До Вашої уваги стильна 2к квартира у ЖК, що на вул. Гарматна, 37А. Код квартири 24853921 Планування: - дві окремі кімнати, які укомплектовані меблями - кухня укомплектована потрібною технікою для комфортного проживання - с/в з великою ванною - закритий балкон з видом на парк - робоче місце для роботи з дому - панорамний вид з вікон - багато місця для зберігання речей, - з облпднання: смарт ТВ, інверторний кондиціонер, посудомийна, бойлер на 85л, два двоспальні ліжка. Розвинута інфраструктура у пішій доступності: зупинки громадського транспорту, школа, дит. садок, парк для прогулянок, поліклініка, ТРЦ, мережеві магазини, аптеки, кафе, пекарні та багато іншого. До метро Шулявська 18 хв ходьби. Підземний паркінг, який слугує укриттям. Будинок теплий та енергозберігаючий з власнею котельньою. Батареї регулюються, тому є змога задавати комфортну температуру у кімнаті. Два ліфти, консьєрж сервіс, відеонагляд на території, охайний двір. Якщо Ви цінуєте комфорт та затишок, а також зустрічати панорамний світанок, то ця квартира саме для Вас!!! Розглядаємо продаж по державній програмі. Телефонуйте для огляду!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Гарматна вул., 37А
rieltor.ua

ЖК «Караваєві Дачі» Вул. Польова 73 12/25 поверх Будинок введений в експлуатацію! Усі комунікації підключені до міста! Закрита територія. Відеонагляд та Консьерж Функціонуюче ОСББ. Магазини на першому поверсі будинку: Мясомаркет, Бокс Маркет, Біле і Суше, Кавʼярня та аптека. Вдале транспортне розташування. До зупинки Караваєві Дачі (міська електричка, автобуси, маршрутки)- 7 хв, до зупинки Індустріальний міст (трамвай, автобуси, маршрутки)- 10 хв. Від власника!

Польова вул., 73
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Унікальна пропозиція! Продається квартира на Преображенській 8б, Соломенський район . Квартира загальною площею 100м2, висотою стель більш 3м, з двома окремими кімнати, вітальнею, просторою кухнею та двома санвузлами забезпечить комфортне проживання вашій сімї. 🏡 Квартира розташована на 6 поверсі, дає чудовий краєвид, вже обладнана ремонтом та сучасною технікою, що додасть вам затишку та зручностей. 💼 Новобудова має презентабельне парадне з зоною очікування, що створить відмінне перше враження від вашого будинку. Чудова інфраструктура та розташування між трьома центральними проспектами забеспечать швидке сполучення з любою точкою міста. 🌳 Для прогулянок в пішій доступності знаходяться два парки, також поблизу школа робить цю локацію ідеальною для родин з дітьми. Не упустіть свій шанс на якісне життя в гарному будинку! Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд квартири та отримати додаткову інформацію. Ваша затишна квартира чекає на вас!

ексклюзив
Преображенська вул. (Клименка Івана), 8б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Представляємо вашій увазі унікальну можливість придбати дизайнерську квартиру в ЖК закритого типу ОСББ Донця 2а у Соломянському районі. Квартира з загальною площею 92 квадратних метрів, розташована на 12-му поверсі, що забезпечує прекрасний вид з вікон на дві сторони будинку. Помешкання має якісний дизайнерський ремонт з використанням матеріалів від провідних світових виробників, що гарантує вишуканий стиль та бездоганну якість. Планування квартири дуже функціональне та зручне: - Кухня: вбудована вся необхідна техніка (мікрохвильова піч, духова піч, індукційна електроплита, посудомийка, винна шафа). - Вітальня: телевізор, кондеціонер, домофон, вхідні зламостійкі двері. - Спальня: кондеціонер - Дитячя: кондеціонер - Санвузол: ванною та душова система з тропічним душем та гідромасажем, бойлер 100л. - Гардеробна: стабілізатор напруги, сейф для зброї. - Балкон Також в квартирі виведені виходи виводи під сигналізацію, датчики безпеки та камери для вашого спокою та безпеки. Звукоізоляція по всьому периметру квартири (стіни/стеля). Тепла підлога по всій квартирі, секційна. Ділянка з плиткою (кухня, вітальня, кладова та ванна кімната) - водяня. Спальні - інфрачервоний. ЖК має закриту територію з пропускною системою, відеоспостереженням та цілодобовою охороною. Розвинена інфраструктура включає дворівневий підземний паркінг для зручного зберігання авто. Поруч знаходяться супермаркети, спорткомплекси, школи, садочки та прекрасні парки для відпочинку: Відрадний, Орлятко з озерами та "Мамаєва Слобода". Зручна транспортна розвязка забезпечує швидкий доступ до метро "Шулявська", "КПІ" та "Берестейська" всього за 10 хвилин їзди. Не пропустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири. Запрошуємо на перегляд! #A2491

