вул. Левка Лукянека, Smart Paza Obolon, метро Мінська 1 хв, генератор на ліфти та воду! Особливістю ЖК є чотириповерхова стилобатна частина, в якій розташований торговий центр та є сквер з дитячим майданчиков, де можна прогулюватись 24/7. Відеонагляд по території, карткова система входу на поверх, висота стелі 3 метри! Ергономічна квратира з стильним дизайном: кухня вітальня, окрема спальня, та гардеробна. Продаж з усіма меблями та технікою. В обробці викорастані високоякісні матеріали, встановлено клімат контроль, кондиціонер, ролети на вікна, різні види освітення. Ремонт для себе!

можливий продаж по єОселя
генератор
Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 21/19
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Навігатор за адресою : провулок Балтійський, 5. Розташована на 9 поверсі. Простра однокімнатна квартира площею 61,2 м", кухня - студіо с зоною відпочинку та балконом ( 17,7м2) та окрема спальня ( 17,9 м2). Квартира двостороння, якісний ламінат, замінені міжкімнатні двері, ванна, консоль, сантехніка. Облаштована необхідними меблями та технікою. В ЖК автономна котельня, магазини, кафе, салон краси. У під"їзді 3 ліфти, консьер, відеоспостреження, лічильники на тепло. У пішій доступності супермаркети, ресторани, магазини, парк. ТРЦ Караван 20 хвилин пішки, 6 хвилин на авто. Хороша транспортна розвязка: 7 хвилин до станції метро Оболонь на трамваї №11, 17. Маршрутний та міський транспорт: Майдан Незалежності, Лукянівка, Контрактова площа, Почайна, Нивки, Героїв Дніпра, Соломянський район, Пуща Водиця. Ціна 65 000 євро, або по курсу в доларах.

Балтійський пров., 5
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з окремою спальнею, ванною кімнатою, туалетом, кухнею, балконом та коридором. Затишна квартира розташована у самому центрі Оболоні, поруч з набережною, магазинами та парком. Розвинена інфраструктура включає школи, дитячі садки, поліклініку, ТРЦ "Dream Town", фітнес-клуб "Спортлайф", сквер, супермаркети, ринок, зону відпочинку, Оболонську набережну та парк Наталка. До станції метро – всього 10 хвилин пішки. Квартира готова для проживання, підходить як для власного користування, так і для оренди. Будинок знаходиться майже на березі затоки Дніпра, що забезпечує свіже повітря, пляж та природу. Без комісії.

Прирічна вул., 27в
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-кімнатна квартира в житловому комплексі: NAVIGATOR; ЖК Навігатор- це комфортний і затишний житловий комплекс, що розмістився в Оболонському районі столиці за адресою: Київ, провулок; Балтійський, 3а; 25/25 поверхового будинку, загальна площа квартири 34 метри + гардеробна кімната + балкон. У квартирі зроблене грамотне планування за рахунок чого в ній комфортно і затишно. Краща ціна в даному комплексі, перегляд за домовленістю, на додаткові питання відповім по телефону. До центру міста - за 20 хвилин на авто або на метро від станцій; Почайна та Оболонь. Неподалік знаменита Оболонська набережна. Три великих ТРЦ, значна кількість магазинів, дошкільних та освітніх навчальних закладів, медичних і; культурних установ. Плюс обєкти внутрішньої інфраструктури ЖК: магазини, аптеки, сервісні заклади, парковки та зони відпочинку. Проєкт ЖК NAVIGATOR розроблено з урахуванням досвіду і сучасних тенденцій у будівництві. Автономна; система опалення комплексу.

