Чмелів Яр (вул.Трудова) 7а Цегляний будинок розташований у благополучному, Шевченківському (Поділ) районі по сусідству з елітними комплексами. Біля будинку велика парковка для машин, кілька нових кавярень і магазинів. Квартира розташована на 8 пов. 9 поверхового будинку з ліфтом. Простора вхідна група в будинок. Сходи досить доглянуті і деякі поверхи закриваються на залізні двері. Квартира загальною площею 21,8 м2, складається з кухні, санвузла та однієї кімнати. Висота стель 2,51м. Квартира в житловому стані, потребує вкладень. На даний момент там живе орендар. Вікна квартири виходять у двір.

Чмелів Яр вул. (Трудова), 7а
rieltor.ua

До Вашої увани представлена 3-кімнатна квартира на продаж, що знаходиться за адресою вул. Половецька 14. В квартирі виконаний капітальний ремонт з якісних матеріалів. Квартира обладнана всима необхідними меблями та технікою. Гарно розвинута інфраструктура району. Зручна транспортна розвязка - м. "Лукянівська" в пішій досяжності.

Половецька вул., 14
rieltor.ua

Продається квартира в пішій доступності від метро Лукʼянівка та Контрактова площа за адресою: вулиця Соляна 70. Це ЖК Віконт, клубний 9-поверховий будинок 2013 року побудови. Загальна площа 40 м2. Спальня, кухня з обідньою зоною, санвузол та передпокій. Повна комплектація меблями: вбудована кухня, шафа, двоспальне ліжко, телевізор, обідній стіл та стільці, робоча зона, комоди, тумби. У вартість входить техніка: варильна поверхня, електро піч, мікрохвильова піч, кавова машина, витяжка, холодильник, бойлер, кондиціонер, електрична сушка для рушників. У квартирі багато світла завдяки великим вікнам. Також простір додають високі стелі 3. 3 метри. На даху будинку розташована тераса для загального користування, де можна випити чай- каву та насолодитися заходом сонця або світанком. Або навіть відсвяткувати свій день народження. Надзвичайний краєвид на історичний центр столиці! Піша доступність до метро Лукʼянівка та Контрактова площа. Поруч є школа та дитячий садок, супермаркет, аптека, церква, пошта, паркова зона та багато іншого.

власник
Соляна вул., 70
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

«Ліберті Естейт» − житловий комплекс преміум-класу, що складається з будинку клубного типу, який виконаний за монолітно-каркасною технологією. «Liberty Estate» об’єднаний з ЖК Liberty Residence спільною територією. Пропозиція для тих, хто мріє жити у старовинній частині столиці. Це будинок клубної форми, де кожен зможе знайти комфорт, затишок, безпеку та невичерпні можливості. Будинок зведений у сучасному стилі, фасад фанерований ірландським сланцем. За рахунок височини, на якій стоїть будинок, з панорамних вікон квартири відкривається неймовірний вид на місто. Крім того, завдяки енергозберігаючим технологіям жильці зможуть значно зменшити вартість утримання житла. У ході будівництва використовувалися матеріали найкращої якості. Панорамне скління вікон виконано алюмінієвими трикамерними склопакетами з аргоновим наповненням, встановлена система відтаювання підлоги на видових терасах. В якості покриття підлоги використовувався граніт. Фасад облицьований сланцем з використанням ковки та фризів і балясин з травертину, що є архітектурною прикрасою, та парадні оформлені гранітом і мармуром. На ліфті марки Schindler можна за допомогою особистого ключа потрапити в підземний паркінг. У квартирі виконана стяжка з системою теплої підлоги. Проведено опалення, виконана штукатурка і шпаклівка стін. Матеріал стін - піноблок, керамічний блок, керамічна цегла, утеплення стін - мінеральна вата. Квартира має дуже вдале планування і крім того є багато простору для здійснення свого неповторного дизайну простору. Тераса 27 м2 з чудовим видом місто, яку можна застелити і зробити як зимовий сад, а з вигляд з вікон на зелень і дерева. Які в ЖК є зручності і характеристики: На вході - консьєрж-сервіс, Безпека-територія огорожі парканом, КПП, шлагбаум, домофон, відеодомофон, охорона, відеоспостереження на дому та на території. Озеленення- газон, автополив, ландшафтний дизайн, клумби, альпійська гірка, рослини всередині будівлі. Благоустрій- альтанки, відпочинкові зони, місця для барбекю, та мощення території піщаник, приватний тихий двір з бесідкою. Тип паркування для мешканців – Підземна і наземна паркова, охорона паркування, відеоспостереження, автоматичні ворота, шлагбаум, для гостей наземна паркова. Відмінна локація – до Подолу 5 хв., до Хрещатика , Майдана Незалежності 15 хв. на авто. Показ по домовленості. Для покупця без комісії %.

