Продається однокімнатна квартира в ЖК Академ-Квартал, метро Академмістечко, м. Київ Підходить для молодої родини, а також під орендний бізнес. Основні характеристики: - Будинок зданий, закрита територія на три будинки - Загальна площа: 33,90 м² - Житлова площа: 18,11 м² по документах - Кухня: 12,49 м² - Поверх: 9 із 24 - Стан: зроблено якісний ремонт, ніхто не проживав - Меблі та техніка: все залишається - Тепла підлога: кухня, ванна кімната та коридор Переваги квартири: - Просторий коридор з місткою шафою - Зона кухні з плитою, духовкою, посудомийною машинкою та вбудованим холодильником - Чудова обідня зона з великим диваном та телевізором - У спальні двоспальне ліжко із тумбами для зберігання речей Ванна кімната: - Душова кабіна - Бойлер на 60л. - Велика раковина та дзеркало - Стильна сушка для рушників - Виведене місце під пральну машину та сушку - Територія ЖК закрита та охороняється - Усі необхідні зручності та транспортна доступність.У пішій доступності мережеві супермаркети "Novus", "Велика Кишеня"," Фора". До метро Академмістечко, Житомирська 10 хв пішки, на автомобілі 5 хв. Без комісії Для додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, телефонуйте за номером: (096)757-77-75 Не пропустіть можливість придбати комфортне житло в одному з найкращих районів Києва напряму від власника!

власник
можливий продаж по єОселя
Приладний пров., 10/В
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у Святошинському районі м.Київ вул.А.Петрицького 5/9 Загальна площа: 39,5м2 12 поверх з 14 Квартира знаходиться у теплому панельному будинку 1989 року будівництва. У будинку 2 ліфта : вантажний та пасажирський. Переваги цієї квартири: - функціональне розташування : окрема кімната, кухня, саніузол та гардеробна. - доступна ціна - відмінне місце розташування: квартира знаходиться в зручному районі біля станції метро Святошин (500м). - розвиненою інфраструктура: все необхідне знаходиться поруч- магазини, торгівельні центри, супермаркети, кафе, ресторани. Все, що Ви бачите на фото залишається в квартирі. Звертайтесь, перегляд можливий у зручний для Вас час!

Петрицького Анатолія вул., 5/9
rieltor.ua

Продається світла та простора трикімнатна квартира з функціональним плануванням, яка має три окремі кімнати, дві з яких мають вихід на засклений балкон, окрему кухню, розділений санвузол та прихожу. Квартира обладнана всією необхідною технікою і меблями за домовленістю. У пішій доступності від будинку розташовані різні продуктові та будівельні магазини, лікарня, районна поліклініка, дитячі садочки, школи, сквер із озером, парки, кав’ярні й ресторани. Транспортна інфраструктура дуже зручна: зупинки громадського транспорту, автобуси, маршрутки та трамваї. Швидкісні трамваї європейського зразка забезпечують швидкий доступ до станцій метро. Будинок розташований у затишному та спокійному районі з гарною зеленою зоною та двором, де є сквер і достатньо місця для паркування автомобіля. Поруч також є стоянка для авто. Ця квартира ідеально підходить для комфортного життя сімї завдяки розвиненій інфраструктурі та чудовій транспортній розвязці.

Симиренка вул., 22г
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Розглядаємо державні програми (безготівковий розрахунок) Продам затишну та простору 2к вартиру по вул. Михайла Котельникова 1, поруч з м. Святошин, Святошинський район Загальна площа 79,1 кв.м, кухня-вітальня 16. 5 кв.м. 14 поверсі 19 поверхового будинку 2004р Квартира з гарним плануванням! Просторі роздільні кімнати 21.2 кв. та 19.4 кв.м. У спальні встановлено повноцінне двоспальне ліжко, містка шафа-купе, кондиціонер, та повноцінний санвузол. Також є вихід на засклений балкончик. У вітальні є всі необхідні меблі, кондиціонер. Велика кухня-вітальня 16.5 кв. укомплектована необхідною технікою: електрична варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, стіл, стільці, барна стійка зі стільцями. Також є невелика комора 1.4 кв.м., обладнана поличками. В квартирі для зручності, ще є додатковий санвузол. Двері в квартирі металеві, на підлозі паркетна дошка. У будинку є консьєрж, три ліфти. Чистий доглянутий парадний підїзд, місце для паркування автомобіля у дворі або підземний паркінг. Всі деталі по телефону! Запрошую на перегляд, чудовий варіан для людей, що люблять простір!

