Продаж офіса з дизайнерським ремонтом в ЖК Академмістечко по вул. Єфремова 8а. Офіс знаходиться на 2 поверсі 9 поверхового монолітного будинку, є можливість переробити у 1к. квартиру. Загальна площа: 58 м2, 1 кабінет: 14 м2, 2 кабінет: 19 м2. санвузол: 4 м2. кімната очікування 8 м2. хол 4 м2. Висота стель 3 м. Меблі техніка все залишається, на вікна встановлені авто ролети, відеоспостереження, сигналізація. Прибудинкова територія з затишним двором, в якому є дитячий майданчик, супермаркети. Зручна транспортна розв’язка, м.Академмістечко знаходиться в 3хв від будинку. В 10 хв. на авто знаходиться сучасний ТРЦ Lavina, до цента міста 20 хв. Ціна: 82000 у.о. Здамо в оренду: 20000 грн.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 8а
rieltor.ua

Вул. Верховина 35, 2 /26 поверхового. В квартирі : 2 просторі окремі кімнати, великий просторий хол, сан вузол окремий, кухня, 1 лоджія. Чиста і охайна квартира. Двір огорожею , доступ через електронну картку. Тихий , зелений мікрорайон , поруч 2 парки, магазини, школи, і т.д. В будинку 4 ліфти, підземний паркінг (бомбосховище) , поштомат Нової Пошти. Цілодобово консʼєрж. До метро Житомирська 7-10 хвилин. Чистий продаж , ніхто не зареєстрован. Перегляд по домовленістю. Відіо за посиланням: https://youtu.be/5gvUp8L30Vo?si=QHQ5VaY-US8WBjiO

Верховинна вул., 35
rieltor.ua

Продам велику 2-кімнатну квартиру з цікавим планування. Загальна площа 83 кв.м., житлова площа 33 кв.м., кухня 7,5 кв.м. Святошинський район, Новобіличі, вул .Булаховського 30. В квартирі є два засклені балкони і велика лоджія ( 25 кв.м.), яку можна утеплити і зробити повноцінну кімнату. Двостороння, кімнати окремо. В квартирі є кладовка, яку можна переоладнати під гардероб. Гарний житловий стан, акуратна, тепла, світла. Вікна металопластикові, мінялась сантехніка, є бойлер, по всій квартирі встановлені нові радіатори з регулюванням. Залишаються всі меблі і техніка. Поряд два садочки, школа, поліклініка, відділення банку, почта. супермаркети " Екомаркет", "Фора, "Сільпо" , великий торговий центр. Зелена зона, поряд ліс. з каскадом озер До метро Академістечко 5 хвилин машиною, можна і пішки 20 хвилин. Багато маршруток в різних напрямках. Ціна 54000 у.е. тел 096 1720797 Наталія

Булаховського академіка вул., 30
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

БЕЗ % Продам 2к квартиру бульв. Вернадського , 24 ЖК «Академ Парк» Святошинський район метро Академмістечко, Житомирська, Святошин Квартира розташована на 4 поверсі 17-ти поверхового цегляного будинку 2018р. Товщина стін 640мм цегли та 150мм мінеральноватного утеплювача. Висота стелі 2.7 м Загальна площа 64,3м² Планування: - квартирі дві окремі кімнати ( 17,7м2 та 13,6м2) - кухня 10,3м2 - лоджія - роздільний санвузол Квартира готова до життя, зроблено якісний ремонт. Новим господарям залишаються меблі та техніка. На території комплексу є дитячі майданчики, стоматологія, нотаріус, салон краси, кав’ярня, продуктові магазини, та інші зручності. Підземний паркінг, відеоспостереження. Чудова транспортна розвязка: зручний виїзд на пр. Перемоги (Берестейський), пішки до метро Святошин, Житомирська та Академмістечко можна дістатися за 15 хвилин. ціна 112000 без комісії для покупця Телефонуйте, перегляди в зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Вернадського академіка бульв., 24
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири біля метро Святошино. Зроблено якісний ремонт із заміною труб та сантехніки. Велика кухня поєднана із зоною вітальні. Окрема спальна та дитяча кімната. Квартира укомплектована меблями та необхідною технікою. Біля будинку багато парків та скверів.

