Продаж квартири Пропонуємо до вашої уваги 3-кімнатну квартиру за адресою: вул. Хорольська, 1А. Помешкання знаходиться на 14 поверсі 24-поверхового будинку, що забезпечує чудовий вид на місцевість. Квартира має новий євроремонт та обладнана всією необхідною технікою, наприклад: холодильник, посудомийна машина, плита, пральна машина, варильна панель, мікрохвильова піч, духова шафа. Планування квартири передбачає окремі кімнати, кожна з яких має площу 17.7 кв.м, великий хол (14 кв.м) та кухню (11.5 кв.м). Також є дві кладовки для зберігання велосипедів чи інших габаритних речей. У пішій доступності розташовані супермаркети, торгові центри, ресторани, магазини, школи, дитячі садки, поліклініка та інші заклади. Двір будинку тихий та затишний, сусіди дружелюбні. Поруч є місця для відпочинку та паркування. Також порадує зручна транспортна розвязка — всього 20 хвилин до центру міста та метро. За 7-10 хвилин пішки можна дістатись до зупинок громадського транспорту. Запрошуємо на перегляд! A3.648

Хорольська вул., 1А
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в новому сучасному комплексі комфорт- класу "ЖК Дніпровський" по вул. Гродненська 14А, Загальна площа 64 кв.м. житлова - 18.2м.кв., житлова - 14.2м.кв., кухня - 11.3м.кв.передпокій - 10.6м.кв, 2 сан.вузла - 1.8м.кв., та 4.4м.кв., балкон. Кімнати окремі. Висота - 2.75м.кв. Стан квартири після будівельників. Панорамні вікна, металеві двері. Вже встановлено індивідуальні лічильники на воду, електроенергію. На території комплексу також є підземний паркінг, цілодобова охорона, відеонаглад., Двір закритого типу з наявністю дитячого та спортивного майданчику. Будинок - 2020року. До метро "Чернігівська" - 10 хвилин транспортом. Чистий продаж. Ціна 73 000 у.о Оформлення на покупця. Без коміс.

Гродненська вул., 14А
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Без% До вашої уваги пропонується квартира в цегляному будинку. Квартира не зіпсована ремонтом) Чекає на Ваші сміливі дизайнерські рішення! Зручна для перепланування. В принципі, якщо ремонт не входив до Ваших планів, можна заїхати та жити. Вже вільна для заселення. Документи готові до оформлення договору купівлі-продажу. У пішій доступності кілька скверів, бювет, ринок, магазини, Дарницький вокзал. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд. Торг є. ID: 77977

ексклюзив
Новаторів вул., 2А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира на 17 поверсі після будівельників, всі документи в наявності

власник
Харківське шосе, 17 а
rieltor.ua

Пропонується чудова 2-кімнатна квартира в ЖК Флагман, за адресою пров. Лобачевського 7а. Квартира розташована на 8 поверсі. У квартирі виконаний якісний ремонт, є вся необхідна техніка, вбудована кухня, меблі, кондиціонер, бойлер. Дуже раціональне планування, 2 окремі кімнати, велика кухня, окремий санвузол, балкон. Поруч із будинком зупинка трамвая, маршуртки, в пішій доступності садки, школа, ТРЦ.

ексклюзив
Лобачевського пров., 7а
rieltor.ua

ПРОДАЖ Квартири Ідеально під Бізнес Дніпровський район Харківське шосе, 19-б. Загальною площею 85 м2. Поверх 19/35 Переплановано на 2 роздільні квартири 1 ЄВРО-ДВУШКА (57м²) та 1кімнатна студія (27м²)) Встановлено лічильники на опалення. Подивившись орендну ставку, а нашому ЖК ви зрозумієте на скільки це Вигідна пропозиція. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. У квартирі все залишається, що на фото. Право власності більше 3х років. Добре розвинена інфраструктура та транспортна розвязка, маршрутки практично у всі райони Києва та за місто, до метро 10-15 хвилин громадським транспортом Поруч є все необхідне для життя ТЦ, аптеки, магазини та багато іншого.