Котельникова Михайла вул., 1
rieltor.ua

Вул. Верховина 35, 2 /26 поверхового. В квартирі : 2 просторі окремі кімнати, великий просторий хол, сан вузол окремий, кухня, 1 лоджія. Чиста і охайна квартира. Двір огорожею , доступ через електронну картку. Тихий , зелений мікрорайон , поруч 2 парки, магазини, школи, і т.д. В будинку 4 ліфти, підземний паркінг (бомбосховище) , поштомат Нової Пошти. Цілодобово консʼєрж. До метро Житомирська 7-10 хвилин. Чистий продаж , ніхто не зареєстрован. Перегляд по домовленістю. Відіо за посиланням: https://youtu.be/5gvUp8L30Vo?si=QHQ5VaY-US8WBjiO

Верховинна вул., 35
rieltor.ua

Продається 1к квартира з якісним сучасним ремонтом 2024 року. Чорнобильська ,9а. 13/16 35/17/8.3 Переваги: - газ; - капремонт будинку ( пандус, нові ліфти, підʼїзд в ідеальному стані); - парковка; - свіже повітря; - розвинена інфраструктура ( транспорт, супермаркети, ринок, школи, садочки, метро Академмістечко 15 хв.) - каскад озер, паркова зона, хвоя. Вам залишиться тільки купити меблі ! Квартира: - сучасний капремонт для себе; - нові комунікації ; - розводка електрики з урахуванням всіх потреб; - гардеробна; - на підлозі плитка, ламінат; - стіни - шпалери під покраску; - новий бойлер, газова плита. Фото відповідають дійсності! Перегляди в зручний для Вас час! Чекаємо на Вас. Комісію сплачує покупець.

ексклюзив
Чорнобильська вул., 9а
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! РОЗГЛЯДАЄМО БЕЗГОТІВКОВИЙ РОЗРАХУНОК! Пропоную до продажу гарну та затишну 1-кімнатну квартиру за адресою вул. Григоровича-Барського 7А. Поверх 7/9 Площа 35.5/19/7 м2. Ціна 40000$ Право власності більше 3-х років. Документи готові до продажу! Відеоогляд за запитом) Продається квартира з наповненням (меблі та техніка: бойлер, кондиціонер, пральна машина, холодильник, мікрохвильовка, диван) Гарний та розвинений район, поруч є магазини, супермаркети, зупинки транспорту, садочки, школи, парк, пошта, аптека, банки, кафе, ресторани. Телефонуйте! Запрошую Вас на перегляд) Покажемо в зручний для Вас час. Пишіть 066*****32 Viber/Telegram/WhatsApp Агент з нерухомості, Максим)

ексклюзив
Григоровича-Барського вул., 7А
rieltor.ua

Продам велику 2-кімнатну квартиру з цікавим планування. Загальна площа 83 кв.м., житлова площа 33 кв.м., кухня 7,5 кв.м. Святошинський район, Новобіличі, вул .Булаховського 30. В квартирі є два засклені балкони і велика лоджія ( 25 кв.м.), яку можна утеплити і зробити повноцінну кімнату. Двостороння, кімнати окремо. В квартирі є кладовка, яку можна переоладнати під гардероб. Гарний житловий стан, акуратна, тепла, світла. Вікна металопластикові, мінялась сантехніка, є бойлер, по всій квартирі встановлені нові радіатори з регулюванням. Залишаються всі меблі і техніка. Поряд два садочки, школа, поліклініка, відділення банку, почта. супермаркети " Екомаркет", "Фора, "Сільпо" , великий торговий центр. Зелена зона, поряд ліс. з каскадом озер До метро Академістечко 5 хвилин машиною, можна і пішки 20 хвилин. Багато маршруток в різних напрямках. Ціна 56000 у.е. тел 096 1720797 Наталія

Булаховського академіка вул., 30
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру. Ексклюзив. Покупець комісію не сплачує. Квартира знаходиться у середині будинку, середній підїзд. Загальна площа 48 кв.м, житлова 29,5 кв.м, кухня 7 кв.м. Другий поверх пятиповерхового будинку.Кімнати на дві сторони будинка. Тобто дві суміжні кімнати легко можна зробити роздільними. Великий засклений балкон. Кухня з ремонтом, меблями, пральною машинкою, холодильником і підключеною мийкою. Все, що бачите на фото - залишається! Роздільний санвузол. Зимою тепло. Чистий підїзд. Гарні сусіди.

