Продам квартиру. Від власника, без комісії. Кучмин Яр провулок., 4, ( заїзд- з провулку Кудряшова). Клубний 5-поверховий будинок бізнес-класу. Тихий непроїзний провулок в оточенні приватної забудови. Поруч Соломянський парк. Будинок бізнес-класу, введений в експлуатацію. Права власності оформлені. Частково заселений. Власна котельня на електриці, теплові лічильники на квартири. 2 незалежних ввідних кабеля загальною потужністю 220 кВт дадуть можливість завжди бути з світлом, теплом. До початку опалювального сезону будуть підключені газогенератори для автономного виробництва електроенергії. На квартиру від 12 кВт електроенергії. Зовнішнє якісне утеплення гарантує затишок і в холод, і в тепло. В будинку панорамний ліфт. В цоколі сауна з великим басейном і зоною релаксу. В підвалі -сховище і виділені комірчини. На четвертому поверсі- велика спільна тераса для відпочинку. Квартира фактично на 3-му поверсі. Після будівельників. Велика кухня-вітальня 37,9 м2 з виходом на великий балкон. 2 окремі кімнати 18,2 і 15,4 м2. Ціна: 1500 дол./м2.Без комісії. Є варіанти квартир від 90 до 110м2 на 1-4 поверхах. 1-й поверх –фактичний 2-й( на високому цоколі). Висота приміщень 3,10 м. Продаються як без ремонту(стяжка, стіни- штукатурка, батареї, 2-камерні склопакети, якісні вхідні двері) так і з ремонтом. За потреби: ремонт обраної квартири під замовлення. Можна по програмі "Є-оселя", Постановам.

Кучмин Яр пров. (Краснодонський), 4
rieltor.ua

Продам квартиру з ремонтом в клубному будинку. Без комісії Кучмин Яр провулок, 4( провулок Кудряшова 11 д). Клубний 5-поверховий будинок на тихій затишній непроїзній вулиці в оточенні приватної забудови. Солом’янський парк- 500 м. Будинок введений в експлуатацію. Права власності оформлені. Частково заселений. Власна котельня на електриці, теплові лічильники на квартири.2 незалежних ввідних кабеля загальною потужністю 221 кВт дадуть можливість завжди бути з світлом, теплом. До опалювального сезону будуть підключені газові генератори для виробництва електроенергії. На квартиру від 12 кВт електроенергії. Зовнішнє якісне утеплення гарантує затишок і в холод, і в тепло. В будинку панорамний ліфт. В цоколі великий басейн з хамамом і зоною релаксу. На четвертому поверсі- велика спільна тераса для відпочинку. При вході-спільна крита тераса. Квартира заг. площею 96 м2. 2 санвузли з підігрівом підлоги. Висота приміщень 3,4 м. Розташована на 1-му ( високому) поверсі. Зручне планування. Вихід із квартири на прибудинкову територію терасного типу( можливість облаштування для себе). Квартира з якісним ремонтом. Кондиціонери, енергоефективні склопакети, посудомийка. Ціна: 1600 дол./м2. Без комісії. Можливо по Є-оселя, Постановам. В цьому будинку є інші варіанти квартир з ремонтом і без. За запитом- робимо дизайн-проект, ремонт. Всі пропозиції без комісії для покупця!