Харківське шосе, 19
rieltor.ua

Пропонується на продаж квартира у відмінному стані у ЖК "Мега-Сіті", повністю мебельована. Раціоналне планування: дві роздільні кімнатами та кухня. Великий холл (10.2 кв.м.), а також два балкони з видом з вікон на правий берег Києва, видова. Документам більше 3-х років. ЖК "Мега-Сіті", в якому є спортивный клуб MegaGym, продуктовий супермаркет "Велика Кишеня", бутикова галерея для шопінга та відпочинку родини, вікна у затишний зелений двір, кодовий замок, консьєрж, охайний підїзд, дитячий майданчик, під будинком безкоштовна парковка, багаторівневий паркінг, транспорт до метро Харківська, Дарниця, До Ленінградської площі 5 хвилин.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Харківське шосе, 19А
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири від власника, без комісійних. Дніпровський р-н, вул. Празька 31. 2/5ц. 32,5/17,4/6,7. , св/с. , без балкону. Житловий стан. Склопакети, паркет, меблі, кондиціонер ,пральна машина,холодильник.Затишний двір. Поряд Novus, Фора,АТБ, аптекі, дитячий садок. Вікна на проїзжу частину.Поблизу парк, Дарницька площа, Гродненська площа.

Празька вул., 31
rieltor.ua

Тепла, тиха, комфортна 2 1 квартира з окремим входом! Новий будинок моноліт 26 поверхів. ОСББ. Високий цокольний 1-й поверх. Індивідуальний вхід із броньованими дверима. Загальна площа – 60 м.кв. Простора кухня-їдальня 12 кв.м. Затишна вітальня 6 кв. Дві чудові спальні 12 та 11 кв.м. Санвузол 4 м. кв. - міні-басейн, тепла підлога, сушарка для рушників, вентиляція, велике дзеркало з підсвічуванням. Центральне опалення (батареї), тепла підлога (три зони), бойлер, у будинку встановлений дизель-генератор - на випадок відключення світла. Пральна машина вбудована на кухню. Ідеальний стан, ремонт 2 роки. Ремонт провадився з використанням високоякісних європейських матеріалів. Тризонна вентиляційна система. Натяжні стелі з програмованим підсвічуванням. Система Домашній Кінотеатр. У стінах та стелях тепло/звукоізоляція. У спальнях готові виводи під кондиціонери. Достатня кількість розеток по всій квартирі. Декоративні підсвічування та ліхтарики. Достатня кількість шаф. Швидкісний інтернет та Wi-Fi, ТБ. Квартира унікальна функціональністю - легко та просто переробляється під бізнес: магазин, салон, офіс, склад. Тихий, спокійний район. У кроковій доступності повноцінна інфраструктура - хороша транспортна розвязка: маршрутки, трамваї, залізничний вокзал. Поліклініка у сусідньому будинку, лікарні, стоматологія, аптеки. Магазини - Miksmart у будинку, поруч Паць, Кишеня, Novus, АТБ, Фора. Неподалік ринки. 2 школи та 2 садки. ТРЦ, дитячий майданчик, ресторан, кафе, відділення банку, банкомат. Стадіон, автостоянка, заправка. УкрПошта та Нова Пошта. Бомбосховище під квартирою. Відеоспостереження у дворі.

Гашека Ярослава бульв., 22
rieltor.ua

ЖК Дніпровська Мрія Продаж видової 2 кімнатної квартири на 20 поверсі новобудови за адресою Володимира Сосюри 6. Квартира розташована в 1 секції будинку, вікна на Правий берег. Квартира не кутова, затишна, з оптимальним співвідношенням основної та допоміжної площ. Загальна площа - 56,45 кв.м., житлова - 26,64 кв.м., кухня - 14,03 кв.м. 2 санвузли (див. планування). Будівництво на завершальній стадії, проводиться упорядкування навколишньої території. Вдале інвестиційне рішення серед наявних на сьогодні альтернатив на ринку. Наявне відео-огляд квартири. Пишіть в вайбер - надішлю. Продаж за договором про відступлення прав. Без комісії.

власник
Сосюри Володимира вул., 6
rieltor.ua

Без комісії! Продам 2к квартиру в ЖК Мега Сіті на вул. Харківське шосе 19а, корпус 3! Документам на право власності понад три роки, один власник, прописаних немає. Поверх 13/30, площа квартири 87.5/42.7/14.3 кв.м. Квартира з ремонтом, меблі та техніка залишаються після продажу. Відмінне місце розташування: район Ленінградської площі, поряд ТРЦ, продуктовий супермаркет «Велика, Кишеня», відділення банку, бізнес центр, поштове відділення, аптеки, ресторани, кафе, салони краси, фітнес-клуб MegaGym та велика кількість фірмових магазинів. Поруч міська електричка, Дарницький зал.вокзал. До станції метро Дарниця – 10 хвилин. Гарна транспортна розвязка. Перегляди можливі у будь-який час, квартира вільна. Розглядаємо продаж за державними програмами.

