АКТУАЛЬНО Найкраща пропозиція — 7 хв. пішки метро Мінська — Центр Оболоні — Всі меблі і техніка залишаються — На підлозі: плитка і ламінат — Металопластикові вікна — Нові радіатори — Броньовані двері — Балкон засклений ВЛАСНИК БЕЗ КОМІСІЇ —————> Переваги локації: — Будинок розташований між двома станціями МЕТРО : Мінська (700м) та Героїв Дніпра (800м) — ТРЦ Dream berry (1 хв. пішки) — Сільпо, АТБ, Фора, Нова пошта, Ощадбанк, аптеки, школи, дитсадок, стадіон, РАЦС (в межах 150-300м) — McDonald’s, Rozetka, ПриватБанк, Mamamia, KFC, Євразія, торговий центр SmartPlaza (7 хв.пішки) — ПЛЯЖ озера «Біле» (750м) — Родзинкою Оболонського району є Оболонська НАБЕРЕЖНА (1200м від будинку, тобто 15хв.пішки) - це найбільш популярне місце у жителів столиці і гостей міста. Атмосферне місце з прогулянковою алеєю, зонами відпочинку та пляжем Дніпра. Є ресторани і кавʼярні, кальяні, пірси, багато лавок і зелені, спортивні та дитячі майданчики. Велика територія, зручно спуститися до Дніпра і посидіти на березі. Гарне місце для прогулянок пішки або на велосипеді. — Квартира ідеально підійде для людей, які хочуть жити біля метро, цінують свій час та комфорт. Для власного життя або під оренду. ———————> УВАГА: Перегляди щосуботи з 12:00 до 14:00, так як в квартирі проживає орендар!

власник
Оболонський просп., 34г
rieltor.ua

Київ, Білоруська, 3, ; Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 22; кількість виходів: 1; транспорт: ст.М"Лук`янівська"; дворівневий підземний паркінг, офісні приміщеннями, Н=3м. Забудовник - БК"Новобуд". швидкісні безшумні ліфти, Поруч ст.М"Лукянівська", кінотеатр "Київська Русь", ринок, гарний стан, підїзди охайні, поруч дитяча поліклініка №4, школа-сад Продаж 1к кімнатної квартири 48,7 кв. Новий будинок у центрі міста зі своїм підземним паркінгом та затишним двором. У квартирі зроблений дорогий, вишуканий дизайнерський ремонт із якісних матеріалів італійського, іспанського та німецького виробництва. Комфортний 13 поверх, чудовий вид з вікна. Продається з усіма меблями та технікою. Неподалік знаходяться Лукянівський ринок, дитячий садок "Пізнайко", школа №61, безліч продуктових магазинів, аптек, кафе, ст.М "Лукянівська" - 4 хв. пішки. СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ! Квартира варта вашої уваги, дзвоніть!!! Є відеоролік!

Білоруська вул., 3
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується на продаж 4-х кімнатна квартира в самій топовій локації Києва, по вул. Микільсько- Ботанічна, 14. Завітавши в квартиру, за рахунок простору та висоти стелі складається гарне враження наче ви знаходитесь у власному приватному будинку але ж в самому центрі столиці. Будинок розташований по затишній, тихій вулиці. Місце спокійне і в той же час самий центр активного та ділового життя Киян. Будинок та парадний вхід під цілодобовою охороною. В будинку є Ліфт. Одна квартира на поверсі ! Ремонт в квартирі зроблений з дуже якісних, натуральних матеріалів у сучасному класичному стилі. Все продумано до дрібниць. Планування квартири максимально зручне та раціонально продумане. Простора кухня - вітальня 48.8 м2 з виходом на балкон. Окрема дитяча спальна 17.9 м2. Кабінет 17м2 з виходом на балкон. Спальня кімната 21.3 м2 з виходом в гардеробну кімнату та сан вузол 13м2 з повноцінним балконом. Найпрекрасніше місце для щасливого проживання поряд з Національним ботанічним садом М. М. Гришка. P.s. Квартира дуже затишна та дарить багато позитивних емоцій. Фото і близько не передають картину вражень. Запрошую на перегляди)

