Ціну знижено ! Є торг ! Продаж просторої 4-к квартири БЕЗ КОМІСІЇ ! Солом, янський район ,вул . Івана Пулюя 5А . " Турецьке містечко " . Спецпроект .Житлова площа 55 м.кв .Площа кухні 13.2 м. кв . Загальна площа -98,6 м.кв.Зручне розташування кімнат .Санвузол окремий .В квартирі 2 засклених лоджії .Квартира дуже тепла. Гарний вид з вікон на тихий зелений район . Квартира під ремонт , без меблів . Поруч вся інфраструктура , магазини , АТБ , Новус , аптеки , відділення банків , дитячий садочок , школа , гімназія Мілєніум , спортивний клуб , охороняєма парковка , паркова зона " Кадєтський Гай" , зупинка громадського транспорту .Є відеоперегляд квартири , висилається по запросу .

Пулюя вул., 5А
rieltor.ua

Простора, світла, тепла квартира в цегляному будинку! Квартира в відмінному стані з капітальним, сучасним ремонтом в світлих тонах. Три окремі спальні та вітальня. Майже повністю укомплектована меблями та технікою. Вбудовані шафи, двоспальне ліжко, ліжко в дитячій кімнаті, письмові столи, полиці, розкладний диван у вітальні, холодильник, посудомийна машина, пральна та сушильна машина, кондиціонери, бойлер. На підлозі на кухні кахель, в ванній кімнаті підлога з підігрівом, засклені лоджії. Чарівний краєвид. Квартира утеплена. В будинку конс`єрж. Поруч школа, дитячі садочки, “Екомаркет”. Транспорт у різні райони міста. Є гараж поруч за окрему плату.

Августина Волошина вул. (Галана Ярослава), 2
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

🌟 Приваблива 4-кімнатна дворівнева квартира з чудовою терасою площею 57 м² (9-10 поверхи) чекає свого нового власника в ЖК бізнес-класу "Тайм" за адресою: вул. Липківського, 38. 🏙️ ЖК "Тайм" - це житловий комплекс преміум-класу, який пропонує зручності найвищого рівня. На нижніх поверхах кожного будинку передбачені приміщення для візків і велосипедів, а також кладові для зберігання речей. 🏡 На території комплексу розташовані: дитячий садок, кафе, ресторани та магазини. Крім того, у шаговій доступності знаходяться школи, дитячі садки, банки, торгові центри та поліклініки. 🅿️ Підземний дворівневий паркінг, спортивні та сучасні дитячі майданчики, а також зони для паркування велосипедів забезпечують комфорт і безпеку мешканців. Озеленений внутрішній двір закритий від автомобілів, обладнаний місцями для відпочинку. 🚗 У продажі також є два паркомісця за вигідною ціною! 📸 Представлений фотопроект. 📞 Не упустіть можливість! Телефонуйте!!! Показ в зручний для вас час!!!

Липківского Василя вул. (Урицького), 38
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 4-кімнатної 2-рівневої квартири в ЖК "Family and Friends" Соломянський район , Караваєві Дачі, вул. Новопольова 2. Загальна площа - 131 м. 25 поверх 26 поверхового будинку. Зроблена водяна тепла підлога, та стяжка. 1-ший поверх чорнова, зроблена електрика. 2-гий поверх вайтбокс, зроблена електрика. Будинок введено в експлуатацію. Індивідуальне опалення. Інфраструктура : Неподалік парк "Мамаєва слобода", поруч Магазини , Дитячий садок, Зелена зона, Дитячий майданчик, Відділення пошти, Ресторан, кафе, Школа та багато іншого. Ключі. КОД 3 1 5 5 4 7 8 9 3

можливий продаж по єОселя
Новопольова вул., 2
rieltor.ua

Пропонується 4-х кімнатна квартира в "Дореволюційному будинку" з дизайнерським ремонтом висота приміщень 3,7 м. В квартирі відчувається величезний простір, а з великими вікнами дуже багато світла. Простора кухня вітальня з діючим каміном, зоною відпочинку і виходом на терасу. Вбудована кухня та вся необхідна побутова техніка. Три окремих спальні повністю облаштовані меблями. На підлозі паркет. В кожній кімнаті кондиціонер. Два санвузли, джакузі, гардеробна кімната. Чудове місце розташування і транспортне сполучення.