можливий продаж по єОселя
Харківське шосе, 19а
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується простора, світла 4-х кімнатна квартира по вулиці Азербайджанська 16/3 (район Дарницької площі). Загальна площа - 96, житлова 67, кухня 14, на 3 поверсі з 22.( всі кімнати роздільні). У квартирі зроблено євроремонт, із заміною електрики, сантехнічних труб, батарей. Все робилося з любовю для себе. Квартира двостороння, сонячна, з вікон вид на затишний внутрішній дворик, приватний сектор. Два великі балкони засклені, взимку було замінено фурнітуру та заміну всіх склопакетів вікон на енергозберігаючі. Кухонна лоджія поєднана з кухнею, що дозволяє розмістити на ній обіднє місце. При вході великий хол, який поєднаний із вітальнею, багато відкритого простору, роздільний санвузол. На підлозі паркет, ламінат. Всі меблі та техніка залишається новим власникам. Великий тамбур на три квартири. Будинок збудований у 1998 році, матеріал стін керамзитобетон, у парадному 4 ліфти, домофон, відеоспостереження. Інфраструктура: залізничний вокзал у пішій доступності, біля будинку зупинка маршруток та трамвая до метро Чернігівська 7-10 хвилин їзди. Дитячий садок у дворі , нова сучасна школа , в пішій доступності (5 хвилин), поліклініки, парковок у дворі достатньо для всіх, поряд є платні та стоянки, що охороняються. Поруч магазини Фора, АТБ, Сільпо. Документи готові до продажу, один власник (у Києві), ніхто не прописаний. Просомотри у зручний для Вас час, чекаємо на Ваші дзвінки. Власник погоджується продати під держпрограми.

Азербайджанська вул., 16/3
rieltor.ua

1-к. 32,8 м2 з ЄВРО-ремонтом м. Київ, вул. Пражська 19, Дніпровський р-н, Дарницька площа. В квартирі зроблено капітальний ремонт. Змінені стоякі водопостачання та каналізації. Сантехніка нова. Лічильники встановлені в 2023 року. Електрокабелі мідні, Вся електрика нова. Вікна пластикові, склопакети з енергозбереженням. Стіни фарбовані, На підлозі ламінат, Стеля натяжна, Є вбудовані канали та кронштейни під кондиціонер, Вхідні двері металеві, Торг доречний, Терміново. Телефонуйте з задоволенням відповім на всі Ваші питання, організую швидкий перегляд та безпечну угоду.

Празька вул., 19
rieltor.ua

Без комісії! Продається затишна двокімнатна квартира з видом на місто Загальна площа складає 50 м2, з яких кухня 7 м2, а житлова площа 23 м2. Всі кімнати окремі, що дає можливість вигідно розділити простір для родини. Всі меблі та техніка залишаються у квартирі, що дозволить вам з економією переїхати до нового житла. На кухні встановлений бойлер на 50 л, що гарантує постачання гарячої води незалежно від центрального водопостачання. Підлога викладена з паркету, що створює додатковий комфорт та затишок. Всі двері, а також вікна виготовлені з якісного дерева. У квартирі є велика лоджія, з якої відкривається чудовий вид на приватний сектор. Будинок побудований з силікатної цегли в 1994 році, що робить його дуже теплим, більш надійним та довговічним. Будинок має два входи, один з яких облаштований пандусом для зручності людей з обмеженими можливостями. В підїзді встановлено два ліфти - вантажний та пасажирський, обидва в робочому стані. Стан під’їзду хороший, декілька років тому був зроблений ремонт. На поверсі вхід до квартири відділяють два тамбури на замку, що гарантує додаткову безпеку. Поруч розташована велика кількість різних мережевих магазинів, таких як “Новус”, “АТБ” та “Розетка”, а також піцерія “Domino’s Pizza”. Кожної п’ятниці недалеко від будинку проходить продуктовий ярмарок, де можна придбати свіжі продукти безпосередньо від виробників. Навколо будинку є декілька шкіл та садочків, що є великим плюсом для сімей з дітьми. Зручна транспортна розв’язка: велика кількість трамвайних маршрутів дозволяє без затримок доїхати до метро “Чернігівська”. Їх доповнюють автобусні маршрути. Поруч розташований Дарницький вокзал, завдяки чому є можливість доїхати до правого берега навіть під час тривоги. Поруч з будинком є декілька місць для паркування, а також два приватних паркування. Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, зручність та безпеку. Запрошуємо на перегляд! Ціна 59 900$, код обєкта #17797