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Донця Михайла вул., 2А
rieltor.ua

Без комісії! Продаж квартири в Соломянському районі вул. Польова 73, ЖК Караваєві дачі. Квартира площею 25 кв. розташована на 17 поверсі. Квартира з новим ремонтом, усіма необхідними меблями та технікою. Готова для проживання або під орендний бізнес. Будинок монолітно-каркасний 2020 року, має свою закриту територію, магазини, аптека, кавярні. Поруч гімназія Ерудит, НАУ, КПІ, садки, школи, ТРЦ Космополіт, ТРЦ Аркадія. Зручна транспортна розвязка, швидкісний трамвай до метро Шулявська 10 хвилин. Перегляди за домовленістю. Можливий продаж під є-оселю 3%

можливий продаж по єОселя
Польова вул., 73
rieltor.ua

•без % .Розглянемо еОселя, державні програми, сертифікати. Найкраща пропозиція у зданому та обжитому будинку. •ЖК "Сучасний квартал", пр.Любомира Гузара 11, заг.пл. 40 кв. , 7/16 пов. • Квартира після якісного ремонту, продумано все до дрібниць. Комфортне планування – окрема спальня, кухня-вітальня з виходом на лоджію. •Три ліфти в підїзді, інд.лічильники Х/Г вода, лічильник тепла. Дуже красива гостьова зона+ ресепшн •На території - все необхідне для комфортного проживання: дитсадок, магазини, Укрпошта та Нова пошта, кавярні. • Затишний комплекс з 3-х будинків, відеоспостереження, охорона, паркування. •Швидкісний трамвай (20 хв.)- пл.Перемоги., м.Вокзальна •Ціна: 82000 у.о. без комісії.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Любомира Гузара просп. (Комарова), 11
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в новозбудованому будинку ЖК «Karaway Tower» на Ушинського, 14-А. Масив Чоколівка. Можливий продаж під e-Оселю. Новий будинок 2019 року будівлі, в будинку дворівневий підземний паркінг та гостьовий паркінг. Квартира з площею 46 кв.м, 17/19 эт., тепла, видова та світла квартира. Кухня, окремо спальня, лоджія засклена. Квартира з новим ремонтом, підлога з підігрівом. Вбудована кухня, розкладний диван, холодильник, пральна машина, бойлер, варильна поверхня, духова шафа, кондиціонер. Встановлено лічильники на опалення та воду. У будинку є відеоспостереження на вхід та у ліфтах. У будинку знаходиться супермаркет Новус, поряд школи, дитячі садки, клініка, спортклуб. Найближчі метро Шулявська, Політехнічна, Вокзальна. Поруч розташовані Караваєві дачі, Радіоринок, Севастопольська площа, Індустріальний міст.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ушинського вул., 14а
rieltor.ua

✅ ЦІНА ЗНИЖЕНА!!! Продається 1к квартира у Соломянському районі. ⭐️ м. Київ, вулиця Новопольова 2 корп.2, ЖК Family & Friends⭐️ Чудова квартира, яка чекає саме на Вас! Виконаний якісний ремонт, який закінчили в січні 2024 року. Меблі та техніка, залишаються. У спальні - простора гардеробна. ЖК Family & Friends, будинок комфорт-класу 2019 року, на руках документи право-власності, один власник, ніхто не прописаний, чистий продаж. 👉 Телефонуйте, з радістю організую для Вас перегляд!

