АКТУАЛЬНО Найкраща пропозиція — 7 хв. пішки метро Мінська — Центр Оболоні — Всі меблі і техніка залишаються — На підлозі: плитка і ламінат — Металопластикові вікна — Нові радіатори — Броньовані двері — Балкон засклений ВЛАСНИК БЕЗ КОМІСІЇ —————> Переваги локації: — Будинок розташований між двома станціями МЕТРО : Мінська (700м) та Героїв Дніпра (800м) — ТРЦ Dream berry (1 хв. пішки) — Сільпо, АТБ, Фора, Нова пошта, Ощадбанк, аптеки, школи, дитсадок, стадіон, РАЦС (в межах 150-300м) — McDonald’s, Rozetka, ПриватБанк, Mamamia, KFC, Євразія, торговий центр SmartPlaza (7 хв.пішки) — ПЛЯЖ озера «Біле» (750м) — Родзинкою Оболонського району є Оболонська НАБЕРЕЖНА (1200м від будинку, тобто 15хв.пішки) - це найбільш популярне місце у жителів столиці і гостей міста. Атмосферне місце з прогулянковою алеєю, зонами відпочинку та пляжем Дніпра. Є ресторани і кавʼярні, кальяні, пірси, багато лавок і зелені, спортивні та дитячі майданчики. Велика територія, зручно спуститися до Дніпра і посидіти на березі. Гарне місце для прогулянок пішки або на велосипеді. — Квартира ідеально підійде для людей, які хочуть жити біля метро, цінують свій час та комфорт. Для власного життя або під оренду. ———————> УВАГА: Перегляди щосуботи з 12:00 до 14:00, так як в квартирі проживає орендар!

власник
Оболонський просп., 34г
rieltor.ua

- Без комісії! ЖК "Лебединий" поруч з метро-2хвл.,вул.Ревуцького,40в. Панорамний вид на озеро! - Видова 1-кімнатна квартира (42.50м2) з краєвидом на озеро. - Дизайн інтерєру 2024 р. у сучасному стилі, нові меблі. - Вбудована кухня з побутовою технікою "Bosch". Кондиціонери "LG". - Загальна площа: 42,5\15,8\10,1м2. 13-й поверх. - Відеоспостереження. Охорона. Комплектація: - 2-х камерний холодильник; мікрохвильова піч. Розвинена інфраструктура. Все необхідне для комфортного життя - набережна для прогулянок, дитячі садки та майданчики, школа, спортзал та басейн, поліклініка, супермаркети, ринок та кафе, до метро- 3 хвл. Поруч парк, озеро, до метро- 3 хвл. - ЖК"Лебединий", ст.м. Харківська 2 хвилини, поруч озеро Лебедине, с-пеціалізована школа №302 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу, Гімназія "Діалог", Дошкільний навчальний заклад №704, Спеціалізована школа №296 з поглибленим вивченням іноземної мови, Дошкільний навчальний заклад №242, магазини, аптека, зупинка громадського транспорту, парк біля озера Лебедине з дитячими майданчиками, пакровка. ЖК Лебединий-комфорт-класу. Видова квартира з панорамним краєвидом на озеро. Поруч парк, озеро, до метро- 3 хвл.Дизайн інтерєру 2024 р. у сучасному стилі, нові меблі. Вбудована кухня з побутовою технікою Bosch. Кондиціонери. Ніхто не жив! Відеоспостереження. Охорона. Розвинена інфраструктура до ст.М"Харківська" -5 хвл. Все необхідне для комфортного життя - набережна для прогулянок, дитячі садки та майданчики, школа, спортзал та басейн, поліклініка, супермаркети, ринок та кафе, до метро- 3 хвл.

можливий продаж по єОселя
Ревуцького вул., 40-в
rieltor.ua

Київ, Білоруська, 3, ; Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 22; кількість виходів: 1; транспорт: ст.М"Лук`янівська"; дворівневий підземний паркінг, офісні приміщеннями, Н=3м. Забудовник - БК"Новобуд". швидкісні безшумні ліфти, Поруч ст.М"Лукянівська", кінотеатр "Київська Русь", ринок, гарний стан, підїзди охайні, поруч дитяча поліклініка №4, школа-сад Продаж 1к кімнатної квартири 48,7 кв. Новий будинок у центрі міста зі своїм підземним паркінгом та затишним двором. У квартирі зроблений дорогий, вишуканий дизайнерський ремонт із якісних матеріалів італійського, іспанського та німецького виробництва. Комфортний 13 поверх, чудовий вид з вікна. Продається з усіма меблями та технікою. Неподалік знаходяться Лукянівський ринок, дитячий садок "Пізнайко", школа №61, безліч продуктових магазинів, аптек, кафе, ст.М "Лукянівська" - 4 хв. пішки. СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ! Квартира варта вашої уваги, дзвоніть!!! Є відеоролік!

