Продається 1-кімн.квартира з НОВИМ якісним ремонтом та ПОВНОЮ комплектацією в сучасному житловому комплексі комфорт класу - ЖК Варшавський Плюс, просп. Правди (Європейського Союзу), 53/46, Подільський район. Ремонт виконано по дизайнерському проекту! Планування: євродвушка (кухня-вітальня та окрема спальня). Квартира продається повністю укомплектованою меблями та технікою (все як на фото) для комфотного життя. Нічого не треба докупати - можна заїжджати та жити одразу! Є генератор. [Є відео - відправлю по запиту. Пишіть у телеграм!] Поверх 18 із 25. Загальна площа 44 м2. Житлова 15 м2 Кухня 16 м2 Чудове функціональне планування: простора кухня-вітальня з диваном, смарт ТВ Samsung та вбудованою технікою: холодильник, витяжка, варильна поверхня, духова шафа, а також спальня із великим ліжком з підсвіткою, шафи у кімнаті та вітальні, санвузол з ванною, бойлером, пральною машиною та комплектом сантехніки німецького виробника. Усі меблі робились на замовлення. У квартирі ніхто не жив - усе абсолютно нове, на гарантії. Встановлено бойлер, сучасний кондиціонер, пральна машина, підігрів підлоги у ванній кімнаті, кухні та на лоджії. --- Один Власник. Прямий продаж. Оформлено право власності (менше 3-х років). [Податки готові сплатити 50/50 від заниженої оцінки. Ми відкриті до конструктивного діалогу.] Ідеальний варіант для життя або для вдалої інвестиції в орендний бізнес. Оренда: 22-25 тис. грн. на місяць. --- ЖК «Варшавський Плюс» — комфортний сімейний та молодіжний житловий комплекс. На території є велодоріжки. Дитячий садок для різних вікових груп всередині житлового комплексу. Великий, чистий, зелений двір, багато паркомісць, клумб, дерев. Дитячий майданчик на закритій території, все продумано для відпочинку та спорту: футбольні та баскетбольні поля. Уся побутова інфраструктура поруч: заправки, будівельний гіпермаркет, сквер; поряд: школа, гімназія, дитячий садок, лікарні та поліклініка, продуктовий ринок. 15 хвилин до Лісового масиву та озера. 5 хв. пішки до ТРЦ «Ретровіль», «Новус», «Спортлайф». кінотеатру, фуд-кортів, ресторанів. Також Вам доступний відкритий паркінг на 3000 паркомісць. Зручне траспортне сполучення. Поруч із ЖК знаходиться автобусна зупинка. До ст. м. «Сирець» - 10 хв. їзди на траспорті, до станції «Оболонь» — 20 хвилин. До самого центру столиці — всього 5 станцій на метро. Біля комплексу будується нова станція метро «Мостицька». ID 79482

Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 54/46
rieltor.ua

Продається неймовірна квартира з чудовим ремонтом! Найвигідніша пропозиція у ЖК “Варшавський Мікрорайон”! Якісний, сучасний ремонт. Квартира світла та простора. Завдяки вдалому плануванню вона відчувається наче на “кілька квадратних метрів більшою”, квартира затишна та наповнена відчуттям справжнього комфорту. Інтер`єр виконаний з якісних та надійних матеріалів, квартира наповнена усім необхідним для проживання. Ідеально підійде як для власного житла та і для орендного бізнесу. Красива зелена територія двору будинку є закритою та знаходиться під воєнізованою охороною. Усе для того щоб Ви відчували себе у спокої та безпеці. Вікна виходять у двір. Новий сучасний будинок забезпечений цілодобовою охороною та вахтою. Домофон, відеонагляд, пропускна система, пасажирські та вантажний ліфти, одним словом, усі необхідні технології у будинку є. Квартира знаходиться на не надто високому поверсі, що особливо актуально у наш час. Чекаємо Вас на перегляд! Зі свого боку гарантуємо швидкий показ та проведення угоди! Квартира повністю готова до продажу та чекає нового власника!