Микільсько-Ботанічна вул., 14
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується велика 2-кімнатна квартира з чудовим ремонтом. Повністю мебльована та обладнана технікою від провідних виробників. В квартирі велика кухня-вітальня, окрема спальня, дві вбиральні кімнати , дві гардеробні . На підлозі паркетна дошка, плитка з підігрівом. Гарна локація , поруч магазин Новус, ліцей №144, лікарня, Севастопільська площа.Перегляди в любий час. При продажу залишається все.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4В
rieltor.ua

Пропонується до продажу 3 кімнатна квартира в будинку бізнес класу ЖК Парк Хол Горький на зручному 3 поверсі 13 поверхового цегляного будинку! Двостороння, має гарне, функціональне планування: кухня-вітальня, 2 окремі кімнати, 2 санвузли, велика та функціональна гардеробна та засклений балкон! Якісний ремонт. Квартири максимально мебльована та укомплектована усіма необхідною технікою. Броньовані двері, вмістка вхідна група. Додатково є 2 паркомісця по 18.000$!

можливий продаж по єОселя
Антоновича вул. (Горького), 131
rieltor.ua

1 кімнатна квартира 6 поверх Жк Варшавский плюс (євродвушка) з дизайнерським ремонтом та функціональним плануванням у ЖК Варшавский микрорайон МОЖЛИВИЙ продаж ЄОСЕЛЯ Продам квартиру з якісним і дуже стильним ремонтом, все зроблено по дизайну: Якісна іспанська сантехніка, душова система з термостатом, тепла підлога (кухня, коридор, санвузол). Виконано розведення під мультиспліт систему кондиціювання зі зливом у каналізацію. Ліжко з підйомним механізмом під матрац 160х200см, великий розкладний диван (спальне місце завширшки 160см). Дві великі шафи 1)Сантехніка прихованого монтажа 2)Двері прихованого монтажа 3)Вся техніка Samsung Whirlpool кондиціонер cooper&hanter 4) 2 великі шафи 5) теплі поли 6) Підсвітки 7) Два Телевізори Samsung 8) Бойлер з сухим теном 9) Духовка 10) варильна панель 11) Посудомийка Вікна на торговий центр Поряд є великий торгівельний центр де є все. По проєкту поряд з будинком буде станція метро. Жк варшавський перспектива у майбутнє

власник
можливий продаж по єОселя
Всеволода Змієнка вул., 19
rieltor.ua

Продам квартиру в кращому будинку біля Маріїнського парку, та видом на Дніпро.простору кухня-студія, та 3 спальні з санвузлами, гардеробна кімната. Найкраща локація. Поруч ресторани та магазини.

Грушевського Михайла вул., 9а
rieltor.ua

Продам квартиру в кращому будинку біля Маріїнського парку, простору кухня-студія, та 2 спальні з санвузлами, гардеробна кімната. Найкраща локація. Поруч ресторани та магазини.

Грушевського Михайла вул., 9а
rieltor.ua

Продаж 4-кімнатної квартири 150 м2 в одному з кращих житлових комплексів Києва "Новопечерські Липки" - Драгомирова 15 Планування: - простора кухня-вітальня - 3 спальні кімнати Продаж 4-кімнатної квартири 150 м2 в одному з найкращих житлових комплексів Києва "Новопечерські Липки" - Драгомирова 15 Планування: - простора кухня-вітальня - 3 спальні кімнати - 2 санвузли - 2 гардеробні - пральня Якісний ремонт і стильний дизайн. Оздоблення виконано в сучасному стилі із застосуванням дорогих матеріалів. Квартира мебльована і оснащена необхідною побутовою технікою від провідних виробників. Система кондиціонування, підігрів підлоги. #A5844