Юри Гната вул., 1/11
rieltor.ua

Без комісії, продаж 3к квартири. Святошинський район вул. Жуля Верна (Ромена Ролана) 13В поверх - 8 з 9 Загальна площа 59,6 м² житлова, 42 м² кухня 7 м² кв. Висота стелі – 2,5 м. Квартира під ремонт, що дасть вам змогу втілити свої мрії. У квартирі два заскляних балкона, вікна виходять на дві сторони будинку. Встановлені броньовані вхідні двері. Встановлені лічильники на воду та електрику. У будинку швидкісний ліфт. Поруч Фора, Ашан, продуктовий ринок, шпалерний ринок, Епіцентр, школа №76 та №222, басейн, 2 садки в 200м. Новий дитячий майданчик. Кафе та ресторани. Магазини, аптеки, банки. Найкраще місце на Борщагівці. У пішій доступності парк Совки та зупинка громадського транспорту. До метро Житомирська та Академмістечко 15 хвилин на громадському транспорті. Якщо потрібні додаткові фото або відео, звертайтеся. Ціна 53.000у.о. без комісії для покупця

ексклюзив
Ромена Роллана бульв., 13в
rieltor.ua

БЕЗ %. Продам 3к квартиру на Борщагівці, бульв. Леся Курбаса, буд. 14-А. Прохання телефонувати з 9:00 до 00:00, а краще писати у телеграм чи вайбер, відповідаю протягом 10 хвилин. Швидка та безпечна угода! Документи повністю перевірені та підготовлені до продажу. В квартирі ніхто не прописаний. Власник в Україні. Розглянемо всі ваші пропозиції! Гарна та дуже тепла квартира, тихі та культурні сусіди! Комфортний 7-й поверх. Двостороння, не кутова, вікна на східну та західну сторони (комфортно влітку та тепло взимку). Загальна площа — 59.7 кв.м., житлова площа — 40.1 кв.м., кухня — 6.7 кв.м., роздільний санвузол, величезний балкон по всій довжині квартири. Встановлено лічильники на електроенергію (день/нічь, автоматична передача показників, значна економія), гарячу та холодну воду, будинковий лічильник на опалення. Квартира без меблів та техніки (встановлено тільки кондиціонер та бойлер), повністю готова до ремонту! Будинок 480 серії. Охайна прибудинкова територія. Біля дому дитячий майданчик. Зручне розташування, парковка та зупинки транспорту біля будинку, що створює додатковий комфорт для мешканців! Розвинута інфраструктура: до супермаркету Сільпо та АТБ — 10 хвилини пішки. ТЦ Квадрат — 10 хвилин пішки. Кафе, банки, аптеки, продуктові магазини — все це в пішому доступі. Спортивний клуб «Дії» — 15 хвилин пішки. Маршрутні таксі прямують до станцій метро: "Академмістечко", "Житомирська", "Святошин". Зупинка швидкісного трамваю "Жуля Верна" — 2 хвилини пішки. Парк "Юність" та парк "Інтернаціональний" просто через дорогу! Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Оперативно відповідаю у мессенджерах! За запитом надсилаю відеоогляд квартири! Ексклюзивний варіант, співпрацюю з колегами без дублювання реклами.