ексклюзив
Новопольова вул., 2 к.2
rieltor.ua

Пропонується чудова двокімнатна квартира з гарним ремонтом. Планування складає з великої кухні-вітальні, спальної кімнати, два санвузла, дві гардеробні кімнати, хозблок . Квартира обладнана всіма необхідними меблями та технікою, кондиціонери в кімнатах, підігрів підлоги в зоні плитки, на полу паркет.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4в
rieltor.ua

Продаж видової квартири Продається шикарна двокімнатна квартира в житловому комплексі бізнес-класу "Адамант" у самому центрі столиці. Ця видова та світла квартира має вражаючий вид з вікон на Київ. Квартира розташована на вулиці Василя Липківського. Її загальна площа становить 50 квадратних метрів, а знаходиться вона на 14 поверсі 25-поверхового будинку. В квартирі зроблений високоякісний сучасний дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів. Планування: • кухня-вітальня • спальня • велика душова • вбиральня • лоджія Кухня має вбудовану техніку. У кожній кімнаті встановлені кондиціонери, а також зроблена якісна шумоізоляція. На підлозі встановлена паркетна дошка та плитка з підігрівом. Ця квартира з якісним авторським ремонтом укомплектована всім необхідним для комфортного життя. Тут є пральна та сушильна машини, посудомийна машина, варильна поверхня, духовка, телевізори. У квартирі також встановлено фільтр для води та подрібнювач. В ремонті використані тільки найкращі матеріали, оскільки облаштування житла власники робили для себе. "Адамант" — це житловий комплекс бізнес-класу. Тут є розвинена внутрішня інфраструктура, закрита територія з охороною та дитячий майданчик. Ліфт спускається у підземний паркінг, а неподалік є три парки. Що стосується інфраструктури в районі, то вона налічує: • Школу та дитячий садок — 2 хвилини пішки; • Кафе — 5 хвилин пішки; • Соломянський ландшафтний парк — 5 хвилин пішки; • Супермаркети (Novus, Silpo, ATB, Magemarket) — 5 хвилин пішки; • Спортивний зал та басейн — 5 хвилин пішки; • До центру міста — 5-7 хвилин на автомобілі (20 хвилин пішки до малого ботанічного саду або парку Шевченка). Запрошуємо на перегляд! A3.602

Липковського, 33А
rieltor.ua

Нова пропозиція без комісії для покупця. Продаж чудової 1 кімнатної квартири у ЖК CAMPUS, загальною площею 44 m2, на 15 поверсі 25 поверхового будинку за адресою: вулиця Нижньоключова будинок 14 у Соломʼянському районі, метро Політехнічний інститут. У квартирі зроблений, Дизайнерський ремонт із використанням дорогих матеріалів. Квартира дуже світла та простора. Функціональне та ергономічне планування: з передпокою - 1 спальної кімнати з виходом на балкон, кухня вітальня, ванна кімната, висота стель H-2,75. Тепла підлога: санвузол, коридор, кухня. На кухні вбудована техніка. У квартирі є все необхідне для Вашого комфортного проживання. Низькі комунальні послуги, встановлені лічильники (світло, вода тепла-холодна, опалення), нові лічильники. Поруч супермаркет, магазини, школи, дитячий садок, поліклініка. Зручна транспортна розвязка – до центра міста 15 хвилин, до метро 15 хвилин пішки, громадський транспорт. Комплекс складається з трьох корпусів та офісної частини. Закритий двір з дворівневим підземним паркінгом - вїзд з боку вулиці. Закритий двір з дитячими і спортивними майданчиками. Індивідуальне опалення та гаряча вода. Бомбосховище в будинку! Ця квартира-красуня повністю готова для Вашого щасливого та комфортного життя! Запрошую на перегляд. З колегами співпрацюю, але без дубля у рекламі. Ціна: 103.000 у.о. Без комісіі.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Нижньоключова вул., 14
rieltor.ua