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 15
rieltor.ua

Продаж квратири Пропонується двокімнатна квартира в одному з найкращих житлових комплексів столиці — «Новопечерські Липки». Квартира розташована на 22-му поверсі 24-поверхового будинку, а її загальна площа складає 90 квадратних метрів. «Новопечерські Липки» – це житловий комплекс класу бізнес , що має власну розвинену інфраструктуру та територію, що охороняється. Оскільки житловий комплекс відноситься до преміум класу, його технічне обслуговування знаходиться на найвищому рівні. В ЖК передбачено: • велика кількість парків та скверів • SPA фітнес-центр із басейном, тенісна академія • спорткомплекс для футболу, баскетболу та великого тенісу • школи, дитячий садок, центр дитячого розвитку, майстерні позашкільної освіти • ігрові та спортивні майданчики • третина території під ландшафтний парк • підземний паркінг • ресторани, салони краси, відділення банків та пошти • медичні установи Поруч із комплексом розташовані численні кафе, ресторани, бари, супермаркет «Сільпо» та ботанічний сад імені М.М.Гришка НАН України. Станція метро «Звіринецька» розташована за 7-10 хвилин ходьби. Також поряд виїзд на бульвар Дружби народів та Саперно-Слобідську вулицю. Запрошуємо на перегляд. A 6 6 1 9

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 11
rieltor.ua

Житлові комплекси у Київ

Продам квартиру з трьома спальнями та кухнею-студією розташовану на 3 пов в будинку бізнес-класу Бузов хіл на вулиці Бусловська 12. У квартирі виконано дизайнерський ремонт. 2 санвузли, гардеробна

Буслівська вул., 12
rieltor.ua

Продаж 3к квартири ЖК Бульвар Фонтанів, Печерський р-н, Саперне Поле. Продажа 3к квартиры ЖК Бульвар Фонтанов, Печерский р-н, Саперное Поле. Простора квартира: Кухня-вітальня, 2 спальні, 2 вбиральні кімнати, 2 з/в: ванна та душова. Повністю мебльована італійськими меблями та укомплектована побутовою технікою від провідних виробників. ЖК "Бульвар Фонтанов" - престижний комплекс закритого типу, концепція комплексу - двір без машин, все переміщення транспорту проводиться по підземному паркінгу, цілодобова охорона. Вид з вікон на аллеї фонтанів, тераса загального користування з лаунж-зоною та міні-кухнею, свій кінозал, кімната переговорів, свій дитячий садок, баскетбольний та футбольний майданчики, дитячі ігрові майданчики, ресторан, салон краси, спортзал. Перегляд у зручний для Вас час! #315915288

Саперне Поле вул., 3
rieltor.ua

Продаж однокімнатної кімнатна квартира Продаж по перепоступці, з можливістю отримання права власності під Є-оселю. Затишна та світла квартира на 3 му поверсі 16 поверхового будинку. В основі ремонту була ідея не просто зробити затишок і зручність, а й переробити існуюче планування від забудовника таким чином, щоб максимально розширити існуючу житлову площу і замість обмеженої кухні і напівбалкону зробити повноцінну затишну, світлу та простору кухню з якісним ремонтом. Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, душова кабіна, пральна машина, сучасна кухня з технікою та вбудованим холодильником, телевізор, двухспальне ліжко з ортопедичним матрасом. Відео огляд по запросу. ЖК Скай Авеню-сучасний комплекс з повноцінну інфраструктура з усіма необхідними зручностями та гарною розвʼязкою. Запис на перегляд по домовленості Нові параметри квартири: Загальна площа: 34 Житлова: 11 Кімната-кухня: 13 Спальня: 17.86 Ванна: 4.86

власник
можливий продаж по єОселя
Святослава Хороброго вул. (Народного Ополчення), 11Б
rieltor.ua