Кучмин Яр пров. (Краснодонський), 4
rieltor.ua

Продам видові квартири в клубному будинку бізнес-класу. Без комісії. Кучмин Яр провулок, 4 (заїзд з провулку Кудряшова). Клубний 5-поверховий будинок на тихій затишній непроїзній вулиці в оточенні приватної забудови. Поруч Соломянський парк. Будинок введений в експлуатацію. Права власності оформлені. Частково заселений. Власна котельня на електриці, теплові лічильники на квартири. 2 незалежних ввідних кабеля загальною потужністю 220 кВт дадуть можливість завжди бути з світлом, теплом. На квартиру від 12 кВт електроенергії. До опалювального сезону будуть підключені газогенератори для автономного виробництва електроенергії. Зовнішнє якісне утеплення гарантує затишок і в холод, і в тепло. В будинку панорамний ліфт. В цоколі сауна з великим басейном і зоною релаксу( хамам, душ, тренажерний зал). В підвалі- сховище. На четвертому поверсі- велика спільна тераса для відпочинку. Квартири від 68 до 110м2 на 1-4 поверхах. 1-й поверх –фактичний 2-й( на високому цоколі). Висота приміщень 3, 4 м. Квартири продаються як без ремонту(стяжка, стіни- штукатурка, батареї, 2-камерні склопакети, якісні вхідні двері) так і з ремонтом. За потреби: ремонт обраної квартири під замовлення. Фото квартир без і з ремонтом. Ціна: від 1400 дол./м2 на квартиру без ремонту. Без комісії. Можна по програмі "Є-оселя", Постановам.

Кучмин Яр пров. (Краснодонський), 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

м. Олімпійська. Батиєва гора вулиця Протасів Яр, 8 ЖК Альпійське містечко фітнес-клуб з басейном! 380 000 $ 2600 $ за кВ м 5/7 поверх, дві засклені лоджії 146/ 80 / 15 кв.м., висота стелі 3.30 m 2 спальні, 2 санвузли, 2 гардероби Простора двостороння квартира з дизайнерським ремонтом та меблями. Відмінний стан. Планування: Велика кухня- вітальня вихід на засклений великий балкон, дві окремі спальні, два санвузли (з душової кабіною та ванною), дві гардеробні кімнати Вбудована побутова техніка. Електроплита. 2 паркомісця Документам більше 3х років!

Протасів Яр вул., 8
rieltor.ua

До Вашої уваги представлена унікальна двокімнатна квартира у ЖК "Олександрія", вул. Патріарха Мстислава Скрипника, 48А. Квартира розташована на 19-му поверсі 19-ти поверхового будинку та фактично у використанні її власників весь поверх (сусіді закрили доступ до поверху для себе). Окрім Вас на поверх ніхто не потрапить що дає Вам змогу використовувати більшу площу для свого комфорту. На поверсі розташована комора. Сама квартира без ремонту і складається з двох окремих кімнат, окремої кухні, та суміщеного санвузла. Два засклені балкони. Территорія комплексу закрита, є охорона. Будинок розташований на зручній локації з багатою та зручною інфраструктурою.

можливий продаж по єОселя
Патріарха Мстислава Скрипника вул., 48а
rieltor.ua

Без комісії!!! Продаж 3-х. ком.розд. на Шовкуненка м. Вокзальна 10хв. пішки. Без комісії!!! Продаж 3х. кімнатної квартири на Вокзальній за адресою вул. Шовкуненка Олексія 4. Сталінка. 2-й. поверх 5-ти. поверхового будинку. Площа: 82,6/50,8/17,6 кв.м. Висона 2.97м. Квартира повністю укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Сучасна побутова техніка: холодильник, газова плита, газова колонка, телевізор, пральна машина автомат. З/У. роздільна, ванна, плитка. Підлоги в кухні плитка, в кімнаті та передпокою паркет. Дві засклені лоджії. Вікна металопластикові Розвинута інфраструктура. Чудова транспортна розвязка. Метро "Вокзальна" 10-15 хв. пішки. Вартість: 83000$

ексклюзив
Шовкуненка вул., 4
rieltor.ua

У продажу 3-кімнатна квартира в Соломянському районі по вулиці Романа Ратушного (Волгоградська). Квартира розташована на 2-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа: 58,5 м2; житлова: 40,1 м2. Висота стелі - 2.5м. У квартирі є балкон. Інфраструктура: Поруч: школа, дитячий садочок, супермаркети, кавярні, аптеки, банківські та поштові відділення, зупинки громадського транспорту, Соломянський парк. Хороша транстпортна розвязка, до метро Вокзальна, Олімпійська, Палац Спорту 10 хвилин громадським транспортом. Продаж по державній програмі ЄВідновлення - так! Запрошую на перегляд цієї просторої та затишної квартири!

