Продаж світлої 1-кімнатної квартири в сучасному ЖК «Сирецькі сади», Подільський район, Квартира загальною площею 42,51 м2. Розташована на 12 поверсі 25 поверхового будинку ∙ Панорамні вікна , окрема спальня 15,21м2, кухня 12,00м2. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, вбудована техніка, бойлер . Власна котельня , територія з власною інфраструктурою –аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

власник
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в НОВОМУ ЖК «Сирецькі сади», Подільський район по вул. Івана Виговського, 12К . Квартира загальною площею 47, 70м2. Розташована на 15 поверсі 26 поверхового будинку. Панорамні вікна , окрема спальня 17.73 м2, кухня 16.03 м2.- з вбудованою технікою. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, якісна сантехніка.. Власна котельня , територія з власною інфраструктурою аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

власник
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua

⭐️⭐️⭐️НОВА ПРОПОЗИЦІЯ!!! СУПЕРЦІНА!!!⭐️⭐️⭐️ Продам повноцінну 1к квартиру на середньому поверсі. Виконано якісний ремонт, квартира укомплектована усіма необхідними меблями та технікою, готова до проживання. Планування передбачає кухню-студіо, окрему спальню, санвузол із ванною. Вікна виходять у зелений затишний двір. Поруч із ЖК є все необхідне для комфортного життя, окрім метро☺️. Але воно вже будується Для запису на перегляд телефонуйте або пишіть у мессенджери за телефоном 0684701600.

можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 42
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2к- квартиру 70 кв м. ЖК Варшавський Плюс, з ремонтом, повністю укомплектовану меблями та технікою. Вікна в двір. Проводяться роботи по встановленню ГЕНЕРАТОРА Тепла підлога, мультиспліт cooper & hunter, міжкімнатні двері прихованого монтажу, елекрофурнітура efapel, лічильники на воду та опалення. Кухня-столова-вітальня, 2 спальні, 2 санвузли, передпокій, лоджія/лаунж-зона/кабінет. Вбудовані меблі з фурнітурою blum, велика кількість місць зберігання/шаф. Техніка: варильна поверхня gorenje, духова шафа bosch, мікрохвильова піч whirpool; вбудований холодильник whirpool , витяжка еlica, посудомийна машина indesit. Телевізор LG 55 діагональ. Будинок комфорт класу, презентабельне парадне з охороною, власна будинкова котельня ,закрита внутрішня територія із озелененням, майданчиками для дітей та дорослих. Відмінно розвинена інфраструктура: магазини, аптеки, ТЦ Retroville, ресторани і кафе, школи, дитячі садки, фітнес-клуби, салони краси, парк з озером та ліс для активного відпочинку , зручна транспортна розвязка. В пішій доступності поліклініка, школа, дитячий садок, продуктовий ринок. По держ. програмам податки на покупцеві.

можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 42
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в ЖК комфорт-класу Варшавський 2. Будинок 11.1 введено в експлуатацію. Низька секція поверх 6/14. Закрита прибудинкова територія, дитячі та спортивні майданчики. Поруч ТРЦ Ретровіль, кафе та ресторани. Продаж від власника по переуступці 53000у.о.

власник
Родини Крістерів вул., 11.1
rieltor.ua

Продається стильна 1-кімнатна квартира в парковому ЖК "Місто квітів" на 14-му поверсі, з вікнами, що виходять у затишний двір. Загальна площа – 42 м². - Меблі та техніка: - Квартира повністю укомплектована меблями та технікою - холодильник, пральна машина, духова шафа, мікрохвильова піч, бойлер - ЖК "Місто квітів" розташований у парковій зоні, що забезпечує спокій і затишок для мешканців, зручною інфраструктурою та транспортною розвязкою. Поруч розташований "Сирецький дендрологічний парк" та "Сирецький гай", у пішій доступності до 10-15 хвилин, 3 медичних закладів, 6 дитячих дошкільних закладів, 5 середніх загальноосвітніх шкіл, спеціалізовані заклади (Дитяча школа мистецтв ім.С.Турчака, Дитячо-юнацька футбольна школа «Динамо» ім.В. Лобановського, Дитячо-юнацька школа олімпійського резерву), супермаркет "АТБ" Ця квартира – ідеальний варіант для тих, хто шукає сучасне та готове до проживання житло в зеленій зоні міста.