Продаж світлої 1-кімнатної квартири в сучасному ЖК «Сирецькі сади», Подільський район, Квартира загальною площею 42,51 м2. Розташована на 12 поверсі 25 поверхового будинку ∙ Панорамні вікна , окрема спальня 15,21м2, кухня 12,00м2. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, вбудована техніка, бойлер . Власна котельня , територія з власною інфраструктурою –аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

власник
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua

На продаж пропонується двокімнатна квартира загальною площею 62 кв.м у ЖК Французький квартал-2. В квартирі виконаний сучасний стильний ремонт із матеріалів від провідних світових виробників. Квартира знаходиться на 23-ому поверсі, за рахунок чого має чудовий вид з панорамних вікон і балкону. Планування: - Велика кухня-вітальня з усією необхідною технікою, і зоною відпочинку - Простора спальна кімната з гардеробною - Дитяча кімната (яка так само може використоуватить під кабінет), має власлик просторий балкон - с/в з ванною - коридор Французький квартал 2 знаходиться в центрі Києва в двох хвилинах від станції метро Либідська До житлового комплексу «Французький квартал 2» входить 3 міні-квартали в одному архітектурному стилі. Поєднують міні-квартали паркова зона з алеями для прогулянок, уздовж яких висаджують молоді дерева та встановлюють місця для відпочинку. Прибудинкова територія деяких міні-кварталів із дитячими ігровими зонами та спортивними майданчиками буде недоступна для проїзду автомобілів та проходу сторонніх. На тлі забудови району «Французький квартал 2» виділяється єдиною концепцією, яскравими елементами фасадів та панорамними вікнами на всю висоту поверху. Щоб у дворах комплексу було більше сонячного світла, застосована різна поверховість будинків. Одна з ключових особливостей комплексу "Французький квартал 2" - розташування в Печерському районі, за 5 хвилин їзди від центру. Від комплексу дістатися можна в будь-який куточок Києва: поряд станція метро Либідська, зупинки маршрутів, тролейбуса та транспортна розвязка Великої Васильківської та Бульвара Дружби народів. Сходити перекусити чи сходити на вечерю з друзями можна в один із найближчих ресторанів із кухнями різних країн: від класичних європейських до пікантних східних. Також поруч кавярні, центральні бари та паби. За покупками не потрібно кудись їхати, адже поруч магазини, бутіки та Ocean Plaza з мультибрендовими магазинами, сервісними послугами та кінотеатром. #A6343

Предславинська вул., 42
rieltor.ua

Авторський проект. Vip ремонт. Городецького 12. Хрещатик. Продам 3-х кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом класу "De Luxe", в дореволюційному будинку, самому центрі Києва за адресою: вулиця Архітектора Городецького 12 із цілодобовою охороною та відеоспостереженням. В апартаментах розташованих на 4 поверсі 6-ти поверхового цегляного будинку, S – 113/38/59 кв.м, висотою стель 3,8 м, ремонт виконаний із застосуванням високоякісних матеріалів та врахуванням високої функціональності предметів меблів, багаторівневе освітлення, елегантні меблі плавних форм шановних брендів: меблі Rolf Benz, Poltrona Frau, Kneel, Rochenbobois, кухня Poggenpohl, вбудовані шафи Lubke, преміальна побутова техніка V-Zug, сантехніка Villeroy & Boch, Flaminia. Індивідуальний котел опалення Vaillant, тепла підлога з мідних труб, вікна Schuco. Функціональне планування, розраховане до дрібниць, складається: кухня-вітальня з виходом на відкриту терасу, спальня з виходом на засклений балкон, видом у двір, господарської кімнати та 2 санвузлами із ванною та душовою кабіною. Будинок має внутрішній закритий дворик із наземним паркінгом. Поруч із будинком розташовані: парк на площі імені Івана Франка, Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, відомий "Будинок з Химерами", Національна музична академія України імені П. І. Чайковського, супермаркет, торговий центр, аптеки, медичні центри, бутіки модного одягу, салони краси, ресторани з різноманітною кухнею та кавярні. За 500 метрів від будинку розташований Маріїнський парк.