Без % для покупця. Продається простора двокімнатна квартира, з стильним дизайнерським ремонтом біля метро Шулявська. Будинок 2012 року, матеріал побудови монолітно каркасний. Квартира загальною площею 71м2, з просторою кухнею-вітальнею розташована на 10 поверсі 16 поверхового будинку. В квартирі робився ремонт для себе, все з якісних матеріалів та дорогою побутовою технікою. По всій квартирі проведено теплу підлогу та встановлено 2 кондиціонери. Біля будинку чудово розвинена інфраструктура. - 5 хвилин пішки до ТЦ "Аркадія", ТЦ "Мармелад" Також багато різних інших магазинів та закладів. Поруч є декілька дитячих садків, шкіл, та Політехнічний інститут. Транспортна розвязка тут також дуже чудова, 5 хвилин пішки до швидкісного трамваю, або 10 хвилин пішки до метро Шулявська або Політехнічний інститут. Оперативний перегляд.

ексклюзив
Борщагівська вул., 152а
rieltor.ua

Пропонується до продажу сучасна 2к квартира в центральному районі Києва. Будинок введено в експлуатацію у 2011 році. Зроблено якісний ремонт з використанням матеріалів високої якості та сучасної техніки в 2019 році. Світла простора квартира з чудовим краєвидом міста з вікон на 14 поверсі з 17 поверхів. Загальна площа 82,4 кв.м, кімнати роздільні -24.8 кв.м і 23.4 кв.м з виходом на балкон, кухня 14.6 м.кв. з панорамним вікном. Два санвузли, є невеличка комора. Поли в кімнатах ламінат, в кухні і коридорі -плитка (тепла підлога). Продаж з усіма меблями( виробник Італія) і побутовою технікою ( посудомийна та пральна машинки, бойлер, телевизори, в кожній кімнаті кондиціонер). Вбудовані великі шафи в коридорі та в одній з кімнат. Є пожежна і охоронна сигналізація. Лічильники на все. Підземний паркінг. Конc`єрж сервіс. Поруч є супермаркети, спортзали, бассейн, декілька шкіл та дитячих садочків, лікарня, пошта. Гарна транспортна розвязка. Метро Вокзальна 12 хвилин пішки Без комісії. Можливий безготівковий продаж. Розглядаємо 280 постанову, сертифікат.

ексклюзив
Липківского Василя вул. (Урицького), 18
rieltor.ua

Є Оселя. Продам дворівневу 3 кімнатну квартиру ЖК Медовий, Солом`янський район, Правий берег. Будинок зданий в експлуатацію та заселений, територія жилого комплексу закрита. Квартира дворівнева, розташована на 25 поверсі, з панорамними вікнами. Загальна площа квартири: 84кв.м. Житлова площа: 45.6кв.м. Площа кухні: 14 кв.м. Квартира робилась по дизайнерському проекту для себе, дорого та якісно. В квартирі встановлена дорога система вентиляції з підігрівом повітря та фільтрації від шкідливих речовин. Всі роботи по стінам зроблено. Залишилось покласти теплу підлогу, яка частково вже куплена , ламінат, плитку для санвузла на 2-му поверсі, яка також куплена, натягнути стелю і завозити меблі. В другому санвузлі зроблена проводка труб для підключення душа-хаммама, парогенератора та усіх комплектуючих. Дуже гарний краєвид з панорамних вікон. Дизайнерський проект додається, все робилось з дорогих, якісних матеріалів, квартира повністю готова для продовження євроремонту. Також є паркомісце в підземному паркінгу за окрему доплату. Інфраструктура: На території закритого ЖК знаходиться декілька охайних спортивних та дитячих майданчиків а також зон відпочинку. В пішому доступі знаходяться дитячі садочки та школи, різноманітні супермаркети та магазини. Біля житлового комплексу розташовані гарні озера з зоною відпочинку. Транспортна розвязка: -10 хвилин пішки до кінцевої зупинки автобусів та тролейбусів. -15 хвилин пішки до проспекту Лобановського

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Радченка Петра вул., 27-29
rieltor.ua