Котельникова Михайла вул., 13
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира( з двома окремими кімнатами) в новобудові, загальною площею 64,3м біля ст.М. Житомирська, Святошин та Академмістечко. Квартира розташована на 4 поверсі 17-ти поверхового цегляного будинку. Товщина стін 640мм цегли та 150мм мінеральноватного утеплювача.В квартирі дві окремі кімнати, лоджія, роздільний санузол. Є холодильник, плита, пральна машина, бойлер, декілька шаф, ліжко та диван. Всі мережі мають лічильники автоматичного зняття показників, також підведена гаряча вода від міських мереж; Розглядаємо всі державні програми

Вернадського академіка бульв., 24
rieltor.ua

ЖК Нивки Парк , кухня студія та окрема спальня , квартира з новим ремонтом меблями та технікою, закрита територія комплексу, хороша інфраструктура та транспортна розвʼязка, право власності більше 3х років , швидке оформлення Оперативний показ

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67 б
rieltor.ua

Борщагівка. Продам двокімнатну квартиру, Жмеринська вул., 10. Квартира розташована на 2-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку. Загальна площа квартири - 46 м², житлова - 26 м², кухня - 6 м². Стан квартири - під ремонт. Квартира має балкон по всьому периметру (з кімнат є вихід, з кухні - вікно). Навколо будинку розвинена інфраструктура: лікарня, дитячий садочок, школа, продуктовий та речовий ринки, аптеки, кафе, зупинки громадського транспорту, парк, "Шпалерний ринок", "Ашан".

Жмеринська вул., 10
rieltor.ua

Пропонується до продажу 2-х кімнатна квартира в сталінці біля метро Нивки. Вул.Рене Декарта 4/2. Цегляна сталінка. Площа 53.9/33.3/7.1 м.кв. 3/5 поверх. Висока стеля. Все роздільно. Стан звичайний житловий. Вікна склопакети. Газ. Газова колонка. Прозорі документи. Вільна для переглядів. Прописаних нема. Дуже хороша локація. Метро Нивки 5 хвилин метро Святошин 10 хвилин пішки. Тихий двір. Пропозиція від представника власника Без комісій. 63000 у.є. торг можливий. 0674600021 0667504621 Євген

Рене Декарта, 4/2
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру з ремонтом, Святошинський район, вул. Жмеринська 18. Квартира розташована на комфортному 2 поверсі 9 поверхівки. Загальна площа квартири 49,1м2. Кімнати окремі 17м2 та 10м2, кухня 5,8м2. Санвузол роздільний, є бойлер, в будинку Газ. Квартира утеплена (не кутова). Є кладова. Лоджія засклена деревяною рамою. Хороша інфраструктура та транспортна розвязка району. Поруч з будинком чудовий парк «Совки». До зупинки маршрутки 2 хв. Поруч магазини, супермаркети, школа, дитячий садок. Реальному покупцю - Торг. За більш детальною інформацією - Телефонуйте!

Жмеринська вул., 18
rieltor.ua

Краща пропозиція 2к квартиру в ЖК Welcome Home по вул.Стеценка 75Г, Академмістечко, Святошинський район, ТРЦ Lavina. Будинок 6. Закрита територія ЖК,відеонагляд, охорона, розвинена інфраструктура. Все, що потрібно для комфортного життя поруч! 2к квартира на 6 поверсі з 7, 56 кв.м з раціональним планування, двох стороння. Документи більше 3х років! 2 вікна виходять у двір, 1 на Lavina Mall.Будинок з утепленням. Стан після будівельників. Лоджия засклена. Є вантажний ліфт. В будинку є підвал, який можна використовувати як укриття. В комплексі побудовано дитячий дошкільний заклад, власна котельна, спортивні та дитячі майданчики. В п’яти хвилинах ходьби знаходиться ТРЦ Лавина, Ашан, Новус, Эпіцентр. Зупинка біля комплексу, зручна транспортна розв’язка, три зупинки до метро "Сирець" чи "Академмістечко". Телефонуйте і домовляйтеся про перегляд! Тетяна 0973660723 (Viber) 0639581029 (Telegram)

