна, дві лоджії. Зроблено дорогий, якісний ремонт. З вікон відкривається чудовий краєвид. У наявності вся необхідна побутова техніка: посудомийна машина, холодильник, варильна панель, мікрохвильова піч, духова піч, витяжка, фільтр для води, пральна машина, 3 телевізори, італійські кришталеві люстри, італійські мякі меблі. У ванній — мармур і якісна сантехніка, багато місць для зберігання речей. Підігрів підлоги для комфортної температури. Будинок зведений 2011-го року, чистий цегляний під’їзд, три ліфти, вхід з двору. Багатоярусний автоматичний паркінг. Чистий та охайний двір, на території дитячий майданчик, підземний паркінг, бомбосховище, шлагбаум, охорона. Поруч торгівельний центр «Гулівер», школа, дитячі садочки, дитячі майданчики, бізнес-центр «Парус». Поруч спортзал, басейн, супермаркет, парк, аптеки, поліклініки, ресторани, кавярні, кінотеатр, театр, відділення банку, «Бессарабський» ринок. Зручна транспортна розвязка. До станції метро «Кловська» — 8 хвилин, «Українських героїв», «Печерська», «Олімпійська, «Палац спорту», автобус, тролейбус, зупинка під домом. Ціна 190 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Лесі Українки бульв., 7а
rieltor.ua

Унікальна квартира на березі Дніпра! Сучасний комплекс, розвинена інфраструктура! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Причальній, 14. Помешкання у відмінному стані, виконано новий ремонт, використані тільки якісні та довговічні матеріали. Все зроблено, як для себе. В оселі ще ніхто не жив. Меблі та техніка преміумсегмента — все залишається новому власнику. Житло варте того, щоб записатися на перегляд та побачити його на власні очі. «Грейт» — це сучасний житловий комплекс, побудований за новітніми технологіями. Закінчене оздоблення прибудинкової території. Ідеальне розташування на Дніпровській набережній. Перша лінія берега річки. Навпроти знаходиться парк «Прибережний». Розвинена інфраструктура, поруч все необхідне для комфортного життя. Зручна розв’язка, до станції метро «Осокорки» — 5 хвилин громадським транспортом. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Причальна вул., 14
rieltor.ua

Продається велика і стильна квартира в сучасному і комфортному ЖК «Смарагдовий». Повністю укомплектована меблями та технікою. Квартира знаходиться на 7му поверсі 19ти поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа 120 кв.м., житлова 69 кв.м., кухня 18,4 кв.м. В квартирі зроблений дорогий ремонт з використанням якісних матеріалів, продумане і зручне планування, дизайнерське меблювання та оздоблення, унікальні ексклюзивні речі, клімат контроль, підігрів підлоги, дорога техніка та багато простору зробить проживання в цій квартирі максимально комфортним. Коридор який має в наявності вмістку велику гардеробну, в гардеробній знаходиться пральна машина. Дуже простора кімната зала (44 кв.м.) з меблями, великим розкладним диваном та стінкою з високоякісного дерева під індивідуальне замовлення. Ексклюзивна люстра, яких всього три в світі. Дуже гарні та якісні двері. З зали вихід в кухню. Кухня в приємних світлих тонах , дуже простора, оздоблена,на стіні велике панно та має вихід на балкон. Кухня оснащена всією необхідною технікою та меблями: варильна панель і духова шафа, витяжка, посудомийка, холодильник Bosh, кондиціонер, телевізор. Спальня з площею 25 кв.м. має приємне приглушене освітлення, велике ліжко з хорошим матрацом. В кімнаті знаходиться кондиціонер та телевізор. Вихід в ванну кімнату. Ванна кімната красиво оформлена, також дуже простора 9,6 кв.м. та вміщує джакузі, душову кабіну, унітаз, біде, широке дзеркало та рукомийник. В ванній встановлений бойлер на випадок відключення води під час профілактичних заходів. Також по всій квартирі встановлена система захисту від протікання води ЖК "Смарагдовий" має закриту охороняєму територію, в підїзді консєрж, відеоспостереження, під домом магазин Коло. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура: фітнес-центр з басейном, два сучасні дитячі майданчики, центр дитячого розвитку, супермаркет, кафе, банк, хімчистка, салон краси, турагентство й інші сервіси створюють комфортні умови для відпочинку на власній території. Окремий великий плюс місцерозташування - наявність великого парку через дорогу від комплексу. Транспортна інфраструктура дуже развита: поруч зупинки громадського транспорту та метро Вокзальна в 20 хв пішки.