Генерала Генадія Воробйова вул. (Курська), 5
rieltor.ua

КЛЮЧІ НА РУКАХ! Ідеальна пропозиція для великої сімї. (Приймемо гривню на рахунок) Планування: Три окремі спальні кімнати, дві з яких обєднані з лоджіями. Простора вітальня з виходом на великий балкон. Укомплектована технікою та меблями кухня. Просторий санвузол (ванна/бойлер). Стан квартири - заїжджай та живи. Тепла підлога в місцях де плитка. В будинку товсті цегляні стіни - дуже тепло. Піший доступ до всієї необхідної інфраструктури: школи, дитячі садочки, супермаркети. Біля будинку великий сквер. Зручна транспортна розвязка

Шепелєва Миколи вул., 9
rieltor.ua

Продаж 4-х кімнатної квартири з окремими кімнатами біля Севастопольскої площі у теплому цегляного будинку 87 серії. Будинок у дворі, тихо. - вул. Донецька 57-А - пл. 80/53/7.5 м2. - 3 пов./9 пов. Всі кімнати роздільні. Жилий стан - під ремонт. На полу гарний паркет, дерев’яні внутрішні двері, 2 балкони, бойлер. У парадному свіжий ремонт, нові вікна, є ліфт і відеоспостереження Поруч аптеки, магазини, парк, лікарня, школи та садочки, за 1 хв. пішки від будинку зупинка громадського транспорту.

Донецька вул., 57а
rieltor.ua

Продаж пентхаусу з охороною та камерами. В квартирі виконаний дизайнерський ремонт з італійськими меблями. Укомплектована всім необхідним для комфортного життя , 277.кв м, в двох рівнях. 3 окремі кімнати + зала з кухнею. 4 окремі гардеробні кімнати. 3 c\у і 1 велике джакузі. Підігрів підлоги скрізь, де плитка. В кімнатах дубовий паркет ялинка. На стіні живий, зелений мох. Вся техніка влаштована в меблі, кофе машина, мікрохвильова піч, посудомийка, духова піч, плита, витяжка, пральна машина. Холодильник з подачею льоду та барною шухлядою. Бойлери. Всі матраци ортопедичні, товсті. Масажне крісло для спини та ніг. Розводка кондиціонування по всій квартирі. Розводка музики по всій квартирі, колонки на стелі. Домашній кінотеатр. Система розумний будинок. Вся квартира додатково тепло та звуко ізольована «кімната в кімнаті». Камери спостереження в середині квартири в усіх кімнатах та по периметру, зовні квартири та під’їзду. З телефону бачите всі камери та можете керувати викл/вкл + викликом охорони. Також з телефону можете викл/вкл світло, музику, відкривання/закривання штор. На всіх вікнах та дверях датчики руху. Квартира на повній охороні, підключена до Шериф. Скрізь різні підсвітки. Сходи теж з підсвіткою. Все працює. Ніколи не здавалася. Чудовий краєвид на парк та центр міста.

Мокра вул. (Кудряшова), 16
rieltor.ua

Продаж квартири Продаж 4-кімнатної квартири з коштовним ремонтом на Лобановського проспект, 4Г, ЖК Олександрівський у Соломянському районі міста Києва. Ця квартира розташована на 14-му поверсі висотного 25-поверхового будинку, що забезпечує прекрасний вид на місто. Загальна площа складає 176 квадратних метрів, що робить її ідеальним вибором для комфортного життя для сімї або створення затишного простору для роботи та відпочинку. Квартира має оптимальне планування: • три просторі спальні • велика вітальня • простора кухня з кладовою • три санвузли • пральна кімната Високоякісна сантехніка від відомих брендів Villeroy&Boch та Ravak гарантує комфорт та надійність в експлуатації. До того ж, квартира оснащена сучасною побутовою технікою від відомих виробників Smeg, а також кондиціонерами Daikin у кожній кімнаті, що забезпечує комфортне перебування у будь-яку пору року. Розташування в новому житловому комплексі "Олександрівський", спорудженому в 2012 році, гарантує високу якість життя та зручність місцевої інфраструктури. Безпека та комфорт забезпечені системою охорони, консьєржем та паркінгом. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає просторе житло в тихому районі з хорошою інфраструктурою та вигідною ціною. Запрошуємо на перегляд! A3.385