Білоруська вул., 3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудова інвестиція, дохідність 8% річних. Продаж смарт-квартири, Дніпровська набережна 5-А, 24м2, 5 поверх, дизайнерський ремонт, меблі, техніка. Панорама з видом на Лавру, Батьківщина-Мати, міст Патона, р. Дніпро. Зручна транспортна розвязка, виїзд на Дарниццький та міст Патона. Розвинена інфраструктура. Документи готові! 41800$, без додаткової комісії!

Дніпровська наб., 5-А
rieltor.ua

1 кімнатна квартира 6 поверх Жк Варшавский плюс (євродвушка) з дизайнерським ремонтом та функціональним плануванням у ЖК Варшавский микрорайон МОЖЛИВИЙ продаж ЄОСЕЛЯ Продам квартиру з якісним і дуже стильним ремонтом, все зроблено по дизайну: Якісна іспанська сантехніка, душова система з термостатом, тепла підлога (кухня, коридор, санвузол). Виконано розведення під мультиспліт систему кондиціювання зі зливом у каналізацію. Ліжко з підйомним механізмом під матрац 160х200см, великий розкладний диван (спальне місце завширшки 160см). Дві великі шафи 1)Сантехніка прихованого монтажа 2)Двері прихованого монтажа 3)Вся техніка Samsung Whirlpool кондиціонер cooper&hanter 4) 2 великі шафи 5) теплі поли 6) Підсвітки 7) Два Телевізори Samsung 8) Бойлер з сухим теном 9) Духовка 10) варильна панель 11) Посудомийка Вікна на торговий центр Поряд є великий торгівельний центр де є все. По проєкту поряд з будинком буде станція метро. Жк варшавський перспектива у майбутнє

власник
можливий продаж по єОселя
Всеволода Змієнка вул., 19
rieltor.ua

Продаж однокімнатної кімнатна квартира Продаж по перепоступці, з можливістю отримання права власності під Є-оселю. Затишна та світла квартира на 3 му поверсі 16 поверхового будинку. В основі ремонту була ідея не просто зробити затишок і зручність, а й переробити існуюче планування від забудовника таким чином, щоб максимально розширити існуючу житлову площу і замість обмеженої кухні і напівбалкону зробити повноцінну затишну, світлу та простору кухню з якісним ремонтом. Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, душова кабіна, пральна машина, сучасна кухня з технікою та вбудованим холодильником, телевізор, двухспальне ліжко з ортопедичним матрасом. Відео огляд по запросу. ЖК Скай Авеню-сучасний комплекс з повноцінну інфраструктура з усіма необхідними зручностями та гарною розвʼязкою. Запис на перегляд по домовленості Нові параметри квартири: Загальна площа: 34 Житлова: 11 Кімната-кухня: 13 Спальня: 17.86 Ванна: 4.86

власник
можливий продаж по єОселя
Святослава Хороброго вул. (Народного Ополчення), 11Б
rieltor.ua

Продаж світлої 1-кімнатної квартири в сучасному ЖК «Сирецькі сади», Подільський район, Квартира загальною площею 42,51 м2. Розташована на 12 поверсі 25 поверхового будинку ∙ Панорамні вікна , окрема спальня 15,21м2, кухня 12,00м2. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, вбудована техніка, бойлер . Власна котельня , територія з власною інфраструктурою –аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

власник
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в НОВОМУ ЖК «Сирецькі сади», Подільський район по вул. Івана Виговського, 12К . Квартира загальною площею 47, 70м2. Розташована на 15 поверсі 26 поверхового будинку. Панорамні вікна , окрема спальня 17.73 м2, кухня 16.03 м2.- з вбудованою технікою. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, якісна сантехніка.. Власна котельня , територія з власною інфраструктурою аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

власник
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua

ЖК "Французський квартал 2". Вул. Предславинська 42. Продається квартира з бездоганим вишуканим ремонтом. На 21 поверсі. 50 м2. - Новий дорогий високоякісній ремонт. - Авторський проект дизайну. - Продумане планування та дороге оздоблення. - Велика лоджія з чудовим краєвидом. - Використання сучасних технологій. - Розкіш у деталях. - Елегантний інтер"єр, виконаний з кращих матеріалів з використанням іноваційних рішень. - Квартира просторна та світла, продумано все до дрібниць, що створює атмосферу уюту та комфорту, - Розташована в престижному районі, квартира ідеально підходить для тих хто цінує розкіш та високі стандарти. - ЖК Бізнесс класу. - "Французький квартал 2" виділяється єдиною концепцією, яскравими елементами фасадів, панорамними вікнами на всю висоту поверху. Зручністю та безпекою. - Своя інфраструктура. Закрита територія. Цілодобова охорона. Підземний паркінг. Ексклюзив.