Стеценка вул., 75
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в Святошинському районі по вулиці Кулібіна 6 поруч з метро Нивки та Святошин Квартира після косметичного ремонту розташована на 1/9 поверхового будинку. Загальна площа квартири 53/20/8 м2. Металопластикові вікна. Вбудована кухня. Кондиціонер. Гарна локація. Поруч є все необхідне для проживання. Школа. Гімназія. Стадіон. Дитячий садок. Сільпо. Метро Нивки та Святошин у піший доступності 7-10 хвилин. Вартість 59500 у.о. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд.

Кулібіна вул., 6
rieltor.ua

🔥 Терміновий продаж! 2-кімнатна квартира з меблями — заходь і живи! 🔥 💡 Локація мрії: сьомий поверх дев’ятиповерхового будинку — ідеальне поєднання висоти та затишку! Квартира 🌞 сонячна, тепла взимку і тихо розташована, що робить її справжнім оазисом спокою серед міської метушні. Шикарний вид з вікна 🌳: вулиця Махова і паркувальна зона — і жодного шуму! 🏠 Вигідні переваги: • Нові склопакети та газова плита 🛠️ — готово до життя без зайвих витрат на ремонт. • Простора лоджія 🛋️ — місце для відпочинку або вашої міні-теплиці. • Чисто і охайно ✨, без сторонніх запахів, так що можна одразу заселятися! • Тамбур на дві квартири 🚪 для додаткового спокою та приватності. 🚀 Супер локація: • Транспортна розв’язка 🚌: прямі маршрути до всіх гілок метро, швидкісний трамвай до вокзалу через НАУ та КПІ. • Інфраструктура за рогом 🏫: школи, дитячі садочки, аптеки, банк, пошта, ринки, супермаркети Ашан, АТБ, Фора та навіть Спортлайф з басейном 🏊 ♂️ — все поруч! 💬 Особливості для комфортного життя: • Чудові сусіди — тиша і доброзичливість! • Двір з дитячим майданчиком , а поруч школа зі стадіоном і тренажерами 🏃 ♂️ — ідеальне місце для дітей та активного відпочинку. • Велика автостоянка 🚗 — ніяких проблем із паркуванням! 🌟 Важливо: терміновий продаж! Це унікальна можливість отримати комфортне житло у відмінній локації за доступною ціною. 📞 Телефонуйте зараз і запишіться на перегляд — відчуйте, як це стати власником цієї чудової квартири!

Махова вул. (Жолудева), 6
rieltor.ua

Продаж просторої 2-кімнатної квартир 78м.кв. в ЖК "Верховина". В квартирі: дві роздільні спальні-кімнати, простора кухня, великий передпокій, два санвузли, окрема гардиробна кімната та дві лоджиї. На території знаходиться підземний паркінг і дитячий майданчик, цілодобова охорона. ЖК"Верховинна" розташований в зручній локації, до метро (Житомирська, Святошино) 10 хвилин пішки, до зупинки транспорту — 5 хвилин, поруч знаходяться школа, гімназія, університет, дитячі садочки, поліклініка, торговий центр, а також магазини "Новус", "Сільпо" і ринок.