можливий продаж по єОселя
Лобановського просп. (Червонозоряний), 4Г
rieltor.ua

Продається ексклюзивна 4х к. квартира з авторським дизайнерським ремонтом преміум класу .Розташована за адресою: вулиця Протасів Яр 8. Комплекс закритого типу з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Будинки малоповерхові, дві квартири на поверсі, доглянута прибудинкова територія з підземним та наземним паркінгами, спортивним клубом «Альпійський» на території комплексу. Власна керуюча компанія та консєрж-сервіс, автономна незалежність. Невелика кількість власників квартир надає комплексу затишності, зручності та приватності. Пропонована квартира знаходиться на 5 поверсі дев’ятиповерховог будинку. Площа 160/100/12. Висота приміщень 3,20м. З вікон відкривається чудовий вигляд на пагорби Протасового Яру та у закритий двір. Квартира 2х стороння . Ліфт обшитий червоним деревом. На поверсі перед квартирою, та у ліфті є відео нагляд . В квартирі виконано високоякісний ремонт за індивідуальним авторським проектом у стилі неокласики. Використовувались натуральні коштовні будівельні матеріали: дерево (підлога, столярка), мармур (підвіконня, столешня) та сучасні технології: багаторівнева система освітлення з автоматичним керуванням та системою очищення води. Квартира розділена на дві зони: гостьова, з просторим холом, кухнею- столовою та зоною відпочинку, де вся сім’я може зібратися для відпочинку та для зустрічі з друзями. Друга зона для членів родини: простора хазяйська спальня із власною гардеробною кімнатою, відкритою терасою з маркізою для захисту від сонця з автоматичним керуванням та просторим санвузлом з інфрачервоною сауною, ванною- джакузі та душовою кабіною, затишний кабінет , друга спальня із власною гардеробною та заскленим балконом, господарча кімната (пральна, прасувальна та кімната для зберігання господарського інвентарю), гостьовий санвузол. Додатково в коридорі є дві вбудовані шафи-купе для зберігання речей. Продумане до деталей планування підходить ідеально для проживання великої сімї із комфортом, як у просторому приватому будинку із перевагою у локації майже у Центрі міста. Квартира повністю облаштована меблями, виконаними на замовлення згідно проекту із Італії (господарська спальня) та Німеччини- всі інші меблі у квартирі, як вбудовані, так і вільно розташовані. Вишуканий стиль органічно доповнює техніка провідних виробників ( Miele, Liebherr) та ексклюзивні елементи декору (освітлення, елементи декору, картини та статуетки ). Додатково є два зручних машино місця у підземному паркінгу, розташованих поряд з ліфтом. У паркінгу є три облаштовані шафи для зберігання шин, тощо. Поєднання вишуканого стилю та новітніх технологій , родинного затишку та практичності не залишить нікого байдужими до цієї квартири. Все робилось з любов’ю, для себе. До Хрещатику 10 хвилин автомобілем. Поряд є зупинки громадського транспорту, зони відпочинку, супермаркети, школа, д/с. Якщо виникають додаткові питання - пропонуємо ознайомитись із відеооглядом за посиланням, телефонуйте сьогодні, перегляди за домовленістю. Запрошуємо!

Протасів Яр вул., 8
rieltor.ua

Продается видовая 4-к квартира в закрытом ЖК "Изумрудный", по адресу: ул. Генерала Шаповала 2. В квартире 3 отдельные спальни, просторная гостинная, отдельная кухня, 2 санузла. Выполнен качественный и дорогой ремонт: на полу паркет-доска и плитка от европеских производителей, подогрев пола. Полностью оборудована качественной итальянской мебелью. Техника Bosch и Siemens. Установлены кондиционеры. Полностью готова к проживанию. Территория ЖК закрыта, оборудована детскими площадками и местами общего пользования, есть подземный паркинг. Хорошая транспортная развязка, до ст. М. Вокзальная 10 минут. В пешей доступности остановки общественного транспорта. Рядом государственные школы и детские сады, спортивный комплекс, супермаркеты, отделения почтовых служб, заведения общественного питания.