ексклюзив
Генерала Шаповала вул. (Механізаторів), 2
rieltor.ua

Пропонується квартира в клубному будинку ЖК «Солом’янський». ЖК з власною закритою охороняємою территорією, підземним паркінгом, зоною відпочинку та дитячим майданчиком. До ЖК підведені всі міські коммунікаціі. Квартира з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою, розташована в секції 2 на 2 поверсі. Квартира обладнана: -прально-сушильна машинка Electrolux -духовка Electrolux -посудомийна машина Electrolux -варочна поверхня Electrolux -холодильник Whirlpool -холодильник для вина Ardesto -м’які меблі фабрики Blanche -телевізори Samsung Qled -спліт система кондиціонування Daikin Можливий продаж з машиномісцем в підземному паркінгу

власник
Університетська вул., 17а
rieltor.ua

Квартира в отличном состоянии.По всем вопросам звоните.

власник
Дніпровська наб., 14а
rieltor.ua

Продаж 3кім. квартири в ЖК Delmar/Дельмар вул.Андрія Верхогляда (Михайла Драгомирова), 14а Площа 100 м.кв Поверх 14/30 Стан після будівельників. Відкрите планування. Гарний вид (дивиться на Новопечерські липки) Дім 2019р Можливий безготівковий розрахунок (еОселя) Закрита територія, шлагбаум, підземний паркінг. Добре розвинена інфраструктура, поруч супермаркет Сільпо, 12 лікарня, дитяча лікарня, дитячі садки, школи, багато приватних лікарень, магазинів, салонів, кафе, ресторанів, спортзал Gymmaxx та Arena. Дім межує з великим і одним з найкращим у місті ЖК Новопечерські липки. Наявність прекрасної прогулочної зони, дитячих та спортивних майданчиків. Метро Звіринецька (Дружби Народів ) до 15 хв пішки. Ціна 1900у.о/м.кв. Можливий торг. Власник. Без комісіїї.

власник
можливий продаж по єОселя
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14a
rieltor.ua

Квартира на середньому поверсі - 11, дуже сонячна та світла. Вдале планування з великою кухнею-вітальнею, та двома спальнями в різних частинах квартири. У кухні-вітальні два вікна, що робить її світлою та просторою, два санвузли з душевою та ванною. Будинок введений в експлуатацію, отримана адреса. Можна заходити на ремонт. В домі красиве лобі з другим світлом, свій закритий двір з дитячим майданчиком, консьєрж-сервіс, підземний паркінг. В продажу також є велике паркомісце на -1 рівні, 16.2м2 Переуступка. Продаж від власника, без комісії. Прохання телефонувати та писати на WhatsApp або Telegram. Тільки!

власник
можливий продаж по єОселя
Річна вул., 10
rieltor.ua

Бизнес - ЖК РиверСтоун 2017 года дом. 104м, 18 этаж, ул. Трускавецкая 4б (5 дом) Продажа 2 комнатной квартиры общ. 104 кв.м. Большая, светлая, просторная, видовая квартира с удобной планировкой. Панорамные двухкамерные стеклопакеты в пол, вид на Днепр на Южный мост. Квартира после строителей с качественной отделкой, под чистовой ремонт. Стяжка сделана. Коммуникации подведены. Высота потолков 3м. На территории комплекса закрытый парк с причалом и выходом к Днепру, детские площадки, ландшафт, видеонаблюдение, охрана, карточный контроль, быстрые лифты, подземный паркинг с лифтом в дом (цифровой ключ). Расположение ЖК RiverStone очень удобное - рядом метро (7 минут пешком); на машине до центра -10-15 минут. Без комиссии.

власник
Трускавецька вул., 4Б
rieltor.ua

Без комісії. Продаж квартири в урядовому кварталі, вул. Круглоуніверситетська 18/2, Печерський район. Будинок 1917 року, дуже теплий, охайне парадне, дві квартири на поверсі, квартира двостороння, панорамний вид на Київ та вул. І. Козловського. Розташована на 4/4, э мансардний поверх, сусіди облаштували під житло. Унікальність розташування в тому, що навіть в будні тут тихо та спокійно, а поряд розвинута інфраструктура, є також закрита парковка для власників квартир. Розглядаємо продаж за програмою Є-відновлення.

