АКТУАЛЬНО Найкраща пропозиція — 7 хв. пішки метро Мінська — Центр Оболоні — Всі меблі і техніка залишаються — На підлозі: плитка і ламінат — Металопластикові вікна — Нові радіатори — Броньовані двері — Балкон засклений ВЛАСНИК БЕЗ КОМІСІЇ —————> Переваги локації: — Будинок розташований між двома станціями МЕТРО : Мінська (700м) та Героїв Дніпра (800м) — ТРЦ Dream berry (1 хв. пішки) — Сільпо, АТБ, Фора, Нова пошта, Ощадбанк, аптеки, школи, дитсадок, стадіон, РАЦС (в межах 150-300м) — McDonald’s, Rozetka, ПриватБанк, Mamamia, KFC, Євразія, торговий центр SmartPlaza (7 хв.пішки) — ПЛЯЖ озера «Біле» (750м) — Родзинкою Оболонського району є Оболонська НАБЕРЕЖНА (1200м від будинку, тобто 15хв.пішки) - це найбільш популярне місце у жителів столиці і гостей міста. Атмосферне місце з прогулянковою алеєю, зонами відпочинку та пляжем Дніпра. Є ресторани і кавʼярні, кальяні, пірси, багато лавок і зелені, спортивні та дитячі майданчики. Велика територія, зручно спуститися до Дніпра і посидіти на березі. Гарне місце для прогулянок пішки або на велосипеді. — Квартира ідеально підійде для людей, які хочуть жити біля метро, цінують свій час та комфорт. Для власного життя або під оренду. ———————> УВАГА: Перегляди щосуботи з 12:00 до 14:00, так як в квартирі проживає орендар!

власник
Оболонський просп., 34г
rieltor.ua

вул. Левка Лукянека, Smart Paza Obolon, метро Мінська 1 хв, генератор на ліфти та воду! Особливістю ЖК є чотириповерхова стилобатна частина, в якій розташований торговий центр та є сквер з дитячим майданчиков, де можна прогулюватись 24/7. Відеонагляд по території, карткова система входу на поверх, висота стелі 3 метри! Ергономічна квратира з стильним дизайном: кухня вітальня, окрема спальня, та гардеробна. Продаж з усіма меблями та технікою. В обробці викорастані високоякісні матеріали, встановлено клімат контроль, кондиціонер, ролети на вікна, різні види освітення. Ремонт для себе!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 21/19
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з окремою спальнею, ванною кімнатою, туалетом, кухнею, балконом та коридором. Затишна квартира розташована у самому центрі Оболоні, поруч з набережною, магазинами та парком. Розвинена інфраструктура включає школи, дитячі садки, поліклініку, ТРЦ "Dream Town", фітнес-клуб "Спортлайф", сквер, супермаркети, ринок, зону відпочинку, Оболонську набережну та парк Наталка. До станції метро – всього 10 хвилин пішки. Квартира готова для проживання, підходить як для власного користування, так і для оренди. Будинок знаходиться майже на березі затоки Дніпра, що забезпечує свіже повітря, пляж та природу. Без комісії.

Прирічна вул., 27в
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Прямий продаж! Без %. Пропонуємо вашій увазі невелику 1 кімнатну квартиру в будинку гостинного типу за адресою: Метро Оболонь, вулиця Героїв полку Азов (колишня вулиця Маршала Малиновського), Будинок 32Б. 8/9 поверхового, газифікований будинок. Тамбур закритий, металеві двері. Вхідна дверь у квартиру нова. Квартира потребує ремонту. Загальна площа:26 кв.м. з великим балконом. Зручне розташування — до метро 10 хв пішої ходи, 5 хв. до Оболонської набережної, парку Наталка. Право власності більше 3 років. Один власник. Швидкі перегляди. Квартира вільна. Фотографії відповідають дійсності. З колегами і рієлторами не співпрацюємо. Не дублюйте наше оголошення. Ціна 36000 $