Генерала Шаповала вул. (Механізаторів), 2
rieltor.ua

Продажа эксклюзивной квартиры 165 кв м в Парке КПИ. Квартира расположена в красивейшем парке города Киева ,на территории одного из престижных ВУЗов страны КПИ им Сикорского по Адресу пр. Победы 37 . Квартира имеет 2 этажа и высокие потолки 3,7 м и занимает третий и мансардный этажи здания . В квартире выполнен дизайнерский ремонт , есть вся необходимая техника МIELE для жилья . В квартире установлен двух-контурный газовый котел для отопления и горячей воды , также есть еще дополнительно электрический котел и бойлер на 50 л. в квартире установлены качественные деревянные окна со стеклопакетами. Дом расположен в цветущем парке с красивым видом ,аллеями Полностью закрытая территория , охраняемый въезд со шлакбаумом . В доме кирпичные стены 60-70 см , установлено видеонаблюдение , на этаже 2 квартиры. В квартире спальня и детская , также 2 гардеробные комнаты . На втором этаже кабинет с комнатой отдыха , подсобными помещениями и вторым выходом из квартиры . В квартиру заведено индивидуальный кабель электричества и оптоволокно. Великолепный вариант для людей , которые предпочитают тишину и уединение в парке с вековыми каштанами и другими деревьями. Просмотры по предварительной договоренности . Есть видео обзор квартиры Продаж ексклюзивної квартири загальною площею 164, 9 кв.м. на проспекті Перемоги 37, Шевченківський район, Київ. Квартира з мансардою знаходиться на 3-4 поверхах історичного гостьового будинку Політехнічного інституту. Будинок 1908 будівництва знаходиться на території красивого парку. Унікальна квартира, унікальний будинок і унікальне місце, це справді історія Києва. У квартирі виконано дизайнерський ремонт, з дорогими натуральними матеріалами. Стильні меблі, техніка європейських виробників. Високі стелі 3, 7 м. На першому поверсі вітальня, функціональна кухня, санвузол, кабінет та спальня. На другому лаунж зона, спальня та санвузол. Вїзд на територію за перепустками та шлакбаум. Охорона, відео-камери по всій території. Тихе та спокійне місце

пр Берестейський, 37
rieltor.ua

Новий комфортний будинок 2016 року. Чоколівський бульвар 27-Б. Добротний будинок із червоної цегли плюс утеплення мінватою. Площа 120,6 кв. Поверх 4-5/5 Кількість кімнат: 3 або 4 Відмінна тепло- та шумоізоляція. Знаходиться всередині кварталу та неподалік транспортних комунікацій. Будинок вже заселений, пристойні сусіди. Красиве парадне. Стан – без ремонту. Можна зробити 3 чи 4 кімнати за бажанням. Метро Шулявка, КПІ та Вокзальна, станція "Караваеви Дачі". Поруч супермаркети, школа, садки. Без комісії, від власника.

Чоколівський бульв., 27-Б
rieltor.ua

Шукаєте велику квартиру з сучасним дизайнерським ремонтом, в якої може розміститися сімʼя з двома-трьома дітьми? То ця красива квартира саме для вас! Соломʼянський район, вул. Лобановського 6г. Загальна площа 113.6 кв.м. • поверх 3/25; висота стелі 2.75 м; • раціональне та зручне планування з 3 окремими кімнатами; • простора кухня-студія, майстер-спальня зі своїм санвузлом, дві кімнати вільного призначення, просторий санвузол і 2 засклені лоджії з вбудованими шафами; • виконано нове повне утеплення фасаду та підлоги; • розвинена інфраструктура: супермаркет Novus о 5 хв ходьби, кафе та ресторани, школи, поліклінники, банки, магазини тощо, • до зупинки загального транспорту 6 хвилин пішки. Не зволікайте, дзвоніть прямо зараз!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Лобановського просп. (Червонозоряний), 6Г
rieltor.ua