Городецького архітектора вул., 12
rieltor.ua

Саперне Поле, 5, Бульвар Фонтанів; Спецпроект 2016-2020 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 24; ліфт; Будинок преміум-класа "ЖК "Бульвар Фонтанів", будинок з гарною зеленою зоною, Н=3 метри, воєнізована охорона, ліфти "Отіс", на території дитячий майданчик, безкоштовне паркування біля будинку та є підземний паркінг. Поряд сквер Георгія Гонгадзе, будинок мистецтв "Україна", Миколаївський костел, поліклініка, дитяча лікарня, ТРЦ Оушен Плаза 3-й поверх, площа: 154/70,/30; Квартира з новим ремонтом у стилі прованс. Раціональне планування квартири включає 4 окремі спальні і простору кухню-студію. Німецька сантехніка та вбудована побутова техніка. Приємна кольорова гама. Комплекс бізнес класу, поряд є супермаркети та ресторани. метро Палац Україна - 7 хв.

Саперне Поле вул., 5
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в НОВОМУ ЖК «Сирецькі сади», Подільський район по вул. Івана Виговського, 12К . Квартира загальною площею 47, 70м2. Розташована на 15 поверсі 26 поверхового будинку. Панорамні вікна , окрема спальня 17.73 м2, кухня 16.03 м2.- з вбудованою технікою. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, якісна сантехніка.. Власна котельня , територія з власною інфраструктурою аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

власник
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua

ЖК TRIIINITY 1 БУДИНОК ( введений в експлуатацію, документи на руках ) 16 поверх 101 м2 TRIIINITY — це третій проект девелоперської групи SEVEN HILLS, після успішно реалізованих PARK AVENUE та PARK AVENUE VIP. Кожен проект компанії є концептуальним і TRIIINITY не вийняток — комплекс уособлює триєдність стилю, технологій і природи. ЖК TRIIINITY - це три житлових будинки преміум класу з каскадною поверховістю, лаконічними прямими лініями, панорамним склінням і нейтральною кольоровою гамою фасадів. На останній поверхах передбачені квартири з індивідуальними терасами, нижче будуть також загальні тераси з лаунж-зонами. Територія комплексу приваблює ландшафтним дизайном і продуманим зонуванням. Мешканці TRIIINITY зможуть прогулятися по паркових алеях уздовж будинків, зайнятися спортом на обладнаних workout-майданчиках або розслабитися в озеленених зонах для відпочинку. Для дітей встановлять сучасні ігрові «містечка» з інтерактивними елементами. Наявність офісних і комерційних площ зробить життя резидентів ще більш комфортним — тут відкриють кафе, магазини, салони краси та інші корисні обєкти інфраструктури. Забудовник реалізує концепцію «двір без машин», завдяки чому ви будете почувати себе безпечно і спокійно під час прогулянок по території. Для автомобілів спроєктовані стоянка і дворівневий підземний паркінг на 588 машиномісць, що перевищує кількість квартир. Інфраструктура Житловий комплекс TRIIINITY будують в престижному районі столиці за адресою вул. Василя Тютюнника, 39. У 7 хвилинах пішки знаходиться станція метро «Палац Україна», в 12 хвилинах — «Либідська», 20 хвилин — «Печерська». На машині до центральної вулиці міста 13 хвилин. Прогулятися можна в сусідньому парку ім. Марії Заньковецької, а в 7 хвилинах їзди відкритий Ботанічний сад імені Гришка з мальовничими алеями і місцями для відпочинку. Освітня інфраструктура округи представлена безліччю шкіл і дитячих садків: гімназія №56, школа №130 ім. Данте Алігєрі з поглибленим вивченням англійської та італійської мов, дитячий садок і початкова школа Clever Kids, спеціалізована школа №47 з поглибленим вивченням іноземних мов, дитячі садки №341, №764, приватні установи Didi, TOO CAN, Urban Kids та інші. Біля метро «Дружби Народів», що в 7 хвилинах їзди, розташовані Центральна поліклініка Печерського району, дитяча лікарня №7 з поліклінічним відділенням. Дорога до міської лікарні №17 займе 20 хвилин пішки. З приватних клінік поруч з будинком можна виділити CRB Clinic, MEDIKOM, «Ваш Лікар», The Clinic by Karina Shynder, «Оксфорд Медікал Центр» та інші. Для пробіжок або катання на роликах в ЖК TRIIINITY обладнають доріжку зі спеціальним покриттям. За 7 хвилин неспішним кроком ви дійдете до спортивного комплексу «CrossFit BANDA II АРЕНА», трохи далі розташовані NEWFIT, hiitworks, CITY GYM і Sport Plaza. Біля станції метро «Печерська» відкрито спортивно-оздоровчий комплекс преміум-сегмента TSARSKY CITY RESORT, в якому функціонують зони фітнесу, аква-лаунж, СПА, сауни і лазні, ресторан, медичний центр і дитячий простір. Через дорогу від новобудови працює ТЦ Good Life, в якому є супермаркет NOVUS, брендові магазини, сервісна і ділова інфраструктура поряд з розважальними зонами для дітей і дорослих. Придбати фермерську продукцію можна на Володимирському ринку в 900 м від будинку. Якщо лінь готувати — до ваших послуг ресторани Amster Damster, «Еліс», FISH HOUSE, Pesto Cafe, Papa di Pasta, Trullo Doro Osteria і безліч інших. Комплектація: - підземний паркінг зєднаний з житловими поверхами кожної секції безшумними швидкісними ліфтами - для електрокарів передбачені зарядні станції - за безпеку мешканців комплексу відповідає система контролю доступу і відеоспостереження - ергономічні планування квартир з можливістю змін на етапі будівництва - вікна від європейського виробника з алюмінієвим профілем і двокамерним склопакетом - пиріг вентильованого фасаду складається з декількох шарів: цегла, мінеральна вата 150 мм, фасадна підсистема, повітряний прошарок і керамограніт