Тираспольська вул., 60
rieltor.ua

Без % Продам 1-к в ЖК "Варшавський квартал", вул. Олександра Олеся 2в Правий берег Планування 1к Квартира продається без комісії для покупця Виконаний чудовий та добротний ремонт, у квартирі ніхто не жив. Відмінний варіант як для житла, так і для орендного бізнесу Встановлено лічильники на тепло Своя котельня, закрита територія, відеоспостереження, охорона. Будується нова станція метро у пішій доступності. Поруч супермаркети Новус, Сільпо, в ТРЦ Ретровіль 10 хв пішки, клініки, кафе, ресторани, дитячі садки та школи. Телефонуйте та приходьте на перегляд

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 2в
rieltor.ua

БЕЗ % ДЛЯ ПОКУПЦЯ пропонується однокімнатна сталінка в самому серці столиці! Подільський район, 5 хв м Тараса Шевченка, 10 хв Контактова Площа. Висока стеля, простора кімната та досить велика кухня як для вторинного ринку! Все, що потрібне поціновувачу старого Києва. Квартира в хорошому житловому стані, продається укомплектована всім необідхним для проживання чи здачі в оренду (локація дуже користується попитом) ID: 80999

ексклюзив
Оболонська вул., 35
rieltor.ua

Пропонуємо велику та світлу 1 кімнатну квартиру на 18 поверсі в ЖК Сирецькі Сади, по вул. Виговського 10 д, будинок введений в експлуатацію. Квартира після будівельників, зроблена лазерна стяжка підлоги, та чорнова штукатурка, підведені лічильники на воду, світло. Автономне опалення на кожному будинку. З приводу автономного світла питання вирішується, невдовзі установлять потужні генератори. Квартира загальною площею 48 м2, житлова 17 м2, кухня 12,80 м2. Перспективне розташування, так як невдовзі відкриють станцію метро Мостицька 5 хвилин пішки. А на даний час 10хвилин на маршрутці метро Сирець та Нивки. На територіі ЖК є все для комфортного життя, магазини, відділення новоі пошти, дитячий садок, безліч кафе, спортивна зала, аптеки. ЖК Знаходиться під цілодобовою охороною, камери та консьєрж сервіс. Бомбосховища (підвали) в кожному домі. Вартість 58 000 у.о. Мар’яна

генератор
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 10д
rieltor.ua

Без комісії! Новинка в ЖК Варшавський плюс, вул.Олександра Олеся 8/17. Квартира з сучасним та якісним ремонтом, повністю готова для щасливого проживання. Нові меблі та побутова техніка для комфорту нових власників. Гарно розвинена інфраструктура поруч:: магазини, кафе, аптеки, банки, дитячі садки, школи. Навколо будинку багато зелені, дитячі майданчики на будь-який смак. Зручна транспортна розвʼязка в різні райони Києва: Оболонь, Петрівка, Академмістечко. Обирайте найкраще! Телефонуйте

Олександра Олеся вул., 8/17
rieltor.ua

Отримання права власності. Отримання ключів до кінця року. Введений в эксплуатацію. Будинок 16. 6 пускова. Дегтярная 22а. Загальна площа становить 47,91 м2. 5 поверх/7 поверхового будинку Стан квартири- під ремонт. Велика видова квартира з однією лоджiєю, вікна виходять у тихий двір без машин, зелений парк. ЖК бізнес-класу «Поділ Град» знаходиться в історичній частині «Воздвиженка» на Подолі. Будинки яскравих кольорів в одному архітектурному стилі, гарно вирізняються у глибині зелених гір. Тут багато творчих майстерень, художніх галерей, музеїв, ресторанів, шоу-румів, офісів. Будується нова школа, дитячий садок. Оновлено паркову зону. До метро Контрактова Площа 10-15хв, до Андріївського узвозу - 5хв, в центр 20хв пішки через Пейзажну Алєю.

Дегтярна вул., 16
rieltor.ua

Можливий продаж під єОселя 3% або 7%. 1 кімнатна квартира в ЖК Варшавський вул. Олеся, 2Б - Загальна площа квартири 48 кв. м. - Зручний 3 поверх. - Окрема спальня та кухня-вітальня. - На лоджії облаштоване робоче місце. - Дизайнерський ремонт, вбудовані меблі і техніка. - Тепла підлога (4 окремі зони). - Встановлений лічильник на опалення. Гарний вид у двір. Будинок заселений, на 1 поверсі відкриті продуктові магазини, кафе, аптека.

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 2Б
rieltor.ua

Продається квартира в сучасному ЖК Варшавський Мікрорайон. Цей ЖК - це не просто комплекс, а ціле місто зі своєю інфраструктурою, спортивними та дитячими майданчиками, школою, магазинами, салонами, а розташований поруч ТРЦ Ретровіль робить це місце, ще зручнішим для вашого життя. Документам більше 3-х років, податків не має - квартира має вдале індувідуальне перепланування, без порушення будівельних норм : гостьова з виділенною зоною кухні, окрема спальню, просторий хол та суміснйи с/в -в квартирі зроблено сучасний ремонт -квартира повністю облаштована меблями ( вбудована кухня, вбудовані шафи в спальні та 2 в холі, диван та ліжко) а також побутовою технікою Неподалік великій ліс, озеро, паркова зона з облаштованими місцями для відпочинку. Поруч будується станція метро «Варшавський мікрорайон» Сучасна, комфортна та затишна!