Предславинська вул., 42
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в ЖК Академ-Квартал, метро Академмістечко, м. Київ Підходить для молодої родини, а також під орендний бізнес. Основні характеристики: - Будинок зданий, закрита територія на три будинки - Загальна площа: 33,90 м² - Житлова площа: 18,11 м² по документах - Кухня: 12,49 м² - Поверх: 9 із 24 - Стан: зроблено якісний ремонт, ніхто не проживав - Меблі та техніка: все залишається - Тепла підлога: кухня, ванна кімната та коридор Переваги квартири: - Просторий коридор з місткою шафою - Зона кухні з плитою, духовкою, посудомийною машинкою та вбудованим холодильником - Чудова обідня зона з великим диваном та телевізором - У спальні двоспальне ліжко із тумбами для зберігання речей Ванна кімната: - Душова кабіна - Бойлер на 60л. - Велика раковина та дзеркало - Стильна сушка для рушників - Виведене місце під пральну машину та сушку - Територія ЖК закрита та охороняється - Усі необхідні зручності та транспортна доступність.У пішій доступності мережеві супермаркети "Novus", "Велика Кишеня"," Фора". До метро Академмістечко, Житомирська 10 хв пішки, на автомобілі 5 хв. Без комісії Для додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, телефонуйте за номером: (096)757-77-75 Не пропустіть можливість придбати комфортне житло в одному з найкращих районів Києва напряму від власника!

власник
можливий продаж по єОселя
Приладний пров., 10/В
rieltor.ua

Однокімнатна квартира 27 м2, із сучасним ремонтом та меблями. З балконом. Новий сучасний будинок з парковкою, дитячим майданчиком ти системою розумний дім, знаходиться поруч з американським посольством, парком Нивки та Сирецьким парком, у пішій доступності до метро Сирець та Берестейська. Два ліфти, консьєрж сервіс. Право власності, можлива прописка. Готова до продажу. Пропозиція від власника, без комісіі. Ексклюзив.

власник
Магістральна вул., 33
rieltor.ua

Велика Житомирська, 10, ; Дореволюційні; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 4; кількість виходів: 1; ліфт; 4-й поверх, площа: 45/17,8/9,5; пропонуємо на продаж квартиру в царскому будинку по вул. Велика Житомиська. Простора однокімнатна квартира з високою стелею 3,5 м. В центральній та історичній частині міста. Поряд знаходяться Пейзажна алея та усі історичні памятки. Квартира в жилому стані

Велика Житомирська вул., 10
rieltor.ua

Продається світла та затишна 1-кімнатна квартира в центрі міста. Шевченківський район, вул. Старокиївська 1/5. Я власник квартири. - 8 хв. до метро Політехнічний інститут, 4 хв до ТРЦ SmartPlaza - 2/5 поверх - не кутова - цегляний будинок Квартира газифікована, опалення та ГВП центральне. Зимою тепло. Також є опалення підʼїзду, паркувальні місця як у дворі так і на вулиці навпроти квартири. В квартирі є: - нові меблі ІКЕА + два якісних робочих столи - оновлена сантехніка - нові опалювальні батареї - нові пластикові вікна - нові пральна машина та холодильник + багато техніки для кухні(сокодавка, соковижималка, микрохвильовка) - залізні вхідні двері - просторий функціональний світлий балкон з видом на бузок навесні та спокійну тиху вулицю. Всі меблі та побутова техніка йдуть у подарунок. Поряд знаходяться Київський Політехнічний Інститут, метро та станція швидкісного трамваю Політехнічний інститут, ТРЦ Smart Plaza, SportLife, Rozetka, Нова пошта, клініка Mediland, зоопарк, Парк КПІ та парк ім. І. Багряного Будь ласка, пишіть у Viber +380983386975