Квартира створювалася дизайнером для власної родини. Її ніколи не планували продавати, тому саме таких варіантів продається дуже мало. Ідеальний 9 поверх. Дві стіни - обовязково. Та є ще укриття в самому будинку. Гарний витончений ремонт, де кожна деталь продумана. Розумний простір в якому дуже комфортно кожному у Вашій родині. Для дітей простора кімната, де зручно навчатися та відпочивати. Велика кімната для батьків з неймовірно місткою гардеробною. Класно організована гардеробна. В середині наче ще одна кімната, а ззовні взагалі не займає місця. Два санвузли- великий зі зручною ванною та гостьовий одразу при вході. Також кухня та зона відпочинку обєднані в один простір, де вся родина може зібратися разом. У нас багато деталей про які не варто говорити тут. Вони варті Вашої уваги при перегляді, тому приходьте. ПС. Трішки про будинок: закрита територія, 2011 рік забудови, власний підземний паркінг. Ціна за витончений ремонт 97000, або краща пропозиція.

можливий продаж по єОселя
Ернста вул., 16 А
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! Дві окремі спальні кімнати. Простора кухня з виходом на засклену лоджію. Два санвузли. При вході велика гардеробна кімната. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями. На підлозі плитка. Встановлені кондиціонери. Закрита територія комплексу. Цілодобова охорона та відеонагляд. Власна інфраструктура всередині комплексу. Поруч безліч супермаркетів. Школи та дитячі садочки. Соломянський Парк. Все це в пішому доступі. Ст.М."Вокзальна" - 15 хвилин пішки

ексклюзив
Богданівська вул., 7б
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі розкішну квартиру у самому серці міста, яка вражає своєю елегантністю та стилем. Ця неперевершена нерухомість доступна до продажу через релокацію з України, що робить її надзвичайно привабливою для тих, хто шукає вишукане житло. ✨ Особливості квартири, що варто зазначити: - Інтерєр виконаний професійним дизайнером Артемом Зверевим зі студії yodezeen.com, відомим своїми роботами, такими як Virgin Izakaya та Catch. - Використання натуральних матеріалів, таких як натуральний мармур, шпон та метал, надає квартирі неповторний шарм та вишуканість. - Високоякісна сантехніка від італійського бренду Antonio Lupi та фурнітура від Jung. - Комфорт та затишок забезпечують система кондиціювання Mitsubishi Electric та тепла підлога по всій площі квартири. - Безпека та зручність гарантовані завдяки 5 власним камерам на поверсі, а також трьом рівням безпеки в будинку. - Зручне розташування: всього за 14 хвилин від Арена Сіті та чудовий краєвид на місто з панорамних вікон 20-го поверху. - Генератор на весь будинок забезпечує неперервне життя навіть у випадку відключень. Крім того, є можливість придбання паркомісця за $50,000.

Антонова авіаконструктора вул., 2б
rieltor.ua

Пропонуєтья на продаж 3-кімнатна квартира 142м2 Технологія будівництва - монолітно - каркасна Будинок введено в експлуатацію, 3 кімнати, висота стелі 3 метра В квартирі вид з вікон на парк, на місто. Квартира перепланована, планування кімнат роздільне. Є газ Є гаряча вода Опалення індивідуальне Суміщений санвузол Проведені металопластикові труби. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, плитка. Вікна металопластикові, нові В квартирі є шафа Загальний стан квартири - євроремонт Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, ліс

Лисичанська вул., 29
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру- студію з євроремонтом, ЖК Smart House^ вул. Машинобудівна 41, метро Берестейська. 10/13- поверхового будинку, загальна площа 18.2 кв.м, житлова 9.8 кв.м. Світла і затишна квартира в молодіжному ЖК. Укомплектована меблями, побутовою технікою бойлер, варочна поверхня, кондиціонер, пральна машина, холодильник. 2 ліфта. Відеонагляд, охорона. В будинку кавярні, магазини, супермаркет, салон краси. Гарна інфраструктура. До 15 хвилин пішки к метро Берестейська. Без комісії для Покупця