Берестейський просп. (Перемоги), 109А
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. Можливо під Є-Оселю або Є-ВІДНОВЛЕННЯ. Продаж 2-кімн. квартири по просп.Ак.Палладіна, 25 біля метро Академмістечко (2хв). Будинок спецпроект 2005 року, цегляний та утепленний. Квартира в гарному стані, загальною площею 86/47/17 м2, розташована на 11/17 поверсі. Планування: великі кімнати які відокремлені одна від одної, простора зала та світла спальня, кухня велика з виходом на подвійну лоджию. Два санвузли: гостьовий санвузол та велика ванна кімната із вікном. Є всі необхідні меблі та техніка, а саме - у кожній кімнаті кондиціонер, 2 бойлери, духова шафа, посудомийна та пральна машинки, двоспальне ліжко, диван та книжна шафа-стелаж. В квартирі встановлено лічильники опалення, води та електрики. Гарний теплий будинок, в якому є ОСББ, відеоспостереження, консьєрж, Нова пошта, шлагбуам для стороннього транспорту, 2 ліфти (1 вантажний), підземний паркинг під будинком, дитячий майданчик у дворі. Поруч зупинки місцевого тр-ту, супермаркети, аптеки, 5 хвилин їзди до ТЦ Lavina Mall, Ашан, Епіцентр. Ціна 103000у.о.

Палладіна академіка просп., 25
rieltor.ua

Розглядаємо державні програми (безготівковий розрахунок) Продам затишну та простору 2к вартиру по вул. Михайла Котельникова 1, поруч з м. Святошин, Святошинський район Загальна площа 79,1 кв.м, кухня-вітальня 16. 5 кв.м. 14 поверсі 19 поверхового будинку 2004р Квартира з гарним плануванням! Просторі роздільні кімнати 21.2 кв. та 19.4 кв.м. У спальні встановлено повноцінне двоспальне ліжко, містка шафа-купе, кондиціонер, та повноцінний санвузол. Також є вихід на засклений балкончик. У вітальні є всі необхідні меблі, кондиціонер. Велика кухня-вітальня 16.5 кв. укомплектована необхідною технікою: електрична варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, стіл, стільці, барна стійка зі стільцями. Також є невелика комора 1.4 кв.м., обладнана поличками. В квартирі для зручності, ще є додатковий санвузол. Двері в квартирі металеві, на підлозі паркетна дошка. У будинку є консьєрж, три ліфти. Чистий доглянутий парадний підїзд, місце для паркування автомобіля у дворі або підземний паркінг. Всі деталі по телефону! Запрошую на перегляд, чудовий варіан для людей, що люблять простір!

Котельникова Михайла вул., 1
rieltor.ua

Пропонуємо до вашої уваги простору двокімнатну квартиру площею 68.5 кв. м у сучасному житловому комплексі Святобор, розташовану на Львівській, 15. Квартира має продумане планування, яке включає: - спальню - вітальню - кухню - санвузол -гостьовий санвузол Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою, що дозволяє вам одразу переїхати та насолоджуватися комфортом. Житловий комплекс Святобор передбачає власну інфраструктуру, що включає підземний паркінг, зони відпочинку, дитячі ігрові майданчики, пішохідні доріжки та проїзди з твердим покриттям. Все це забезпечує безпеку і зручність для мешканців будь-якого віку. Навколо комплексу розташовані численні обєкти інфраструктури. У безпосередній близькості знаходяться магазини, супермаркети, навчальні заклади та дитячі садочки. Це робить життя тут зручним і комфортним для родин з дітьми. Крім того, поруч розташовані поліклініка та університет. Всього за один кілометр від комплексу знаходиться Святошинський ринок і станція метро «Святошин», що забезпечує швидкий доступ до будь-якої частини міста. До зупинки тролейбуса, автобуса і маршрутного таксі всього близько чотирьохсот метрів. Запрошуємо вас на огляд. #A6571