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 32Б
rieltor.ua

Продається затишна 1к квартира в ЖК Forest Park! Без комісії! Чудова можливість придбати квартиру в мальовничому комплексі комфорт-класу від забудовника Zim Group. Оболонський р-н, вул. Академіка Оппокова, 2 • Площа: 43,2 м² (за вимірами БТІ), житлова 16 м², кухня 20 м². • Поверх: 4 з 4 з ліфтом (немає сусідів згори, тиша та спокій). • Високі стелі. • Автономне опалення. • Класне планування. • Квартира без ремонту – можливість створити інтерєр своєї мрії. • Малоповерховий комплекс, розташований у сосновому лісі – свіже повітря та природа цілий рік. • Будинок введений в експлуатацію, надана поштова адреса. • Поруч озеро та Дніпро, Київське море – ідеальні місця для відпочинку та прогулянок. • До центру Києва, вул. Крещатик, лише 20 хвилин на авто. • Найближча станція метро – Героїв Дніпра. • Переуступка, покупець комісію не сплачує. Не проґавте шанс жити в екологічно чистому районі, в оточенні природи, зі зручним доступом до інфраструктури столиці. Телефонуйте сьогодні та станьте щасливим власником цієї квартири!

можливий продаж по єОселя
Академіка Оппокова вул. (Морозова Павлика), 2
rieltor.ua

"Купуй квартиру мрії на вулиці Зої Гайдай!" На другому поверсі чекає світла та простора 1-кімнатна квартира зі сучасним ремонтом. Всі комунікації оновлені, щоб забезпечити комфорт та зручність. Нова електрика, сантехніка та натяжна стеля - все готово для вашого затишку! А ще, є все необхідне: меблі на кухні, побутова техніка, засклений балкон - просто зайди та живи! Насолоджуйся розвиненою інфраструктурою: поруч супермаркети, ринок, ТРЦ Дрім Таун та кавярні. Зручна транспортна розвязка - метро "Мінська" всього в 5 хвилинах пішки. Зроби перший крок до своєї мрії прямо зараз!

Гайдай Зої вул., 2
rieltor.ua

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. Квартиру робив під себе, дизайнерський ремонт. Все якісне, все добротно зробляно. Ремонт свіжий, в квартирі практично взагалі не проживали! ЖК поруч з метро Оболонь. Закрита територія під охороною та відеонаглядом. Косьєрж, домофон. У дворі гостьова парковка, дитячий майданчик, вихід до озера і паркової зони. Також комплекс має підземний паркінг. Ріелтори, кого цікавить рекламувати даний обєкт, згоду надаю, можете рекламувати на своїх ресурсах. Квартира актуальна. Я власник. Документам більше 3х років, в квартирі ніхто не прописаний.

власник
Оболонський просп., 1к3
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири, біля метро, на вулиці Богатирська, 16, в Оболонському районі. Розташована на 5 му поверсі, 9-поверхового будинку. Квартира з новим, якісно виконаним ремонтом, що робився для себе. Загальна площа 30 кв.м., суміжний санвузол, трикамерні вікна. Повністю укомплектована брендовими меблями та технікою: холодильник, варильна поверхня, бойлер та кондиціонер. Вхідні двері броньовані, є просторий тамбур. Квартира підійде як для проживання, так і орендного бізнесу. Розвинена інфраструктура, дитячий садок, школа, дитячі майданчики, магазини, Епіцентр, АТБ, Велмарт, ТЦ Урбан Оазис Центр, аптеки, Нова Пошта, Приват Банк, кафе, ресторани. У пішій доступності перебувають зупинки громадського транспорту. До метро Героїв Дніпра 12 хвилин пішки.

ексклюзив
Богатирська вул., 14
rieltor.ua

Без комісії. Продаж 1 кімнатної квартири студії біля метро на вулиці Богатирська, 8 в Оболонському районі. Розташована на 3-му поверсі 9-поверхового будинку. Квартира з новим якісно виконаним ремонтом, що робився для себе. Загальна площа 30 кв.м., суміжний санвузол, трикамерні вікна. Повністю укомплектована брендовими меблями та технікою: холодильник, варильна поверхня, гриль, електрочайник, подрібнювач побутових відходів, є бойлер та кондиціонер. Вхідні двері броньовані, є просторий тамбур. Квартира підійде як для проживання, так і орендного бізнесу. Доглянуте, чисте і тихе подвіря. Розвинена інфраструктура, дитячий садок, школа, дитячі майданчики, магазини, Епіцентр, АТБ, Велмарт, ТЦ Урбан Оазис Центр, аптеки, Нова Пошта, Приват Банк, банкомати та термінали, кафе, ресторани. У пішій доступності перебувають зупинки громадського транспорту. До метро Героїв Дніпра 12 хвилин пішки. Правий берег, з ремонтом. Розглянемо програми іпотеки, ухвал, відновлення житла. Ціна 49 000 у.о. Без комісії для покупця Телефонуйте. Записуйтесь на перегляд.