Круглоуніверситетська вул., 18/2
rieltor.ua

На продаж пропонується нова квартира з 2 спальнями в ЖК Great (ЖК Грейт). Ремонт завершили в 2023 році. Повністю укомплектована меблями та технікою. Загальна площа: 82 кв.м Планування: - кухня-вітальня - дві спальні - два санвузла (в одному з них ванна) - гардероб Є тепла підлога, встановлений кондиціонер. Вікна виходять у затишний двір. 3 1 5 9 1 7 3 4 8 7 7 3

Дніпровська наб., 15К
rieltor.ua

Продам видову квартиру по вул. Омеляновича-Павленко Михайла ( Суворова ), 13 З вікон спальні та лоджії відкривається краєвид! Без перебільшення - тихе місце для життя в центрі міста біля парків та інфраструктури. Квартира розташована на 6-му поверсі цегляного будинку. Омеляновича-Павленко Михайла ( Суворова ), 13 , 6/13, 3-кімнатна, вітальня, спальня, кабінет, окрема кухня, ремонт у 2020 році, 2 ліфти, ОСББ, паркінг для жителів. Обладнана кондиціонерами,повністю укомплектованою кухнею з технікою Boscsh (варильна поверхня, духова шафа, холодильник та посудомийна машина), санвузлом з повноцінною ванною, душем, бойлером, пральною машиною, залом з м’яким диваном, прихожою з гардеробною та системами зберігання. Ремонт робився з використанням високоякісних матеріалів і якісної побутової техніки. Квартира: - має одного власника - документам більше 3-х років - вільна - ніхто не зареєстрований - можливість відразу переїхати. Ключі на руках. Без комісії для покупця! АН Dobroapart

Михайла Омеляновича-Павленка вул. (Суворова), 13
rieltor.ua

Без комісії!До Вашої уваги пропонується чудова квартира в самому серці столиці!Вул. Пушкінська 12а, дореволюційний будинок зі стелями H 3.8, 4 поверх (є повноцінне горище, яке з часом можна узаконити), загальна площа 86 кв.м. Раціональне планування: дві окремі спальні, простора кухня-вітальня, 2 санвузли (ванна та душова кабіна), затиший балкон, який виходить у тихий дворик. Квартира облаштована всією необхідною мебелью і технікою. Капітальний ремонт з повною заміною усіх комунікацій: (сантехніки, труби, електрики та підлоги) був виконаний у 2006 році. Також є своє паркомісце у дворі Чудове місцерозташування .В двох хвилинах ходьби метро Театральна, ЦУМ, Хрещатик та багато іншого!

Євгена Чикаленка вул. (Пушкінська), 12а
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна видова квартира в ЖК «Status Grad», Осокорки • Вулиця Завальна, 10г • Житловий комплекс Статус Град • Розташування Осокорки, Дарницький район, Київ • Станція метро Осокорки • Кількість кімнат 3-кiмн. • Площа (загальна/житлова/кухні) 100/60/20 • Поверх/Поверхів 23/25 • Матеріал стін Цегла • 2 машино-місця в підземному паркінгу (обговорюються окремо) Ексклюзивна квартира з дизайнерським ремонтом, розташовані в на 23 поверсі. Квартира складається: - кухня-гостинної 45 кв.м - спальня 17 кв.м - кімната/кабінет 13 кв.м - 2 санвузли (душова/ванна) - гардероб - пральня - балкон Квартира повністю укомплектована якісною сучасною технікою та меблями. Є три потужних інвекторних кондиціонера Mitsubishi. На кухні наявна система очистки води зворотного осмосу та зроблена гідроізоляція цієї зони. В стелі гостьової кімнати влаштована система домашнього кінотеатру. Звукова ізоляція стелі в кухні-гостинній та спальні. В санвузлах тепла підлога. Вікна квартири з чудовими панорамними видами на Київ, Осокорки, приватний сектор, р. Дніпро. В будинку власна інфраструктура, карткова система доступу, свій генератор, ліфти постійно працюють. ЖК "Статус Град", складається з 3-х секцій каскадної поверховості. Побудований по монолітно-каркасній технології із заповненням зовнішніх стін керамічною цеглою. Фасад вентильований та утеплений мінватою. У розпорядженні жильців: комфортні ліфти, привітні консьєржі, парковка у дворі. У пішій доступності знаходяться: супермаркет NOVUS, ТРЦ Аркадія, фітнес центр Sport Life, дитсадок № 21 та № 445, гімназія Київська Русь.