ексклюзив
Лукянівський пров., 3
rieltor.ua

Продаж 2к квартири 70м2 в ЖК Хенесі Хаус Нагірна 16/18 У ДОМІ СВІЙ ГЕНЕРАТОР До вашої уваги пропонується квартира з покращеним плануванням у чудовому ЖК Хенесі Хаус на Татарці, в пішій доступності від метро Лукянівська. ЖК класу комфорт плюс, високі стелі 3.10, консьєрж 24/7, своя газова котельня, зараз є генератор, щоб навіть у повний блекаут, в будинку було опалення, наявність оптоволокна в будинку дозволяє користуватися інтернетом навіть під час відключень електрики, у дворівневому підземному паркінгу Інтернет щоб під час повітряних тривог було не тільки безпечно, а ще й не нудно. Квартира повноцінна з великою спальнею, друга кімната тераса за бажанням можна засклити і буде повноцінна друга кімната, житло з двома санвузлами, гардеробною та великою кухнею-вітальнею. Восьмий поверх у нинішніх реаліях ідеально з міркувань безпеки. Додатковий нереальний бонус - наявність у ЖК великої тераси зі штучним газоном, улюблене місце відпочинку мешканців. Найкраща пропозиція на даний момент у ЖК. Телефонуйте з усіх питань, проконсультую та домовимося про перегляди. ціна дійсна протягом 10 днів

Нагірна вул., 16/18
rieltor.ua

✅ Актуальна пропозиція! ✅ Ключі на руках! ⚡️ Перегляди можливі протягом години! ⚡️ вул. Лукянівська 16 Клубний будинок "InCo Home" 25 квартир у будинку. 2 квартири на поверсі. Загальна площа – 130.5м2. Кухня вітальня – 38м2. Житлова – 38м2. Тераса – 30м2. Висота стель – 3м. Парко місце – 17м2 Пропонується квартира з документами в новому зданому будинку преміум класу в самому серці подолу з неймовірно приємним співвідношенням ціни та якості. На даний момент – повний Open Space. Є чудова нагода втілити в реальність будь-яке дизайнерське рішення. Будинок складається з двох секцій і знаходиться на косогорі, тому з другого поверху практично з усіх квартир відкривається шикарна панорама на Поділ. Ціна - 250 000 USD або 1920 USD m2 🔥🔥🔥

Лукьяновская, 16
rieltor.ua

Печенізька 8 Продається простора 3 кімнатна квартира, роздільне планування. Хороший житловий стан. Загальна площа: 72 кв.м. Частково Мебльована та обладнана необхідною побутовою технікою, Є просторий балкон, засклений Санвузол роздільний, вся сантехніка замінена, встановлено бойлер та пральна машина. Загалом квартира дуже тепла та світла. Біля метро лукьянівка Навколо зручна інфраструктура, є абсолютно все для комфортного проживання: супермаркети, ринок Лукʼянівській, аптеки, медичні центри, безліч кафе та ресторанів, є відділення Нової пошти та банків, школи дитячі та дитячі садочки!