Власник продає велику видову квартиру в ЖК «Family&Friends» вул. Новопольова 2 корпус 1. Загальна площа 127 кв.м. в двох рівнях , в тому числі житлова площа 63 кв.м. із 4х кімнат , кухня 13,2 кв.м. , санвузли 9,8+5,2 кв.м. , передпокій 11,4 +6,8 кв.м. Є велика лоджія 4,9 кв.м. із спальні і кругова тераса 12,5 кв.м. на другому рівні квартири. Стан квартири - після будівельників. Зібрані деякі будматеріали для білового ремонту - маєте змогу все зробити по своєму смаку і власному дізайну ! Квартира розташована на останньому 25-му поверсі , дуже світла і воздушна. Стіни утеплені, економічне сучасне опалення - своя котельна , працює 3 ліфти. Будинок сданий в 2020 році, заселений , всередині дуже чисто і охайно, Консьєрж цілодобово, відеонагляд. Поруч з.д.станція "Караваєві дачі" , найближча ст.метро "Шулявська" - 3 зупинки. Поруч 4 дитячих садка, школи, ліцей, клініка, Медгородок магазини АТБ, Новус, Фора , ТЦ Аркадія, ТЦ Космополіт , Нова пошта, Укрпошта , парк Мамаєва слобода, спортзали Sportlife з басейном, Atlant GYM, Steel Gym. Стартуємо з мінімальної ціни 107 000 євро за квартиру з документами , далі ціна зростатиме.

можливий продаж по єОселя
Новопольова вул., 2
rieltor.ua

Будинок цегляний комфорткласу 2001 року будівництва, розташований в центральному районі столиці з чудово розвиненою інфраструктурою біля метро КПІ. Охорона. Відеонагляд. Консьерж. Підземний паркінг (можна придбати два місця) Поряд парк КПІ, математична гімназія, ліцей Універсум, Спортлайф та багато інших установ різного призначення. Велика 4кімнатна затишна Квартира продається з повним оздобленням меблями та побутовою технікою.

Миколи Волковича вул. (Боткіна), 4
rieltor.ua

Продається двоповерховий, цегляний будинок в селі Заворичи, Броварського району в дачному кооперативі " Ватутінець" в 55 км від Києва. Загальна площа будинку 106,7 кв.м. Простора веранда. Спальня 9 кв.м, коридор, кухня, сходи. Також в будинку є гараж. На другому поверсі дві кімнати по 15 кв. м. та великий балкон. Земельна ділянка 12 соток. Власна свердловина, туалет на вулиці. На території фруктові дерева, кущі смородини та виноград, ліс навпроти будинку. До жд станції " Заворичі" і магазинів 10 хв пішки. Телефонуйте!

Дачна, 266
rieltor.ua

Продаж розкішної квартири з усім вмістом. Стан квартири ідеальний. вулиця Амосова 4, будинок 2004 року. Цегляний, дуже теплий. Комфортний 3 поверх. Гарне планування: 130м2, високі стелі 3,4м, 3 спальні та простора вітальня, велика кухня, 2 санвузли, 2 балкони, передпокій. Красивий, стильний, якісний, продуманий до дрібниць ремонт. Мякі світлі тона стін, комфортабельні мякі меблі, повна комплектація технікою європейських виробників. Квартира ідеально підійде для сімї. Домофон, консьєрж. Закритий двір з паркуванням та великим дитячим майданчиком. Є парко місце. Тихе затишне місце поруч із центром далеко від галасливих вулиць.

Амосова Миколи вул., 4
rieltor.ua

Київ, Чапека Карела (Фучика Юліуса), 15 Продаж 4-кімнатної квартири з ремонтом. Житловий стан, окремі 4 кімнати, роздільний санвузол. У будинку є газ. Є ліфт. Замінена сантехніка та електропроводка. Два засклених балкони. Бойлер, холодильник, духова шафа, мікрохвильова піч. Все залишається. До метро Вокзальна 10 хвилин пішки. Тихий двір, стихійна парковка перед будинком. Будинок 1984р., 2 ліфта "Otis", кодовий замок, консьєрж, парковка безкоштовна, підїзди охайні. Є відео. Співпрацюємо по сертифікату та державним постановам.