Завальна вул., 10г
rieltor.ua

Невероятно уютная квартира с лучшим ремонтом в ЖК! Прямая продажа от собственника. Продается просторная светлая 3-х комнатная квартира в современном жилом комплексе возле метро Нивки. Квартира состоит из просторной кухни-гостиной с выходом на остеклённую лоджию с тёплыми полами и двух раздельных комнат. Общая площадь квартиры 85.31м2. В квартире сделан дизайнерский ремонт (меньше года назад), заменены окна и входная дверь, электрополы в прихожей, установлены магнитные стопоры для межкомнатных дверей, высокие межкомнатные двери. На полу ламинат quick step, вся мебель сделана под заказ по собственному дизайну. Установлены кондиционеры. На кухне установлена дизайнерская вытяжка, индукционная плита, измельчитель отходов, фильтрация входной воды в квартиру, фурнитура Blum. В гостиной зоне абсолютно новый диван от Blanche. Плазменный широкоугольный телевизор с аудиосистемой. Шторы с электроприводом. Многоуровневое освещение позволяет подобрать уютный для Вас вариант подсветки с учётом времени суток и настроения. Огромное количество функциональных шкафов для хранения вещей. В спальне и кабинете так же кровать и диван от Blanche, шторы с электроприводом. Кабинет можно переоборудовать в детскую. В ванных комнатах установлена система антипотопа, бойлер на 100 литров. Стабилизированный мох в основной ванной комнате будет украшать и освежать помещение. Стиральная машина и бойлер удачно спрятаны в нишу в коридоре. Окна выходят на две стороны, большинство из них на внутренний двор - в квартире очень тихо. В квартире хорошо продуманы планировка комнат, установлены индивидуальные счетчики тепла, горячей и холодной воды, электричество. Квартира продаётся вместе с мебелью и техникой (забирают только кофемашину). В жилом комплексе "Нивки Парк" закрыта территория с круглосуточной охраной и видеонаблюдением, что гарантирует постоянную безопасность жильцов дома. Во дворе дома находится рекреационная зона с детскими площадками и зонами для отдыха для всей семьи. На территории комплекса есть собственный подземный паркинг для владельцев автомобилей. В здании установлены скоростные бесшумные лифты производства компании Mizui. Недалеко от дома расположен красивый парк с живописными озерами, где можно провести свободный с родными или друзьями. В пешей доступности находится станция метро Нивки, что дает возможность быстро добраться в любой район города. Полностью развитая инфраструктура у дома, есть всё необходимое для жизни: магазины, медицинские центры, аптеки, кафе и рестораны (Макдональдс в 5 минутах ходьбы от дома), школы и детские сады. Комиссию оплачивает покупатель.

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 65Б
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! НАЙКРАША ПРОПОЗИЦІЯ! ЖК Львівська площа! 3кім=104м2! Кудрявська, 24а! ✔ Новий комплекс в центрі Києва! ✔ ВИДОВА квартира з двостороннім плануванням. Окрема кухня, три кімнати, 2 сан.вузли, гардеробна, дві лоджії. Легко переплановується у квартиру з трьома окремими спальнями. ✔ Будинок з підземним паркінгом, закрита територія, є спортивний та дитячий майданчики. ✔ Просторий підїзд, сучасні ліфти, 5 квартир на поверсі! ✔ Додатково є можливість придбати паркомісце за ціною 35000€. КЛЮЧІ НА РУКАХ, ПЕРЕГЛЯДИ ПО ДОМОВЛЕННОСТІ.

можливий продаж по єОселя
Кудрявська вул., 24а
rieltor.ua

Світла, простора квартира з ремонтом у Центрі Києва, Шевченківський р-н., 3- роздільні кімнати, деякі ремонтні роботи та косметика зроблені перед війною, ніхто не жив. Є всі необхідні меблі (вбудована кухня, два ліжка та два дивани, шафи ), побутова техніка(кондиціонер,пральна машина з сушаркою, бойлер на 100л, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, посудомийка, мікрохвильова піч), 2 санвузли (ванна, душова кабіна, гостьовий санвузол). З вікон відкривається панорамний вид на місто. У будинку обладнане бомбосховище. Є підземний паркінг; Метро Лукянівська-12хв пішки

Дмитрівська вул., 80
rieltor.ua

Вашему вниманию представляю 2-х этажную квартиру, на проспекте Бадана,Позняки,рядом с метро. Редкий вариант на рынке!!! Общая площадь 116 кв.м Высота потолков 2.80.м Большая просторная кухня с залом 60кв.м 2 спальни 20,20 кв.м 2 больших санузла 6 и 15 м.кв Гардероб Рядом вся инфраструктура:Торговый центры "Ривер мол" "аладин" "макдональдс" "метро осокорки", супер маркет под домом,клиника Борис и многое другое