Печенізька вул., 6
rieltor.ua

Петхаус розташований на п’ятому поверсі в ЖК LIBERTY ESTATE. - провулок Лук’янівський 3, Шевченківський р-н, Київ ЗАГАЛЬНА ПЛОЩА: 415 м2 ПОВЕРХ: п’ятий КІЛЬКІСТЬ СПАЛЕНЬ: 3 + 2 ПАРКОМІСЦЯ Приміщення має два входи: з ліфту, а також зі сходової клітки. За убезпечення відповідають вхідні броньовані двері Oikos із захисними замками, датчики руху та система охорони, а також можливість піднятися на ліфті на п’ятий поверх лише за допомогою ключ-картки. Загальна зона поєднує кухню, їдальню та вітальню, а також має вихід на велику терасу. Крізь коридор із фітостіною відкривається зона приватного кабінету. Ліворуч від кабінету розташована гостьова спальня з власним санвузлом та приміщення під домашній кінотеатр, яке також може використовуватись як окрема комора. Праворуч від кабінету знаходиться дитяча кімната зі санвузлом. Майже на 100 квадратних метрах пентхаусу розташувався майстер блок, що складається з просторої спальні з додатковою сіттінг зоною, ванної кімнати та гардеробу. Кожна з трьох спалень має власний вихід на терасу, що обіймає пентхаус. Також у приміщенні розташовані гостьовий санвузол, пральна кімната, бойлерна та комора. ОСОБЛИВОСТІ ПРОЕКТУ Приливно-витяжна вентиляція забезпечує постійне надходження очищеного свіжого повітря з вулиці. Лаконічні щілинні дифузори системи кондиціонування розташовані в технічних приміщеннях, коридорах і санвузлах. Також пентхаус укомплектовано бойлером Meibes із функцією очищення водопровідної води та фільтром для очищення питної води, а також системою “антипотоп”. Система опалення представлена конвекторами ISAN та радіатором Anrax, а у санвузлах присутня тепла підлога. Пентхаус оснащено функцією “розумний дім”, що має систему єдиного управління, а також можливість створення індивідуальних сценаріїв для керування освітленням, опаленням, кондиціонуванням й автоматичною системою зашторювання. Керування “розумним домом” також можливе у віддаленому форматі. Індивідуальність простору акцентована фітостіною зі вбудованим автополоивом. Бік затишку підкреслюють мармурові каміни SCHMID із чавунною топкою та функцією автоматичного підняття скла. ОЗДОБЛЕННЯ ТА БРЕНДИ Білі стіни пентхауса прикрашені гіпсовими молдингами та оздоблені декоративним тинькуванням. Дитяча кімната та гостьова спальня доповнені виготовленими на замовлення шкіряною та шпонованою панелями відповідно. Для створення подіуму в майстер ванній дизайнери використали натуральний камінь Nero Marquina, підлога та стіни в гостьовому санвузлі виконані з Arabescato Grigio Orobico. Камін у загальній зоні також виконано з каменю Nero Marquina. В усіх житлових зонах присутні килими виготовлені з бамбукової віскози найвищої якості. Підлога загальної зони вкрита дизайнерським геометричним паркетом Listelli з американського горіху. Також у пентхаусі присутньо чимало кастомних виробів, зокрема: стелажі, гардероб. ЗАГАЛЬНА ЗОНА: - Дивани та кавові столики: Minotti - Кухня та острів: Armani Dada - Люстри: Juniper, Gallotti & Radice - Торшери: Laura Meroni МАЙСТЕР БЛОК: - Ліжко: Vittoria Frigerio - Диван, крісла та приліжкові тумби: Minotti - Люстра в ванній кімнаті: Cameron Design ГОСТЬОВИЙ БЛОК: - Ліжко: Minotti - Люстра у ванній кімнаті: Giopato & Coombes КАБІНЕТ: - Стіл і крісло: Poltrona Frau - Двері міжкімнатні: Rimadesio САНТЕХНІКА: - Gessi, Antonio Lupi, Zucchetti, Margaroli Коллегам СПП.