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 39/2
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО ! БЕЗ %! СУПЕР ВИДОВА! ПЕЧЕРСЬК ! РЕМОНТ ! 3 кімн=117м2 ! Тютюнника, 16 ! ✔ Комфортне планування - дві окремі кімнати, велика гостьова-вітальня, простора кухня, два санвузли (душова, та ванна з гідромасажем). ✔ Якісний ремонт. На підлозі бамбуковий паркет та плитка. Підігрів підлоги. Двокамерні склопакети. На стінах шпалери та венеціанська штукатурка. Міжкімнатні двері із натурального дерева. Гарна шумоізоляція. Кондиціонери. Фільтри очистки води. ✔ Вбудована кухня, шафи та комфортні меблі. Необхідна побутова техніка. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання, школа, дит.садок, розважальні заклади. Метро Олімпійська, Палац України 10 хвилин пішки. КЛЮЧІ НА РУКАХ перегляди по домовленості.

ексклюзив
Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 16
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ТЕРМІНОВО! АРСЕНАЛЬНА! МАРІЇНСЬКІЇ ПАРК! АВТОРСЬКИЙ РЕМОНТ! 3кім=85м2! Івана Мазепи, 3! ✔ Пропозиція квартири в фундаментальній "сталінці" з ЛІФТОМ на Верхньому Печерську, поряд з метро Аресенальна. ✔ Квартира після капітального ремонту. Залізобетонні перкриття. Замінена електропроводка, розводка водопровідних труб. Утеплена по фасаду. Н=3.1 м. ✔ Функціональне планування окрема кухня з кладовою, простора вітальня, дві спальні, гардероб. ✔ Квартира повністю облаштована необхідними меблями та вбудованою технікою варильна поверхня, духова шафа, холодильник, посудомийна машина, пральна та сушильна машина (вся техніка Siemens, Bosch). Дерев`яна столярка. Встановлено інверторну спліт систему, з функцією обігріву Gree, газовий водонагрівач Bosch. Зонований підігрів полу. ✔ Будинок знаходиться у дворі, двір закритий. В`їзд через шлагбаум. Достатньо місць для паркування. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання дит.садок, школа, супер маркет, Kyiv Food Market, Arsenalna square, Маріїнський парк, Парк Слави. Торг для реального покупця! КЛЮЧІ НА РУКАХ, ПЕРЕГЛЯДИ ПО ДОМОВЛЕННОСТІ.