Новаторів вул., 9
rieltor.ua

Пропонується затишна квартира в цегляному будинку на вул. Сосницька 10 . В квартирі якісний ремонт. Продається з меблями і технікою Будинок дуже теплий , Чисте та охайне парадне , 2 ліфти , просторе подвірʼя. Дитячий та спортивний майданчик. Багато місця для паркування авто, поруч автостоянка, зупинки громадського транспорту . Ідеальний варіант для життя або під орендний бізнес. Пропонується без комісійних.

Сосницька вул., 10
rieltor.ua

Пропонується 1 кімнатна квартира по вул. Празькій, 19 Район Дарницької ( Ленінградської площі) До Метро Черніговської 10-15 хвилин на транспорті 1 этаж /9 поверхового будинка На полу ламінат , металопластикові склопакети, грати на вікнах. Роглядаємо безнальний розрахунок.

Празька вул., 19
rieltor.ua

Без %. Терміново. Сталіна, висока стеля. Продаж кімнати в гуртожитку, правильної форми, склопакети, 2 блоки, душ, бойлер, кахель, лічильники води, і тепла, 2 с/в, житловий стан, етаж закривається, на кухні і в постірочній у кожного своє місце. Броньовані двері, тамбур, домофон. ОСББ. Продається з меблями і технікою, як на фото, готовий бізнес, під оренду. Розвинена інфраструктура, поруч магазини, садочки, школи, дитячі майданчики, Дарницька площа, ЖД вокзал Дарниця, метро 10 хвилин, розвязка в будь-який куточок міста Києва. Вільна. Ключі у нотаріуса.

Гашека Ярослава бульв., 15
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири, Дніпровський район, бульвар Я. Гашека , 24 8/9 поверх, монолітно-каркасного будинку, 64/36/12 з чудовим ремонтом, вбудована кухня ,шафа-купе, гардероб, все з якісних матеріалів, на кухні встановлена система очищення води, в санвузлі встановлен гігієнічний душ, бойлер на 100л, пральна машина, кондіціонер, супутникове телебачення, сігналізація. Квартира обладнана усією необхідною технікаю та меблями. Гарно розташований будинок, до метро 10 хвилин транспортом, поряд декілька великих супермаркетів (Велика кишеня, Фора, Новус), 10 хвилин пішки до ЖД вокзалу Дарниця, міська електричка. Один власник. Вартість 83 тис долларів США. Перегляди за домовленістю.

Гашека Ярослава бульв., 24
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в новому сучасному комплексі комфорт- класу "ЖК Дніпровський" по вул. Гродненська 14. Загальна площа 64.4 кв.м. житлова - 17.1м.кв., житлова - 14.4м.кв., кухня - 12.5м.кв.передпокій - 10.6м.кв, 2 сан.вузла - 2.1м.кв., та 4.2м.кв., лоджія 3.5м.кв (застіклена). Кімнати окремі. Висота - 2.70м.кв. Стан квартири після будівельників. Панорамні вікна, металеві двері. Вже встановлено індивідуальні лічильники на воду, електроенергію та опалення. На території комплексу також є підземний паркінг, цілодобова охорона, відеонаглад., Двір закритого типу з наявністю дитячого та спортивного майданчику. Будинок - 2020року. До метро "Чернігівська" - 10 хвилин транспортом. Чистий продаж. Документам є три роки. Ціна 68000 у.о Світлана (ріэлтор)