ексклюзив
Балтійський пров., 3а
rieltor.ua

Простора квартира з гарним ремонтом. Знаходиться на невисокому 8 поверсі, Ремонту приблизно 3 роки, наразі ніхто не проживає. В кімнаті на підлозі дубовий паркет, передпокій та кухня - плитка. На кухні залишається холодильник, вбудована мікрохвильова піч, вбудована посудомийна машина. Поверх розрахований на 4 квартири, на кожні 2 квартири свій тамбур та вихід на балкон.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 10а
rieltor.ua

Право власності на руках ! єОселя ! Хороша пропозиція за квартиру з документами. Пропонується на продаж по програмі єОселя 1-кімнатна квартира з хорошим функціоналом, роздільне планування, кухня з власним балконом, балкон зонований на дві частини - основну і додаткову. Основна зона балкона засклена. Стан квартир після будівельників. Висота стелі 3м. Встановлені енергозберігаючі вікна, також встановлені сучасні радіатори в кухні і кімнаті. Квартира тепла і комфортна. Стан після будівельників. Квартира розташована на 20 поверсі 25 поверхового будинку. Вікна у двір. Величний вид звікна. У дворі передбачені місця для паркування. Є власна дятича площадка. У дворі продуктові магазини, аптеки, кавярні, все є для сучасного комфорту. Документи готові до угоди. єОселя або інша державна програма без проблем. Прходьте на перегляд, з радістю Вам покажемо вашу майбутню квартиру !

можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 3А
rieltor.ua

Без комісії ! Продаж 1 кімнатної квартири з новим ремонтом в Оболонському районі, поряд вул. Макіївська 17, Пріорська, вул. Вишгородська. Новий будинок з червоної цегли. Загальна площа 36,6 м2 Кухня 9,5 м2 Поверх 2. Закрита територія. Власна парковка на 25 авто. Ремонт в квартирі вже завершено. Санвузол - плитка. Підлога - плитка та ламінат. Планування - окрема спальня, простора кухня та вітальня. Мижливий продаж з технікою та меблями. Автономне електричне живлення. Постійне водопостачання в момент відключення світла. Можливе встановлення генератора та інвертора. Офіційний представник власника без комісії. Дзвоніть! Організую перегляд у зручний для вас час.

ексклюзив
генератор
Макіївська вул., 17
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується затишна тепла 1-кімнатна квартира на продаж за адресою: Оболонь, вул. Героїв Дніпра, 65, розташована на 2 поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа квартири 36 м² плюс балкон. Є газ. Опалення центральне. В будинку є домофон та кодовий замок. Чисте парадне, порядні сусіди. Будинок знахдиться під керуванням ОСББ. Квартира з косметичним ремонтом, обладнана всім необхідним для життя, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура. У пішій доступності відділення Нової пошти, магазини Сільпо, АТБ-Маркет, ТЦ Оазіс, ТРЦ Dream berry, Sport Life із басейном, школи, кафе, дитячі садочки, медичні заклади. 500 метрів до Оболонської набережної. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, 15 хвилин о центру міста, зупинки громадського транспорту. До метро Героїв Дніпра 4 хвилини пішки. Поряд станції метро Мінська, Оболонь. Можливо купівля під бізнес (оренду) 14 000 грн/місяць

Героїв Дніпра вул., 65
rieltor.ua

можливий продаж по єОселя
Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 14
rieltor.ua

Квартира з косметикою, меблі та техніка лишається, вікна в двір , хороша інфраструктура рн , метро Оболонь 5 хвилин, вільна Право власності , готові до швидкої угоди

Оболонський просп., 7б
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Київ

До станції метро Героїв Дніпра 2 хвилини пішки. Продаж однокімнатної квартир за адресою : вул. Озерна, 30/51. Розташована на 9 поверсі. Світла , затишна квартира, облаштована необхідними меблями та технікою : диван, бойлер, кондиціонер- все залишається новому власнику. Розглядаємо безготівковий розрахунок. Поруч вся інфраструктура району: станція метро, громадський та маршрутний транспорт у різні райони столиці, школи та дитячі садочки, ТЦ Оазис, ТРЦ Дрім Таун, ринок, магазини та супермркети, озеро Біле, салони краси, ресторани, розважальні та розвиваючи секції.

Озерна вул., 30/51
rieltor.ua

Однокімнатна квартира, ЖК Бережанський/ Бережанский, будинок 3, вул. Миколи Гулака 4 , Оболонь. Без комісії Зданий в експлуатацію, активно роблять ремонти, документи власності отримані. Є можливість купити по програмі ЄОСЕЛЯ ВПО )Євідновлення, ДМЖ, постанови. Розташована на 15 поверсі, 25-поверхового будинку. Квартира світла та тепла, в середині будинку, не кутова. Простора кухня вітальня з виходом на засклену лоджію, окрема спальня, суміжний санвузол. Встановлено лічильник тепла, зроблена стяжка підлоги . У будинку консьєрж. Добре розвинена інфраструктура, поряд школа, садок, зупинка громадського транспорту та багато іншого. До м.Мінська або Оболонь 22-25 хвилин на транспорті. Цей варіант ідеально підійде як для проживання так і під інвестицію. Телефонуйте організуємо показ у зручний для вас час.