ексклюзив
Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 14-А
rieltor.ua

• Без %. Согласны на безналичный расчет (по Постанове 280 и другие). • Продажа трехкомнатной квартиры, Новобеличи, ул. О. Булаховского 5-Б, Святошинский район, Академгородок. • S – 98,8 кв.м, жилая – 56,7 кв.м, коридор – 12,5 кв.м., кухня – 14,4 кв.м., • 15/17 этажного, каскадного дома. • Планировка смежно-раздельная, два застекленных балкона. Два санузла . Квартира в жилом состоянии. Мебель что на фотографиях, остается в квартире. • Дом находится в центре массива, рядом ТЦ («Фора», «Спорт-Лайф», кинотеатр), садики, две школы, современный стадионы, фитнесс клуб, супермаркеты. • Рядом лес, сквер с детской площадкой, купательные озера в пешей доступности. • Удобная транспортная развязка, до метро Академгородок 15 мин. ходьбы, 3 мин. езды • Стоимость квартиры 92000$. Без %. Звоните, просмотр в удобное для Вас время. • Без %. Согласны на безналичный расчет (по Постанове 280 и другие). • Продажа трехкомнатной квартиры, Новобеличи, ул. О. Булаховского 5-Б, Святошинский район, Академгородок. • S – 98,8 кв.м, жилая – 56,7 кв.м, коридор – 12,5 кв.м., кухня – 14,4 кв.м., • 15/17 этажного, каскадного дома. • Планировка смежно-раздельная, два застекленных балкона. Два санузла . Квартира в жилом состоянии. Мебель что на фотографиях, остается в квартире. • Дом находится в центре массива, рядом ТЦ («Фора», «Спорт-Лайф», кинотеатр), садики, две школы, современный стадионы, фитнесс клуб, супермаркеты. • Рядом лес, сквер с детской площадкой, купательные озера в пешей доступности. • Удобная транспортная развязка, до метро Академгородок 15 мин. ходьбы, 3 мин. езды • Стоимость квартиры 92000$. Без %. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

ексклюзив
Булаховського академіка вул., 5-Б
rieltor.ua

Без %. Згодні на безготівковий розрахунок (за Сертифікатом, Постановою 280 та інші). • Продаж чотирикімнатної квартири, Новобіличі, вул. Підлісна, 6, Святошинський район. • S – 95,3 кв.м, житлова – 53,3 кв.м, кухня – 8,6 кв.м. • 10/13 поверхового будинку. • Планування: кімнати роздільні, три балкони. Санвузол роздільний. • Квартира під ремонт. Лічильники на гарячу та холодну воду. • Будинок знаходиться в центрі масиву, поруч садок, школи, сучасний стадіон, Sport Life, супермаркети, ТЦ. • Поруч ліс, озеро з пляжем. • Зручна транспортна розвязка, до метро Академмістечко 15 хв. ходьби, 3 хв. транспортом • Вартість квартири 77000 $. Без%. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час. • Без %. Согласны на безналичный расчет (по Сертификату, Постанове 280 и другие). • Продажа четырёхкомнатной квартиры, Новобеличи, ул. Подлесная, 6, Святошинский район. • S – 95,3 кв.м, жилая – 53,3 кв.м, кухня – 8,6 кв.м., • 10/13 этажного дома. • Планировка: комнаты раздельные, три балкона. Санузел раздельный. • Квартира под ремонт. Счетчики на горячую и холодную воду. • Дом находится в центре массива, рядом садик, школы, современный стадион, «Sport Life», супермаркеты, ТЦ. • Рядом лес, озеро с пляжем. • Удобная транспортная развязка, до метро Академгородок 15 мин. ходьбы, 3 мин. транспортом • Стоимость квартиры 77000$. Без %. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

ексклюзив
Підлісна вул., 6
rieltor.ua

• Без %. Продається 1-кімнатна квартира, вул. Олевська, 5, Новобіличі, Святошинський район. • Загальна площа – 51,8 кв.м., житлова – 30 кв.м., кухня – 12 кв.м. • 26 поверх 27 поверхового будинку. • Планування роздільне. Санвузол просторий, суміщений. Квартира у житловому стані. • Інфраструктура: дитячий садок - дитячий майданчик - школа з басейном - новий сучасний стадіон - навчальні заклади - продуктовий супермаркет "АТБ" - інші продуктові магазини - ринок - кава -відділення банку - пошта. • Будинок розташований біля лісу. Зручне місце для прогулянок із Вашими улюбленцями. • Зручна транспортна розвязка до ст.м. "Академмістечко" 25 хв. ходьби, 5 хв. їзди до ст. Академмістечко. • Вартість квартири 45000$. Без комісії. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час. • Без %. Продается 1-комнатная квартира, ул. Олевская, 5 , Новобеличи, Святошинский район. • Общая площадь – 51,8 кв.м, жилая – 30 кв.м, кухня – 12 кв.м. • 26 этаж 27 этажного дома. • Планировка раздельная. Санузел просторный, совмещен. Квартира в жилом состоянии. • Инфраструктура: детский сад – детская площадка - школа с бассейном – новый современный стадион – учебные заведения – продуктовый супермаркет "АТБ" - прочие продуктовые магазины – рынок – кофе -отделение банка - почта. • Дом расположен у леса. Удобное место для прогулок с Вашими любимцами. • Удобная транспортная развязка, до ст.м. "Академгородок" 25 мин. ходьбы, 5 мин. езды в ст. Академгородок. • Стоимость квартиры 45000 $. Без комиссии. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