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 45
rieltor.ua

Провулок Межовий , 2/9 пов. 21./ 4/10, в реальності є ще одна кімната в минулому а-ля очна , приєднана до квартири. Іде як бонус. Будинок гостинного типа. Балкон засклен, на вікнах склопакети, санвузол - кахель, бойлер на 60 літрів, пральна машинка, холодильник, меблі і техніка залишаються . Чистий продаж. Ціна 32000 дол.. Перегляньте відіо за посиланням.

Межовий пров., 3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Можливий продаж під єОселя 3% або 7%. 1 кімнатна квартира в ЖК Варшавський вул. Олеся, 2Б - Загальна площа квартири 48 кв. м. - Зручний 3 поверх. - Окрема спальня та кухня-вітальня. - На лоджії облаштоване робоче місце. - Дизайнерський ремонт, вбудовані меблі і техніка. - Тепла підлога (4 окремі зони). - Встановлений лічильник на опалення. Гарний вид у двір. Будинок заселений, на 1 поверсі відкриті продуктові магазини, кафе, аптека.

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 2Б
rieltor.ua

Будинок в спальному районі (пров. Л. Українки 15 А). Нова газова колонка, євровікна, тихий двір. Спадщина давно оформлена. Див.фото.

Гамаліївська вул. (Бестужева Олександра), 15
rieltor.ua

Пропонується до продажу простора студія з окремою спальнею, площею 53 м². Ця квартира зачаровує своєю світлістю та продуманим до деталей дизайном. Кожен квадратний метр використано раціонально, забезпечуючи достатньо місця для зберігання: гардеробна з полицями для взуття, шафа для верхнього одягу та господарських речей. За окрему плату доступний стелаж у коридорі для зберігання велосипедів, гірськолижного та туристичного спорядження – все для вашого комфорту. У квартирі встановлено кондиціонер, бойлер, тепла підлога у ванній кімнаті, пральна машина. Простора кухня обладнана якісною технікою Electrolux – індукційна плита, духова шафа, посудомийна машина, витяжка, а також холодильником Liebherr і винною полицею. Для фільтрації води використовується система Ecosoft. Уся техніка енергозберігаюча класу А+. Квартира дуже тепла взимку, а завдяки лічильнику на опалення та батареям з терморегуляторами, рахунки за опалення складають всього 400-600 грн/міс. Стіни із додатковою звукоізоляцією забезпечують тишу та спокій. Інфраструктура поруч: дитячі садки, стоматологія, відділення НП, ресторани та ін. Можливий продаж з меблями за окрему плату. Ліжко, комод, тумбочки, стелаж, ТВ-тумба та робочий стіл від компанії Woodwerk, новий диван і крісло, новий італійський ортопедичний матрац та багато іншого – все продумано для вашого максимального комфорту.

Вишгородська вул., 45А/5
rieltor.ua

Є-Оселя. Є-Відновлення. ЖК "ParkLand", вул.Березнева. Жуляни. Продається 1-кімнатна квартира площею 43.5 м2 (1 поверх - дуже високий, під квартирою повноцінне комерційне підвальне приміщення). Будинок знаходиться в центрі житлового комплексу. Кімната поділена на 2 частини дзеркальною перегородкою, яка може бути як закрита так і відкрита. Окрема кімната – гардеробна. стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 10; ліфт; транспорт: ст.М"Васильківська"; ЖК "ParkLand" закритий охороняємий комплекс, 10 будинок, пост охорони на кожному вїзді, цілодобове відеоспостереження, в цокольних і перших поверхах комплексу розташовані: аптека, ресторан, хімчистка, салон краси, стоматологія, дитячі кімнати, є наземна гостьова парковка біля підїздів і багаторівневий паркінг з відеоспостереженням і охороною. • 1 кімн., 1-й поверх, загальна площа: 43,5\17,2\13,7м2. Продається 1-кімнатна квартира площею 43.5 м2 (1 поверх - дуже високий, під квартирою повноцінне комерційне підвальне приміщення). Будинок знаходиться в центрі житлового комплексу. Кімната поділена на 2 частини дзеркальною перегородкою, яка може бути як закрита так і відкрита. Окрема кімната – гардеробна.