можливий продаж по єОселя
Гулака Миколи вул., 4
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продається 1-но кімнатна квартира на Вишгородській 30. Чудове планування: кімната правильної форми, простора кухня з балконом, роздільний санвузол, гардеробна кімната. Металопластикові вікна, нові радіатори. Гарна інфраструктура (школи, дитячі садочки, парк, ринок, супермаркети, торгові центри) та транспортна розвязка (транспорт на три гілки метро, Мінська 15 хвилин громадським транспортом) ID: 80703

Вишгородська вул., 30
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира по вулиці Героїв полку "Азов", 25А (колишня "Маршала Маліновського"), Оболонський район Площа 37/20/7 Поверх 9/9 Свіжий ремонт, броньовані двері, металопластикові вікна, кондиціонер, пральна иашина, заскляний великий балкон, встановлено бойлер, газ, закритий чистий під‘їзд, охайна прибудинкова територія. Повністю укомплектована меблями. Будинок знаходиться біля метро Оболонь, але у дворі, подалі від проїзджої частини, навкруги зелені насадження й навіть співають пташки. Поряд школа, дитячий садочок, ТЦ Dream Town, супермаркети, 15 хвилин пішки до сучасного парку Наталка та мосту "Хвиля", набережної та ресторанів. 2 хвилини пішки до метро Оболонь. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 25А
rieltor.ua

Продається затишна, сучасна 1-кімнатна квартира в ЖК комфорт класу "Бережанський". Квартира знаходиться на 9-му поверсі 25-ти поверхового будинку. Дизайн-проєкт і авторський контроль від студії Dominik.com.ua. Барельєф в зоні відпочинку виконаний майстром від ArtNikol. В квартирі - сучасний, якісний ремонт, меблі, побутова техніка, бойлер, кондиціонер, лічильники. На балконі і в санвузлі встановлена тепла підлога. Мінська Мінський масив Оболський район Героїв Дніпра ( Минская Минский массив Оболонский район Героев Днепра ) Комплекс із закритою внутрішньою територією, відеоспостереження, консьєрж, є гостьовий та підземний паркінги. Комплекс знаходиться в розвиненому районі: дитсадки: №527, «Ольвія» школи: №29, №285. Поруч Супермаркети та торгові центри: "Фора", "АТБ", "Сільпо", "Полярний". Парк "Бережанський".

Гулака Миколи вул., 4
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира на Оболоні. Квартира у житловому стані але при бажанні нових власникі можна зробити ремонт. Гарне місце розташування, у пішій доступності метро, а також парк Наталка та набережна. Рекомендуємо прийти та подивитись, оскільки у живу виглядає краще. ID: 81528

Оболонський просп., 34В
rieltor.ua

Пропоную до продажу 1к квартиру , в ЖК Навігатор 2 ,в зданому будинку, в квартирі зроблений ремонт від забудовника,ЖК знаходиться в затишному місці з розвиненою інфрастркурою і транспортною розв"язкою, поряд є школа ,також в пішій доступності ТРЦ Караван ,Епіцентр , Леруа Мерлен , Ашан , в перспективі планують на території комплексу будівництво супермаркету Новус , до мерто Оболонь і Мінська 10хв громадським транспортом , враховуючи реалії нашого часу в ЖК є бомбосховища , можливий продаж під єОселю,право власності до 3х років , податки сплачує покупець , при купівлі за готівку податки обговорюються, комісія рієлтора 2,5%.