Європейського Союзу просп. (Правди), 41в
rieltor.ua

Продається 1к квартира на1му поверсі по вул. Хорива, 50, Подільський район Площа 43/18.7/7.8 Поверховість 1/4 Продаж 1 кімнатної квартири у будинку орігінального проекту забудови Поділу 90х років на високому 1му поверсі 4х поверхового будинку по вулиці Хоріва 50. Загальна площа 40 м2, житлова площа 18, 7 м2, площа кухні 7,8 м2, хол 7,1 м2, є гардеробна - 2,3 м2. Санвузол сумісний. Квартира добре відремонтована, з меблями та побутовою технікою (пральна машина, бойлер, холодильник, газ.плита, свч, пилосос). Вікна металопластикові з захісною решіткою (ковка) виходять у затишний тихий двір. Стан готовий для заселення/здачі в оренду, переобладнання під офіс закритого типу. Поруч іспанське посольство, метро «Контрактова площа» - 10хв., "Новус", кафе, ресторани, магазини, зупинки громадського транспорту Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Хорива вул., 50
rieltor.ua

Без% Продаж 1 кімнатної квартири ЖК Новомостицько-Замковецький, вул. Данченко Сергія 28. Загальна площа - 36,1 кв.м. Балкон. С/В - суміщений. 14 поверх. Квартира світла, тепла, з практичним і комфортними плануванням. В квартирі виконаний якісний та гарний ремонт. Тип будинку: спецпроект (монолітно-каркасний) 2017 року побудови (Забудовник великий Український Девелопер - Холдинг "Київміськбуд"). Акуратний підʼїзд, 2 ліфта. Інфраструктура розвинена: магазини, кавʼярні, салон краси і т.д. Зручна транспортна розвʼязка, зупинка транспорту - пару хвилин від будинка.

Сергія Данченка вул., 28
rieltor.ua

Некрасова Віктора (Північно-Сирецька), 8 4-й поверх, площа: 45/14,4/16; ЖК "Діброва Парк" Комплекс комфорт-класу знаходиться біля парку, та станції метро Мостицька, яка будується. Квартира в будинку №4. Функціональне планування. Для стоянки автомобілів є чотирирівневий паркінг. Ціна: 54 000 USD

Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 8
rieltor.ua

ЖК Крістер Град Вулиця Сергія Данченка 5 Продається простора та світла однокімнатна квартира в сучасному будинку 2017 року з утепленням та власною котельнею. Загальна площа квартири – 48,3 м², житлова – 18 м², кухня – 9,8 м². Квартира знаходиться на 13-му поверсі 25-поверхового будинку. Зроблено якісний ремонт, часткова комплектація меблями. Санвузол просторий сумісний. Лоджія засклена та утеплена. У будинку є три ліфти, відеоспостереження, консьєрж та доглянуте парадне. Розташування надзвичайно зручне: у пішій доступності ТРЦ Ретровіль, два супермаркети Новус, Сільпо, ПриватБанк, дитячі садки, школи, фітнес-зали FitFox та EnerGym, пологовий будинок №2, Свято-Покровський храм, а також кафе та салони краси. Район екологічно чистий, з гарною транспортною розвязкою. До метро Оболонь, Нивки або Сирець – 20 хвилин на громадському транспорті. Згодом поруч планується відкриття нової станції метро "Виноградар". Запрошуємо Вас на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Сергія Данченка вул., 5
rieltor.ua

Розстрочка на 5 років в гривні! Продається 1 кімнатна квартира, ЖК Паркове місто, вулиця Вишгородська 45, 13 секція. Квартира виходить на схід, у двір. Загальна площа 56.7м2. Велика кухня-вітальня 25.6м2, с/в 7м2 та спальня з балконом 16.5м2. Квартира з документами без ремонту, можливе придбання в розстрочку на 1 рік, або на 5 років, ціна фіксується в гривні, ключі на руках. Комплекс із закритою територією та повністю охороняється, є підземний паркінг, на території комплексу є спортивні майданчики, тенісні корти, 3 озера, супермаркет, лікарня. Без комісії, можливий перегляд попереднього запису. Можливий продаж по будь-якій державній програмі.