ексклюзив
Мазепи Івана вул. (Січневого Повстання), 3
rieltor.ua

ЖК "Французський квартал 2". Вул. Предславинська 42. Продається квартира з бездоганим вишуканим ремонтом. На 21 поверсі. 50 м2. - Новий дорогий високоякісній ремонт. - Авторський проект дизайну. - Продумане планування та дороге оздоблення. - Велика лоджія з чудовим краєвидом. - Використання сучасних технологій. - Розкіш у деталях. - Елегантний інтер"єр, виконаний з кращих матеріалів з використанням іноваційних рішень. - Квартира просторна та світла, продумано все до дрібниць, що створює атмосферу уюту та комфорту, - Розташована в престижному районі, квартира ідеально підходить для тих хто цінує розкіш та високі стандарти. - ЖК Бізнесс класу. - "Французький квартал 2" виділяється єдиною концепцією, яскравими елементами фасадів, панорамними вікнами на всю висоту поверху. Зручністю та безпекою. - Своя інфраструктура. Закрита територія. Цілодобова охорона. Підземний паркінг. Ексклюзив.

Предславинська вул., 42
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в ЖК Академ-Квартал, метро Академмістечко, м. Київ Підходить для молодої родини, а також під орендний бізнес. Основні характеристики: - Будинок зданий, закрита територія на три будинки - Загальна площа: 33,90 м² - Житлова площа: 18,11 м² по документах - Кухня: 12,49 м² - Поверх: 9 із 24 - Стан: зроблено якісний ремонт, ніхто не проживав - Меблі та техніка: все залишається - Тепла підлога: кухня, ванна кімната та коридор Переваги квартири: - Просторий коридор з місткою шафою - Зона кухні з плитою, духовкою, посудомийною машинкою та вбудованим холодильником - Чудова обідня зона з великим диваном та телевізором - У спальні двоспальне ліжко із тумбами для зберігання речей Ванна кімната: - Душова кабіна - Бойлер на 60л. - Велика раковина та дзеркало - Стильна сушка для рушників - Виведене місце під пральну машину та сушку - Територія ЖК закрита та охороняється - Усі необхідні зручності та транспортна доступність.У пішій доступності мережеві супермаркети "Novus", "Велика Кишеня"," Фора". До метро Академмістечко, Житомирська 10 хв пішки, на автомобілі 5 хв. Без комісії Для додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, телефонуйте за номером: (096)757-77-75 Не пропустіть можливість придбати комфортне житло в одному з найкращих районів Києва напряму від власника!

власник
можливий продаж по єОселя
Приладний пров., 10/В
rieltor.ua

Однокімнатна квартира 27 м2, із сучасним ремонтом та меблями. З балконом. Новий сучасний будинок з парковкою, дитячим майданчиком ти системою розумний дім, знаходиться поруч з американським посольством, парком Нивки та Сирецьким парком, у пішій доступності до метро Сирець та Берестейська. Два ліфти, консьєрж сервіс. Право власності, можлива прописка. Готова до продажу. Пропозиція від власника, без комісіі. Ексклюзив.

власник
Магістральна вул., 33
rieltor.ua
1 - 24 з 13 908 результатів