Львівська вул., 15
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири м. Київ бульвар М. Руденка (раніше Кольцова) Загальна площа – 45,3 м², житлова - 27,2 м², кухня - 6 м². Також збільшили площу за рахунок балкону, тобто загальна виходить близько 48 м.кв. Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку. Встановлені лічильники на воду та світло. Опалення централізоване, в квартирі дуже тепло взимку, не кутова. Зроблений ремонт в підїзді на поверсі та в тамбурі, він один на дві квартири. Додатково встановлено додаткові джерела безперебійного живлення, відключення світла не відчуваються. Квартира світла та тепла. Зроблений капітальний ремонт рік назад, замінені всі труби, стояки, нова сантехніка, замінена повністю електро-проводка, нові люстри, різноманітні освітлювальні світильники, майстер кнопка та інше . Тепла підлога на кухні, в коридорі та в кімнатах при вході. Продається з вбудованими меблями та вбудованою технікою, забираємо тільки ліжко в спальні, 2 крісла , 2 стільці в дитячій та особисті речі і техніку яка не вбудована. Всі меблі робили під замовлення з якісних матеріалів та фурнітури. Все продумано до дрібниць. Ремонт робили для себе В пішій доступності лікарня, пологовий будинок, школи, дитячий садочок, басейн №1 для дітей до 12 років, фітнес-клуб, салони краси, ринок "Дніпро", супермаркет Ашан, "АТБ", Фора, кінотеатр, ТЦ "Квадрат" "Дитячий Світ" , парки, "McDonaldʼs", піцерія, різноманітні кафе та ресторани. Парк Юність та Інтернаціональний. Також поруч розташовані зупинки міського транспорту - автобуси, маршрутні таксі, швидкісний трамвай. До метро "Академ містечко" та "Святошино" автобусом до 20-ти хв. їзди, швидкісний трамвай до метро "Політехнічний Інститут" - 20 хв. , до метро Вокзальна 25 хв. Напрямки руху громадського транспорту - центр міста, вздовж Кільцевої дороги.

Миколи Руденка бульв. (Кольцова), 3
rieltor.ua

SALE роздільна двокімнатна квартира на Микільській Борщагівці в Києві за адресою: — Святошинський район — вулиця Академіка Корольова, 1-А Київ, 02000 — 5 хвилин пішки до зупинки швидкісного трамваю Гната Юри Параметри обєкта: — квартира загальною площею 47m2 — розташована на 2 поверсі 9 поверхового будинку — висота стелі 2.7m Планування: — кімнати окремо — простора кухня — зал з виходом на балкон — суміжний санвузол (ванна) — коридор Про квартиру: — квартира утеплена з фасаду — відреставрований паркет та плитка — новий склопакет — засклений, утеплений балкон — зроблена електропроводка мідь гофрована — сантехніка ПРОДАЄТЬСЯ З ТЕХНІКОЮ ТА МЕБЛЯМИ — кухня та гарнітур — двоспальне ліжко — шафа купе — прихожа — газова варильна поверхня — духова піч — холодильник — бойлер — пральна машина — відео домофон — кондиціонер Гарна транспортна розвязка поруч все необхідне для проживання: — парк для прогулок — магазини — відділення пошти — аптеки — кінотеатр — торговий центр — продуктовий ринок Дніпро — супермаркети — школи та садочки Прямий продаж від власника — без комісії — власник в Україні — відсутні прописані та неповнолітні — безготівковий розрахунок

ексклюзив
Корольова академіка вул., 1-А
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. Продам двокімнатну квартиру в ЖК «Lucky Land», за адресою: вул. Берковецька, буд. 5, секція №3, Святошинського району. Квартира загальною площею: 67,94 м2, знаходиться на 3 поверсі 13 поверхового монолітно - каркасного будинку зі зовнішнім утепленням мінеральною ватою. Житлова площа: 25 м2, для молодої сімї з втіленням своїх дизайнерських мрій. Кухня – вітальня: 22 м2 з виходом на лоджію, просторим плануванням та видом на ліс, найідеальніше місце для відпочинку в родинному колі. Здача в експлуатацію запланована на 2 кв. 2025 року, будівництво в активному будівельному процесі. Комплекс з закритою територією, зі своєю інфраструктурою, з концепцією «без авто та сторонніх», цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Для мешканців ЖК передбачено наземний і підземний паркінги, та гостева відкрита стоянка. У пішому доступі знаходяться супермаркети «Fermachi», «Novus», «Ашан», ТРЦ «Lavina Mall», БТЦ «Епіцентр», фітнес-клуб Fitness Sport Style та Rich Health. Відмінна транспортна розв’язка, до метро « Академмістечко» 10 хвилин транспортом. Продаж по переуступці. 83 000$, 0936585344, 0676585344