можливий продаж по єОселя
Вишгородська вул., 45
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Ліпінка, вул. Івана Кавалерідзе 3. Загальна площа 56, 2м2. 4-й поверх, 6-поверхового будинку. Будинок має власну котельну, у квартирі є газ. Балкон-тераса з літніми меблями площею 13 м2. Квартира побудови 2014р., з ремонтом, меблями та побутовою технікою. В кухні, коридорі і санвузлі тепла підлога. Територія комплексу закрита, під цілодобовою охороною. В наявності дитячі майданчики, зони відпочинку, паркувальні місця. До квартири додається комора у підвальному приміщенні. Обладнаний підвал слугує захистом під час повітряних тривог. Поруч розвинена інфраструктура (магазини, школи, садочки, кафе, перукарні, зоомагазини тощо) 10274

Івана Кавалерідзе вул., 3
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в презентабельному та динамічному житловому комплексі Варшавський-2 (будинок 11.3, масив Виноградар) від надійного забудовника Столиця груп (SG). Будинок введено в експлуатацію, зараз проходить процес передачі на баланс обслуговуючої компанії. Квартира розташована на 11 поверсі, планування 1С5 - практичне, без зайвих площ, дозволяє втілити великий спект дизайнерських рішень. Вікна на схід, в напрямку уже збудованих будинків, тому вид із квартири залишиться незмінним. Стан - після забудовника, готовий до проведення ремонту. Будинки цієї черги будуть із власною закритою територією, на відстані декількох кроків - вся інфраструктура комплексу (ТРЦ Retroville, власні школи та дитячі садки). Традиційно всім відомо про проект відкриття станції метро, яка буде також в пішій доступності. Придбання буде вигідним для власного проживання, адже аналогів за ціною/якістю в Києві немає, так і під бізнес. ID: 79803

ексклюзив
Олександра Олеся вул., 11
rieltor.ua

Комісія для покупці "0". ЖК Варшавський 2, буд.14.1, 1к, Генерала Грекова, 4. 43/14/17, планування 1С5. Квартира з документами. ПЕРЕВАГА КВАРТИРИ Комфортний 9-й поверх. Не кутова, буде зберігатись тепло взимку. Водночас, вікна орієнтовані на схід, тому сонце лише вранішнє, приємне, не буде жарко. Вид з вікон у двір, що гарантує відсутність шуму від доріг та за необхідності - завжди видно дитячий майданчик. Ремонт свіжий, ніхто не жив. Стіни фарбовані. Підігрів підлоги на лоджії, в санвузлі, коридорі. Замінені вхідні двері. Розкладний диван в кухні-вітальні - повноцінне спальне місце для двох. Якісне та дороге оздоблення та техніка. Кухонні меблі - Kronospan, стільниця водостійка Arpa (Італія), шафи - італійська “Saviola”, технікa Elektrolux, Gorenje, Beko. Сантехніка в душовій Devit, на кухні Am-pm (з термостатом). В будинку є мінус перший поверх з коморами, куди спускається ліфт. ІНФРАСТРУКТУРА Концепція ЖК "місто в місті". В пішій доступності - ТЦ Ретровіль з кінотеатром Multiplex, Sport Life, дитячим розважальним центром Papashon, боулінгом, станціями зарядок для електромобілів, АЗС. Запланована станція метро 7-10 хвилин пішки. БЕЗПЕКА За загальною концепцією ЖК - хорона на першому поверсі підʼїзду. Камери у ліфтах, підʼїзді, на дитячий майданчик. Сам майданчик - це закрита територія, доступ з електронним ключем. Запрошуємо на перегляд! ID: 81098

ексклюзив
Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Варшавський 2. удинок 11.1 Поверх 9/12 Будинок повністю побудований, ведуться роботи по благоустрою прибудинкової тереторії, та підключення комунікацій. Здача планується на 4 квартил 2024 року. Закрита тереторія внутрішнього двору, тереторія під охороною. Поряд розвинена інфраструктура, багато магазинів, салонів краси, школи. садочки в пішій доступності. Біля ЖК великий ТЦ. До метро 20 хв. на громадському транспорті. ID: 79878

Родини Крістерів вул., 14
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири у ЖК Варшавський плюс на 4 поверсі біля будинку 13.6. вікна у двор. Комплекс повністю будівель, можна оформлювати право власності. Продається по перепоступці. Поряд із комплексом багато шкіл, садочків, ринок, великий ТЦ. ID: 71795

Олександра Олеся вул., 10
rieltor.ua

Без комісії % Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Варшавський 2. Черга здана, отриманий сертефікат про введення в єкплуатацію, почали видавати ключі. Одне з найкращих планувань. 10/13 поверх. 47,42 м2. кухня-вітальня, спальня, та окремо гардеробна кімната. Будинок знаходиться біля ТЦ. Поряд розвинена інфраструктура, школи, садочки, кафе, магазини. все в пішій доступності. Відновили будівництво метро. ID: 81550

Родини Крістерів вул., 16
rieltor.ua
1 - 24 з 639 результатів