Гонгадзе Георгія вул. (Машинобудівна), 41
rieltor.ua

КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВАС! (3к-128м2) НОВИЙ РЕМОНТ! * Шукаєте велику квартиру з сучасним дизайнерським ремонтом, в якої може розміститися сімʼя з двома-трьома дітьми? * Ця красива квартира саме для вас! Соломʼянський район, вул. Лобановського 4в. * Загальна площа 128 кв.м. • поверх 11/25; висота стелі 2.70 м; • раціональне та зручне планування з 3 окремими кімнатами; • простора кухня-студія, майстер-спальня зі своїм санвузлом, дві кімнати вільного призначення, просторий санвузол і 2 засклені лоджії з вбудованими шафами; • виконано нове повне утеплення фасаду та підлоги; • розвинена інфраструктура: супермаркет Novus о 5 хв ходьби, кафе та ресторани, школи, поліклінники, банки, магазини тощо, • до зупинки загального транспорту 6 хвилин пішки. Не зволікайте, дзвоніть прямо зараз!

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4в
rieltor.ua

🌟 Приваблива 4-кімнатна дворівнева квартира з чудовою терасою площею 57 м² (9-10 поверхи) чекає свого нового власника в ЖК бізнес-класу "Тайм" за адресою: вул. Липківського, 38. 🏙️ ЖК "Тайм" - це житловий комплекс преміум-класу, який пропонує зручності найвищого рівня. На нижніх поверхах кожного будинку передбачені приміщення для візків і велосипедів, а також кладові для зберігання речей. 🏡 На території комплексу розташовані: дитячий садок, кафе, ресторани та магазини. Крім того, у шаговій доступності знаходяться школи, дитячі садки, банки, торгові центри та поліклініки. 🅿️ Підземний дворівневий паркінг, спортивні та сучасні дитячі майданчики, а також зони для паркування велосипедів забезпечують комфорт і безпеку мешканців. Озеленений внутрішній двір закритий від автомобілів, обладнаний місцями для відпочинку. 🚗 У продажі також є два паркомісця за вигідною ціною! 📸 Представлений фотопроект. 📞 Не упустіть можливість! Телефонуйте!!! Показ в зручний для вас час!!!

Липківского Василя вул. (Урицького), 38
rieltor.ua

БЕЗ% Продам простору 1-к квартиру ЖК вул. Гарматна. Знаходиться за адресою Соломянський район, Шулявка , вул. Гарматна 20. Квартира розміщена на 15 поверсі 19-поверхового будинку 2016-року будівництва та займає площу 49м2. Планування: - простора кухня - велика зонована кімната - суміжний с/в - засклена лоджія - передпокій Всередині гарний стан. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Встановлено кондиціонер ба бойлер. Живучи в цій квартирі, ви будете відчувати себе комфортно та затишно. Розвинута інфраструктура! Поруч є: продуктові магазини, аптека, кофейня, салон краси і багато іншого.. Зручна транспортна развязка! До метро всього 15 хвилин пішки! Дзвоніть, більш детально розкажіть по телефону і з радістю організуйте перегляд!

ексклюзив
Гарматна вул., 20
rieltor.ua

Кухня-студія, 2 спальні кімнати (19 кв.м та 15 кв.м), 2 санвузли, побутове приміщення (пральня та гардеробна). Мебльована, вмонтовані шафи в спальні і передпокої. Кухня зі скляним фасадом зроблена на замовлення в «Concept24», вбудована побутова техніка провідних виробників, якісна сантехніка. Великий комфортний диван, проектор з екраном 4 на 3 метра, потужна акустика. Київ, Антонова Авіаконструктора, 2б Sherwood

Антонова авіаконструктора вул., 2б
rieltor.ua

Затишна студія чекає на нового власника! Молодіжний ЖК Smart House ! Продаж з меблями та технікою ! Якщо вам потрібна поряд станція метро - то це буде Берестейська, 15 хвилин пішки . Найкраща пропозиція для здачі житла в оренду або для проживання молодого студенту ! Житло в оренду не здавалося! Перший поверх комплексу пропонує вам великий вибір магазинів, салонів краси, кафе! У житла один власник! Чекаю вас на перегляд! З повагою, рієлтор Оксана!

Гонгадзе Георгія вул. (Машинобудівна), 41
rieltor.ua
1 - 24 з 536 результатів