Олевська вул., 5
rieltor.ua

Продаж 4 кімнатної квартири з ремонтом, меблями та технікою за адресою Святошинська площа, 1, біля метро Житомирська. Будинок побудований в 2005 році, знаходиться на 4 поверсі з 21. Загальна площа квартири - 96,9 кв.м., житлова - 53,2 кв.м. Квартира світла, тепла з великою кухнею. Чотири окремих кімнати дає можливість мати приватні простори для відпочинку, роботи або використання за їхніми власними потребами. Кожна кімната має свою функцію, що забезпечує комфорт і зручність для життя. Також в квартирі є великий та місткий балкон. Вікна квартири виходять на двір. В домі є консьєрж, а також э ліфти, один з них грузовий і два пасажирські, робить пересування в будинку швидким та комфортним. Будинок знаходится в 2 хвилинах біля метро Житомирська. Інфраструктура розвинена - поряд є торговий центр Хіт-Молл, Новус, багато кофеїн, магазинів, нова пошта. Без комісії для покупця, розглядаємо 280 постанову та 600. Ціна 110 000 у.о.

Святошинська пл., 1
rieltor.ua

Продам 3-к квартиру метро Святошино Проєкт цегляного будинку з високими стелями та товщиною стіни 70 см що забезпечує тепло та комфорт у різні пори року. Нещодавно замінили вікна в усіх підʼїздах на металопластикові і це забезпечить збереження тепла взимку. Зроблений якісний ремонт в скандинавському стилі. Квартира не потребує додаткових вкладень. Дві окремі спальні та велика вітальня. Облаштована кухня Великий балкон 6 м та другий 3 м. Не перший та не останній поверх, 4/5 Навколо будинку в радіусі 1 км є все необхідне для життя. Школи та садочки. Стадіон та алея для спорту та прогулянок. Транспорт в усі сторони Києва. Метро в 5 хвилинах пішки. Супермаркети та ресторани. Відремонтоване укриття саме в цьому домі. Безпечний район на скільки це можливо в даний час. Телефонуйте, я максимально на звʼязку. БЕЗ КОМІСІЇ!

Авіаконструкторська  вул. (Вітрука генерала), 3/11
rieltor.ua

Можливий безготівковий розрахунок. Підходить під програму "Є-оселя" 3%, 7%, "Є-відновлення". Без комісії для покупця продам стильну трикімнатну квартиру в ЖК Академ-Квартал, провулок Приладний, 10-А, Святошинський район, ст.м. Академмістечко. Простора кухня-вітальня 29 кв.м, дві спальні, гардеробна кімната, дві лоджії, великий санвузол. Загальна площа 94,3 кв.м. Сучасний ремонт із якісних матеріалів, квартира укомплектована меблями й технікою (кухонна техніка Whirpool, сантехніка Grohe, кондиціонери Midea, міжкімнатні двері Polaris, вінілове покриття підлоги). Цілодобова охоронаї, консьєрж, закрита територія, спортивні та дитячі майданчики. Чудовий бонус - вид на неймовірні заходи сонця з вікна Вашої майбутньої квартири. Перегляд у зручний для Вас час.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Приладний пров., 10А
rieltor.ua

Світла і затишна квартира-студія на 2 поверху по вул.проспект Перемоги 67г. Квартира з натяжними стелями, при вході шафа-купе . Квартира з великим балконом . Є всі необхідні меблі: + Кухня: Електро плита, Холодильник , Витяжка,електрочайник + Ванна: бойлер + Кімната : кондиціонер, двуспальне ліжко,розкладне крісло,телевізор,барна стійка + Коридор: Шафа для збереження взуття та шафа-купе + Балкон Квартира виходить на футбольний стадіон та дитячу школу. Спокійне оточення сусідів. Тепла узимку. Інфраструктура: 1 хвилина до дитячого садочку, 1 хвилина до школи. Громадський транспорт - 5 хвилин до зупинки Поблизу : «Мегамаркет», «McDonald’s” , “Львівські круасани», салон краси, зоомагазин, нова пошта

Берестейський просп. (Перемоги), 67Г
rieltor.ua

Продам велику 1кім 53м2 по факту євродвушку, ЖК Грюнвальд, біля лісу, Академістечко, вул. Клавдієвська 40г, 15/18пов, спальня 13,2м2, і велика кухня вітальня 29м2, квартира з ремонтом , меблями (вбудована кухня, лідко, диван, шафи), та технікою (холод, пралка, бойлер, посудомийна машина, витяжка, варочна поверхня, духова шафа), документам більше 3років, дім заселений, вся інфраструктура. Поруч магазини, супермаркет, дитячі садки, школа. До м. Академмістечко 10 хв. маршруткою або 25 хв. пішки. Поруч ліс, два озера, чисте повітря. безготівковий розрахунок можливий.