власник
Старокиївська вул., 1/5
rieltor.ua

Квартира від власника! В вересні встановлюється в будинку генератор( ліфт, вода, опалення) Продається видова 1 кімнатна квартира в сучасному ЖК Перовський, спецпроект 2012 р . Квартира з сучасним ремонтом , з продається з меблями та технікою( бойлер, пральна машина, витяжка , духова шафа, варильна поверхня, холодильник, кондиціонер, 2 ТВ ) Інтернет, лічильники на теплу, холодну воду та опалення( повірка 2023) . В будинку консьєрж та система контролю доступу, 3 ліфти . Гарна зелена прилегла територія ,дитячий майданчик , школа та садочок , продуктові магазини, банки, кафе, аптека Нова пошта, розетка, пральня, поряд парк Перемоги , та м. Дарниця . Зручна транспортна розв’язка. Квартира тепла . Вікна виходять на проспект, дуже гарний вид.

власник
Проспект Алішера Навоі, 69
rieltor.ua

вул. Левка Лукянека, Smart Paza Obolon, метро Мінська 1 хв, генератор на ліфти та воду! Особливістю ЖК є чотириповерхова стилобатна частина, в якій розташований торговий центр та є сквер з дитячим майданчиков, де можна прогулюватись 24/7. Відеонагляд по території, карткова система входу на поверх, висота стелі 3 метри! Ергономічна квратира з стильним дизайном: кухня вітальня, окрема спальня, та гардеробна. Продаж з усіма меблями та технікою. В обробці викорастані високоякісні матеріали, встановлено клімат контроль, кондиціонер, ролети на вікна, різні види освітення. Ремонт для себе!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 21/19
rieltor.ua

Терміново! Торг! ЖК "Варшавський". Чудова квартира - євро-двушка, 49 м2, з ефективним використанням житлової площі: Повноцінна спальня, яка легко трансформується в домашній кінотеатр з екраном 110". Кухня-вітальня, з зоною відпочинку, повністю обладнана побутовою технікою. Куточок для фітнесу. Засклена лоджія. Багато продуманих дрібниць. Чотири зони теплої підлоги (ванна, кухня, коридор, лоджія). Встановленні лічильники. Будинок збудовано у 2020 році, усі ремонтні роботи завершені. Закрита територія. Охорона. Відеоспостереження. ЖК "Варшавський мікрорайон" - це новий житловий комплекс в який входить більше ніж два десятки будинків, на його території знаходяться школи, дитячі садочки, кавярні, аптеки, відділення банків і Нової Пошти, неподалік розташований фітнес-клуб Sport Life та сучасний ТРЦ Retroville з кінотеатром Multiplex, боулінгом, ресторанчиками, дитячими зонами та безліч брендових магазинів. Інфраструктура: Школи: №3, №19, №68, німецько-українська школа, міжнародна школа «Меридіан». Дитячі садки: №142, №72, №25, №803, №104. Приватні розвивальні центри: «Ліпіленд», «Грайлик», «Лінгвіст», ABC Puzzle Club. Транспортна інфраструктура: ЖК "Варшавський мікрорайон" розташовано вздовж проспекту Правди з гарною транспортною розвязкою, за 30-40 хв громадським транспортом можна дістатися до багатьох станцій метро: до ст. м. Оболонь маршрутне таксі № 512 до ст. м. Лукянівська маршрутне таксі № 439 до ст. м. Святошино маршрутне таксі № 581 до ст. м. Нивки маршрутне таксі № 455, № 465, тролейбус № 26 до ст. м. Дорогожичі маршрутне таксі № 439 до ст. м. Академмістечко автобус № 103, маршрутне таксі № 437 до житлового масиву Троєщина маршрутне таксі № 180 Звертайтесь для уточнення ціни та додаткової інформації!

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 41 - В
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з окремою спальнею, ванною кімнатою, туалетом, кухнею, балконом та коридором. Затишна квартира розташована у самому центрі Оболоні, поруч з набережною, магазинами та парком. Розвинена інфраструктура включає школи, дитячі садки, поліклініку, ТРЦ "Dream Town", фітнес-клуб "Спортлайф", сквер, супермаркети, ринок, зону відпочинку, Оболонську набережну та парк Наталка. До станції метро – всього 10 хвилин пішки. Квартира готова для проживання, підходить як для власного користування, так і для оренди. Будинок знаходиться майже на березі затоки Дніпра, що забезпечує свіже повітря, пляж та природу. Без комісії.

