Продається 1-кімнатна квартира, яка знаходиться за адресою: просп. Червоної калини 49-А. Квартира розташована на 1 поверсі у 9-ти поверховому будинку. Квартира знаходиться у житловому стані, продається разом з меблями. У пішій доступності ТРЦ "Район", Фестивальвальний. Поруч з будинком 2 школи, а також 2 дитсадка. Поруч з будинком є дитячі майданчики та парк. Перегляди за домовленістю.

власник
Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 49А
rieltor.ua

Євро двокімнатна квартира у продаж без комісії Спальня, кухня-студія, гардероб, великий сан/вузол, коридор, балкон. Заміна електрики, заміна сантехники, свіжий ремонт, меблі зроблені під замовлення. На вікнах броні плівка. газ, бойлер. Документам 10років, 1 власник -жінка в Києві. Розглядаємо розрахунок гривнею єВідновлення та інші програми. Троєщина, вул. Сержа Лифаря 17а 35 метрів 1/9 поверх Ціна: 45000$ без% Відео-тур в наявності

ексклюзив
Сержа Лифаря вул. (Сабурова), 17а
rieltor.ua

Продаєтсья трикімнатна квартира на Троещині. Будинок 9-ти поверховий, розташований по вул.Закревського, 27/2. Загальна площа квартири - 68,2кв.м.,жила - 41,9кв.м.Квартира розташована на 7-му поверсі.В квартирі три кімнати площею 17, 14,9 і 10кв.м., кухня 7,3кв.м.Біля кухні кладова, за рахунок якої можна збільшити площу кухні. В квартирі дві засклені лоджії. Окремий с/в, великий корідор. Вхідна решітка на дві квартири. Дуже сонячна, тепла з панорамним видом з вікон.Квартира має житловий стан, старий ремонт. Квартира продається з меблями, технікою. Будинок розташований у дуже зручній інфраструктурі навколишкі. Маркети, транспорт, дошкільні і шкільні заклади, ринок, банки тощо. Документи в порядку. Показую у зручний для вас час.

Закревського Миколи вул., 27/2
rieltor.ua

2-кімнатна квартира в будинку на вул. Лісківська, 30 в Деснянському районі! Запрошуємо вас ознайомитися з чудовою пропозицією – продаж просторої 2-кімнатної квартири загальною площею 73,2 кв.м, розташованої на 20-му поверсі 22-поверхового будинку 2004 року побудови. Житлова площа - 31.4 м2, кухня 12.3 м2 Ця квартира є варіантом вартим уваги для тих, хто цінує: - ефективний простір для сімї; - близькість до дитячих садків, шкіл та ігрових майданчиків; - інфраструктурні зручності поблизу (поштові відділення, аптеки, лікарні, різноманітні магазини та продуктові маркети); - розвинений транспортний звязок; - зручний доступ до торгових та розважальних центрів; - тихий і спокійний район; Квартира готова до заселення, хоч і потребує легкого косметичного ремонту на ваш смак і бажання. Дві окремі кімнати, що забезпечують приватність для кожного мешканця, дві лоджії (в одній облаштована тепла підлога), де можна насолоджуватися чудовим видом з вікон. Є зручна комора для зберігання речей. Комфортний хол (7,5 м2), який можна також використати як мініофіс, якщо вам потрібно робоче місце, або додаткову шикарну гардеробну для зберігання речей, або як зону для затишного відпочинку родини. Вбудована кухня з побутовою технікою, посудомийною машиною, також є бойлер. Парадне завжди прибрано, встановлено домофон, працює консьєрж. Упорядкований двір з великою кількістю квітів та охайним дитячим майданчиком. Поруч знаходяться маркети: АТБ, Сільпо "ЕКО-маркет", аптеки, відділення банків, дитячі садки: №327, № 333, № 300, "Пізнайко", "Любисток", "Діамант", "Сонечко", "Забава", школи І-ІІІ ступенів №320, № 306, № 313 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, № 307 з поглибленим вивченням природних наук. У пішій доступності торгові центри "Милославський та "Квадрат", неподалік ТРЦ "Район", новий ТЦ "Епіцентр". Без комісії для покупця! Ціна: 69900 у.о; Код обєкта: #16899

Лісківська вул., 30
rieltor.ua

Продаж БЕЗ% простора 3-кімнатна квартира (проект КТ 16) у центрі Троєщини, за адресою вул. Драйзера (Рейгана) 8а. Розташована на 16-му поверсі 16-поверхового будинку. Загальною площею 73м2, кухня 9м2, великий балкон. У квартирі розпочато ремонт: замінені всі вікна, батареї опалення, проведено утеплення зовнішніх стін. Ідеальний варіант для тих, хто хоче завершити ремонт за власними вподобаннями. Дуже зручне розташування: поруч Сільпо, Макдональдс, ЦНАП, школи, дитячі садочки та зупинки громадського транспорту, що забезпечують легкий доступ до будь-якої частини міста. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші).