Лукянівський пров., 3
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Розглядаємо державні програми Продається двокімнатна квартира в цегляному будинку, в пішому доступі від метро Лук’янівська, Квартира розташована на 9 поверсі 10-поверхового будинку. За адресою вул. Отто Шмідта, 26 Б. Загальна площа квартири 51,4 м2 Квартира з якісним ремонтом. Все робили для себе. Дві роздільні кімнати, санвузол суміжний. З дитячої вихід на засклений балкон. Вся техніка та меблі залишаються (крім ліжок та телевізора з дитячої кімнати). Один власник. Більше 3-х років. Перегляди по домовленості в зручний для вас час.

ексклюзив
Шмідта Отто вул., 26 Б
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири на вулиці Татарська 3/2. Квартира розташована на 6 поверсі 9 поверхового будинку. Спецпроект, цегла. Центр міста. В квартирі зроблений гарний ремонт в світлих, однотонних тонах, повністю укомплектована меблями та побутовою технікою: бойлер, газова плита, духова шафа, холодильник, пральна машина, двоспальне ліжко, шафи-купе, диван та крісла, вбудована кухня. Дві окремі спальні, великий коридор, санвузол роздільний, кухня, великий та засклений балкон.

Татарська вул., 3/2
rieltor.ua

Житлові комплекси у Київ

Продам квартиру-студію ЖК Henesi House Житловий комплекс «Henesi House» розташований у Шевченківському районі за адресою вулиця Нагірна, 18/16. Клас - комфорт. Висота стелі 3,2 Загальна площа 34,6 кв.м Поверх 18 Квартира з ремонтом та необхідними меблями для проживання. З робочої зони кухні відкривається панорамний вид на місто. З техніки є: кондиціонер,пральна машина, бойлер, варочна поверхня, духова шафа, холодильник. Гардоробна 2,7 кв.м. В будинку консьєрж сервіс, охорона, відеоогляд, підземний паркінг, дитячий майданчик, велике лоббі з диванами та дитячою ігровою зоною, де вас можуть зачекати гості. При відключеннях світла, ліфт працює від генератора. Розвинена інфраструктура. Поруч супермаркети, ТЦ, парки, кафе, ресторани, школи, дитячі садки та багато іншого. До метро Лукʼянівська 10 хв пішки.

можливий продаж по єОселя
Нагірна вул., 16
rieltor.ua

На продаж пропонується двокімнатна квартира загальною площею 44 кв.м по вул. Нагірній 12. В квартирі виконаний капітальний сучасний ремонт із якісних матеріалів, а саме: - Поміняна вся сантехніка та труби - Встановлені нові склопакети двокамерні - Встановлені нові батареї - Встановлені нові труби опалення, включно із виходом до сусідів - Повністю закладена нова проводка - Вирівняні всі стіни - Залита нова підлога і вирівняна - Вирівняна повністю вся стеля - У ванній та кухні підлога зроблена водоутримуюча, щоб не залити сусідів - Прочищені труби для витяжок - Встановлена повністю вся техніка для сигналізації та домофону - Лічильник для електрики встановлений новий двозоний - Лічильники на гарячу та холодну воду - Лічильник на газ - Відремонтований підʼїзд та змінені вікна у підʼїзді Квартира знаходиться на 5-ому поверсі 9 поверхового цегляного будинку, за рахунок того, що будинок знаходиться на пагорбі, відкивається чудовий вид на Поділ і Дніпро. Планування: - Велика кухня-вітальня з усією необхідною технікою, і зоною відпочинку - Простора спальна кімната з величезною вбудованою шафою. - суміжний сан сузол з душ кабіною - коридор з гардеробною. Розташування: Чудове поєднання тихого спокійного місця для життя і в одночас близькості до центру міста. Поруч супремаркети, магазини, салони краси, кавярні. До ТРЦ Променада центр 6хв пішки. Ціна 68000 у.е. торг доречний. Ключі на руках. На всі додаткові питання відповім по телефону. Запрошую на перегляд!