можливий продаж по єОселя
Березова вул., 42
rieltor.ua

- ЖК Варшавський 2. вул. Олександра Олеся 5а - абсолютно нова квартира. Щойно після ремонту! - кухня-вітальня і окрема спальня - облаштована меблями і побутовою технікою - підвісна «паряща» стеля - стіни - шпалери - підлога - ламінат + тепла підлога в санвузлі та на лоджії - підвіконня - натуральне дерево - залишено місце для індивідуального декору - готова до заселення - Меньше 3х років. Податки навпіл

ексклюзив
Олександра Олеся вул., 5а
rieltor.ua

Без % для покупця. Продаж однокімнатної квартири на 5 поверсі в сучасному ЖК ,,Варшавський-2,, від надійного забудовника Stolitsa Group в Подільському р-ні. Будинок 10.1 введений в експлуатацію. Квартира загальною площею 45 кв.м., має функціональне планування, кухня-вітальня 17 кв.м., окрема спальна, балкон. В квартирі встановлено: вікна Rehau, радіатори опалення, броньовані вхідні двері, індивідуальні лічильник, заведена електрика до щитка, на підлозі лазерна стяжка. Власна котельня. ЖК «Варшавський-2» -внутрішній двір закритий від сторонніх. Цілодобова охорона будинку + відеоспостереження, консьєрж. Відмінно розвинена інфраструктура: магазини, аптеки, ТЦ Retroville, ресторани і кафе, школи, дитячі садки, фітнес-клуби, салони краси, парк з озером та ліс для активного відпочинку на природі, що так необхідно для комфортного життя. Зручна транспортна розвязка.

Олександра Олеся вул., 9
rieltor.ua

СУПЕРПРОПОЗИЦІЯ у «Рибальському»!!! Без% для покупця! Продам простору 1к квартиру у престижному ЖК на березі Дніпра. 11 будинок, 9 секція, введення в експлуатацію - червень 2024 року. Стан - після будівельників, шикарне планування: кухня вітальня майже 31 м2, окрема спальня, 2 санвузла (в одному можна зробити гардеробну), лоджія. Комфортний середній поверх, вікна квартири виходять у двір. Додатково продається паркомісце у цьому ж будинку. Вартість - 25000$ Прохання КОЛЕГ не дублювати оголошення!

ексклюзив
Набережно-Рибальська дорога вул., 11
rieltor.ua

Площа:45,33/18/12 м.кв Поверх: 2/17 Продам однокінтатну квартиру з новим євроремонтом у ЖК Новомостицько-Замковецький. Подільський район. У квартирі окрема кімната з гардеробом, простора кухня з заскленим великим балконом, коридор з шафою та міні-коморою. Квартира укомплектована всією необхідною технікою. Можна відразу заїхати і жити. Поруч є вся необхідна інфраструктура для життя: школа, дитячий садок, магазини, сепермаркети, пошта, пологовий будинок №2. Планується побудова метро Мостицька. Телефонуйте для оперативного перегляду!

Замковецька вул., 32а
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в Подільському р-н, вул. Івана Виговського 12 Г. У житловому комплексі комфорт - класу ЖК "Сирецькі сади" Загальна площа 43м2 Кухня 12м2 Кімната 16м2 Поверх 16 з 26 поверхів. У квартирі встановлена вся необхідна побутова техніка провідних виробників. Квартира повністю мебльована, все залишається. Встановлені всі необхідні лічильники: тепло, світло, вода. Квартира нова не здавалась в оренду. Комплекс закритого типу під охороною з власною інфраструктурою школа-садочок, кав’ярні, магазини, тренажерний зал, солон краси. Поряд ТРЦ "Лавина", ТМ "Сільпо" АТБ. Транспортна розв’язка метро Сирець, Нивки, транспортом 10 хвилин. Продається по переуступці. Вільна. Можливий продаж єОселя. Власник сплачує перепоступку. Приходьте на перегляд. Без комісії!!

можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12Г
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в Подільському р-н, вул. Івана Виговського 12 Г. У житловому комплексі комфорт-класу ЖК "Сирецькі сади". Загальна площа 48м2 Кухня 14м2 Кімната 17м2 Поверх 12 з 26 поверхів. В квартирі встановлена вся необхідна побутова техніка провідних виробників. Квартира повністю мебльована, все залишається. Встановлені всі необхідні лічильники: тепло, світло, вода. Квартира нова не здавалась в оренду. Комплекс закритого типу під охороною з власною інфраструктурою школа-садочок, кав’ярні, магазини, тренажерний зал, солон краси. Поряд ТРЦ "Лавина", ТМ "Сільпо" АТБ. Транспортна розв’язка метро Сирець, Нивки, транспортом 10 хвилин. Продається по переуступці. Вільна. Можливий продаж єОселя. Власник сплачує перепоступку. Приходьте на перегляд. Без комісії !!

можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12г
rieltor.ua

⭐️⭐️⭐️НОВА ПРОПОЗИЦІЯ!!! СУПЕРЦІНА!!!⭐️⭐️⭐️ Продам повноцінну 1к квартиру на середньому поверсі. Виконано якісний ремонт, квартира укомплектована усіма необхідними меблями та технікою, готова до проживання. Планування передбачає кухню-студіо, окрему спальню, санвузол із ванною. Вікна виходять у зелений затишний двір. Поруч із ЖК є все необхідне для комфортного життя, окрім метро☺️. Але воно вже будується Для запису на перегляд телефонуйте або пишіть у мессенджери за телефоном 0684701600.

можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 42
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом по вулиці Тираспільська 54, Подільський район, ЖК "Місто квітів", правий берег. Загальна площа - 49 кв.м, жила площа – 25 кв.м, площа кухні - 16 кв.м. Простора, тепла, світла та затишна євродвушка з сучасним ремонтом, великою лоджією та прекрасним краєвидом. Розташована на 15 поверсі 16-типоверхового будинку 2020 року. Прекрасне та продуманне планування включає: вітальня з кухнею ( студія), окрему спальню, велику лоджію. Квартира повністю укомплектована усім необхідним для комфортного проживання: кухня з сучасними вбудованими меблями та технікою. Територія ЖК закрита, під охороною, є гостьовий наземний паркінг і платне паркування, що охороняється, дитячі та спортивні майданчики Поруч є все необхідне для комфортного проживання: початкова школа та садок на территорії комплексу. Магазини та супермаркети, школи та дидячі сади, парки, відділення Нової пошти, поліклініка, лікарня, аптека. Транспортна розв’язка: -15 хвилин пішки до станції метро Сирець. -10 хвилин машиною до станції метро Сирець -15 хвилин машиною до центру міста Документи готові до продажу.

Тираспольська вул., 54
rieltor.ua

Пропонується сучасна 1кімн. квартира в ЖК Варшавський плюс, вул. Івана Виговського 44 17 поверх, загальна площа 42 кв.м, вікна у двір, в ідеальному новому стані, ніхто не жив Якісний ремонт виконаний по дизайн-проекту, всі меблі на замовлення, вбудована техніка: - холодильник total no frost (Indesit) - духовка з грилем (Electrolux) - індукційна варильна поверхня (Electolux) - потужна витяжка (Eleyus) - посудомийка (Indesit) - телевізор 50” (Samsung) - прально-сушильна машина (Whirlpool) - Бойлер 80 л (Atlantic). Якісна сантехніка, душова система з термостатом, тепла підлога Житловий комплекс комфорт класу, знаходиться в екологічно чистому районі Києва, комфортний як для проживання так і для відпочинку. На машині до центра міста - 20 хвилин. В 5-ти хвилинах їзди - парк Пуща Водиця. В 5-ти хвилинах пішки від будинку ТРЦ Ретровіль Гарний варіант для тих, хто шукає комфортне, стильне житло для себе. Також цікавий варіант під інвестицію Оформлено право власності, свої податки сплачуємо від заниженої вартості Телефонуйте! Приходьте на перегляд. Готові розглянути ваші пропозиції Є ІНШІ ВАРІАНТИ 1/2/3к КВАРТИР У ВАРШАВСЬКОМУ МІКРОРАЙОНІ/ВАРШАВСЬКОМУ-2/ВАРШАВСЬКОМУ+

можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 44
rieltor.ua

Без комісії для покупця пропонуємо до вашої уваги простору однокімнатну квартиру за адресою Олександра Олеся, будинок 9А. Основні характеристики: • Загальна площа: 48 м² • Житлова площа: 14м² • Кухня-вітальня: 19 м² • Поверх: 16-й із 25-ти Безпека та комфорт: • Закритий двір: забезпечує приватність та безпеку мешканців • Охорона та відеоспостереження: цілодобовий контроль території Інфраструктура: • Соціальна та комерційна інфраструктура: поряд знаходяться школи, дитячі садки, магазини, кафе, ТРЦ та інші необхідні заклади для комфортного життя Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, безпеку та розвинену інфраструктуру. Не втрачайте можливості стати власником цього чудового житла у сучасному ЖК Варшавський-2! Продаж по переуступці в офісі забудовника. Будиннок введений в експлуатацію, скоро видача ключів. ID: 79394

ексклюзив
Олександра Олеся вул., 9А
rieltor.ua

Без комісії та додаткових затрат! Продається 1кімнатна квартира в ЖК Варшавський +. В квартирі виготовлений якісний дизайнерський ремонт та є своя необхідна техніка провідних брендів (кондиціонер, зони теплої підлоги з покриті якісним Шведським кварц вінілом по всій квартирі, в санвузлі плитка). Усі стіни покрашені якісною дорогою фарбою, підсвітка стель, трекові світильники, кліматична мульті-спліт інверторна система, мідна монолітна електропроводка з захистом від скачків напруги та короткого замикання. Встановлено водонагрівач, рушникосушарка, пральна та сушильна машинки, вбудована посудомийка, холодильник, морозильна камера, духова шафа, індукційна варильна поверхня, відеодомофон. Корпусні меблі виготовлені за індивідуальним замовленням, вдало використаний простір квартири, є цікаві та зручні місця для зберігання. Закрита територія будинку, цілодобова охорона комплексу із відеоспостереженням, консьєрж, парковка, велосипедні доріжки, зони відпочинку. На території ЖК багато зелені з ландшафтним дизайном, лавочок, дитячих майданчиків, комерції (магазини, кафе, аптеки). Поруч ліс, озеро, ТРЦ Ретровіль, поряд із будинком будується метро. Зручна транспортна розвязка. До метро Нивки, метро Оболонь 15-20 хвилин ID: 79759

ексклюзив
Правди просп., 53/46
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в ЖК Варшавський 2, вул. Олександра Олеся, будинок 5 а. Монолітно-каркасний будинок. Здано в експлуатацію. 17 поверх, 25-го будинку. , 48 м2 Стан після будівельників, гарне функціональне планування, презентабельне парадне, консьєрж, 3 ліфти. Тихий двір, територія, що охороняється, розвинена інфраструктура. Біля будинку ТРЦ Ретровіль, міжнародна школа Меридіан, дитсадок, школа, відділення банку. Зупинення транспорту. Право власності оформлене. Податки платимо за себе ID: 80164