ексклюзив
Драйзера Теодора вул., 8а
rieltor.ua

Без %. Продаж великої, просторої 1к квартири, вул Милославська 16, Троєщина, Деснянський район. Загальна площа 55 кв.м, житлова 18 кв.м, кухня 12 кв.м з виходом на велику засклену, утеплену лоджію, хол 12 кв.м. Квартира в гарному, житловому стані, є меблі і побутова техніка, розташована на 9 поверсі 25 поверхового будинку. Будинок 2014 року має три ліфти, створено ОСББ. Поруч дитячі садочки, школа, магазини, супермаркети, торговельні центри. Зручна транспортна розвязка, поруч зупинки маршруток, автобусів і тролейбусів в різні кінці міста. Ціна 56500 у.о. Без комісії для покупця. Розглядаемо Е-Відновлення, Постанова 280, Безготівковий розрахунок.

ексклюзив
Милославська вул., 16
rieltor.ua

Без%. Продам 1к квартиру в сучасному будинку по вулиці Милославська 2-б, Троєщина, Деснянський район, Лівий берег. Загальна площа 33 кв.м, житлова студія 20 кв.м. Квартира розташована на 6 поверсі 25 поверхового будинку 2013 року. Зроблено капітальний ремонт, залишаються меблі та побутова техніка. Великий, суміжний санвузол з душовою кабіною, пральною машиною і бойлером. Лоджія засклена. Лічильники на опалення, воду, електрику, в будинку консьерж, три лІфти. Ідеальний варіант для проживання чи під оренду. Поруч магазини, супермаркети, торгівельні центри, спортзали, дитячі та спортивні майданчики. Ціна 38900 у.о. Без комісії для покупця. Сподобалась квартира, чекаю вас на переглядах. 0679221204, 0634850270 Ольга.

ексклюзив
Милославська вул., 2б
rieltor.ua

Двокімнатна квартира з ремонтом у будинку 1993-го року на Троєщині. Серія АППС-люкс - утеплена покращена панель. Ремонт виконано у 2015-му році Замінено сантехніку та радіатори, встановлено кондиціонер та сигналізацію. На підлозі ламінат та паркет. Можна відразу жити чи здавати в оренду У будинку 2 нові ліфти - вантажний і пасажирський. У дворі футбольне поле та паркінг. Загальна площа - 54 Площа кухні - 10 Поруч є все необхідне для життя: -2 школи -2 дитячі садочки -ТРЦ Район -аптеки - фітнес-клуб - ресторани та кафешки - стоматологічна клініка - Епіцентр та декілька супермаркетів - поштове відділення Неподалік новий сквер біля ТРЦ Район. На авто через Північний(Московський) міст до метро Почайна - 13 хвилин. Громадським транспортом - півгодини. 10 хвилин на авто до метро Дарниця. Телефонуйте! Квартира у гарному стані та за привабливою ціною чекає на вас! Показуємо за домовленістю!

Бальзака Оноре вул., 61
rieltor.ua

Без комісії % для покупця. Продаж 2-кім. квартири в Деснянському районі (Троєщина) по вул. Бальзака 90 загальна площа квартири 55.6/28.9/8.5. Розміщена на 6/16 поверсі. В квартирі: • Сучасний ремонт • Сигналізація • Джакузі • Захист від дітей на вікнах • 2 засклених лоджії Інфраструктура поруч: • Зупинка «Милославська» • Школи • Дитячі садочки • АЗС «ОККО» • Зупинка громадського транспорту В квартирі залишаємо усі меблі, перегляд за домовленістю . Документам більше 3-х років .тел 097-090-04-43 Сергій.