Нагірна вул., 12
rieltor.ua

Адекватна квартира в спокійному районі, яка розсташована поруч з історичним районом столиці - Подолом на Щекавиці. Будинок клубного типу, побудований з цегли у формі букви Ш в стороні від магістралей та проспектів, але в безпосередній близкості від Нижнього Валу, на перетині вулиць Олегівська та Лукянівська. Пішки 10 хвилин до метро Контрактова площа та Лукянівська. Поруч супермаркети, маркети, музеї, безліч кафешок, ресторанчиків та смачних кавярень, Житній ринок. Зелено, тихо, комфортно жити, варто розглянути для купівлі. Ремонт, натуральний камінь в інтерєрі, світлодіодне світло, кухонні меблі Narbutas (Прибалтика), меблі передпокій старовинні, чемні адекватні сусіди, дві квартири на поверсі. Є можливість придбати обидві квартири. Одну для себе, а іншу для рідні, або під здачу. Ціна аренди по району 10000-20000 грн в залежності від місця та стану. Чекаємо Вас на перегляд у зручний час. Ключі на руках. До зустрічі.

Лукянівська вул., 63
rieltor.ua

Продам 2-к квартиру ЖК Henesi House Жилой комплекс "Henesi House" расположен в Шевченковском районе по адресу улица Нагорная 16. Класс – комфорт. Высота потолков 3,2 Общая площадь 78 кв.м. Этаж 6. В доме консьерж сервис, охрана, видеообзор, подземный паркинг, детская площадка, лобби с диванами и детской игровой зоной, где вас могут подождать гости. При отключениях света лифт работает от генератора. Развитая инфраструктура. Рядом супермаркеты, ТЦ, парки, кафе, рестораны, школы, детские сады и многое другое. До метро Лукьяновская 10 мин пешком.

можливий продаж по єОселя
Нагірна вул., 16
rieltor.ua

Продам 1 комн. квартиру. Киев. м. Лукьяновская-- 8 мин. 4/9к. 28/13/6 Косметический ремонт. Металопластиковые окна. Бронедверь. Встроенная кухня. холодильник ,стиральная. машина с/узел 1балкона. застеклен. диван раскладывается .шкаф-купе Продается с мебелью м быт техникой .Хорошая транспортная развязка. Тихое спокойное место в самом Центре. Подходит под аренду. Просмотры по договоренности. Чистая продажа. Ключи на сделке.41500дол. сша

вулиця Лукьяновская, 7
rieltor.ua

Продаж однокімнатну квартиру по вул. Татарська, 3/2, квартира в цегляному будинку на 8-му поверсі 9ти поверхового цегляного будинку, площа: 38,8/20,5/7,5, балкон з кімнати, роздільний санвузол, квартира в добротному житловому стані, первинні документи, ніхто не зареєстрований, власник буде присутній на угоді.50 000у.о. + комісія АН

Татарська вул., 3/2
rieltor.ua

⭐⭐⭐⭐⭐ ✅ Розвинена інфраструктура ✅ Метро Лукянівська 10 хв пішки ✅ Квартира в житловому стані ✅ Тихе місце, спокійні сусіди, ☎️ Дзвоніть, із задоволенням організую перегляд!

Печенізька вул., 35/43
rieltor.ua

Без % Продаж 3к видової квартири у будинку преміум класу «Liberty Residence» Клубний будинок на Подолі, лише 43 квартири Поверх 2/5. Вільне планування, метраж 200 кв.м. Висота стелі від 3,40 м до 6,50 м. Панорамні вікна з підлоги до стелі Висоти вистачає зробити другий рівень та/або окремий вхід. Також можливо розділити приміщення на два окремі. Оздоблення преміум класу: мармур, граніт, керамоблок, утеплення мінеральна вата. Ліфт «Schindler» спускається у підземний паркінг, два паркомісця на квартиру У кожній квартирі власний вентиляційний канал. Електрика 20 кВт Два великі просторі балкони з чудовим видом на місто Сусіди вже роблять ремонти. Праву власності у січні три роки, прописаних немає, прямий продаж від власника. Покупцю без комісійних, колегам спп.