ексклюзив
Романа Ратушного вул. (Волгоградська), 33
rieltor.ua

Продаж Без комісії світлої 1К квартири з ремонтом за адресою вул. Івана Неходи, 3, Батиєва гора, Солом’янський район, Правий берег До м. Вокзальна 15хв. пішої ходи, 20хв. до м.Олімпійська. Технічні характеристики: загальна 32,4м2, житлова 16м2, кухня 6,8м2, 5 поверх 5ти поверхового будинку, проект Хрущівка. Дуже теплий будинок з червоної цегли. Квартира після капітального ремонту - абсолютно все нове: підлога, стіни, сантехніка, електрика, використовувалися якісні матеріали. Квартира готова для втілення дизайнерських рішень для комфортного життя. Поруч магазин, зупинка транспорту, Соломянський ландшафтний парк, Соломянський ринок, дитячі садки та школи. Дуже зручне та спокійне місце. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) Телефонуйте та приходьте на перегляд.

ексклюзив
Неходи Івана вул., 3
rieltor.ua

Простора квартира, з якісним авторським ремонтом, з використанням дорогих матеріалів, мебльована, 3 спальні, побутова техніка, гардеробна. Комплекс має розвинену інфраструктуру: презентабельний холл, консьєрж, дорогие ліфти, відеоспостереження, підземний паркінг, територія під цілодобовою охороною. Комплекс розташований в парковій зоні. На території: паркінг, дитячі майданчики, фітнес-клуб. Центр 5 хвилин на транспорті.

Генерала Шаповала вул. (Механізаторів), 2а
rieltor.ua

- Без комісії. Продаж 1кімнатної квартири, вул. Липковського, буд. 37-в в сучасному житловому комплексі ЖК Династія. - Квартира з сучасним плануванням: велика кухня-вітальня, спальня з гардеробною та лоджією, просторий передпокій з великою шафою-купе. Повністю укомплектована меблями та плбутовою технікою. - Доглянута закрита прибудинкова територія, парковка , а також є підземний паркінг. - ЖК з розвиненою інфраструктурою – на території комплексу є дитячі та спортивні майданчики, баскетбольне, футбольне поле, кафе, 2 мінімаркети, винний магазин Pro Вино, ресторан Барсук. - Поруч Соломянський ландшафтний парк за 7 хвилин ходьби від будинку, до центру міста 15 хвилин на автомобілі.

ексклюзив
Липківского Василя вул. (Урицького), 37-в
rieltor.ua

Житлові комплекси у Київ

ЖК "Малахіт". Соломянський район, вул.Богданівська 7г. 2 кімнатна квартира, загальна площа 72,8м2, зручне планування для сімї з дітьми. Кухня окрема, площею майже 15м2 Дві окремі спальні: для дорослих та двох дітей, можливо близнюків. Дві дитячі кроваті та місця для навчання дбайливо розміщені в одній кімнаті площею 18 м2. два санвузли, в одному із санвузлів пральна машина та сушильна камера. Квартира стильна, облаштована для комфортного проживання. Використані сучасні якісні матеріали, побутова техніка світових брендів, дорогі меблі. Будинок 2019р. розташований в районі, з розвиненою інфраструктурою, з школами та садками. Підземний паркінг, укриття, генератори для ліфту. Є комора 6,6м2, яку можливо придбати за окрему плату. Територія комплексу охороняється, ведеться відеоспостереження. Поруч парк, дитячі майданчики, фітнес-клуби.

Богданівська вул., 7Г
rieltor.ua

Мокра вул. (Кудряшова), 16
rieltor.ua

Продаж затишної 1к квартири-студії, з якісними меблями, ремонтом та технікою, за адресою: вул. Соломʼянська, 35. Характеристики: Загальна площа: 27.60 м2, 1/5 поверхового будинку. У квартирі залишається мікрохвильова піч, холодильник, духова шафа, варильна панель, сушильна машина, пральна машина. Меблі на кухні. Підїзд після ремонту. Поруч дитячий садок, школа, аптека, Фора, біля під’їзду АТБ, магазини, приватбанк, Соломʼянський ландшафтний парк та Протасів Яр, все в пішій доступності в радіусі 50-500 метрів. Зупинка поруч, до центру міста на авто всього 7 хвилин. Район дуже комфортний для проживання. Зручна транспортна розвʼязка. Ціна 53 000$ Прекрасне рішення як для оренди так і для комфортного проживання. Телефонуйте та приходьте на перегляд Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші).