Бальзака Оноре вул., 90
rieltor.ua

Без % комісії Продаж 1к квартири, вул Радунська 8/13, Троєщина, ТРЦ РайON, Деснянский рн Разом з меблями i технікою 12/24 поверх, монолітно-каркасний будинок 2010р., цегла, спецпроект, стеля 3 м Простора та сонячна Площа 54.3 м² Окрема спальня 14.1 м² Кухня-вiтальня 20.8 м² Коридор-прихожа 8.8 м² Велика шафа Подвiйнi вхiднi дверi Скрiзь тепла підлога Гарний краєвид Лічильники на тепло 3 лiфти (грузовий, пассажирський, пожежний) Доглянутий двiр В будинку: укрпошта, приватний дит. садок Поряд: школа, ТРЦ Район, Епіцентр, продуктові магазини, ринок, розважальнi заклади 1 хв. до автобусної зупинки 5 хв. до зупинки трамваю Ціна 65000 у.о. без % Документам бiльше 3х рокiв Без % комиссии Продажа 1к квартиры, ул Радунская 8/13, Троещина, Деснянский рн, ТРЦ РайON Вместе с мебелью и техникой 12/24 этаж, монолитно-каркасный дом 2010г., кирпич, спецпроект, потолок 3 м Просторная и солнечная Площадь 54.3 м² Отдельная спальня 14.1 м² Кухня-гостиная 20.8 м² Коридор-прихожая 8.8 м² Большой шкаф Двойная входная дверь Везде теплый пол Красивый вид из окна Счетчики на тепло 3 лифта (грузовой, пассажирский, пожарный) Ухоженный двор В доме: укрпочта, частный дет. садик Рядом: школа, ТРЦ Район, Эпицентр, продуктовые магазины, рынок, развлекательные заведения 1 мин. до автобусной остановки 5 мин. до остановки трамвая Цена 65000 у.е. без % Документам более 3х лет

можливий продаж по єОселя
Радунська вул., 8/13
rieltor.ua

Однокімнатна тепла квартира з якісним новим ремонтом у будинку 2013-го року На Троєщині Милославска, 2. Капітальний ремонт 3 роки тому! Збільшена кухня за рахунок балкону Загальна площа - 40 Площа кухні - 9 Велика лоджія Продається з технікою та меблями Поруч є все необхідне для життя: - дитячі садочки та школи - ТРЦ Квадрат та Милославський - поштові відділення - перукарні та салони краси Кінцева зупинка громадського транспорту під будинком. Телефонуйте! Покажемо наживо та розглянемо ваші пропозиції!

Милославська вул., 2
rieltor.ua

Продаж 1к квартири, вул Бальзака 63, Троєщина, Деснянський рн, Лівий берег. Загальна проща 43м2. Поверх 12/16. Квартира простора, всі меблі та техніка залишаються. Кухня утепленна зовні. Помінені батареї, взимку дуже тепло. Підїзд у хорошому стані. Встановлено 2 ліфти вантажний та пасажирський. Доглянута територія та розвинена інфраструктура – школа, дитячий садок, ТРЦ Район, Епіцентр, продуктові магазини АТБ, Сільпо, ринок. У пішій доступності дитяча лікарня. Також поряд кафе та ресторани. Транспорт: 1 хв до автобусної зупинки, 2 хв. до зупинки швидкісного трамваю. Розглядаємо безготівку. Ціна 44500у.о., без комісії для покупця. Продажа 1к квартиры, ул. Бальзака 63, Троещина, Деснянский р-н, Левый берег. Общая площадь 43м2. Этаж 12/16. Квартира просторная, вся мебель и техника остается. Кухня утеплена снаружи. Поменены батареи, зимой очень тепло. Подъезд в хорошем состоянии. Установлены 2 лифта (грузовой и пассажирский). Ухоженная территория и развитая инфраструктура – школа, детский сад, ТРЦ Район, Эпицентр, продуктовые магазины АТБ, Сильпо, рынок. В пешей доступности детская больница. Также рядом кафе и рестораны. Транспорт: 1 мин до автобусной остановки, 2 мин. до остановки скоростного трамвая. Хороший вариант аренды. Рассматриваем безнал. Цена 44500у.е., без комиссии для покупателя.