ексклюзив
Богатирська вул., 8
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ, Продається затишна 1-кімнатна квартира, на Оболоні розташована на 8-му поверсі будинку за адресою Йорданська, 9. Загальна площа квартири становить 36,5 м², з яких 17,9 м² займає житлова кімната, а 8,2 м² - простора та світла кухня. Будинок 1977 року, серія 134, залізобетонна панель, стіни керамзитобетон. Продаж з меблями і технікою. В квартирі залишається два розкладних дивани, кондиціонер, телевізор, Кухня вбудована, газова плита, мікрохвильовка, холодильник, Роздільний с/в - ванна, засклений балкон. На підлозі ліноулем і плитка. Вікна у кімнаті і кухні металопластикові на балконі деревяні потребують заміни. Розвинена інфраструктура. Найближча станція метро Оболонь 10 хвилин пішки. Вартість 48 тисяч БЕЗ Комісії для покупця. Код обєкта № 211-455-57

ексклюзив
Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 9
rieltor.ua

Житлові комплекси у Київ

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Володимира Івісюка 17а. Оболонський район. м. Оболонь-15 хвилин пішки. Розташована на 10-му із 16-ти поверхового будинку. У квартирі виповнен косметичний ремонт. Охайна та комфортна. Встановлені вікна нового зразка. Балкон засклений, не утеплений. Санвузол раздільний (е можливість перепланування). Також важливо, що встановлена газова плита. Дивлячись з вікна, відкривається чудовий панорамний вид на Дніпро. Охайне парадне, 2 ліфти-пассажирський та вантажний, чисто, ввічливі сусіди. Поруч з домом дитячий майданчик, школа , дитячий садок, магазини, тощо. У дворі багато зелених дерев. Зупинка міського транспорту в 3 хвиланах пішки пройти. Прогулянковим кроком,за 5 хвилин, ви опинитесь біля казкового парку на березі річки. На Оболонській Набережній, є різноманіття ресторанів, кафе, та зон для відпочинку. Перегляди у любий час,за попередньою домовленністю.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 17а
rieltor.ua

Продам 1к квартиру вул Героїв Дніпра 61 7/9 поверхового будинку. Загальна площа квартири 35,8 кв.м, житлова 19,1 кв.м , кухня 7.4 кв.м. В квартирі зроблений ремонт, повна комплектація: меблі і техніка- все залишається.В квартирі центральне опалення ( невеликі комунальні),засклений балкон,вікна м/п. Поруч чудова транспортна розвязка: до метро 5-7хв, громадським транспортом, також садочок і школа в пішій доступності. Навпроти будинку маркет, паркова( відпочинкова зона,дитячий майданчик). Можлива продаж квартири в іпотеку,програми, сертифікат. Гарне інвестування для життя або здачі в оренду.

Героїв Дніпра вул., 61
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується продаж дизайнерської квартири (51 м2) в ЖК Obolon Plaza. Функціональне планування: - окрема спальня 14 м2 з гардеробом; - кухня-вітальня 25 м2; - суміжний санвузол 4 м2; - передпокій 5 м2; - та окреме приміщення для прання біля квартири 2,7 м2. Опис квартири: Свіжий коштовний ремонт. Ніхто не жив, все нове. Ремонт зроблено по індивідуальному дизайн проєкту, використані якісні матеріали: декоративна підлога з мікроцементу; підвіконня з каменю; сантехніка Villeroy & Boch, Franke; фурнітура до освітлення Jung, Berker; зонований підігрів підлоги в зоні кухні, санвузол та тепла стіна; в санвузлі підлога – натуральний камінь, плитка італійська; стільниця в кухні – професійна; меблева фурнітура Blum; світильники італійські; меблі дизайнерські. Техніка: - індукційна плита Miele; - духова шафа/свч Miele; - холодильник LIEBHERR; - посудомийна машина AEG; - TV Samsung; - пральна кімната: пральна та сушильна машини Miele. A 7 1 7