Соломянська вул., 35
rieltor.ua

Пропонується на продаж 2-к квартира, в ЖК Династія. Квартира з функціональним плануванням, 2 окремі кімнати, та простора кухня- студія. Ідеально підійде, для проживання сімʼї. В квартирі виконан якісний ремонт, робили все для себе. По всій квартирі зроблена додаткова шумоізоляція. У Вашому розпорядженні, 2 окремі кімнати та велика кухня- студіо, з усіма вбудованими меблями. Також в зоні- вітальні Вас зустрічає великий стіл, та диван. В кожній кімнаті встановлений кондиціонер(cooper&hunter). Квартира укомплектована усією необхідною побутовою технікою, від провідних виробників: бойлер gorenje, пральна машинка Samsung, вбудована посудомийна машини, варильна поверхня, витяжка, духова шафа, холодильник. Великою перевагою є наявність двох сан вузлів: велика ванна кімната та душ, сантехніка від Villeroy&boch. Великий просторий балкон. Є лічильники на все. Ще одна із переваг квартири це низький поверх - 7. В комплексі закрита територія з дуже сучасним дитячим та спорт майданчиком. Й В житловому комплексе дуже розвинена інфраструктура, життя по принципу місто і місті. Поруч парк, школа, садок, супермаркети, салони краси. Ідеальна транспортна розвʼязка, лише за 10 хвилин, і Ви опиняєтесь в самому серці столиці.

Липківского Василя вул. (Урицького), 37б
rieltor.ua

Світла 2-кімнатна квартира розташована в тихому та затишному Соломянському районі Києва по вулиці Липківського 37, де панує спокій та комфорт. Більше того, вам буде легко дістатися до центру міста, лише за 15 хвилин, що дозволить вам насолоджуватися усіма перевагами міського життя. Це ідеальне місце для тих, хто шукає гармонію між спокоєм природи та зручністю міського життя. Ця квартира вражає своєю просторістю, світлістю та теплом особливо в зимовий період. Загальна площа 49.7, житлова 30.3, кухня 7.1. Будинок, в якому розташована квартира, зведений із цегли, що гарантує надійність та довговічність. Квартира має житловий стан, всі меблі залишаються. Помешкання знаходиться на 5-му поверсі девятиповерхового будинку. Ціна 56000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ. тел. +380 66 597 42 05 Іванна.

ексклюзив
Липківского Василя вул. (Урицького), 37
rieltor.ua

Липківського митрополита (Урицького), 37б, Династія. Зроблено якісний ремонт, робили для себе! Зручне планування: кухня-студія, велика спальня, простора вітальня, санвузол з душем, кладова. У квартирі є вся необхідна та якісна техніка (холодильник, пральна машина, бойлер, духовка, мікрохвильова піч, посудомийна машина, потужна витяжка, кондиціонер, тепла підлога, регулятори на опалення) від надійних брендів та меблі (великий розкладний диван, ліжка з ортопедичним матрацом). В зимовий період дуже тепла. В ЖК є своя котельня і на все є лічильники. ЖК «Династія» – це ансамбль з двох будинків, складений з пяти та чотирьох секцій, висотою від 16 до 25 поверхів. Монолітний залізобетонний каркас. Стіни зовнішні - керамзитобетонні блоки товщиною 250 мм на клейовому розчині із зовнішнім ефективним утеплювачем із оздобленням, 2 пасажирські та 1 вантажопасажирський ліфти. Вигідне розташування в одному із центральних районів столиці забезпечує зручну транспортну доступність до основних магістралей міста, поруч ТЦ "Ультрамарин"