Бальзака Оноре вул., 63
rieltor.ua

Без комісії!! Без %%% Продаж 2к квартири на Троєщині за адресою Проспект Маяковського 40, нова назва пр-т Червоної Каліні 40. 56 м2 - загальна 30 м2 – житлова 8,3 м2 - кухня Серія будинку – АППС. Будинок 1991 року 2 кімнати, роздільні, житловий стан. Можна одразу проживати чи здавати в оренду. Ремонт робився 7 років тому. Квартира простора, зараз звільняється від речей. Меблі та техніка залишається. Вікна всі виходять надвір. Квартира дуже тепла. 2 ліфти - вантажний та пасажирський. Біля будинку Sport Life, супермаркет Сільпо, Варус, зупинка транспорту. У дворі Школа та Ліцей є парковка біля будинку. Покази за попередньою домовленістю. Телефонуйте. ID: 78031

ексклюзив
Маяковського вул., 40
rieltor.ua

ЖК «Милославичі», оздоблення після будівельників, квартира затишна, новий мікрорайон, розвинена інфраструктура, зупинка трамвая та автобуса, садок, супермаркети, салони, будується школа

Закревського Миколи вул., 95
rieltor.ua

Продаємо Трьохкімнатну квартиру. Маяковського 91в Троещина Частковий ремонт Стан задовільний 91.5м2/ 46 житлова/ 12 кухня Велика лоджія. Висота стелі 2.75 Чистий та охайний підїзд. У підїзді охорона. Дім 2007р, АППС - Люкс. 21 поверх Гарний будинок, з фасадним утепленням. У дворі магазин, дитячий майданчик. Біля дому, зупинка транспорту, школа, дитячий садок. Велика квартира за адекватну ціну. Документи в порядку, більше 3х років. Боргів не має, прописаних теж. Без комісії.

Маяковського вул., 91в
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру з Євроремонтом , Деснянський район, Троєщина, Бальзака 55. Хороший будинок серії АППС 1996 року будівництва. Загальна площа квартири 55м2, житлова 29м2, кухня 8м2. Розташована на 13 поверсі 15 поверхівки. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Квартира вкладень не потребує, просто перевозите речі і все. Спальний район із розвиненою інфраструктурою, поруч школи і садочок прямо у дворі. Важливо, що квартира утеплена ззовні, має теплий пол у великій кімнаті. У квартирні залишається вся вбудована мебель ( великі шкафи купе, ліжко- шкаф, кухня) і техніка ( кондиціонер, бойлер, плита і духовка, можливо пральна і сушильна машина), інше за домовленістю. За більш детальною інформацією - Телефонуйте.

Бальзака Оноре вул., 55
rieltor.ua

Двокімнатна затишна квартира з чудовим ремонтом на початку Троєщини Закревського, 57 Будинок 1988-го року Загальна площа - 49 Площа кухні - 9 Висота стелі - 2,7 8-й поверх 10-поверхового будинку Великий балкон на дві кімнати. Два кондиціонери. Комора біля квартири. У квартирі виконано капітальний ремонт. Вирівняно стіни. Нові склопакети Рехау, радіатори опалення, стяжка, плитка та ламінат. Замінено та встановлено: -проводку -труби -сантехніку Поруч парковка з великою кількістю місць. Зручна інфраструктура. Поруч: - дитячі садочки - школи - ТРЦ Закревський - супермаркети - магазин Метро - аптеки - кафе Неподалік ліс та озеро. Під будинком зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Призначимо перегляд та покажемо квартиру!

Закревського Миколи вул., 57
rieltor.ua

Продам: 2-кімнатну квартиру. Без комісії, єВідновлення. Деснянський район. Вул. Оноре де Бальзака, 79. Будинок 1992 року, утеплений. Поверх - 1 з 10. Площа загальна – 51,2 кв.м, кімнати- 19 та 11,5 кв.м, кухня – 7,8 кв.м. Раціональне планування: дві окремі кімнати з виходом на великий балкон, простора кухня, роздільний санвузол, комора, коридор. Робили косметичний ремонт, все в гарному житловому стані. В квартирі газ, на воду та світло встановлені лічільники, є бойлер, підведено інтернет та кабельне. Все охайно, затишно, немає нічого зайвого. Фото та відео відповідають на 100%. Загальний тамбур на дві квартири. На поверсі і навколо спокійні, привітні сусіди. Чисте парадне, кодовий замок. Прибудинкова територія доглянута, достатньо місць для паркування авто, багато зелені. Повністю розвинена інфраструктура: аптеки, супермаркет, магазини, спорт зал, поліклініка, школи, садочки. Зручна транспортна розвязка, величезна кількість маршруток та автобусів, зручно дістатися до метро і в будь-яку точку Києва. Телефонуйте, відповім на всі додаткові питання та домовимось про перегляд. З повагою, Ваш ріелтор, Олена Сенатосенко.