Прирічна вул., 27в
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у Святошинському районі м.Київ вул.А.Петрицького 5/9 Загальна площа: 39,5м2 12 поверх з 14 Квартира знаходиться у теплому панельному будинку 1989 року будівництва. У будинку 2 ліфта : вантажний та пасажирський. Переваги цієї квартири: - функціональне розташування : окрема кімната, кухня, саніузол та гардеробна. - доступна ціна - відмінне місце розташування: квартира знаходиться в зручному районі біля станції метро Святошин (500м). - розвиненою інфраструктура: все необхідне знаходиться поруч- магазини, торгівельні центри, супермаркети, кафе, ресторани. Все, що Ви бачите на фото залишається в квартирі. Звертайтесь, перегляд можливий у зручний для Вас час!

Петрицького Анатолія вул., 5/9
rieltor.ua

Олекси Тихого вул. (Виборзька), 41/23
rieltor.ua

Цена под ключ! Продажа 1-комнатной квартиры (40м2) ЖК Uno City House на ул. Елены Телиги, 25 (метро «Дорогожичи»). Видовая, уютная и светлая квартира с функциональной планировкой: кухня-гостиная, отдельная спальная комната, санузел с ванной. В квартире выполнен качественный дизайнерский ремонт, никто не проживал, из окон открывается красивый вид на парк. Квартира полностью меблирована, оснащена встроенной техникой и зональным освещением. UNO City House – это многоквартирный жилой комплекс в одном из прицентральных районов столицы. Комплекс расположен прямо напротив одного из самых больших парков Киева — Бабьего Яра, плавно переходящего в Кириловский Гай. Кроме видов на зеленую зону столицы, концепция комплекса подразумевает удобную транспортную развязку и быстрый доступ к инфраструктуре района. 22830

Теліги Олени вул., 25
rieltor.ua

Пропонується на продаж квартира в житловому комплексі Французький квартал 2, що розташована за адресою: вулиця Предславинська. Загальна площа квартири становить 41, 2 квадратних метри, а розташована вона на 16 поверсі 24-поверхового будинку, звідки відкривається чудовий вид на квартал. Функціональне планування: - кухня-вітальня; - спальня; - санвузол з ванною; - балкон. Квартира має високоякісний ремонт із увагою до кожної деталі. Також тут є вся необхідна техніка та меблі для комфортного проживання. Розташування в Печерському районі Києва дозволить забути про проблеми з навколишньою інфраструктурою, адже тільки територія ЖК наповнена різноманітними закладами харчування, продуктовими магазинами та салонами краси. Також на території є аптека, дитячий садок, школа, зони для відпочинку для дорослих та їх дітей. #A6527

Предславинська вул., 42
rieltor.ua

Корпус 18/5. Продається квартира в ЖК «Файна Таун». Планування та площа квартири дозволяють легко зробити функціональну двохкімнатну студію.На поверсі 4 квартири. Дуже затишний комплекс закритого типу, реально «місто мрії в місті». Вхід в комплекс за перепустками, охороняється цілодобово. Вікна квартири та балкон виходять в тихий, красивий двір - двір без машин, без галасу і метушні. Розвинена інфраструктура Гімназія А+, басейн, зони відпочинку, дитячі майданчики, футбольні, тенісні, спортивні майданчики.

Салютна вул., 2
rieltor.ua

кОРПУС 18/8. Продається квартира в ЖК «Файна Таун». За рахунок кухні та лоджії легко робиться ще одна спальня. На поверсі 4 квартири. Дуже затишний комплекс закритого типу, реально «місто мрії в місті». Вхід в комплекс за перепустками, охороняється цілодобово. Вікна квартири та виходять в тихий, красивий двір. Розвинена інфраструктура Гімназія А+, басейн, зони відпочинку, дитячі майданчики, футбольні, тенісні, спортивні майданчики.

Салютна вул., 2
rieltor.ua

ПЕРЕУСТУПКА! . Сучасний комплекс комфорт класу ЖК Світлопарк (Svitlo Park), ст. м. Видубичі, продаж однокімнатної квартири. Без ремонту. Територія знаходиться під цілодобовою охороною зі шлагбаумом. На території є дитячі майданчики, магазини, кав`ярні та окрема зона для вигулу домашніх улюбленців. 900 метрів пішки до метро "Видубичі". Вікна на дорогу. 7 дім. Третя черга. Є можливість розтермінування 10000$. Ціна від забудовника 55000$.

Наддніпрянське шосе, 2а
rieltor.ua
1 - 24 з 7 461 результатів