Олександра Олеся вул., 5А
rieltor.ua

БУДИНОК ПОВНІСТТЮ ПОБУДОВАНО. Введення в експлуатацію та видача ключів протягом місяця. Без комісії для покупця!!! Продаж просторої 1к квартиру в ЖК Варшавський 2. Одне з найкращих планувань. Квартира з функціональним плануванням 1С5, на 4 поверсі, будинок 10.1 - велика кухня-вітальня, - окрема кімната, - великий сен.вузол, - гардеробна 2,69 м.2 Загальна площа 47,51 м2 Вікна виходять на трц Ретровіль. Закрита територія, що охороняється, з дитячими та спортивними майданчиками. Поруч є дитячий садок, школа, супермаркети, ТРЦ Ретровіль, паркінг. ID: 79124

Родини Крістерів вул., 16
rieltor.ua

Без комісії та додаткових витрат! Продається однокімнатна квартира в ЖК Діброва парк. Будинок зданий та введений в експлуатацію. Продається по переуступці. Після правочину можна оформлювати право власності. Квартира після будівельників. Є радіатори, лічильники на електроенергію воду і тепло. Шикарный вид на Сирецький парк. Житловий комплекс: Dibrova Park Подільському р-ні, мікрорайон Виноградарь. Забудовник – IB Alliance. У кроковій доступності є велика лісопаркова зона, якраз навпроти будинку Сирецький Гай, парк/ліс, дендропарк. На території комплексу будується 4 паркінги. Свій торговий центр поруч із будинками та комерційні приміщення на перших поверхах. У самого ЖК запланована станція метро "Мостицька", за пять хвилин їзди – великий ТЦ Ретровіль з кінотеатром та Sport Life. Поруч школа №68, №45, міжнародний арт-ліцей імені Сальвадора Далі, «Дитячий садок №482» та кілька приватних. До метро Нивки метро Сирець 7-10 хвилин. ID: 80345

Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 10
rieltor.ua

АКТУАЛЬНО !!! ТЕРМІНОВО ! Продаж 1-кімнатної квартири в Подільському районі, вулиця Івана Виговського 10С, ЖК Сирецькі сади. Будинок введений в експлуатацію можна заходити на ремонт ключі на руках. Загальна площа 45м2 Кімната 17м2 Кухня 11м2 Квартира розташована на 13 поверсі з видом на місто. У квартирі виконано чорнову штукатурку стін, лазерну стяжку підлоги, радіатори. Встановлено всі лічильники. Закрита територія, під охороною, консьєрж сервіс, відеоспостереження, автостоянка, дитячий садок, зони відпочинку, магазини.. Хороша транспортна розвязка, ст.м. Сирець 10 хвилин громадським транспортом. Продаж по перепоступці (сплачує власник) Без комісії !!

Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 10Н
rieltor.ua

ЖК Варшавський-3 Будинок 10.1 Тип планування 1С5. 6 поверх 23 поверхового будинку Площа: 46м2 Будинок готовий. Введення в експлуатацію будинку у грудні 2024 року. Стан після будівельників, двокамерні склопакети на вікнах, металеві радіатори опалення, вхідні двері. Лічильники води та опалення, електроенергії. Розвинена інфраструктура, ТРЦ RETROVILLE, NOVUS, школи, садки, поліклініки. Продаж квартири по переуступці. Без комісійних та додаткових витрат

Всеволода Змієнка, 34/21
rieltor.ua

Квартира з просторою кухнею-вітальнею, великими панорамними вікнами та власною терасою, що виходить у затишний закритий внутрішній двір, де Ви зможете насолоджуватись ранковою кавою та проводити вечори під відкритим небом! Квартира має високі стелі 3,2 м, простору ванну кімнату, мінімум несучих стін, що дає змогу облаштувати будь-який зручний для Вас простір. Розташування на 1 поверсі, панорамні фасади, два окремі виходи, можливість вільного планування, високі стелі – все це робить квартиру також ідеальною для комерційного використання. Облаштована презентабельна вхідна група, цілодобова охорона під’їзду, багато місць для паркування. Поруч ТРЦ Ретровіль, клініка «Оксфорд Медікал», багато комерційних та офісних центрів. Молодий та динамічний – Варшавський мікрорайон – Ваше ідеальне місце для розвитку та комфорту!

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 5А
rieltor.ua
1 - 24 з 689 результатів