Гродненська вул., 14
rieltor.ua

Продам квартиру в ЖК комфорт-класу «Дніпровська мрія», вул.Сосюри буд.6, Дарницький район, мікрорайон Стара Дарниця, станція метро "Дарниця" 10 хв.на транспорті. Код обєкта SF-2-835-144 Поряд розташованні: магазини, супермаркети Сільпо, Новус, школа, дитячий садок, поліклініка, аптека, парк "Перемоги", сквер, кафе, банк, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту.. МакДональдз. Забудовник «Галжитлобуд». Здача будинку літо 2024р.. Продаж з переуступки. 2-й поверх 26-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 46 кв.м: кухня 14 кв.м. Висота стелі 2,7м. Квартира у будівельному стані. Зроблено стяжка, Власна котельня. Вартість - $50 тис Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності))

Сосюри Володимира вул., 6
rieltor.ua

Продаж від власника без комісії! Світла квартира, усі меблі залишаються. Експлуатація: Квартира нова, знаходиться 3 роки у використанні подружньої пари-власників. В оренду квартиру не здавали. Додаткові вигоди: Красивий вид з вікна на внутрішній двір Кондиціонер Бойлер Інтернет Тамбур: Широкий внутрішній тамбур дає можливість зберігати речі. Підʼїзд: Ліфти 2 + 1 грузовий ліфт. Поштомат нової пошти Прибудинкова територія: - Магазин «Біле сухе» на першому поверсі, у якому можна придбати алкоголь, продукти, гарячу каву, побутові речі - Зручний спуск для дитячої коляски та осіб з інвалідністю - Дитячий майданчик - Лавочки - Приватний дитячий садочок Інфраструктура: У 2-х хвилинах ходьби знаходяться: - ТРЦ «Мегасіті» (продуктовий магазин «Велика кишеня», салони краси, відділення нової пошти, укрпошти, спортивний зал, перукарні, магазини одягу та взуття, тощо) - Автобусна зупинка. Найближче метро: Дарниця та Чернігівська, 10 хвилин машиною/маршруткою - Продуктовий магазин «Іbox» - Кавʼярні - Салони краси - Аптеки - Державна школа - Дитячі садки (державні та приватні) - Дитячі центри

власник
Лобачевського пров., 7
rieltor.ua

Продаж 2 к квартири у теплому цегляному будинку1960 року, Н=2,60 Квартира вільна, під ремонт, 46/29,5/6,5. На кухні зроблена косметика, газова плита (що сьогодні актуально), лічильники на горячу та холодну воду встановлені. Квартира одностороння, вікна у двір - дуже тихо. Інфраструктура: поруч ЖК Комфорт Таун, 2 Фори, 2 Новуса, 2 басейни, Дарницька площа - 5хв. пішки (кожного тижня фермерський ринок), біля будинку зупинки міського транспорту, метро Дарниця - 10хв. транспортом, школи, дитсадочки, поліклініка, банки, аптеки, тощо Власниця жінка, в Києві. Документам більше трьох років. Торг. Запрошуємо на перегляди!

Харківське шосе, 12
rieltor.ua

Продам 2 кім. сміжну квартиру вул. Празька 25 (Дарницька пл.) 2/5 пов.45,1/29,4/8,2 в жилому стані.Квартира зовні повністю утеплена. Санвузол окремий,з ванною. Балкон засклений.Квартира двостороння. Чистий підїзд. Зручне місце,все поруч,магазини,школа,дитячий садок. Дарницька площа- 10 хв. пішки,ст.м. Чернігівська- 15 хв. їзди. Ціна 42000 дол. 097-214-69-90 Маргарита Романівна

Празька вул., 25
rieltor.ua

Продається світла 2 кімнатна квартира, Дніпровський р-н, вул. Азербайджанська, 2 на 3 поверсі 5 поверхового будинку. Загальна площа квартира 46,7 м2, дві суміжні кімнати 14,8 м2 та 14,7 м2, кухня 7,5 м2, санвузол роздільний. Засклений металопластиковими вікнами балкон. Стан житловий, але загалом квартира потребує ремонту. Меблі та холодильник залишаються. Будинок к/б панель 1966р., охайний та відремонтований під’їзд. Затишний, зелений двір. Поруч з будинком зупинки міського транспорту, який довезе Вас за 15 хв. до метро Чернігівська або за 20 хв. до залізничного вокзалу Дарниця та 10 хв. пішої ходи до Дарницької площі. А також в пішій доступності дитячі садочки, школа та магазини. Буду рада Вас бачити на перегляді, дзвоніть!

Азербайджанська вул., 2
rieltor.ua
123...6
1 - 24 з 138 результатів