Лукянівський пров., 2
rieltor.ua

.Можливий безготівковий розрахунок. Продаж 3-кімнатної видової квартири з видом на Адріївську церкву та Софіївську площу. Два балкони, двостороння. Пластикові вікна, бойлер, лічільники води 15 хвилин пішки до м. Лукянівка. Поруч школа, садок, супермаркет. Продаж Квартира з моменту забудови не змінювала власників. Загальна площа: 69, 9м2 Квартира розташована на 9-му поверсі 10 поверхового будинку. Кухня - 9. 1 м2 Кімната: 17. 1 м2 Кімната: 14. 9 м2 Спальня: 10 м2 Стан: з ремонтом та меблями

Печенізька вул., 9
rieltor.ua

Без комісії. Продаж 2к.вул. Нагірна 6/31. Татарка, Сталінка, загальна площа 51/29/8 кв. метрів, 5/5 пов. цегляного будинку. Кімнати та санвузол окремі, 2 балкони.Стан під ремонт. Документи спадщина Поруч із будинком супермаркети "Сільпо", "Білла", "АТБ", ТРЦ "Променада". Парк, школа, дитячий садок. До Метро "Лукянівська" пішки 20 хвилин,перегляди за попередньою домовленістю .

Нагірна вул., 6/31
rieltor.ua

ЖК Liberty Residence - клубний будинок елітного класу, який знаходиться в історичному центрі Києва, це ідеальна локація, яка дає почуття власного заміського будинку але в центрі міста, який об’єднує комфорт, безпеку і бездоганну якість будівництва. Це власна закрита територія, цілодобова охорона, невелика поверховість та кількість квартир - усього 43 квартири, підземний паркінг з розрахунку 2 паркомісця на квартиру - 90 паркомісць. Будинок зроблений з керамоблока, облицювальні матеріали виключно преміум-класу-травертин, граніт, ракушняк і мармур. У будинку встановлені ліфти Schindler нового покоління (ліфт спускається в паркінг), дизайнерські фойє з місцем для проведення ділових зустрічей. Завдяки тому, що в Liberty Residence не багато квартир, Ви можете бути впевнені, що Вас будуть оточувати люди, яким близький Ваш стиль життя. Квартира 86м2 - вільного планування, родзинкою цієї квартири є висота її стелі - у найвищій точці вона досягає аж 5 метрів, а в нижній 3,4 м., це дає змогу зробити другий рівень у квартирі, тобто другий рівень у подарунок! Квартира позиціонується як однокімнатна, але можливість надбудови другого ярусу дає величезну перевагу у втіленні найсміливіших дизайнерських рішень. Панорамні вікна наповнюють квартиру світлом та створюють відчуття затишку, кожне з вікон має вихід на загальний балкон із видом на центральну частину Столиці та у двір. Також є можливість придбати паркомісця або індивідуальні парковки і комори в підземному паркінгу. Затишний малоповерховий клубний будинок в мальовничому і видовому куточку Подолу дозволить жителям підкреслити свій статус і щодня насолоджуватися панорамою міста, швидко добираючись в будь-яку точку Столиці. Вартість 180 000 дол. Без комісії для покупця!