можливий продаж по єОселя
Оболонський просп., 6
rieltor.ua

1к, вул. Приозерна 8б Затишна світла квартира в доброму жилому стані, замінені труби та сантехніка, м/п вікна, на підлозі лінолеум, у санвузлі кахельна плитка, вмонтована кухня, с/в роздільний, обкладений кахельною плиткою, балкон засклений деревом. Квартира продається з наявними меблями та побутовою технікою. Чистий підїзд, акуратний сходовий майданчик, добропорядні сусіди, впорядкована прибудинкова територія. Розвинена інфраструктура. Поряд з будинком школи, дитячі садки, с/м Сільпо, озеро Вербне и з пляжем та зоною відпочинку, дитячий майданчик. До набережної Дніпра та міського парку відпочинку європейського рівня Наталка 5 хв. пішки Гарна транспортна розвязка. До метро Оболонь та метро Почайна 15 хв. пішки. Неподалік від будинку зупинки міського транспорту та маршруток у різні кінці міста. Квартира ідеально підходить як для життя, так і під оренду через підвищений попит на квартири із такою локацією. Квартира вільна. У квартирі немає прописаних, що дозволяє, при необхідності, швидко провести угоду купівлі-продажу.

Приозерна вул., 8Б
rieltor.ua

Без комісії. Продаж 1 кімнатної квартири. Киів, Оболонський район. ЖК Навігатор 2. Вулиця Конопоянська 22. Переуступка. Квартира розташована на 12 поверсі з 25. Площа 42,93м. В квартирі виконаний ремонт від забудовника: поклеєні шпалери, зроблені стелі, стоять міжкімнатні двері, розетки. В ванній кімнаті є вся сантехніка- ванна, умивальник, унітаз, крани. Є лічильник на тепло та воду. Будинок зданий в експлуатацію є сертефікат, присвоєна поштова адреса. Ключі в березні. Ціна 53000$

Коноплянська вул., 22
rieltor.ua

Продам чудову однокімнатну квартиру. Новий будинок біля Метро Оболонь. Вулиця Героїв полку Азов. 8. 43 метри. Зручний третій поверх. Гарний сучасний ремонт. Нова техніка, меблі. Є гардеробна кімната. Все лишається в квартирі. Будинок розташован біля озера Кирилівське. Поруч метро Оболонь. 5 хвилин пішки. Торгівельний центр. Продуктовий магазин Велмарт. Дрім Таун. Кафе, пошта. Банк. Документам більше 3-х років. Власники в Україні. Запррошую на перегляд!

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 8
rieltor.ua

Продається простора 1-кімн.квартира (планування євродвушка). Квартира знаходиться в сучасному житловому комплексі бізнес класу - ЖК Міністерський, вул. Ю. Кондратюка, 3, Мінський масив, Оболонський район. Поверх 19 із 25. Загальна площа 44 м2. Житлова 19 м2 Кухня 10 м2 Цегляний монолітно-каркасний будинок з вентильованим фасадом. Чудове планування: простора кухня з виходом на велику засклену лоджію, спальня та робоча зона, вмісткі шафи та суміжний санвузол з ванною та бойлером. --- Квартира готова до продажу. Немає зареєстрованих осіб. Один Власник. --- ЖК Міністерський - комплекс Бізнес Класу з великим паркінгом (бомбосховищем) на території, а також окремаю гостьовою парковкою біля будинку. Територія закрита, охороняється та ведеться відеоспостереження. Обладнані дитячі локації. На території є фітнесзал, продуктові магазини, кавярня. Розташований у тихому районі з розвиненою інфраструктурою. ID: 78844

Кондратюка Юрія вул., 3
rieltor.ua

Продається квартира з ремонтом Київ, Оболонський район, вул.Балтійський провулок 1, ЖК Навігатор. Будинку 2 роки з документами, заселений. Простора квартира, двостороння загальною площею 54.6м кв, кухня 14м кв, великий холл 14 м, як додаткова кімната. Квартира з якісним еворемонтом: плитка, ламінат, тепла підлога, якісна сантехніка, вбудована сучасна кухня з побутовою технікою, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна машина, холодильник. Є пральна машина автомат та бойлер. Лічильники на все включає, лічильники тепла. В житловому комплексі облаштовані дитячі та спортивні майданчики , кавярні, салони краси, аптеки та все необхідне для комфортного життя поряд Куренівський ринок, нові супермаркети , торгівельні центри до станцій метро Мінська , Оболонь 10 хвилин на транспорті Підходить під Є-оселя

можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 1
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в цегляному будинку 1993р , з новим ремонтом за адресою Олександра Попова 5. Вид з вікон у двір. В квартирі зроблений ремонт в 2021 році , замінена проводка , італійська сантехніка , підвісна стеля , склопакет Solar з напиленням , ламінат , в ванній кімнаті керамограніт , кухонна плита газова , вивід під кондиціонер. Дві лоджії з кімнати та кухні утеплені . Меблі в кімнаті , холодильник двокамерний , пральна машина з сушкою ,електричний бойлер. Лічильники на воду, газ і електричний лічильник день - ніч. Залишилось купити меблі на кухню Будинок побудований в 1993 році. У квартири 1 власник .Поруч є ліцей № 8 , два дитячих садочка , зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира вільна, Ексклюзивний договір.