Коноплянська вул., 22
rieltor.ua

Продається стильна квартира з авторським ремонтом, повністю готова для комфортного проживання. Всі меблі виконані на замовлення з високоякісних матеріалів, а техніка від провідних брендів. Квартира продається з усім, що є на фото: меблями та сучасною побутовою технікою. Проведено капітальний ремонт та якісне утеплення. Будинок розташований у районі з розвиненою інфраструктурою: поруч станція метро "Оболонь", школи, дитячі садочки, торгові центри та гіпермаркети, зокрема ТРЦ Dream Town. Всього 2 хвилини пішки до всіх основних обєктів. Ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та якість!

Оболонський просп., 10б
rieltor.ua

Продаж квартири, одна простора кімната, кухня, санвузол суміжний, квартира мебльована та укомплектована побутовою технікою. В ванній встановлений бойлер. Балкон засклений, на балконі утеплена підлога, стіни та стеля. Зручна транспортна розвязка, 5 хв. до метро Мінська та метро Оболонь. Розвинена інфраструктура, магазини, супермаркети, ТРЦ Дрім таун, школи, садочки. ID: 81340

Оболонський просп., 15Б
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з сучасним ремонтом в новому ЖК Бережанський ( вул. Миколи Гулака 4). Будинок 2019 року із цегляними стінами , виконаний за монолітно- каркасною технологією та утеплені мінеральною ватою . Стан квартири гарний, техніка майже вся залишається. Можна заїжджати і жити . Комфортний середній поверх, якісні будівельні матеріали У будинку є автономна котельня, закритий внутрішній двір, консʼєрж , 3 ліфта . Також в ЖК є кавʼярня, укр. пошта , нова пошта , епіцентр, магазин Коло . До метро Мінська , Оболонь 10 хвилин . Є генератор! 69000 Дол.

можливий продаж по єОселя
генератор
Гулака Миколи вул., 4
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з великою кухнею-вітальнею в ЖК "Міністерський". Адреса: вул. Кондратюка, 5. У будинку вже збирають підписи для покупки генератора, тому незабаром він стане автономним. Загальна площа квартири становить майже 60 кв. м. Планування: простора кухня плавно переходить у вітальню, окрема спальня, суміжний санвузол з ванною. Житловий комплекс розташований на Мінському масиві з відмінною інфраструктурою, поруч є все необхідне для комфортного життя. Звяжіться для перегляду, квартира готова до заселення.

можливий продаж по єОселя
генератор
Кондратюка Юрія вул., 5
rieltor.ua

Пропонується на продаж однокімнатна квартира за адресою : вул. Йорданська, 8. Розташована на 9 поверсі. Світла, затишна квартира з гарним ремонтом. Облаштована необхідними меблями та технікою : двоспальне ліжко, диван, щафа-купе, кондиціонер, бойлер, пральна машина. Все залишається новому власнику. Балкон. Добре розвинена інфраструктура, до станції метро 12 хвилин пішки. Поруч магазини та супермаркети, школа, дитячий садок, озеро, у пішому доступі ТРЦ Дрім Таун.

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 8
rieltor.ua

ЖК "Міністерський". 1к квартира 45м2. вул. Юрія Кондратюка 5. Будинок 2014 року. 11 поверх. Простора кымната 17.6м2, кухня 12.4м2 з балконом. На кухні, в коридорі та в санвузлі - кахель, у кімнаті - ламінат. Із вікон відкривається вид у двір. ОСББ.

Кондратюка Юрія вул., 5
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО! Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК комфорт класу "Бережанський" . Закрита територія, відеоспостереження, консьєрж, гостьовий та підземний паркінги. Виконано якісний ремонт, укомплектована меблями та побутовою технікою. Планування: -кухня-вітальня -спальна кімната -суміжний с\в -передпокій -засклена лоджія Будинок із цегляними стінами , виконаний за монолітно- каркасною технологією та утеплені мінеральною ватою .Стан квартири гарний, техніка майже вся залишається. Можна заїжджати і жити . Комфортний середній поверх, якісні будівельні матеріали У будинку є автономна котельня. Також в будинку є генератор. Розвинена інфраструктура. Зручне транспортне споучення. Поряд зупинки громадського транспорту, Сільпо, АТБ, відділення пошти, дитячі садки, школи, ринок. До станції метро Мінська, Героїв Дніпра 15 хвилин на громадському транспорті.

генератор
Гулака Миколи вул., 4
rieltor.ua
1 - 24 з 501 результатів