Лукянівський пров., 2а
rieltor.ua

ЖК Liberty Residence - клубний будинок елітного класу, який знаходиться в історичному центрі Києва, це ідеальна локація, яка дає почуття власного заміського будинку але в центрі міста, який об’єднує комфорт, безпеку і бездоганну якість будівництва. Це власна закрита територія, цілодобова охорона, невелика поверховість та кількість квартир - усього 43 квартири, підземний паркінг з розрахунку 2 паркомісця на квартиру - 90 паркомісць. Однокімнатна квартира загальною площею 106м2 - вільного планування, що дає величезну перевагу у втіленні найсміливіших дизайнерських рішень, а висота стелі 3,4 метри - величезна перевага у виконнанні обраного дизайну. Панорамні вікна наповнюють квартиру світлом та створюють відчуття затишку, спальня з панорамин вікном та виходом на свій величезний балкон з видом на мечеть, кухня з двома панорамними вікнами одно з виходом на величезний балкон з видом на мечеть, а інше з невеличким балкончиком. Перевагою цієї квартири є іі розташування та наявність двох величезних балконів я би сказав - терас! Це та квартира попадаючи в яку одразу можна підкресл.ється статус її власника. Разом з квартирою також є можливість придбати паркомісця або індивідуальні парковки і комори в підземному паркінгу. Будинок зроблений з керамоблока, облицювальні матеріали виключно преміум-класу-травертин, граніт, ракушняк і мармур. У будинку встановлені ліфти Schindler нового покоління (ліфт спускається в паркінг), дизайнерські фойє з місцем для проведення ділових зустрічей. Завдяки тому, що в Liberty Residence не багато квартир, Ви можете бути впевнені, що Вас будуть оточувати люди, яким близький Ваш стиль життя. Затишний малоповерховий клубний будинок в мальовничому і видовому куточку Подолу дозволить жителям підкреслити свій статус і щодня насолоджуватися панорамою міста, швидко добираючись в будь-яку точку Столиці. Вартість 222 000 дол. Без комісії для покупця!

Лукянівський пров., 2А
rieltor.ua

ЖК Liberty Residence - клубний будинок елітного класу, який знаходиться в історичному центрі Києва, це ідеальна локація, яка дає почуття власного заміського будинку але в центрі міста, який об’єднує комфорт, безпеку і бездоганну якість будівництва. Це власна закрита територія, цілодобова охорона, невелика поверховість та кількість квартир - усього 43 квартири, підземний паркінг з розрахунку 2 паркомісця на квартиру - 90 паркомісць. Квартира двостороння загальною площею 150м2 - вільного планування, що дає величезну перевагу у втіленні найсміливіших дизайнерських рішень, а висота стелі 3,4 метри - величезна перевага у виконнанні обраного дизайну. Панорамні вікна наповнюють квартиру світлом та створюють відчуття затишку, одна зі спалень зі своїм величезним балконом та видом на мечеть, інша кімната та кухня виходять у двір, де кожне панорамне вікно має вихід на свій власний невеликий балкон з видом на внутрішню частину комплексу. Разом з квартирою також є можливість придбати паркомісця або індивідуальні парковки і комори в підземному паркінгу. Будинок зроблений з керамоблока, облицювальні матеріали виключно преміум-класу-травертин, граніт, ракушняк і мармур. У будинку встановлені ліфти Schindler нового покоління (ліфт спускається в паркінг), дизайнерські фойє з місцем для проведення ділових зустрічей. Завдяки тому, що в Liberty Residence не багато квартир, Ви можете бути впевнені, що Вас будуть оточувати люди, яким близький Ваш стиль життя. Затишний малоповерховий клубний будинок в мальовничому і видовому куточку Подолу дозволить жителям підкреслити свій статус і щодня насолоджуватися панорамою міста, швидко добираючись в будь-яку точку Столиці. Вартість 277 000 дол. Без комісії для покупця!

Лукянівський пров., 2А
rieltor.ua

вул..Половецька,14а, 1/9 поверхового, високий бель поверх, площею : 50/29.4/8.3 кв.м., квартира в житловому стані, сан.вузол окремий, балкон не засклений, є лічильники води, будинок кооперативний, досить дрглянутий ,чистий підїзд, є бомбосховище.Поруч м.Лукянівська.

Половецька вул., 14а
rieltor.ua
123...5
1 - 24 з 100 результатів