можливий продаж по єОселя
Попова Олександра вул., 5
rieltor.ua

. Терміново, ціну знижено! Продається квартира на вулиці Автозоводськ 87а Будинок цегляний, хрущовка. Поверх 4/5. Загальна площа 27 метрів. Квартира з частковим ремонтом із світла, затишна, молодіжна. Зроблено великий гардероб. Є балкон. Квартира продається з технікою та меблями.Інфрастуктура: не далеко від будинку маркеті Фора та АТБ, поряд ТЦ Бережанський, маркеті Велика Кишеня, Varus, Бювет, школи, дитячі садочки, аптека, відділення Нової пошти, відділення банків, поряд з будинком остановка городского транспорта . Поряд: вул. Вишгородська, Бережанська, Полярна, площа Шевченка, зручне транспортне сполучення (15-20 хв. до метро «Героїв Дніпра», «Оболонь», «Мінська»).Ціна 3471208746 000 доларів. Телефонуйте, будемо раді бачити Вас на перегляді.

Автозаводська вул., 87а
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири, Оболонський проспект, 34, розташована на 8/9 поверхового будинку, 32/16/7, хороший стан, м-пластикові вікна, кахель в санвузлі та на кухні, кондиціонер, бойлер, лоджія засклена, є комора. Вікна виходять в затишний двір. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Розвинена інфраструктура: садки, школи, поліклініки та клініки, магазини, ринки, супермаркети та торгові центри, спортивні майданчики та фітнес центри, торгово-розважальний центр Dream Town. У пішій доступності метро Героїв Дніпра, Мінська, Оболонь. Ніхто не прописаний, "чистий" продаж 41500 у о

Оболонський просп., 34
rieltor.ua

Продаж просторої 1-к квартири готової до втілення ваших дизайнерських мрій! ЖК "Мінський", вул. О. Попова 3/5 Цегляний будинок 2014 року побудови. Загальна площа- 47м2, кухня-12.2м2, кімната -18.5м2 Розташована на 13 пов/16 пов. будинку. Вигляд на Оболонь. Стан - після будівельників. Особливості: *зручне розташування: центральні магістралі, трамвайна та тролейбусна гілки; *безліч місць для відпочинку: парки «Березовий гай» та «Юнацький», сквер «Пріорка», кінотеатр «Кадр», ресторан китайської кухні, роллердром, ковзанка; дитячий майданчик за будинком. *безпека: територія, що охороняється (відеоспостереження), нема активного автотрафіку повз будинок.

Попова Олександра вул., 3
rieltor.ua

Пропонується у продаж однокімнатна квартира на вулиці Героїв полку Азов 25г. Метро ОБОЛОНЬ 5 хвилин пішки. Квартира розташована на 7 поверсі. Будинок кооперативний. Доглянутий двір та підїзд. Дрім Таун, парк Наталка. Все в пішій доступності. Поруч 157 ліцей. Квартира тепла та світла. Фото відповідають. Ціна 42000 дол.

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 25г
rieltor.ua

Втомилися платити комісію? Набридло оплачувати витрати за продавця? Тоді вам до нас! Квартира зі свіжим ремонтом на вулиці Північна 52. Ця квартира була оформлена у світлих тонах, що створює певні переваги для майбутнього власника. Увійшовши в квартиру, ви відразу відчуєте свіжість і стиль, які вона має завдяки косметичному ремонту. Кухня обладнана сучасною технікою та функціональними меблями, що дозволяє вам готувати свої улюблені страви в комфорті. Стильно оформлена ванна кімната із сучасними санітарними приладами та аксесуарами створює розслаблюючу обстановку. Розвинена інфраструктура, поруч школи, магазини, дитячі садки, супермаркети, зручна транспортна розвязка, ст. м. "Героїв Дніпра" – 7 хвилин пішки. У пішій доступності ТРЦ, Магазини, супермаркети, кінотеатр, школи, садки, парк. Це ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт, стиль та зручність у повсякденному житті. Дзвоніть нам сьогодні, щоб організувати перегляд та обговорити всі деталі. ID 76244

Північна вул., 52
rieltor.ua
1 - 24 з 562 результатів