Липківского Василя вул. (Урицького), 37б
rieltor.ua

Картира з НОВИМ РЕМОНТОМ! КОМФОРТНИЙ ПОВЕРХ! Планування: - простора кухня-вітальня з панорамними вікнами на Соломянський парк - Три окремих кімнати - Два санвузли - велика кількість гардеробних кімнат - засклений балкон з видом у двір В квартирі ніхто не проживав, ремонт завершили до 2022 року. Повністю укомплектована побутовою технікою і меблями для комфортного проживання. Абсолютно все робилось під замовлення. Зручна транспортна розвязка. ст.М"Вокзальна"- 15 хвилин; Будинок 2011 року, Н=3м Паркова зона, закрита територія, професійна охорона, 3 ліфти, консьєрж, підземний паркінг, у дворі дитячий майданчик, супермаркет, аптека, банк, поряд фітнес-центр, розважальний центр "Ультрамарин", Соломянський парк! Перегляд в зручний вам час. Відео по запиту!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Генерала Шаповала вул. (Механізаторів), 2
rieltor.ua

НАЙКРАЩА ЦІНА НА РИНКУ! До вашої уваги продаж унікальної квартири в житловому комплексі CITY HUB ! Перший будинок, збудований і введений в експлуатацію ! Переуступка ! Квартира загальною площею 85.5 м2 розташована на 4 поверсі та має чудове планування, з двома окремими кімнатами, двома санвузлами, лоджією та просторою кухнею-вітальнею та панорамними вікнами, що зробить ваше житло світлим , теплим та просторим ! . Будинок збудований по монолітно-каркасній технології з цегляними стінами . Бізнес клас , закрита територія для сторонніх та автомобілей, підземний паркінг (окремо продається паркомісце) , власна котельня ЖК забезпечить комфортне проживання. Поруч з будинком вся необхідна інфраструктура: - Метро в десяти хвилинах пішки - Новус - Ресторани , кафе , кавярні. - Аптеки , лікарні. - ТРЦ Ультрамарино з кінотеатром Зручне транспортне сполучення є перевагою, оскільки до центру міста 10-15 хвилин , велика кількість громадського наземного транспорту. Хоч і не надто актуально : аеропорт Київ , та місце посадки на трансфер в аеропорт Бориспіль, південний та центральний вокзал. У пішому доступі 5 дошкільних установ — дитячий садок №624, дитячий садок №223, школа-дитячий садок «Барви», дитячий клуб-сад Вікторії Миронової та дитячий сад-школа Монтессорі Нової Епохи. На відстані 8-15 хвилин пішки також розташовані кілька шкіл: 8 хвилин до школи №221 та фінансового ліцею, 11 хвилин до школи №7, 13 хвилин до школи №115. Також пішки можна сходити на додаткові заняття з іноземної мови або робототехніки. Для занять спортом вище по вулиці Кудряшова відкритий мережевий фітнес-клуб Sport Life аквазоною, басейном, спа-зоною, груповими заняттями й дитячою фітнес-академією. Для прогулянок, пробіжок та катання на велосипеді за 10 хвилин пішки розташований Соломянський ландшафтний парк. Якщо катаєтеся на сноуборді або лижах, за 13 хвилин їзди на авто Протасов Яр, де можна потренуватися перед початком сезону. Для шанувальників футболу за 10 хвилин їзди на авто поля для міні-футболу. Тож звертайтесь для перегляду цієї та іншої нерухомості столиці, з радістю відповім на ваші запитання та організуємо перегляд! 315 917 354 005

Мокра вул. (Кудряшова), 8-10
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! Дві окремі спальні кімнати. Простора кухня з виходом на засклену лоджію. Два санвузли. При вході велика гардеробна кімната. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями. На підлозі плитка. Встановлені кондиціонери. Закрита територія комплексу. Цілодобова охорона та відеонагляд. Власна інфраструктура всередині комплексу. Поруч безліч супермаркетів. Школи та дитячі садочки. Соломянський Парк. Все це в пішому доступі. Ст.М."Вокзальна" - 15 хвилин пішки