Карела Чапека вул. (Фучіка Юліуса), 15
rieltor.ua

Картира з НОВИМ РЕМОНТОМ! КОМФОРТНИЙ ПОВЕРХ! Планування: - простора кухня-вітальня з панорамними вікнами на Соломянський парк - Три окремих кімнати - Два санвузли - велика кількість гардеробних кімнат - засклений балкон з видом у двір В квартирі ніхто не проживав, ремонт завершили до 2022 року. Повністю укомплектована побутовою технікою і меблями для комфортного проживання. Абсолютно все робилось під замовлення. Зручна транспортна розвязка. ст.М"Вокзальна"- 15 хвилин; Будинок 2011 року, Н=3м Паркова зона, закрита територія, професійна охорона, 3 ліфти, консьєрж, підземний паркінг, у дворі дитячий майданчик, супермаркет, аптека, банк, поряд фітнес-центр, розважальний центр "Ультрамарин", Соломянський парк! Перегляд в зручний вам час. Відео по запиту!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Генерала Шаповала вул. (Механізаторів), 2
rieltor.ua

Метро Шулявська,ЖК Місце мрій,закритий комплекс,в будинку три ліфти,консьєрж,відеоспостереження,є паркінг,ремонт,мебльована,три окремі спальні кімнати,кухня студія,два санвузли,лічильники на опалення ,воду,електроенергію,поруч Сільпо,Мегамаркет,Аркадія,школа,дитсадок,довгостроково.Лічильники на воду,тепло,постачання електроенергії.

Вадима Гетьмана, 1Б
rieltor.ua

Продается просторная квартира в кирпичном доме. Тихая, зеленый огороженный двор, детская и спортплощадка, автостоянка, . Очень удобная транспортная развязка. Метро Шулявская – 15 минут пешком, скоростной трамвай, троллейбус, маршрутки в любых направлениях, рядом детсады, школы, супермаркеты – Аркадия, Мармелад – Спорт Лайф, Большевик, Мегамаркет, Ультрамарин, парки (КПИ, Пушкинский, Мамаева слобода). Лицеи и университеты – КПИ, МАУ, Медицинский, КНЭУ. Дом 2003 года, Н = 2.75 м, хорошее состояние, у дороги, подъезды чистые, 2 лифта, домофон, кодовый замок, бесплатная парковка возле дома.

Борщагівська вул., 145
rieltor.ua

Продається 4-кімнатна квартира у гарному стані. Боращагівська 143Б. Будинок побудований у 2005 році. Консьєрж. 2 ліфти - грузовий і пасажирький. Ремонту 8 років, виконаний з якісних матеріалів. 4 поверх/12 3 спальні Гостинна Кухня 2 повноцінних санвузли Гардеробна Прихожа Заскленний балкон Квартира повністю мебльована та укомплектована необхідною технікою. Будинок розміщений біля зупинки скоросного трамваю, напроти торговий центр Аркадія та неподалік Індустріальний міст. Зелений двір, доступний вуличний паркінг. Перегляди по домовленості.

Борщагівська вул., 143б
rieltor.ua

Продаж ексклюзивної дворівневої квартири в ЖК «Олександрія», вул. Патріарха Мстислава Скрипника, 48а. Загальна площа: 131 м.кв., кухня-вітальня 47,2 м.кв., спальні 19 та 17 м.кв., кабінет 11.2 м.кв. Унікальністю даної квартири є гармонійне поєднання сучасного стилю та сімейного затишку! Індивідуальні рішення при плануванні квартири розроблялись дизайнерами з урахуванням потреб повсякденного, комфортного мешкання кожного члена родини. Велика увага була приділена загальному простору вітальні, де Ви із задоволенням не тільки зможете провести час всією родиною, але й зустрінетесь з друзями. Квартира складається з кухні -вітальні, кабінету, 2-х спалень, 2-х гардеробних кімнат, 2-х санвузлів, комори. Особливості та деталі проекту: -техніка на кухні: вбудований холодильник, вбудована духова шафа, варочна панель,витяжка, посудомийна машина, пральна машина; -системи очищення води Zepter; -внутріпольні конвектори біля панорамних вікон; -кондиціювання та очищення повітря Mitsubishi ELECTRIC; -системи інтелектуального кліматичного комплексу очистки та зволоження повітря; -вбудований сейф; -безпекова система та відеонагляд Ajax. Запрошуємо Вас на перегляд!

Патріарха Мстислава Скрипника вул., 48а
rieltor.ua
1 - 24 з 90 результатів