можливий продаж по єОселя
Клавдієвська вул., 40г
rieltor.ua

Пропонується 1-но кімнатна квартира в ЖК "Відпочинок", авторський проект, панорамні вікна, краєвид на сосни,, просторий балкон.Продається з меблями та технікою (бойлер, холодильник, духова шафа, варочна поверхня,витяжка,мікрохвильова піч, кондиціонер, пральна машина. Відеодомофон. Сантеніка Duravit. В коридорі вмісткі вбудовані шафи. Встановлені лічильники на тепло. Локація комплексу поєднує проживання в місті та відпочинку на природі. Закрита територія комплекса під цілодобовою охороною, консьерж. На території розташовані магазини, кафе, поле для мініфутболу, тенісний корт, салон краси, відкритий та закритий паркінг. Поруч парк, ст. М"Святошин" - 15 хвилин пішки.

Петрицького Анатолія вул., 23а
rieltor.ua

Пропонується на продаж красива 1к квартира, в чудовому ЖК «Святобор», вул. Львівська 15.Квртира з якісним ремонтом і повністю мебльована. Це сучасна новобудова в Святошинському районі, класу комфорт, з підземним паркінгом, гостьовою стоянкою та дитячим майданчиком. Територія ЖК під охороною, має свою інфраструктуруВ пішій доступності м. Житомирська та м. Нивки- 5хв. В квартирі новий ремонт, після ремонту ніхто не жив, в оренді не була. Загальна площа квартири 44м2, враховуючи коефіцієнт балкону 0,5. Окрема спальня, кухня студіо, балкон, с/в

Львівська вул., 15
rieltor.ua

Шукаєте готову квартиру з ремонтом у Києві? Пропоную 1-кімнатну квартиру з якісним та світлим євроремонтом у м. Києві, район Академмістечко, ЖК Осінній Основна інформація: Адреса: пров. Осінній, 71 Поверх: 4/4 Площа: 34,2м2 В квартирі здійснений новий якісний євроремонт, і воно повністю обладнане меблями та побутовою технікою Будинок розташоване неподалік від озера та лісу, що забезпечує приємну можливість для прогулянок в природі Територія будинку охайна та безпечна, включаючи закритий доступ. Будинок має цегляну конструкцію, а його фасад утеплений мінеральною ватою, що гарантує тепло та енергоефективність Що поруч? Поряд з ЖК є все необхідне для комфортного життя: Магазини, супермаркети Медичний центр та аптеки Кафе та ресторани Відділення пошти Школа та дитячий садок Також поруч є Озеро Вартість 50 000$ Без комісії! Є інші варіанти у м. Київ та області! Пишіть або звертайтесь за телефоном!

можливий продаж по єОселя
Осіння вул., 71
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру з ремонтом, Олевська 5, Святошинський район, масив Новобіличі, метро Академмістечко, правий берег. Розглядаємо безготівковий розрахунок. Є-відновлення, 280 постанова, сертифікати. Загальна площа - 90 кв.м, жила площа – 47 кв.м, площа кухні - 21 кв.м. Квартира з дуже якісним ремонтом. Простора, тепла, світла та затишна двокімнатна квартира. Велика лоджія. Сонячна сторона. Двостороння Розташована на 12 поверсі 27-типоверхового монолітно-каркасного будинку 2020 року. Квартира утеплена по фасаду, центральне опалення, встановлений лічильник тепла, централізована гаряча вода + бойлер, кондиціонер. Комунальні зимою 3 тис. грн. Квартира двостороння видова. Вид на сосновий ліс та місто. В квартирі авторський ремонт, меблі з натурального дерева, паркет, іспанський кахель. Побутова техніка: плита та холодильник Gorenje, посудомийка Siemens, прально-сушильна машина Samsung, бойлер Electrolux, телевізор Philips, кондиціонер CooperHunter. Сантехніка: Devit, Roca, Jika, змішувачі Kludi та Grohe. Територія ЖК доглянута. Велика засклена лоджія. Вікна склопакети. Бронедвері. У парадному консьєрж. Вбудована кухня, вбудовані шафи купе, є лічильники на воду та електрику . 3 ліфти. Продаж з меблями та технікою. Інфраструктура: Поруч є все необхідне для комфортного проживання: магазини та супермаркети АТБ, школи та дидячі сади, ліс з зонами для відпочинку, дитячі майданчики, кафе та ресторани, відділення Нової пошти, лікарня, аптека. Транспортна розв’язка: - біля будинку зупинка громадського транспорту -5 хвилин машиною до станції метро Академмістечко -10 хвилин громадським транспортом до станції метро Академмістечко Документи готові до продажу. Телефонуйте, ця квартира варта Вашої уваги. Перегляд у зручний для Вас час.