ексклюзив
Бальзака Оноре вул., 79
rieltor.ua

Продаж доглянутої квартири з ремонтом вул.Данькевича 7, Троєщина Будинок тільки після капітального ремонту підʼїздів Саме головне - школа та поліклініка прямо біля будинку! Вам більше не потрібно буде возити дитину в школу, або перейматися що вона йтиме сама велику відстать, відтепер дитина вийшла з підʼїзду і потрапила в школу! Квартира внутрішня, не кутова Має дві роздільні спальні та два засклені балкони Меблі та техніка збереглися в дуже гарному стані. Мінімальні витрати по комунальним платежам Взимку квартира дуже тепла Телефонуйте, домовимось про перегляд у зручний для Вас час!

Данькевича Костянтина вул., 7
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2-кімнатної роздільної квартири на вул. М. Закревського, 13А. Будинок 1984 року, серія Т, утеплена панель, висота стелі 2,6 м. Загальна площа 52,8 м2. Опалення централізоване. Квартира укомплектована усією необхідною побутовою технікою та меблями. Розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. Ціна 50 000 дол.

Закревського Миколи вул., 13А
rieltor.ua

У продажу одна з найдешевших квартир на Троєщині. Перший поверх. Є балкон плюс ще один балкон у подарунок. Квартира чекає свого ремонту. Популярне планування. Санвузол роздільний. У дворі відразу школа. Навколо будинку безліч зупинок транспорту. Три великі супермаркети. Все для комфортного проживання. Дану квартиру можна розглядати під бізнес. Більше інформації по телефону ID: 74879

Радунська вул., 46б
rieltor.ua

Продається тепла та світла квартира- євротрьошка , з гарним плануванням: дві окремі кімнати та велика кухня-вітальня, окремий туалет і ванна кімната. Квартира в житловому стані, обладнана всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання вашої родини. Є велика засклена лоджія, встановлено металопластикові вікна. Квартира розташована в середині будинку. Будинок серії КТ, встановлено домофон, 2 ліфти ( вантажний та пасажирський). Доглянутий двір, на території дитячий майданчик, підземний паркінг, простора гостьова стоянка. Розвинена інфраструктура. Поруч є школа, дитячий садок, Епіцентр, ТРЦ Район, АТБ, Сільпо, кафе, ресторани, салони краси. Прописаних немає. Розглядаємо безготівковий розрахунок. Ціна: 49 500 USD.

Радунська вул., 18А
rieltor.ua

Без комісії !!! Продається 1-кімнатна квартира: окрема велика кімната, кухня, роздільний санвузол, засклений та обшитий балкон. Стан квартири під ремонт! Вікна металопластикові, нові радіатори. Чисте парадне. Тамбур на 6 квартир. Будинок у дворі. Прекрасна інфраструктура поруч, безліч супермаркетів, магазини, кафе, ресторани, SportLife, Молодіжний парк, сквери, школи, дитячі садки, лікарні, відділення пошти. Зручна транспортна розвязка. Ціна: 31 000 USD.

Екстер Олександри  вул. (Цвєтаєвої Марини), 16А
rieltor.ua

вул. Милославська 4, КТУ серія будинку 43/17/12 , поверх 12/25 . Лічильник на тепло, воду , електрику ( перевірили лічильник в 2024. Усі документи підготовлені до продажу, ніхто не прописано. Дуже надійна та зручна серія будинку . Квартира з ремонтом, робило давно але для себе. Велике зручне планування квартирі, також є великий придбанік на дві квартири. Меблі та техніка частково залишаються , великий балкон з кухні. Поряд з будинком підземний паркінг ( може слугувати як бомбосховище. Чудова транспортна розвязка . в підїзді камери , просторий , зелений двір. Поряд супермаркет, ТРЦ, спорт клуб. Все для спокійного щасливого життя є.

Милославська вул., 4
rieltor.ua
1 - 24 з 690 результатів