Бажана Миколи просп., 10
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Пропонується до вашої уваги дуже простора 2к квартира з дизайнерським ремонтом Микільсько-Слобідська 10 Комфортний 7\26 пов 88 кв.м Зроблений якісний дизайнерський ремонт та шумоізоляція. Окремо спальня з власним кабінетом , дитяча та кухня - вітальня. В квартирі прокладені аквастопи, проти затоплення Теплі поли у ванній та на балконі Є пральна та сушильна машина Вся електрика та сантехніка мінялась при ремонті Плитка Іспанія, ламінат Бельгія, Меблі з Європи, техніка від провідних виробників В кожній кімнаті є кондиціонери, витримують до -20 При продажі залишається вся техніка та меблі! Також бонусом є 2 сейфа Є право влпсності, податки за себе сплачуємо Готові розглянути державні програми Територія закрита, охороняється Власна котельня для кожного будинку, підземний паркінг Розвинена інфраструктура: Супермаркет, кав’ярні, дитячі майданчики, школа, дитячий садочок, обладнана набережна для відпочинку та прогулянок, облаштований пляж. метро Лівобережна - 10 -15 хв. пішки!

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

Авторська квартира в Park Lake City\Парк Лейк Сіті - це житловий комплекс у форматі клубної нерухомості в гармонії з природою по вул.Паркова 19. Можливо придбання в єОселя. Ця квартира - втілення сучасного та стильного дизайну, використовуючи легкі матеріали та світлі кольори. Усі деталі створюють урівноважений образ, де тіло і розум можуть знаходити своє істинне становище в цьому обєднанні неба і землі. Має функціональне планування: кухня-вітальня з окремою зоною для відпочинку з виходом на лоджію. Спальня кімната виконана в теплих тонах, за рахунок, панорамних вікон: додає світлості та гармонію кольорів. Є тепла підлога в санвузлах і на кухні. VITA — серце і основа Park Lake City, є першим і основним кварталом заміського комплексу бізнес-класу, розташованого за 15 хвилин від Києва. Особливий шарм додає наявність власного озера у житловому комплексі. Чиста вода озера та бігова доріжка навколо створюють ідеальне місце для ранкових пробіжок чи спокійних вечірніх прогулянок. Ця квартира - це не просто житло, а справжній притулок в обіймах природи та комфорту. Внизу комплексу є комфортний та стильний лобі, є окреме місце для колясок та спорт-інвентарю. Власники комплексу будуть пити воду зі скважени завглибшки 164 метри. На вїзді охорона та по території буде піший патруль. Якщо ви шукаєте життя в гармонії з природою, то це VITA.

можливий продаж по єОселя
Паркова, 19
rieltor.ua

Продаж дизайнерської квартири в ЖК Нова Англія. - 2 спальні, велика спальня з балконом - простора вітальня з панорамним склінням та виходом на лоджію - кухня - 2 с/у - коридор Якісний дизайнерський ремонт, техніка та меблі світових брендів. Підігрів полу по всій квартирі. Повністю мебльована та готова до проживання. Підземний паркінг, закрита територія, що охороняється, та своєю власною інфраструктурою: школа, дитячий садок, магазини, ресторани, кафе, нова пошта, салони краси. Чудова пропозиція для життя . Чекаємо Вас на перегляді

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28б
rieltor.ua

#5890 Скрипника М. Патріарха (Островського М.), 40. 2-х рівневий підземний паркінг, ліфти в паркінг. Продається простора 2-к квартира 82 метра в Соломянському районі м. Києва, кухня-вітальня 35м2, спальня 20м2. Підїзд з охороною та відеокамерами. Будинок із червоної цегли. Дизайнерський ремонт, кухня італійського виробництва, зроблена індивідуально на замовлення. Кухня студія плавно виходить у вітальню, в якій є меблі найвищої якості. ПАРКОМіСЦЕ ВХОДИТЬ У ВАРТІСТЬ. Гостьова стоянка на 45 машиномісць. 3 швидкісні ліфта Sigma, якісне дизайнерське оздоблення вхідних груп - кожне в своєму стилі, з ресепшном, цілодобовим консьєржем. Будинок автономний - власна газова котельня на даху. Закрита територія, власне подвіря, охорона. #5890

Патріарха Мстислава Скрипника вул., 40
rieltor.ua
1 - 24 з 2 283 результатів