Олевська вул., 5
rieltor.ua

Берестейський просп. (Перемоги просп.), 65а, Нивки-Парк; закрита територія, дитячі майданчики, паркінг, через дорогу знаходиться парк і озеро, відмінно розвинена інфраструктура ЖК: магазини, аптеки, ресторани і кафе, Макдональдз. Комфортний другий поверх, в ЖК є підземний паркінг, працює як укриття, квартира з ремонтом від забудовника, нове ліжко, пральна машина, вбудованна кухня з побутовою технікою. Ст.М. "Нивки" - 5 хвилин пішки

Берестейський просп. (Перемоги), 65а
rieltor.ua
1 - 24 з 1 159 результатів

У Святошинському районі ціни на нерухомість відносно невисокі в порівнянні з іншими адміністративними округами столиці. Купити бюджетне вторинне житло тут може дозволити собі людина з середнім достатком. Знайти оголошення про продаж квартир у Києві в Святошинському районі без посередників можна в пошуковій системі Flatfy від ЛУН, де вони представлені в дійсно значній кількості.

Особливості проживання в Святошинському районі

Можна знайти безліч варіантів нерухомості на будь-який смак як на вторинному ринку, так й у новобудові. Однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні й п’ятикімнатні квартири всіх класів представлені в таких житлових масивах округу, як Борщагівка, Святошине, Академмістечко, Нивки та ін.

Потенційні покупці нерухомості в цьому районі можуть стати жителями спокійної та живописної місцевості Києва. До того ж тут добре розвинена інфраструктура: є школи й дитсадки, поліклініки, магазини, ринки, супермаркети, аптеки тощо.

Ця частина міста вирізняється численними місцями для прогулянок і відпочинку. Купити квартиру в Києві в Святошинському районі можна порадити молодим сім’ям з дітьми й тим, кого турбує екологічне становище, адже тут є чимало паркових зон. У пішій доступності від будинків знаходяться озера. Також заплановані заходи по збереженню міських лісів цього округу.

Що стосується транспортної доступності Святошинського р-ну, звісно, краще оселитися неподалік від станції метро. Їх тут чотири й всі вони належать до червоної лінії метрополітену. На жаль, купівля квартири біля метро навряд чи обійдеться дешево. Також тут курсує наземний громадський транспорт, зокрема швидкісний трамвай. Автовласників порадує наявність Кільцевої дороги й проспекту Перемоги, а також низький рівень заторів.

Як недорого й без посередників купити нерухомість у Святошинському районі

Знайти пропозиції з продажу квартир від власника в мережі не так вже й просто. Однак з пошуковиком Flatfy від ЛУН ця задача стає зовсім нескладною, адже тут є багатофункціональні фільтри, що допоможуть відшукати оголошення, які подані господарями квартир. Усі вони збираються з численних сайтів нерухомості, перевіряються на достовірність даних, після чого публікуються в системі. Дублів тут немає, а вся інформація регулярно оновлюється.

Кожне оголошення має фото, відмітку на карті міста й опис: адресу, вартість, планування квартири, поверх, площу кухні, вітальні, спальні, дитячої кімнати тощо. Щоб побачити контакти власника нерухомості достатньо перейти на сайт-першоджерело. Якщо ви не знайшли найкращий для себе варіант нерухомості, підпишіться на розсилку. Щоденно ви отримуватиме на електронну скриньку повідомлення про появу нових оголошень за вашими запитами.