можливий продаж по єОселя
Берковецька вул., 5
rieltor.ua

Продам 2-ю квартиру, Святошинский район, ЖК «LUCKY LAND», дом 3 сдан , ул. Берковецкая 6, Академгородок. Квартира расположена на 10-м этаже тринадцатиэтажного дома. Представлен функциональной планировкой , общая составляет м2, Дом в этом году сдается в эксплуатацию. Люди уже входят в ремонты. Великолепная инфраструктура. В непосредственной близости от 40 гектаров хвойного леса, огромный ТРЦ Лавина Молл, Новус, Фокстрот. Метро Академгородок 10 минут на транспорте Цена 85000 у.е Без комиссии!!!

Берковецька вул., 6
rieltor.ua

Верховинна 37. Пропонуємо купити квартиру в престижному, тихому, зеленому районі міста Київа в 5 хвилинах пішки від метро Житомирська. Будинок знаходиться у парковій зоні, закрита теріторія зі своїм подвір`ям, дитячим майданчиком і підземним паркінгом. Простора, світла квартира з якісним ремонтом. Дві окремі спальні, велика кухня- вітальня 16м2 з балконом, просторий хол з гардеробною, санвузли. У квартирі ВСЕ залишається: -дерев`яна кухня з вбудованною технікою, -меблі у спальних кімнатах, -дві шафи купе - гардеробна шафа. Інфаструктура навколо: - Безліч невеликих крамниць на будь-які випадки життя - Три великих супермаркети Novus, FoodPod та АТБ - Спортивна Зала "Гранд Спорт" - Аптеки - Школа - Заклади дошкільної освіти - Міська лікарня і багато закладів та місць для дозвілля (Парк Верховинна, ім. Михайла Котельникова, сквер Львівських митців, ресторани, кафе, салони тощо). Святошинский район, возле метро, біля метро, метро Житомирская, Верховинная, Верховинна, 85м.

Верховинна вул., 37
rieltor.ua

Пропоную в продаж 2к квартира 71м2 Проспект Берестейський ( Перемоги) 71-А ЖК Наш Будинок. Будинок 2017року заселений повністтю.Квартира на 2 пов\16пов. Сучасна вбудована кухня з індукційною варочною поверхнею , духовкою, холодильником.У спальні велике деревяне ліжко. В квартирі є бойлер, пральна машина, шафи. Квартира обладнана сумісним санвузлом . Ванна кімната облицьована керамогранітною плиткою. Теплі підлоги, кондиціонер Будинок знаходиться на другій лінії від проспекту, тому тут безпечно, спокійно.Метро Нивки 5хв пішки .

Берестейський просп. (Перемоги), 71а
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в сучасному ЖК Нивки Парк, пр-т Берестейський 65а, метро Нивки (5 хв пішки). Загальна площа 70,3 кв.м: кухня-студія, великий коридор, окремі 2 кімнати, два санвузли, балкон. В квартирі зроблений дизайнерський євроремонт з високоякісних матеріалів. Повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. Меблі виготовлені на замовлення з якісною фурнітурою. Квартира ніколи не здавалася в оренду, ремонт робився для себе. Квартира вільна і чекає на нових господарів.

Берестейський просп. (Перемоги), 65 а
rieltor.ua
1 - 24 з 306 результатів