ексклюзив
Богданівська вул., 7б
rieltor.ua

Ексклюзивна квартира з дизайнерським ремонтом в ЖК "Пори Року". Окрема спальня кімната з двоспальним ліжком, велика кухня-вітальня, гардеробна та ванна кімната. На підлозі паркетна дошка. Меблі та техніка високої якості, зроблен якісний ремонт. Все залишається як на фото. Через дорогу Соломянський парк. Гарне розташування, розвинута інфраструктура. Будинок 2007 року, стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; кількість виходів: 5; гараж; ліфт; транспорт: ст.М"Вокзальна". У дворі, підїзди охайні, під охороною, підземний паркінг, противопожежна. система, 3 ліфти "Schindler", консьєрж, парковка охороняєтся, паркінг, магазини, поруч супермаркет "Велика кишеня", "Ультрамарин", Соломенский лесопарк.

можливий продаж по єОселя
Мокра вул. (Кудряшова), 16
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в цегляному будинку на Повітрофлотському проспекті Квартира під ремонт. 2 кімнати суміжно-прохідні, два балкони, є кладова. З кожної кімнати вихід на балкон. Санвузол суміжний Кухня 6 квадратних метри. В будинку газ. На поверсі 4 квартири. Підʼїзд зачинятися на магнітний ключ. Поруч є все необхідне - магазини, школи садки, кафе, зупинки громадського транспорта До метро Вокзальна 10 хв пішки ID: 77851

Повітрофлотський просп., 5
rieltor.ua

У продажу 2-кімнатна квартира у Соломянському районі по вулиці Соломянська, правий берег, Кучмин Яр, Соломянський ландшафний парк. Квартира двостороння, затишна та дуже світла. Також у квартирі є великий засклений балкон. Квартира розташована на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа: 46,5 м2 Житлова площа: 29,1 м2 Площа кухні: 8 м2 Інфраструктура: Поруч: школи, дитячі садки, супермаркети, кавярні, аптеки, банківські та поштові відділення, зупинки громадського транспорту, Соломянський ландшафтний парк. Хороша транстпортна розвязка: -до метро Вокзальна, Олімпійська, Палац Спорту 15 хвилин громадським транспортом. -біля будинку знаходиться зупинка громадського транспорту. Запрошую вас ознайомитися із цією чудовою квартирою, яка відразняється своїм простором, а також приємною і комфортною атмосферою!

Соломянська вул., 27
rieltor.ua

Київ, Мокра (Кудряшова), 20б, Пори року; Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; кількість виходів: 1; гараж; транспорт: ст.М"Вокзальна"; рік будівлі - 2009, Н=3м, підїзди охайні, відеоспостереження, паркінг, безкоштовна парковка, поруч розважальний комплекс "Ультрамарин" 19-й поверх, площа: 106,8\65,0\13,0; Продається 3-к квартира на 19 поверсі ЖК Пори року з гарним видом на Соломянський парк. Квартира з якісним ремонтом в класичному стилі. Продається з усіма меблями та технікою. Закрита територія. Є підземний паркінг. В житловому комплексі є продуктові магазини, аптека, кафе, спортивний клуб Спортлайф. Будинок знаходиться біля входу у Соломянський парк. Розглянемо продаж за Державними програмами. Квартира варта вашої уваги, дзвоніть!!!

можливий продаж по єОселя
Мокра вул. (Кудряшова), 20Б
rieltor.ua

ЖК "Пори року". Продаж трикімнатної квартири з сучасним ремонтом в комплексі закритого типу . Кімнати роздільні. Квартира повністю мебльована та укомплектовані побутовою технікою, вікна виходять у двір , 2 санвузли, два балкона. На полу паркетна дошка , в зоні плиткі підігрів підлоги ст.М"Вокзальна"; будинок 2009р., Н=3м, у дворі, гарний стан, підїзди охайні, протипож. система, 4ліфти "Schindler", код.замок, консьєрж, парковка/бескошт, паркінг, магазини, поруч супермаркет "Велика кишеня", ТРЦ "Ультрамарин", Соломянський лісопарк.

Мокра вул. (Кудряшова), 18
rieltor.ua
1 - 24 з 354 результатів